مهمترین عناوین خبری
جمعه ۳۱ فروردین ۱۴۰۳
۱۲:۳۶ - ۱۴ مرداد ۱۳۹۷ کد خبر: ۹۷۰۵۰۴۰۹۶
والیبال – بسکتبال

روزهای پرحاشیه رئیس فدراسیون والیبال؛ از بازنشستگی تا مدرک تحصیلی

احمد ضیایی,اخبار ورزشی,خبرهای ورزشی,والیبال و بسکتبال
احمد ضیایی، رئیس فدراسیون والیبال، این روزها سوژه رسانه‌های ورزشی کشور شده است؛ رئیسی که هفت ماه بیشتر از دوره ریاستش نگذشته، اما از زمان ورودش به این فدراسیون هر روز با چالشی جدی روبه‌رو شده است.

به گزارش شرق، محمدرضا داورزنی، رئیس موفق فدراسیون والیبال، در حالی صندلی خود را تحویل ضیایی داد که از همان ابتدا این شائبه به وجود آمد که ریاست او جنبه تشریفاتی دارد و داورزنی رئیس در سایه است. ضیایی در ۱۰ سال مدیریت داورزنی در فدراسیون والیبال در کنار او بوده و در بخش‌های مختلف هیئت‌رئیسه و نایب‌رئیسی این فدراسیون فعالیت داشته است.

 

عده‌ای معتقدند نزدیکی این دو نفر به هم باعث شد تا با حمایت و پشتیبانی داورزنی که معاونت قهرمانی وزارت ورزش‌وجوانان را عهده‌دار است، او توانسته با رأی بالا رئیس این فدراسیون شود. ضیایی در شرایطی قویا این شائبه‌ها را رد می‌کرد که در همین حین شنیده شد رابطه بین او و دوست قدیمی‌اش شکراب شده است. اختلاف‌نظر بر سر اعزام تیم ملی به بازی‌های آسیایی ۲۰۱۸ جاکارتا، جنجالی بود که به راه افتاد تا شایعات به واقعیت نزدیک شود. 

 

درحالی‌که فدراسیون والیبال در نظر داشت تیم ملی «ب» را به این بازی‌های مهم اعزام مهم کند، اما به‌یکباره داورزنی در مقام معاونت قهرمانی و حرفه‌ای وزارت ورزش اعلام کرد که تیم ملی «الف» یعنی تیم ملی اصلی ایران را راهی جاکارتا خواهد کرد چراکه این تیم باید از عنوان قهرمانی دوره قبل خود در بازی‌ها دفاع کند. فدراسیونی‌ها با اعتقاد به اینکه تیم ملی اصلی تازه از رقابت‌های لیگ جهانی برگشته و بعد از آن باید در رویداد مهم‌تر قهرمانی جهان به میدان برود، تصمیم به اعزام تیم «ب» گرفتند که ناگهان مداخله داورزنی همه‌چیز را تغییر داد.

 

این حرکت وزارتی‌ها که موجب نارضایتی فدراسیون والیبال شده بود، باعث شد تا چند روز موضع سکوت پیش بگیرند اما در نهایت منجر به این شد که ضیایی اظهارات داورزنی را تأیید و موافقت خود را با اعزام تیم اصلی به بازی‌های جاکارتا اعلام کند! 

 

مدرک نامعتبر تحصیلی ضیایی

 اما به‌تازگی بحث بازنشسته‌بودن رئیس فدراسیون والیبال، او را بر سر زبان‌ها انداخته است؛ موضوعی که البته خیلی از رؤسای فدراسیون‌های ورزشی با آن درگیر هستند، اما درباره ضیایی قدری پیچیده‌تر است. درصورتی‌که شورای نگهبان با مصوبه مجلس مبنی بر منع به‌کارگیری بازنشستگان موافقت کند، همه مدیرانی که این شرایط را دارند باید از سمت‌های خود استعفا بدهند که یکی از آنها ضیایی است.

 

ضیایی که مشخص است از تصویب این مصوبه ناراضی است، چند روز پیش در حالی برای استقبال تیم ملی والیبال جوانان به فرودگاه امام‌خمینی رفته بود که  از سوی خبرنگاران از او پرسش شد. زمانی که خبرنگار شبکه خبر از ضیایی درباره  قرارگرفتن نامش در فهرست مدیران بازنشسته پرسید،  او ناگهان از کوره در رفت و گفت: «این چه سؤالی است که مطرح می‌کنید؟ این سؤال به درد عمه من می‌خورد!».  درگیری لفظی بین رئیس و خبرنگار در حالی بالا می‌گیرد که برخی عوامل نزدیک به فدراسیون نیز وارد عمل می‌شوند تا جو متشنج‌تر شود.

 

موضوع بازنشسته‌بودن رئیس فدراسیون والیبال باعث شده تا دامنه این حواشی گسترده‌تر و جنجال دیگری برای او درست شود. طوری که برگزاری انتخابات این فدراسیون از سوی وزارت ورزش‌وجوانان هم زیر سؤال برود. مدرک نامعتبر تحصیلی ضیایی، ماجرای جدیدی است که دو خبرگزاری فارس و ایسنا در چند روز گذشته به آن پرداخته‌اند. مورد خطاب قراردادن ضیایی با لفظ «دکتر» در محافل رسمی و حتی ذکر آن در اخبار سایت فدراسیون والیبال، رسانه‌ها را بر آن داشته تا درباره  مدرک دکترای او شفاف‌سازی کنند. 

 

ایسنا می‌نویسد: «ضیایی مدرک دکترای مدیریت بازرگانی را از دانشگاه راکویل گرفته است. اما دانشگاه راکویل کجاست؟ چگونه دانشگاهی است؟ این دانشگاه مدارکش را به صورت مکاتبه‌ای و پروازی و بدون برگزاری دوره‌های آموزشی و ارزیابی‌های تحصیل به دانشجویان می‌دهد.

 

امور اداری این دانشگاه در پاکستان انجام می‌شود و مدارک هم از دوبی ارسال می‌شود و فقط یک سایت در آمریکا دارد. بنا بر ادعای نظام آموزشی آمریکا، این دانشگاه متعلق به شرکت AXCAT است که فعالیتش در زمینه کلاهبرداری از طریق فروش مدارک جعلی است. همچنین دانشگاه راکویل نه‌تنها در بین دانشگاه‌های ممتاز، خوب و متوسط مورد تأیید وزارت علوم ایران قرار ندارد، بلکه در زمره مؤسسات نامعتبری است که همه مدارک کسب‌شده از این دانشگاه غیرقابل بررسی و ارزشیابی است».

 

 اما ضیایی در بیانیه‌ای استفاده از مدرک دکترا را تکذیب کرده و می‌گوید با مدرک کارشناسی ارشد در انتخابات فدراسیون والیبال شرکت کرده است.

 

طبق اساس‌نامه انتخابات فدراسیون‌های ورزشی، هر رئیسی که بخواهد در انتخابات شرکت کند، باید حداقل مدرک کارشناسی‌ارشد داشته باشد. ضیایی که خودش مدرک نامعتبر دکترایش را قبول دارد، توضیح می‌دهد: «من هیچ‌گاه از مدرک دکترا استفاده نکرده‌ام، به دلیل اینکه این مدرک مورد تأیید وزارت علوم نبوده است. من مدارکی را ارائه کرده‌ام که مورد تأیید وزارت علوم بوده است». به گزارش ایسنا، اظهارات رئیس فدراسیون والیبال در حالی است که محمود افشاردوست، دبیر سابق فدراسیون والیبال، مدعی است که ضیایی مدرک دکترایش را به وزارتخانه ارائه داده است.

 

او که پس از روی کارآمدن ضیایی جزء نفراتی بود که از سمتش کناره‌گیری کرد، می‌گوید‌: «همه اسناد نامزدهای ثبت‌نامی در انتخابات در پاکتی در بسته به وزارت ورزش‌وجوانان ارسال می‌شود، اما یادم هست که ضیایی مدرک دکترا از یک دانشگاه خارجی که یادم نمی‌آید آمریکایی بود یا خیر، ارائه کرد».

 

تأیید صحت انتخابات فدراسیون والیبال

بااین‌حال، اگرچه وزارت ورزش‌ و جوانان رسما واکنشی به حواشی به‌وجودآمده در صحت برگزاری انتخابات فدراسیون والیبال نشان نداده است، اما یک منبع آگاه در گفت‌وگو با «شرق»، صحت این انتخابات را تأیید می‌کند: «آقای ضیایی ترجمه مدرک دکترایشان را از قوه ‌قضائیه داشتند، اما ما برای اینکه فرصت استعلام آن را از دانشگاه مربوطه نداشتیم و نخواستیم شک و شبهه‌ای پیش بیاید، مدرک کارشناسی‌ارشد ایشان را قبول کردیم. ایشان فارغ‌التحصیل کارشناسی‌ارشد مدیریت منابع انسانی از دانشگاه تهران هستند و مدرکشان هم به سال ۱۳۶۸ است. به‌صراحت می‌گویم که هیچ مشکلی در صحت و سلامت این انتخابات وجود ندارد».

 

احمد ضیایی، بازنشسته وزارت جهاد کشاورزی است که با سوابق ایثارگری توانست در انتخابات فدراسیون والیبال شرکت کند. در مصوبه اصلاحی مجلس بند به‌کار‌گیری از بازنشستگان با سوابق ایثارگری حذف شده است. در شرایط کنونی این انتظار از وزارت ورزش‌ و جوانان و داورزنی می‌رود که با اظهارنظری رسمی دراین‌باره به کاهش حواشی پیرامون فدراسیون والیبال آن هم چند روز تا آغاز بازی‌های آسیایی ۲۰۱۸ جاکارتا کمک کنند. 

 

 

  • 18
  • 2
۵۰%
همه چیز درباره
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
محمدرضا احمدی بیوگرافی محمدرضا احمدی؛ مجری و گزارشگری ورزشی تلویزیون

تاریخ تولد: ۵ دی ۱۳۶۱

محل تولد: تهران

حرفه: مجری تلویزیون

شروع فعالیت: سال ۱۳۸۲ تاکنون

تحصیلات: کارشناسی حسابداری و تحصیل در رشته مدیریت ورزشی 

ادامه
رضا داوودنژاد بیوگرافی مرحوم رضا داوودنژاد

تاریخ تولد: ۲۹ اردیبهشت ۱۳۵۹

محل تولد: تهران

حرفه: بازیگر

شروع فعالیت: ۱۳۶۵ تا ۱۴۰۲

تحصیلات: دیپلم علوم انسانی

درگذشت: ۱۳ فروردین ۱۴۰۳

ادامه
فرامرز اصلانی بیوگرافی فرامرز اصلانی از تحصیلات تا شروع کار هنری

تاریخ تولد: ۲۲ تیر ۱۳۳۳

تاریخ وفات : ۱ فروردین ۱۴۰۳ (۷۸ سال)

محل تولد: تهران 

حرفه: خواننده، آهنگساز، ترانه‌سرا، نوازندهٔ گیتار 

ژانر: موسیقی پاپ ایرانی

سازها: گیتار

ادامه
علیرضا مهمدی بیوگرافی علیرضا مهمدی؛ پدیده کشتی فرنگی ایران

تاریخ تولد: سال ۱۳۸۱ 

محل تولد: ایذه، خوزستان، ایران

حرفه: کشتی گیر فرندگی کار

وزن: ۸۲ کیلوگرم

شروع فعالیت: ۱۳۹۲ تاکنون

ادامه
ابراهیم بن جعفر ابی طالب زندگینامه ابراهیم بن جعفر ابی طالب

نام پدر: جعفر بن ابی طالب

سن تقریبی: بیشتر از ۵۰ سال

نسبت های مشهور: برادر محمد بن ابی طالب

ابراهیم بن جعفر ابی طالبزندگینامه ابراهیم بن جعفر بن ابی طالب

زندگینامه ابراهیم بن جعفر بن ابی طالب

ابراهیم بن جعفر بن ابی طالب فرزند جعفر بن ابی طالب بوده است، برخی از افراد ایشان را همراه با محمد از نوه های جعفر می دانند که عمال بن زیاد وی را به شهادت رساند. برخی از منابع می گویند که ابراهیم و محمد هر دو از لشکر ابن زیاد فرار کرده بودند که بانویی در کوفه آنها را پناه می دهد، اما درنهایت سرشان توسط همسر این بانو که از یاران ابن زیاد بود از جدا شد و به شهادت رسیدند. 

ادامه
مریم طوسی بیوگرافی مریم طوسی؛ سریع ترین دختر ایران

تاریخ تولد: ۱۴ آذر ۱۳۶۷

محل تولد: تهران

حرفه: ورزشکار، دونده دوهای سرعت

تحصیلات: کارشناسی تربیت بدنی از دانشگاه تهران

قد: ۱ متر ۷۲ سانتی متر

ادامه
زهرا گونش بیوگرافی زهرا گونش؛ والیبالیست میلیونر ترکی

چکیده بیوگرافی زهرا گونش

نام کامل: زهرا گونش

تاریخ تولد: ۷ جولای ۱۹۹۹

محل تولد: استانبول، ترکیه

حرفه: والیبالیست

پست: پاسور و دفاع میانی

قد: ۱ متر و ۹۷ سانتی متر

ادامه
سوگل خلیق بیوگرافی سوگل خلیق بازیگر جوان سینمای ایران

تاریخ تولد: ۱۶ آبان ۱۳۶۷

محل تولد: تهران

حرفه: بازیگر سینما، تلویزیون و تئاتر

آغاز فعالیت: ۱۳۸۷ تاکنون

تحصیلات: لیسانس کارگردانی تئاتر از دانشگاه هنر تهران

ادامه
شیگرو میاموتو سفری به دنیای بازی های ویدیویی با شیگرو میاموتو

تاریخ تولد: ۱۶ نوامبر ۱۹۵۲

محل تولد: سونوبه، کیوتو، ژاپن 

ملیت: ژاپنی

حرفه: طراح بازی های کامپیوتری و نینتندو 

تحصیلات: کالج هنر کانازاوا

ادامه
زمان پخش مسابقات از تلویزیون
  • جمعه ۳۱ فروردين
    فوتسال جام ملت‌های آسیا
    چین - ویتنام
    ۱۰:۳۰
  • فوتسال جام ملت‌های آسیا
    استرالیا - عربستان
    ۱۲:۳۰
  • فوتسال جام ملت‌های آسیا
    میانمار - تایلند
    ۱۴:۳۰
  • لیگ برتر ایران
    نساجی مازندران - تراکتور
    ۱۶:۳۰
  • لیگ برتر بسکتبال
    شهرداری گرگان - مهرام
    ۱۶:۳۰
  • فوتسال جام ملت‌های آسیا
    عراق - ازبکستان
    ۱۷:۳۰
  • لیگ برتر ایران
    استقلال - شمس آذر قزوین
    ۱۸:۰۰
  • لیگ برتر ایران
    فولاد - مس رفسنجان
    ۱۸:۱۰
  • لیگ حرفه‌ای عربستان
    النصر - الفیحا
    ۱۸:۳۰
  • لیگ ستارگان قطر
    شمال - السد
    ۱۹:۰۰
  • سری آ ایتالیا
    جنوا - لاتزیو
    ۲۰:۰۰
  • لیگ حرفه‌ای عربستان
    الاهلی عربستان - الهلال
    ۲۱:۳۰
  • سری آ ایتالیا
    کالیاری - یوونتوس
    ۲۲:۱۵
  • لالیگا اسپانیا
    اتلتیک بیلبائو - گرانادا
    ۲۲:۳۰
  • شنبه ۱ اردیبهشت
    فوتسال جام ملت‌های آسیا
    قرقیزستان - تاجیکستان
    ۱۰:۳۰
  • فوتسال جام ملت‌های آسیا
    افغانستان - کویت
    ۱۲:۳۰
  • فوتسال جام ملت‌های آسیا
    کره جنوبی - ژاپن
    ۱۴:۳۰
  • فوتسال جام ملت‌های آسیا
    بحرین - ایران
    ۱۷:۳۰
  • جام حذفی انگلیس
    منچسترسیتی - چلسی
    ۱۹:۴۵
  • بوندسلیگا آلمان
    یونیون برلین - بایرن مونیخ
    ۲۰:۰۰
  • لیگ برتر امارات
    الوحده امارات - عجمان
    ۲۰:۰۰
  • لیگ حرفه‌ای عربستان
    الحزم - الاتحاد
    ۲۱:۳۰
  • لیگ برتر انگلیس
    ولورهمپتون - آرسنال
    ۲۲:۰۰
  • لالیگا اسپانیا
    خیرونا - کادیز
    ۲۲:۳۰
ویژه سرپوش