شنبه ۲۱ تیر ۱۴۰۴
۱۵:۴۱ - ۱۶ تير ۱۳۹۷ کد خبر: ۹۷۰۴۰۴۳۵۴
کشتی - وزنه برداری

دردسر عجیب و تازه مقابل کشتی گیر اسرائیلی

رقابت های کشتی فرنگی نوجوانان,اخبار ورزشی,خبرهای ورزشی,کشتی و وزنه برداری
معضل تازه و جدیدی که برای کشتی گیر نوجوان ایران به وجود آمده، امکان حضور او در کنار ورزشکار اسرائیلی، آن هم روی سکوی قهرمانی جهان است!

به گزارش جی پلاس، رقابت های کشتی فرنگی نوجوانان جهان در حالی در کرواسی در حال برگزاری است که اتفاقی عجیب و نادر در حال رخ دادن برای یکی از اعضای تیم ایران است. محمد ناقوسی، کشتی گیر جوان ایران که روز جمعه در مرحله مقدماتی سه کشتی اولش را به با برتری به پایان رساند، در نیمه نهایی مغلوب حریف گرجی شد تا در رده بندی برای کسب مدال منتظر بماند.

 

این پایان کار ناقوسی نبود. در طرف دیگر جدول وزن او، حریفی اسرائیلی وجود داشت که در کمال ناباوری و البته با قرعه ای بسیار راحت، توانست به نیمه نهایی برسد اما او هم دیدارش را باخته و حالا منتظر حریفش در رده بندی است. 

 

حالا هردوی این کشتی گیران منتظر برگزاری کشتی های شانس مجدد هستند تا بتوانند با یک پیروزی مدال برنز دنیا را به گردن بیندازند. بخش مشکل ساز ماجرا هم درست همینجاست و ممکن است هردوی این کشتی گیران مدال برنز بگیرند که بالطبع باید کنار یکدیگر روی سکو قرار بگیرند!

 

به این ترتیب به هیچ وجه بعید نیست که کشتی گیر ایران در مسابقه رده بندی اش مقابل برنده کشتی ازبکستان یا اکراین، تن به باخت اجباری دهد تا بلکه با کشتی گیر رژیم اشغالگر روی سکو نرود.

 

تنها چاره ناقوسی و راه رسیدنش به مدال برنز این است که برنامه کشتی های رده بندی به شکلی تعیین شود که کشتی گیر اسرائیلی پیش از او روی تشک برود و مسابقه اش را هم واگذار کند تا این کشتی گیر جوان ایران بتواند با خیال راحت در رده بندی کشتی بگیرد و برای مدال برنز تلاش کند.

 

ناقوسی در صورت پیروزی در مسابقه رده بندی، باید در مراسم اهدای مدال شرکت کند و در صورتی که این کار را آن هم با شرایط موجود انجام ندهد، قطعا عواقب سنگینی شامل حال خودش و کشتی ایران می شود. باخت در مسابقه را شاید بشود به هر شکلی توجیه کرد اما شرکت نکردن در مراسم اهدای مدال را نه!

 

ناقوسی در دور اول این رقابت ها در حالی که سه بر صفر از حریف روس خود عقب بود، هفت بر سه به برتری رسید و در ادامه هم کشتی گیران هلند و ترکیه را از پیش رو برداشت. کشتی گیر وزن ۸۰ کیلوگرم ایران در نیمه نهایی اما شکست سنگین ۷ بر ۱ را مقابل حریف گرجی متحمل شد تا نتواند به نیمه نهایی برسد.

 

* بیانیه جالب فدراسیون کشتی

در شرایطی که ناقوسی در جدول پیش می رفت و با توجه به شکست کشتی گیران روس و ترک، یکی از بخت های اصلی مدال طلا به حساب می آمد، کشتی گیر اسرئیلی هم از خالی بودن جدول در طرف دیگر نهایت استفاده را کرد و با وجود عدم توانایی آنچنانی، به نیمه نهایی رسید و این امکان هم وجود داشت که ناقوسی در فینال به این حریف برسد. با این حال ناقوسی شکست سنگینی در نیمه نهایی خورد. شکستی که شاید برخی تصور عمدی بودن آن را کردند! اتفاقی که البته با واکنش جالب فدراسیون همراه شد. 

 

ساعتی پس از باخت ناقوسی، فدراسیون کشتی در اطلاعیه ای کم سابقه و عجیب، اعلام کرد که این کشتی گیر هشتاد کیلوی ایران خودش بازی را واگذار کرده و این باخت ربطی به حضور کشتی گیر اسرائیل در طرف دیگر جدول ندارد.

 

پیش از این چنین اطلاعیه ای سابقه نداشته. چه در کشتی و چه در رشته های دیگر. با این حال شاید فدراسیون نشین ها با توجه به ماجرای علیرضا کریمی و حساسیت های موجود، رفتار محتاطانه ای را برای دوری از محرومیت ها دنبال می کند.

 

 

  • 13
  • 2
۵۰%
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
هیثم بن طارق آل سعید بیوگرافی هیثم بن طارق آل سعید؛ حاکم عمان

تاریخ تولد: ۱۱ اکتبر ۱۹۵۵ 

محل تولد: مسقط، مسقط و عمان

محل زندگی: مسقط

حرفه: سلطان و نخست وزیر کشور عمان

سلطنت: ۱۱ ژانویه ۲۰۲۰

پیشین: قابوس بن سعید

ادامه
بزرگمهر بختگان زندگینامه بزرگمهر بختگان حکیم بزرگ ساسانی

تاریخ تولد: ۱۸ دی ماه د ۵۱۱ سال پیش از میلاد

محل تولد: خروسان

لقب: بزرگمهر

حرفه: حکیم و وزیر

دوران زندگی: دوران ساسانیان، پادشاهی خسرو انوشیروان

ادامه
صبا آذرپیک بیوگرافی صبا آذرپیک روزنامه نگار سیاسی و ماجرای دستگیری وی

تاریخ تولد: ۱۳۶۰

ملیت: ایرانی

نام مستعار: صبا آذرپیک

حرفه: روزنامه نگار و خبرنگار گروه سیاسی روزنامه اعتماد

آغاز فعالیت: سال ۱۳۸۰ تاکنون

ادامه
یاشار سلطانی بیوگرافی روزنامه نگار سیاسی؛ یاشار سلطانی و حواشی وی

ملیت: ایرانی

حرفه: روزنامه نگار فرهنگی - سیاسی، مدیر مسئول وبگاه معماری نیوز

وبگاه: yasharsoltani.com

شغل های دولتی: کاندید انتخابات شورای شهر تهران سال ۱۳۹۶

حزب سیاسی: اصلاح طلب

ادامه
زندگینامه امام زاده صالح زندگینامه امامزاده صالح تهران و محل دفن ایشان

نام پدر: اما موسی کاظم (ع)

محل دفن: تهران، شهرستان شمیرانات، شهر تجریش

تاریخ تاسیس بارگاه: قرن پنجم هجری قمری

روز بزرگداشت: ۵ ذیقعده

خویشاوندان : فرزند موسی کاظم و برادر علی بن موسی الرضا و برادر فاطمه معصومه

ادامه
شاه نعمت الله ولی زندگینامه شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه

تاریخ تولد: ۷۳۰ تا ۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

حرفه: شاعر و عارف ایرانی

دیگر نام ها: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

آثار: رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی، شرح لمعات

درگذشت: ۸۳۲ تا ۸۳۴ هجری قمری

ادامه
نیلوفر اردلان بیوگرافی نیلوفر اردلان؛ سرمربی فوتسال و فوتبال بانوان ایران

تاریخ تولد: ۸ خرداد ۱۳۶۴

محل تولد: تهران 

حرفه: بازیکن سابق فوتبال و فوتسال، سرمربی تیم ملی فوتبال و فوتسال بانوان

سال های فعالیت: ۱۳۸۵ تاکنون

قد: ۱ متر و ۷۲ سانتی متر

تحصیلات: فوق لیسانس مدیریت ورزشی

ادامه
حمیدرضا آذرنگ بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ؛ بازیگر سینما و تلویزیون ایران

تاریخ تولد: تهران

محل تولد: ۲ خرداد ۱۳۵۱ 

حرفه: بازیگر، نویسنده، کارگردان و صداپیشه

تحصیلات: روان‌شناسی بالینی از دانشگاه آزاد رودهن 

همسر: ساناز بیان

ادامه
محمدعلی جمال زاده بیوگرافی محمدعلی جمال زاده؛ پدر داستان های کوتاه فارسی

تاریخ تولد: ۲۳ دی ۱۲۷۰

محل تولد: اصفهان، ایران

حرفه: نویسنده و مترجم

سال های فعالیت: ۱۳۰۰ تا ۱۳۴۴

درگذشت: ۲۴ دی ۱۳۷۶

آرامگاه: قبرستان پتی ساکونه ژنو

ادامه
زمان پخش مسابقات از تلویزیون
  • شنبه ۲۱ تیر
    والیبال قهرمانی زیر ۱۶ سال آسیا
    ایران - اندونزی
    ۰۹:۰۰
  • دوستانه
    فاینورد - سن ژیلوا
    ۱۵:۳۰
  • سوپرجام روسیه
    کراسنودار - زسکامسکو
    ۱۸:۳۰
  • دوستانه
    بیرمنگام - سویا
    ۲۲:۳۰
  • یکشنبه ۲۲ تیر
    لیگ MLS آمریکا
    اینتر میامی - نشویل
    ۰۳:۱۵
  • والیبال قهرمانی زیر ۱۶ سال آسیا
    ایران - هنگ کنگ
    ۱۱:۳۰
  • دوستانه
    پرستون - لیورپول
    ۱۷:۳۰
  • جام جهانی باشگاه‌ها
    چلسی - پاری سن ژرمن
    ۲۲:۳۰
ویژه سرپوش