جمعه ۱۰ فروردین ۱۴۰۳
۱۱:۴۸ - ۲۱ خرداد ۱۳۹۷ کد خبر: ۹۷۰۳۰۵۳۷۴
هنرهای تجسمی

برگزاری نمایشگاه‌های تجسمی در ایام رمضان؛

از عکس‌های کیارستمی تا خواب‌وخیال پتگر

نمایشگاه لوور در تهران,اخبار هنرهای تجسمی,خبرهای هنرهای تجسمی,هنرهای تجسمی

 ماه مبارک رمضان فرصتی مناسب بوده که نمایشگاه‌های هنرهای تجسمی به نحو مطلوب‌تری برگزار شوند و برخی از این نمایشگاه‌ها در این ایام همچنان برقرار هستند و همچنین برخی در هفته پیش‌رو افتتاح شده‌اند.

 

لوور کوچک

درحالی‌که قرار بود نمایشگاه «لوور کوچک»، ۱۸ خرداد در تهران به پایان برسد، این نمایشگاه تا هشتم مرداد تمدید شد.

 

اگر برای بازدید از این رویداد به موزه ملی ایران بروید، می‌توانید تماشاگر ۱۸ عکس عباس کیارستمی از فضاهای خلق‌شده و بازدیدکنندگان موزه لوور باشید. این عکس‌ها از این کارگردان و عکاس فقید در کنار دیگر آثار این موزه مطرح جهانی روی دیوارهای موزه ملی به نمایش گذاشته شده‌اند. این مجموعه عکس، نماهایی هستند که کیارستمی در بازدیدهای متعددش از موزه لوور فرانسه در سال‌های ١٩٩٦ تا ٢٠١٢ میلادی در تالارهای نقاشی و مجسمه‌های موزه لوور ثبت کرده است. همچنین یکی از آثار انتخاب‌شده از موزه لوور برای نمایش در موزه ملی ایران، نمایش یکی از آثار «رامبراند»، نقاش مشهور هلندی از قرن هفدهم میلادی است که به مدت چهار ماه در موزه‌ ملی ایران به نمایش درآمده است.

 

نمایشگاه «لوور در تهران» منتخبی از آثار موجود در سالن‌های اصلی موزه لوور است که به دنبال تبادلات فرهنگی بین ایران و فرانسه تا هشتم مردادماه در تهران و موزه ملی ایران در خیابان ۳۰ تیر برپاست.

 

نگارخانه فرشچیان

گروه هنری نقش هنر تازه‌ترین نمایشگاه خود را در صبا برپا خواهد کرد.

 

آیین گشایش نمایشگاه گروهی هنرهای تجسمی نقش هنر با عنوان «نقش‌نگار» روز یکشنبه، ۲۰ خرداد، از ساعت ۱۶ تا ۱۸ برگزار شد.

 

در نمایشگاه نقش‌نگار آثاری متنوع در حوزه عکاسی، دیجیتال‌آرت، نقاشی و آثار حجمی در معرض دید علاقه‌مندان قرار خواهد گرفت.

 

این نمایشگاه تا ۲۸ خرداد همه‌روزه به‌جز روزهای تعطیل از ساعت ۱۰ تا ۱۸ در نگارخانه استاد فرشچیان مؤسسه صبا، واقع در خیابان طالقانی، خیابان شهید مظفر، پلاک ۱۲۵ برپا خواهد بود.

 

فرهنگ‌سرای نیاوران

نمایشگاه منتخب آثار نقاشی شیرین اتحادیه روز جمعه، ۱۸ خرداد، ساعت ۱۷ در گالری شماره یک فرهنگ‌سرای نیاوران افتتاح شد.

 

در این نمایشگاه که به پیشنهاد و دعوت فرهنگ‌سرای نیاوران برگزار می‌شود، ۳۰ اثر از آثار منتخب شیرین اتحادیه که در سال‌های ۱۳۹۴ تاکنون خلق شده‌اند در معرض دید علاقه‌مندان قرار می‌گیرد. این آثار پیش‌تر در داغستان و بیروت به نمایش درآمده بودند و متعلق به مجموعه‌هایی از این هنرمند با نام «مهاجرانی که خاطره سرزمینشان را با خود می‌برند» و مجموعه انتزاعی «در غیاب آدم‌ها» هستند. علاقه‌مندان می‌توانند برای بازدید از این نمایشگاه در روزهای عادی از ساعت ۱۰ تا ۲۱ و در روزهای تعطیل از ساعت ۱۴ تا ۲۱ به گالری شماره یک فرهنگ‌سرای نیاوران مراجعه کنند.

 

گالری چهار

نمایشگاه نقاشی‌های فریبا رهنورد با عنوان «یک فاجعه بی‌آرام» روز جمعه، ۱۸ خرداد، در گالری چهار افتتاح شد. فریبا رهنورد، کارشناس‌ارشد رشته نقاشی است و آثارش تاکنون در بی‌ینال‌ها و نمایشگاه‌های بین‌المللی متعددی به نمایش درآمده است. در این نمایشگاه ۲۵ اثر از وی ارائه خواهد شد که در پنج سال اخیر و عمدتا با تکنیک کولاژ خلق شده‌اند.

 

گالری چهار در خیابان شریعتی، نرسیده به پل سیدخندان، کوچه اشراقی، شماره ۴ واقع شده و از ساعت ۱۱ تا ۲۰ آماده پذیرایی از بازدیدکنندگان است. این نمایشگاه تا ۲۸ خرداد ادامه خواهد داشت.

 

گالری نگر

نمایشگاه گروهی نقاشیخط با عنوان «ایرانیزه» به کیوریتوری شادی طلایی، جمعه، ۱۸ خرداد، در گالری نگر گشایش یافت. امید خاکباز، امیر یگانه، امیرشاهرخ فریوسفی، آرش لاهیجی، پریسا پگاه، جمشید حکیمی، حسین احصایی، رضا عمادی، ساناز البرزی، سعید نقاشیان، شادی طلایی، عظیم فلاح، علیرضا سعادتمند، غلامحسین فرخی‌نسب، کاظم خراسانی، مرتضی شمیسا، مهدی حاجی‌محمدی‌فریمانی، مهناز جبری و مجید شیخ‌حسنی اسامی هنرمندانی است که آثارشان در این نمایشگاه به نمایش گذاشته شده.

 

گالری نگر، واقع در خیابان قیطریه، ضلع جنوبی پارک قیطریه، خیابان روشنایی، کوچه دلارام، پلاک ۳۳، زنگ ۳ است.

 

گالری طراحان آزاد

نمایشگاه گروهی چیدمان و نقاشی با عنوان «چرخه سپید» روز جمعه، ۱۸ خرداد، در گالری طراحان آزاد با آثاری از فرید جعفری، الِکس کِی، شیرین بلورچی و زاخاری رٌچ افتتاح شده است که تا ۲۳ خرداد ادامه دارد.

 

گالری طراحان آزاد، واقع در میدان فاطمی، میدان گلها، میدان سلماس، جنب پاسارگاد، شماره ۵ است.

 

گالری محسن (پاسیو)

نمایشگاه چیدمان علیار راستی با عنوان «جا» از روز جمعه ۱۸ خرداد تا ۱۵ تیر در گالری محسن (پاسیو) واقع در ظفر، خیابان ناجی، خیابان فرزان، کوچه نوربخش، بلوار مینای شرقی، پلاک ۴۲ گشایش می‌یابد.

 

گالری سیحون

نقاشی‌های سعید خضایی با عنوان «هفت‌خان رستم» از روز جمعه ۱۸ خرداد در گالری سیحون روی دیوار رفته است که تا ۳۰‌ام همین ماه ادامه خواهد داشت. گالری سیحون در آدرس خیابان وزرا، کوچه چهارم، شماره ١١ واقع است.

 

گالری نهاوند

نمایشگاه گروهی نقاشی «سیمرغ» شامل آثار هنرآموزان و شاگردان مژگان برکوک‌رام جمعه

۱۸ خرداد در گالری نهاوند گشایش یافت. گالری نهاوند واقع در خیابان میرداماد بالاتر از ایستگاه مترو جنب برج نادر پلاک ۲۱۴ است.

 

خانه هنرمندان ایران

طبق سنت هر‌ساله خانه هنرمندان ایران، در ایام ماه مبارک رمضان نمایشگاه میهمانی هنر در تمام فضای خانه هنرمندان ایران برپا شده است که ششمین دوره این نمایشگاه به موضوع طراحی اختصاص دارد.

 

در این نمایشگاه که آثار آن از سوی امیر سقراطی انتخاب و گردآوری شده است، ۲۴۰ اثر از ۶۶ هنرمند معاصر ایران مانند علی‌اکبر صادقی، منوچهر معتبر، فرشید ملکی، منوچهر صفرزاده، فرشید مثقالی، بهزاد شیشه‌گران، علی نصیر، کریم نصر، علی خسروی، نیلوفر قادری‌نژاد، شهرام کریمی، مهدی حسینی، نعمت لاله، محمدعلی بنی‌اسدی و... در معرض دید مخاطبان قرار گرفته است.

 

ششمین نمایشگاه میهمانی هنر در تمام نگارخانه‌های خانه هنرمندان ایران تا ۲۲ خرداد برپا خواهد بود.

 

موزه امام علی (ع)

۱۱۰ اثر از آثار منتخب گنجینه موزه هنرهای دینی امام علی (ع) به مناسبت ماه مبارک رمضان به نمایش درآمده است. آثار به‌نمایش‌درآمده در این نمایشگاه از میان ۸۰۰ اثر مرتبط با امیرالمؤمنین علی (ع) موجود در گنجینه موزه هنرهای دینی امام علی (ع) انتخاب شده و شامل آثاری در قالب نقاشی و خوشنویسی از هنرمندانی مانند حبیب‌الله صادقی، علی وزیریان، ناصر پلنگی، کاظم چلیپا، مصطفی گودرزی، عبدالحمید قدیریان، غلامحسین امیرخانی، علی شیرازی، محمد سلحشور و... است.

 

علاقه‌مندان برای بازدید از این آثار می‌توانند تا پایان خرداد به موزه هنرهای دینی امام علی (ع) واقع در خیابان ولی‌عصر (عج)، روبه‌روی بزرگراه آیت‌الله هاشمی‌رفسنجانی، بلوار اسفندیار، شماره ۳۵ مراجعه کنند.

 

باغ‌موزه هنر ایرانی

باغ‌موزه هنر ایرانی نمایشگاه هنری «سیمرغ» را برگزار کرده است که شامل تصاویر پرندگانی است که در فرهنگ و هنر ایرانی-اسلامی دارای جایگاه ویژه‌ای هستند و به‌عنوان نماد و سمبل شناخته می‌شوند.

 

این نمایشگاه که ماهیت پژوهشی دارد، شامل ۶۳ تابلو است که غالبا تصاویر پرندگانی را به نمایش می‌کشد که در فرهنگ و هنر ایرانی-اسلامی دارای جایگاه ویژه‌ای هستند و به‌عنوان نماد و سمبل شناخته می‌شوند. پرندگانی که تصویرشان روی نسخه‌های خطی، آثار لاکی، قلمدان‌ها، جلد قرآن‌ها و سکه‌های موجود در گنجینه مؤسسه کتابخانه و موزه ملی ملک حک شده است و در معرض دید علاقه‌مندان قرار خواهد گرفت. نمایشگاه سیمرغ، تا ۳۰ خرداد، از ساعت ۹ تا ۱۷ در گالری پردیس باغ‌موزه هنر ایرانی واقع در میدان تجریش، خیابان مقصودبیگ، سه‌راه دکتر حسابی میزبان علاقه‌مندان و مخاطبان آثار هنری است.

 

موزه طراحی

نمایشگاه طراحی اولاف پروبست، طراح معاصر آلمانی به‌ طور هم‌زمان در موزه طراحی محض و موزه دیدی برگزار شده است. «ریسمان‌های وارونه‌خوانی» نام نمایشگاهی است که در موزه دیدی (در شهرستان نور مازندران) برگزار شده است. «طراحی‌های خورشیدی» نام بخش دیگر این نمایشگاه است که از اول خرداد در موزه طراحی محض افتتاح شده است.

 

علاقه‌مندان برای تماشای آثار در موزه طراحی محض می‌توانند تا ۳۰ خرداد به نشانی تهران خیابان طالقانی، خیابان موسوی، کوچه محمدپور، شماره ۹ مراجعه کنند. موزه گالری دیدی هم در ایزدشهر، کیلومتر ۹ جاده نور- محمودآباد واقع است.

 

گالری سلام

نمایشگاهی با نام «خواب و خیال» که به ارائه آثار و اسناد خانواده «پتگر» اختصاص دارد، در گالری «سلام» برگزار شده است. گردآوری آثار این نمایشگاه برعهده احمدرضا نوری بوده و شامل آثار هنرمندان خانواده پِتگر مانند «علی‌اصغر»، «جعفر»، «نامی» و «نیما» است. بیش از ۸۰ اثر و ۵۰ سند از این خانواده در این نمایشگاه ارائه شده است.

 

علاقه‌مندان می‌توانند از این نمایشگاه تا تاریخ یکم تیر از ساعت ۱۵ تا ۲۱ در گالری سلام واقع در خیابان ولیعصر، بالاتر از پارک‌وی، خیابان فیاضی، مجتمع «سام‌سنتر»، طبقه منفی یک بازدید کنند. لازم به‌ ذکر است که گالری روزهای شنبه تعطیل است.

 

sharghdaily.ir
  • 9
  • 6
۵۰%
همه چیز درباره
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
علی نصیریان بیوگرافی علی نصیریان؛ پیشکسوت صنعت بازیگری ایران

تاریخ تولد: ۱۵ بهمن ۱۳۱۳

محل تولد: تهران

حرفه: بازیگر، نویسنده و کارگردان

آغاز فعالیت: ۱۳۲۹ تاکنون

تحصیلات: دانش آموخته مدرسه تئاتر در رشته هنرپیشگی

ادامه
پاوان افسر بیوگرافی پاوان افسر بازیگر تازه کار سینما و تلویزیون ایران

تاریخ تولد: ۲۷ تیر ۱۳۶۳ 

محل تولد: تهران

حرفه: بازیگر 

آغاز فعالیت: ۱۳۹۲ تاکنون

تحصیلات: لیسانس رشته ی مدیریت بازرگانی

ادامه
امین پیل علی بیوگرافی امین پیل علی بازیکن تازه نفس فوتبال ایران

تاریخ تولد: ۱۷ دی ۱۳۸۱

محل تولد: گیلان

حرفه: فوتبالیست

پست: هافبک

تیم: تیم ملی فوتبال ایران

شماره پیراهن: ۱۵

ادامه
ابوطالب بن عبدالمطلب زندگینامه ابوطالب بن عبدالمطلب پدر امام علی (ع)

تاریخ تولد: ۳۵ پیش از عام‌الفیل

محل تولد: مکه

دیگر نام ها: عبدالمطلب، عبدالمناف، عمران

دلیل شهرت: رئیس قبیله بنی هاشم، پدر امام علی (ع)، عمو و حامی حضرت محمد (ص)

درگذشت: سال دهم بعثت

آرامگاه: مکه در گورستان ابوطالب

ادامه
رودریگو هرناندز بیوگرافی «رودریگو هرناندز»؛ ستاره ای فراتر از یک فوتبالیست | هوش و تفکر رمز موفقیت رودری

تاریخ تولد: ۲۲ ژوئن ۱۹۹۶

محل تولد: مادرید، اسپانیا

حرفه: فوتبالیست 

پست: هافبک دفاعی

باشگاه: منچسترسیتی

قد: ۱ متر ۹۱ سانتی متر

ادامه
موسی التماری بیوگرافی موسی التماری بازیکن فوتبال اردنی

تاریخ تولد: ۱۰ ژوئن ۱۹۹۷

محل تولد: امان، اردن

حرفه: فوتبالیست

باشگاه کنونی: باشگاه فوتبال مون‌پلیه فرانسه

پست: مهاجم

قد: ۱ متر ۷۶ سانتی متر

ادامه
اوسمار ویرا بیوگرافی اوسمار ویرا سرمربی تیم پرسپولیس

تاریخ تولد: ۳ ژوئیه ۱۹۷۵

محل تولد: ریو گرانده دو سول ، برزیل

حرفه: سرمربی تیم فوتبال

باشگاه کنونی: پرسپولیس

آغاز فعالیت: سال ۱۹۹۴

ادامه
اوستون ارونوف بیوگرافی اوستون ارونوف بازیکن فوتبال ازبکی در تیم های ایرانی

چکیده بیوگرافی اوستون ارونوف

نام کامل: اوستون رستم اوگلی اورونوف

تاریخ تولد: ۱۹ دسامبر ۲۰۰۰

محل تولد: نوایی، ازبکستان

حرفه: فوتبالیست

پست: هافبک تهاجمی

باشگاه کنونی: پرسپولیس

ادامه
اکرم عفیف بیوگرافی اکرم عفیف بازیکن برتر تیم ملی قطر

تاریخ تولد: ۱۸ نوامبر ۱۹۹۶

محل تولد: دوحه، قطر

حرفه: فوتبالیست

پست: وینگر

باشگاه کنونی: السد قطر

قد: ۱ متر ۷۶ سانتی متر

ادامه
دیالوگ های آنشرلی

دیالوگ های آنشرلی در این مقاله از سرپوش به بررسی جذابیت های دیالوگ های آنشرلی در سینما و تئاتر می‌پردازیم. آنشرلی، با تاریخچه‌ای غنی در حوزه فرهنگ و هنر، دارای دیالوگ‌هایی است که علاوه بر ارتقاء داستان، به عنوان نمونه‌هایی برجسته از زبان هنری در این صنایع شناخته می‌شوند. اثر آنشرلی  کتاب "آنشرلی" نوشته لوسی ماد مونتگمری، داستان دختری به نام آن شرلی است که در یتیم خانه بزرگ شده و به یک خانواده ثروتمند در شهر مونک هاوس نیو برونزویک در کانادا فروخته می شود. آن شرلی دختری کنجکاو، مهربان و خلاق است که با دیالوگ های خود، شخصیتی دوست داشتنی و ماندگار در ذهن خوانندگان ایجاد کرده است. انیمیشن آنشرلی انیمیشن "آنشرلی" که در سال ۱۹۷۹ در ژاپن ساخته شده است، اقتباسی از رمان "آن در گرین گیبلز" نوشته لوسی ماد مونتگمری است. این انیمیشن، داستان دختری به نام آن شرلی را روایت می کند که در یتیم خانه بزرگ شده و به یک خانواده ثروتمند در شهر مونک هاوس نیو برونزویک در کانادا فروخته می شود. شخصیت های آنشرلی شخصیت های اصلی انیمیشن آنشرلی عبارتند از: آن شرلی: دختری کنجکاو، مهربان و خلاق که با موهای قرمز و شخصیت دوست داشتنی خود، یکی از محبوب ترین شخصیت های ادبیات کودکان است. مریلا کاترین کاتبرت: خواهر بزرگ تر ماتیو کاتبرت که با برادرش در مزرعه گرین گیبلز زندگی می کند. مریلا زنی سخت کوش و جدی است که در ابتدا از حضور آن شرلی در خانه خود خوشحال نیست. ماتیو کاتبرت: برادر کوچک تر مریلا که مردی مهربان و ساده دل است که به سرعت با آن شرلی دوست می شود. دیانا براری: دختر همسایه کاتبرت ها که با آن شرلی دوست می شود. دیانا دختری مهربان و ساده دل است که به سرعت با آن شرلی دوست می شود. دیالوگ های انیمیشن آنشرلی داستان انیمیشن آنشرلی داستان انیمیشن آنشرلی، همانند داستان رمان، از این قرار است که آن شرلی، دختری یتیم که در یتیم خانه بزرگ شده است، توسط خواهر و برادری به نام های مریلا و ماتیو کاتبرت به فرزندخواندگی پذیرفته می شود. مریلا و ماتیو، آن شرلی را برای کمک به انجام کارهای خانه و مزرعه می خواهند. آن شرلی، با موهای قرمز آتشین و شخصیت دوست داشتنی خود، به سرعت با مریلا و ماتیو و همچنین با همسایه آنها، دیانا براری، دوست می شود. آن شرلی، با ماجراجویی ها و شیطنت های خود، زندگی کاتبرت ها را زیر و رو می کند و به آنها یاد می دهد که چگونه از زندگی لذت ببرند. نکات مثبت آنشرلی انیمیشن آنشرلی، از جمله انیمیشن های ماندگار و خاطره انگیزی است که با داستان جذاب و شخصیت های دوست داشتنی خود، مخاطبان زیادی را به خود جذب کرده است. از جمله نکات مثبت این انیمیشن می توان به موارد زیر اشاره کرد: - داستان انیمیشن آنشرلی، همانند داستان رمان، داستانی جذاب و پرکشش است که مخاطبان را از ابتدا تا انتها درگیر خود می کند. - شخصیت های انیمیشن آنشرلی، از جمله آن شرلی، مریلا، ماتیو و دیانا، شخصیت هایی دوست داشتنی هستند که مخاطبان با آنها ارتباط برقرار می کنند. - انیمیشن آنشرلی، پیام های مثبتی مانند اهمیت خانواده، دوستی و امید را به مخاطبان خود منتقل می کند. دیالوگ های شخصیت آنشرلی دیالوگ های آنشرلی دیالوگ های آنشرلی، بیانگر شخصیت او هستند. او دختری کنجکاو و ماجراجو است که همیشه به دنبال یادگیری چیزهای جدید است. این ویژگی در دیالوگ های او به وضوح دیده می شود. برای مثال، در یکی از دیالوگ ها، آنشرلی از معلم خود می پرسد: "حتی اگر دنیا بد باشد، همیشه چیزهای خوب هم وجود دارد." " تصور اینکه شما یک ملکه هستید واقعا عالی است. شما بدون هیچ گونه ناراحتی از آن لذت می برید و هر زمان که بخواهید می توانید از ملکه بودن دست بردارید، کاری که در زندگی واقعی نمی توانید انجام دهید." "این یک چیز خوب در مورد این جهان است ... همیشه بهارهای بیشتری وجود دارد." "وقتی فکر می‌کنم قرار است اتفاق خوبی بیفتد، به نظر می‌رسد که بر روی بال‌های انتظار پرواز می‌کنم. و سپس اولین چیزی که متوجه می شوم با یک ضربت به زمین می افتم. اما واقعاً ماریلا، قسمت پرواز تا زمانی که ادامه دارد با شکوه است... مثل اوج گرفتن در غروب خورشید است. من فکر می‌کنم که تقریباً تاوان ضربه را می‌پردازد." "خب، نمی توان یکدفعه عادت دختر بچه بودن را کنار گذاشت." "شاید... شاید... عشق به طور طبیعی از یک دوستی زیبا آشکار شد، مانند گل رز طلایی که از غلاف سبزش می لغزد."  "این یک ایده دوست داشتنی است، دایانا؛ زندگی کردن به گونه ای که نامت را زیبا کنی، حتی اگر در آغاز زیبا نبود... آن را در افکار مردم برای چیزی آنقدر دوست داشتنی و دلپذیر قرار می دهد که هرگز به تنهایی به آن فکر نمی کنند." "شاید، به هر حال، عاشقانه مانند یک شوالیه که سوار اسب می‌شود، با شکوه و هیاهوی وارد زندگی انسان نشده باشد. شاید مثل یک دوست قدیمی از راه‌های آرام به سمت آدم خزید..." "خب، همه ما اشتباه می کنیم، عزیزم، پس فقط آن را پشت سر بگذار. ما باید از اشتباهات خود پشیمان باشیم و از آنها درس بگیریم، اما هرگز آنها را با خود به آینده منتقل نکنیم." "من معتقدم که زیباترین و شیرین ترین روزها، روزهایی نیستند که در آن اتفاقات بسیار باشکوه یا شگفت انگیز یا هیجان انگیزی رخ دهد، بلکه فقط روزهایی هستند که لذت های کوچک ساده ای را به ارمغان می آورند و به آرامی یکدیگر را دنبال می کنند، مانند مرواریدهایی که از یک رشته می لغزند." "من از دوستی بسیار سپاسگزارم. زندگی را بسیار زیبا می کند." "این بدترین دوران بزرگ شدن است و من در حال درک آن هستم. چیزهایی که در دوران کودکی خیلی می‌خواستی، وقتی به آنها دست پیدا می‌کردی، به نظرت چندان شگفت‌انگیز به نظر نمی‌رسند." "آیا خوب نیست که فکر کنیم فردا روز جدیدی است که هنوز هیچ اشتباهی در آن وجود ندارد." دیالوگ های ماندگار آنشرلی "این خیلی خوب است که در مورد غم ها بخوانید و تصور کنید که قهرمانانه از طریق آنها زندگی می کنید، اما وقتی واقعاً آنها را دارید، خیلی خوب نیست" "خیلی آسان است که شرور باشی بدون اینکه بدانی." "اما واقعاً ماریلا، نمی‌توان در چنین دنیای جالبی برای مدت طولانی غمگین ماند، می‌تواند؟" "زندگی ارزش زیستن را دارد تا زمانی که خنده در آن باشد." "تجربه من این بوده است که شما تقریباً همیشه می توانید از چیزهایی لذت ببرید، اگر تصمیم خود را محکم بگیرید که این کار را انجام دهید." "دنیای قدیمی عزیز تو بسیار دوست داشتنی هستی و من خوشحالم که در تو زنده هستم." "چرا مردم باید برای دعا زانو بزنند؟ اگر واقعاً می خواستم دعا کنم به شما می گویم که چه کار می کردم. من به تنهایی یا در جنگل های عمیق و عمیق به یک میدان بزرگ بزرگ می رفتم و به آسمان - بالا - بالا - بالا - به آن آسمان آبی دوست داشتنی نگاه می کردم که انگار پایانی برای آن وجود ندارد. آبی بودن و سپس من فقط یک دعا را احساس می کنم." "این یکی از مزایای سیزده سالگی است که شما خیلی بیشتر از زمانی که فقط دوازده ساله بودید می دانید" "تا زمانی که نمردی هرگز از غافلگیر شدن در امان نیستی" "کیک‌ ها یک عادت وحشتناک دارند که وقتی می‌ خواهید خوب باشند بد می‌ شوند" "آنه تمام عاشقانه هایت را رها نکن اندکی از آن چیز خوبی است البته نه زیاد اما کمی از آن را حفظ کن" دیالوگ های زیبای آنشرلی سخن پایانی درباره دیالوگ های آنشرلی دیالوگ های آنشرلی، بخشی از جذابیت این شخصیت دوست داشتنی هستند. این دیالوگ ها، شخصیت، امید، خوش بینی و عشق به طبیعت آنشرلی را به خوبی بیان می کنند. گردآوری: بخش هنر و سینمای سرپوش

ویژه سرپوش