چهارشنبه ۱۱ تیر ۱۴۰۴
۱۴:۱۴ - ۱۸ تير ۱۴۰۱ کد خبر: ۱۴۰۱۰۴۱۹۹۲
دولت

پرتاب توپ به زمین قالیباف و بهارستان / رئیسی : تمایندگان برای رفع تورم باید لایحه دوفوریتی بدهند

ابراهیم رئیسی و قالیباف,تورم در جامعه
رییس جمهور گفت: آنچه امروز مردم می‌خواهند تحول است مردم انتظار تحول در زندگی و موضوع اشتغال دارند، مردم از تورم ناراحت هستند لذا نمایندگان برای رفع تورم باید به لایحه دو فوریتی رای بدهند.

سیدابراهیم رییسی در شورای اداری استان کردستان اظهار کرد: تاریخ کردستان گواه بر این است که مردان و زنانی موفق می‌شوند که عملگرا باشند.

وی افزود: خیلی افرادی را دیدیم که تریبون دست گرفتند ولی کاری نکردند مردم اقدام می‌خواهند امروز انتظار مردم از همه مسوولان این است که در زندگی آنها اتفاقی بیفتد و هر کاری که از دستشان بر می‌آید باید انجام دهند.

وی خطاب به مدیران افزود: آنچه امروز مردم می‌خواهند تحول است مردم انتظار تحول در زندگی و موضوع اشتغال دارند، مردم از تورم ناراحت هستند لذا نمایندگان برای رفع تورم باید به لایحه دو فوریتی رای بدهند.

آیت‌الله رئیسی گفت: باید تلاش کنیم هر چیزی که دلالت بر تورم دارد انجام نشود چون این خواست مردم است و ما مسوولان باید در این راستا انجام وظیفه کنیم.

رئیس جمهور اضافه کرد: رشد اقتصادی ما در گرو جذب سرمایه‌گذاری است لذا همه باید در این زمینه تلاش کنند.

وی با بیان اینکه مردم همیشه پای کار بوده و امتحان خود را پس داده‌اند گفت: افزایش بهره‌وری تنها به بخشنامه وزیر نیست و هر اقدامی که منجر به بهره‌وری می‌شود باید از سوی مسوولان و مدیران انجام گیرد.

رییس‌جمهور تصریح کرد: برخی ممکن است سیاسی بودن را ملاک عضویت در گروه‌ها و احزاب قلمداد کنند و دانشجو و طلبه سیاسی کسی است که در میدان عمل حضور داشته باشند و در حوزه رفع مشکلات راهکار ارایه دهند و تلاش کنند.

آیت‌الله رئیسی ادامه داد: راهبرد نظام را رهبری تعیین می‌کنند و ما همه مجری این راهبردها هستیم لذا باید با نگاه تحولی در مسیر توسعه همه جانبه تلاش شود.

وی در ادامه از وحدت شیعه و سنی و امنیت پایدار در استان به عنوان بزرگترین سرمایه نام برد و گفت: باید از تمام ظرفیت‌ها در مسیر رفع مشکل بیکاری و اشتغالزایی برای جوانان استفاده شود و معطل یک دستگاه خاص نباشیم.

رییس جمهور کشورمان تصریح کرد: ایجاد خط تولید جدید نیاز ضروری برای رفع مشکل بیکاری جوانان تحصیلکرده کردستان است.

وی ادامه داد: نسبت به حوزه اشتغال چند استان مانند کردستان و لرستان دغدعه جدای داریم و این موضوع را به استانداران هم تاکید کرده‌ایم که در حوزه اشتغال تلاش جدی داشته باشند.

رییس جمهور اضافه کرد: انتظار من از تک تک مدیران این است که اهل اقدام و عمل با نگاه تحولی و حرکت جهادی باشند، سیاسی بودن و اهل عمل بودن در گروه اقدام و عمل و اجرا است، این دولت میدان عمل و اجرا است، میدان شعار و حرف نیست.

وی تصریح کرد: از مدیران انتظار دارم افرادی که نم‌ خواهند جهادی کار کنند و اهل اقدام و عمل نیستند را در حاشیه قرار دهند.

آیت‌الله رییسی گفت: انتظار امروز مردم کردستان که به حقیقت مخلاصانه از انقلاب دفاع کرده‌اند رفع مشکلات و حرکت جهادی و تلاش مضاعف است.

وی خاطرنشان کرد: مردم کردستان جهادگونه در مقابل ضدانقلاب ایستادند و امروز انتظار چنین روحیه‌ای از مسوولان دارند چرا که ما اکنون در جنگ اقتصادی هستیم.

آیت‌الله رئیسی تصریح کرد: باید به نحوی عمل کنیم که کشاورزی برای کشاورز ما توجیه‌پذیر و صرفه اقتصادی داشته باشد.

وی در ادامه عنوان کرد: مردم را باید به عنوان ولی نعمت مورد تکریم و احترام قرار داد چرا که نگاه مدیریتی ما در فرهنگ دینی با نگاه مدیریتی سایر فرهنگ‌ها متفاوت است.

رئیس جمهور اضافه کرد: انتظار از مدیران دولت مردمی و انقلابی این است همه کسانی که به نام نظام و این دولت تحت فرمان رهبری خدمت می‌کنند باید برای رفع مشکلات و رضایتمندی مردم تلاش کنند.

وی افزود: نگاه باید به داخل کشور باشد و با تکیه بر توانایی‌های داخلی گره‌ها را باز کنیم چون از بیرون گره‌ای برای ما باز نمی‌کنند.

آیت‌الله رییسی در ادامه اضافه کرد: در کردستان باید براساس اولویت‌ها جلو رفت امروز پروژه‌هایی در کردستان وجود دارد که بیش از ۲۵ سال از شروع آنها می‌گذرد و متاسفانه یک بار هم افتتاح شده است.

  • 17
  • 4
۵۰%
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
هیثم بن طارق آل سعید بیوگرافی هیثم بن طارق آل سعید؛ حاکم عمان

تاریخ تولد: ۱۱ اکتبر ۱۹۵۵ 

محل تولد: مسقط، مسقط و عمان

محل زندگی: مسقط

حرفه: سلطان و نخست وزیر کشور عمان

سلطنت: ۱۱ ژانویه ۲۰۲۰

پیشین: قابوس بن سعید

ادامه
بزرگمهر بختگان زندگینامه بزرگمهر بختگان حکیم بزرگ ساسانی

تاریخ تولد: ۱۸ دی ماه د ۵۱۱ سال پیش از میلاد

محل تولد: خروسان

لقب: بزرگمهر

حرفه: حکیم و وزیر

دوران زندگی: دوران ساسانیان، پادشاهی خسرو انوشیروان

ادامه
صبا آذرپیک بیوگرافی صبا آذرپیک روزنامه نگار سیاسی و ماجرای دستگیری وی

تاریخ تولد: ۱۳۶۰

ملیت: ایرانی

نام مستعار: صبا آذرپیک

حرفه: روزنامه نگار و خبرنگار گروه سیاسی روزنامه اعتماد

آغاز فعالیت: سال ۱۳۸۰ تاکنون

ادامه
یاشار سلطانی بیوگرافی روزنامه نگار سیاسی؛ یاشار سلطانی و حواشی وی

ملیت: ایرانی

حرفه: روزنامه نگار فرهنگی - سیاسی، مدیر مسئول وبگاه معماری نیوز

وبگاه: yasharsoltani.com

شغل های دولتی: کاندید انتخابات شورای شهر تهران سال ۱۳۹۶

حزب سیاسی: اصلاح طلب

ادامه
زندگینامه امام زاده صالح زندگینامه امامزاده صالح تهران و محل دفن ایشان

نام پدر: اما موسی کاظم (ع)

محل دفن: تهران، شهرستان شمیرانات، شهر تجریش

تاریخ تاسیس بارگاه: قرن پنجم هجری قمری

روز بزرگداشت: ۵ ذیقعده

خویشاوندان : فرزند موسی کاظم و برادر علی بن موسی الرضا و برادر فاطمه معصومه

ادامه
شاه نعمت الله ولی زندگینامه شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه

تاریخ تولد: ۷۳۰ تا ۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

حرفه: شاعر و عارف ایرانی

دیگر نام ها: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

آثار: رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی، شرح لمعات

درگذشت: ۸۳۲ تا ۸۳۴ هجری قمری

ادامه
نیلوفر اردلان بیوگرافی نیلوفر اردلان؛ سرمربی فوتسال و فوتبال بانوان ایران

تاریخ تولد: ۸ خرداد ۱۳۶۴

محل تولد: تهران 

حرفه: بازیکن سابق فوتبال و فوتسال، سرمربی تیم ملی فوتبال و فوتسال بانوان

سال های فعالیت: ۱۳۸۵ تاکنون

قد: ۱ متر و ۷۲ سانتی متر

تحصیلات: فوق لیسانس مدیریت ورزشی

ادامه
حمیدرضا آذرنگ بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ؛ بازیگر سینما و تلویزیون ایران

تاریخ تولد: تهران

محل تولد: ۲ خرداد ۱۳۵۱ 

حرفه: بازیگر، نویسنده، کارگردان و صداپیشه

تحصیلات: روان‌شناسی بالینی از دانشگاه آزاد رودهن 

همسر: ساناز بیان

ادامه
محمدعلی جمال زاده بیوگرافی محمدعلی جمال زاده؛ پدر داستان های کوتاه فارسی

تاریخ تولد: ۲۳ دی ۱۲۷۰

محل تولد: اصفهان، ایران

حرفه: نویسنده و مترجم

سال های فعالیت: ۱۳۰۰ تا ۱۳۴۴

درگذشت: ۲۴ دی ۱۳۷۶

آرامگاه: قبرستان پتی ساکونه ژنو

ادامه

مجلس

دولت

ویژه سرپوش