پنجشنبه ۱۸ خرداد ۱۴۰۲
۲۱:۴۹ - ۱۷ اسفند ۱۴۰۱ کد خبر: ۱۴۰۱۱۲۱۵۲۲
شبکه نمایش خانگی

بازیگر سریال «پوست شیر»: ۸ قسمت اول را بدون آن که موبایلم را جواب دهم خواندم

سعید دشتی,سریال پوست شیر
سعید دشتی، بازیگر نقش سروان یاراحمدی در سریال «پوست شیر» می‌گوید: «این سریال فیلمنامه بسیار خوبی دارد به گونه‌ای که وقتی آن را می‌خواندم چنان مجذوبش شدم که ۸ قسمت اول را بدون این که حتی موبایلم را جواب دهم یا کار دیگری بکنم، تمام کردم.»

به گزارش ایرنا، سعید دشتی با بیان این که موفقیت سریال «پوست شیر» برای او مسجل بوده است، گفت: «متاسفانه سیستم هنری در کشور ما تاحد زیادی به سیستم کارمندی بدل شده است به این صورت که کارگردانی متنی را بردارد و فیلم را بسازد و برود اما تا آن متن دغدغه‌ات نباشد و روح خودت را به درد نیاورد نمی‌توانی آن درد را به تصویر بکشی و برای مخاطب باورپذیر باشی.»

او افزود: «سریال «پوست شیر» فیلمنامه بسیار خوبی دارد به صورتی که در زمان پیش‌تولید وقتی فیلمنامه‌اش را می‌خواندم چنان مجذوب آن شدم که ۸ قسمت اول را بدون این که حتی موبایلم را جواب دهم یا هرکار دیگری بکنم، خواندم. نقطه قوت «پوست شیر» جایی است که سریال را در درست‌ترین جای ممکن تمام می‌کند. یعنی تعلیق و کشمکش را به جایی می‌رساند که مخاطب خواهان دنبال کردن است و هر قسمت در جایی تمام می‌شود که مخاطب عمیقا دوست دارد قسمت بعدی را ببیند.»

بازیگر فیلم سینمایی «دیدن این فیلم جرم است» (رضا زهتابچیان ۱۳۹۹) تصریح کرد: «در حقیقت باید گفت سکانس‌های پایانی هر قسمت به شکل درجه یک مهندسی شده است.»

دشتی با اشاره به شناخت خود از شخصیت شهاب حسینی پس از بازی در این سریال یادآور شد: «شهاب حسینی استاد من است و در بحث کاری هم در این مدت از ایشان بسیار آموختم. حسینی برای من در بازی این سریال یک دانشگاه بود؛ از منش و رفتار ایشان در پشت صحنه گرفته تا این که چقدر به پارتنرشان اهمیت می‌دهند.»

وی افزود: «شما به عنوان کسی که در کنار شهاب حسینی بازی می‌کنید صرفا آرامش و طیب خاطر دارید و اصلا این گونه نیست که بگویید چون او سبقه‌ای طولانی در دنیای بازیگری دارد یا پشت جوایزش قایم می‌شود، رفتار خوبی نخواهد داشت.»

بازیگر مجموعه نمایشی «ابله» (کمال تبریزی ۱۳۹۳) بیان کرد: «در همکاری با شهاب حسینی شما آدمی را می‌بینید که در کنار شماست که کمک کند تا شما بالا بیایید نه این که خودش دیده شود و این موضوعی است که متاسفانه در بسیاری از بازیگران وجود ندارد چراکه به نقش کنارشان اهمیت نمی‌دهند اما ایشان همیشه می‌گوید نقطه استاندارد بازی در کاراکتر روبروی شماست. به همین دلیل فضایی که ایجاد می‌کند و گپ‌وگفتی که درباره نقش و تحلیل آن شکل می‌دهد جنسی از همفکری است و پیشنهادهایی که می‌دهد به نوعی مانند رفیقی است که در کنار شماست و نه آدمی که از جای دیگر آمده.»

دشتی اضافه کرد: «جدای از شهاب حسینی باید بگویم که جمشید محمودی در مقام نویسنده و کارگردان اثر بسیار کار درست بود.»

بازیگر فیلم سینمایی «اتاقک گلی» (محمد عسگری ۱۴۰۱) تصریح کرد: «من از قسمت دوم در سریال هستم. من در این سریال شخصیت سروان یاراحمدی هستم که با بهزاد خلج (سروان رسول) و شهاب حسینی (سرگرد محب مشکات) سه پلیس این قصه هستیم.»

وی توضیح داد: «فیلمبرداری «پوست شیر» هفته دیگر به پایان می‌رسد، البته قرار بود پیش از اینها به پایان برسد اما به طول انجامیده است. تمام فیلمبرداری تهران بود اما تیم یک بخش را به شمال رفتند که همان چیزی بود که در قسمت دوم این سریال دیدید.»

دشتی در پاسخ به این سوال که لوکشین جایی که جنازه ساحل و بعدها شواهد پرونده (مانند دستبند صمد) در آنجا پیدا شد کجا بوده است، گفت: «این لوکیشن در احمدآباد مستوفی بود. در فیلمنامه استنباط می‌شود که این مکان کنار اتوبان است اما در حقیقت نیست؛ احتمالا اگر مخاطب این را بداند می‌گوید که احمدآباد چه ربطی به جاده شمال دارد.»

وی در پاسخ به این سوال که آیا مخاطب باید منتظر یک چهره جدید به عنوان مسبب این داستان‌ها باشد یا خیر بیان کرد: «این را نمی‌توانم بگویم. تعهد دارم که چیزی در این باره نگویم. شما قرار است خیلی زیاد غافلگیر شوید. فقط می‌توانم بگویم چیزی که در فصل ۳ خواهید دید با فصل ۱ و ۲ از نظر قصه‌پردازی و روند اوج و فرود قصه و سریال بسیار متفاوت است؛ اوج قصه در کنار فرود آن است که معنا می‌یابد. مانند گرما که در کنار سرما معنا می‌یابد.»

  • 18
  • 5
۵۰%
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
درک لانسفورد شگفتی های زندگی درک لونسفورد: بیوگرافی یکی از برجسته ترین بدنسازان جهان

تاریخ تولد: ۱۴ می ۱۹۹۳

محل تولد: آمریکا

حرفه: بدنساز حرفه ای

قد: ۱۶۷/۵ سانتی متر

وزن: ۱۰۲ تا ۱۰۸ کیلوگرم

ادامه
حمید الدین بلخی حمید الدین بلخی، شاعر و نویسنده قرن ششم

ملیت: ایرانی

دوران زندگی: قرن ششم هجری قمری

حرفه: نویسنده، ادیت و شاعر ایرانی

اثر: مقامات حمیدی

درگذشت: ۵۵۹ هجری قمری

ادامه
بدیع الزمان جزری بدیع الزمان جزری، دانشمند مسلمان و پدر علم رباتیک

تاریخ تولد: ۱۱۳۶ میلادی

محل تولد: جزیره ابن عمر

حرفه: همه‌چیزدان، مخترع، ریاضی‌دان، صنعت‌گر و مهندس مکانیک

درگذشت: ۱۲۰۶ میلادی

آثار: الجامع بین العلم و العمل النافع فی صناعة الحیل

ادامه
بیوگرافی آماندا سایفرد آماندا سایفرد؛ از مدلینگ تا سینما و تلوزیون

تاریخ تولد: ۳ دسامبر ۱۹۸۵

محل تولد: آلن تاون، پنسیلوانیا

حرفه: بازیگر، خواننده، صداپیشه و مدل

آغاز فعالیت: ۲۰۰۰

تحصیلات: دیپلم

ادامه
عبدالله بن علی زندگینامه عبدالله بن علی فرزند امام علی (ع)

تاریخ تولد: ۳۵ هجری قمری

نام پدر: امام علی (ع) 

نام مادر: ام البنین

وفات: ۶۱ هجری قمری در کربلا

از یاران: امام حسین (ع)

ادامه
ابوالقاسم زهراوی پدرعلم جراحی نوین؛ ابوالقاسم زهراوی

تاریخ تولد: ۹۳۶ هجری قمری

محل تولد: مدینة الزهراء اسپانیا

ملیت: اسپانیایی

حرفه: پزشک و جراح

شهرت: پدر جراحی مدرن

آثار: التصریف لمن عجر عن التالیف

ادامه
ایمان صفا بیوگرافی هنرمند مردمی؛ ایمان صفا

چکیده ای از بیوگرافی ایمان صفا:

نام کامل: ایمان صفا

تاریخ تولد: ۳۰ آذر ۱۳۶۲

محل تولد: تهران

حرفه: هنرپیشه، بازیگر

آغاز فعالیت: ۱۳۸۶ تاکنون

تحصیلات: لیسانس هنر و معماری از دانشگاه آزاد تهران مرکز

ادامه
احمد شاه قاجار زندگینامه احمد شاه قاجار؛ آخرین پادشاه سلسله قاجاریه

تاریخ تولد: ۱۲ بهمن ۱۲۷۵

محل تولد: تبریز، آذربایجان غربی، ایران

سلطنت: ۲۵ تیر ۱۲۸۸ تا ۹ آبان ۱۳۰۴

پیشین: محمدعلی شاه

جانشین: رضا شاه، موسس حکومت پهلوی

درگذشت: ۹ اسفند ۱۳۰۸ در نویی سورسن، اودوسن، فرانسه

ادامه
جمال الدین عبدالرزاق جمال الدین عبدالرزاق اصفهانی، شاعر قرن ششم

زندگی: قرن ششم

محل تولد: اصفهان

حرفه: شاعر، حکیم 

آثار: دیوان اشعار به دو زبان فارسی و عربی

وفات: ۵۸۸ هجری قمری

مدفن: اصفهان

ادامه
دیالوگ ونزدی,دیالوگ سریال ونزدی,دیالوگ هایی از ونزدی

دیالوگ ونزدی ونزدی ( Wednesday) مجموعه ای تلویزیونی در ژانر کمدی، ترسناک، ماوراء طبیعی و داستان بلوغ است که بر اساس شخصیت ونزدی آدامز ساخته شده‌ است. جنا اورتگا در نقش ونزدی آدامز، یک دختر ۱۶ ساله که دارای قدرت‌های فرا حسی است. او به دلیل ایجاد شرارت در مدارس دیگر به آکادمی نِوِرمور فرستاده می‌شود. یکی از ویژگی های ونزدی این هست که به هیچ کسی اهمیت نمی دهد و نگرانی های دیگران برای او ارزشی نداره و بسیار حاضر جواب است. در ادامه این مقاله سرپوش  به معروف ترین دیالوگ های سریال ونزدی پرداخته ایم. دیالوگ معروف از ونزدی آدامز: آماتورهایی مثل شما آبروی گروگان گیری را میبرند. دیالوگ های سریال ونزدی: من فکر نمیکنم از همه بهترم، فقط اینکه از تو بهترم دیالوگ ونزدی  به دوستش: هر وقت حالم بهم خورد به تو فکر میکنم. دیالوگ هایی از ونزدی: من طوری رفتار می‌کنم که انگار مهم نیست اگر کسی من رو دوست نداشته باشه. در اعماق وجودم پنهانی از آن لذت می برم. دیالوگ هایی از ونزدی آدامز: من به انتقام باور دارم، معمولا هم خیلی گرم و با درد زیاد درستش می‌کنم. حاضرجوابی های ونزدی: دوست شما بودن باید با یک برچسب هشدار دهنده همراه باشد. دیالوگ های به یاد ماندی ونزدی آدامزی جالب ترین دیالوگ های ونزدی:  احساسات مساوی با ضعف است. دیالوگ هایی مشهور در سریال ونزدی: ونزدی دختر رویاهای شما نیست. او کابوس شماست. دیالوگ جذاب ونزدی: جالب ترین گیاهان در سایه رشد می کنند. پاسخ های ونزدی به دوستانش: من به بهشت یا جهنم اعتقاد ندارم، اما به انتقام اعتقاد دارم! دیالوگ مشهور ونزدی آدامز: هرکس کفش های پاشنه بلند را اختراع کرد، به وضوح یک شکنجه گر در کنارش بوده. دیالوگ های کاراکتر اصلی سریال ونزدی: تو دلیلی هستی که میفهمم چقدر ضروری است که هرگز خود را از دست ندهم. گردآوری: بخش هنر و سینما بیتوته

ویژه سرپوش