دوشنبه ۱۰ اردیبهشت ۱۴۰۳
۰۹:۱۰ - ۲۷ آبان ۱۳۹۶ کد خبر: ۹۶۰۸۰۶۸۲۷
مجلس

جعفرزاده:

باید کشور را به همان نقطه‌ای که سال ۵۷ وعده‌اش را دادیم، بازگردانیم

غلامعلی جعفرزاده,اخبار سیاسی,خبرهای سیاسی,مجلس
نایب رئیس فراکسیون مستقلین مجلس گفت: وقتی نام یک بزرگی برده می‌شود، ما ویژگی‌های او را در ذهن خود مرور می‌کنیم؛ از آیت‌الله ‌هاشمی علاوه بر بزرگی، چه در ذهن ما نقش بسته است؟ جز ۵۰ سال خدمت برای کشور، شکنجه، مظلومیتش یا جفایی که در حقش شد چه می‌تواند در ذهن ما تداعی شود.

به گزارش جماران، غلامعلی جعفرزاده در سومین کنگره حزب مردمی اصلاحات با شعار «جامعه مطالبه‌گر، لازمه دولت مترقی» و یادبود «سردار صبر و صلح، آیت‌الله ‌هاشمی رفسنجانی» افزود: بعد از فوت ایشان وقتی من درمیان مردمی بودم که اصلاً کاری با سیاست نداشتند و از آنان می‌پرسیدم که چرا برای آیت‌الله ‌هاشمی گریه می‌کنید، آنها در پاسخ می‌گفتند این حق‌ هاشمی نبود باید بگوییم که در حق ایشان جفا شد تا دیگر چنین جفاهایی در کشور ادامه پیدا نکند. جعفرزاده افزود: باید بگوییم تا این بار گوش‌ها آماده شنیدن باشند زیرا ۸ سال گفتیم و گوش نکردند نتیجه آن، آبروریزی «بست‌نشینی» شد. متأسفانه این افراد دولتمردان ما طی ۸ سال دولت قبل بودند.

 

نماینده رشت در مجلس با بیان اینکه «امروز از ایران سرافراز و بزرگ و کشوری که آیت‌الله ‌هاشمی قلبش برای آن می‌تپید حرف می‌زنیم»، گفت: دولت قبل (نهم و دهم) با کشور ما چه کردند و چه بر سر ایران آوردند؟ آیا این کشور همان کشوری است که جوانانش داوطلبانه به روی مین می‌‌رفتند؟ این همان کشوری است که سال ۵۷ در خیابان‌هایش شعار می‌دادیم؟ من نمی‌گویم مدینه فاضله بود، اما باید گفت که به کدامین سو رفته‌ایم. به کجا رسیدیم که این همه فساد، اختلاس و فسادهای اخلاقی و مالی در کشور اتفاق می‌افتد. تا حرف از این مشکلات  می‌شود عده‌ای موضع می‌گیرند؛ حتی به من نیز در مقطعی می‌گفتند که از دین خروج کردم. وی در ادامه گفت: باید کشور را به جای اول خود برگردانیم و نترسیم زیرا هیچ چیزی برای از دست دادن نداریم.

 

باید کشور را به همان نقطه‌ای که سال ۵۷ وعده‌اش را به مردم دادیم، بازگردانیم. همان جایی که آیت‌الله ‌هاشمی آرزویش را داشت. ۷ سال حصر کردند نتیجه آن چه شد؟ به غیر از اینکه عزیزتر شدند! به بزرگ اصلاحات گفتند حق نداری حرف بزنی یا از خانه خود بیرون بیایی زیرا جرمت این است که تَکرار کردی و مردم را به پای صندوق‌های رأی آوردی. حرف برای گفتن بسیار است امروز امید همه ما به احزاب است، ما می‌خواهیم کشور سالم باشد و بنابر آنچه  وعده‌اش را دادیم و برایش هشت سال جنگیدیم، عمل شود. متأسفانه بزرگانی شبیه‌ هاشمی‌ها در کشور هرگز تولید نخواهند شد؛ او یکی بود و دیگران باید تلاش کنند مانند او شوند.

 

هر کسی هم بتواند یکی از ویژگی‌های او را به دست آورد، مثبت است برای نمونه یکی در جهت صبر گام بردارد و یکی در جهت صلح حرکت کند. ما باید مطالبات مردم را از حاکمیت پیگیری کنیم. جعفرزاده گفت: یک بار گفتند که خانواده آیت‌الله ‌هاشمی قصد ترک کشور را دارند. در پاسخ باید گفت کجا بروند؟ آنها عزیزان دل ما هستند؟ بدون شک ما در این کشور می‌مانیم و هر بلایی هم سرمان بیاید، جان خواهیم داد و پای نظامی که امام برای ما ترسیم کرد، خواهیم ماند. نباید فریب بذر ناامیدی که در کشور می‌پاشند خورد. باید به رئیس جمهوری و دولت کمک کرد. زیرا تنها بیرق موجود ما این دولت است بدون شک اشکالاتی دارد اما فعلاً تنها بیرق ما برای ادامه این مسیر در کشور، دولت روحانی است.

 

 چرا اعتمادها از بین رفته است؟

وی در پایان با اشاره به فضای بی اعتمادی در جامعه گفت: چقدر دردناک است که پس از ۳۹ سال، مردم می‌گویند ما خودمان می‌خواهیم کمک‌های خود را به مناطق زلزله زده منتقل کنیم و اعتماد نداریم. من خود شاهد بودم که در رشت کمک‌هایی از سوی مردم برای زلزله زدگان تهیه شد و وقتی به مردم گفتم آنها را به فلان سازمان دهند تا به دست زلزله‌زدگان برساند، مردم در پاسخ گفتند ما اعتماد نداریم و این کمک‌ها را به دست زلزله‌زدگان نخواهند رساند. چه بلایی بر سر این کشور آمده است که اعتمادها از بین رفته است؟ احزاب باید به دور از افراط و تفریط با قدرت کار کنند. مردم باید مطمئن شوند که دیگر فردی با شعار و لباس رفتگری نمی‌تواند رئیس جمهوری این کشور شود و آن را به ویرانی بکشاند.

 

 تشکل‌گرایی؛ از ویژگی‌های بارز ‌هاشمی

مصطفی کواکبیان، دبیرکل حزب مردمسالاری هم  تشکل‌گرایی را از ویژگی‌های برجسته مرحوم آیت‌الله‌ هاشمی رفسنجانی خواند و گفت: روحیه تشکل‌گرایی آقای ‌هاشمی قبل از انقلاب باعث پیروزی انقلاب شد به طوری که شهید بهشتی و غیره خط حزبی را از مرحوم‌ هاشمی می‌گرفتند.

 

به گزارش ایرنا، وی با تأکید بر اینکه راه مرحوم‌ هاشمی باید ادامه یابد، تصریح کرد: حقیقتاً حزب در ایران درگیر سنگلاخ‌هایی است. ما در مجلس پیگیری می‌کنیم تا بتوانیم کارهای حزبی را جدی‌تر پیگیری کنیم. کواکبیان با بیان اینکه در طول ۴۰ سال حتی یکبار هم مجوز راهپیمایی به احزاب داده نشده است، گفت: این قانون احزاب در اجرا دچار مشکل است. اینکه گفته می‌شود من وابسته به هیچ حزب و گروهی نیستم، یعنی اشکالی در کار وجود دارد.

حسین کمالی، رئیس خانه احزاب ایران نیز در این مراسم در پیامی نوشت: همه کشورهای توسعه یافته به این نتیجه رسیده‌اند که دولت‌ها باید برآمده از احزاب باشند و امروز ما در پیچ بزرگی قرار داریم. وی با بیان اینکه باید به تغییر قانون فعالیت‌های حزبی بپردازیم، ابراز امیدواری کرد: این فرصت ارزشمند پاس داشته شود و خانه احزاب نیز در این مسیر گام برداشته است.

 

محمد اشرفی اصفهانی، رئیس هیأت بدوی نهاد ریاست جمهوری نیز در این مراسم گفت: آیت‌الله ‌هاشمی شخصیت بی نظیر و بی بدیل بود و باید نیم قرن بگذرد تا شخصیتی چون ایشان را شاهد باشیم. وی ادامه داد: قرار است در نخستین سالگرد درگذشت آیت‌الله ‌هاشمی رفسنجانی کنگره‌ای بزرگ برگزار شود و از مراجع تقلید نیز دعوت شود چرا که آیت‌الله ‌هاشمی یک شخصیت علمی بود و اگر در حوزه علمیه می‌ماندند، مرجع تقلید بزرگی می‌شدند.

 

 

 

  • 11
  • 3
۵۰%
همه چیز درباره
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
محمدرضا احمدی بیوگرافی محمدرضا احمدی؛ مجری و گزارشگری ورزشی تلویزیون

تاریخ تولد: ۵ دی ۱۳۶۱

محل تولد: تهران

حرفه: مجری تلویزیون

شروع فعالیت: سال ۱۳۸۲ تاکنون

تحصیلات: کارشناسی حسابداری و تحصیل در رشته مدیریت ورزشی 

ادامه
رضا داوودنژاد بیوگرافی مرحوم رضا داوودنژاد

تاریخ تولد: ۲۹ اردیبهشت ۱۳۵۹

محل تولد: تهران

حرفه: بازیگر

شروع فعالیت: ۱۳۶۵ تا ۱۴۰۲

تحصیلات: دیپلم علوم انسانی

درگذشت: ۱۳ فروردین ۱۴۰۳

ادامه
احسان قربان زاده بیوگرافی احسان قربان زاده؛ خواننده تازه کار موسیقی پاپ ایران

محل زندگی: تهران 

ملیت: ایرانی

حرفه: خواننده

سبک: پاپ و سنتی ایرانی

ساز: تنبک، باغلاما و گیتار

ادامه
فرامرز اصلانی بیوگرافی فرامرز اصلانی از تحصیلات تا شروع کار هنری

تاریخ تولد: ۲۲ تیر ۱۳۳۳

تاریخ وفات : ۱ فروردین ۱۴۰۳ (۷۸ سال)

محل تولد: تهران 

حرفه: خواننده، آهنگساز، ترانه‌سرا، نوازندهٔ گیتار 

ژانر: موسیقی پاپ ایرانی

سازها: گیتار

ادامه
عقیل بن ابی طالب زندگینامه عقیل بن ابی طالب؛ از صحابه پیامبر و امام علی (ع)

تاریخ تولد: ده سال بعد از عام الفیل

محل تولد: مکه

محل زندگی: مکه، مدینه

دلیل شهرت: صحابه و پسرعموی محمد

درکذشت: دوران حکومت معاویه، مدینه

مدفن: بقیع

ادامه
علیرضا مهمدی بیوگرافی علیرضا مهمدی؛ پدیده کشتی فرنگی ایران

تاریخ تولد: سال ۱۳۸۱ 

محل تولد: ایذه، خوزستان، ایران

حرفه: کشتی گیر فرندگی کار

وزن: ۸۲ کیلوگرم

شروع فعالیت: ۱۳۹۲ تاکنون

ادامه
حسن معجونی بیوگرافی حسن معجونی بازیگر کمدی سینمای و تلویزیون ایران

چکیده بیوگرافی حسن معجونی

نام کامل: محمد حسن معجونی

تاریخ تولد: ۲۸ دی ۱۳۴۷

محل تولد: زنجان، ایران

حرفه: بازیگر، کارگردان، طراح، مدرس دانشگاه

تحصیلات: رشتهٔ ادبیات نمایشی از دانشکده سینما تئاتر دانشگاه هنر

آغاز فعالیت: ۱۳۷۵ تاکنون

ادامه
ابراهیم بن جعفر ابی طالب زندگینامه ابراهیم بن جعفر ابی طالب

نام پدر: جعفر بن ابی طالب

سن تقریبی: بیشتر از ۵۰ سال

نسبت های مشهور: برادر محمد بن ابی طالب

ابراهیم بن جعفر ابی طالبزندگینامه ابراهیم بن جعفر بن ابی طالب

زندگینامه ابراهیم بن جعفر بن ابی طالب

ابراهیم بن جعفر بن ابی طالب فرزند جعفر بن ابی طالب بوده است، برخی از افراد ایشان را همراه با محمد از نوه های جعفر می دانند که عمال بن زیاد وی را به شهادت رساند. برخی از منابع می گویند که ابراهیم و محمد هر دو از لشکر ابن زیاد فرار کرده بودند که بانویی در کوفه آنها را پناه می دهد، اما درنهایت سرشان توسط همسر این بانو که از یاران ابن زیاد بود از جدا شد و به شهادت رسیدند. 

ادامه
مریم طوسی بیوگرافی مریم طوسی؛ سریع ترین دختر ایران

تاریخ تولد: ۱۴ آذر ۱۳۶۷

محل تولد: تهران

حرفه: ورزشکار، دونده دوهای سرعت

تحصیلات: کارشناسی تربیت بدنی از دانشگاه تهران

قد: ۱ متر ۷۲ سانتی متر

ادامه

مجلس

دولت

ویژه سرپوش