جمعه ۰۵ اردیبهشت ۱۴۰۴
۲۰:۱۱ - ۱۲ تير ۱۳۹۶ کد خبر: ۹۶۰۴۰۲۹۵۹
احزاب، تشکل ها، شخصیت ها

محمد کیانوش‌راد:

دولت از ورود به ورطه‌ای که تندروها می‌خواهند حذر کند/ روحانی در بازی رقیب گرفتار نشود

اخبار سیاسی,خبرهای سیاسی,احزاب و شخصیتها,محمد کیانوش راد
عضو شورای مرکزی حزب اتحاد ملت تأکید کرد: آقای روحانی نباید به هر مخالفتی بلافاصله واکنش نشان دهد. حفظ ثبات، آرامش، عقلانیت و دربازی رقیب گرفتار نشدن ازجمله مواردی است که تمام اصلاح‌طلبان و اعتدال‌گرایان باید بدان توجه کنند.

محمد کیانوش راد، در گفت‎وگو با رویداد۲۴ در این رابطه که حسن روحانی چگونه باید رفتار کند تا ضمن آنکه عقب‌نشینی از منتقدان به‌حساب نیاید، اتلاف انرژی هم نباشد گفت: بدون تردید در برابر دولت مخالفان و منتقدانی وجود دارد که بعضاً از چهارچوب‌های انصاف خارج می‌شوند و با تخریب سعی در نشان دادن ناکارآمدی دولت خواهند داشت. این مسئله نه در مورد این دولت و درکشورما بلکه در جای دیگری ممکن است اتفاق افتد؛ اما علاوه بر وجود چنین مخالفانی برخی از ناهماهنگی‌های سیستمی در برابر دولت ظهور و بروز پیداکرده است که باید موردتوجه قرار گیرد.

 

وی دراین‌باره اضافه کرد: آنان به دلیل آنکه دولت را در جهت خواسته‌های خود نمی‌بینند به مانع‌تراشی سیستمی مبادرت می‌ورزند، بنابراین دولت آقای روحانی با اتکا به رأی مردم باید بیش از هر چیزی به کارآمدتر کردن قوه مجریه بپردازد. پاسخ و رویارویی‌های درون سیستمی هنگامی باید توسط دولت در ساحت عمومی مطرح شود که او را درانجام فعالیت‌های خود و یا بخشی از آن متوقف سازند.

 

این فعال سیاسی در ادامه اظهار داشت: آقای روحانی نباید به هر مخالفتی بلافاصله واکنش نشان دهد. حفظ ثبات، آرامش، عقلانیت و دربازی رقیب گرفتار نشدن ازجمله مواردی است که تمام اصلاح‌طلبان و اعتدال‌گرایان باید بدان توجه کنند.

 

کیانوش راد در رابطه با موضوع مطرح‌شده مبنی برافزایش تعداد آرای اصولگرایان در این دور از انتخابات ریاست جمهوری بیان کرد: مهم‌ترین نکته‌ای که باید موردتوجه قرارداد وجود مشکلات واقعی مردم درزمینهٔ های اقتصادی وزندگی روزمره آن‌ها است. دولت آقای روحانی در شرایطی به موفقیت دست‌یافت که عوامل چندی بر او مؤثر بود. در این مسئله که گرایش غالب جامعه ایران گرایشی اصلاح‌طلبانه است شکی وجود ندارد؛ اما باید به تعبیر آلبرت هیرشمن در تحلیل چرخه‌های رفتاری مردم توجه کرد.

 

وی در ادامه اظهار داشت: درصورتی‌که دولت در پایان چهارساله دوم، از سویی کارآمدی خود و حل محسوس برخی از مشکلات اقتصادی مردم را نتواند مرتفع نماید و از سوی دیگر تحولات بیرونی به سمت و سویی رود که به‌عنوان‌مثال احتمال تهدیدات خارجی به وجود آید و یا جناح اصولگرا با تجدیدنظر به سمت تغییرات فرهنگی و اجتماعی سخن بسته شدن فضای فرهنگی و اجتماعی کشور را از طبقه متوسط دور نماید آنگاه می‌توان زنگ خطر برای اصلاح‌طلبان را از هم‌اکنون در چهار سال آینده متصور بود.

 

این فعال سیاسی اصلاح‌طلب دراین‌باره افزود: رفتار بخشی از رای دهندگان در جامعه ایران به شرایط بیرون از ذهنیت‌ها و الزامات فکری و نظری آن برمی‌گردد. احساس خطر از بروز جنگ در منطقه و بسته شدن فضای فرهنگی و اجتماعی ازجمله مواردی است که قسمتی از آرای خاکستری را به سمت آقای روحانی سوق داد از آن‌سو گرفتاری‌ها و مسائل روزمره وزندگی، بخشی از مردم را به سمت آقای رئیسی فرستاد.

 

کیانوش راد در ادامه تأکید کرد: راز افزایش رأی آقای رئیسی را تا حدی باید در این موضوع نیز جستجو کرد. مسئله اساسی آن است که همواره بخشی از مسائل اجتماعی با چهارچوب‌های تحلیلی ما قابل تحقق نیست و عوض شدن اولویت‌های مردم در چرخه‌ای که تحت عنوان مسائل شخصی و همگانی توسط برخی از نظریه‌پردازان ازجمله آلبرت هیرشمن مطرح بوده، قابل‌تأمل است.

 

وی در پایان خطاب به رئیس‌جمهور گفت: ایستادگی بر شعارها و خواسته‌هایی که مردم خواستند صرفاً در فضایی آرام و گفت‌وگویی قادر به تحقق است و این کار مرحله‌ای و گام‌به‌گام صورت می‌گیرد. دولت ضمن پایداری بر مواضع از وارد شدن به ورطه‌ای که رقیب تندرو خواستار آن است باید بر حذر باشد.

 

 

 

 

 

  • 10
  • 4
۵۰%
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
هیثم بن طارق آل سعید بیوگرافی هیثم بن طارق آل سعید؛ حاکم عمان

تاریخ تولد: ۱۱ اکتبر ۱۹۵۵ 

محل تولد: مسقط، مسقط و عمان

محل زندگی: مسقط

حرفه: سلطان و نخست وزیر کشور عمان

سلطنت: ۱۱ ژانویه ۲۰۲۰

پیشین: قابوس بن سعید

ادامه
بزرگمهر بختگان زندگینامه بزرگمهر بختگان حکیم بزرگ ساسانی

تاریخ تولد: ۱۸ دی ماه د ۵۱۱ سال پیش از میلاد

محل تولد: خروسان

لقب: بزرگمهر

حرفه: حکیم و وزیر

دوران زندگی: دوران ساسانیان، پادشاهی خسرو انوشیروان

ادامه
صبا آذرپیک بیوگرافی صبا آذرپیک روزنامه نگار سیاسی و ماجرای دستگیری وی

تاریخ تولد: ۱۳۶۰

ملیت: ایرانی

نام مستعار: صبا آذرپیک

حرفه: روزنامه نگار و خبرنگار گروه سیاسی روزنامه اعتماد

آغاز فعالیت: سال ۱۳۸۰ تاکنون

ادامه
یاشار سلطانی بیوگرافی روزنامه نگار سیاسی؛ یاشار سلطانی و حواشی وی

ملیت: ایرانی

حرفه: روزنامه نگار فرهنگی - سیاسی، مدیر مسئول وبگاه معماری نیوز

وبگاه: yasharsoltani.com

شغل های دولتی: کاندید انتخابات شورای شهر تهران سال ۱۳۹۶

حزب سیاسی: اصلاح طلب

ادامه
زندگینامه امام زاده صالح زندگینامه امامزاده صالح تهران و محل دفن ایشان

نام پدر: اما موسی کاظم (ع)

محل دفن: تهران، شهرستان شمیرانات، شهر تجریش

تاریخ تاسیس بارگاه: قرن پنجم هجری قمری

روز بزرگداشت: ۵ ذیقعده

خویشاوندان : فرزند موسی کاظم و برادر علی بن موسی الرضا و برادر فاطمه معصومه

ادامه
شاه نعمت الله ولی زندگینامه شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه

تاریخ تولد: ۷۳۰ تا ۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

حرفه: شاعر و عارف ایرانی

دیگر نام ها: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

آثار: رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی، شرح لمعات

درگذشت: ۸۳۲ تا ۸۳۴ هجری قمری

ادامه
نیلوفر اردلان بیوگرافی نیلوفر اردلان؛ سرمربی فوتسال و فوتبال بانوان ایران

تاریخ تولد: ۸ خرداد ۱۳۶۴

محل تولد: تهران 

حرفه: بازیکن سابق فوتبال و فوتسال، سرمربی تیم ملی فوتبال و فوتسال بانوان

سال های فعالیت: ۱۳۸۵ تاکنون

قد: ۱ متر و ۷۲ سانتی متر

تحصیلات: فوق لیسانس مدیریت ورزشی

ادامه
حمیدرضا آذرنگ بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ؛ بازیگر سینما و تلویزیون ایران

تاریخ تولد: تهران

محل تولد: ۲ خرداد ۱۳۵۱ 

حرفه: بازیگر، نویسنده، کارگردان و صداپیشه

تحصیلات: روان‌شناسی بالینی از دانشگاه آزاد رودهن 

همسر: ساناز بیان

ادامه
محمدعلی جمال زاده بیوگرافی محمدعلی جمال زاده؛ پدر داستان های کوتاه فارسی

تاریخ تولد: ۲۳ دی ۱۲۷۰

محل تولد: اصفهان، ایران

حرفه: نویسنده و مترجم

سال های فعالیت: ۱۳۰۰ تا ۱۳۴۴

درگذشت: ۲۴ دی ۱۳۷۶

آرامگاه: قبرستان پتی ساکونه ژنو

ادامه

مجلس

دولت

ویژه سرپوش