یکشنبه ۱۶ شهریور ۱۴۰۴
۱۰:۴۶ - ۱۰ فروردین ۱۳۹۹ کد خبر: ۹۹۰۱۰۰۹۳۰
حقوقی، قضایی و انتظامی

فرمانده انتظامی اصفهان: ۴ هزار و ۷۰۰ خودور غیربومی بازگردانده شد/ ممنوعیت خروج خودروهای پلاک تهران از مبادی شرق استان

سردار مهدی معصوم‌بیگی,اخبار اجتماعی,خبرهای اجتماعی,حقوقی انتظامی
فرمانده انتظامی استان اصفهان گفت: از ابتدای طرح ممنوعیت ورود خودروهای غیربومی در ۱۶۹ نقطه استان اصفهان تعداد ۴ هزار و ۷۹۹ خودرو برگردانده شد.

سردار مهدی معصوم‌بیگی امروز در گفت‌وگو با فارس اظهار داشت: بر اساس تصمیمات ستاد مبارزه با کرونای استان اصفهان ورود خودروهای غیربومی به استان ممنوع شد و تیم‌های مستقر در ورودی‌های استان خودروهای غیربومی را به استان‌ها و شهرهای خود باز می‌گردانند و به درون استان راه نمی‌دهند.

فرمانده انتظامی استان اصفهان با بیان این‌که خودروهای بومی هم که بدون دلیل قصد عزیمت به خارج از استان اصفهان را دارند به داخل استان بازگردانده می‌شوند، افزود: از ابتدای طرح ممنوعیت ورود خودروهای غیربومی در ۱۶۹ نقطه استان اصفهان تعداد ۴ هزار و ۷۹۹ خودرو برگردانده شد.

وی با اشاره به این‌که ۵۷ هزار خودرو نیز که قوانین ورود و خروج را رعایت نکرده بودند، جریمه شدند و ۱۷۰ خودرو هم به پارکینگ منتقل شد، گفت: در ۲۴ ساعت گذشته به ۳ هزار و ۹۳۴ دستگاه خودرو تذکر داده شد و اجازه خروج از استان داده نشد.

معصوم‌بیگی با بیان این‌که مسافرانی که پلاک تهران را دارند از کنار گذر باند حق تردد دارند و به آن‌ها حق تردد در شهر داده نمی‌شود، بیان کرد: ممنوعیت تردد در روزهای ۱۲ و ۱۳ فروردین هم اعمال می‌شود و با افرادی که در حوزه ورود و خروج استان اصفهان بخواهند تردد داشته باشند با جریمه ۵ میلیون ریالی مواجه خواهند شد.

فرمانده انتظامی استان اصفهان عنوان کرد: ترددها به حداقل رسیده است و افرادی که به هشدارهای ستاد مبارزه با کرونا، جامعه پزشکی و پلیس توجه نمی‌کنند و موضوع را جدی نگرفتند و بدون دلیل در سطح شهر تردد می‌کنند، این افراد ضمن به خطر انداختن سلامت خود و مردم، با آن‌ها برخورد می‌شود. 

وی با بیان این‌که خودروهایی که در سطح پارک‌ها و تفرجگاه‌ها تردد می‌کنند، از طریق ثبت تخلف مکانیزه پلیس راهور استان اعمال قانون خواهند شد، خاطرنشان کرد: خودروهایی که به سمت مناطق خوش آب و هوایی استان اصفهان تردد داشته باشند، توسط پلیس راه استان اصفهان در مقصد و مکان‌های خوش آب و هوا توسط پلیس راهور آن مناطق مورد اعمال قانون قرار می‌گیرند؛ بنابراین افراد باید به هشدارها توجه کنند و در خانه بمانند و سلامت خود و خانواده را مورد توجه قرار دهند.

معصوم‌بیگی ادامه داد: با توجه به بارندگی در نقاط مختلف استان اصفهان افرادی که در جاده‌ها و بزرگراه‌ها در تردد هستند با توجه به خلوت بودن جاده‌ها، سرعت مجاز و مطمئنه را در دستورکار خود قرار دهند، مأموران پلیس راهور با افرادی که اقدام به سرعت غیرمجاز در جاده‌ها کنند، برخورد می‌کنند.

فرمانده انتظامی استان اصفهان گفت: از مردم و همه رانندگان درخواست می‌کنیم که به توصیه‌ها توجه کنند و دست جامعه پزشکی، مدافعان امنیت و پلیس را بگیرند تا هر چه سریع‌تر به شرایط عادی جامعه بازگردیم و به سلامت از این بحران عبور کنیم.

ممنوعیت خروج خودروهای پلاک تهران از مبادی شرق استان

رئیس پلیس راه شرق استان گفت: با توجه به اجرای طرح فاصله گذاری اجتماعی خروج خودروهای پلاک تهران از مبادی شرق استان تهران ممنوع است.

به گزارش فارس سرهنگ محبی رئیس پلیس راه شرق استان تهران درخصوص اجرای طرح فاصله گذاری اجتماعی گفت: به منظور کاهش زنجیره انتقال کرونا طرح فاصله گذاری اجتماعی از بامداد روز جمعه در چندین نقطه در شرق تهران آغاز شد.

در این طرح از تردد هموطنان تهرانی به خارج از استان تهران و همچنین ورود هموطنان ساکن در سایر استانها به داخل شهر تهران به صورت جدی جلوگیری شد.

وی افزود: البته هموطنانی که قصد عبور از استان تهران را دارند برای رسیدن به خانه و سکنه خود اجازه ورود به شهر تهران را ندارند و اگر کسی از این موضوع تخطی کند جریمه خواهد شد و خودروی وی توقیف می شود.

به گفته محبی البته در اجرای این طرح محدودیتی برای تردد خودروهای حامل مواد غذایی و مواد سوختی وجود ندارد.

رئیس پلیس راه شرق استان تهران همچنین درخصوص وضعیت جوی و ترافیکی مبادی شرق استان تهران نیز گفت: ما این روزها کاهش تردد ۵۲ درصدی را شاهد هستیم.

وی افزود: در حال حاضر هوای ابری همراه با بارش باران را شاهدیم در حالی که در ارتفاعات جاده هراز شاهد بارش برف خفیف نیز هستیم.

رئیس شورای شهر مشهد: نگرانی اصلی موج بازگشت شهروندان است

محمدرضا حیدری رئیس شورای شهر مشهد با انتشار پستی اظهار داشت: نوروز امسال به دلیل شرایط خاص ناشی از ویروس کرونا، امکان پذیرش زائر در مشهد وجود ندارد، بارگاه منور رضوی، بازارها و ییلاقات همگی تعطیل هستند و مراکز اقامتی نیز هیچگونه خدماتی ارائه نمی‌دهند.

وی افزود: مقابله با کرونا جز با همکاری مردم میسر نیست، در این زمینه نیازمند یک جریان اجتماعی هستیم تا با تعامل و مساعدت یکدیگر این بحران را سپری کنیم، زمانی که همراهی مردم باشد نیازی به استفاده از ابزارهای کنترلی و قدرت نیست.

وی با اشاره به بازدیدش از مبادی ورودی مشهد ادامه داد: این بازدید در راستای بررسی شیوه اجرای طرح محدودیت ورود و خروج خودروها به مشهد و همچنین ضدعفونی کردن خودروها برای مقابله با کرونا انجام شد که اقدامات خوبی به همت بخش‌های مختلف در حال اجراست.

حیدری با بیان اینکه هیچگونه مانعی برای ورود خودروهای دارای پلاک مشهد به داخل شهر وجود ندارد گفت: تمامی سرنشینان توسط نیروهای هلال احمر خراسان رضوی و ارتش جمهوری اسلامی، پایش و تب‌سنجی و موارد مشکوک نیز به مراکز درمانی هدایت می‌شوند.

  • 19
  • 4
۵۰%
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
هیثم بن طارق آل سعید بیوگرافی هیثم بن طارق آل سعید؛ حاکم عمان

تاریخ تولد: ۱۱ اکتبر ۱۹۵۵ 

محل تولد: مسقط، مسقط و عمان

محل زندگی: مسقط

حرفه: سلطان و نخست وزیر کشور عمان

سلطنت: ۱۱ ژانویه ۲۰۲۰

پیشین: قابوس بن سعید

ادامه
بزرگمهر بختگان زندگینامه بزرگمهر بختگان حکیم بزرگ ساسانی

تاریخ تولد: ۱۸ دی ماه د ۵۱۱ سال پیش از میلاد

محل تولد: خروسان

لقب: بزرگمهر

حرفه: حکیم و وزیر

دوران زندگی: دوران ساسانیان، پادشاهی خسرو انوشیروان

ادامه
صبا آذرپیک بیوگرافی صبا آذرپیک روزنامه نگار سیاسی و ماجرای دستگیری وی

تاریخ تولد: ۱۳۶۰

ملیت: ایرانی

نام مستعار: صبا آذرپیک

حرفه: روزنامه نگار و خبرنگار گروه سیاسی روزنامه اعتماد

آغاز فعالیت: سال ۱۳۸۰ تاکنون

ادامه
یاشار سلطانی بیوگرافی روزنامه نگار سیاسی؛ یاشار سلطانی و حواشی وی

ملیت: ایرانی

حرفه: روزنامه نگار فرهنگی - سیاسی، مدیر مسئول وبگاه معماری نیوز

وبگاه: yasharsoltani.com

شغل های دولتی: کاندید انتخابات شورای شهر تهران سال ۱۳۹۶

حزب سیاسی: اصلاح طلب

ادامه
زندگینامه امام زاده صالح زندگینامه امامزاده صالح تهران و محل دفن ایشان

نام پدر: اما موسی کاظم (ع)

محل دفن: تهران، شهرستان شمیرانات، شهر تجریش

تاریخ تاسیس بارگاه: قرن پنجم هجری قمری

روز بزرگداشت: ۵ ذیقعده

خویشاوندان : فرزند موسی کاظم و برادر علی بن موسی الرضا و برادر فاطمه معصومه

ادامه
شاه نعمت الله ولی زندگینامه شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه

تاریخ تولد: ۷۳۰ تا ۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

حرفه: شاعر و عارف ایرانی

دیگر نام ها: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

آثار: رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی، شرح لمعات

درگذشت: ۸۳۲ تا ۸۳۴ هجری قمری

ادامه
نیلوفر اردلان بیوگرافی نیلوفر اردلان؛ سرمربی فوتسال و فوتبال بانوان ایران

تاریخ تولد: ۸ خرداد ۱۳۶۴

محل تولد: تهران 

حرفه: بازیکن سابق فوتبال و فوتسال، سرمربی تیم ملی فوتبال و فوتسال بانوان

سال های فعالیت: ۱۳۸۵ تاکنون

قد: ۱ متر و ۷۲ سانتی متر

تحصیلات: فوق لیسانس مدیریت ورزشی

ادامه
حمیدرضا آذرنگ بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ؛ بازیگر سینما و تلویزیون ایران

تاریخ تولد: تهران

محل تولد: ۲ خرداد ۱۳۵۱ 

حرفه: بازیگر، نویسنده، کارگردان و صداپیشه

تحصیلات: روان‌شناسی بالینی از دانشگاه آزاد رودهن 

همسر: ساناز بیان

ادامه
محمدعلی جمال زاده بیوگرافی محمدعلی جمال زاده؛ پدر داستان های کوتاه فارسی

تاریخ تولد: ۲۳ دی ۱۲۷۰

محل تولد: اصفهان، ایران

حرفه: نویسنده و مترجم

سال های فعالیت: ۱۳۰۰ تا ۱۳۴۴

درگذشت: ۲۴ دی ۱۳۷۶

آرامگاه: قبرستان پتی ساکونه ژنو

ادامه
ویژه سرپوش