شنبه ۰۱ اردیبهشت ۱۴۰۳
۰۲:۰۹ - ۰۱ فروردین ۱۳۹۸ کد خبر: ۹۸۰۱۰۰۰۰۹
دولت

رئیس جمهور در پیام نوروزی به مناسبت حلول سال ۱۳۹۸

سال جدید، سال مهار تورم، متعادل‌کردن قیمت ارز و دوستی بیشتر با همه همسایگانمان است

حسن روحانی,اخبار سیاسی,خبرهای سیاسی,دولت
رییس‌جمهوری در پیام نوروزی به مناسبت حلول سال ۱۳۹۸ هجری شمسی، با ارائه فهرستی از کامیابی‌های سال گذشته و ناکامی‌ها و مشکلاتی که مردم با آن مواجه بودند، سال جدید را سال تصمیم‌گیری‌های نو، انسجام ملی و تلاش مضاعف خواند و تاکید کرد: تردید نکنید با تلاش مضاعف، به پیروزی می‌رسیم و از مشکلات عبور خواهیم کرد.

به کزارش ایسنا، متن کامل پیام نوروزی حجت‌الاسلام و المسلمین حسن روحانی به این شرح است:

 

«بسم الله الرحمن الرحیم

الحمد لله والصلاة علی رسول الله وعلی آله وصحبه

السلام علیک یا امین الله فی ارضه و حجته علی عباده السلام علیک یا امیرالمؤمنین

 

با سلام، درود، تحیت و شادباش به مردم فهیم سراسر کشور، ایرانیان خارج از کشور و همه ملت‌های همسایه‌ای که نوروز را گرامی می‌دارند؛ به‌ویژه به خانواده‌های عزیز شهدا، جانبازان عزیز و آزادگان و آنهایی که در این لحظه به جای اینکه کنار خانواده خود باشند، محل خدمت خود به کشور را -که در واقع آنجا عبادتگاه خواهد بود- انتخاب کرده‌اند.

 

نوروز به معنای سرسبزی، طراوت و بازگشت از روزهای سخت زمستان و ورود به فضای بهار و اعتدال است. نوروز بازگشت به اخلاق و فضیلت، صله ارحام، دیدار با یکدیگر، دور کردن کینه از دل‌ها و محبت و عشق به یک‌دیگر است؛ یاری مستمندان و پایان دادن به اختلافات بین برادران دینی و همچنین اقوام و خویشاوندان.

 

سال ۱۳۹۸، آغازش با نام امیرالمؤمنین(ع) و ایام ولادت آن بزرگوار، و پایانش نیز با ولادت آن حضرت قرین خواهد بود. امیرالمؤمنین نماد بزرگ حقیقت، عدالت، حریّت و رادمردی بود. او دستِ نوازش به سر یتیمان می‌کشید و یاور همه افرادِ نیازمندِ جامعه بود. زندگی او، درس و راهی است که مولای بزرگ ما به ما می‌آموزد و امیدوارم همه ما در این سال امیرالمؤمنین(ع) راه و مسیر و سیره او را بیش از گذشته پاس بداریم، و اجرا و عمل کنیم.

 

معمولا در آغاز سال و نوروز یادی می‌شود از فهرست کامیابی‌های سال گذشته و ناکامی‌ها و مشکلاتی که مردم با آن مواجه بودند.

 

سال گذشته، سال پیروزی بر تروریسم، سال پیروزی ملت ایران در مجامع بین المللی و در دادگاه بین‌المللی، سال ایستادگی ملت ایران و حماسه‌های باشکوهی چون ۲۲ بهمن و سال صبر، مقاومت و ایستادگی ملت بود.

 

در عین حال از لحاظ معیشت، مردم با سختی‌های فراوانی مواجه بودند و همه تلاش دولت و کارگزاران نظام، کاهش این سختی‌ها و مشکلات بوده است.

 

ایران‌ستیزان فکر می‌کردند ۱۳ آبان، روزی است که به همه اهداف خود می‌رسند، و ۲۲ بهمن را در ایران جشن پیروزی خود می‌گیرند. اما همه این روزها، روزهای ناکامی دشمن و پیروزی ملت شریف و بزرگ این سرزمین ما بود.

 

نکته‌ای که در این آغاز سال می‌خواهم خدمت شما اشاره کنم، اینکه همه ما باید دقیق شویم که ریشه مشکلات و نابسامانی‌ها از کجاست؟

 

اصل را فرع کردن و فرع را اصل کردن، بزرگترین اشتباه راهبردی در زندگی است.

 

اساس نابسامانی‌ها و مشکلات ما، از سوی بدخواهان، از بیرون مرز ایران وارد سرزمین ما شده است. البته مشکلات ساختاری که مربوط به سالیان گذشته است، حتی سال‌های قبل از انقلاب، آن نیز تأثیرگذار خواهد بود. در سختی‌ها برای معیشت مردم، ضعف مدیریت هم در مواردی می‌تواند به افزایش این مشکل کمک کند؛ اما اصل را از یاد نبریم.

 

در میدان جنگ و نبرد، اگر دشمن را ندانیم کجاست و آتشی که می‌خواهیم بر سر دشمن بریزیم، بی‌هدف به‌کار ببریم؛ زمانی که دشمن روبروی ماست، اگر به راست یا چپ حمله کنیم، درحقیقت به نیروهای خودمان تلفات وارد کرده‌ایم.

 

همه ما باید احساس مسئولیت کنیم. این مسئولیت را به گردن این و یا آن نیندازیم. ما در یک شرایطی هستیم که باید بار مسئولیت را بین خود تقسیم کنیم. دولت، قوای دیگر، نیروهای مسلح، دانشگاه‌ها، فرهیختگان، کشاورزان، کارگران، تولیدکنندگان، کسبه و همه اقشار مردم، همه در برابر این شرایط و این مشکلات باید احساس مسئولیت کنیم.

 

این دوره، دوره جنگ نظامی نیست که بر گروهی واجب کفایی باشد؛ ارتش و سپاه و بسیج در میدان نبرد باشند و ما در پشت جبهه کمک کنیم؛ امروز میدان نبردی است که آحاد مردم در این میدان باید حضور داشته باشند؛ غیبت حتی یک نفر هم می‌تواند خسارت بار باشد.

 

آنچه دشمن می‌خواهد اینکه در برابر این مشکلات، ما رو در روی هم بایستیم، بین ما شکاف و تفرقه ایجاد کند و از آنچه عامل اصلی نابسامانی است، غافل شویم.

 

ممکن است کسی بپرسد که این تحریم‌ها و مشکلات تا کی ادامه دارد؟ من می‌خواهم به عرض ملت ایران برسانم که مشکلات از بدخواهان و عهدشکنان و از تازه به قدرت رسیدگان در واشنگتن آغاز شد، اما پایانش دست ماست. هر مقدار اتحاد ما بیشتر شود و دشمن بفهمد در این تحریم، ملت ما منسجم‌تر خواهد شد، زودتر به یأس و پشیمانی می‌رسد. هر مقدار دشمنان ما ببینند که ما در شرایط تحریم، تهدید را تبدیل به فرصت کردیم، اصلاحات ساختاری را انجام دادیم، ساعات کار و دقت کارمان را افزایش دادیم، شرکت‌های دانش‌بنیان را توسعه دادیم و تولیدمان را گسترش دادیم، صادراتمان را اضافه کردیم، وقتی دشمن ببیند که او از تحریم ضرر می‌کند و ما نفع می‌بریم، آن روز، روز پایان تحریم خواهد بود.

 

دشمن فکر می‌کرد در این تحریم همه دنیا و متحدانش در کنار او می‌ایستند، اما دیدیم تمام کشورها به استثناء چند کشور در کنار ملت ایران ایستادند؛ تمام مجامع بین‌المللی از سازمان ملل تا شورای امنیت تا آژانس و تا دادگاه‌های بین‌المللی، همه و همه، حق را به ملت ایران دادند.

 

مردم عزیز ایران بزرگ! ما آغازگر این شرایط نیستیم؛ ما ملت بزرگی هستیم که به عهد خود وفادار بودیم و پای عهد و پیمان‌مان ایستاده‌ایم. آنهایی که عهد شکنی کردند ماهیت خود را افشا کردند. آنها که دست به جنایت زدند، باید بدانند پایان این راه به نفع آنها نخواهد بود.

 

سال جدید، سال تصمیم‌گیری‌های نو است، سال انسجام بیشتر و تلاش بیشتر است. کشاورزان عزیز ما که برای ما در سال گذشته افتخار آفریدند و در بسیاری از محصولات، ما را خودکفا کردند؛ کارگران صنعت نفت و پالایشگاه‌ها که ما را در انرژی خودکفا کردند؛ همه تلاشگران در آب و برق و کشاورزی، راه و راه‌آهن، صنعت و معدن و در سایر قسمت‌ها که همه توان خود را به‌کار گرفتند؛ ما در برابر آنها تواضع می‌کنیم. و خواهش و خواست ما در سال نو، تلاش مضاعف است. تردید نکنید با تلاش مضاعف، ما به پیروزی می‌رسیم و ما از مشکلات عبور خواهیم کرد.

 

دولت برنامه‌های جدید خودش را در اوایل سال جدید اعلام خواهد کرد. هدف ما آن است که کالاهای اساسی به مقدار کافی در اختیار مردم باشد. هدف ما این است که حقوق‌بگیران ثابت، در رنج و فشار کمتری باشند. هدف ما این است که رانت و فساد در جامعه برچیده شود. هدف ما این است که مدیران ما نسبت به زیر دستان خودشان نظارت و مراقبت بیشتری داشته باشند. هدف ما این است که قوه مجریه، قوه قضائیه و قوه مقننه در کنار هم و در برابر آنهایی که می‌خواهند از فضای تحریم به نفع شخصی خودشان استفاده کنند و سود ببرند، در برابر آنها باید بایستیم؛ آنها یک اقلیت ناچیزی هستند.

 

من در سالی که گذشت به ۱۰ استان سفر کردم و در تمام ۱۰ سفر استانی‌ام، نشاط، هوشیاری و آگاهی مردم، افتتاح صدها پروژه در یک روز در هر استان، تقریباً ۴ ، ۵ تا ۱۰ هزار میلیارد تومان طرح افتتاح شد و بیش از این مقدار، تفاهم نامه‌ها و توافقنامه‌ها امضاء شد. عمل استان‌ها، مسئولین و مردم، به معنای تلاش و بی‌اثر کردن تحریم است، امضاء تفاهم نامه‌ها به معنای نشاط و امید به آینده است.

 

این راه را ادامه خواهیم داد. در سال آینده مردم را از لحاظ خدمات دولتی، در رفاه بیشتری قرار خواهیم داد و امیدوارم مردم بتوانند به بسیاری از خدمات از جمله خدمات بهداشتی و درمانی، از طریق موبایل هوشمندی که در دست دارند، برسند. سال جدید، سال تولید، تلاش و اشتغال برای جوانان عزیز ما است و در این راه همه توان و کوشش خودمان را به‌کار خواهیم برد. سال جدید، سال مهار تورم، متعادل کردن قیمت ارز و سال دوستی بیشتر با همه همسایگانمان است.

 

خوشحالم در ۱۲ سفری که در سال گذشته به خارج از کشور داشتم، اولین سفرهایم از همسایگان شروع شد: از ترکمنستان و آذربایجان، و آخرین سفرهایم نیز با همسایگان پایان یافت: روسیه و عراق. در هر جا وقتی نماینده ملت بزرگ ایران و خادم شما حضور می‌یافت، احترام را از سوی مردم و مسئولین می‌دید. این به معنای ناکامی تحریم‌گران است و این به معنای ناکامی آنهایی است که امروز می‌خواستند شکست ما را ببینند.

 

سال جدید، سالی است که ما مسیرمان را به سوی آرمان‌ها و اهداف بلندمان در کنار هم ادامه می‌دهیم. سال یاری همدیگر است و به جای اینکه مچ‌گیری کنیم، دست‌گیری کنیم. دست در دست هم دهیم و در برابر آنهایی که می‌خواهند ملت ما را بشکنند، عظمت و عزت ملت‌مان را بیش از پیش، به رخ آن‌ها بکشیم.

 

خدایا در این لحظات نورانی ایام ولادت امیرالمؤمنین(ع) و سال نو، همه روزهای میهن و ملت مان را نوروزی و همه فصول حیات و زندگی مان را بهاری فرما.

 

خدایا ذهن، فکر و زبان ما را از خشونت، ایجاد تفرقه و عیب‌جویی از دیگران به دور دار. خدایا زبان ما را از اهانت به دیگران، فکر ما را از بداندیشی و رفتار ما را از بداخلاقی نسبت به دیگران برهان.

 

خدایا این بنده کوچکت را مشمول عنایات خاصه خودت قرار ده، تا من و یاران و همکارانمان، بتوانیم خادم خوبی برای مردم عزیز باشیم؛ آراء مردم را به خوبی پاس داریم و منافع کشور و ملت‌مان را حراست کنیم و این نخواهد شد مگر با لطف و عنایت تو ای خدای بزرگ ما.

 

یَا مُحَوِّلَ الْحَوْلِ وَ الْأَحْوَالِ حَوِّلْ حَالَنَا إِلَی أَحْسَنِ الْحَال

والسلام علیکم و رحمه الله و برکاته»

 

 

  • 20
  • 26
۵۰%
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
محمدرضا احمدی بیوگرافی محمدرضا احمدی؛ مجری و گزارشگری ورزشی تلویزیون

تاریخ تولد: ۵ دی ۱۳۶۱

محل تولد: تهران

حرفه: مجری تلویزیون

شروع فعالیت: سال ۱۳۸۲ تاکنون

تحصیلات: کارشناسی حسابداری و تحصیل در رشته مدیریت ورزشی 

ادامه
رضا داوودنژاد بیوگرافی مرحوم رضا داوودنژاد

تاریخ تولد: ۲۹ اردیبهشت ۱۳۵۹

محل تولد: تهران

حرفه: بازیگر

شروع فعالیت: ۱۳۶۵ تا ۱۴۰۲

تحصیلات: دیپلم علوم انسانی

درگذشت: ۱۳ فروردین ۱۴۰۳

ادامه
فرامرز اصلانی بیوگرافی فرامرز اصلانی از تحصیلات تا شروع کار هنری

تاریخ تولد: ۲۲ تیر ۱۳۳۳

تاریخ وفات : ۱ فروردین ۱۴۰۳ (۷۸ سال)

محل تولد: تهران 

حرفه: خواننده، آهنگساز، ترانه‌سرا، نوازندهٔ گیتار 

ژانر: موسیقی پاپ ایرانی

سازها: گیتار

ادامه
علیرضا مهمدی بیوگرافی علیرضا مهمدی؛ پدیده کشتی فرنگی ایران

تاریخ تولد: سال ۱۳۸۱ 

محل تولد: ایذه، خوزستان، ایران

حرفه: کشتی گیر فرندگی کار

وزن: ۸۲ کیلوگرم

شروع فعالیت: ۱۳۹۲ تاکنون

ادامه
ابراهیم بن جعفر ابی طالب زندگینامه ابراهیم بن جعفر ابی طالب

نام پدر: جعفر بن ابی طالب

سن تقریبی: بیشتر از ۵۰ سال

نسبت های مشهور: برادر محمد بن ابی طالب

ابراهیم بن جعفر ابی طالبزندگینامه ابراهیم بن جعفر بن ابی طالب

زندگینامه ابراهیم بن جعفر بن ابی طالب

ابراهیم بن جعفر بن ابی طالب فرزند جعفر بن ابی طالب بوده است، برخی از افراد ایشان را همراه با محمد از نوه های جعفر می دانند که عمال بن زیاد وی را به شهادت رساند. برخی از منابع می گویند که ابراهیم و محمد هر دو از لشکر ابن زیاد فرار کرده بودند که بانویی در کوفه آنها را پناه می دهد، اما درنهایت سرشان توسط همسر این بانو که از یاران ابن زیاد بود از جدا شد و به شهادت رسیدند. 

ادامه
مریم طوسی بیوگرافی مریم طوسی؛ سریع ترین دختر ایران

تاریخ تولد: ۱۴ آذر ۱۳۶۷

محل تولد: تهران

حرفه: ورزشکار، دونده دوهای سرعت

تحصیلات: کارشناسی تربیت بدنی از دانشگاه تهران

قد: ۱ متر ۷۲ سانتی متر

ادامه
زهرا گونش بیوگرافی زهرا گونش؛ والیبالیست میلیونر ترکی

چکیده بیوگرافی زهرا گونش

نام کامل: زهرا گونش

تاریخ تولد: ۷ جولای ۱۹۹۹

محل تولد: استانبول، ترکیه

حرفه: والیبالیست

پست: پاسور و دفاع میانی

قد: ۱ متر و ۹۷ سانتی متر

ادامه
سوگل خلیق بیوگرافی سوگل خلیق بازیگر جوان سینمای ایران

تاریخ تولد: ۱۶ آبان ۱۳۶۷

محل تولد: تهران

حرفه: بازیگر سینما، تلویزیون و تئاتر

آغاز فعالیت: ۱۳۸۷ تاکنون

تحصیلات: لیسانس کارگردانی تئاتر از دانشگاه هنر تهران

ادامه
شیگرو میاموتو سفری به دنیای بازی های ویدیویی با شیگرو میاموتو

تاریخ تولد: ۱۶ نوامبر ۱۹۵۲

محل تولد: سونوبه، کیوتو، ژاپن 

ملیت: ژاپنی

حرفه: طراح بازی های کامپیوتری و نینتندو 

تحصیلات: کالج هنر کانازاوا

ادامه

مجلس

دولت

ویژه سرپوش