جمعه ۳۱ فروردین ۱۴۰۳
۰۹:۱۲ - ۲۸ فروردین ۱۴۰۰ کد خبر: ۱۴۰۰۰۲۹۰۲
سیاست داخلی

حمله احمدی‌نژاد به دولت روحانی: صلاحیت مذاکره ندارید| سایت اصولگرا: احمدی نژاد ولایت فقیه را قبول ندارد

محمود احمدی نژاد,بی اعتقای احمدی نژاد به ولایت فقیه
محمود احمدی‌نژاد در دیدار با جمعی از مردم استان یزد که برای دعوت از وی جهت نامزدی در انتخابات ریاست جمهوری روز پنجشنبه ۲۶ فروردین ۱۴۰۰ به تهران آمده بودند، طی سخنانی بر عدم صلاحیت دولتمردان کنونی جهت ورود مجدّد به عرصه مذاکرات هسته‌ای با آمریکا و اروپا تأکید کرد و خطاب به آنان گفت: با چه پشتوانه‌ای می‌خواهید بروید مذاکره کنید؟ شما یک بار رفتید و تحویل دادید و الان جلوی چشم ملّت است. برجام جز خسارت، چه چیز دیگری برای ملّت داشته است؟ عزّت ما را له کردید و اقتصاد و صنعت هسته‌ای کشور را به نابودی کشاندید! اگر ما حکومت فتحعلیشاهی می خواستیم، قاجار بود. من قاطعانه اعلام می‌کنم که مردم هیأت مذاکره کننده را قبول ندارند و بدون گرفتن رای اعتماد از مردم حق انجام مذاکره و سپردن هیچگونه تعهّدی را ندارند.

به گزارش آفتاب نیوز، احمدی نژاد در ادامه افزود: خوش‌بینانه می‌گویم، کسانی که معلوم شد بلد نیستند و نمی‌توانند مذاکره کنند و سرشان کلاه می‌گذارند، چرا دوباره باید از طرف ملّت ایران برای مذاکره بروند؟ آنها نشان داده‌اند که صلاحیت چنین کاری را ندارند. همین‌ها با قرارداد الجزایر در موضوع لانه جاسوسی آمریکا قراردادی را بستند که تا کنون بیش از ده میلیارد دلار غرامت داده‌ایم اما یک ریال هم نتوانسته‌ایم از آمریکایی‌ها پس بگیریم. چه کسی و به چه حقّی به شما اجازه داده است برای مذاکرات بروید؟ ملّت ایران، امروز شما را از اساس قبول ندارد و بنا بر نظرسنجی‌هایی که خودتان انجام داده‌اید رئیس دولت‌تان، فقط دو درصد محبوبیت دارد. از طرف چه کسی می‌خواهید بروید تعهّد بدهید و تبعات آن را به گردن ملت بیندازید؟

وی با تأکید بر ضرورت نظرخواهی از مردم برای انجام هرگونه مذاکراتی که به سرنوشت کشور مربوط می‌شود گفت: مذاکره‌ای در کار نیست. بحث بر سر این است که چه چیز دیگری را باید بدهند. بعد می‌گویند اگر ما نبودیم باید همه‌اش را می‌دادند! سابقه این حرف در تاریخ ایران به دوران فتحعلی شاه باز می‌گردد که نصف بیشتر ایران را داد و جشن شکرگزاری برگزار کرد و مدّعی شد که آنها تهران را می‌خواستند و ما ندادیم.

محمود احمدی نژاد,بی اعتقای احمدی نژاد به ولایت فقیه

وی به انفجار تأسیسات هسته‌ای ایران و وارد آمدن چند میلیارد دلار خسارت به آن اشاره کرد و گفت: از آن طرف دنیا تأسیسات ما را منفجر می‌کنند و بعد شما می‌خواهید برای مذاکره بروید. این بار چه چیزی را می‌خواهید معامله کنید. یک فضایی هم درست کرده‌اید که هیچکس حرف نزند! چرا حرف نزنیم؟ این کشور متعلّق به تک تک مردم ایران است. اگر قرار بود عدّه‌ای خود را صاحب و مالک کشور بدانند و بی‌خیال مردم باشند، چرا انقلاب کردیم؟ ملّت انقلاب کرد تا برای حرف زدن آزاد باشد.

استاد دانشگاه علم وصنعت به ساخت و پخش سریال در سیمای جمهوری اسلامی دایر بر جاسوس بودن مذاکره‌کنندگان اشاره کرد و گفت: من شنیدم که می‌گفت وزارت امورخارجه ما جولانگاه جاسوس‌هاست. اگر اینها جاسوس هستند چرا باید دوباره همین‌ها راهی انجام مذاکرات شوند؟ جوانی که در انقلاب به دنیا آمده و این رفتارها را می‌بیند چه قضاوتی می‌کند و ما چه پاسخی برای پرسش‌های او داریم؟ دولتی که دو ماه دیگر از عمرش باقی مانده است، چه حقّی دارد از طرف ملّت ایران تعهّد بدهد و مردم تبعات آن را تحمل کنند!

وی افزود: برجام و تحریم‌هایی که بعد از آن تحمیل شد و صنعت هسته‌ای را نابود کرد، از جیب چه کسی رفته است؟ آیا از جیب مقامات رفته است؟ این فشار تورم و گرانی و بدبختی‌ها را آنها دارند تحمل می‌کنند یا ملّت؟ یکی از آنها بگوید که این تحریم‌ها از گوشه سفره رنگی‌اش یک میلیمتر کم کرده است. خودش هم بگوید قبول است. برایشان سفره می‌اندازند و ۲۰ نوع غذا می‌آورند و ده نوع صبحانه باید بخورند. برای خودشان نوشابه باز می‌کنند، خودشان را قهرمان می‌خوانند و به خودشان مدال می‌دهند و تازه بر سر ملّت هم منت می‌گذارند. اینگونه اقدامات بیانگر رفتار فتحعلیشاهی است.

احمدی‌نژاد به نحوه تصویب برجام در مجلس اشاره کرد و گفت: در دوره مذاکرات برجام، هر کس می‌خواست اعتراض کند، صد تا وصله به او می‌چسباندند و توهین و تحقیر می‌کردند. طبق قانون اساسی باید بند به بند قراردادها در مجلس خوانده شود و رادیو نیز آن را پخش کند و مطبوعات منتشر کنند تا همه مردم بفهمند و بدانند که چه تصمیمی دارد برای کشور گرفته می‌شود اما برجام را به مجلس بردند و برخلاف قانون اساسی و بدون آنکه در آن را باز کنند، در ۲۰ دقیقه به تصویب رساندند. آنهایی که باید دروازه‌بانی می‌کردند یا اصلاً در دروازه نبودند یا پشت‌شان را کردند تا خالی بودن دروازه را به دشمن نشان دهند.

وی افزود: یک سندی را امضا کرده اند که ۴ سال است رئیس جمهور آمریکا آن را زیر پایش گذاشته است و اروپایی‌ها هم یقه ما را گرفته‌اند و مدّعی هستند که حق نداریم از برجام خارج شویم. می‌گوییم دعوای ما با آمریکا بود حالا او رفته است بیرون و ما چه چیزی را باید اجرا کنیم؟ می‌گویند تخلّف است. یک چیزی به نام اینستکس درست کرده‌اند که ما نفت بفروشیم و پولش را نزد اروپایی‌ها بگذاریم تا آنها دارو و غذا برایمان تهیه کنند. این بدتر از آن چیزی است که بر سر عراق و لیبی آوردند و اینها هم قبول کرده اند!

وی از حکومت قاجار و پهلوی به عنوان منفورترین حکومت‌های تاریخ ایران نام برد و افزود: ملّت ایران، نجیب، وفادار و انقلابی است و از آرمان‌هایش دفاع می کند. حتی نسل جدید که اینها می‌گویند بی دین شده است، پای انقلاب و آرمان‌ها و کشور محکم ایستاده است. اگر ما حکومت فتحعلیشاهی می خواستیم، قاجار بود. من قاطعانه اعلام می‌کنم که مردم هیأت مذاکره کننده را قبول ندارند و بدون گرفتن رای اعتماد از مردم حق انجام مذاکره و سپردن هیچگونه تعهّدی را ندارند.

وی تصریح کرد: این قاعده حقوق بین‌الملل و حقوق اساسی هر ملّتی در کلّ دنیاست که وقتی یک دولت می‌خواهد کار بزرگی را انجام دهد، باید از مردمش رأی اعتماد بگیرد. اصل مذاکره را نمی‌توان منتفی کرد. ولی شرایط مذاکره بسیار مهم است که بر اساس عدالت و احترام باشد. ما نمی‌گوییم که مسائل با دعوا حل بشود، امّا با وادادگی و فروش وطن هم مسأله حل نمی‌شود و بدتر خواهد شد. هسته‌ای را دادید آیا اقتصاد بهتر شد؟ می‌خواهند مشکلات را به گردن رئیس‌جمهور قبلی بیندازند، در حالی که سیاست خارجی آمریکا را رئیس‌جمهور تعیین نمی‌کند. این آقا هم که آمده است یک میلیمتر به شما تخفیف نداده است. نه‌تنها به اساس تحریم‌ها دست نمی‌زنند بلکه می‌خواهند سایر موارد از جمله موضوع موشکی را هم به آن اضافه کنند.

استاد دانشگاه علم و صنعت با انتقاد از برخی فریبکاری‌ها در کشور گفت: برای مثال ما سه میلیارد دلار از یک کشور خارجی طلبکاریم، پول خودمان را می‌گویند پرداخت شود. به جای اینکه طلبکاری کنند چرا پول ما را نگه داشته‌اند، در داخل جار و جنجال می‌کنند و با شلوغ‌بازی آن را به عنوان یک پیروزی وانمود می‌سازند، بر سر ملّت ایران منّت می‌گذارند و خودشان را خیلی مهم جلوه می‌دهند!

وی تعطیل کردن بسیاری از کارها در کشور و گره زدن حل مشکلات به برجام و ادامه مذاکرات را تقبیح کرد و گفت: اگر قطار در مسير درست حرکت کند، توقف‌ها و کم و زیاد شدن سرعت آن، مشکلی را در رسیدن به مقصد بوجود نمی‌آورد و می‌دانیم که مقصد، پیش روی ماست اما اکنون از ۸۵ ميليون ايرانی بپرسيم كه به كدام سمت در حرکت هستیم و مقصد ما کجاست، هیچکس نمی‌داند و نمی‌تواند بگوید که وضعیت اخلاق، علم، فرهنگ، دانش، پیشرفت، عمران و آبادانی کشور رو به بهبود است! این وضعیت نشان می‌دهد که قطار كلاً از ريل اصلی خارج شده است و به جایی که از قبل تعیین شده بود، نخواهیم رسید.

احمدی‌نژاد بر نقش پیشران بودن برخی از علوم مانند هوافضا، نانو تکنولوژی، بیوتکنولوژی و هسته‌ای نسبت به سایر علوم تأکید کرد و گفت: انرژی هسته‌ای از جمله علومی است که هر ملّتی آن را نداشته باشد، انگ عقب ماندگی روي پيشانی‌اش خواهد خورد، حقوقش پايمال می‌شود و روي سعادت و رفاه را نخواهد ديد. مستكبران و شياطين حاكم بر جهان، می‌خواهند هميشه حاكم باشند و ابزار اصلی پيشرفت نیز در انحصار خود آنها باشد، لذا آن می‌کوشند آن را به هيچكس و به ویژه ملّت ایران ندهند. من در روز خلیج فارس در باره این موضوع صحبت خواهم کرد.

وی افزود: متأسفانه عدّه‌ای در سال‌های ۸۲ و ۸۳، به عنوان اينكه ما می‌خواهيم غنی‌سازی داشته باشيم، يكسری فعّاليت‌ها را شكل دادند و بعداً خودشان در كتاب‌هايشان نوشتند كه ما سانتريفيوژ آلوده از بيرون وارد كرديم و همين امر، بهانه سختگيری قدرت‌های جهان شده است. آنها كارهایی كردند و رفتارهایی نشان دادند كه تا امروز تمام قطعنامه‌ها علیه ایران، به خاطر همان كارها و رفتارهای آنهاست و با اينكه اصل صنعت هسته‌ای در دولت‌های نهم و دهم انجام شد، در هيچكدام از اين قطعنامه‌ها، كوچكترين اشاره‌ای به هسته‌ای در دوره دولت قبل نشده است.

استاد دانشگاه علم و صنعت، همچنین روند تلاش‌های موفق و افتخار‌آمیز دولت‌های نهم و دهم در هسته‌ای کردن ایران را تشریح کرد و در پایان سخنانش ضمن تجلیل از مردم یزد گفت: يزدی‌ها واجد همه زيبایی‌های اخلاقی و انسانی اقوام مختلف ايران از صفا و صميميت و صداقت و قناعت و پركاری، دوستی و محبت و پركاری و مردمداری و شجاعت هستند و هميشه در خدمت كشور، ملّت و آرمان‌های بلند ملت، ارزش‌های الهی و انسانی بوده‌اند. چهارهزار شهيد در دفاع مقدس نیز نشان دهنده عزم و اراده و ايمان مستحكم و باورهای عميق مردم استان يزد است.

سایت اصولگرا: احمدی نژاد ولایت فقیه را قبول ندارد/ او می گوید دینی که در دست ماست دین پیامبران نیست

سایت اصولگرای مشرق نوشت:محمود احمدی‌نژاد و حلقه نزدیکانش در ابتدای دولت نهم برخی اظهارات جنجال برانگیز و دوپهلو را در حوزه اندیشه و خطوط فکری خودشان مطرح می‌کردند؛ اما در دولت دهم و پس از پایان دوران ریاست جمهوری آقای احمدی‌نژاد، نگرش‌های التقاطی جریان انحراف با ملاحظات کمتر و صراحت بیشتری بیان می‌شد.

محمود احمدی نژاد,بی اعتقای احمدی نژاد به ولایت فقیه

مهم‌ترین خطاهای اندیشه‌ای احمدی‌نژاد و حلقه نزدیکان به وی شامل این موارد است:

نفی اساس حکومت دینی؛ احمدی‌نژاد ادعا کرده که: «ما اصلاً حکومت دینی نداریم. این واژه های غلط و من درآوردی است. دین برای رهایی انسان آمده است، نه برای حاکمیت بر انسان. دین که نیامده خودش را غلبه دهد...ما حکومت دینی نداریم»

 اصرار بر تز اسلام منهای روحانیت؛ احمدی‌نژاد در مصاحبه ای علما را محکوم می‌کند و فهم اکثریت از دین و مفاهیم آن را معیار صحیح برای فهم متون دینی می‌خواند: «میگویند اکثر مردم نمی‌فهمند؛ آیا شما می‌فهمید؟ معیار اینکه شما فهمیدید چیست؟ معیار حق بودن یک مطلب یا یک رفتار چیست؟ یک معیار ملموس معیاری است که اکثریت قاطع جامعه پذیرای آن باشد، این معیار درست است.

 تاکید بر ولایت در برابر ولایت فقیه؛ احمدی‌نژاد در اولین همایش قوه مجریه در حقوق اساسی جمهوری اسلامی ایران که در تاریخ ۱۶ آذرماه ۱۳۹۱ برگزار شد، گفت: «تنها سندی که در اختیار ماست، قانون اساسی است. اگر می‌گوییم ولایت مطلقة فقیه، چون اینجا هست»در همین راستا رفیقدوست نیز از وزیر مسکن دولت نهم نقل می‌کند که «او مدام بحث می‌کرد و مدام می‌گفت آقا آقا! من به او گفتم بگو منظورت از آقا همان مقام معظم رهبری است که ایشان یک بار هم زیر بار نرفت.

 قرائت ناسیونالیستی از اسلام و مکتب ایرانی؛ اسفندیار رحیم‌مشایی ۱۳ مرداد ۸۹، در مراسم اختتامیه همایش ایرانیان مقیم خارج از کشور می‌گوید: «مکتب اسلام دریافت‌های متنوعی از آن وجود دارد... دریافت ناب از حقیقت ایمان و وحقیقت توحید وحقیقت اسلام مکتب ایران است. باید از این پس ما مکتب ایران را به دنیا معرفی کنیم. دکتر محمود احمدی‌نژاد در اجلاس رؤسای آموزش و پرورش با تأکید بر این نگاه گفت: یکی از ویژگی‌های کسانی که وارد نظام آموزش و پرورش می‌شوند، عشق به ایران زمین است. برخی خیال نکنند که این حرف بنده مبنی بر ملی‌گرایی و ناسیونالیسم است چرا که امروز ایران یک جغرافیا، ملیت و قوم و قبیله نیست بلکه یک راه و مکتب است. [

 تکثرگرایی دینی: احمدی‌نژاد پلورایسم را نیز یک اندیشه خوب معرفی می‌کند: «جالب این است که وقتی با آقای مهندس [مشایی] درباره پلورالیسم یا تکثرگرایی صحبت می‌کردم، همین را گفتم که اگر هر اندیشه‌ای خوب است و بهره‌ای از حقیقت دارد»احمدی‌نژاد در مصاحبه خود با وبسایت ایندیپندنت فارسی در شرح نظراتش می‌گوید: «این دینی که در اختیار ملت‌ها است دین پیروان پیامبران هست نه خود پیامبران.»

  • 11
  • 5
۵۰%
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
محمدرضا احمدی بیوگرافی محمدرضا احمدی؛ مجری و گزارشگری ورزشی تلویزیون

تاریخ تولد: ۵ دی ۱۳۶۱

محل تولد: تهران

حرفه: مجری تلویزیون

شروع فعالیت: سال ۱۳۸۲ تاکنون

تحصیلات: کارشناسی حسابداری و تحصیل در رشته مدیریت ورزشی 

ادامه
رضا داوودنژاد بیوگرافی مرحوم رضا داوودنژاد

تاریخ تولد: ۲۹ اردیبهشت ۱۳۵۹

محل تولد: تهران

حرفه: بازیگر

شروع فعالیت: ۱۳۶۵ تا ۱۴۰۲

تحصیلات: دیپلم علوم انسانی

درگذشت: ۱۳ فروردین ۱۴۰۳

ادامه
فرامرز اصلانی بیوگرافی فرامرز اصلانی از تحصیلات تا شروع کار هنری

تاریخ تولد: ۲۲ تیر ۱۳۳۳

تاریخ وفات : ۱ فروردین ۱۴۰۳ (۷۸ سال)

محل تولد: تهران 

حرفه: خواننده، آهنگساز، ترانه‌سرا، نوازندهٔ گیتار 

ژانر: موسیقی پاپ ایرانی

سازها: گیتار

ادامه
علیرضا مهمدی بیوگرافی علیرضا مهمدی؛ پدیده کشتی فرنگی ایران

تاریخ تولد: سال ۱۳۸۱ 

محل تولد: ایذه، خوزستان، ایران

حرفه: کشتی گیر فرندگی کار

وزن: ۸۲ کیلوگرم

شروع فعالیت: ۱۳۹۲ تاکنون

ادامه
ابراهیم بن جعفر ابی طالب زندگینامه ابراهیم بن جعفر ابی طالب

نام پدر: جعفر بن ابی طالب

سن تقریبی: بیشتر از ۵۰ سال

نسبت های مشهور: برادر محمد بن ابی طالب

ابراهیم بن جعفر ابی طالبزندگینامه ابراهیم بن جعفر بن ابی طالب

زندگینامه ابراهیم بن جعفر بن ابی طالب

ابراهیم بن جعفر بن ابی طالب فرزند جعفر بن ابی طالب بوده است، برخی از افراد ایشان را همراه با محمد از نوه های جعفر می دانند که عمال بن زیاد وی را به شهادت رساند. برخی از منابع می گویند که ابراهیم و محمد هر دو از لشکر ابن زیاد فرار کرده بودند که بانویی در کوفه آنها را پناه می دهد، اما درنهایت سرشان توسط همسر این بانو که از یاران ابن زیاد بود از جدا شد و به شهادت رسیدند. 

ادامه
مریم طوسی بیوگرافی مریم طوسی؛ سریع ترین دختر ایران

تاریخ تولد: ۱۴ آذر ۱۳۶۷

محل تولد: تهران

حرفه: ورزشکار، دونده دوهای سرعت

تحصیلات: کارشناسی تربیت بدنی از دانشگاه تهران

قد: ۱ متر ۷۲ سانتی متر

ادامه
زهرا گونش بیوگرافی زهرا گونش؛ والیبالیست میلیونر ترکی

چکیده بیوگرافی زهرا گونش

نام کامل: زهرا گونش

تاریخ تولد: ۷ جولای ۱۹۹۹

محل تولد: استانبول، ترکیه

حرفه: والیبالیست

پست: پاسور و دفاع میانی

قد: ۱ متر و ۹۷ سانتی متر

ادامه
سوگل خلیق بیوگرافی سوگل خلیق بازیگر جوان سینمای ایران

تاریخ تولد: ۱۶ آبان ۱۳۶۷

محل تولد: تهران

حرفه: بازیگر سینما، تلویزیون و تئاتر

آغاز فعالیت: ۱۳۸۷ تاکنون

تحصیلات: لیسانس کارگردانی تئاتر از دانشگاه هنر تهران

ادامه
شیگرو میاموتو سفری به دنیای بازی های ویدیویی با شیگرو میاموتو

تاریخ تولد: ۱۶ نوامبر ۱۹۵۲

محل تولد: سونوبه، کیوتو، ژاپن 

ملیت: ژاپنی

حرفه: طراح بازی های کامپیوتری و نینتندو 

تحصیلات: کالج هنر کانازاوا

ادامه

مجلس

دولت

ویژه سرپوش