چهارشنبه ۰۳ دی ۱۴۰۴
۲۰:۲۸ - ۰۳ دي ۱۴۰۴ کد خبر: ۱۴۰۴۱۰۰۲۶۸
سیاست خارجی

اسلامی: اجازه بازدید از تاسیسات بمباران‌شده را نمی‌دهیم | گروسی در نقشه دشمن بازی می‌کند

محمد اسلامی,رییس سازمان انرژی اتمی
رئیس سازمان انرژی اتمی اظهارات اخیر مدیرکل آژانس بین‌المللی انرژی هسته‌ای را بازی در نقشه دشمن خواند.

به گزارش تسنیم، محمد اسلامی رئیس سازمان انرژی اتمی در حاشیه جلسه امروز هیئت دولت در جمع خبرنگاران در واکنش به اظهارات اخیر رافائل گروسی مدیرکل آژانس بین‌المللی انرژی هسته‌ای، گفت: این اظهارات نشان می‌دهد گروسی در نقشه دشمن بازی می‌کند.

وی در ادامه سخنان خود با اشاره به جلسه اخیر شورای امنیت گفت: دیگر نمی‌توان گفت نکات مطرح شده در این نشست باعث تاسف است بلکه ما باید خوشحال باشیم که نقش و فشاری که آمریکایی‌ها در این ۲۵ سال بر صنعت هسته‌ای ایران وارد کرده امروز دیگر کاملاً واضح شده و در سند استراتژی امنیت ملی‌شان هم به وضوح نوشتند که منافع آمریکا را از طریق سازمان‌های بین‌المللی پیگیری نمی‌کنند و همان قانون جنگل و زور همچنان در دستورکارشان باشد.

رئیس سازمان انرژی اتمی با اشاره به اینکه گزارش، بیانیه و استنادی که در نشست دیروز انجام شد کاملاً غیرحرفه‌ای و غیرحقوقی بود، گفت: مدت قطعنامه ۲۲۳۱ تمام شده اما حتی اگر هم می‌خواستند از آن استفاده کنند، باید ترتیبات آن‌را رعایت می‌کردند که انجام ندادند و به این بهانه که ایران تعهدات برجامی‌ خود را انجام نداده، باید تحریم‌های قبلی شورای امنیت سازمان ملل بازگشت داده شود که این کاملاً مردود بوده و اصلاً پذیرفته نیست. چین و روسیه که دو عضو شورای امنیت و دارای حق وتو هستند هم این موضوع را کاملاً رد و اعلام کردند که این خواسته سه کشور اروپایی و آمریکا که با رهبری و پشتیبانی جریان صهیونیستی، انجام می‌شود، یک امر مردود است و قابلیت اجرا ندارد.

اسلامی در ادامه هم‌چنین درخصوص همکاری ایران با آژانس گفت: هیچ کشوری در تاریخ، به اندازه جمهوری اسلامی ایران با آژانس همکاری نکرده است. بیشترین و سنگین‌ترین بازرسی‌های تاریخ از صنعت هسته‌ای ایران انجام شده و تاکنون حتی یک گزارش وجود ندارد که بازرسان آژانس نوشته باشند عدم انطباق یا انحراف از موازین پادمان صورت گرفت است. بنابراین این رویکرد سیاسی و فشار حداکثری برای مردم‌آزاری و تضعیف مردم ایران است که هیچ جایگاهی ندارد و ما به آن وقعی نمی‌گذاریم. فعالیت‌های ما کاملاً صلح‌آمیز است و در مسیر پیشرفت کشور دنبال می‌شود.

وی اظهار داشت: اگر آژانس با جنگ و حمله نظامی موافق است این را باید مصوبه کنند و بگویند بله، حمله به تاسیسات هسته‌ای تحت پادمان مجاز است اما اگر مجاز نیست، باید محکوم کنند و وقتی محکوم کردند باید اعلام شود که شرایط بعد از جنگ چیست؟ اگر که شرایط بعد از جنگ مدون است، آژانس اعلام کند تا ما طبق آن رفتار کنیم اما اگر نیست، تقاضای ما این بوده و به آن‌ها نوشتیم، بایستی تعریف و تدوین و مشخص شود که اگر به یک صنعت هسته‌ای که تحت ثبت آژانس و تحت نظارت آژانس است، حمله نظامی شد باید چه اقدامی صورت بگیرد.

رئیس سازمان انرژی اتمی عنوان کرد: تا این موضوع تعیین نشود، فشار سیاسی و روانی و پیگیری‌های بی‌ربط برای بازرسی دوباره از تأسیسات بمباران‌شده و تکمیل عملیات دشمن پذیرفته نیست و پاسخ داده نخواهد شد.

اسلامی در بخش دیگری از سخنان خود درخصوص جشنواره «فناوری هسته‌ای زندگی» گفت: با سازمان صداوسیما به‌صورت مشترک جشنواره‌ای سراسری که هم ملی است و هم مردمی، به‌صورت چندرسانه‌ای تحت عنوان «فناوری هسته‌ای زندگی» برگزار کردیم که از همین حالا شروع شده و در همان روزهای آغازینش حدود ۶۰۰ اثر را مردم و فعالان این حوزه ارائه کرده‌اند. در شرایطی که حجم سنگین دروغ، تهمت، افترا و وارونه‌جلوه‌دادن حقایق کشور ما و به‌ویژه موضوع هسته‌ای را رسانه‌های بیگانه به‌طور فعال انجام می‌دهند، بتوانیم روایت چندلایه و چندوجهی را توسط مردم و رسانه ارائه دهیم تا بتوان حقایق را بهتر به مردم معرفی کرد.

وی اضافه کرد: این اولین‌بار است که چنین کار مشترکی صورت می‌گیرد و امیدواریم با کمک همه رسانه‌ها بتواند برای تنویر افکار عمومی و روشن‌کردن ذهن مردم نسبت به حقایق کشور و حقایق صنعت هسته‌ای، اثرگذار باشد.

  • 12
  • 6
۵۰%
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
هیثم بن طارق آل سعید بیوگرافی هیثم بن طارق آل سعید؛ حاکم عمان

تاریخ تولد: ۱۱ اکتبر ۱۹۵۵ 

محل تولد: مسقط، مسقط و عمان

محل زندگی: مسقط

حرفه: سلطان و نخست وزیر کشور عمان

سلطنت: ۱۱ ژانویه ۲۰۲۰

پیشین: قابوس بن سعید

ادامه
بزرگمهر بختگان زندگینامه بزرگمهر بختگان حکیم بزرگ ساسانی

تاریخ تولد: ۱۸ دی ماه د ۵۱۱ سال پیش از میلاد

محل تولد: خروسان

لقب: بزرگمهر

حرفه: حکیم و وزیر

دوران زندگی: دوران ساسانیان، پادشاهی خسرو انوشیروان

ادامه
صبا آذرپیک بیوگرافی صبا آذرپیک روزنامه نگار سیاسی و ماجرای دستگیری وی

تاریخ تولد: ۱۳۶۰

ملیت: ایرانی

نام مستعار: صبا آذرپیک

حرفه: روزنامه نگار و خبرنگار گروه سیاسی روزنامه اعتماد

آغاز فعالیت: سال ۱۳۸۰ تاکنون

ادامه
یاشار سلطانی بیوگرافی روزنامه نگار سیاسی؛ یاشار سلطانی و حواشی وی

ملیت: ایرانی

حرفه: روزنامه نگار فرهنگی - سیاسی، مدیر مسئول وبگاه معماری نیوز

وبگاه: yasharsoltani.com

شغل های دولتی: کاندید انتخابات شورای شهر تهران سال ۱۳۹۶

حزب سیاسی: اصلاح طلب

ادامه
زندگینامه امام زاده صالح زندگینامه امامزاده صالح تهران و محل دفن ایشان

نام پدر: اما موسی کاظم (ع)

محل دفن: تهران، شهرستان شمیرانات، شهر تجریش

تاریخ تاسیس بارگاه: قرن پنجم هجری قمری

روز بزرگداشت: ۵ ذیقعده

خویشاوندان : فرزند موسی کاظم و برادر علی بن موسی الرضا و برادر فاطمه معصومه

ادامه
شاه نعمت الله ولی زندگینامه شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه

تاریخ تولد: ۷۳۰ تا ۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

حرفه: شاعر و عارف ایرانی

دیگر نام ها: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

آثار: رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی، شرح لمعات

درگذشت: ۸۳۲ تا ۸۳۴ هجری قمری

ادامه
نیلوفر اردلان بیوگرافی نیلوفر اردلان؛ سرمربی فوتسال و فوتبال بانوان ایران

تاریخ تولد: ۸ خرداد ۱۳۶۴

محل تولد: تهران 

حرفه: بازیکن سابق فوتبال و فوتسال، سرمربی تیم ملی فوتبال و فوتسال بانوان

سال های فعالیت: ۱۳۸۵ تاکنون

قد: ۱ متر و ۷۲ سانتی متر

تحصیلات: فوق لیسانس مدیریت ورزشی

ادامه
حمیدرضا آذرنگ بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ؛ بازیگر سینما و تلویزیون ایران

تاریخ تولد: تهران

محل تولد: ۲ خرداد ۱۳۵۱ 

حرفه: بازیگر، نویسنده، کارگردان و صداپیشه

تحصیلات: روان‌شناسی بالینی از دانشگاه آزاد رودهن 

همسر: ساناز بیان

ادامه
محمدعلی جمال زاده بیوگرافی محمدعلی جمال زاده؛ پدر داستان های کوتاه فارسی

تاریخ تولد: ۲۳ دی ۱۲۷۰

محل تولد: اصفهان، ایران

حرفه: نویسنده و مترجم

سال های فعالیت: ۱۳۰۰ تا ۱۳۴۴

درگذشت: ۲۴ دی ۱۳۷۶

آرامگاه: قبرستان پتی ساکونه ژنو

ادامه

مجلس

دولت

ویژه سرپوش