پنجشنبه ۰۶ اردیبهشت ۱۴۰۳
کد مقاله: ۱۴۰۰۰۷۰۰۱۰

معرفی مدارک و روش مهاجرت از طریق ویزای سرمایه گذاری

ویزای سرمایه گذاری,ویزای سرمایه گذاری استرالیا,ویزای سرمایه گذاری کاناداویزای سرمایه گذاری برای افرادی مناسب است که تصمیم مهاجرت به منظور سرمایه گذاری را دارند
سرمایه گذاری به این معناست که پول را در چیزی نگهداری کنید و انتظار دارید تا از این طریق سودی را به دست آورید. درواقع ویزای سرمایه گذاری با ارائه حق اقامت و شهروندی به متقاضیان واجد شرایط به منظور جذب سرمایه خارجی و طرح های کسب و کار مردم، اعطا می شود.

ویزای سرمایه گذاری

از جدیدترین انواع مهاجرت ها می توان به مهاجرت سرمایه گذاری اشاره کرد که در کشورها به تازگی مورد توجه قرارگرفته است. در تعداد محدودی از کشورها، مهاجرت از طریق سرمایه گذاری اجرا شده که این کشورها نظیر انگلستان، کانادا، قبرس، استرالیا و ... می باشد. ویزای سرمایه گذاری با نام های دیگری شناخته میشود که شامل برنامه سرمایه گذاری و یا ویزای طلایی است. ویزای سرمایه گذاری یکی از انواع ویزاها به شمار میرود و برای افرادی مناسب است که تصمیم مهاجرت به منظور سرمایه گذاری را دارند. مزایای این ویزا بسیار زیاد است ولی در مقایسه با سایر ویزاها هزینه ی آن گرانتر است. در هر کشوری برای گرفتن ویزای سرمایه گذاری شرایط متفاوتی وجود دارد.

نام دیگر ویزای سرمایه گذاری Golden visa میباشد که در دهه های اخیر، بعضی از کشورها علی الخصوص کشورهای بزرگ، آن را در لیست ویزاهای ارائه شده خود قرار داده اند. ازاهداف چنین ویزایی می توان به رشد و توسعه اقتصادی، جذب سرمایه های خارجی، اشتغال زایی ، پیشرفت علمی و جذب طرح های استارت آپی و کارافرینی اشاره کرد. ویزای سرمایه گذاری به عنوان یکی از ویزاهای محبوب شناخته میشود که فرد را بعد از مدتی سرمایه گذاری به اقامت دائمی یا حق شهروندی در کشور مدنظر میرساند.

نحوه اخذ ویزای سرمایه گذاری

در حال حاضر برای تمامی کشورها امکان مهاجرت سرمایه گذاری وجود ندارد ولی قانون ویزای سرمایه گذاری در بیشتر کشورها ایجاد شده است و کشورهای بیشتری در هرسال در قوانین مهاجرتی خود، ویزای سرمایه گذاری را می گنجانند. به همین خاطر هر کشوری قوانین خاص خودش را برای مهاجرت سرمایه گذاری دارد. بعضی از کشورها برای مهاجرینشان، چندین روش سرمایه گذاری را ارائه می دهند در حالیکه بعضی دیگر برای سرمایه گذاری، تنها یک راه را ارائه می دهند. ویزای سرمایه گذاری در هر کشوری دارای مزایای متفاوی می باشد. بعضی از کشورها قابلیت ارائه اقامت دائم یا حق شهروندی به مهاجرین سرمایه گذاری را میدهند ولی در بعضی از کشورهای دیگر متفاوت است و به مهاجرین یک اقامت موقت بمدت ۲ تا ۵ ساله اعطا میشود.

نحوه اخذ ویزای سرمایه گذاری باتوجه به کشور مقصد تعيين میشود. لازمه ی سرمایه گذاری در یک کشور، داشتن دقت و اطلاعات کافی در این خصوص است بدین دلیل که اولا ریسک سرمایه گذاری بالاست و درصورت پیشرفته نبودن اقتصاد آن کشور، علاوه بر عدم کسب سود از سرمایه گذاری، احتمال از بین رفتن سرمایه اولیه هم وجود دارد. به همین خاطر توصیه میشود که کشوری که دارای سود بیشتر و ریسک کم تر برای سرمایه گذاری است، را انتخاب کنید. همچنین کشوری که دارای مزایای قانونی بیشتر است، برای سرمایه گذاری مناسب تر است.

ویزای سرمایه گذاری,مدارک اخذ ویزای سرمایه گذاری,نحوه دریافت ویزای سرمایه گذاریویزای سرمایه گذاری با نام های دیگری همچون ویزای طلایی شناخته میشود

مدارک لازم اخذ ویزای سرمایه گذاری

- گذرنامه معتبر (اعتبار آن باتوجه به زمان صدور ویزا باید در نظر گرفته شود).

- گواهی عدم سو پیشینه

- گواهی آزمایشات پزشکی( این آزمایش های پزشکی برای هر کشور مختلف است و توسط سفارت کشور منتخب اعلام می گردد که چه نوع ویزایی لازم است)

- سند ملکی

- تمکن مالی و گردش حساب ۴ سال اخیر

- جواز کسب و یا سهام شرکت در دو سال اخیر

شرایط اخذ ویزای سرمایه گذاری

افرادی که سرمایه دارند و میخواهند از طریق ویزای سرمایه گذاری، به کشور دیگری بروند؛ باید از شرایط ویژه ای برخوردار باشند که این شرایط عبارتند از:

- ویزای سرمایه گذاری در دنیای مهاجرت از تازه ترین مفاهیم مهم و پر متقاضی به شمار می رود.

- از عوامل مؤثر در اخذ ویزای سرمایه گذاری می توان به برخورداری از تحصیلات عالیه و سابقه مدیریتی فرد سرمایه گذار اشاره کرد.

- افرادی که قصد کرفتن ویزای سرمایه گذاری را دارند باید میزان سرمایه ی مشخصی را بر اساس کشور مقصد داشته باشند.

- از مهمترین شرایط برای اخذ ویزای سرمایه گذاری می توان از سن فرد متقاضی یاد کرد ، یعنی سن فرد نباید از ۵۵ سال، کم تر باشد. البته این قانون در بعضی از کشورها، از استثنائاتی برخوردار است.

- گردش مالی فرد متقاضی باید نسبت به حداقل میزانی که از طرف سفارت کشور مقصد اعلام شده، بیشتر باشد.

ویژگی های ویزای سرمایه گذاری,مدارک اخذ ویزای سرمایه گذاری,مهاجرت از طریق ویزای سرمایه گذاری اروپااز طریق ویزای سرمایه گذاری قابلیت اخذ اقامت دائم را برای متقاضیان فراهم کند

- فرد متقاضی باید مدارکی مبنی بر میزان توانایی اش در مدیریت کسب و کار را ارائه دهد.

- چنانچه شخص متقاضی در کشور موردنظرش، قصد خرید کسب و کار را داشته باشد باید به میزان حداقل ۵۰ درصد از سهام کسب وکار به نام او باشد.

- اموال منقول و غیرمنقول شخص متقاضی باید در مقایسه با حداقل سرمایه ای که سفارت کشور مقصد اعلام میکند ، بیشتر باشد.

مدت زمان لازم برای مهاجرت و اقامت از طریق ویزای سرمایه گذاری

پرونده های مهاجرت و اقامت سرمایه گذاری در شرایط عادی، بمدت ۴ تا ۱۲ ماه طول میکشد تا مورد بررسی قرار گیرد. زمان انجام این فرآیند با ارسال مدارک موردنیاز در زمان های مقرر و پیگیری کارهای درخواستی از طریق شخص متقاضی رابطه مستقیمی دارد.

تمدید اقامت سرمایه گذاری

پرداخت بموقع مالیات کشور مورد نظر از مهم ترین شرایط تمدید اقامت سرمایه گذاری به شمار می رود. پرداخت مالیات در انواع سرمایه گذاری در بیشتر کشورها در مواردی نظیر تمکن مالی در سال آینده فرد جهت پرداخت حقوق و بیمه کارمندان و کارگران، اشتغال زایی نقش بسزایی دارد.

ویژگی های ویزای سرمایه گذاری

برای دریافت ویزای سرمایه گذاری باید از جهات مختلفی، کشور مورد نظر را بررسی کنید. به همین منظور، موارد قابل توجه در اخذ ای ویزا، ارکان اقتصادی کشور مقصد و شرایط اخذ ویزای سرمایه گذاری می باشد. در واقع کشوری برای سرمایه گذاری ایده‌ال است که ویژگی های زیر را داشته باشد:

>> از طریق ویزای سرمایه گذاری قابلیت اخذ اقامت دائم را برای متقاضیان فراهم کند.

>> یکی ازویژگی های کشور موردنظر برای دریافت ویزای سرمایه گذاری اینست که نظام قضایی سالم داشته باشد و از سرمایه گذاران خارجی، حمایت حقوقی داشته باشد.

>> نظام اقتصادی سالم و پایدار و توسعه یافته از دیگر خصوصیات کشور مقصد می باشد.

,مهاجرت از طریق ویزای سرمایه گذاری کانادا,ویزای سرمایه گذاری,مزایای ویزای سرمایه گذارینحوه اخذ ویزای سرمایه گذاری باتوجه به کشور مقصد تعيين میشود

>> کشور مقصد شما باید بتواند بین سرمایه گذاران داخلی و خارجی، عدالت را برقرار کند.

>> امکان پیشرفت سرمایه گذاران خارجی در کشور ارائه دهنده ی ویزای سرمایه گذاری وجود داشته باشد.

>> همچنین در نظام اقتصادی کشور مقصد، ارزش پول حفظ شود.

برخی از مهاجرت های ویزای سرمایه گذاری

* مهاجرت از  طریق ویزای سرمایه گذاری کانادا:

افراد برای این که ازطریق ویزای سرمایه گذاری قادر به اخذ اقامت دائم کشور کانادا باشند، باید ابتدا بمدت دو سال پس از گرفتن این ویزا، اقامت موقت را دریافت کنند و گزارش کسب وکارشان را در طی این ۲ سال مرتباً به اداره مهاجرت کانادا ارائه دهند. همچنین این افراد توجه کنند که در طی این مدت نباید مهاجرتی به کشور خود داشته باشند وگرنه ویزایشان باطل می شود. افراد بعد از گذشت دو سال می توانند به دولت کانادا، درخواست اقامت دائم و مدارک کسب وکار خود را ارائه دهند و اقامت دائم کانادا را بعد از بررسی های لازم دریافت کنند.

* مهاجرت از طریق ویزای سرمایه گذاری استرالیا:

یکی از مزایای دریافت ویزای سرمایه گذاری این است که شما هیچ پولی را تا قبل ازمهاجرت به این کشور انتقال نمی دهید. بعد از دریافت ویزای ۵ ساله خود می توانید به استرالیا سفر کنید و سپس مبلغ موردنظرتان را از طریق صرافی های مجاز به صورت حواله سفید به حسابتان در استرالیا منتقل کنید. شما بعد از افتتاح حساب بانکی باید از طریق یک صراف ثبت شده در استرالیا مبالغ را به حساب بانکیتان در این کشور انتقال دهید. ولی فرض کنید که در خصوص زمان انتقال پول، امروز ویزایتان صادر شده است. از همین امروز میتوانید بعد از افتتاح حساب بانکی خود، مبالغ را انتقال دهید ولی بهتر است که پیش از انجام این کار با وکیل و حساب دار مشورت کنید. شما باید با وکیل و حسابدار خود، نوع انتقال و نحوه ی نوشتن عنوان در رسیدهای انتقال را چک کنید. ولی هیچ محدودیتی برای هزینه های شخصی ندارید و میتوانید مبالغ موردنظرتان را انتقال دهید.

* مهاجرت از طریق ویزای سرمایه گذاری اروپا:

افراد میتوانند در بخش های مختلفی به منظور مهاجرت به کشورهای اروپایی، سرمایه گذاری کنند و از طریق آن نسبت به دریافت ویزا اقدام کنند. افراد می توانند از طریق ویزای سرمایه گذاری، اقامت موقت بگیرند و درخواست اقامت دائم این افراد در طی مدت زمان مشخصی بررسی میشود. افراد در طی این مدت زمان باید گزارش کاری خود را علاوه بر اقامت مستمر در کشور مقصد، به بخش های مربوطه ارائه دهند. خرید سهام، خرید ملک و ثبت شرکت از بهترین نوع سرمایه گذاری در اروپا محسوب میشود.

فواید مهاجرت از طریق ویزای سرمایه گذاری,از مهمترین شرایط برای اخذ ویزای سرمایه گذاری می توان از سن فرد متقاضی یاد کرد

* مهاجرت از طریق ویزای سرمایه گذاری قبرس:

سرمایه گذاران خارجی از طریق ویزای سرمایه گذاری قبرس می توانند بهمراه خانواده هایشان( والدین، همسر و فرزندان) تبدیل به شهروندان قبرسی شوند و اقامت دائم این کشور را بگیرند. در واقع هر شخصی که در قبرس از طریق خرید ملک، سرمایه گذاری بیشتری داشته باشد، راحتتر می تواند اقامت این کشور را دریافت کند. همچنین متقاضیان باید به منظور افتتاح حساب در بانک های قبرس، منبع درآمدی در خارج از این کشور داشته باشند. این نوع اقامت دائم برای تمام عمر فرد در نظر گرفته شده و نسل های بعدی نیز قابلیت بهره برداری از آنرا دارند.

مزایای ویزای سرمایه گذاری

ویزای سرمایه گذاری دارای مزایای بیشتری در مقایسه با ویزاهای دیگر میباشد و درنتیجه افراد برای مهاجرت و کسب سریعتر اقامت دائم در کشور مقصد، دلهره و نگرانی کمتری دارند. در ادامه با این مزایا آشنا شوید:

> با استفاده از ویزای سرمایه گذاری امکان دریافت اقامت دائم راحتتر است.

> یکی از مزایای ویزای سرمایه گذاری اینست که نیازی نیست مدرک زبان مرتبط با کشور مقصد( البته در بعضی کشورها مثل کانادا مدرک زبان آیلتس با حداقل نمره ۵.۵ موردنیاز است.) را ارئه دهید.

> از دیگر مزایای ویزای سرمایه گذاری برای فرزندان متقاضی می توان به کسب ویزای تحصیلی اشاره کرد.

> متقاضی ویزای سرمایه گذاری می تواند برای همسر خود ویزای کاری بگیرد.

> یکی از مزایای ویزای سرمایه گذاری برای همسر و فرزندان زیر ۱۸ سال اینست که می توانند به راحتی اقامت دائم در آن کشور را دریافت کنند.

معایب مهاجرت از طریق سرمایه گذاری

هزینه ی بالای اقدام برای مهاجرت سرمایه گذاری از معایب ویزای سرمایه گذاری به شمار می رود. سرمایه گذار در این روش باید مالیات بالای مقرر برای کسب و کارها به جز هزینه های جانبی سرمایه گذاری را در نظر بگیرد. همچنین فراموش نکنید که تهیه سوابق شغلی مرتبط با کارآفرینی یا اشتغال زایی در بعضی از موارد، در کشور مبداء امری زمان بر می باشد.

ویزای سرمایه گذاری,مزایای ویزای سرمایه گذاری,شرایط اخذ ویزای سرمایه گذاریمتقاضی ویزای سرمایه گذاری می تواند برای همسر خود ویزای کاری بگیرد

گردآوری: بخش گردشگری سرپوش

  • 9
  • 6
۵۰%
همه چیز درباره
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
محمدرضا احمدی بیوگرافی محمدرضا احمدی؛ مجری و گزارشگری ورزشی تلویزیون

تاریخ تولد: ۵ دی ۱۳۶۱

محل تولد: تهران

حرفه: مجری تلویزیون

شروع فعالیت: سال ۱۳۸۲ تاکنون

تحصیلات: کارشناسی حسابداری و تحصیل در رشته مدیریت ورزشی 

ادامه
رضا داوودنژاد بیوگرافی مرحوم رضا داوودنژاد

تاریخ تولد: ۲۹ اردیبهشت ۱۳۵۹

محل تولد: تهران

حرفه: بازیگر

شروع فعالیت: ۱۳۶۵ تا ۱۴۰۲

تحصیلات: دیپلم علوم انسانی

درگذشت: ۱۳ فروردین ۱۴۰۳

ادامه
فرامرز اصلانی بیوگرافی فرامرز اصلانی از تحصیلات تا شروع کار هنری

تاریخ تولد: ۲۲ تیر ۱۳۳۳

تاریخ وفات : ۱ فروردین ۱۴۰۳ (۷۸ سال)

محل تولد: تهران 

حرفه: خواننده، آهنگساز، ترانه‌سرا، نوازندهٔ گیتار 

ژانر: موسیقی پاپ ایرانی

سازها: گیتار

ادامه
عقیل بن ابی طالب زندگینامه عقیل بن ابی طالب؛ از صحابه پیامبر و امام علی (ع)

تاریخ تولد: ده سال بعد از عام الفیل

محل تولد: مکه

محل زندگی: مکه، مدینه

دلیل شهرت: صحابه و پسرعموی محمد

درکذشت: دوران حکومت معاویه، مدینه

مدفن: بقیع

ادامه
علیرضا مهمدی بیوگرافی علیرضا مهمدی؛ پدیده کشتی فرنگی ایران

تاریخ تولد: سال ۱۳۸۱ 

محل تولد: ایذه، خوزستان، ایران

حرفه: کشتی گیر فرندگی کار

وزن: ۸۲ کیلوگرم

شروع فعالیت: ۱۳۹۲ تاکنون

ادامه
حسن معجونی بیوگرافی حسن معجونی بازیگر کمدی سینمای و تلویزیون ایران

چکیده بیوگرافی حسن معجونی

نام کامل: محمد حسن معجونی

تاریخ تولد: ۲۸ دی ۱۳۴۷

محل تولد: زنجان، ایران

حرفه: بازیگر، کارگردان، طراح، مدرس دانشگاه

تحصیلات: رشتهٔ ادبیات نمایشی از دانشکده سینما تئاتر دانشگاه هنر

آغاز فعالیت: ۱۳۷۵ تاکنون

ادامه
ابراهیم بن جعفر ابی طالب زندگینامه ابراهیم بن جعفر ابی طالب

نام پدر: جعفر بن ابی طالب

سن تقریبی: بیشتر از ۵۰ سال

نسبت های مشهور: برادر محمد بن ابی طالب

ابراهیم بن جعفر ابی طالبزندگینامه ابراهیم بن جعفر بن ابی طالب

زندگینامه ابراهیم بن جعفر بن ابی طالب

ابراهیم بن جعفر بن ابی طالب فرزند جعفر بن ابی طالب بوده است، برخی از افراد ایشان را همراه با محمد از نوه های جعفر می دانند که عمال بن زیاد وی را به شهادت رساند. برخی از منابع می گویند که ابراهیم و محمد هر دو از لشکر ابن زیاد فرار کرده بودند که بانویی در کوفه آنها را پناه می دهد، اما درنهایت سرشان توسط همسر این بانو که از یاران ابن زیاد بود از جدا شد و به شهادت رسیدند. 

ادامه
مریم طوسی بیوگرافی مریم طوسی؛ سریع ترین دختر ایران

تاریخ تولد: ۱۴ آذر ۱۳۶۷

محل تولد: تهران

حرفه: ورزشکار، دونده دوهای سرعت

تحصیلات: کارشناسی تربیت بدنی از دانشگاه تهران

قد: ۱ متر ۷۲ سانتی متر

ادامه
زهرا گونش بیوگرافی زهرا گونش؛ والیبالیست میلیونر ترکی

چکیده بیوگرافی زهرا گونش

نام کامل: زهرا گونش

تاریخ تولد: ۷ جولای ۱۹۹۹

محل تولد: استانبول، ترکیه

حرفه: والیبالیست

پست: پاسور و دفاع میانی

قد: ۱ متر و ۹۷ سانتی متر

ادامه
ویژه سرپوش