پنجشنبه ۰۹ فروردین ۱۴۰۳
۱۴:۳۵ - ۱۵ شهریور ۱۳۹۶ کد خبر: ۹۶۰۶۰۳۶۷۴
فیلم و سینمای ایران

لیندا کیانی، مهراوه شریفی نیا، آتنه فقیه نصیری و ...

دختران دم بخت در فیلم و سریال های ایرانی + عکس

به گزارش هفته نامه همشهری جوان، یک سوژه بامزه؛ چرا «دختر دم بخت» در سریال های تلویزیونی و فیلم های سینمایی، نقش ثابت چند بازیگر خاص است؟ با آن ها آشنا هستید؟

 

بازیگری از آن کارهای سخت روزگار است. یکی از مثال های این ماجرا این است که شما اگر به عنوان یک دختر جوان (و حتی نوجوان) وارد این حرفه بشوید، هر آینه ممکن است نقش دختری را بازی کنید که یا خواستگارها پاشنه در خانه تان را از جا کنده اند یا یک خواستگار سمج دارید یا در خوشبینانه ترین حالت وارد یک رابطه عاشقانه می شوید و در انتها ازدواج می کنید.

 

به خاطر این مثال فانتزی آخر، هر بازیگری دوست دارد برای یک بار هم که شده در آثار مختلف نقش دختر در شرف ازدواج را بازی کند، چون شاید این مهم در زندگی عادی حالا حالاها برایش پیش نیاید یا اگر هم بیاید به آن هیجان انگیزی که در سریال ها هست، نباشد اما بازی کردن نقش عروس و دختر دم بخت شاید برای خیلی ها یک آرزو باشد ولی هستند بازیگرانی که این مدل نقش ها دیگر برایشان خاطره است و زمانی که صحبت از این قبیل کاراکترها می شود، دقیقا نمی دانند از کدام سریال شان فکت بیاورند؛ بازیگرانی که از همان سال های ابتدایی حضورشان در حرفه بازیگری شروع به عروس بودن کردند و تا آن جا پوست شان اجازه می داد(!) این نقش ها را ادامه دادند.

 

البته پرواضح است که خود بازیگران در این میان بی تقصیرند و این طور نیست که شرط شان برای بازی در فلان سریال، عروس شدن باشد. بالاخره فیلمنامه ها این طور نوشته می شده و در آن برهه های حساس قدیم، این افراد بودند که توانایی بازی در این نقش ها را داشتند.

 

در این مطلب بازیگرانی که به وفور در سریال ها عروس شده اند یا گزینه ازدواج آقاپسرها بودند یا تازه ازدواج کرده بودند و روزهای ابتدایی زندگی مشترک را می گذرادند، زیر ذره بین ما قرار گرفتند. حیف که هیچ کدامشان راضی نشدند به مصاحبه، تا درباره این ماجرا نظر بدهند.

 

آتنه فقیه نصیری

سال تولد: ۱۳۴۷

اولین دم بختی: خاله سارا/ ۲۴ سالگی

پارتنر: خواستگار معمولی!

آخرین دم بختی: نشانی/ ۴۰ سالگی

پارتنر: کوروش تهامی

 

بازیگران سینمای ایران,اخبار فیلم و سینما,خبرهای فیلم و سینما,سینمای ایران

جالب ترین پارتنر: رامبد جوان در دو سریال «خانه سبز» و «کت جادویی» بازیگر مقابل فقیه نصیری بود. و در تلویزیون ما خیلی کم هستند بازیگرانی که در بیش از یک اثر زوج هم باشند اما این اتفاق برای این دو نفر افتاد. البته نکته جالب دیگر این است که فقیه نصیری سه سال از رامبد بزرگ تر است.

 

نکته: آتنه فقیه نصیری یکی از رکوردداران بازی در نقش دختران دم بخت است. او تا چهل سالگی در قالب این نقش ماند و از این قالب خارج نشد. اگرچه در بیشتر مواقع حضورش در این مدل نقش ها باورپذیر بود و اکثرا مخاطب را با خود همراه می کرد؛ از سریال «خانه سبز» بگیرید که با شوخی های سرخوشانه فرید جنگلبرد همراه می شد تا سریال «نشانی» که لهجه اش مورد توجه خیلی از علاقه مندان به سریال قرار گرفته بود.

 

لعیا زنگنه

سال تولد: ۱۳۴۴

اولین دم بختی: در پناه تو/ ۳۰ سالگی

پارتنر: رامین پرچمی و حسن جوهرچی

آخرین دم بختی: در قلب من/ ۳۲ سالگی

پارتنر: علی دهکردی

 

بازیگران سینمای ایران,اخبار فیلم و سینما,خبرهای فیلم و سینما,سینمای ایران

جالب ترین پارتنر: رامین پرچمی در سریال در پناه تو که هشت سال از لعیا زنگنه کوچک تر بود، البته همسر دوم زنگنه در این سریال یعنی مرحوم جوهرچی هم سه سال از او کوچک تر بود. نکته جالب توجه این است که پارسا پیروزفر که در سریال در قلب من هم با زنگنه همبازی بود، هفت سال از او کوچک تر بود.

 

نکته: لعیا زنگنه به قدری دیر وارد دنیای بازیگر شد که در همان کارهای ابتدایی همه بازیگران مقابلش از او کوچک تر بودند. شاید همین مسئله باعث شد که او نقش دختر دم بخت زیاد دوام نیاورد و خیلی زود نقش خانم های شاغل و مادران خانه دار را ایفا کند و بعد از دو سریال که البته به فاصله کوتاه از هم پخش شدند، از این ژانر فاصله گرفت.

 

کمند امیرسلیمانی

سال تولد: ۱۳۵۲

اولین دم بختی: پدرسالار/ ۲۲ سالگی

پارتنر: ناصر هاشمی

آخرین دم بختی: رسم شیدایی/ ۳۱ سالگی

جالب ترین پارتنر: ناصر هاشمی/ متولد ۱۳۳۵ در سریال پدرسالار

 

بازیگران سینمای ایران,اخبار فیلم و سینما,خبرهای فیلم و سینما,سینمای ایران

نکته: کاراکتر آذر در سریال «پدرسالار» جزء پدرسوخته ترین(!) عروس ها در تاریخ سریال سازی ایران بود، شخصیتی که نام کمند امیرسلیمانی را در ذهن همه جا انداخت و هنوز هم خیلی ها او را با آن کاراکتر می شناسند، اگرچه امیرسلیمانی بعد از آن سریال در چندین اثر دیگر هم نقش دختر دم بخت را بازی کرد اما هیچ وقت بعد از آن چنین عروسی نشد تا آذر دیگر تکرار نشود. نکته جالب توجه دیگر، پارتنر او در این سریال بود، ناصر هاشمی زمانی که در این سریال بازی می کرد سی و نه ساله بود، یعنی اختلاف سن او با کمند امیرسلیمانی ۱۷ سال بود.

 

زیبا بروفه

سال تولد: ۱۳۵۴

اولین دم بختی: زیر گنبد کبود/ ۲۰سالگی

پارتنر: خواستگار معمولی!

آخرین دم بختی: موج و صخره/ ۳۶ سالگی

پارتنر: مجید صالحی

 

بازیگران سینمای ایران,اخبار فیلم و سینما,خبرهای فیلم و سینما,سینمای ایران

جالب ترین پارتنر: فرهاد جم در سریال پول کثیف نقش مقابل بروفه را بازی می کرد. اختلاف سنی این دو هم از نکات جالب ماجراست، جم نزدیک به ۱۰ سال از بروفه بزرگ تر است.

 

نکته: زیبا بروفه از آن دست بازیگرانی بود که بیشتر از این که نقش همسر یا عروس را بازی کند، نقش دختر خانه را بازی می کرد و در بیشتر آثاری که بازی می کرد، همیشه در چند قسمت در مورد خواستگار یا خواستگارهای او صحبت می شد و همیش گزینه دم دستی برای ازدواج بود. سریال موج و صخره که در سال ۹۰ از تلویزیون پخش شد، آخرین تجربه بروفه در نقش تازه عروس بود. او به عنوان یک دختر سی و شش ساله نقش عروسی را بازی می کرد که به همراه همسرش برای ماه عسل به کیش رفتند.

 

زهره فکور صبور

سال تولد: ۱۳۵۷

اولین دم بختی: روزگار جوانی/ ۲۰ سالگی

پارتنر: بهزاد خداویسی

آخرین دم بختی: پنچری ۳۹ سالگی

پارتنر: رضا داوودنژاد

 

بازیگران سینمای ایران,اخبار فیلم و سینما,خبرهای فیلم و سینما,سینمای ایران

جالب ترین پارتنر: بهزاد خداویسی از جالب ترین پارتنرهای است. اختلاف سنی این دو نفر هم نزدیک به ۱۴ سال است اما با این وجود در روزگار جوانی با هم همبازی بودند.

 

نکته: این بازیگر هم از آن دست افرادی است که ماندگاری زیادی در این مدل نقش ها داشته و یک جورهایی به صورت بالقوه دم بخت است! فکورصبور اگر تا یکی دو سال دیگر در این ژانر بماند و باز هم در سریال ها نقش دختر دم بخت را بازی کند، به راحتی رکورد فقیه نصیری را می شکند، چون او فاصله زیادی تا رسیدن به چهل سالگی ندارد. اگر سریال دردسرهای عظیم یک فصل دیگر هم ادامه داشته باشد، به قول جواد خیابانی باید اسم فکورصبور را در صدر فهرست دختران دم بخت بنویسیم، البته با خودکار نه، با مداد!

 

سحر ولدبیگی

سال تولد: ۱۳۵۶

اولین دم بختی: دختران/ ۲۳ سالگی

پارتنر: خواستگار معمولی!

آخرین دم بختی: باغ سرهنگ/ ۳۶ سالگی

پارتنر: قصد ادامه تحصیل دارد!

 

بازیگران سینمای ایران,اخبار فیلم و سینما,خبرهای فیلم و سینما,سینمای ایران

جالب ترین پارتنر: رامین ناصرنصیر در سریال پشت کنکوری ها نقش همسر ولدبیگی را بازی می کرد، ترکیب این دو نفر در آن سریال جزء ترکیبات جذاب آن اثر از آب درآمده بود.

 

نکته: سحر ولدبیگی به دلیل جثه ریز و چهره ای که دارد از آن مدل بازیگران است که حالا حالاها می تواند در این مدل نقش ها باشد؛ یعنی خیلی برای مخاطب تلویزیون سخت است که او را در نقش مادری ببینند که مثلا در حال نصیحت کردن فرزندش است یا مثلا پسر یا دخترش را به مدرسه می برد. تفکر خیلی ها نسبت به ولدبیگی چیزی شبیه به تفکر سپهر در سریال پاورچین است، آن ها هنوز فکر می کنند سن او برای این حرف ها خیلی خیلی کم است

 

مهراوه شریفی نیا

سال تولد: ۱۳۶۰

اولین دم بختی: روز حسرت/ ۲۷ سالگی

پارتنر: پوریا پورسرخ

آخرین دم بختی: معمای شاه/ ۳۴ سالگی

پارتنر: حسین نورعلی

 

بازیگران سینمای ایران,اخبار فیلم و سینما,خبرهای فیلم و سینما,سینمای ایران

به نقش مادر رسیده؟ بله، سریال های ساعت شنی، خداحافظ بچه و کیمیا.

 

نکته: مهراوه خیلی زود وارد دنیای بازیگری شد و از آن زودتر هم از مرحله دختر خانه بودن گذشت. او در سریال کیمیا که سال گذشته پخش شد، نقشش را به عنوان یک دختر دبیرستانی آغاز کرد، بعد دم بخت شد و به یک مثلث عشقی رسید، بعد از آن هم طی دو مرحله ازدواج کرد و بچه دار هم شد! همه این پکیج در کنار هم باعث شده مهراوه شریفی نیا را بتوان در همه دسته بندی های بازیگران زن قرار داد.

 

بازیگران دهه شصتی که فعلا روی دور کاراکترهای دم بختی هستند.

عروس های تازه نفس!

بالاخره در سینما و تلویزیون هم بودند کسانی که نسبت به این تکرارهای پی در پی غر زدند و اعتراض کردند و همین اعتراض ها باعث شده چهره های جدید پا به عرصه بگذارند. در بین بازیگران خانم دهه شصتی هم البته هستند بازیگرانی که در همین سال های اندک ورودشان به این عرصه، چند باری دم بخت بودن را تجربه کردند و فعلا روی دور عروس بازی هستند.

 

نفیسه روشن

سال تولد: ۱۳۶۱

اولین دم بختی: اغما/ ۲۶ سالگی

 

بازیگران سینمای ایران,اخبار فیلم و سینما,خبرهای فیلم و سینما,سینمای ایران

او هم از آن بازیگرانی بود که در مدت حضورش در نقش های زیادی بازی کرد و تا مدت ها نقش دختر خوب و سر به زیر خانواده را بازی می کرد؛ دختری که با حفظ نجابت همیشه یک کیس خوب ازدواج برای آقاپسرها بود.

 

لیلا اوتادی

سال تولد: ۱۳۶۲

آخرین دم بختی: چرخ فلک/ ۳۳ سالگی

 

بازیگران سینمای ایران,اخبار فیلم و سینما,خبرهای فیلم و سینما,سینمای ایران

این بازیگر پرحاشیه تلویزیون هم از آن دست بازیگرانی است که فعلا علاقه زیادی برای بازی در نقش مادر و زنان جاافتاده ندارد و هنوز هم ترجیح می دهد کاراکترهایی را به تصویر بکشد که دائم با نامزدش تلفنی پچ پچ می کند. اوتادی اگر با همین فرمان ادامه بدهد، می تواند رکورد آتنه فقیه نصیری را در این زمینه جا به جا کند.

 

بهاره افشاری

سال تولد: ۱۳۶۳

اولین دم بختی: او یک فرشته بود/ ۲۱ سالگی

 

بازیگران سینمای ایران,اخبار فیلم و سینما,خبرهای فیلم و سینما,سینمای ایران

هنوز خیلی ها افشاری را با کاراکتر شیطان در سریال او یک فرشته بود می شناسند. بعد از این سریال هم تا توانست نقش دختران دم بخت را بازی کرد. او چند وقتی می شود که سعی می کند دختران عصیانگر را کمتر بازی کند.

 

الناز حبیبی

سال تولد: ۱۳۶۷

آخرین دم بختی: پرستاران/ ۲۹ سالگی

 

بازیگران سینمای ایران,اخبار فیلم و سینما,خبرهای فیلم و سینما,سینمای ایران

جوان ترین عروس این فهرست پتانسیل به شدت بالایی برای ماندگار شدن در این مدل نقش ها دارد. او که در کارنامه اش نشان داده نقش دختران خوب و معقول را به خوبی به تصویر می کشد، گویا حالا حالاها قرار است در این نقش بماند.

 

لیندا کیانی

سال تولد: ۱۳۵۹

آخرین دم بختی: کشیک قلب/ ۳۶ سالگی

 

بازیگران سینمای ایران,اخبار فیلم و سینما,خبرهای فیلم و سینما,سینمای ایران

کیانی در کارنامه اش کاراکترهای زیادی را به تصویر کشیده که بیشتر آن ها یا در آستانه ازدواج بودند یا تازه به خانه بخت رفته بودند، البته او حالا چند وقتی می شود که بیشتر نقش دختران جاافتاده را بازی می کند.

 

جاافتاده ها

فهرست واقعی بازیگران زنی که سال ها نقش دختر دم بخت را بازی کرده اند بسیار طویل و طولانی است. برای همین قطعا تعداد زیادی از آن ها از قلم افتاده اند، مثل فریبا نادری، سحر زکریا یا آرام جعفری. این ها سال هاست که در چنین نقشی در سریال های مختلف بازی کرده اند.

 

محمدرضا کاظمی

 

 

  • 20
  • 6
۵۰%
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
علی نصیریان بیوگرافی علی نصیریان؛ پیشکسوت صنعت بازیگری ایران

تاریخ تولد: ۱۵ بهمن ۱۳۱۳

محل تولد: تهران

حرفه: بازیگر، نویسنده و کارگردان

آغاز فعالیت: ۱۳۲۹ تاکنون

تحصیلات: دانش آموخته مدرسه تئاتر در رشته هنرپیشگی

ادامه
ابوطالب بن عبدالمطلب زندگینامه ابوطالب بن عبدالمطلب پدر امام علی (ع)

تاریخ تولد: ۳۵ پیش از عام‌الفیل

محل تولد: مکه

دیگر نام ها: عبدالمطلب، عبدالمناف، عمران

دلیل شهرت: رئیس قبیله بنی هاشم، پدر امام علی (ع)، عمو و حامی حضرت محمد (ص)

درگذشت: سال دهم بعثت

آرامگاه: مکه در گورستان ابوطالب

ادامه
رودریگو هرناندز بیوگرافی «رودریگو هرناندز»؛ ستاره ای فراتر از یک فوتبالیست | هوش و تفکر رمز موفقیت رودری

تاریخ تولد: ۲۲ ژوئن ۱۹۹۶

محل تولد: مادرید، اسپانیا

حرفه: فوتبالیست 

پست: هافبک دفاعی

باشگاه: منچسترسیتی

قد: ۱ متر ۹۱ سانتی متر

ادامه
موسی التماری بیوگرافی موسی التماری بازیکن فوتبال اردنی

تاریخ تولد: ۱۰ ژوئن ۱۹۹۷

محل تولد: امان، اردن

حرفه: فوتبالیست

باشگاه کنونی: باشگاه فوتبال مون‌پلیه فرانسه

پست: مهاجم

قد: ۱ متر ۷۶ سانتی متر

ادامه
اوسمار ویرا بیوگرافی اوسمار ویرا سرمربی تیم پرسپولیس

تاریخ تولد: ۳ ژوئیه ۱۹۷۵

محل تولد: ریو گرانده دو سول ، برزیل

حرفه: سرمربی تیم فوتبال

باشگاه کنونی: پرسپولیس

آغاز فعالیت: سال ۱۹۹۴

ادامه
اوستون ارونوف بیوگرافی اوستون ارونوف بازیکن فوتبال ازبکی در تیم های ایرانی

چکیده بیوگرافی اوستون ارونوف

نام کامل: اوستون رستم اوگلی اورونوف

تاریخ تولد: ۱۹ دسامبر ۲۰۰۰

محل تولد: نوایی، ازبکستان

حرفه: فوتبالیست

پست: هافبک تهاجمی

باشگاه کنونی: پرسپولیس

ادامه
اکرم عفیف بیوگرافی اکرم عفیف بازیکن برتر تیم ملی قطر

تاریخ تولد: ۱۸ نوامبر ۱۹۹۶

محل تولد: دوحه، قطر

حرفه: فوتبالیست

پست: وینگر

باشگاه کنونی: السد قطر

قد: ۱ متر ۷۶ سانتی متر

ادامه
بیژن بنفشه خواه بیوگرافی بیژن بنفشه خواه بازیگر خوش سابقه سینمای ایران

تاریخ تولد: ۱ فروردین ۱۳۵۲

محل تولد: دروازه شمیران، تهران، ایران

حرفه: بازیگر

آغاز فعالیت: ۱۳۷۳

تحصیلات: فارغ‌التحصیل رشته نمایش از دانشکده هنر و معماری دانشگاه آزاد

ادامه
دنی آلوز بیوگرافی دنی آلوز؛ مدافعی با چهره منفی

تاریخ تولد: ۶ مه ۱۹۸۳

محل تولد: ژوازیرو، باهیا، برزیل

حرفه: فوتبالیست

پست: دفاع راست

قد: ۱ متر ۷۲ سانتی متر

ادامه
دیالوگ های آنشرلی

دیالوگ های آنشرلی در این مقاله از سرپوش به بررسی جذابیت های دیالوگ های آنشرلی در سینما و تئاتر می‌پردازیم. آنشرلی، با تاریخچه‌ای غنی در حوزه فرهنگ و هنر، دارای دیالوگ‌هایی است که علاوه بر ارتقاء داستان، به عنوان نمونه‌هایی برجسته از زبان هنری در این صنایع شناخته می‌شوند. اثر آنشرلی  کتاب "آنشرلی" نوشته لوسی ماد مونتگمری، داستان دختری به نام آن شرلی است که در یتیم خانه بزرگ شده و به یک خانواده ثروتمند در شهر مونک هاوس نیو برونزویک در کانادا فروخته می شود. آن شرلی دختری کنجکاو، مهربان و خلاق است که با دیالوگ های خود، شخصیتی دوست داشتنی و ماندگار در ذهن خوانندگان ایجاد کرده است. انیمیشن آنشرلی انیمیشن "آنشرلی" که در سال ۱۹۷۹ در ژاپن ساخته شده است، اقتباسی از رمان "آن در گرین گیبلز" نوشته لوسی ماد مونتگمری است. این انیمیشن، داستان دختری به نام آن شرلی را روایت می کند که در یتیم خانه بزرگ شده و به یک خانواده ثروتمند در شهر مونک هاوس نیو برونزویک در کانادا فروخته می شود. شخصیت های آنشرلی شخصیت های اصلی انیمیشن آنشرلی عبارتند از: آن شرلی: دختری کنجکاو، مهربان و خلاق که با موهای قرمز و شخصیت دوست داشتنی خود، یکی از محبوب ترین شخصیت های ادبیات کودکان است. مریلا کاترین کاتبرت: خواهر بزرگ تر ماتیو کاتبرت که با برادرش در مزرعه گرین گیبلز زندگی می کند. مریلا زنی سخت کوش و جدی است که در ابتدا از حضور آن شرلی در خانه خود خوشحال نیست. ماتیو کاتبرت: برادر کوچک تر مریلا که مردی مهربان و ساده دل است که به سرعت با آن شرلی دوست می شود. دیانا براری: دختر همسایه کاتبرت ها که با آن شرلی دوست می شود. دیانا دختری مهربان و ساده دل است که به سرعت با آن شرلی دوست می شود. دیالوگ های انیمیشن آنشرلی داستان انیمیشن آنشرلی داستان انیمیشن آنشرلی، همانند داستان رمان، از این قرار است که آن شرلی، دختری یتیم که در یتیم خانه بزرگ شده است، توسط خواهر و برادری به نام های مریلا و ماتیو کاتبرت به فرزندخواندگی پذیرفته می شود. مریلا و ماتیو، آن شرلی را برای کمک به انجام کارهای خانه و مزرعه می خواهند. آن شرلی، با موهای قرمز آتشین و شخصیت دوست داشتنی خود، به سرعت با مریلا و ماتیو و همچنین با همسایه آنها، دیانا براری، دوست می شود. آن شرلی، با ماجراجویی ها و شیطنت های خود، زندگی کاتبرت ها را زیر و رو می کند و به آنها یاد می دهد که چگونه از زندگی لذت ببرند. نکات مثبت آنشرلی انیمیشن آنشرلی، از جمله انیمیشن های ماندگار و خاطره انگیزی است که با داستان جذاب و شخصیت های دوست داشتنی خود، مخاطبان زیادی را به خود جذب کرده است. از جمله نکات مثبت این انیمیشن می توان به موارد زیر اشاره کرد: - داستان انیمیشن آنشرلی، همانند داستان رمان، داستانی جذاب و پرکشش است که مخاطبان را از ابتدا تا انتها درگیر خود می کند. - شخصیت های انیمیشن آنشرلی، از جمله آن شرلی، مریلا، ماتیو و دیانا، شخصیت هایی دوست داشتنی هستند که مخاطبان با آنها ارتباط برقرار می کنند. - انیمیشن آنشرلی، پیام های مثبتی مانند اهمیت خانواده، دوستی و امید را به مخاطبان خود منتقل می کند. دیالوگ های شخصیت آنشرلی دیالوگ های آنشرلی دیالوگ های آنشرلی، بیانگر شخصیت او هستند. او دختری کنجکاو و ماجراجو است که همیشه به دنبال یادگیری چیزهای جدید است. این ویژگی در دیالوگ های او به وضوح دیده می شود. برای مثال، در یکی از دیالوگ ها، آنشرلی از معلم خود می پرسد: "حتی اگر دنیا بد باشد، همیشه چیزهای خوب هم وجود دارد." " تصور اینکه شما یک ملکه هستید واقعا عالی است. شما بدون هیچ گونه ناراحتی از آن لذت می برید و هر زمان که بخواهید می توانید از ملکه بودن دست بردارید، کاری که در زندگی واقعی نمی توانید انجام دهید." "این یک چیز خوب در مورد این جهان است ... همیشه بهارهای بیشتری وجود دارد." "وقتی فکر می‌کنم قرار است اتفاق خوبی بیفتد، به نظر می‌رسد که بر روی بال‌های انتظار پرواز می‌کنم. و سپس اولین چیزی که متوجه می شوم با یک ضربت به زمین می افتم. اما واقعاً ماریلا، قسمت پرواز تا زمانی که ادامه دارد با شکوه است... مثل اوج گرفتن در غروب خورشید است. من فکر می‌کنم که تقریباً تاوان ضربه را می‌پردازد." "خب، نمی توان یکدفعه عادت دختر بچه بودن را کنار گذاشت." "شاید... شاید... عشق به طور طبیعی از یک دوستی زیبا آشکار شد، مانند گل رز طلایی که از غلاف سبزش می لغزد."  "این یک ایده دوست داشتنی است، دایانا؛ زندگی کردن به گونه ای که نامت را زیبا کنی، حتی اگر در آغاز زیبا نبود... آن را در افکار مردم برای چیزی آنقدر دوست داشتنی و دلپذیر قرار می دهد که هرگز به تنهایی به آن فکر نمی کنند." "شاید، به هر حال، عاشقانه مانند یک شوالیه که سوار اسب می‌شود، با شکوه و هیاهوی وارد زندگی انسان نشده باشد. شاید مثل یک دوست قدیمی از راه‌های آرام به سمت آدم خزید..." "خب، همه ما اشتباه می کنیم، عزیزم، پس فقط آن را پشت سر بگذار. ما باید از اشتباهات خود پشیمان باشیم و از آنها درس بگیریم، اما هرگز آنها را با خود به آینده منتقل نکنیم." "من معتقدم که زیباترین و شیرین ترین روزها، روزهایی نیستند که در آن اتفاقات بسیار باشکوه یا شگفت انگیز یا هیجان انگیزی رخ دهد، بلکه فقط روزهایی هستند که لذت های کوچک ساده ای را به ارمغان می آورند و به آرامی یکدیگر را دنبال می کنند، مانند مرواریدهایی که از یک رشته می لغزند." "من از دوستی بسیار سپاسگزارم. زندگی را بسیار زیبا می کند." "این بدترین دوران بزرگ شدن است و من در حال درک آن هستم. چیزهایی که در دوران کودکی خیلی می‌خواستی، وقتی به آنها دست پیدا می‌کردی، به نظرت چندان شگفت‌انگیز به نظر نمی‌رسند." "آیا خوب نیست که فکر کنیم فردا روز جدیدی است که هنوز هیچ اشتباهی در آن وجود ندارد." دیالوگ های ماندگار آنشرلی "این خیلی خوب است که در مورد غم ها بخوانید و تصور کنید که قهرمانانه از طریق آنها زندگی می کنید، اما وقتی واقعاً آنها را دارید، خیلی خوب نیست" "خیلی آسان است که شرور باشی بدون اینکه بدانی." "اما واقعاً ماریلا، نمی‌توان در چنین دنیای جالبی برای مدت طولانی غمگین ماند، می‌تواند؟" "زندگی ارزش زیستن را دارد تا زمانی که خنده در آن باشد." "تجربه من این بوده است که شما تقریباً همیشه می توانید از چیزهایی لذت ببرید، اگر تصمیم خود را محکم بگیرید که این کار را انجام دهید." "دنیای قدیمی عزیز تو بسیار دوست داشتنی هستی و من خوشحالم که در تو زنده هستم." "چرا مردم باید برای دعا زانو بزنند؟ اگر واقعاً می خواستم دعا کنم به شما می گویم که چه کار می کردم. من به تنهایی یا در جنگل های عمیق و عمیق به یک میدان بزرگ بزرگ می رفتم و به آسمان - بالا - بالا - بالا - به آن آسمان آبی دوست داشتنی نگاه می کردم که انگار پایانی برای آن وجود ندارد. آبی بودن و سپس من فقط یک دعا را احساس می کنم." "این یکی از مزایای سیزده سالگی است که شما خیلی بیشتر از زمانی که فقط دوازده ساله بودید می دانید" "تا زمانی که نمردی هرگز از غافلگیر شدن در امان نیستی" "کیک‌ ها یک عادت وحشتناک دارند که وقتی می‌ خواهید خوب باشند بد می‌ شوند" "آنه تمام عاشقانه هایت را رها نکن اندکی از آن چیز خوبی است البته نه زیاد اما کمی از آن را حفظ کن" دیالوگ های زیبای آنشرلی سخن پایانی درباره دیالوگ های آنشرلی دیالوگ های آنشرلی، بخشی از جذابیت این شخصیت دوست داشتنی هستند. این دیالوگ ها، شخصیت، امید، خوش بینی و عشق به طبیعت آنشرلی را به خوبی بیان می کنند. گردآوری: بخش هنر و سینمای سرپوش

ویژه سرپوش