پنجشنبه ۳۰ فروردین ۱۴۰۳
کد مقاله: ۱۴۰۱۰۷۰۰۰۸

راهنمای رزرو هتل، چگونه می توان هتل رزرو کرد؟

راهنمای رزرو هتل,نکات مهم برای رزرو هتلراهنمای رزرو هتل
سفر کردن از جمله بهترین تجربه های زندگی هر انسانی محسوب می شود. یک سفر لذت بخش نیاز به مکانی مناسب برای استراحت نیز نیاز دارد، اقامت در هتل می تواند گزینه مناسبی باشد. در ادامه این مقاله سرپوش راهنمایی هایی جهت رزرو هتل ارائه شده اند. 

واچر چیست؟

اگر شما هم تحقیقاتی راجع به هتل ها داشته اید؛ با کلمه واچر یا ووچر روبرو شده اید. واچر یا ووچر همان تایید رزرو هتل را به شما نشان می دهد، در حقیقت بعد از اینکه هزینه اقامت در هتل را می پردازید، کلید شما برای ورود به هتل همان واچر است. زمانی که به صورت آنلاین هتل را رزرو کنید، واچر نیز به شکل آنلاین برایتان ارسال می شود.

اکنون برای سفر به برخی از کشورها مانند تایلند و گرجستان باید واچر هتل را در فرودگاه نشان دهید. 

به هیچ عنوان نباید از واچر جعلی استفاده کنید، زیرا هم موجب دردسر می شود و هم ممکن است ممنوعیت طولانی برای شما به جهت سفر به مقصد مورد نظر به همراه داشته باشد. 

تفاوت هتل های آل و یوآل چیست؟

یکی از اصطلاحاتی که زمان رزرو هتل ممکن است با آن مواجه شوید؛ آل All و یوآل Uall است. این کلمات غالبا به برد هتل معروف هستند و نمایانگر سطح خدمات ارائه شده آن هتل هستند. در هتل های آل وعده صبحانه، ناهار و شام تا ساعت ۱۲ شب رایگان است اما اگر فرد بخواهد از نوشیدنی و یا میان وعده استفاده کند باید هزینه ای جداگانه بپردازد. 

هتل های یوآل امکانات جذاب تری به همراه دارند؛ در این هتل ها وعده های صبحانه، ناهار، شام، میان وعده ها و نوشیدنی ها به صورت ۲۴ ساعته رایگان خواهند بود و شما هر زمانی که بخواهید می توانید از آنها استفاده کنید.

بهترین هتل های یوآل را می توان در آنتالیا ترکیه پیدا کنید. این شهر ساحلی هتل هایی لوکس با ویو ساحل همراه با استخر اختصاصی دارند، لذا مسافران بسیاری سالانه برای دیدن این کشور هتل های یوآل را رزرو می کنند. 

راهنمای رزرو هتل,قوانین رزرو هتلراهنمای رزرو هتل؛ تفاوت هتل های آل و یوآل

انواع اتاق های هتل:

اتاق یک تخته یا سینگل:

همانطور که از نام این هتل ها مشخص است، تنها یک تخت دارند و برای اقامت یک نفر مناسب هستند. مساحت میانگین این اتاق ها ۳۷ تا ۴۵ متر مربع می باشد و برای کسانی که تنهایی سفر سیاحتی دارند یا با قصد کار مسافرت کرده اند مناسب خواهند بود. 

اتاق دو نفره تویین یا دابل:

اتاق های دونفره یک هتل به نام تویین یا دابل شناخته می شوند که معمولا ظرفیت پذیرش ۳ مسافر را دارند. گاهی یک مبل تخت شو نیز در مبلمان آنها طراحی می شود. اتاق های دابل یک تخت دونفره بزرگ هم دارند اما اتاق های توئین دو تخت یک نفره مجزا دارند. TWN نماد اتاق های توئین و DBL نشان دهنده اتاق های دابل می باشد. 

اتاق سه تخته:

این اتاق ها نیز برای اقامت سه نفر مناسب هستند. در این اتاق ها ممکن است ۳ تخت یک نفره و یا یک تخت دو نفره با یک تخت تک نفره وجود داشته باشد. این موضوع را باید با کانتر پذیرش هتل هماهنگ کنید تا به مشکل خاصی برنخورید. 

اتاق چهار نفره:

از بزرگترین اتاق های هتل اتاق های ۴ نفره هستند که برای اقامت ۴ نفر مناسب می باشند. تخت های این اتاق معمولا به صورت دو تخت دو نفره، ۱ تخت دو نفره و ۲ تخت ۱ نفره و یا ۴ تخت ۱ نفره است. نوع تخت هایی که در اتاق وجود دارند از جمله نکاتی است که در هنگام رزرو باید به آن دقت کرد. 

راهنمای رزرو هتل,نکات رزرو هتلراهنمای رزرو هتل؛ رزرو اتاق های چهار نفره

سوییت ‌یک خوابه:

در واقع سوئیت ها نوعی اتاق محسوب می شوند که در قسمت ورودی دارای پذیرایی هستند و پشت پذیرایی اتاق خواب واقع شده است، علاوه بر این مانند یک خانه واقعی دارای سالن غذاخوری و آشپزخانه نیز هستند. این نوع از اتاق ها غالبا هزینه ی بالاتری دارند و برای افرادی که به صورت خانوادگی یا دست جمعی سفر می کنند ایده آل خواهند بود. این نوع اتاق ها با یک یا چند اتاق خواب در دسترس هستنند که نوع یک خوابه شان سینگل سوییت نام دارد.

سوییت دوخوابه:

مدیوم سوییت یا سوییت دوخوابه دارای دو اتاق خواب بزرگ با تخت هایی دونفره یا دو تخت یک نفره هستند. این اتاق ها برای خانواده های پرجمعیت یا دوستانی که به صورت گروهی سفر کرده اند مناسب خواهد بود. 

سوییت‌ دوبلکس:

برخی از اتاق ها حالت دو طبقه دارند که به آنها سوییت دوبلکس گفته می شود، این سوییت ها معمولا در طبقه پایین دارای سالن پذیرایی، آشپزخانه و سرویس بهداشتی هستند و اتاق خواب سالن نشیمن و سرویس بهداشتی فرنگی به همراه حمام در سالن بالا قرار دارند. 

راهنمای رزرو هتل,پیگیری رزرو هتلراهنمای رزرو هتل؛ رزرو سوییت های دوبلکس

نکاتی که درباره تحقیقات رزرو هتل:

تفاوتی ندارد که شما قصد دارید سفر خارجی داشته باشید یا داخلی، برای بیزینس سفر کنید یا خوش گذرانی، در همه این موارد باید نکاتی را مدنظر داشته باشید تا بعد از رزرو هتل به مشکلی برخورد نکنید. این نکات در همه نقاط دنیا کاربرد دارند:

قیمت‌ها را مقایسه کنید:

همانطور که همه می دانیم وبسایت های مختلف ممکن است برای اتاق های یک هتل نرخ قیمت متفاوتی را در نظر بگیرند، در نتیجه قبل از رزرو اتاق باید اطلاعات کاملی از اختلاف قیمت ها در سایت های مختلف بدست بیاورید. سایت به سایت را برای بررسی سر بزنید، از تخفیف های احتمالی که ممکن است ایجاد شده باشد، غافل نشوید، در نهایت بهترین اتاق را با پایین ترین قیمت رزرو کنید. 

قوانین لغو رزرو هتل را بررسی کنید:

در یک مسافرت ممکن است هزاران اتفاق غیرمنتظره رخ دهد، درنتیجه ممکن است برنامه شما به هر دلیلی تغییر کند یا بعد از سفر تصمیم میگیرید هتل را لغو کنید. در صورتی که می خواهید پول را در این مواقع نجات دهید یا در وقت صرفه جویی کنید بهتر است قبل از رزرو هتل تمامی قوانین لغو رزرو هتل را موبه مو مطالعه کنید. 

برای برخی از هتل ها امکان لغو اتاق تا ۲۴ ساعت و برخی دیگر تا ۷۲ ساعت بعد از رزرو به شکل غیرفعال وجود دارد. برخی از هتل ها نیز به ازای لغو اتاق جریمه دریافت می کنند، البته برخی از هتل ها هم با اما و اگر فرآیند لغو را بدون هیچ جریمه ای انجام می دهند. 

راهنمای رزرو هتل,بررسی قوانین لغو اتاقراهنمای رزرو هتل؛ بررسی قوانین لغو اتاق

نظر دیگران راجع به هتل را مرور کنید:

یکی از راه های کسب اطلاعات درباره هتل مطالعه کامنت های مردم درباره اقامت در آن است، در صورتی که با دقت مطالعه کنید می توانید از تجربه مسافران استفاده کنید. باید مطمئن شوید که فرد یک شخص حقیقی باشد، برای این کار کافی است پروفایل او را بررسی کنید. حداقل باید ده تا دوازده کامنت را مطالعه کنید در صورتی که تصویر خوبی از سرویس‌رسانی، تمیزی، رفتار کارکنان و اتمسفرش نمایش داده شد، رزرو را با خیال راحت تری انجام دهید.

مطمئن شوید که صبحانه رایگان است:

غالبا هتل ها همراه با اتاق یک سرویس صبحانه رایگان نیز به مسافران ارائه می دهند. از آنجای که هزینه رستوران در هتل بسیار بالا است، داشتن یک صبحانه رایگان می تواند در هزینه های شما صرفه جویی کند، این موضوع برای سفر به آمریکا و فرانسه اهمیت بیشتری دارد. 

محل استقرار هتل را بررسی کنید:

هرگز نباید در رزرو هتل عجله کرد، به خصوص اگر هتلی ارزان قیمت مدنظر دارید. محلی که هتل در آن بنا شده است در هزینه های اجاره اتاق های آن تاثیر بسیار زیادی دارد. بی شک اگر هتل در مرکز شهر باشد نسبت به حومه شهر قیمت بالاتری خواهد داشت. با استفاده از ابزارهای اینترنتی از محل هتل مطمئن شوید زیرا اگر هتل در مکانی دور از شهر باشید مجبور خواهید بود برای رسیدن به مقصد خود از سرویس های گران قیمتی مانند اوبر استفاده کنید، علاوه بر این زمان شما تلف خواهد شد. 

از طرفی باید از امنیت و آرامش محل مورد نظر هم اطمینان کسب کنید. شما می توانید با استفاده از گوگل استریت Google Street حال و هوای حاکم بر خیابان‌های اطراف هتل را بررسی کنید.

راهنمای رزرو هتل,نکات مهم برای رزرو هتل,رزرو هتلراهنمای رزرو هتل؛ بررسی محل استقرار هتل

مطمئن شوید که اینترنت رایگان در دسترس است:

زندگی بدون اینترنت برای هیچ کس آسان نیست، بنابراین دسترسی به اینترنت یکی از نیازهای اصلی هر مسافری محسوب می شود. در صورتی که ماموریت کاری دارید یا برای تفریح به این شهر و آن شهر می روید باید هتلی را انتخاب کنید که دسترسی مناسب به اینترنت داشته باشد. در این میان بعضی از هتل‌ها یک اینترنت اشتراکی دارند و در بعضی از هتل‌ها، علی‌رغم ارائه‌ی سرویس، میزان دسترسی بسیار ضعیف است.

زمان ورود و خروج هتل را چک کنید:

درصورتی که زمان رسیدن به هتل نصفه شب و صبح زود است، باید از باز بودن پذیرش هر زمانی از شبانه روز مطمئن شوید. بعضی از هتل‌ها حاضرند این کار را برای شما به صورت رایگان و بدون جریمه‌ی دیرکرد انجام دهند؛ البته اگر اتاقی که قصد دارید در آن ساکن شوید آزاد باشد.

راهنمای رزرو هتل,تحقیقات رزرو هتلراهنمای رزرو هتل؛ اطلاع از قوانین ورود و خروج

مطمئن شوید عکس‌های هتل واقعی هستند:

گاهی عکس برخی هتل ها که در سایت ها بارگزاری می شوند واقعی نیستند و یک ترفند جلب مسافر محسوب می شود، تا مسافران را مجاب کنند اتاق رزرو کنند. درست است که هتل داران کار خود را ادامه می دهند اما مسافران هم باید هشیار باشند، می توانید با استفاده از نرم افزارهای گوگل‌استریت و گوگل‌مپ از واقعی بودن تصاویر مطمئن شوید. 

گردآوری: بخش گردشگری سرپوش

  • 11
  • 5
۵۰%
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
محمدرضا احمدی بیوگرافی محمدرضا احمدی؛ مجری و گزارشگری ورزشی تلویزیون

تاریخ تولد: ۵ دی ۱۳۶۱

محل تولد: تهران

حرفه: مجری تلویزیون

شروع فعالیت: سال ۱۳۸۲ تاکنون

تحصیلات: کارشناسی حسابداری و تحصیل در رشته مدیریت ورزشی 

ادامه
رضا داوودنژاد بیوگرافی مرحوم رضا داوودنژاد

تاریخ تولد: ۲۹ اردیبهشت ۱۳۵۹

محل تولد: تهران

حرفه: بازیگر

شروع فعالیت: ۱۳۶۵ تا ۱۴۰۲

تحصیلات: دیپلم علوم انسانی

درگذشت: ۱۳ فروردین ۱۴۰۳

ادامه
فرامرز اصلانی بیوگرافی فرامرز اصلانی از تحصیلات تا شروع کار هنری

تاریخ تولد: ۲۲ تیر ۱۳۳۳

تاریخ وفات : ۱ فروردین ۱۴۰۳ (۷۸ سال)

محل تولد: تهران 

حرفه: خواننده، آهنگساز، ترانه‌سرا، نوازندهٔ گیتار 

ژانر: موسیقی پاپ ایرانی

سازها: گیتار

ادامه
علیرضا مهمدی بیوگرافی علیرضا مهمدی؛ پدیده کشتی فرنگی ایران

تاریخ تولد: سال ۱۳۸۱ 

محل تولد: ایذه، خوزستان، ایران

حرفه: کشتی گیر فرندگی کار

وزن: ۸۲ کیلوگرم

شروع فعالیت: ۱۳۹۲ تاکنون

ادامه
زهرا گونش بیوگرافی زهرا گونش؛ والیبالیست میلیونر ترکی

چکیده بیوگرافی زهرا گونش

نام کامل: زهرا گونش

تاریخ تولد: ۷ جولای ۱۹۹۹

محل تولد: استانبول، ترکیه

حرفه: والیبالیست

پست: پاسور و دفاع میانی

قد: ۱ متر و ۹۷ سانتی متر

ادامه
سوگل خلیق بیوگرافی سوگل خلیق بازیگر جوان سینمای ایران

تاریخ تولد: ۱۶ آبان ۱۳۶۷

محل تولد: تهران

حرفه: بازیگر سینما، تلویزیون و تئاتر

آغاز فعالیت: ۱۳۸۷ تاکنون

تحصیلات: لیسانس کارگردانی تئاتر از دانشگاه هنر تهران

ادامه
شیگرو میاموتو سفری به دنیای بازی های ویدیویی با شیگرو میاموتو

تاریخ تولد: ۱۶ نوامبر ۱۹۵۲

محل تولد: سونوبه، کیوتو، ژاپن 

ملیت: ژاپنی

حرفه: طراح بازی های کامپیوتری و نینتندو 

تحصیلات: کالج هنر کانازاوا

ادامه
عین القضات همدانی زندگینامه عین القضات همدانی عارف و شاعر قرن ششم هجری

تاریخ تولد: سال ۴۹۲ هجری قمری

محل تولد: همدان، ایران

حرفه: حکیم، نویسنده، شاعر، مفسر قرآن، محدث و فقیه

مدت عمر: ۳۳ سال

درگذشت: در ششم جمادی‌الثانی سال ۵۲۵ هجری قمری

ادامه
اسماعیل محرابی بیوگرافی اسماعیل محرابی؛ بازیگر قدیمی سینما و تلویزیون ایران

تاریخ تولد: ۲۵ فروردین ۱۳۲۳

محل تولد: تنکابن، مازندران

حرفه: بازیگر سینما و تلویزیون

شروع فعالیت: ۱۳۴۵ تاکنون

تحصیلات: لیسانس تئاتر

ادامه
ویژه سرپوش