سه شنبه ۲۹ اسفند ۱۴۰۲
۱۳:۳۸ - ۲۸ دي ۱۳۹۸ کد خبر: ۹۸۱۰۰۶۷۷۴
فستیوال ها و جشنواره های هنری

نگاهي به همه فيلم‌هايي كه امسال در بخش مسابقه جشنواره فيلم فجر حضور دارند

سی وهشتمين جشنواره فيلم فجر,اخبار هنرمندان,خبرهای هنرمندان,جشنواره

امسال بخش مسابقه سي‌وهشتمين جشنواره فيلم فجر بيست و دو فيلم با مضامين وداستان‌هاي متفاوت را به نمايش مي‌گذارد . بيست و دو فيلم با رويكرد ونگاه متفاوت كه قرار است ويترين سينماي سال آينده را طراحي كنند. در گزارش پيش رو نگاهي داشتيم به قصه‌هايي كه اين فيلم‌ها براي مخاطبان جشنواره تعريف مي‌كنند.

۱- «سه كام حبس»

هفتمين فيلم سامان سالور يك داستان زن محور دارد؛ اين فيلم قصه تمام آدم‌هايي است كه در جامعه امروز با شرايط سخت اقتصادي كار مي‌كنند تا بتوانند خانواده خود را از زير فشار در آورند اما واقعيت‌هاي موجود در جامعه به آنها اجازه نمي‌دهد و نتيجه تلاش آنها برعكس مي‌شود. به نظر مي‌آيد «سه كام حبس» در كارنامه سامان سالور جايگاه ويژه‌اي داشته باشد براي اينكه اين فيلم ماحصل تمام تجربيات ۶ فيلم گذشته او به حساب مي‌آيد با اين تفاوت كه فيلم داستان گو‌تر و در فضاي اجتماعي قابل لمس‌تر اتفاق مي‌افتد. بازي‌ها قابل باورتر است و مخاطب ارتباط بيشتري با اين فيلم برقرار مي‌كند. محسن تنابنده، پريناز ايزديار، سميرا حسن‌پور نقش‌هاي اساسي را در اين فيلم بر عهده دارند.

۲-«قصيده گاو سفيد»

بهتاش صناعي‌ها براي ساخته شدن دومين فيلمش «قصيده گاو سفيد» به لحاظ مضموني نزديك به چهار سال دوندگي كرد تا بتواند پروانه ساخت آن را دريافت كند گويا داستان فيلم موضوعي جسورانه ودرعين حال حساس دارد و مخاطب گسترده‌اي را در بر مي‌گيرد. غلامرضا موسوي در مقام تهيه‌كننده با دومين فيلم صناعي‌ها همكاري دارد و مريم مقدم، عليرضا ثاني‌فر و پوريا رحيمي سام بازيگران اصلي فيلم را تشكيل مي‌دهند. ساخت فيلم «احتمال باران اسيدي » نخستين ساخته صناعي‌ها استقبال و جوايز زيادي را درپي داشت و مستند بلند «ديپلماسي شكست‌ناپذير آقاي نادري» هم ايضا.

۳-«خروج»

زندگي گروهي كشاورز پنبه‌كار شهرستاني كه محصول‌شان بر اثر بارش شديد باران و سيل به باد مي‌رود و وعده‌هايي كه به آنها داده شده، پوچ از آب در مي‌آيد؛ به همين دليل آنها به صورت دسته جمعي سوار تراكتور مي‌شوند و براي اعتراض به وضعيت‌شان نزد هيات دولت مي‌روند.اين خلاصه داستان واپسين ساخته ابراهيم حاتمي كيا با نام «خروج» كه از منبع موثق دريافت كرديم را مي‌گذاريم كنار اولين عكسي كه از فيلم او چند روز پيش منتشر شده به نظرمي رسد با اثر غيرمعمول در كارنامه او رو به رو باشيم كه حتي ممكن است مهم‌ترين فيلم كارنامه اين كارگردان تلقي شود. كمااينكه به عقيده فرامرز قريبيان كه نقش اصلي اين فيلم را برعهده دارد «خروج» حاتمي‌كيا بهترين فيلم كارنامه‌اش است. البته تركيب بازيگران فيلم جديد حاتمي‌كيا تركيب متداول فيلم‌هاي او نيست. به غير از فرامرز قريبيان؛ پانته‌آ پناهي‌ها، جهانگير الماسي، سام قريبيان، كامبيز ديرباز، گيتي قاسمي و محمدرضا شريفي‌نيا هم دراين فيلم نقش‌آفريني مي‌كنند. نكته ديگر درباره فيلم «خروج» اينكه ابراهيم حاتمي‌كيا تمام همكاران خود را در پشت صحنه از ميان جوانان تازه‌كار انتخاب كرده است. با توجه به مضموني كه فيلم خروج دارد به نظر مي‌آيد بي‌شباهت به موضوع فيلم «زنده بادزاپاتا»ي الياكازان نباشد.

۴- «آبادان يازده ۶۰»

فيلم «آبادان يازده ۶۰» به كارگرداني مهرداد خوشبخت در زمره فيلم‌هاي جنگي امسال جشنواره فيلم فجر به حساب مي‌آيد و داستان اين فيلم روايت آغازين روزهاي جنگ و حواشي مرتبط با آن است و به تاثير راديو نفت آبادان در شكست حصر آبادان مي‌پردازد.

عليرضا كمالي، ‌حسن معجوني و ويدا جوان از مهم‌ترين بازيگران اين فيلم به شمار مي‌روند. شايد جالب باشد بدانيد كه مهدي جعفري كارگردان فيلم« بيست و سه نفر» در مقام مدير فيلمبرداري با خوشبخت همكاري مي‌كند و به نوعي مشاور او در اين پروژه هم به حساب مي‌آيد و جهانگير ميرشكاري صدابردار معروف آباداني در اين فيلم با اوهمكاري دارد.

۵- «روز بلوا»

طبق شنيده‌هاي موثق ما فيلم «روز بلوا» به كارگرداني بهروز شعيبي موضوع سياسي دارد و به فساد اقتصادي و اختلاس‌ها در كشور مي‌پردازد. در خلاصه داستان فيلم آمده« عماد استاد دانشگاهي خوشنام و يك چهره تلويزيوني مورد توجه است كه ناگهان توسط پليس با اتهام‌هايي جدي مواجه مي‌شود » مهران كاشاني نويسنده فيلم «روز بلوا»ست.در اين فيلم بابك حميديان با گريم متفاوت نقش اصلي را برعهده دارد و ليلا زارع و داريوش ارجمند هم ديگر بازيگران فيلم به شمار مي‌روند. ناگفته نماند كه كارن همايونفر موسيقي اين فيلم را مي‌سازد.

۶- «مردن در آب مطهر»

نويد محمودي در فيلم «مردن در آب مطهر» به بحث مهم مهاجرت مي‌پردازد. داستان اين فيلم درباره دو جوان به نام رونا و حامد است كه عاشق و معشوقي هستند كه مهاجرت مهم‌ترين مانع سر راه عشق‌شان است. اساسا مهم‌ترين مشخصه كارنامه برادران محمودي پرداختن به موضوع مهاجرت يا مهاجر است. در اين فيلم هم به دليل جذابيتي كه ابعاد موضوع مهاجرت براي‌شان داشته و از آنجايي كه آنها به اين بحث آشنا هستند با شناخت‌شان به اين مقوله ورود كرده و بر بستري عاشقانه آن را به چالش كشيدند. متين حيدري‌نيا، صدف عسگري، علي شادمان و نداجبرئيلي به عنوان بازيگر در اين فيلم با برادران محمودي همكاري دارند. به اين نكته هم اشاره كرديم كه مرتضي غفوري فيلمبردار اين فيلم است. به اين نكته اشاره كنيم كه جمشيد محمودي تهيه‌كننده و نويد محمودي‌كارگردان اين فيلم هستند.

۷- «مغز استخوان»

دومين فيلم حميدرضا قرباني هم همچون «خانه‌اي در خيابان چهل و يكم» از بازيگران شناخته شده‌اي بهره برده؛ پريناز ايزديار، بابك حميديان، نويد پورفرج، جواد عزتي و بهروز شعيبي در فيلم «مغز استخوان» بازي دارند. داستان اين فيلم درباره كودكي است كه مادرش مجبور مي‌شود براي نجات او دست به كاري غيرمتعارف بزند. اين فيلم به نوعي ادامه‌دهنده مسير فيلم گذشته حميدرضا قرباني به حساب مي‌آيد با اين تفاوت كه در فيلم «مغز استخوان»كارگردان ذهنيت خود رابه مخاطب امروزي نزديك مي‌كند . اگر در فيلم «خانه‌اي در خيابان چهل و يكم» مخاطبان خاص بيشتري با فيلم ارتباط برقرار مي‌كردند دومين فيلم اين كارگردان سليقه تماشاگران خاص و عام را توامان در نظر گرفته است.

۸-«درخت گردو»

گويا پنجمين فيلم كارنامه محمد حسين مهدويان تحت عنوان «درخت گردو» هم به لحاظ ساختاري و هم مضموني متفاوت از ديگر كارهاي او ساخته شده و كارگردان سوژه‌اي تلخ را از دل جنگ بيرون آورده است و محصول يك فيلم ضد جنگ به‌شمار مي‌رود. داستان اين فيلم در مورد وقايع بعد از بمباران شيميايي سردشت و آثار مخربي است كه بر اهالي يك روستا به جاي مي‌گذارد. سيدمصطفي احمدي، تهيه‌كننده واپسين ساخته فيلم مهدويان است و مهران مديري و پيمان معادي و مينا ساداتي هم به عنوان بازيگر در اين فيلم حضور دارند. انتخاب مهران مديري و پيمان معادي خود دليلي بر متفاوت بودن اين كار مي‌تواند تلقي شود. عليرضا قرباني خواننده موسيقي سنتي كشورمان قطعه‌اي را براي «درخت گردو» خوانده و گويا حبيب خزايي‌فر آهنگساز و اردشير كامكار نوازنده كمانچه در اين فيلم همكاري دارند.

۹- «‌ من مي‌ترسم»

«‌ من مي‌ترسم» به كارگرداني، تهيه‌كنندگي و نويسندگي بهنام بهزادي زمستان پارسال مقابل دوربين رفت و كليه مراحل فني اين فيلم امسال به پايان رسيد. داستان چهارمين فيلم اين كارگردان بر اساس شنيده‌هاي ما تقاطع چند انسان مختلف يا روايت متقاطع چند آدم با يكديگر را به نمايش مي‌گذارد: «بديش اينه من وسط كلي شك‌ام كه مي‌خوام برم يا نه…ولي بدترش اينه كه صدبرابرش مطمئنم نمي‌تونم بمونم.» به نظر مي‌رسد اين فيلم هم در امتداد ديگر ساخته‌هاي بهنام بهزادي و دل مشغوليش قرار مي‌گيرد. فيلم نيم نگاهي به مساله قدرت دارد. پوريا رحيمي سام، الناز شاكر دوست، امير جعفري، ستاره پسياني، مهران احمدي و پيام يزداني در اين فيلم به ايفاي نقش مي‌پردازند.

۱۰- «عامه‌پسند»

گفته مي‌شود «عامه‌پسند» تكميل سه‌گانه سهيل بيرقي درباره زنان است و مانند دو فيلم پيشين بيرقي محوريت كاراكترهايش با زن است. اگر چه «عامه پسند» موضوع اجتماعي‌ دارد اما فضايي كاملا متفاوت با دو فيلم قبلي اين كارگردان دارد. فاطمه معتمد آريا، هوتن شكيبا و باران كوثري گروه بازيگران ساخته جديد اين كارگردان را تشكيل مي‌دهند. حسين جعفريان در مقام مدير فيلمبرداري، هايده صفي‌ياري به عنوان تدوينگر، كريستف رضاعي در جايگاه آهنگساز، مهرداد ميركياني به عنوان طراح چهره‌پردازي با بيرقي در اين فيلم همكاري داشتند.

۱۱-«خون شد»

‌ به اذعان آن دسته از منتقداني كه توانستند بخش‌هايي از فيلم جديد مسعود كيميايي را ببينند «خون شد» توانسته نظر آنها را تامين كند و اين فيلم يكي از پنج فيلم خوب كارنامه اين كارگردان قديمي تلقي مي‌شود. در واقع «خون شد» همان مانيفست كيميايي به حساب مي‌آيد و به سبك و سياق همه فيلم‌هاي گذشته او ساخته شده با اين تفاوت كه نوع پرداخت كارگردان در اين فيلم متفاوت است. قصه اين فيلم تركيبي از داستان دو فيلم «قيصر» و «گوزن ها»ي اين كارگردان است: «مردي بعد از چند سال دوري از خانواده بر مي‌گردد؛ فقط مادر و پدر در خانه بزرگ زندگي مي‌كنند.» عليرضا زرين‌دست از رفقاي قديمي كيميايي كه همكاري پيوسته‌اي هم با اين كارگردان قديمي داشته در مقام مدير فيلمبرداري، اسحاق خانزادي در كسوت فيلمبردار، محمد قومي به عنوان طراح گريم و هايده صفي ياري در مقام تدوينگر با اين فيلمساز در اين پروژه همكاري دارند. ساخت موسيقي فيلم خون شد هم بر‌عهده ستار اوركي است. سعيد آقاخاني، سيامك انصاري، ليلا زارع، نسرين مقانلو، هومن برق‌نورد، سيامك صفري و... گروه بازيگران اين فيلم به تهيه‌كنندگي جواد نوروزبيگي با سرمايه‌گذاري صادق رنج‌كشان را تشكيل مي‌دهند.

۱۲- «روز صفر»

«فيلم قصه‌اي متفاوت از يك اتفاق ملتهب معاصر را روايت مي‌كند.» اين تنها خلاصه داستاني است كه از «روز صفر» فيلم اول سعيد ملكان در مقام كارگردان منتشر شده است. آن طور كه در رسانه‌ها مطرح شده ماجراي فيلم اول ملكان درباره عبدالمالك ريگي رييس گروهك تروريستي است. ساعد سهيلي و امير جديدي دو بازيگر اصلي اين فيلم به شمار مي‌روند. البته سال گذشته نرگس آبيار داستاني حول موضوع عبدالمالك ريگي ساخته بود حالا بايد ببينيم ملكان از چه زاويه‌اي به اين شخص نگاه كرده است.

۱۳- «آتاباي»

ساخته جديد نيكي كريمي در مقام كارگردان به نام «آتاباي» يك فيلم به زبان آذري است كه شخصيت اصلي آن آتاباي نام دارد و هادي حجازي فر اين نقش را بازي مي‌كند و كليت قصه را هم اين شخصيت در بر مي‌گيرد. اما داستان فيلم درباره آدمي است كه عاشق شهرش است و هميشه تلاش مي‌كند براي شهرش اتفاقات خوب بيفتد. نيكي كريمي در اين فيلم از جواد عزتي هم بهره برده است كه براي اولين‌بار اين بازيگر در اين فيلم به زبان آذري صحبت مي‌كند. يكي ديگر از نقش‌هاي كليدي اين فيلم را سحر دولتشاهي بر عهده دارد. نيكي كريمي در مقام تهيه‌كننده و كارگردان در اين فيلم نقش دارد و بازي نكرده است. او همچنين تنها زن فيلمساز جشنواره امسال به حساب مي‌آيد.

۱۴ -‌ «شناي پروانه»

محمد كارت اولين فيلم سينمايي خود را «شناي پروانه»مضمون اجتماعي و تلخ انتخاب كرده و توانسته به پشتوانه رسول صدرعاملي به عنوان تهيه‌كننده و محمد صادق رنجكشان در مقام سرمايه‌گذار را بسازد. حالا هم در دو بخش جشنواره فيلم فجر هم سوداي سيمرغ و هم بخش نگاه نو (فيلم اولي) فيلمش نمايش داده مي‌شود. در خلاصه داستان كوتاهي كه از فيلم منتشر شده آمده كه «در جنوب شهر، شناي پروانه توفان به پا مي‌كند.» اين كارگردان جوان در اولين تجربه فيلمسازي بلند خود با بازيگران مطرحي چون جواد عزتي، طناز طباطبايي، امير آقايي، پانته آ بهرام و علي شادمان همكاري داشته است.

۱۵ – «خورشيد»

دهمين فيلم مجيد مجيدي با تهيه‌كنندگي مشترك امير بنان و مجيد مجيدي «خورشيد» نام دارد . مساله «خورشيد» كودكان كار است كه اين روزها در جامعه و شبكه‌هاي مختلف اجتماعي در باره آن زياد صحبت مي‌شود و به نوعي مساله اجتماعي به حساب مي‌آيد. فيلمنامه «خورشيد» را مجيد مجيدي و نيما جاويدي نوشته‌اند و هومن بهمنش در مقام فيلمبردار در اين فيلم همكاري داشته در ضمن كيوان مقدم طراحي صحنه خورشيد را انجام داده است.

۱۶- «ارتش سري»

فيلم «خوب بد جلف ۲- ارتش سري» به كارگرداني پيمان قاسم خاني با بازي پژمان جمشيدي، سام درخشاني، حامد كميلي، ريحانه پارسا، گوهر خيرانديش، فرهاد آييش، اميرمهدي ژوله، مارال فرجاد و شكيب شجره يكي از فيلم‌هاي بخش مسابقه جشنواره امسال است كه در ادامه فيلم قبلي اين كارگردان قرار مي‌گيرد و با حال و هواي كمدي ساخته شده است.

۱۷- «تومان»

به نظر مي‌رسد سومين فيلم مرتضي فرشباف با نام«تومان» كه با تهيه‌كنندگي سعيد سعدي ساخته شده از فضاي تازه‌اي برخوردار است. داستان راجع به جواناني است كه تلاش دارند با ميانبر طبقه‌اي كه به آن تعلق دارند را عوض كنند و براي دستيابي به هدف‌شان به قمار روي مي‌آورند. فيلمي كه بر خلاف دو فيلم گذشته فرشباف مخاطبان عام را هدف قرار داده است. كارگردان اثر معتقد است پروژه تومان بسيار سنگين است و حتي بعيد مي‌داند بار ديگر شانس كار كردن چنين فيلمي را به دست بياورد. در فيلم «تومان» مجتبي پيرزاده و پرديس احمديه به ايفاي نقش پرداخته‌اند.

۱۸ –‌ «آن شب»

شهاب حسيني، اميرعلي حسيني، آرمين مهر، گلبرگ خاوري و علي كوششي بازيگران فيلم «آن شب» نخستين فيلم بلند كوروش آهاري را تشكيل مي‌دهند. داستان اين فيلم درباره يك زوج ايراني در امريكاست كه در يك هتل محبوس شده‌اند در حالي كه نيروهاي بيگانه‌اي آنها را وادار مي‌كند كه با رازهايي كه از هم پنهان كرده‌اند روبه‌رو شوند.

۱۹- «پوست»

«پوست»اولين فيلم سينمايي برادران ارك هم در بخش نگاه نو جشنواره امسال نمايش دارد و هم در بخش سوداي سيمرغ. پيش از اين فيلم‌هاي كوتاه اين دو برادر بهمن و بهرام ارك با نام «حيوان» در محافل مختلف هنري داخلي و خارجي درخشيد و جوايز مختلفي هم دريافت كرده. حالا قصه «پوست» يك داستان عاشقانه دارد كه با الهام از افسانه‌هاي محلي در فضايي آميخته با سحر و جادو براي مخاطب تعريف مي‌شود. بازيگران شناخته شده‌اي در اين فيلم حضور ندارند و فيلم زبان تركي دارد.

۲۰-«دوزيست»

فيلم «دوزيست» به كارگرداني برزو نيك‌نژاد و تهيه‌كنندگي سعيدخاني از داستاني اجتماعي برخوردار است. عكس‌هايي كه از فيلم منتشر شده حكايت از فضايي تلخ بر فيلم دارد. جواد عزتي، هادي حجازي‌فر، ستاره پسياني، مجيد نوروزي، الهام اخوان، پژمان جمشيدي، ماني حقيقي و سعيدپورصميمي جمع بازيگران «دوزيست» را تشكيل مي‌دهند. خلاصه اين فيلم در رسانه‌هاي اين گونه روايت شده كه «حميد: دوزيسته ديگه، نره زير آب كه، ميره زير دست و پا له ميشه.».از برزو نيك‌نژاد فيلم‌هاي «زاپاس» و «لونه زنبور» طيف مخاطبان بيشتري را با خود همراه كرده بود.

۲۱- «سينما شهر قصه»

كيوان علي محمدي را اهالي سينما به عنوان فيلمساز تجربي با رويكرد غيرمتعارف مي‌شناسند. اما گويا فيلم «سينما شهر قصه»او از مضمون اجتماعي بارگه‌هاي كمدي برخوردار است: «داوود تكنسين تعمير آپارات عاشق سينماي فيلمفارسي است.» در فيلم سينما شهر قصه، مرحوم جمشيد مشايخي، در كنار سياوش مفيدي، هديه تهراني، حامد كميلي، ‌بابك كريمي، آناهيتا درگاهي، ‌علي اوجي و فرخ نعمتي به ايفاي نقش پرداختند.

۲۲-«ابر بارانش گرفته»

فيلم سينمايي «ابر بارانش گرفته» چهارمين فيلم بلند مجيد برزگر بر اساس داستان و فرم متفاوت ادامه فيلم‌هاي پيشين اين كارگردان قرار مي‌گيرد: «سارا، پرستار ۳۵ ساله و مجرب، به بيمارانش كمك مي‌كند تا آرام شوند. حتي آنها كه اميدي به زنده ماندن‌شان نيست.» فيلم نامه اين قصه توسط خود برزگر و آرمان خوانساريان نوشته شده و تهيه‌كنندگي اثر را خود برزگر عهده‌دار است. نازنين احمدي، مزدك ميرعابديني، علي ثاني‌فر و ارشيا نيك‌بين بازيگران اصلي فيلم هستند.

etemadnewspaper.ir
  • 12
  • 5
۵۰%
همه چیز درباره
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
علی نصیریان بیوگرافی علی نصیریان؛ پیشکسوت صنعت بازیگری ایران

تاریخ تولد: ۱۵ بهمن ۱۳۱۳

محل تولد: تهران

حرفه: بازیگر، نویسنده و کارگردان

آغاز فعالیت: ۱۳۲۹ تاکنون

تحصیلات: دانش آموخته مدرسه تئاتر در رشته هنرپیشگی

ادامه
رودریگو هرناندز بیوگرافی «رودریگو هرناندز»؛ ستاره ای فراتر از یک فوتبالیست | هوش و تفکر رمز موفقیت رودری

تاریخ تولد: ۲۲ ژوئن ۱۹۹۶

محل تولد: مادرید، اسپانیا

حرفه: فوتبالیست 

پست: هافبک دفاعی

باشگاه: منچسترسیتی

قد: ۱ متر ۹۱ سانتی متر

ادامه
بیژن بنفشه خواه بیوگرافی بیژن بنفشه خواه بازیگر خوش سابقه سینمای ایران

تاریخ تولد: ۱ فروردین ۱۳۵۲

محل تولد: دروازه شمیران، تهران، ایران

حرفه: بازیگر

آغاز فعالیت: ۱۳۷۳

تحصیلات: فارغ‌التحصیل رشته نمایش از دانشکده هنر و معماری دانشگاه آزاد

ادامه
یان کوم بیوگرافی یان کوم؛ بنیانگذار برنامه واتس اپ

تاریخ تولد: ۲۴ فوریه ۱۹۷۶

محل تولد: اوکراین، کی یوف

ملیت: آمریکایی

حرفه: تاجر، برنامه نویس، کارآفرین

دلیل شهرت: راه اندازی واتساپ

ثروت: ۱۵/۱ میلیارد دلار

ادامه
جلال الدین مارشاریپوف بیوگرافی جلال الدین مارشاریپوف بازیکن قوی ازبکی

تاریخ تولد: ۱ سپتامر ۱۹۹۳

محل تولد: گرگانج، ازبکستان

حرفه: فوتبالیست

پست: وینگر

باشگاه کنونی: استقلال تهران

قد: ۱ متر ۷۲ سانتی متر

ادامه
بیوگرافی و اشعار عثمان بختیاری زندگینامه عثمان بختیاری شاعر سده پنجم و ششم

تاریخ تولد: بین سال های ۴۵۷ تا ۴۶۹ هجری قمری

ملیت: ایرانی

زمینه فعالیت: شاعر و حماسه سرا

آثار: شهریار نامه - هنرنامه یمینی

وفات: بین سال‌ های ۵۱۲ تا ۵۴۸

ادامه
ابو حتوف بن حارث انصاری زندگینامه ابوحتوف بن حارث انصاری از دشمنی با امام علی تا شهادت در کربلا

محل زندگی: کوفه

دوران زندگی: همزمان با دوران زندگی امام حسین (ع)

از یاران: امام حسین (ع)

شهادت: روز دهم محرم

ابو حتوف بن حارث انصاری در سپاه عمر سعدزندگینامه ابو حتوف بن حارث انصاری

ادامه
محمد نادری بیوگرافی محمد نادری بازیگر سینما و تلویزیون

تاریخ تولد: ۱۰ تیر ۱۳۵۷

محل تولد: اردبیل

حرفه: بازیگر، فیلمنامه نویس، صدا پیشه، مجری

تحصیلات: کارشناسی ارشد کارگردانی تئاتر از دانشگاه تربیت مدرس

آغاز فعالیت: ۱۳۸۸ تاکنون

ادامه
محمد بن راشد آل مکتوم بیوگرافی محمد بن راشد آل مكتوم حاکم موفق دبی

تاریخ تولد: ۱۵ ژوئیه ۱۹۴۵

محل تولد: دبی

ملیت: امارات متحده عربی

لقب: والاحضرت شیخ محمد

حرفه: حاکم دبی

ادامه
دیالوگ های آنشرلی

دیالوگ های آنشرلی در این مقاله از سرپوش به بررسی جذابیت های دیالوگ های آنشرلی در سینما و تئاتر می‌پردازیم. آنشرلی، با تاریخچه‌ای غنی در حوزه فرهنگ و هنر، دارای دیالوگ‌هایی است که علاوه بر ارتقاء داستان، به عنوان نمونه‌هایی برجسته از زبان هنری در این صنایع شناخته می‌شوند. اثر آنشرلی  کتاب "آنشرلی" نوشته لوسی ماد مونتگمری، داستان دختری به نام آن شرلی است که در یتیم خانه بزرگ شده و به یک خانواده ثروتمند در شهر مونک هاوس نیو برونزویک در کانادا فروخته می شود. آن شرلی دختری کنجکاو، مهربان و خلاق است که با دیالوگ های خود، شخصیتی دوست داشتنی و ماندگار در ذهن خوانندگان ایجاد کرده است. انیمیشن آنشرلی انیمیشن "آنشرلی" که در سال ۱۹۷۹ در ژاپن ساخته شده است، اقتباسی از رمان "آن در گرین گیبلز" نوشته لوسی ماد مونتگمری است. این انیمیشن، داستان دختری به نام آن شرلی را روایت می کند که در یتیم خانه بزرگ شده و به یک خانواده ثروتمند در شهر مونک هاوس نیو برونزویک در کانادا فروخته می شود. شخصیت های آنشرلی شخصیت های اصلی انیمیشن آنشرلی عبارتند از: آن شرلی: دختری کنجکاو، مهربان و خلاق که با موهای قرمز و شخصیت دوست داشتنی خود، یکی از محبوب ترین شخصیت های ادبیات کودکان است. مریلا کاترین کاتبرت: خواهر بزرگ تر ماتیو کاتبرت که با برادرش در مزرعه گرین گیبلز زندگی می کند. مریلا زنی سخت کوش و جدی است که در ابتدا از حضور آن شرلی در خانه خود خوشحال نیست. ماتیو کاتبرت: برادر کوچک تر مریلا که مردی مهربان و ساده دل است که به سرعت با آن شرلی دوست می شود. دیانا براری: دختر همسایه کاتبرت ها که با آن شرلی دوست می شود. دیانا دختری مهربان و ساده دل است که به سرعت با آن شرلی دوست می شود. دیالوگ های انیمیشن آنشرلی داستان انیمیشن آنشرلی داستان انیمیشن آنشرلی، همانند داستان رمان، از این قرار است که آن شرلی، دختری یتیم که در یتیم خانه بزرگ شده است، توسط خواهر و برادری به نام های مریلا و ماتیو کاتبرت به فرزندخواندگی پذیرفته می شود. مریلا و ماتیو، آن شرلی را برای کمک به انجام کارهای خانه و مزرعه می خواهند. آن شرلی، با موهای قرمز آتشین و شخصیت دوست داشتنی خود، به سرعت با مریلا و ماتیو و همچنین با همسایه آنها، دیانا براری، دوست می شود. آن شرلی، با ماجراجویی ها و شیطنت های خود، زندگی کاتبرت ها را زیر و رو می کند و به آنها یاد می دهد که چگونه از زندگی لذت ببرند. نکات مثبت آنشرلی انیمیشن آنشرلی، از جمله انیمیشن های ماندگار و خاطره انگیزی است که با داستان جذاب و شخصیت های دوست داشتنی خود، مخاطبان زیادی را به خود جذب کرده است. از جمله نکات مثبت این انیمیشن می توان به موارد زیر اشاره کرد: - داستان انیمیشن آنشرلی، همانند داستان رمان، داستانی جذاب و پرکشش است که مخاطبان را از ابتدا تا انتها درگیر خود می کند. - شخصیت های انیمیشن آنشرلی، از جمله آن شرلی، مریلا، ماتیو و دیانا، شخصیت هایی دوست داشتنی هستند که مخاطبان با آنها ارتباط برقرار می کنند. - انیمیشن آنشرلی، پیام های مثبتی مانند اهمیت خانواده، دوستی و امید را به مخاطبان خود منتقل می کند. دیالوگ های شخصیت آنشرلی دیالوگ های آنشرلی دیالوگ های آنشرلی، بیانگر شخصیت او هستند. او دختری کنجکاو و ماجراجو است که همیشه به دنبال یادگیری چیزهای جدید است. این ویژگی در دیالوگ های او به وضوح دیده می شود. برای مثال، در یکی از دیالوگ ها، آنشرلی از معلم خود می پرسد: "حتی اگر دنیا بد باشد، همیشه چیزهای خوب هم وجود دارد." " تصور اینکه شما یک ملکه هستید واقعا عالی است. شما بدون هیچ گونه ناراحتی از آن لذت می برید و هر زمان که بخواهید می توانید از ملکه بودن دست بردارید، کاری که در زندگی واقعی نمی توانید انجام دهید." "این یک چیز خوب در مورد این جهان است ... همیشه بهارهای بیشتری وجود دارد." "وقتی فکر می‌کنم قرار است اتفاق خوبی بیفتد، به نظر می‌رسد که بر روی بال‌های انتظار پرواز می‌کنم. و سپس اولین چیزی که متوجه می شوم با یک ضربت به زمین می افتم. اما واقعاً ماریلا، قسمت پرواز تا زمانی که ادامه دارد با شکوه است... مثل اوج گرفتن در غروب خورشید است. من فکر می‌کنم که تقریباً تاوان ضربه را می‌پردازد." "خب، نمی توان یکدفعه عادت دختر بچه بودن را کنار گذاشت." "شاید... شاید... عشق به طور طبیعی از یک دوستی زیبا آشکار شد، مانند گل رز طلایی که از غلاف سبزش می لغزد."  "این یک ایده دوست داشتنی است، دایانا؛ زندگی کردن به گونه ای که نامت را زیبا کنی، حتی اگر در آغاز زیبا نبود... آن را در افکار مردم برای چیزی آنقدر دوست داشتنی و دلپذیر قرار می دهد که هرگز به تنهایی به آن فکر نمی کنند." "شاید، به هر حال، عاشقانه مانند یک شوالیه که سوار اسب می‌شود، با شکوه و هیاهوی وارد زندگی انسان نشده باشد. شاید مثل یک دوست قدیمی از راه‌های آرام به سمت آدم خزید..." "خب، همه ما اشتباه می کنیم، عزیزم، پس فقط آن را پشت سر بگذار. ما باید از اشتباهات خود پشیمان باشیم و از آنها درس بگیریم، اما هرگز آنها را با خود به آینده منتقل نکنیم." "من معتقدم که زیباترین و شیرین ترین روزها، روزهایی نیستند که در آن اتفاقات بسیار باشکوه یا شگفت انگیز یا هیجان انگیزی رخ دهد، بلکه فقط روزهایی هستند که لذت های کوچک ساده ای را به ارمغان می آورند و به آرامی یکدیگر را دنبال می کنند، مانند مرواریدهایی که از یک رشته می لغزند." "من از دوستی بسیار سپاسگزارم. زندگی را بسیار زیبا می کند." "این بدترین دوران بزرگ شدن است و من در حال درک آن هستم. چیزهایی که در دوران کودکی خیلی می‌خواستی، وقتی به آنها دست پیدا می‌کردی، به نظرت چندان شگفت‌انگیز به نظر نمی‌رسند." "آیا خوب نیست که فکر کنیم فردا روز جدیدی است که هنوز هیچ اشتباهی در آن وجود ندارد." دیالوگ های ماندگار آنشرلی "این خیلی خوب است که در مورد غم ها بخوانید و تصور کنید که قهرمانانه از طریق آنها زندگی می کنید، اما وقتی واقعاً آنها را دارید، خیلی خوب نیست" "خیلی آسان است که شرور باشی بدون اینکه بدانی." "اما واقعاً ماریلا، نمی‌توان در چنین دنیای جالبی برای مدت طولانی غمگین ماند، می‌تواند؟" "زندگی ارزش زیستن را دارد تا زمانی که خنده در آن باشد." "تجربه من این بوده است که شما تقریباً همیشه می توانید از چیزهایی لذت ببرید، اگر تصمیم خود را محکم بگیرید که این کار را انجام دهید." "دنیای قدیمی عزیز تو بسیار دوست داشتنی هستی و من خوشحالم که در تو زنده هستم." "چرا مردم باید برای دعا زانو بزنند؟ اگر واقعاً می خواستم دعا کنم به شما می گویم که چه کار می کردم. من به تنهایی یا در جنگل های عمیق و عمیق به یک میدان بزرگ بزرگ می رفتم و به آسمان - بالا - بالا - بالا - به آن آسمان آبی دوست داشتنی نگاه می کردم که انگار پایانی برای آن وجود ندارد. آبی بودن و سپس من فقط یک دعا را احساس می کنم." "این یکی از مزایای سیزده سالگی است که شما خیلی بیشتر از زمانی که فقط دوازده ساله بودید می دانید" "تا زمانی که نمردی هرگز از غافلگیر شدن در امان نیستی" "کیک‌ ها یک عادت وحشتناک دارند که وقتی می‌ خواهید خوب باشند بد می‌ شوند" "آنه تمام عاشقانه هایت را رها نکن اندکی از آن چیز خوبی است البته نه زیاد اما کمی از آن را حفظ کن" دیالوگ های زیبای آنشرلی سخن پایانی درباره دیالوگ های آنشرلی دیالوگ های آنشرلی، بخشی از جذابیت این شخصیت دوست داشتنی هستند. این دیالوگ ها، شخصیت، امید، خوش بینی و عشق به طبیعت آنشرلی را به خوبی بیان می کنند. گردآوری: بخش هنر و سینمای سرپوش

ویژه سرپوش