شنبه ۰۶ مرداد ۱۴۰۳
۱۵:۵۰ - ۲۳ آذر ۱۳۹۸ کد خبر: ۹۸۰۹۰۵۱۳۹
خارج از گود سیاست

رمزگشایی از استایل رهبر کره شمالی؛ لباس‌های «کیم جونگ اون» حرف‌های زیادی برای گفتن دارند

کیم جونگ اون,اخبار سیاسی,خبرهای سیاسی,سیاست
کیم جونگ اون بعد از یک عمر زندگی پنهانی در ساختمان مجللی در پیونگ یانگ، پایتخت کره شمالی و تحصیل به عنوان یک دانش آموز گمنام در سوئیس، در سال ۲۰۱۱ به قدرت رسید. از یونیفورم نظامی دوران کودکی او گرفته تا کت ترنچ چرمی مشکی جسورانه اش، پوشش کیم جونگ اون، رهبر کره شمالی، اغلب از نگاه او به خود، رهبری و جایگاهش در دنیا حکایت دارد.

کیم جونگ اون شباهت ظاهری قابل توجهی به پدربزرگش، کیم ایل سونگ، اولین رهبر کره شمالی، دارد – حقیقتی که به اعتقاد بسیاری از تحلیلگران کیم جونگ اون از آن به نفع خود استفاده می برد. کیم جونگ اون عینک هایی به سبک و سیاق دهه ی ۱۹۵۰ به چشم می زند و کت و شلوارهایی به سبک «مائو» به تن می کند تا این شباهت را هر چه بیشتر سازد.

در این صورت لباس ها و استایل کیم جونگ اون چه چیزی درباره ی این رهبر، کشورش و رابطه ی او با دشمنان کشورش به ما می گوید؟

بسیاری از عکس های کودکی کیم جونگ اون او را در حالی که یونیفورم نظامی بچگانه ای به تن دارد نشان می دهد

کیم جونگ اون,اخبار سیاسی,خبرهای سیاسی,سیاست

همانطور که در تصویر بالا می بینید، بسیاری از دانش آموزان در کره شمالی یونیفورم نظامی به تن می کنند – هر چه باشد کره شمالی یکی از نظامی ترین کشورهای دنیا است. به گفته ی هیون لی، پناهنده ی اهل کره شمالی، به مردم این کشور از سن بسیار کم یاد می دهند حضور در ارتش فرمانده کیم را یک افتخار بدانند و تقریباً تمام کار آموزش کودکان صرف قبولاندن وفاداری به دیکتاتور می شود.

اما یونیفورم نظامی بچگانه ی کیم جونگ اون ِ کوچک از آینده ی او به عنوان رهبر ارتش کره شمالی و در حقیقت نظامی شدن هر چه بیشتر سیاست خارجی این کشور در دوران حکومت او خبر می داد.

گرچه کره شمالی آزمایش سلاح های اتمی را در سال ۲۰۰۶ شروع کرد، مسأله ای که منجر به تحریم این کشور از سوی آمریکا و سازمان ملل متحد شد، اما در دوره ی حکومت کیم جونگ اون بود که آزمایش سلاح های اتمی و موشک های بالستیک قاره پیما افزایش یافت.

کیم جونگ اون بخشی از دوران کودکی اش را در کشور سوئیس، به همراه عمه و عمویش گذارنده. او در آنجا به مدرسه می رفت اما هیچ کس نمی دانست او در واقع یکی از اعضای خاندان کیم است

کیم جونگ اون,اخبار سیاسی,خبرهای سیاسی,سیاست

طبق کتاب زندگی نامه ای آنا فیلد، خبرنگار واشنگتن پست، درباره ی کیم جونگ اون (The Great Successor: The Divinely Perfect Destiny of Brilliant Comrade Kim Jong Un) رهبر کره شمالی که در آن زمان با نام مستعار «پاک اون» در سوئد تحصیل می کرد، مثل اغلب نوجوان ها لباس نمی پوشید و این مسأله تا حدودی باعث طرد شدن او در دبیرستان از جانب همسن و سالانش شده بود.

آنطور که دوستان دوران مدرسه اش به خاطر دارند، کیم جونگ اون از نظر بقیه ی دانش آموزان یک خارجی عجیب و غریب بود، به خصوص به خاطر آنکه همیشه گرمکن ورزشی به تن داشت و هرگز شلوار جین به پا نمی کرد، در حالی که در همه جای دنیا شلوار جین یونیفورم استاندارد نوجوان ها محسوب می شود.

در کره شمالی، شلوار جین نماد نظام منفور سرمایه داری است.

با این حال، کیم در آن زمان علاقه ی بسیار زیادی به تیم بسکتبال آمریکایی شیکاگو بولز پیدا کرده بود – علاقه ای که تا به امروز هم ادامه داشته. سفر چندین باره ی دنیس رادمن، بازیکن سابق این تیم به کره شمالی و رابطه ی دوستی او با کیم جونگ اون این نکته را اثبات می کند.

کیم جونگ اون رهبری کره شمالی را زمانی پذیرفت که بسیار جوان بود. اون در آن زمان تنها ۲۷ سال داشت اما همان زمان هم به استایل جاافتاده ی پدربزرگش، کیم ایل سونگ، علاقه داشت

کیم جونگ اون,اخبار سیاسی,خبرهای سیاسی,سیاست

کیم جونگ اون بعد از بازگشت به کره شمالی برای اتمام تحصیلاتش، به ندرت در ملأ عام حضور پیدا می کرد، تا سال ۲۰۰۹ که به عنوان جانشین پدرش پا به صحنه ی جهانی گذاشت. کیم جونگ اون ِ جوان پوششی سنتی داشت؛ او کت و شلوارهایی به سبک «مائو» به تن می کرد و عینک قاب لاکپشتی می زد که استایل مورد علاقه ی پدربزرگش بودند.

بعضی معتقدند این پوشش تصادفی نیست و کیم جونگ اون سعی دارد روزهای خوش دوران حکومت کیم ایل سونگ را به یاد مردم کره شمالی آورد، یعنی همان دورانی که اقتصاد کره شمالی از کره جنوبی پیشی گرفت. علاوه بر این، به اعتقاد تحلیلگران، کیم جونگ اون با این استایل قصد دارد جایگاه خود به عنوان جانشین برحق خاندان کیم را محکم سازد.

آنا فیلد، خبرنگار واشنگتن پست تردیدی ندارد که کیم جونگ سعی داشته از ظاهرش به نفع خود استفاده برد، اما در عین حال او معتقد است رهبر کره شمالی از نظر شخصیتی هم به پدربزرگ خود شبیه به نظر می رسد یا دست کم از این جهت بیشتر به کیم ایل سونگ شباهت دارد تا پدرش.

در تصاویری که از کیم جونگ اون در کوهستان پکتو، محل مبارزه ی کیم ایل سونگ با نیروهای نظامی ژاپنی، منتشر شد، ری سول جو، همسر کیم جونگ اون، لباس هایی نسبتاً غیر رسمی به تن داشت

کیم جونگ اون,اخبار سیاسی,خبرهای سیاسی,سیاست

کیم جونگ اون خود پوششی کاملاً کلاسیک داشت. مایکل مادن، عضو اندیشکده ی Stimson Center  او را به یک هیپستر تشبیه کرده (هیپسترها افرادی هستند که سبک زندگی و استایلی خاص و متفاوت از جریان مرسوم جامعه، اما نه از مد افتاده بلکه طبق سلیقه و معیارهای خود دارند).

مادن در اینباره گفته: «کیم جونگ اون لباس های جالبی پوشیده بود. اگر اهل آمریکا بود یکی از همان مردهایی می شد که در هلند و بروکلین می بینیم، یکی از همان مردهای هیپستر. او علاقه ی زیادی به استایل قدیمی دارد و من انتقادی به او ندارم.» در واقع مادن پوشش کیم جونگ اون را بیشتر سلیقه ی شخصی او می داند تا ابزاری برای یادآوری پدربزرگش به مردمش.

در عکس هایی که اخیراً از کیم و همراهانش منتشر شده، تصویر ری سول جو، همسر کیم جونگ اون، توجه مادن را به دلیل استایل غیر رسمی اش به خود جلب کرده بود.

مادن تغییر پوشش را اصلی ترین ویژگی فرهنگ کره شمالی در دوران حکومت کیم جونگ اون می داند، به خصوص که پیش از دوران کیم، پوشیدن جوراب شلواری برای زنان در مکان های عمومی امری ناپسند محسوب می شد.

ممکن است این مسأله به تعداد زنانی مربوط باشد که حالا در کره شمالی در رأس قدرت قرار دارند، که یکی از آن ها کیم یو جونگ، خواهر رهبر کره شمالی است. او حالا رئیس سازمان تبلیغات حزب کارگر کره شمالی است و در عکس ها اغلب در کنار کیم جونگ اون دیده می شود.

به اعتقاد مادن، کیم جونگ اون و لباس هایش از تغییر ارزش های اجتماعی در کره شمالی حکایت دارند

کیم جونگ اون,اخبار سیاسی,خبرهای سیاسی,سیاست

در جریان مراسم افتتاح «سام جیون»، منطقه ی کوهستانی خوش منظره ای در نزدیکی کوهستان پکتو که کیم جونگ اون برای تبدیل آن به «آرمانشهری سوسیالیستی» از «دل و جان مایه گذاشته بود»، رهبر کره شمالی یک کت ترنچ جالب توجه به تن داشت.

مادن کت کیم جونگ اون را منحصر به فرد می داند و معتقد است هدف از پوشیدن آن هم همین بوده.

مادن در اینباره گفته: «وقتی او رفت و روی آن سکو نشست، او شبیه کیم جونگ اون بود، نه فقط یک مردی که کت چرمی پوشیده.»

به گفته ی مادن، این کت چرمی احتمالاً او را از تمامی اطرافیانش و نه فقط پدربزرگش متمایز ساخت.

مادن معتقد است کیم جونگ اون برخلاف پدرش، کیم جونگ ایل، آزمایش کردن را دوست دارد. کیم ِ پدر همیشه با لباس خلبانی زیتونی رنگ، موهای پوش داده شده، عینک طبی یا آفتابی ای به شکل هندسی و کفش های پاشنه داری که قد کوتاهش را بلندتر می کرد، به تصویر کشیده می شد.

  • 16
  • 5
۵۰%
همه چیز درباره
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
بزرگمهر بختگان زندگینامه بزرگمهر بختگان حکیم بزرگ ساسانی

تاریخ تولد: ۱۸ دی ماه د ۵۱۱ سال پیش از میلاد

محل تولد: خروسان

لقب: بزرگمهر

حرفه: حکیم و وزیر

دوران زندگی: دوران ساسانیان، پادشاهی خسرو انوشیروان

ادامه
صبا آذرپیک بیوگرافی صبا آذرپیک روزنامه نگار سیاسی و ماجرای دستگیری وی

تاریخ تولد: ۱۳۶۰

ملیت: ایرانی

نام مستعار: صبا آذرپیک

حرفه: روزنامه نگار و خبرنگار گروه سیاسی روزنامه اعتماد

آغاز فعالیت: سال ۱۳۸۰ تاکنون

ادامه
یاشار سلطانی بیوگرافی روزنامه نگار سیاسی؛ یاشار سلطانی و حواشی وی

ملیت: ایرانی

حرفه: روزنامه نگار فرهنگی - سیاسی، مدیر مسئول وبگاه معماری نیوز

شغل های دولتی: کاندید انتخابات شورای شهر تهران سال ۱۳۹۶

حزب سیاسی: اصلاح طلب

یاشار سلطانیبیوگرافی یاشار سلطانی

ادامه
زندگینامه امام زاده صالح زندگینامه امامزاده صالح تهران و محل دفن ایشان

نام پدر: اما موسی کاظم (ع)

محل دفن: تهران، شهرستان شمیرانات، شهر تجریش

تاریخ تاسیس بارگاه: قرن پنجم هجری قمری

روز بزرگداشت: ۵ ذیقعده

زندگینامه امامزاده صالح

باورها و اعتقادات مذهبی، نقشی پررنگ در شکل گیری فرهنگ و هویت ایرانیان داشته است. احترام به سادات و نوادگان پیامبر اکرم (ص) از جمله این باورهاست. از این رو، در طول تاریخ ایران، امامزادگان همواره به عنوان واسطه های فیض الهی و امامان معصوم (ع) مورد توجه مردم قرار داشته اند. آرامگاه این بزرگواران، به اماکن زیارتی تبدیل شده و مردم برای طلب حاجت، شفا و دفع بلا به آنها توسل می جویند.

ادامه
شاه نعمت الله ولی زندگینامه شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه

تاریخ تولد: ۷۳۰ تا ۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

حرفه: شاعر و عارف ایرانی

دیگر نام ها: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

آثار: رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی، شرح لمعات

درگذشت: ۸۳۲ تا ۸۳۴ هجری قمری

ادامه
آپولو سایوز ماموریت آپولو سایوز؛ دست دادن در فضا

ایده همکاری فضایی میان آمریکا و شوروی، در بحبوحه رقابت های فضایی دهه ۱۹۶۰ مطرح شد. در آن دوران، هر دو ابرقدرت در تلاش بودند تا به دستاوردهای فضایی بیشتری دست یابند. آمریکا با برنامه فضایی آپولو، به دنبال فرود انسان بر کره ماه بود و شوروی نیز برنامه فضایی سایوز را برای ارسال فضانورد به مدار زمین دنبال می کرد. با وجود رقابت های موجود، هر دو کشور به این نتیجه رسیدند که برقراری همکاری در برخی از زمینه های فضایی می تواند برایشان مفید باشد. ایمنی فضانوردان، یکی از دغدغه های اصلی به شمار می رفت. در صورت بروز مشکل برای فضاپیمای یکی از کشورها در فضا، امکان نجات فضانوردان توسط کشور دیگر وجود نداشت.

مذاکرات برای انجام ماموریت مشترک آپولو سایوز، از سال ۱۹۷۰ آغاز شد. این مذاکرات با پیچیدگی های سیاسی و فنی همراه بود. مهندسان هر دو کشور می بایست بر روی سیستم های اتصال فضاپیماها و فرآیندهای اضطراری به توافق می رسیدند. موفقیت ماموریت آپولو سایوز، نیازمند هماهنگی و همکاری نزدیک میان تیم های مهندسی و فضانوردان آمریکا و شوروی بود. فضانوردان هر دو کشور می بایست زبان یکدیگر را فرا می گرفتند و با سیستم های فضاپیمای طرف مقابل آشنا می شدند.

فضاپیماهای آپولو و سایوز

ماموریت آپولو سایوز، از دو فضاپیمای کاملا متفاوت تشکیل شده بود:

ادامه
نیلوفر اردلان بیوگرافی نیلوفر اردلان؛ سرمربی فوتسال و فوتبال بانوان ایران

چکیده بیوگرافی نیلوفر اردلان

نام کامل: نیلوفر اردلان

تاریخ تولد: ۸ خرداد ۱۳۶۴

محل تولد: تهران 

حرفه: بازیکن سابق فوتبال و فوتسال، سرمربی تیم ملی فوتبال و فوتسال بانوان

سال های فعالیت: ۱۳۸۵ تاکنون

قد: ۱ متر و ۷۲ سانتی متر

ادامه
حمیدرضا آذرنگ بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ؛ بازیگر سینما و تلویزیون ایران

چکیده بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ

نام کامل: حمیدرضا آذرنگ

تاریخ تولد: تهران

محل تولد: ۲ خرداد ۱۳۵۱ 

حرفه: بازیگر، نویسنده، کارگردان و صداپیشه

تحصیلات: روان‌شناسی بالینی از دانشگاه آزاد رودهن 

ادامه
محمدعلی جمال زاده بیوگرافی محمدعلی جمال زاده؛ پدر داستان های کوتاه فارسی

تاریخ تولد: ۲۳ دی ۱۲۷۰

محل تولد: اصفهان، ایران

حرفه: نویسنده و مترجم

سال های فعالیت: ۱۳۰۰ تا ۱۳۴۴

درگذشت: ۲۴ دی ۱۳۷۶

آرامگاه: قبرستان پتی ساکونه ژنو

ادامه

مجلس

دولت

ویژه سرپوش