چهارشنبه ۰۵ اردیبهشت ۱۴۰۳
۲۱:۰۸ - ۲۹ مرداد ۱۴۰۰ کد خبر: ۱۴۰۰۰۵۲۱۱۲
سیاست داخلی

امام جمعه کرج: فرقی بین طالبان دیروز و امروز نیست/ امام جمعه زرندیه: برخی به دروغ می‌گویند رهبر انقلاب مانع واردات واکسن شد

امام جمعه کرج,آیت‌الله سیدمحمد مهدی حسینی همدانی
نماینده ولی فقیه در استان البرز گفت: طالبان، طالبان است، کسی نباید سادگی کند و گذشته عملکردی آنان را فراموش کند، به نظر می‌رسد فرقی بین طالبان امروز و دیروز نباشد فقط نکته در این است که اینها در این ۲۰ سال تحت تعلیم بوده‌اند و لذا در مسائل جاری یاد گرفته‌اند که با زیرکی و خویشتن داری عمل کنند و حساسیت‌ها را کم کنند.

به گزارش ایسنا، آیت‌الله سیدمحمد مهدی حسینی همدانی در خطبه‌های نماز جمعه ۲۹ مرداد ماه کرج گفت: ۳۰ مرداد ( ۱۲ محرم) آتش سوزی مسجدالاقصی توسط رژیم غاصب درسال ۱۳۴۸ شمسی که به روز جهانی مسجد نامگذاری شده است. چند جمله راجع به این پایگاه مهم و تمدن ساز عرض کنم امیرالمؤمنین فرمودند: مساجد محل نشست و برخاست پیامبران، خانه اهل تقوا و بازاری از بازارهای آخرت است و برای من نشستن در مسجد از نشستن در بهشت بهتر است. ببینید چه گنجینه ای در اختیار ما است. سازه ای با این عظمت با بهترین مواد ساخته می‌شود. خیلی کار کند دو ساعت در شبانه روز کار می‌کند. یا نهایتا یک ‌نماز مغرب.

وی در ادامه با بیان اینکه مکرر عرض شد مهمترین کارکرد مسجد در مرحله اول؛ برگزاری نماز و تقویت روح بندگی است که باید با قوت انجام شود افزود: و البته وظائف مهم دیگری بر عهده مساجد است. مساجد از پایگاه های اصلی فرهنگ سازی در جامعه و زیربنای تشکیل تمدن اسلامی است. در مسجد فضائل اخلاقی تقویت می شود و تربیت دینی شکل می گیرد و ارزش های انقلابی رشد می کند و انسان های بصیر، متدین و آگاه تربیت می شوند. جوانانی که انقلاب را شکل دادند و جبهه ها را اداره کردند و در اداره کشور فعال بودند و اخیراً از حرم اهل بیت دفاع کردند و در پیشرفت همه جانبه کشور موفقیت کسب کردند، عموماً مسجدی بودند و هستند.

آیت الله حسینی همدانی گفت: مهمترین مرکز درمان‏گری آسیب‏های اجتماعی مساجد هستند به شرط اینکه اول آسیب را برطرف کنیم و آن متولی و کارگزار مسجدی است که اعتقاد و باور به آسیب زدائی مساجد در امور اجتماعی و فرهنگی ندارد. امام جماعتی که این باور را نداشته باشد، هیات امنایی که این باور را نداشته باشد، نمازگزارانی که این اعتقاد را نداشته باشند این آسیب آن مسجد است

وی گفت: امروز بزرگترین مشکل مساجد ما اداره کنندگانی هستند که نه فهم درستی از مسائل دارند و نه می گذارند تا آنان که می دانند کار کنند. ما مسجد را تاثیر گذار از انسان سازی تا تمدن سازی می دانیم و متاسفانه عده ای سه وعده نماز هم به سختی می‌خوانند، در طول این زمانی که من اینجا هستم یکی از مشکلات ما مساجد است. بعد مسئله مشکلاتی است که مشکل نیست. هوای نفس است. بی خدایی و بی دینی و بی تقوایی است. مرکز به این مهمی که می‌تواند محله و منطقه و شهر را زنده کند افتاده دست یک عده که منم و تویی دارند.

نماینده ولی فقیه در استان البرز ادامه داد: این می شود آسیبِ تشکیل مسجد تراز اسلامی. ریشه این آسیب هم از عدم تبیین درست جایگاه مسجد برای خود مردم و بعد مسئولین بگیرید تا خلاء قانون و نهادهای موازی و رقیب و مدیریت های مزاحم وحتی آسیب هائی که در معماری وبهداشت و امثال اینها وجود دارد.

وی افزود: من در این سال‌ها جلوی ساخت مسجد را در استان گرفته ام. حتما باید نقشه اش را ببینم. چون قسمت زیادی از این مساجد از نظر معماری مشکل دارد. ورودی و خروجی خانم ها و آقایان، سرویس‌های بهداشتی حتی ظاهر مسجد. در محله ای مثلا به فاصله ۲۰۰ یا ۳۰۰ متر چهار مسجد داریم همه هم به نام مسجد حضرت ابالفضل. بعد می‌بینیم ۱۵۰۰ متر دیگر مسجد نیست. الان در شهر کرج بیش از ۱۰۰ مسجد کم داریم. تراکنش و چینش مساجد درست نبوده، هرکس دلش خواسته هر جا مسجد ساخته و متاسفانه اشکالات زیادی دارد.

آیت الله حسینی همدانی با اشاره به اینکه دوم شهریور آغاز اولین هفته دولت برای دولت جدید است که امیدواریم تا آن روز از مجلس رای اعتماد گرفته باشند و دولت رسماً تشکیل شود افزود: در آستانه تشکیل دولت فقط به این نکته اشاره می کنم که مهمترین مطالبات و انتظارات فوری امام المسلمین و مردم از رئیس جمهورمحترم و دولت تحولی ایشان که موجب اعتلای کشور خواهد شد همان ۷ محوری است که در حکم تنفیذ آمده است و بیانات دیگری که در جلسات متعدد فرمودند و به خصوص تنها راه پیشرفت کشور و غلبه بر مشکلات را ورود جوانان نخبه و مومن و انقلابی به عرصه کار و اداره کشور دانستند. و برای نجات اقتصاد کشور تقویت تولید داخلی و مبارزه با قاچاق و مافیای واردات را توصیه کردند. و همچنین فعال کردن ظرفیت های مردمی.

وی در ادامه افزود: به هر تقدیر دولت برای حل مشکلات، به خصوص اقتصاد، عدالت اجتماعی، مبارزه با فساد، تولید، معیشتِ اقشار مختلف، بیکاری جوانان، مسکن، …اولویت ها را در نظر خواهد داشت و همه مردم ودستگاه ها آماده کمک برای رسیدن به مطلوب هستند.

وی در ادامه با بیان اینکه البته الان هنوز زود است که در مورد افغانستان نظر قطعی بدهیم افزود: باید از هر واقعه ای درس گرفت و امروزِ افغانستان درس های فراوانی دارد برای عبرت گیران داخلی و خارجی و آنها که دل در گرو کدخدا دارند که چگونه ۲۰ سال اعتماد و دلبستگی به آمریکا چیزی جز وابستگی دولت و ویرانی کشور به ارمغان نیاورد. به علاوه اینکه ارتش کشور را هم در موضع ضعف نگه داشتند به طوری که نتواند حتی در مقابل طالبان مقاومت کند.

آیت الله حسینی همدانی افزود: طالبان، طالبان است، کسی نباید سادگی کند و گذشته عملکردی آنان را فراموش کند، به نظر می‌رسد فرقی بین طالبان امروز و دیروز نباشد فقط نکته در این است که اینها در این ۲۰ سال تحت تعلیم بوده اند و لذا در مسائل جاری یاد گرفته‌اند که با زیرکی و خویشتن داری عمل کنند و حساسیت‌ها را کم کنند. وقتی غرب از آنها حمایت می‌کند و وقتی می بینیم انگلیس در حمایت می گوید رویکرد طالبان عوض شده است. ما باید احتیاط را بیشتر کنیم. نمی‌توانیم به سادگی بپذیریم و باید ببینیم عملکردشان چگونه است. البته این را هم طالبان باید بدانند که اگر در تعامل نسبت به ایران اشتباه کنند سرنوشت بدتری از داعش در انتظار آنان خواهد بود.

نماینده ولی فقیه در استان البرز در ادامه خاطرنشان کرد: دوستان به مرّ قانون عمل کنید و دنبال دور زدن قانون برای رسیدن به خواسته ها نباشید. ضمیر صحبتم‌ معلوم است کجاست. در انتخاب افراد سابقه آنان را در نظر بگیرید. اگر دستگاه های نظارتی و امنیتی ملاحظه‌ای دارند به هیچ وجه به کار نگیرید اقلش این است که در تعامل با خود بنده دچار تعارض می‌شوند. من کسی را که دوستان امنیتی و دستگاه‌های نظارتی آنها را رد صلاحیت کرده باشند و گفته باشند که اینها را به کار نگیرید معمولاً دیگر آنها را نمی‌پذیرم. حالا اگر بشود مسئول یک قسمتی گرفتاری‌های خودش را خواهد داشت. این را باید دقت داشته باشند.

وی در پایان گفت: بعضی از دوستان گفتند که وضعیت نان در شهر و استان خراب است مسئولین بزرگوار به مسئله نان و قوت مردم توجه داشته باشید. البته من در جلسات خصوصی تذکر را داده‌ام اما چون باز فضا تغییر کرده این را عرض می‌کنم که مردم گله دارند. کسی که تخلف کرده نازش را نکشید. کسی که تخلف می‌کند و با قوت مردم ور می‌رود حواله‌اش را قطع کنید. امتیازش را قطع کنید تا دیگران هم بفهمند که در این قصه‌ها با کسی شوخی نداریم.

***

امام جمعه زرندیه: برخی به دروغ می‌گویند رهبر انقلاب مانع واردات واکسن شد

ایرنا نوشت: امام جمعه زرندیه گفت: مقام معظم رهبری همواره بر ضرورت تقویت توان تولید واکسن داخلی در کنار واردات انواع مورد اعتماد از خارج از کشور تاکید داشته و دارند.

امام جمعه کرج,آیت‌الله سیدمحمد مهدی حسینی همدانی

 حجت الاسلام «حسین ابراهیمی» در خطبه های نماز جمعه شهر مامونیه که در مسجد صاحب الزمان برگزار شد، افزود: در حالی که شدت گرفتن موج پنجم کرونا موسوم به دلتا آمار ابتلا و مرگ و میرها را در تمام دنیا بالا برده است اما رسانه های بیگانه و وابسته به قدرت های استکباری و اشغالگر قصد دارند چهره ای از ایران نشان دهند که انگار فقط ایران درگیر کرونا و مرگ و میر است.

وی افزود: این رسانه ها و عوامل آنها همچنین تلاش می کنند تا بیانات رهبر انقلاب در مورد واردات واکسن ساخت امریکا و انگلیس را با سیاه نمایی به شکلی وارونه جلوه دهند در حالی که معظم له با شناختی که از دشمنی یکصد ساله این کشورها با ملت ایران دارند، فرمان منع واکسن ساخت آنها را صادر کردند و در مورد واردات واکسن قابل اعتماد از سایر کشورها نه تنها منع نکردند بلکه بر ضرورت این مساله در کنار توصیه به شتاب در ساخت واکسن داخلی نیز بارها تاکید داشته اند.

امام جمعه زرندیه اظهار کرد: البته برای ملت بزرگ و بصیر ایران که تجربه تاریخی صدر اسلام را دارد، این مسائل حل شده است زیرا همان کسانی که تبلیغ می کردند امیر مومنان حضرت علی (ع) نماز نمی خواند امروز در لباسی دیگر و عصری دیگر رهبر انقلاب که از سلاله امیرالمومنین است را متهم و مقصر قلمداد می کنند و به دروغ بیان می دارند که ایشان مانع واردات واکسن به کشور شده است.

وی ادامه داد: برخی می گویند که چرا موضوع واکسن را سیاسی می کنید؟ باید به این افراد گفت که این آمریکای جنایتکار است که با ابزار تحریم، نه تنها دارو بلکه حتی ورزش ایران را برخلاف همه پیمان نامه های بین المللی سیاسی می کند.

حجت الاسلام ابراهیمی گفت: مگر آمریکا قبلا مانع از واردات محصولات انرژی هسته ای برای تامین داروی هزاران بیمار سرطانی و همچنین دسترسی به داروی بیماران پروانه ای در ایران نشد؟

وی یادآور شد: در سالهای گذشته هم آمریکا حتی با وجود دریافت ده ها میلیون دلار پول واکسن آنفلوآنزا مانع از صدور آن به ایران شد و حتی منابع مالی ما را در یک دزدی آشکار بلوکه کرد.

خطیب جمعه زرندیه گفت: در موضوع کرونا هم نخست با هدف صیانت از امنیت بیولوژیک ملت ایران، اعتمادی به انگلستان و امریکا که سابقه تروریستی و تروریست پروری آنها محرز است، وجود ندارد و دوم اینکه اگر درخواست می کردیم و هزینه های آن را نیز می پرداختیم به احتمال زیاد همان اتفاقی می افتاد که در زمینه سفارش برای واکسن آنفلوآنزا رقم زدند.

وی افزود: کشور هایی هم که واکسن ساخت آمریکا را وارد و به مردم خویش تزریق نمودند نیز به واسطه عوارض فراوان از جمله خطر مرگ بعد از تزریق از کار خود پشیمان شدند.

  • 12
  • 6
۵۰%
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
محمدرضا احمدی بیوگرافی محمدرضا احمدی؛ مجری و گزارشگری ورزشی تلویزیون

تاریخ تولد: ۵ دی ۱۳۶۱

محل تولد: تهران

حرفه: مجری تلویزیون

شروع فعالیت: سال ۱۳۸۲ تاکنون

تحصیلات: کارشناسی حسابداری و تحصیل در رشته مدیریت ورزشی 

ادامه
رضا داوودنژاد بیوگرافی مرحوم رضا داوودنژاد

تاریخ تولد: ۲۹ اردیبهشت ۱۳۵۹

محل تولد: تهران

حرفه: بازیگر

شروع فعالیت: ۱۳۶۵ تا ۱۴۰۲

تحصیلات: دیپلم علوم انسانی

درگذشت: ۱۳ فروردین ۱۴۰۳

ادامه
فرامرز اصلانی بیوگرافی فرامرز اصلانی از تحصیلات تا شروع کار هنری

تاریخ تولد: ۲۲ تیر ۱۳۳۳

تاریخ وفات : ۱ فروردین ۱۴۰۳ (۷۸ سال)

محل تولد: تهران 

حرفه: خواننده، آهنگساز، ترانه‌سرا، نوازندهٔ گیتار 

ژانر: موسیقی پاپ ایرانی

سازها: گیتار

ادامه
عقیل بن ابی طالب زندگینامه عقیل بن ابی طالب؛ از صحابه پیامبر و امام علی (ع)

تاریخ تولد: ده سال بعد از عام الفیل

محل تولد: مکه

محل زندگی: مکه، مدینه

دلیل شهرت: صحابه و پسرعموی محمد

درکذشت: دوران حکومت معاویه، مدینه

مدفن: بقیع

ادامه
علیرضا مهمدی بیوگرافی علیرضا مهمدی؛ پدیده کشتی فرنگی ایران

تاریخ تولد: سال ۱۳۸۱ 

محل تولد: ایذه، خوزستان، ایران

حرفه: کشتی گیر فرندگی کار

وزن: ۸۲ کیلوگرم

شروع فعالیت: ۱۳۹۲ تاکنون

ادامه
حسن معجونی بیوگرافی حسن معجونی بازیگر کمدی سینمای و تلویزیون ایران

چکیده بیوگرافی حسن معجونی

نام کامل: محمد حسن معجونی

تاریخ تولد: ۲۸ دی ۱۳۴۷

محل تولد: زنجان، ایران

حرفه: بازیگر، کارگردان، طراح، مدرس دانشگاه

تحصیلات: رشتهٔ ادبیات نمایشی از دانشکده سینما تئاتر دانشگاه هنر

آغاز فعالیت: ۱۳۷۵ تاکنون

ادامه
ابراهیم بن جعفر ابی طالب زندگینامه ابراهیم بن جعفر ابی طالب

نام پدر: جعفر بن ابی طالب

سن تقریبی: بیشتر از ۵۰ سال

نسبت های مشهور: برادر محمد بن ابی طالب

ابراهیم بن جعفر ابی طالبزندگینامه ابراهیم بن جعفر بن ابی طالب

زندگینامه ابراهیم بن جعفر بن ابی طالب

ابراهیم بن جعفر بن ابی طالب فرزند جعفر بن ابی طالب بوده است، برخی از افراد ایشان را همراه با محمد از نوه های جعفر می دانند که عمال بن زیاد وی را به شهادت رساند. برخی از منابع می گویند که ابراهیم و محمد هر دو از لشکر ابن زیاد فرار کرده بودند که بانویی در کوفه آنها را پناه می دهد، اما درنهایت سرشان توسط همسر این بانو که از یاران ابن زیاد بود از جدا شد و به شهادت رسیدند. 

ادامه
مریم طوسی بیوگرافی مریم طوسی؛ سریع ترین دختر ایران

تاریخ تولد: ۱۴ آذر ۱۳۶۷

محل تولد: تهران

حرفه: ورزشکار، دونده دوهای سرعت

تحصیلات: کارشناسی تربیت بدنی از دانشگاه تهران

قد: ۱ متر ۷۲ سانتی متر

ادامه
زهرا گونش بیوگرافی زهرا گونش؛ والیبالیست میلیونر ترکی

چکیده بیوگرافی زهرا گونش

نام کامل: زهرا گونش

تاریخ تولد: ۷ جولای ۱۹۹۹

محل تولد: استانبول، ترکیه

حرفه: والیبالیست

پست: پاسور و دفاع میانی

قد: ۱ متر و ۹۷ سانتی متر

ادامه

مجلس

دولت

ویژه سرپوش