پنجشنبه ۱۶ آذر ۱۴۰۲
کد مقاله: ۱۴۰۲۰۲۰۱۱۷

نکاتی درخصوص نحوه مدیریت فروشگاه

نحوه مدیریت فروشگاهانتخاب موقعیت مکانی فروشگاه یکی از معیارهای اصلی برای نحوه مدیریت فروشگاه شما است
نحوه مدیریت فروشگاه شامل ایجاد برنامه کاری، نظارت کامل برعملکرد تیم فروش، کار با کارکنان، ارتباط با تامین کنندگان کالا و رسیدگی به شکایات مشتریان می باشد. مدیریت مناسب یک فروشگاه باعث کنترل کسب وکار و افزایش کارایی و بهره وری میشود. در این مطلب از سرپوش نکات مربوط به نحوه مدیریت فروشگاه آورده شده است.

نحوه مدیریت فروشگاه

هر کاری، از یک سری اصول و قواعد خاص تشکیل شده است که افراد برای دستیابی به موفقیت های بزرگ باید آن نکات را رعایت کنند. استفاده از شیوه های نوین و در نظر گرفتن سیاست های کاربردی درست برای مدیریت فروشگاه، بسیار مهم است. از این رو بهتر است که موارد زیر را در نحوه مدیریت فروشگاه در نظر بگیرید:

>> انتخاب موقعیت مکانی فروشگاه:

یکی از معیارهای اصلی برای موفقیت فروشگاه شما اینست که موقعیت مکانی فروشگاه را انتخاب کنید؛ به این دلیل که با افزایش فروش فروشگاه شما رابطه ی مستقیمی دارد اما مشکلش اینست که اگر شما تصمیم اشتباهی در انتخاب موقعیت مکانی فروشگاهتان بگیرید تغيير آن زیان های بسیاری بهمراه دارد.

>> مشورت با افراد با تجربه:

زمانی که اهل مشورت باشید، میتوانید قدم های بزرگی در یک کسب و کار بزرگ بردارید. افراد اهل مشورت میتوانند در کسب و کارشان موفق شوند. انتخاب نحوه مدیریت فروشگاه، بسته به دیدگاه شما تعيين میشود. شما با انتخاب افراد منتقد و استفاده از تجربه آنان می توانید به مرور زمان، فروش محصولاتتان را افزایش دهید.

شما باید ایده های مختلف را برای ایجاد فرآیند توسعه کسب و کار خود بررسی کنید. شما نباید برای کمک گرفتن و درخواست مشورت از دیگران، غرور داشته باشید. افرادی که بتوانند شما را در کسب و کارتان یاری کنند در این زمینه حضور دارند. شنیدن ایده های افراد، جذابیت زیادی دارد و باعث ایجاد جرقه در نحوه مدیریتتان میشود.

>> سیاست های فروشگاه:

مهمترین مرحله برای داشتن یک فروشگاه پرسود، نظارت بر سیاست های فروشگاه و مدیریت مؤثر آنها می باشد. شما باید تمام تمرکزتان را روی انتخاب شریک تجاری خود بگذارید. اگر بین شما و شریک تجاریتان، اختلافاتی رخ دهد؛ مشکلات بسیاری بوجود می آید.

نحوه مدیریت فروشگاه زنجیره ای,نحوه مدیریت فروشگاهنظارت بر سیاست‌های فروشگاه مهمترین مرحله در نحوه مدیریت فروشگاهی پرسود باشد

یکی از مواردی که در نحوه مدیریت فروشگاه، تأثير دارند؛ انتخاب محصولاتی است که باید از طریق فروشگاه شما به مردم تحویل داده شوند. سعی کنید محصولاتی مانند موادغذایی و شوینده، حتماً به کیفیت، تاریخ مصرف، قیمت مناسب کالا و… که به مردم ارائه می دهید باکیفیت باشند.

>> آموزش و یادگیری:

قطعاً یک مدیر موفق برای افزایش آموخته های خود در زمینه کسب و کار، به اموزش و یادگیری نیاز دارد. برای آشنایی با نحوه مدیریت صحیح فروشگاه، بهتر است که به دنبال یادگیری باشید. هزینه های انجام شده بابت دریافت اموزش، باعث میشود که بطور صحیح به مشتریان، خدمات رسانی کنید. درصورت خدمات رسانی با کیفیت تر به مشتریان می توانید رضایت آنان را کسب کنید.

>> خرید هوشمندانه:

برای داشتن مدیریت بهتر بر روی کسب و کار خود، باید به اجناس خریداری شده برای فروشگاه دقت کنید. بسیاری از مدیران در زمانی که اجناس مختلف را میخرند هیچ توجهی به نیاز بازار ندارند. فروشگاه باید به نحوی مدیریت شود که خرید های آن براساس نیاز بازار پیش برود. توجه کردن به رقبا در بازارهای رقابتی، بسیار مهم است.

>> نظارت بر درآمد فروشگاه:

یکی از وظایف مدیر موفق، نظارت داشتن بر میزان درآمد، سود و ضرر فروشگاه خود می باشد. از وظایف مدیران ارشد می توان به محاسبات سود و زیان اشاره کرد که باعث می شود تا روند فروشگاه در یک مسیر همواره قرار بگیرد. اگر بخواهید برای فعالیت هایتان، برنامه ریزی مناسبی داشته باشید، باید در راستای رسیدن به اهدافتان تلاش کنید.

>> مدیریت موجودی:

تامین کالا و حفظ موجودی لازم در سطح فروشگاه و انبار، از مهمترین اصول مدیریت یک فروشگاه به شمار می رود. در نظر داشته باشید که رنج قیمتی کالاهای خریداری شده را براساس سطح درامدی منطقه کنترل می کنند که لازمه ی چنین کاری، نصب یک نرم‌افزار حسابداری قدرتمند و یکپارچه است.

>> درهنگام نیاز کمک بخواهید:

مهمترین امر در ایجاد یک فرآیند بزرگ، توسعه، مشارکت و مساعدت از محیط خارج می باشد. برای کمک گرفتن از دیگران، مغرور نباشید؛ به این دلیل که ما گاهی اوقات به کمک نیاز داریم.

>> داشتن لباس فرم فروشندگان:

اگر شما لباس فرم مشخصی را برای فروشندگانتان در سطح فروشگاه در نظر بگیرید؛ باعث میشود که تمامی کارمندان فروشتان متحدالشکل باشند. انجام چنین کاری مزایایی بهمراه دارد؛ به این صورت که مشتریان می توانند فروشندگان را براحتی در فروشگاه، تشخیص دهند و سوال هایشان را از آن ها بپرسند. همچنین متحدالشکل بودن لباس‌های فرم باعث افزایش پرستیژ کاری شما میشود و مشتریان در هنگام خرید از شما حس بهتری خواهند داشت؛ چون یکی از خواسته های مشتریان اینست که از بهترین ها خرید کنند و شما با این کار، ارزش بیشتری در چشم مشتری دارید.

نکات مدیریت فروشگاهیکی از مهمترین اصول مدیریت یک فروشگاه تامین کالا میباشد

>> تنظیم نور فروشگاه:

برای این که در یک فروشگاه، میزان فروش خوبی داشته باشید وضعیت پراکندگی نور، تأثير به سزایی دارد؛ به این دلیل که نوردهی مناسب، علاوه بر جلوه دادن به محصولات شما برای مشتریانتان قابل مشاهده است و هیچ نقطه کوری در فروشگاهتان نیست ولی بهتر است که تا حد امکان از نور طبیعی خورشید استفاده کنید ولی با این وجود، درصورت تاریک بودن برخی از نقاط، میتوانید از لامپ های آفتابی یا صدفی بهره بگیرید.

>> انتخاب نیروی کار:

یک مدیر در فروشگاه های بزرگ، توانایی انجام تمام مسئولیت های فروشگاه را ندارد. بنابراین از ضروری ترین امور می توان به تشکیل تیم فروش و کارمندانی برای بخش های صندوق، انبار، نظارتگر پرداخت ها و رسید ها در یک فروشگاه موادغذایی و… اشاره کرد. در واقع مسئولیت انجام برنامه های مدیر بر عهده ی نیروی کار فروشگاه می باشد. پس در انتخاب نیروی کار خود برای بهبود فروش، افزایش رضایت مشتری، افزایش سود و… دقت زیادی داشته باشید.

>> نحوه چینش کالا:

توجه به نحوه چینش کالا از دیگر جنبه های مدیریت مناسب، محسوب میشود. نظم و قابل رؤیت بودن کالاهای موجود در فروشگاه باعث جذب مشتریان بیشتر می شود. به طور مثال ، وقتی که مردم به کالایی نیاز داشته باشند و میزان فروش آن در هرروز ، زیاد باشد؛ اگر انرا در جایی دور از دید مشتریان بچینید، مسلماً فروش آن کاهش می یابد.

اگر وسایل هم گروه را در کنار هم بچینید، علاوه بر این که نظر مشتری را جلب می کنید میزان فروش آن ها نیز افزایش می یابد. به طور مثال میتوانید در یک قفسه، انواع بیسکوییت، شکلات و کیک ها را در کنار هم بچینید و یا اینکه انواع پَدهای بهداشتی، لاک و … را در کنار لوازم آرایشی قرار دهید. چنین کاری تأثير بسیاری در مدیریت فروشگاه بزرگ یا کوچک دارد.

>> یک فروشگاه خوش رایحه داشته باشید:

این نکته را در نظر داشته باشید که رایحه هر عطری در فروشگاه به آن یک هارمونی خاص می دهد. از این رو شما باید یک رایحه مناسب را نسبت به فروشگاهتان انتخاب کنید؛ مثلا اگر فضای گرم دارد باید از عطری گرم استفاده کنید در غیر این صورت میتوانید از یک عطر سرد استفاده نمایید. به عنوان مثال ، درصورت گران بودن محصولاتتان می توانید از عطر های گرم استفاده کنید ولی درصورت ارزان بودن محصولات خود می توانید از عطر سرد استفاده نمایید و طبق یک تحقیق، عطرهای لیمو و وانیل، میزان فروش شما را افزایش می دهد.

آموزش نحوه مدیریت فروشگاه,چگونگی نحوه مدیریت فروشگاهیکی دیگر از جنبه‌های مدیریت فروشگاه، توجه به نحوه چینش کالاست

گردآوری: بخش خودرو سرپوش

  • 19
  • 2
۵۰%
همه چیز درباره
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
گوستاوو بلانکو بیوگرافی گوستاوو بلانکو بازیکن مهاجم آرژانتینی

تاریخ تولد: ۵ نوامبر ۱۹۹۱

محل تولد: مندوسا، آرژانتین

حرفه: فوتبالیست

پست: مهاجم

باشگاه کنونی: استقلال

شماره پیراهن: ۹

ادامه
جواد خواجوی بیوگرافی جواد خواجوی کمدین پرطرفدار ایرانی (+تصاویر)

چکیده بیوگرافی جواد خواجوی

نام کامل: جواد خواجوی

تاریخ تولد: ۲۴ خرداد ۱۳۷۱

محل تولد: مشهد

حرفه: کمدین، بازیگر و دوبلور

آغاز فعالیت: ۱۳۹۶ تاکنون

تحصیلات: دانشجوی انصرافی رشته سینما

ادامه
کیم تهیونگ کیم تهیونگ از اعضای گروه محبوب BTS

تاریخ تولد: ۳۰ دسامبر ۱۹۹۵

محل تولد: دگو، کره جنوبی

حرفه: خواننده، ترانه سرا، بازیگر و مدل 

ژانر: آراندبی، نئو سول، ایندی پاپ، کی-پاپ

ساز تخصصی: آواز

آغاز فعالیت: ۲۰۱۳ تاکنون

ادامه
زندگینامه لقمان حکیم زندگینامه لقمان حکیم و روایت های قرآنی وی

دوران زندگی: دوران حضرت داوود

محل تولد: حبشه

شهرت: لقمان حکیم

محل دفن: فلسطین یا ناحیه راشدیه در شمال بغداد

زندگینامه لقمان حکیمبیوگرافی لقمان حکیم

ادامه
سروش صحت بیوگرافی سروش صحت بازیگر و مجری پرطرفدار ایرانی

تاریخ تولد: ۸ آذر ۱۳۴۴

محل تولد: تهران 

حرفه: بازیگر، نویسنده، کارگردان و مجری

آغاز فعالیت: ۱۳۷۶ تاکنون

تحصیلات: لیسانس آلودگی شیمیایی دریا

ادامه
عبدالقادر گیلانی زندگینامه عبدالقادر گیلانی شاعر و عارف قرن ششم

تاریخ تولد: ۱ رمضان ۴۷۱ هجری قمری

محل تولد: صومعه سرا، گیلان

محل زندگی: گیلان، بغداد

حرفه: عارف، صوفی، محدث، و شاعر

درگذشت: ۸ ربیع الاول ۵۶۱ هجری قمری

محل دفن: محله باب ‌الشیخ بغداد

ادامه
استیو جابز زندگینامه ثروتمند بزرگ استیو جابز و بنیان گذار شرکت اپل (+ تصاویر دوران جوانی)

تاریخ تولد: ۲۴ فوریه ۱۹۵۵

محل تولد: سان فرانسیسکو، کالیفرنیا

ملیت: آمریکایی

حرفه: کارآفرین، مخترع، بنیان‌گذار و مدیر ارشد اجرایی شرکت رایانه‌ای اپل

سال های فعالیت: ۱۹۷۴ تا ۲۰۱۱

درگذشت: ۵ اکتبر ۲۰۱۱ در پالو آلتو، کالیفرنیا

ادامه
پاتریک دمپسی بیوگرافی پاتریک دمپسی جذابترین مرد ۲۰۲۳

تاریخ تولد: ۱۳ ژانویه ۱۹۶۶

محل تولد: لوئیستون، مین

ملیت: آمریکایی

حرفه: بازیگر، رانندهٔ اتومبیل‌رانی

شروع فعالیت: ۱۹۸۵ تاکنون

ادامه
 محمدرضا حیاتی بیوگرافی محمدرضا حیاتی مجری اسبق صدا و سیما / حواشی زندگی وی

تاریخ تولد: ۲۷ دی ۱۳۳۴

محل تولد: آبادان

محل زندگی: تهران

حرفه: گوینده و مجری صدا و سیما 

شروع فعالیت: ۱۳۵۵ تاکنون

تحصیلات: لیسانس رشته علوم سیاسی

ادامه
ویژه سرپوش