چهارشنبه ۰۶ آبان ۱۴۰۵
۱۴:۳۴ - ۰۷ مهر ۱۴۰۰ کد خبر: ۱۴۰۰۰۷۰۵۳۲
سیاست داخلی

علم‌الهدی: در مشهد، با دو اصطلاح «گردشگری» و «شهروندی» مخالف هستم

حجت الاسلام سید احمد علم‌الهدی,نماینده ولی فقیه در خراسان رضوی
علم‌الهدی گفت: بسیاری از طرحها فرهنگی خراسان رضوی در ادوار قبلی عملیاتی نشد. بنده در مشهد با دو اصطلاح "گردشگری و شهروندی" مخالف هستم زیرا این شهر مال امام رضا (ع) است و نخستین شهروند آن حضرت بوده‌اند بنابراین امام هشتم(ع) زائر و مجاور دارند.

به گزارش ایرنا، نماینده ولی فقیه در خراسان رضوی گفت: دولت برای جبران خسارتهای وارده به هتلداران بخاطر محدودیتهای ناشی از بحران شیوع ویروس کرونا، به این صنف کمک کند.

حجت الاسلام سید احمد علم‌الهدی روز چهارشنبه همزمان با هفته گردشگری در دیدار با جمعی از فعالان صنعت هتلداری، معاون استاندار خراسان رضوی و مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی این استان در مشهد افزود: مصیبت‌هایی که از نظر اقتصادی و صنفی بر خادمان زیارتی امام هشتم (ع) در جریان این بیماری منحوس وارد شد قابل توجه است لذا امیدواریم این خسارتها جبران شوند.

وی به ضرر و زیان صنعت هتل‌داری مشهد و خراسان رضوی اشاره و خطاب به فعالان این حوزه بیان کرد: مجبور بودید دو سال حقوق کارمندان خودتان را در هتلها بدهید در حالی که درآمدی وجود نداشت. این دوران گذشت اما شما مهماندار آقایی هستید که بر همه چیز توانایی دارد و در صورتی که خدمات و زحمات شما آمیخته با اخلاص باشد امام هشتم (ع) آن را جبران خواهند کرد.

امام جمعه مشهد ادامه داد: با پیگیری مدیرکل محترم میراث فرهنگی استان، دولت بخشی از خسارات کرونا را به واسطه آسان کردن تسهیلات جبران کند تا هتلداران بیشتر از این متحمل ضرر نشوند.

وی همچنین گفت: بسیاری از طرحها فرهنگی خراسان رضوی در ادوار قبلی عملیاتی نشد. بنده در مشهد با دو اصطلاح "گردشگری و شهروندی" مخالف هستم زیرا این شهر مال امام رضا (ع) است و نخستین شهروند آن حضرت بوده‌اند بنابراین امام هشتم(ع) زائر و مجاور دارند.

علم‌الهدی افزود: اسمها بار معنوی و اقتصادی دارند. مهم است که از چه نامهایی در شهر امام رضا (ع) استفاده می‌شود زیرا امام هشتم (ع) قطب فرهنگی جهان است، آنانی که در این شهر زندگی می کنند شهروند نیستند بلکه مجاور ثامن‌الحجج(ع) هستند.

وی ادامه داد: وقتی شما عنوان گردشگری را به شهر می‌دهید بسیاری از سرمایه‌گذارانی که دینداری برایشان مهم نیست، برای سرمایه‌گذاری به مشهد می‌آیند زیرا این شهر بخاطر رفت و آمد چهار میلیون زائر خارجی شرایط اقتصادی بسیار مطلوبی دارد.

نماینده ولی فقیه در خراسان رضوی گفت: باید با افرادی که سعی می‌کنند در شهر امام رضا (ع) ناهنجاری ایجاد کنند مقابله کنید. در بحث میراث فرهنگی نیز بالاترین میراث این شهر امام هشتم (ع) هستند پس باید مراقب معرفی این آستان و دیگر میراث فرهنگی باشید.

وی بر لزوم توجه به ابعاد فرهنگی خدمت به زائران نیز تاکید و بیان کرد: هتلها زوارخانه امام رضا(ع) هستند پس مراقب باشید این فضا دچار ناهنجاری اخلاقی نشود و خدایی نکرده، هتلداری از نام امام رضا (ع) برای کاسبی خودش سوءاستفاده نکند. این صنف مقدسی که مهماندار امام رضا (ع) است نباید نامشان دچار حاشیه و مشکل شود.

معاون هماهنگی و مدیریت امور زائران استانداری خراسان رضوی نیز در نشست خسارتهای وارده به تاسیسات گردشگری را "فراوان" توصیف و بیان کرد: با این وجود فعالان این حوزه همیشه با مصوبات و برنامه‌های دولت در دوره شیوع ویروس کرونا همراهی داشته‌اند.

محمدصادق براتی افزود: دست‌اندرکاران فعال در حوزه گردشگری و هتلداری مشهد و خراسان رضوی در همین چارچوب به مدیریت عالی استان نیز کمکهای زیادی کرده‌اند.

مدیرکل میراث‌ فرهنگی، گردشگری و صنایع‌ دستی خراسان رضوی نیز در دیدار نماینده ولی فقیه با فعالان صنعت هتلداری این استان، پیشنهاد کرد: دبیرخانه خادمان امام رضا (ع) فعال در حوزه گردشگری در این استان تاسیس شود تا فعالان این حوزه از نظرات و درهنمودهای نماینده ولی فقیه در خراسان رضوی بیشتر بهره‌مند شوند.

سیدجواد موسوی افزود: دو هزار و ۳۵۰ مجموعه گردشگری با گنجایش ۱۲۰ هزار دستگاه تخت در این استان وجود دارد.

وی ادامه داد: افزون بر ۹۰ هزار نفر بطور مستقیم در حوزه تاسیسات اقامتی گردشگری خراسان رضوی اشتغال دارند.

مدیرکل میراث‌ فرهنگی، گردشگری و صنایع‌ دستی خراسان رضوی به ۲۱ رشته صنایع‌ دستی مرتبط با زیارت در خراسان رضوی اشاره و بیان کرد: ۸۱ رشته از مجموع ۲۹۱ رشته صنایع‌ دستی موجود در این استان نیز "بومی" است.

ششم مهر ماه "روز جهانی گردشگری" و هفته پس از آن به همین مناسبت هفته گردشگری نامگذاری شده است.

۲۴۰ هتل در سطح کلانشهر سه و نیم میلیون نفری مشهد مجوز فعالیت دارند.

  • 12
  • 5
۵۰%
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
هیثم بن طارق آل سعید بیوگرافی هیثم بن طارق آل سعید؛ حاکم عمان

تاریخ تولد: ۱۱ اکتبر ۱۹۵۵ 

محل تولد: مسقط، مسقط و عمان

محل زندگی: مسقط

حرفه: سلطان و نخست وزیر کشور عمان

سلطنت: ۱۱ ژانویه ۲۰۲۰

پیشین: قابوس بن سعید

ادامه
بزرگمهر بختگان زندگینامه بزرگمهر بختگان حکیم بزرگ ساسانی

تاریخ تولد: ۱۸ دی ماه د ۵۱۱ سال پیش از میلاد

محل تولد: خروسان

لقب: بزرگمهر

حرفه: حکیم و وزیر

دوران زندگی: دوران ساسانیان، پادشاهی خسرو انوشیروان

ادامه
صبا آذرپیک بیوگرافی صبا آذرپیک روزنامه نگار سیاسی و ماجرای دستگیری وی

تاریخ تولد: ۱۳۶۰

ملیت: ایرانی

نام مستعار: صبا آذرپیک

حرفه: روزنامه نگار و خبرنگار گروه سیاسی روزنامه اعتماد

آغاز فعالیت: سال ۱۳۸۰ تاکنون

ادامه
یاشار سلطانی بیوگرافی روزنامه نگار سیاسی؛ یاشار سلطانی و حواشی وی

ملیت: ایرانی

حرفه: روزنامه نگار فرهنگی - سیاسی، مدیر مسئول وبگاه معماری نیوز

وبگاه: yasharsoltani.com

شغل های دولتی: کاندید انتخابات شورای شهر تهران سال ۱۳۹۶

حزب سیاسی: اصلاح طلب

ادامه
زندگینامه امام زاده صالح زندگینامه امامزاده صالح تهران و محل دفن ایشان

نام پدر: اما موسی کاظم (ع)

محل دفن: تهران، شهرستان شمیرانات، شهر تجریش

تاریخ تاسیس بارگاه: قرن پنجم هجری قمری

روز بزرگداشت: ۵ ذیقعده

خویشاوندان : فرزند موسی کاظم و برادر علی بن موسی الرضا و برادر فاطمه معصومه

ادامه
شاه نعمت الله ولی زندگینامه شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه

تاریخ تولد: ۷۳۰ تا ۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

حرفه: شاعر و عارف ایرانی

دیگر نام ها: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

آثار: رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی، شرح لمعات

درگذشت: ۸۳۲ تا ۸۳۴ هجری قمری

ادامه
نیلوفر اردلان بیوگرافی نیلوفر اردلان؛ سرمربی فوتسال و فوتبال بانوان ایران

تاریخ تولد: ۸ خرداد ۱۳۶۴

محل تولد: تهران 

حرفه: بازیکن سابق فوتبال و فوتسال، سرمربی تیم ملی فوتبال و فوتسال بانوان

سال های فعالیت: ۱۳۸۵ تاکنون

قد: ۱ متر و ۷۲ سانتی متر

تحصیلات: فوق لیسانس مدیریت ورزشی

ادامه
حمیدرضا آذرنگ بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ؛ بازیگر سینما و تلویزیون ایران

تاریخ تولد: تهران

محل تولد: ۲ خرداد ۱۳۵۱ 

حرفه: بازیگر، نویسنده، کارگردان و صداپیشه

تحصیلات: روان‌شناسی بالینی از دانشگاه آزاد رودهن 

همسر: ساناز بیان

ادامه
محمدعلی جمال زاده بیوگرافی محمدعلی جمال زاده؛ پدر داستان های کوتاه فارسی

تاریخ تولد: ۲۳ دی ۱۲۷۰

محل تولد: اصفهان، ایران

حرفه: نویسنده و مترجم

سال های فعالیت: ۱۳۰۰ تا ۱۳۴۴

درگذشت: ۲۴ دی ۱۳۷۶

آرامگاه: قبرستان پتی ساکونه ژنو

ادامه

مجلس

دولت

ویژه سرپوش