جمعه ۰۷ اردیبهشت ۱۴۰۳
۱۷:۵۵ - ۱۵ دي ۱۳۹۷ کد خبر: ۹۷۱۰۰۳۹۱۱
رفاه و آسیب های اجتماعی

خوزستان، رتبه ۲۲ طلاق و ۱۳ خودکشی در کشور

طلاق در خوزستان,اخبار اجتماعی,خبرهای اجتماعی,آسیب های اجتماعی
استاندار خوزستان با تاکید بر لزوم ارائه اخبار صحیح در حوزه آسیب‌های اجتماعی گفت: خوزستان رتبه ۲۲ طلاق و رتبه ۱۳ خودکشی را دارد که رتبه این آسیب‌ها در سال جاری کاهش می‌یابد و وضعیت بهتری خواهیم داشت. متاسفانه برخی فعالان رسانه‌ای و اجتماعی به گونه‌ای اخبار را پوشش می‌دهند که تصور می‌شود خوزستان رتبه نخست این آسیب‌ها را دارد.

به گزارش ایسنا، غلامرضا شریعتی در جلسه شورای فرهنگی و اجتماعی خوزستان که امروز (۱۵ دی‌ماه) برگزار شد، اظهارکرد: در خصوص آسیب‌های اجتماعی که متوجه خوزستان هستند، جلسات زیادی تشکیل و اقداماتی انجام شده است اما برخی دستگاه‌ها نتایج لازم را طبق آنچه هدف‌گذاری شده است، کسب نکرده‌اند.

 

وی گفت: باید برنامه‌های سال جاری طبق تجربیاتی که از گذشته به دست آورده‌ایم، تدوین شوند.

 

استاندار خوزستان با بیان اینکه دولت و شورای اجتماعی کشور در حد بضاعت وظایف خودشان را در خصوص خوزستان انجام داده‌اند، گفت: بنابراین باید بهره‌وری از اعتباراتی که به خوزستان اختصاص می‌یابد، بالا برود.

 

شریعتی با تأکید بر لزوم ارائه بسته‌های شغلی توسط سازمان فنی و حرفه‌ای خوزستان، تصریح کرد: به طور مثال انتظار می‌رود در حوزه فنی و حرفه‌ای بسته‌های شغلی تعریف شود نه اینکه تنها آموزش‌های تک‌رشته‌ای ارائه شود و منجر به ایجاد شغل نشود.

 

وی گفت: اعتبار اجتماعی باید در جای خود هزینه شود. نباید این اعتبارات برای بدهی‌ها و یا اصلاح چاله چوله‌ها هزینه شود. این اعتبار مربوط به مناطق آسیب‌پذیر است و اگر در جای دیگر هزینه شود، گناه و خلاف است. همچنین باید اجرای برنامه‌ها در مناطقی که آسیب‌های اجتماعی بیشتری دارند، مفصل‌تر باشد.

 

استاندار خوزستان با اشاره به برگزاری هفته‌های فرهنگی در شهرستان‌های ایذه و شوش، گفت: برگزاری هفته‌های فرهنگی در این شهرستان‌ها کار ارزشمندی است که باید به سایر شهرهای خوزستان تعمیم یابد و همه اقشار را محور قرار دهد تا فضای امید و نشاط به جامعه تزریق شود. همچنین باید یک روز به نام " انقلاب " نامگذاری و مراسم آن برگزار شود.

 

وی با اشاره به استقبال شهروندان از برگزاری کنسرت‌ها گفت: برخی از افراد به شرکت در این کنسرت‌ها علاقه دارند اما توانایی لازم را ندارند که باید شرایط در این زمینه فراهم شود. بخشی از بودجه شهرداری برای مسائل فرهنگی است که باید در این زمینه اقدام کنند.

 

استاندار خوزستان با اشاره به ارائه آموزش به زنان سرپرست خانوار، گفت: بحث آموزش و تاب‌آوری زنان خانوار بسیار مهم است و گام‌هایی در این زمینه برداشته شده است که باید این اقدامات با جدیت بیشتری ادامه یابد. همچنین باید برنامه‌ریزی‌ها متناسب با اطلس اجتماعی باشد.

 

شریعتی با اشاره به موضوع آموزش زوجین برای پیشگیری از طلاق، گفت: آموزش زوجین برای پیشگیری از طلاق از جمله کارهای ارزشمندی است که منجر به اقدامات موثری می‌شود.

 

وی در خصوص آمار طلاق و خودکشی در خوزستان، گفت: خوزستان رتبه ۲۲ طلاق و رتبه ۱۳ خودکشی را دارد که رتبه این آسیب‌ها در سال جاری کاهش می‌یابد و وضعیت بهتری خواهیم داشت. متاسفانه برخی فعالان رسانه‌ای و اجتماعی به گونه‌ای اخبار را پوشش می‌دهند که تصور می شود خوزستان رتبه نخست این آسیب‌ها را دارد.

 

استاندار خوزستان با تاکید بر انعکاس اخبار صحیح در حوزه آسیب‌های اجتماعی تصریح کرد: انعکاس این اخبار فراتر از آنچه هست، موجب ناامیدی می‌شود و گاهی اوقات با یک خبر اشتباه، همه اقدامات نقش بر آب می‌شود. باید آنچه هست ارائه شود تا ایرادهای کارها اصلاح شود.

 

شریعتی با اشاره به بورسیه تحصیلی دانش‌آموزان مستعد مناطق کم‌برخوردار در قالب "کمپین جوانه " بیان کرد: مقرر شده است که به ۱۰۰۰ دانش‌آموز مستعد مناطق کم‌برخودار بورسیه تحصیلی بدهیم و تصمیم گرفته‌ایم این تعداد را به ۳۰۰۰ نفر افزایش دهیم. امیدواریم خیرین و توانمندان جامعه در این زمینه ما را یاری کنند.

 

اهواز و آبادان، دارای بیشترین طلاق‌های خوزستان

مدیرکل امور اجتماعی استانداری خوزستان در جلسه شورای فرهنگی و اجتماعی خوزستان که امروز (۱۵ دی‌ماه) برگزار شد، با اشاره به وضعیت زنان سرپرست خانوار در خوزستان، اظهارکرد: نسبت به سایر استان‌های کشور، خوزستان بیشترین تعداد زنان سرپرست خانوار را دارد.

 

وی با اشاره به اعتباری که از شورای اجتماعی کشور به خوزستان اختصاص داده شده است، گفت: تاکنون ۶۰ درصد از این اعتبار اختصاص داده شده است و ۴۰ درصد مابقی نیز منوط به تایید استانداری است.

 

کریمی‌کیا ادامه داد: در اجرای پروژه‌ها باید به "مبداء" توجه شود زیرا اگر نگاه‌مان به مبداء نباشد، مهاجرت تشدید می‌شود. در مناطق روستایی باید جاذبه‌ای ایجاد شود تا از مهاجرت به مبداء جلوگیری شود. همچنین یکی از ایرادات کار این است که برخی آموزش‌ها در برخی مناطق منجر به شغل نمی‌شوند بنابراین باید آموزش‌ها متناسب با بافت خاص اجتماعی ارائه شود زیرا اگر غیر این صورت عمل کنیم منجر به پرت منابع و عدم ایجاد شغل می‌شوم.

 

مدیرکل امور اجتماعی استانداری خوزستان به فعالیت دفاتر تسهیل‌گری خوزستان اشاره کرد و گفت: در حال حاضر هشت دفتر تسهیل‌گری در مناطق حاشیه‌ای خوزستان وجود دارند و حدود ۲۵۰ هزار نفر را تحت پوشش خود قرار داده‌اند. تا دو هفته دیگر نیز چهار دفتر تسهیل‌گری جدید به این تعداد افزوده می‌شوند.

 

کریمی‌کیا با اشاره به اجرای هفته‌های فرهنگی در ایذه، بیان کرد: اجراهای هفته‌های فرهنگی هزینه زیادی دربرندارد اما در ایجاد امید و نشاط اجتماعی تاثیرگذار است.

 

وی با اشاره به نبود زیرساخت‌های فرهنگی مناسب برای اجرای رویدادهای بزرگ، عنوان کرد: علی‌رغم اینکه در اهواز شرکت‌ها و صنایع بزرگی وجود دارد اما اهواز از داشتن سالن‌های بزرگ برای اجرای برنامه‌های بزرگ برخوردار نیست. بزرگ‌ترین سالن اهواز، سالن شرکت نفت با ظرفیت ۱۲۰۰ نفر است. متاسفانه برای برگزاری کنسرت و یا برنامه فرهنگی در اهواز، مشکل وجود دارد.

 

مدیرکل امور اجتماعی استانداری خوزستان در خصوص آسیب‌های اجتماعی خوزستان، گفت: خوزستان رتبه ۲۲ طلاق را به خود اختصاص داده است.

 

وی ادامه داد: سالانه ۱۵۰ هزار مورد ازدواج در خوزستان ثبت شده است که در سال ۹۵ بیش از ۸ هزار مورد طلاق و در سال ۹۶ و سال جاری حدود ۱۰ هزار مورد طلاق در خوزستان داشته‌ایم.

 

کریمی‌کیا بیان کرد: بر اساس اطلس آسیب‌های اجتماعی می‌دانیم که کدام شهرستان‌ها بیشترین آمار طلاق را دارند. در استان خوزستان بیشترین موارد طلاق را شهرستان‌های اهواز و آبادان با حدود ۴۵ درصد از مجموع طلاق‌های استان به خود اختصاص داده‌اند.

 

مدیرکل امور اجتماعی استانداری خوزستان تصریح کرد: یکی از دلایلی که موجب طلاق می‌شود، عدم آمادگی لازم برای ازدواج است. گاهی مشاهده می‌شود فردی علی‌رغم اینکه تحصیلات دارد، آمادگی ازدواج را ندارد و به همین علت در کل کشور بیشترین آمار طلاق در یک سال نخست ازدواج رخ می‌دهد. همچنین هنوز شیوه‌های همسریابی مشکل دارند که می‌تواند در طلاق تأثیرگذار باشد.

 

وی بخش زیادی از موارد طلاق را به علت عدم داشتن مهارت زندگی دانست و افزود: بر این اساس، وزارت کشور در سال ۹۶ و ۹۷ سه رویکرد را برای آموزش قبل از ازدواج، حین ازدواج و بعد از ازدواج اجرا کرده است که در خوزستان نیز این اقدام در حال انجام است.

 

کریمی‌کیا با بیان اینکه آمار طلاق در ایران نسبت به کشورهای دیگر هنوز خوب است، گفت: در ایالت متحده از هر دو مورد ازدواج، یک مورد به طلاق ختم می‌شود اما در خوزستان از هر پنج ازدواج یک مورد به طلاق ختم می‌شود که امیدواریم این آمار نیز کاهش یابد.

 

 

  • 18
  • 4
۵۰%
همه چیز درباره
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
محمدرضا احمدی بیوگرافی محمدرضا احمدی؛ مجری و گزارشگری ورزشی تلویزیون

تاریخ تولد: ۵ دی ۱۳۶۱

محل تولد: تهران

حرفه: مجری تلویزیون

شروع فعالیت: سال ۱۳۸۲ تاکنون

تحصیلات: کارشناسی حسابداری و تحصیل در رشته مدیریت ورزشی 

ادامه
رضا داوودنژاد بیوگرافی مرحوم رضا داوودنژاد

تاریخ تولد: ۲۹ اردیبهشت ۱۳۵۹

محل تولد: تهران

حرفه: بازیگر

شروع فعالیت: ۱۳۶۵ تا ۱۴۰۲

تحصیلات: دیپلم علوم انسانی

درگذشت: ۱۳ فروردین ۱۴۰۳

ادامه
فرامرز اصلانی بیوگرافی فرامرز اصلانی از تحصیلات تا شروع کار هنری

تاریخ تولد: ۲۲ تیر ۱۳۳۳

تاریخ وفات : ۱ فروردین ۱۴۰۳ (۷۸ سال)

محل تولد: تهران 

حرفه: خواننده، آهنگساز، ترانه‌سرا، نوازندهٔ گیتار 

ژانر: موسیقی پاپ ایرانی

سازها: گیتار

ادامه
عقیل بن ابی طالب زندگینامه عقیل بن ابی طالب؛ از صحابه پیامبر و امام علی (ع)

تاریخ تولد: ده سال بعد از عام الفیل

محل تولد: مکه

محل زندگی: مکه، مدینه

دلیل شهرت: صحابه و پسرعموی محمد

درکذشت: دوران حکومت معاویه، مدینه

مدفن: بقیع

ادامه
علیرضا مهمدی بیوگرافی علیرضا مهمدی؛ پدیده کشتی فرنگی ایران

تاریخ تولد: سال ۱۳۸۱ 

محل تولد: ایذه، خوزستان، ایران

حرفه: کشتی گیر فرندگی کار

وزن: ۸۲ کیلوگرم

شروع فعالیت: ۱۳۹۲ تاکنون

ادامه
حسن معجونی بیوگرافی حسن معجونی بازیگر کمدی سینمای و تلویزیون ایران

چکیده بیوگرافی حسن معجونی

نام کامل: محمد حسن معجونی

تاریخ تولد: ۲۸ دی ۱۳۴۷

محل تولد: زنجان، ایران

حرفه: بازیگر، کارگردان، طراح، مدرس دانشگاه

تحصیلات: رشتهٔ ادبیات نمایشی از دانشکده سینما تئاتر دانشگاه هنر

آغاز فعالیت: ۱۳۷۵ تاکنون

ادامه
ابراهیم بن جعفر ابی طالب زندگینامه ابراهیم بن جعفر ابی طالب

نام پدر: جعفر بن ابی طالب

سن تقریبی: بیشتر از ۵۰ سال

نسبت های مشهور: برادر محمد بن ابی طالب

ابراهیم بن جعفر ابی طالبزندگینامه ابراهیم بن جعفر بن ابی طالب

زندگینامه ابراهیم بن جعفر بن ابی طالب

ابراهیم بن جعفر بن ابی طالب فرزند جعفر بن ابی طالب بوده است، برخی از افراد ایشان را همراه با محمد از نوه های جعفر می دانند که عمال بن زیاد وی را به شهادت رساند. برخی از منابع می گویند که ابراهیم و محمد هر دو از لشکر ابن زیاد فرار کرده بودند که بانویی در کوفه آنها را پناه می دهد، اما درنهایت سرشان توسط همسر این بانو که از یاران ابن زیاد بود از جدا شد و به شهادت رسیدند. 

ادامه
مریم طوسی بیوگرافی مریم طوسی؛ سریع ترین دختر ایران

تاریخ تولد: ۱۴ آذر ۱۳۶۷

محل تولد: تهران

حرفه: ورزشکار، دونده دوهای سرعت

تحصیلات: کارشناسی تربیت بدنی از دانشگاه تهران

قد: ۱ متر ۷۲ سانتی متر

ادامه
زهرا گونش بیوگرافی زهرا گونش؛ والیبالیست میلیونر ترکی

چکیده بیوگرافی زهرا گونش

نام کامل: زهرا گونش

تاریخ تولد: ۷ جولای ۱۹۹۹

محل تولد: استانبول، ترکیه

حرفه: والیبالیست

پست: پاسور و دفاع میانی

قد: ۱ متر و ۹۷ سانتی متر

ادامه
ویژه سرپوش