پنجشنبه ۱۳ شهریور ۱۴۰۴
۱۲:۲۹ - ۰۵ اسفند ۱۳۹۷ کد خبر: ۹۷۱۲۰۱۱۴۰
سیاست داخلی

ابراهیم رئیسی:

کنوانسیون‌هایی که به ضرر مردم باشد را قبول نخواهیم کرد

ابراهیم رئیسی,اخبار سیاسی,خبرهای سیاسی,اخبار سیاسی ایران
ابراهیم رئیسی با یادآوری نقش روحانیت در عمل به آنچه مقام معظم رهبری در بیانیه گام دوم عنوان کردند، یادآورشد:معظم له با بیان این بیانیه و تبیین گام دوم انقلاب اسلامی صراط المستقیم را به مردم و مسئولان نشان دادند.

به گزارش ایسنا، تولیت آستان قدس رضوی در اجتماع عظیم حوزیان با عنوان حوزه و گام دوم انقلاب اسلامی که در حرم امام خمینی(ره) برگزار شد، گفت: مسئولان و مردم باید برای این بیانیه اهمیت جدی قائل شوند ، روحانیون نیز باید به جامعه در مواقع حساس و ضروری کشور هشدار بدهد.

 

وی تصریح کرد: دولت و جامعه اسلامی باید به عملکرد این انقلاب باز نگاهی بکنند و ببینیم که در طول این چهل سال گذشته چه پیشرفت هایی داشتیم و در چه مواردی شکست خورده ایم.

 

وی ادامه داد: انقلاب و روحانیون مبداء و حامی انقلاب بوده اند و سرنوشت روحانیت و انقلاب به هم گره خورده است و کسی این انقلاب را رهبری کرده است که خود از طلاب حوزه علمیه قم بوده است.

 

 رئیسی در ادامه بیان کرد:حوزه های علمیه باید اطلاعات لازم را از جامعه و زندگی خود  و مردم داشته باشند و یکی از موارد که چندین سال مقام معظم رهبری بر آن تاکید دارند همین گزینه است.

 

 

وی گفت: در حوزه های انقلابی باید با تفکر های ضد انقلابی مقابله بشود، همان تفکراتی که نمی خواهد ، مشکلات مردم در جامعه رفع بشوند ، عده ای در حال تلاش هستند که این حوزه ها به مردم کمک نکنند .

 

تولیت آستان قدس رضوی یادآور شد: مسئله زمان شناسی که در  عصر کنونی، خیلی مهم و حساس است ، امام راحل و مقام معظم رهبری یک زمان شناس حرفه ای و واقعی بوده و هستند ، مقام معظم رهبری چندین بار هشدار هایی درباره فتنه ها و انحرافات داده اند و این یک زمان شناس واقعی محسوب می شود و این زمان شناسی برای همه طلاب خیلی مهم و اساسی است که باید آن را در حرفه خود استفاده بکنند.

 

 رئیسی گفت: گام دوم انقلاب باید در عمل به مردم نشان داده بشود، شعار ندهیم، بلکه در عمل امید به آینده را به مردم نشان بدهیم.

 

وی تصریح کرد: در چند وقت گذشته ، دوران سختی به مردم متحمل شده است و این راه همچنان برای مردم در سختی در حال عبور است، اما یک امید برای این مردم از طرف رهبر انقلاب اسلامی وجود دارد ؛چراکه ایشان در پاسخ به یک جوان انقلابی در حرم رضوی  فرموند آینده این کشور روشن و نورانی است و اصلا نگران نباشید، این دوران بزودی سپری خواهد.

 

وی خاطر نشان کرد: عده ای در جامعه و فضای مجازی در حال تلاش هستند که رژیم طاغوت و جنایت هایی که آنها در این کشور انجام داده اند را تطهیر کنند ، اما عده ای زمان آنها را درک نکردند و نمی دانند که آن رژیم و خاندان شاه(پدر و پسر) چه جنایتی علیه ملت ایران انجام دادند.

 

وی با توجه به اینکه ۲۲ بهمن نقطه جوشان چهلمین سالگرد انقلاب اسلامی بوده است بیان کرد: جوانان ، حوزویان و رسانه ها ، دستاورده های انقلاب اسلامی را برای ملت بازگو کنند که این کشور چه بوده و در حال حاضر چه خدماتی را ارائه می کنند و در گام دوم انقلاب اسلامی، صحفیه نور امام خمینی(ره) را برای مردم بازگو کنیم، که سخنان امام راحل در عصر کنونی بسیار مهم و ارزشمند است.

 

رییسی ادامه داد: گام دوم انقلاب اسلامی که مقام معظم رهبری تاکید کردند را باید در حوزه های علمیه طلاب ما بیاموزند و آن آموخته خود را برای مردم بازگو کنند ، اگر اینگونه نباشد در تبیین گام دوم رهبری کوتاهی کرده ایم.

 

وی با اشاره به نقش اصحاب رسانه در خصوص گام دوم انقلاب بیان کرد: خبرنگاران و اصحاب رسانه در تلاش باشند که این سخنان ارزشمنده مقام معظم رهبری در  خصوص دهه پنجم انقلاب و گام دوم این حکومت را به خوبی برای مردم و جوانان تبیین کرده و منتشر نمایند.

 

وی به نقش روحانیت در جمهوری اسلامی ایران اشاره کرد و گفت: کمترین دریافت حقوق در کشور ، متعلق به طلاب و روحانیت است و این شاگردان امام صادق(ع) با تمام تخریب های که علیه آنها انجام داده اند، ایستادگی کرده اند ، چون با رمز و الگو از شهدایی که روحانیت تقدیم نظام کرده است آشنا بوده ،لذا  در کنار این انقلاب همچنان هستند و این راه خود را ادامه می دهند.

 

وی در ادامه گفت: روحانیت از جنس مردم هستند ، آنها در کنار مردم زندگی می کنند لذا دغدغه مردم نیز همان دغدغه روحانیت محسوب می شود و اگر هم احساس مسئولیت می کنند به خاطر این است که روحانیت زندگی ساده و همانند مردم دارند و هیچ وقت اشرافیگری را قبول ندارند و خودشان را بالاتر از مردم

 

وی با اشاره به اقتصاد مقاومتی بیان کرد: روحانیت باید در اقتصاد مقاومتی با جدیت وارد میدان شوند ، عده ای از مسئولان باید به اقتصاد مقامتی توجه بیشتری داشته باشند ، وگرنه نگاه کردن به دست بیگانه هیچ سودی برای کشور ندارد و آینده این حکومت اسلامی در دستان جوانان این مرز و بوم  به اوج می رسد.

 

تولیت آستان قدس رضوی خاطر نشان کرد: نظام جمهوری اسلامی هیچ زمانی  در مقابل فساد چشم پوشی و کوتاهی نمی کند ، اگر در جامعه فساد را مشاهد کردید آن را پای انقلاب ننویسید ، بلکه بدانید انقلاب درباره فساد کوتاه نخواهد آمد.

 

وی بیان کرد: زندگی انقلابی در جامعه جمهوری اسلامی وجود ندارد ، متاسفانه تشریفات و اشرافی گری در جامعه به چشم می خورد ، امام ، رهبری و تمام مراجع تقلید تاکید دارند که زندگی ساده و در کنار مردم  سبک زندگی انقلابی این حکومت محسوب می شود.

 

 رئیسی گفت: عده ای فکر می کنند ما  مخالف برخی از کنوانسیون‌ها هستیم؛  اینطور نیست ، اگر آنها به نفع مردم باشد ما آن را قبول می کنیم، اما اگر به ضرر مردم باشد آن را قبول نخواهیم کرد.

 

وی اشاره کرد: دولتمردان در این شرایط کنونی باید مراقب بیشتری انجام بدهند که دشمن به این مردم و حکومت ضربه وارد نکند ، باید در این شرایط که دشمن استقلال این جامعه را هدف قرار داده است به نفع مردم و این نظام تلاش کنیم.

 

تولیت آستان قدس رضوی بیان کرد: دولتمردان به لبخند دشمن اعتماد نکنند ، دشمن برای این حکومت نقشه های فراوانی کشیده است ، و دشمن برای ما فرقی ندارد چه کسی است و در مقابل آنها ایستادگی کرده ایم و از آرمان های این انقلاب، امام و شهدا دفاع خواهیم کرد.

 

وی در پایان بیان کرد: در جامعه کسی ولایی محسوب می‌شود که پشت سر امام و رهبری حرکت کند ، وگرنه در هر لباسی باشد برای ملت ایران غیر ولایی محسوب می‌شود و امیدواریم به برکت شهدا و امام راحل(ره) ، دهه پنجم را هم به خوبی سپری کنیم.

 

  • 15
  • 3
۵۰%
همه چیز درباره
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
هیثم بن طارق آل سعید بیوگرافی هیثم بن طارق آل سعید؛ حاکم عمان

تاریخ تولد: ۱۱ اکتبر ۱۹۵۵ 

محل تولد: مسقط، مسقط و عمان

محل زندگی: مسقط

حرفه: سلطان و نخست وزیر کشور عمان

سلطنت: ۱۱ ژانویه ۲۰۲۰

پیشین: قابوس بن سعید

ادامه
بزرگمهر بختگان زندگینامه بزرگمهر بختگان حکیم بزرگ ساسانی

تاریخ تولد: ۱۸ دی ماه د ۵۱۱ سال پیش از میلاد

محل تولد: خروسان

لقب: بزرگمهر

حرفه: حکیم و وزیر

دوران زندگی: دوران ساسانیان، پادشاهی خسرو انوشیروان

ادامه
صبا آذرپیک بیوگرافی صبا آذرپیک روزنامه نگار سیاسی و ماجرای دستگیری وی

تاریخ تولد: ۱۳۶۰

ملیت: ایرانی

نام مستعار: صبا آذرپیک

حرفه: روزنامه نگار و خبرنگار گروه سیاسی روزنامه اعتماد

آغاز فعالیت: سال ۱۳۸۰ تاکنون

ادامه
یاشار سلطانی بیوگرافی روزنامه نگار سیاسی؛ یاشار سلطانی و حواشی وی

ملیت: ایرانی

حرفه: روزنامه نگار فرهنگی - سیاسی، مدیر مسئول وبگاه معماری نیوز

وبگاه: yasharsoltani.com

شغل های دولتی: کاندید انتخابات شورای شهر تهران سال ۱۳۹۶

حزب سیاسی: اصلاح طلب

ادامه
زندگینامه امام زاده صالح زندگینامه امامزاده صالح تهران و محل دفن ایشان

نام پدر: اما موسی کاظم (ع)

محل دفن: تهران، شهرستان شمیرانات، شهر تجریش

تاریخ تاسیس بارگاه: قرن پنجم هجری قمری

روز بزرگداشت: ۵ ذیقعده

خویشاوندان : فرزند موسی کاظم و برادر علی بن موسی الرضا و برادر فاطمه معصومه

ادامه
شاه نعمت الله ولی زندگینامه شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه

تاریخ تولد: ۷۳۰ تا ۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

حرفه: شاعر و عارف ایرانی

دیگر نام ها: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

آثار: رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی، شرح لمعات

درگذشت: ۸۳۲ تا ۸۳۴ هجری قمری

ادامه
نیلوفر اردلان بیوگرافی نیلوفر اردلان؛ سرمربی فوتسال و فوتبال بانوان ایران

تاریخ تولد: ۸ خرداد ۱۳۶۴

محل تولد: تهران 

حرفه: بازیکن سابق فوتبال و فوتسال، سرمربی تیم ملی فوتبال و فوتسال بانوان

سال های فعالیت: ۱۳۸۵ تاکنون

قد: ۱ متر و ۷۲ سانتی متر

تحصیلات: فوق لیسانس مدیریت ورزشی

ادامه
حمیدرضا آذرنگ بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ؛ بازیگر سینما و تلویزیون ایران

تاریخ تولد: تهران

محل تولد: ۲ خرداد ۱۳۵۱ 

حرفه: بازیگر، نویسنده، کارگردان و صداپیشه

تحصیلات: روان‌شناسی بالینی از دانشگاه آزاد رودهن 

همسر: ساناز بیان

ادامه
محمدعلی جمال زاده بیوگرافی محمدعلی جمال زاده؛ پدر داستان های کوتاه فارسی

تاریخ تولد: ۲۳ دی ۱۲۷۰

محل تولد: اصفهان، ایران

حرفه: نویسنده و مترجم

سال های فعالیت: ۱۳۰۰ تا ۱۳۴۴

درگذشت: ۲۴ دی ۱۳۷۶

آرامگاه: قبرستان پتی ساکونه ژنو

ادامه

مجلس

دولت

ویژه سرپوش