یکشنبه ۱۵ تیر ۱۴۰۴
کد مقاله: ۱۴۰۰۰۶۰۰۵۹

آشنایی با ویزای دیدار از خانواده و بستگان (ویزای ویزیتور)

راهنمای ویزای دیدار از بستگان,قوانین اخذ ویزای دیدار از خانواده و بستگان,ویزای دیدار از خانواده و بستگانبرای اخذ ویزای دیدار از خانواده و بستگان باید دعوتنامه ای از سوی خویشاوندانتان داشته باشید
افرادی می توانند درخواست صدور ویزای دیدار از خانواده و بستگان را بدهند که قصد دارند اقوام، دوستان و یا اشنایان خود را دیگر کشورها دیدار کنند. ویزای ملاقات اقوام نیز با نام ویزای ویزیتور شناخته می شود.

ویزای دیدار از خانواده و بستگان

ویزای دیدار از خانواده و بستگان صرفا برای افرادی که قصد دیدار با اعضای خانواده و بستگان درجه یک خود را دارند، در نظر گرفته شده است. یکی از شروط اخذ ویزای ویزیتور اینست که باید از سوی خویشاوندانتان، دعوتنامه ای دریافت کرده باشید. آدرس شخص مورد نظر که درخواست داده در این دعوت نامه ذکر می شود. بعد از تحویل دعوت نامه به سفارت، به بررسی نسبت فرد فرستنده ی دعوت نامه با متقاضی ویزا می پردازند و بعد از این که اصالت دعوت کننده در کشور مقصد شناسایی شد، در این صورت ویزای دیدار با خویشاوندان صادر میشود. کلیه خرج و مخارج شما در طول سفر، طبق قوانینی که برای ویزای دیدار با خویشاوندان در نظر گرفته شده بر عهده میزبان می باشد.

یکی از دیگر نکات مهم برای اخذ صدور ویزای دیدار با بستگان و خانواده اینست که سن متقاضی باید از ۱۸ سال به بالا باشد. چنانچه سن شما کم تر از ۱۸ سال است، باید حتماً رضایت نامه والدین ارائه شود. برای درخواست این ویزا حضور تمام متقاضیان، الزامیست. درخواست هایی که برای صدور این نوع ویزا، ناقص، نامشخص و یا امضا نشده باشد به هیچ وجه پذیرفته نخواهند شد. هزینه های ویزای دیدار از خانواده و بستگان را عودت نمی دهند و باید به صورت آنلاین در زمان تکمیل درخواست، پرداخت کنید.

مدارک مورد نیاز برای دریافت ویزای ملاقات اقوام

افرادی که قصد دیدار خانواده ی خود را در کشورهای اروپایی یا کانادا دارند و همچنین می خواهند بمدت چند وقت نزد آنها بمانند، می توانند برای ویزای دیدار از خانواده و بستگان درخواست دهند تا تحت شرایطی سفارت کشور مورد نظر، این ویزا را صادر کند. داشتن تمکن مالی فرد دارای اقامت در کشور مورد نظر یکی از شرایط صدور این ویزا می باشد. در ادامه با مدارک موردنیاز برای اخذ این ویزا اشنا شوید:

- متقاضی باید فرم درخواست ویزای دیدار از خانواده و بستگان را تکمیل و امضاء کند. همچنین هریک از اعضای خانواده باید این فرم را به صورت جداگانه پر کنند.( این نکته را در نظر بگیرید که تکمیل فرم ویزا باتوجه به کشور موردنظر که میخواهید به آن سفر کنید باید به صورت ترجمه شده رسمی به زبان کشور مقصد باشد.)

ویزای دیدار از بستگان,شرایط اخذ ویزای بازدیدکننده,دریافت ویزای ملاقات اقوامبرای اخذ ویزای دیدار از خانواده و بستگان، باید سن متقاضی بالای ۱۸ سال باشد

- ارائه ی گذرنامه متقاضی که حداقل دارای ۶ ماه اعتبار باشد و ۲ صفحه خالی داشته باشد، برای اخذ ویزای دیدار از خانواده و بستگان الزامی است، یعنی این گذرنامه باید لااقل بمدت سه ماه بعد از اعتبار ویزا، از اعتبار زمانی برخوردار باشد.

- اگر فردی گذرنامه های قبلی را دارد برای درخواست ویزای دیدار از خانواده و بستگان باید ارائه دهد.

- یکی از مدارک موردنیاز برای ویزای دیدار از خانواده و بستگان اینست که از صفحات گذرنامه فعلی یا قبلی دارای مهر ویزاهای شینگن فتوکپی داشته باشید.

- شناسنامه و مدارک شناسایی فرد از دیگر مدارک اخذ ویزای دیدار از خانواده و بستگان می باشد.

- عکس ۴* ۶ دارای مشخصات مذکور برای عکس گذرنامه بگیرید، به این صورت که نباید از تاریخ گرفتن آن عکس، بیشتر از ۶ ماه گذشته باشد.

- از شخص تبعه کشور مقصد برای گرفتن ویزای دیدار از خانواده و بستگان، یک دعوت نامه داشته باشید.

- داشتن مدارک اثبات تمکن مالی و یا تعهد شخص میزبان به منظور عهده دار شدن هزینه های متقاضی ویزا الزامیست.

راهنمای ویزای دیدار از بستگان,قوانین اخذ ویزای دیدار از خانواده و بستگان,ویزای دیدار از خانواده و بستگانیکی از شرایط ویزای دیدار از خانواده و بستگان، داشتن تمکن مالی فرد در کشور موردنظر است

- چنانچه سن فرد برای درخواست ویزای دیدار از خانواده و بستگان زیر سن قانونی باشد باید اجازه نامه والدین داشته باشد.

توجه کنید که تمامی مدارک موردنیاز برای صدور این ویزا باید به زبان کشور مقصد ترجمه شود و با اصل مدارک به سفارت تحویل دهید. تمامی اطلاعات آدرس دعوت کننده و دعوت نامه باید در این دعوت نامه ذکر شده باشد. همچنین دقت کنید که مدارک مذکور از مدارکی محسوب می شوند که در هر کشوری برای دریافت ویزای دیدار بستگان الزامی است ولی گاهی اوقات بعضی از کشورها علاوه بر مدارک مذکور، مدارک جداگانه ای را ذکر میکنند.

چه کسانی می توانند دعوت نامه ارسال کنند؟

برای شخص دارنده اقامت دائم یک کشور که قصد دارد برای بستگان و دوستانش دعوت نامه ارسال کند، تعهد خاصی نیاز نیست. به این ترتیب افراد دارای مجوز اقامت قانونی، میتوانند نسبت به ارسال دعوت نامه برای خانواده و بستگانشان اقدام کنند. به منظور ارسال دعوت نامه برای فرد اسپانسر، رعایت بعضی از شرایط نظیر داشتن تمکن مالی برای ساپورت مالی فرد مورد نظر، نداشتن سابقه کیفری و بدهی به دولت کشور مقصد، الزامیست.

شرایط اخذ ویزای دیدار از خانواده و بستگان یا ویزیتور چیست؟

> برای مسافرانی که به منظور مراجعه پزشکی یا درمان، قصد سفر به کشورهای دیگر را دارند، ویزای ویزیتور صادر می شود.

> ویزای دیدار از خانواده و بستگان مناسب هنرمندان و نوازندگانیست که میخواهند برنامه های خود را در کشور دیگری اجرا کنند.

> ویزای دیدار از خانواده و بستگان برای مسافرانی صادر میشود که قصد سفر به یک کنفرانس، جلسه یا گذراندن دوره اموزشی کوتاه مدت را دارند.

> برای دانش آموختگان دانشگاهی به منظور سفر به کشورهای دیگر برای انجام پروژه تحقیقاتی، ویزای ویزیتور صادر میشود.

> ویزای دیدار از خانواده و بستگان برای مسافرانی مناسب است که قصد شرکت در یک رویداد خاص مربوط به ورزش را دارند.

قوانین اخذ ویزای دیدار از خانواده و بستگان 

* مجوز اقامت برای اشخاصی که ویزای دیدار از خانواده و بستگان را دارند، حداکثر تا ۹ ماه می باشد.

* مسافرانی که برای تولد نوزادشان قصد سفر به کشور خارجی و دریافت تابعیت آن کشور را دارند، ویزای دیدار از خانواده و بستگان صادر نمیشود.

قوانین اخذ ویزای دیدار از خانواده و بستگان,ویزای دیدار از خانواده و بستگان,ویزای توریستی انگلیسویزای دیدار از خانواده و بستگان، مخصوص دیدار با بستگان درجه ‌یک در نظر گرفته‌شده است

معرفی برخی از ویزاهای دیدار از خانواده و بستگان

>> ویزای ویزیتوری کانادا:

نخستین قدم برای ورود به کانادا اینست که ویزای معتبر آن کشور را دریافت کنید، فرقی ندارد که برای چه منظوری قصد سفر به آن کشور را دارید، درهر صورت باید آن ویز را داشته باشید. بنابراین ویزای کانادا باعث صدور مجوز ورود شما به این کشور میشود. تمامی ویزای های کانادا همچون ویزای دیدار از خانواده و بستگان، باتوجه به قوانین و مقررات اداره مهاجرتی این کشور برای اتباع ایرانی به شکل ویزای مولتیپل صادر می شود.

اداره مهاجرتی کشور کانادا با اخذ ویزای ویزیتوری کانادا به شما این اجازه را می دهد تا برای دست یابی به اهداف خود برای مدت کوتاه و معینی از این کشور دیدن کنید. در واقع متقاضیان با استفاده از ویزای ویزیتوری می توانند برای دست یابی به اهداف کاری خود در مدت زمان کوتاهی به این کشور سفر کنند. همچنین این نوع ویزا برای کسی مناسب است که قصد استفاده از خدمات درمانی کانادا را دارد. حتی افردی که در کشور کانادا از اقامت دایم برخوردار نیستند و در این کشور از حق شهروندی بی نصیبند، به دریافت ویزای ویزیتوری برای بازدید از نقاط مختلف کانادا نیاز دارند.

>> ویزای ویزیتور B- 1 آمریکا:

ویزای دیدار از خانواده و بستگان B- 1 برای افرادی مناسب است که میخواهند در ایالات متحده کار کنند یا قصد شرکت در یک کنفرانس تجاری حرفه ای یا شرکت در یک قرارداد/ مذاکره تجاری را دارند. دریافت این ویزا نیازمند شرایطی میباشد که عبارتست از:شما نخواهید کشورتان را ترک کنید و برای تأمین هزینه های خود در سفر، بودجه کافی داشته باشید. مدت زمانی که برای اقامت اولیه در نظر گرفته میشود، بین یک تا شش ماه می باشد. با این حال این مدت زمان باتوجه به شرایطی می تواند تا بیش از یک سال ادامه داشته باشد.

>> ویزای توریستی انگلیس:

از محبوب ترین ویزاهای انگلیس میتوان به ویزای توریستی این کشور اشاره کرد. هدف از صدور ویزای توریستی برای دیدار اقوام و دوستان، گشت و گذار و سفر کوتاه مدت به بریتانیا می باشد. متقاضی برای اخذ ویزای توریستی انگلیس باید این نکته را در نظر داشته باشد که برنامه و هدف سفر خود را در طی پروسه ی درخواست ویزا، بطور کامل برای افسر مهاجرت شرح دهد. این ویزا معمولاً به صورت شش ماهه چندبار ورود صادر می شود.

ویزای ویزیتور آمریکا,ویزای بازدیدکننده یا ویزیتور,اخذ ویزای دیدار از خانواده و بستگانبرای ویزای دیدار از خانواده و بستگان ، کلیه مخارج شما در طول سفر بر عهده میزبان است

>> ویزای ویزیتور آلمان:

ویزای دیدار از خانواده و بستگان آلمان به ویزایی گفته میشود که کشورهای حوزه شینگن موظفند تا انرا برنامه ریزی کنند. دارندگان این ویزا می توانند علاوه بر آلمان از ۲۶ کشور دیگر حاضر در قرار شینگن، دیدن کنند. درصورتی ویزای شینگن تائید میشود که نوعی برچسب به داخل پاسپورت مسافر الصاق شود. این نکته را در نظر داشته باشید که داشتن ویزای شینگن صرفا به معنای کار کردن و یا تحصیل در آلمان نیست. بنابراین اگر قصد کار کردن و یا تحصیل را دارید، باید برای ویزای دانشجویی یا ویزای کار و یا وابسته به هدفتان برای انواع ویزاهای دیگر اقدام کنید.

گردآوری: بخش گردشگری سرپوش

  • 19
  • 3
۵۰%
همه چیز درباره
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
هیثم بن طارق آل سعید بیوگرافی هیثم بن طارق آل سعید؛ حاکم عمان

تاریخ تولد: ۱۱ اکتبر ۱۹۵۵ 

محل تولد: مسقط، مسقط و عمان

محل زندگی: مسقط

حرفه: سلطان و نخست وزیر کشور عمان

سلطنت: ۱۱ ژانویه ۲۰۲۰

پیشین: قابوس بن سعید

ادامه
بزرگمهر بختگان زندگینامه بزرگمهر بختگان حکیم بزرگ ساسانی

تاریخ تولد: ۱۸ دی ماه د ۵۱۱ سال پیش از میلاد

محل تولد: خروسان

لقب: بزرگمهر

حرفه: حکیم و وزیر

دوران زندگی: دوران ساسانیان، پادشاهی خسرو انوشیروان

ادامه
صبا آذرپیک بیوگرافی صبا آذرپیک روزنامه نگار سیاسی و ماجرای دستگیری وی

تاریخ تولد: ۱۳۶۰

ملیت: ایرانی

نام مستعار: صبا آذرپیک

حرفه: روزنامه نگار و خبرنگار گروه سیاسی روزنامه اعتماد

آغاز فعالیت: سال ۱۳۸۰ تاکنون

ادامه
یاشار سلطانی بیوگرافی روزنامه نگار سیاسی؛ یاشار سلطانی و حواشی وی

ملیت: ایرانی

حرفه: روزنامه نگار فرهنگی - سیاسی، مدیر مسئول وبگاه معماری نیوز

وبگاه: yasharsoltani.com

شغل های دولتی: کاندید انتخابات شورای شهر تهران سال ۱۳۹۶

حزب سیاسی: اصلاح طلب

ادامه
زندگینامه امام زاده صالح زندگینامه امامزاده صالح تهران و محل دفن ایشان

نام پدر: اما موسی کاظم (ع)

محل دفن: تهران، شهرستان شمیرانات، شهر تجریش

تاریخ تاسیس بارگاه: قرن پنجم هجری قمری

روز بزرگداشت: ۵ ذیقعده

خویشاوندان : فرزند موسی کاظم و برادر علی بن موسی الرضا و برادر فاطمه معصومه

ادامه
شاه نعمت الله ولی زندگینامه شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه

تاریخ تولد: ۷۳۰ تا ۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

حرفه: شاعر و عارف ایرانی

دیگر نام ها: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

آثار: رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی، شرح لمعات

درگذشت: ۸۳۲ تا ۸۳۴ هجری قمری

ادامه
نیلوفر اردلان بیوگرافی نیلوفر اردلان؛ سرمربی فوتسال و فوتبال بانوان ایران

تاریخ تولد: ۸ خرداد ۱۳۶۴

محل تولد: تهران 

حرفه: بازیکن سابق فوتبال و فوتسال، سرمربی تیم ملی فوتبال و فوتسال بانوان

سال های فعالیت: ۱۳۸۵ تاکنون

قد: ۱ متر و ۷۲ سانتی متر

تحصیلات: فوق لیسانس مدیریت ورزشی

ادامه
حمیدرضا آذرنگ بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ؛ بازیگر سینما و تلویزیون ایران

تاریخ تولد: تهران

محل تولد: ۲ خرداد ۱۳۵۱ 

حرفه: بازیگر، نویسنده، کارگردان و صداپیشه

تحصیلات: روان‌شناسی بالینی از دانشگاه آزاد رودهن 

همسر: ساناز بیان

ادامه
محمدعلی جمال زاده بیوگرافی محمدعلی جمال زاده؛ پدر داستان های کوتاه فارسی

تاریخ تولد: ۲۳ دی ۱۲۷۰

محل تولد: اصفهان، ایران

حرفه: نویسنده و مترجم

سال های فعالیت: ۱۳۰۰ تا ۱۳۴۴

درگذشت: ۲۴ دی ۱۳۷۶

آرامگاه: قبرستان پتی ساکونه ژنو

ادامه
ویژه سرپوش