شنبه ۰۱ اردیبهشت ۱۴۰۳
۱۲:۰۸ - ۱۵ اسفند ۱۳۹۸ کد خبر: ۹۸۱۲۰۲۳۶۷
مجلس

پروانه سلحشوری: خودمان به کرونا فرصت دادیم که ایران را به عنوان میزبان انتخاب کند

پروانه سلحشوری,اخبار سیاسی,خبرهای سیاسی,مجلس
پروانه سلحشوری گفت: امیدی به قرنطینه شهرها توسط دولت و مسئولین نیست و بهترین راه پیشگیری قرنطینه اختیاری و خانوادگی و فردی است.

پروانه سلحشوری نماینده مردم تهران در مجلس در گفتگو با اصلاحات نیوز در رابطه با موضوع قرنطینه شهرهای پرخطر و آلوده به ویروس کرونا گفت: قرنطینه ی شهرهای پرخطر بستگی به یک سری اطلاعات اولیه دارد که دردسترس ما نیست و از طرف دیگر ما بی‌ خبر از شدت بیماری‌ هستیم اما در مواجهه با بیماری کرونا باید از تجارب کشورهایی که در مواجه با کرونا عمل کرده اند استفاده کنیم.

چین جمعیتی بالغ بر پنجاه میلیون نفررا قرنطینه کرد و درعین حال توانستند کمتر از ده روز بیمارستانی هزار تخته خوابی مجهز مخصوص کرونا را بنا کنند که برای ما این جور چیزها در حد یک رویاست چون نه توانمندی آن را داریم و نه نهادهای همدلی داریم که به کمک هم بشتابند و از همه مهمتر اینکه اکثر جامعه ما از مردم گرفته تا مسئولین آن را جدی نگرفته اند ،مثال بارز این موضوع خود معاون وزیر بهداشت و درمان است که مبتلاشد. خلاصه اینکه امیدی به قرنطینه شهرها توسط دولت و مسئولین نیست و بهترین راه پیشگیری قرنطینه اختیاری و خانوادگی و فردی است.

وی افزود: از زحمات وزارت بهداشت،مجموعه پزشکان،مجموعه مادر بیمارستان که از هیچ تلاشی فروگذار نکرده اند بسیار تشکر میکنم.

سلحشوری در ادامه گفت: از مسئولین انتظار می‌رود که تبعیض و ویژه بودن خود را کنار بگذارند و اولویت استفاده از ماسک و کیت و سایر اقلام را به مردمی بدهند که دارای علایم بیماری هستند.اگر کسی به این بیماری مبتلا شده در وهله‌ی اول برای ایشان آرزوی سلامتی میکنم اما ضرورت اینکه بخواهد این موضوع را خبری کند، اصلادرست نیست و ما شاهد بودیم که بعد از پخش دو سه تا کلیپ این چنینی با واکنش جامعه و برخورد مردم روبه رو بودیم و دیگر این کار زشت ادامه نیافت.

این نماینده مجلس در پاسخ به اینکه کدامیک از بیمارستان ها آمادگی پذیرش بیماران مبتلا به کرونا را دارند گفت: من کاملا آگاهم که الزاما همه‌ی بیمارستان ها نمی‌توانند پذیرای بیماران کرونایی باشند مانند بیمارستان مسیح دانشوری که مخصوص بیماری های ریوی و تنفسی است. به نظر من همه بیمارستان ها نباید به کرونا تخصیص داده شود مگر اینکه بیماری خیلی شایع و فراگیر شود و بیمارستان هایی که در حال حاضر داریم نتوانند حجم زیاد بیماران را پوشش دهند ولی بهتر است که بیمارستان های خاصی را برای بیماران کرونایی مشخص کنیم و شاید بتوان بخش های دیگر این بیمارستان ها مثل بخش قلب و… را تعطیل کرد که البته آن بیمارستان ها باید خودشان حالت ایزوله و قرنطینه داشته باشند.

سلحشوری در رابطه با دست ساز بودن ویروس کرونا و نامه اخیر محمود احمدی نژاد، رئیس جمهور سابق به دبیر کل سازمان ملل گفت: در رابطه با دست ساز بودن ویروس کرونا بنده اطلاعی ندارم ولی دیدم که آقای احمدی نژاد نامه ای نوشته بود که این یک‌ جنگ بیولوژیک است،ولی حتی اگر این ویروس هم دست ساز باشد اگر خودمان می‌توانستیم درست پیش گیری کنیم، مبتلا نمی شدیم،تنها کشوری که پروازهایش را به چین ادامه داد ما بودیم حتی بعد اینکه ابتلا هم مشخص شد. چین شاید بخواهد به خاطر رقابت های سیاسی و اقتصادی که با کشورهای دیگر دارد دنبال چنین اعمالی باشد روسیه هم سلاح بیولوژیک دارد ولی ما نباید زمینه را برای آن ها فراهم کنیم. ما خودمان به کرونا فرصت دادیم که ایران را به عنوان میزبان انتخاب کند و خودمان آن را به عنوان مهمان پذیرفتیم و بعد از آن هم جرات اطلاع رسانی ما در اوایل به شدت پایین بود تا جایی که مردم اصلأ نمی‌دانستند و وقتی همه گیر شد تازه متوجه شدیم،یعنی اینکه مسئولین ما متاسفانه به قدری عادت به پنهان کاری دارند که تا لحظه آخر چیزی نگفتند غافل ازاینکه این موضوع خود آنها و خانواده‌شان را نیز درگیر میکند.

وی در پایان گفت: یک عده ای در کشور ما در همه ی امور متوجه نیستند،از محیط زیست گرفته تا حوزه ی اجتماعی و اقتصادی،این ها متوجه نیستند که سوداگری و کسب ثروت و قدرت وسیله ای است برای انسان نه اینکه انسان وسیله ای برای آن ها،آن ها ناآگاهانه خودشان را هم در معرض خطر قرار میدهند و اینکه یک جامعه ای که نسبت به آن مسئولیت دارند را بسیار در معرض این آسیب ها قرار میدهند ،مسایل اجتماعی و حوادث و اتفاقاتی که در قالب اجتماعی رخ میدهد یک‌ کل به هم پیوسته است و این کل به هم پیوسته در نهایت ما را به این میرساند که ناکارآمدی و ضعف مدیریتی در کشور ما روز به روز خودش را بیشتر نشان میدهد و الان به مرحله ای رسیده است که جان مردم را گرفته است.

  • 19
  • 6
۵۰%
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۱۰
غیر قابل انتشار: ۹
جدیدترین
قدیمی ترین
شاید هم بعضی ها از خدا خواسته بودند که این گرفتاری گریبان مردم را بگیرد
مشاهده کامنت های بیشتر
محمدرضا احمدی بیوگرافی محمدرضا احمدی؛ مجری و گزارشگری ورزشی تلویزیون

تاریخ تولد: ۵ دی ۱۳۶۱

محل تولد: تهران

حرفه: مجری تلویزیون

شروع فعالیت: سال ۱۳۸۲ تاکنون

تحصیلات: کارشناسی حسابداری و تحصیل در رشته مدیریت ورزشی 

ادامه
رضا داوودنژاد بیوگرافی مرحوم رضا داوودنژاد

تاریخ تولد: ۲۹ اردیبهشت ۱۳۵۹

محل تولد: تهران

حرفه: بازیگر

شروع فعالیت: ۱۳۶۵ تا ۱۴۰۲

تحصیلات: دیپلم علوم انسانی

درگذشت: ۱۳ فروردین ۱۴۰۳

ادامه
فرامرز اصلانی بیوگرافی فرامرز اصلانی از تحصیلات تا شروع کار هنری

تاریخ تولد: ۲۲ تیر ۱۳۳۳

تاریخ وفات : ۱ فروردین ۱۴۰۳ (۷۸ سال)

محل تولد: تهران 

حرفه: خواننده، آهنگساز، ترانه‌سرا، نوازندهٔ گیتار 

ژانر: موسیقی پاپ ایرانی

سازها: گیتار

ادامه
علیرضا مهمدی بیوگرافی علیرضا مهمدی؛ پدیده کشتی فرنگی ایران

تاریخ تولد: سال ۱۳۸۱ 

محل تولد: ایذه، خوزستان، ایران

حرفه: کشتی گیر فرندگی کار

وزن: ۸۲ کیلوگرم

شروع فعالیت: ۱۳۹۲ تاکنون

ادامه
ابراهیم بن جعفر ابی طالب زندگینامه ابراهیم بن جعفر ابی طالب

نام پدر: جعفر بن ابی طالب

سن تقریبی: بیشتر از ۵۰ سال

نسبت های مشهور: برادر محمد بن ابی طالب

ابراهیم بن جعفر ابی طالبزندگینامه ابراهیم بن جعفر بن ابی طالب

زندگینامه ابراهیم بن جعفر بن ابی طالب

ابراهیم بن جعفر بن ابی طالب فرزند جعفر بن ابی طالب بوده است، برخی از افراد ایشان را همراه با محمد از نوه های جعفر می دانند که عمال بن زیاد وی را به شهادت رساند. برخی از منابع می گویند که ابراهیم و محمد هر دو از لشکر ابن زیاد فرار کرده بودند که بانویی در کوفه آنها را پناه می دهد، اما درنهایت سرشان توسط همسر این بانو که از یاران ابن زیاد بود از جدا شد و به شهادت رسیدند. 

ادامه
مریم طوسی بیوگرافی مریم طوسی؛ سریع ترین دختر ایران

تاریخ تولد: ۱۴ آذر ۱۳۶۷

محل تولد: تهران

حرفه: ورزشکار، دونده دوهای سرعت

تحصیلات: کارشناسی تربیت بدنی از دانشگاه تهران

قد: ۱ متر ۷۲ سانتی متر

ادامه
زهرا گونش بیوگرافی زهرا گونش؛ والیبالیست میلیونر ترکی

چکیده بیوگرافی زهرا گونش

نام کامل: زهرا گونش

تاریخ تولد: ۷ جولای ۱۹۹۹

محل تولد: استانبول، ترکیه

حرفه: والیبالیست

پست: پاسور و دفاع میانی

قد: ۱ متر و ۹۷ سانتی متر

ادامه
سوگل خلیق بیوگرافی سوگل خلیق بازیگر جوان سینمای ایران

تاریخ تولد: ۱۶ آبان ۱۳۶۷

محل تولد: تهران

حرفه: بازیگر سینما، تلویزیون و تئاتر

آغاز فعالیت: ۱۳۸۷ تاکنون

تحصیلات: لیسانس کارگردانی تئاتر از دانشگاه هنر تهران

ادامه
شیگرو میاموتو سفری به دنیای بازی های ویدیویی با شیگرو میاموتو

تاریخ تولد: ۱۶ نوامبر ۱۹۵۲

محل تولد: سونوبه، کیوتو، ژاپن 

ملیت: ژاپنی

حرفه: طراح بازی های کامپیوتری و نینتندو 

تحصیلات: کالج هنر کانازاوا

ادامه

مجلس

دولت

ویژه سرپوش