شنبه ۰۱ اردیبهشت ۱۴۰۳
۱۱:۳۶ - ۱۸ خرداد ۱۳۹۷ کد خبر: ۹۷۰۳۰۴۵۲۰
فیلم و سینمای ایران

بیشترین حمایت ها را از فارابی و رسانه‌های تصویری کدام سینماگران دریافت کرده‌اند (+جدول)

رسانه های تصویری,اخبار فیلم و سینما,خبرهای فیلم و سینما,سینمای ایران
انتشار آمار و ارقام حمایت‌های پرداختی به سینماگران از سوی موسسه رسانه‌های تصویری بنیاد سینمایی فارابی فرصتی است برای ارزیابی این نکته که کدامیک از سینماگران بیش از باقی در سال‌های اخیر از کمک‌های دولتی بهره‌مند بوده‌اند.

سیاست مدیریت دولتی سینما مبنی بر علنی کردن آمار رو ارقام پرداختی‌ها به سینماگران اقدامی در جهت شفاف‌سازی است که می‌تواند نشان دهد آنچه از سینماگر مستقل و یا فیلم و تولید مستقل تاکنون شنیده‌ایم چقدر با حقیقت انطباق دارد. آیا سینماگری که سال‌ها خود را در جمع فیلمسازان مستقل سینمای ایران جای می‌داد به واقع از دولت و حمایت‌های دولتی بی‌بهره بوده یا نه این‌ها عناوینی بوده دست‌ساز برای بهره‌مندی از هر دو موهبت: نمایش استقلال و جلب نظر مطبوعات و از سوی دیگر تامین هزینه‌ها از بودجه دولتی.

 

واقعیت آن است که با توجه به نقش دولت در سینمای ایران دریافت کمک‌های دولتی عملا عیب و عاری به حساب نمی‌آید: زمانی که سینماگر برای ساخت اثر خود نیازمند حداقل دو مرحله دریافت مجوز از دولت است، یکبار در مرحله پروانه ساخت و بار دیگر بعد از تولید و کسب پروانه نمایش، اینکه دولت دست در جیب خود کند و سینماگری که در چارچوب قرار داده مورد حمایت قرار دهد امری چندان دور از انتظار نیست، اما ماجرا زمانی از این خط صاف قابل درک خارج می‌شود که برخی سینماگران با سرپوش گذاشتن و یا نادیده گرفتن کمک‌های دریافتی از دولت عنوان مستقل را کنار نام خود می‌گذارند. در چنین شرایطی است که صداقت زیر سئوال می‌رود و این پرسش پیش می‌آید اگر سینماگری که از کمک دولتی هم بهره‌مند شده خود را مستقل می‌داند، پس آنانی که نه نامشان در فهرست فارابی دیده می‌شود و نه در فهرست منتشر شده از سوی موسسه رسانه‌های تصویری «چه» هستند؟

 

در مورد حمایت فارابی و معنا و مفهوم کمک‌های این نهاد نیاز به توضیح نیست: این بنیاد از ابتدای شروع به کار در نقش حمایتگر تولید در سینمای ایران ظاهر شده است، دامنه حمایت‌ها هم از پرداخت پول تا امکانات تولید را در برمی‌گیرد، اما در مورد موسسه رسانه‌های تصویری.

 

اینکه موسسه رسانه‌های تصویری و کسب حمایت این بخش جزو حمایت‌های دولتی محسوب می‌شود به این دلیل است که اغلب این موسسه زمانی یک اثر سینمایی را برای عرضه خریداری می‌کند که این اثر چندان از سوی موسسات خصوصی فعال در شبکه نمایش خانگی مورد استقبال قرار نگرفته باشد. در این شرایط است که موسسه به نوعی برای جبران خسارت‌های وارد شده به یک فیلم وارد میدان می‌شود و از بودجه دولتی که در اختیار دارد حق پخش فیلم‌ها را خریداری می‌کند.

 

این از حق پخش در شبکه نمایش خانگی، اما براساس آنچه که در جدول منتشر شده از سوی موسسه رسانه‌های تصویری آمده حمایت‌های این بخش فقط شامل خرید حق رایت نیست، بلکه در برخی موارد مشارکت در تولید، حق مالکیت و مشارکت در توزیع را نیز شامل می‌شود. براساس جدول منتشر شده از سوی موسسه چهار فیلم «برلین منفی ۷» در سال ۱۳۸۹، «قلاده‌های طلا» در سال ۱۳۹۰، «آفتاب، مهتاب، زمین» در سال ۱۳۹۱ و «اعترافات ذهن خطرناک من» در سال ۱۳۹۳ از حمایتی با عنوان مشارکت در تولید بهره‌مند شده‌اند و تصور می‌شود این سیاست تولید جزو اصلی‌ترین برنامه‌هایی بوده که در دولت روحانی تغییر کرد.

 

برای رسیدن به درکی درست‌تر از سینماگرانی که مورد حمایت‌های دولتی قرار گرفته‌اند با ملاک قرار دادن اسامی موجود در جدول موسسه رسانه‌های تصویری، مجموع حمایت‌هایی که شامل حال این سینماگران از سوی موسسه و بنیاد سینمایی فارابی شده به دست آمده است. براساس جمع این حمایت‌ها محمد خزاعی فقط برای دو فیلم «قلاده‌های طلا» و «امپراطور جهنم» بیشترین حجم دریافتی را از موسسه و فارابی داشته است. او در سال ۹۰ برای ساخت «قلاده‌های طلا» حدود ۲٫۷ میلیارد تومان از موسسه دریافت کرده و در سال ۱۳۹۵ کمک ۱ میلیاردی فارابی برای ساخت «امپراطور جهنم» شامل حال او شده است.

 

رتبه بعدی به سعید سعدی اختصاص دارد که چهار بار از فارابی و دو بار از موسسه پول دریافت کرده است. اختلاف مجموع دریافتی او با محمد خزاعی چیزی حدود ۷۰۰ میلیون تومان است و نفر بعد جواد نوروزبیگی است: تهیه‌کننده‌ای که از اوایل دهه ۹۰ حضوری فعال در سینمای ایران داشت و بیش از اغلب تهیه‌کنندگان با فیلم اولی‌ها همکاری می‌کرد. او برای فیلم‌ها «یک سطر واقعیت»، «خرس»، «اعترافات ذهن خطرناک من» و «سوگ» از موسسه و «من و زیبا»، «مروارید»، «اعترافات ذهن خطرناک من»، «ربوده شده» و «جاودانگی» از بنیاد سینمایی فارابی حمایت دریافت کرده است.

 

یکی از اسامی قابل توجه در میان صدرنشینان وحید موسائیان است. سینماگری که اویل دهه ۸۰ با فیلم‌های مستقل و کم‌هزینه خود شناخته می‌شد، در سال ۱۳۹۰ فیلمی با بودجه فارابی با دریافت کمک هزینه ۲٫۳ میلیارد تومانی ساخت. «فرزند چهارم» البته در اکران نتوانست آنطور که موجب صرف هزینه شده بود سودی داشته باشد. او برای ساخت «قشنگ و فرنگ» هم در سال ۱۳۹۴ از فارابی حمایت دریافت کرد. موسسه رسانه‌های تصویری هم برای خرید حقوق «گلچهره» ۱۶۰ میلیون تومان به این فیلمساز پرداخت کرد.

 

محمد احمدی هم از آن اسامی است که شاید تصور نمی‌شد در این جدول میان صدرنشین‌ها قرار بگیرد، اما کمک‌هایی که او برای فیلم‌های «آزمایشگاه»، «گهواره‌ای برای مادر»، «دو ساعت بعد مهرآباد»، «به دنیا آمدن»، «جنجال در عروسی»، «حلزون» (رقص پا) و «اسکی‌باز» دریافت کرده او را بالاتر از تهیه‌کننده «برلین منفی ۷» قرار داده است. سیامک پورشریف برای ساخت یک فیلم ۲٫۴ میلیارد تومان بودجه دریافت کرده است.

 

منوچهر محمدی در سال ۱۳۹۳ حق رایت «مارمولک» را به مبلغ ۲۵۰ میلیون تومان به موسسه فروخته و برای فیلم‌های «بوسیدن روی ماه»، «فرشته‌ها با هم می‌آیند»، «امکان مینا» و «اکسیدان» از فارابی حمایت جذب کرده است. محمدحسین قاسمی هم برای ساخت «نفس» ۱ میلیارد و برای تولید «آبجی» ۵۶۰ میلیون از فارابی دریافت کرده و حق رایت «آبجی» را به موسسه ۱۵۰ میلیون تومان فروخته است.

 

محسن امیریوسفی حقوق «آشغال‌های دوست داشتنی» را به مبلغ ۵۵۰ میلیون تومان به موسسه رسانه‌های تصویری واگذار کرده و برای حقوق «خواب تلخ» هم ۵۰ میلیون از موسسه دریافت کرده است. او همچنین ۶۹۵ میلیون برای ساخت «آشغال‌های دوست داشتنی» و ۳۰۰ میلیون برای ساخت فیلمی به اسم «جنگ‌زده» از فارابی بودجه دریافت کرده است.

 

نفر دهم فهرست علیرضا رئیسیان است. او برای ساخت فیلمی به اسم «لطفا بدون گناه» در سال ۱۳۹۰ حدود ۴۰۰ میلیون تومان از فارابی بودجه گرفته؛ فیلمی که نمی‌توان ردی از آن در تولیدات سینما یافت و «دوران عاشقی» را با بودجه ۴۵۰ میلیون تومانی فارابی ساخته و برای تولید فیلم دیگری به اسم «مردی بدون سایه» در سال ۱۳۹۶، ۵۱۰ میلیون تومان بودجه دریافت کرده است. او همچنین حقوق «چهل سالگی» را به مبلغ ۵۰ میلیون تومان در سال ۱۳۹۲ به موسسه رسانه‌های تصویری واگذار کرده است.

 

از دیگر سینماگرانی که برای فیلم تحویل داده نشده بودجه از موسسه رسانه‌های تصویری دریافت کرده می‌توان به محمدرضا عرب اشاره کرد. او فیلم «تنهایی» را موسسه رسانه‌های تصویری تحویل نداده است و براساس جستجوهای صورت گرفته اطلاعاتی از ساخت این فیلم در دست نیست.

 

ردیف

نام سینماگر

دفعات دریافت حمایت از فارابی

مجموع دریافتی از فارابی

(ارقام به ریال)

دفعات دریافت حمایت از موسسه

مجموع دریافتی از موسسه رسانه‌های تصویری

(ارقام به ریال)

مجموع کل دریافتی

(ارقام به ریال)

۱

محمد خزاعی

۱

۱۰٫۰۰۰٫۰۰۰٫۰۰۰

۱

۲۷٫۲۱۲٫۱۲۱٫۲۱۳

۳۷٫۲۱۲٫۱۲۱٫۲۱۳

۲

سعید سعدی

۴

۲۴٫۷۱۴٫۰۰۰٫۰۰۰

۲

۵٫۲۰۰٫۰۰۰٫۰۰۰

۲۹٫۹۱۴٫۰۰۰٫۰۰۰

۳

جواد نوروزبیگی

۵

۱۷٫۳۵۰٫۰۰۰٫۰۰۰

۳

۱۲٫۲۷۵٫۰۰۰٫۰۰۰

۲۹٫۶۲۵٫۰۰۰٫۰۰۰

۴

وحید موسائیان

۲

۲۵٫۷۷۰٫۰۰۰٫۰۰۰

۱

۱٫۶۰۰٫۰۰۰٫۰۰۰

۲۷٫۳۷۰٫۰۰۰٫۰۰۰

۵

محمد احمدی

۷

۲۴٫۲۰۰٫۰۰۰٫۰۰۰

۲

۱٫۶۵۰٫۰۰۰٫۰۰۰

۲۵٫۸۵۰٫۰۰۰٫۰۰۰

۶

سیامک پورشریف

۰

۱

۲۴٫۷۸۰٫۰۰۰٫۰۰۰

۲۴٫۷۸۰٫۰۰۰٫۰۰۰

۷

منوچهر محمدی

۴

۱۷٫۵۵۰٫۰۰۰٫۰۰۰

۱

۲٫۵۰۰٫۰۰۰٫۰۰۰

۲۰٫۰۵۰٫۰۰۰٫۰۰۰

۸

محمدحسین قاسمی

۲

۱۵٫۶۰۰٫۰۰۰٫۰۰۰

۱

۱٫۵۰۰٫۰۰۰٫۰۰۰

۱۷٫۱۰۰٫۰۰۰٫۰۰۰

۹

محسن امیریوسفی

۲

۹٫۹۵۰٫۰۰۰٫۰۰۰

۲

۶٫۰۰۰٫۰۰۰٫۰۰۰

۱۵٫۹۵۰٫۰۰۰٫۰۰۰

۱۰

علیرضا رئیسیان

۳

۱۳٫۶۴۲٫۰۰۰٫۰۰۰

۱

۵۰۰٫۰۰۰٫۰۰۰

۱۴٫۱۴۲٫۰۰۰٫۰۰۰

۱۱

محمدحسن نجم

۲

۹٫۸۶۵٫۰۰۰٫۰۰۰

۱

۳٫۵۰۰٫۰۰۰٫۰۰۰

۱۳٫۳۶۵٫۰۰۰٫۰۰۰

۱۲

ابراهیم اصغری

۱

۱۰٫۵۰۰٫۰۰۰٫۰۰۰

۱

۹۰۰٫۰۰۰٫۰۰۰

۱۱٫۴۰۰٫۰۰۰٫۰۰۰

۱۳

امیر سمواتی

۳

۹٫۶۲۲٫۰۰۰٫۰۰۰

۱

۱٫۵۰۰٫۰۰۰٫۰۰۰

۱۱٫۱۲۲٫۰۰۰٫۰۰۰

۱۴

فرشته طائرپور

۱

۵٫۵۰۰٫۰۰۰٫۰۰۰

۱۰

۵٫۳۴۰٫۰۰۰٫۰۰۰

۱۰٫۸۴۰٫۰۰۰٫۰۰۰

۱۵

علیرضا داودنژاد

۳

۵٫۹۶۰٫۰۰۰٫۰۰۰

۲

۴٫۵۰۰٫۰۰۰٫۰۰۰

۱۰٫۴۶۰٫۰۰۰٫۰۰۰

۱۶

محمدحسین فرحبخش

۱۰

۵٫۲۸۴٫۰۰۰٫۰۰۰

۱۴

۴٫۴۲۳٫۰۰۰٫۰۰۰

۹٫۷۰۷٫۰۰۰٫۰۰۰

۱۷

محمدرضا عرب

۱

۷٫۰۰۰٫۰۰۰٫۰۰۰

۲

۲٫۷۰۰٫۰۰۰٫۰۰۰

۹٫۷۰۰٫۰۰۰٫۰۰۰

۱۸

محسن دامادی

۳

۸٫۳۴۰٫۰۰۰٫۰۰۰

۱

۱٫۲۵۰٫۰۰۰٫۰۰۰

۹٫۵۹۰٫۰۰۰٫۰۰۰

۱۹

رضا میرکریمی

۱

۷٫۰۰۰٫۰۰۰٫۰۰۰

۱

۲٫۵۰۰٫۰۰۰٫۰۰۰

۹٫۵۰۰٫۰۰۰٫۰۰۰

۲۰

پناه برخدا رضایی

۱

۸٫۰۰۰٫۰۰۰٫۰۰۰

۲

۱٫۳۰۰٫۰۰۰٫۰۰۰

۹٫۳۰۰٫۰۰۰٫۰۰۰

۲۱

ناصر رفائی

۳

۸٫۴۴۹٫۰۰۰٫۰۰۰

۱

۵۰۰٫۰۰۰٫۰۰۰

۸٫۹۴۹٫۰۰۰٫۰۰۰

۲۲

محمد پیرهادی

۰

۱

۸٫۵۳۰٫۰۰۰٫۰۰۰

۸٫۵۳۰٫۰۰۰٫۰۰۰

۲۳

منیژه حکمت

۳

۷٫۴۳۰٫۰۰۰٫۰۰۰

۱

۷۰۰٫۰۰۰٫۰۰۰

۸٫۱۳۰٫۰۰۰٫۰۰۰

۲۴

پروانه مرزبان

۳

۷٫۲۲۰٫۰۰۰٫۰۰۰

۱

۷۴۵٫۰۰۰٫۰۰۰

۷٫۹۶۵٫۰۰۰٫۰۰۰

۲۵

محسن آقاعلی‌اکبری

۱

۶۰۰٫۰۰۰٫۰۰۰

۱

۶٫۵۴۴٫۷۶۱٫۴۵۰

۷٫۱۴۴٫۷۶۱٫۴۵۰

۲۶

علی رویین‌تن

۳

۷٫۴۰۰٫۰۰۰٫۰۰۰

۱

۴۵۰٫۰۰۰٫۰۰۰

۷٫۸۵۰٫۰۰۰٫۰۰۰

۲۷

آزیتا موگویی

۱

۴٫۵۰۰٫۰۰۰٫۰۰۰

۱

۳٫۰۰۰٫۰۰۰٫۰۰۰

۷٫۵۰۰٫۰۰۰٫۰۰۰

۲۸

نادر مقدس

۲

۵٫۳۰۰٫۰۰۰٫۰۰۰

۱

۱٫۸۰۰٫۰۰۰٫۰۰۰

۷٫۱۰۰٫۰۰۰٫۰۰۰

۲۹

علی لدنی

۱

۵۰۰٫۰۰۰٫۰۰۰

۱

۶٫۵۰۰٫۰۰۰٫۰۰۰

۷٫۰۰۰٫۰۰۰٫۰۰۰

۳۰

فرامرز قریبیان

۰

۲

۷٫۰۰۰٫۰۰۰٫۰۰۰

۷٫۰۰۰٫۰۰۰٫۰۰۰

۳۱

سیدامیر پروین حسینی

۲

۳٫۱۰۰٫۰۰۰٫۰۰۰

۱

۳٫۸۰۰٫۰۰۰٫۰۰۰

۶٫۹۰۰٫۰۰۰٫۰۰۰

۳۲

مقصود جباری

۱

۲٫۰۰۰٫۰۰۰٫۰۰۰

۱

۴٫۵۰۰٫۰۰۰٫۰۰۰

۶٫۵۰۰٫۰۰۰٫۰۰۰

۳۳

محمدرضا شفیعی

۱

۴٫۰۰۰٫۰۰۰٫۰۰۰

۱

۲٫۵۰۰٫۰۰۰٫۰۰۰

۶٫۵۰۰٫۰۰۰٫۰۰۰

۳۴

علی قوی‌تن

۳

۳٫۹۸۰٫۰۰۰٫۰۰۰

۲

۲٫۰۰۰٫۰۰۰٫۰۰۰

۵٫۹۸۰٫۰۰۰٫۰۰۰

۳۵

ابوالفضل صفاری

۲

۴٫۱۰۰٫۰۰۰٫۰۰۰

۲

۱٫۸۵۰٫۰۰۰٫۰۰۰

۵٫۹۵۰٫۰۰۰٫۰۰۰

۳۶

مهدی گلی‌زاده

۱

۱٫۰۰۰٫۰۰۰٫۰۰۰

۱

۴٫۸۰۰٫۰۰۰٫۰۰۰

۵٫۸۰۰٫۰۰۰٫۰۰۰

۳۷

علی شاه‌حاتمی

۱

۴٫۰۰۰٫۰۰۰٫۰۰۰

۲

۱٫۰۰۰٫۰۰۰٫۰۰۰

۵٫۰۰۰٫۰۰۰٫۰۰۰

۳۸

رضا درمیشیان

۱

۳٫۰۰۰٫۰۰۰٫۰۰۰

۲

۲۰۰۰٫۰۰۰٫۰۰۰

۵٫۰۰۰٫۰۰۰٫۰۰۰

۳۹

مونا زندی حقیقی

۰

۱

۴٫۹۰۰٫۰۰۰٫۰۰۰

۴٫۹۰۰٫۰۰۰٫۰۰۰

۴۰

محمد حیدری منفرد

۱

۱٫۱۰۰٫۰۰۰٫۰۰۰

۱

۳٫۵۰۰٫۰۰۰٫۰۰۰

۴٫۶۰۰٫۰۰۰٫۰۰۰

۴۱

محمدعلی حسین‌نژاد

۱

۳٫۵۰۰٫۰۰۰٫۰۰۰

۱

۷۰۰٫۰۰۰٫۰۰۰

۴٫۲۰۰٫۰۰۰٫۰۰۰

۴۲

همایون رضا عطاردی

۱

۳۰۰٫۰۰۰٫۰۰۰۰

۱

۱٫۲۰۰٫۰۰۰٫۰۰۰

۴٫۲۰۰٫۰۰۰٫۰۰۰

۴۳

سیداحمد نجفی

۲

۲٫۵۰۰٫۰۰۰٫۰۰۰

۱

۱٫۶۵۰٫۰۰۰٫۰۰۰

۴٫۱۵۰٫۰۰۰٫۰۰۰

۴۴

ابوالفضل جلیلی

۱

۲٫۵۰۰٫۰۰۰٫۰۰۰

۸

۱٫۶۰۰٫۰۰۰٫۰۰۰

۴٫۱۰۰٫۰۰۰٫۰۰۰

۴۵

علی حضرتی

۱

۲٫۰۰۰٫۰۰۰٫۰۰۰

۱

۱٫۸۰۰٫۰۰۰٫۰۰۰

۳٫۸۰۰٫۰۰۰٫۰۰۰

۴۶

علیرضا شجاع‌نوری

۱

۱٫۱۰۰٫۰۰۰٫۰۰۰

۴

۲٫۶۳۰٫۰۰۰٫۰۰۰

۳٫۷۳۰٫۰۰۰٫۰۰۰

۴۷

فریدون رسولیان

۱

۲٫۶۰۰٫۰۰۰٫۰۰۰

۱

۸۰۰٫۰۰۰٫۰۰۰

۳٫۴۰۰٫۰۰۰٫۰۰۰

۴۸

شراره رخام

۰

۲

۳٫۲۵۰٫۰۰۰٫۰۰۰

۳٫۲۵۰٫۰۰۰٫۰۰۰

۴۹

فاطمه پوررحمانی

۰

۲

۳٫۲۰۰٫۰۰۰٫۰۰۰

۳٫۲۰۰٫۰۰۰٫۰۰۰

۵۰

سیدمحسن جاهد

۱

۱٫۱۵۰٫۰۰۰٫۰۰۰

۲

۱٫۸۵۰٫۰۰۰٫۰۰۰

۳٫۰۰۰٫۰۰۰٫۰۰۰

۵۱

علی انصاریان، شهرام دانش‌پور

۰

۱

۳٫۰۰۰٫۰۰۰٫۰۰۰

۳٫۰۰۰٫۰۰۰٫۰۰۰

۵۲

وحید اشتری تلخستانی

۱

۲٫۰۰۰٫۰۰۰٫۰۰۰

۱

۱٫۰۰۰٫۰۰۰٫۰۰۰

۳٫۰۰۰٫۰۰۰٫۰۰۰

۵۳

یاسمن نصرتی

۲

۲٫۶۰۰٫۰۰۰٫۰۰۰

۱

۳۰۰٫۰۰۰٫۰۰۰

۲٫۹۰۰٫۰۰۰٫۰۰۰

۵۴

جمال گلی

۰

۴

۲٫۶۵۰٫۰۰۰٫۰۰۰

۲٫۶۵۰٫۰۰۰٫۰۰۰

۵۵

محمد قهرمانی

۰

۲

۲٫۶۰۰٫۰۰۰٫۰۰۰

۲٫۶۰۰٫۰۰۰٫۰۰۰

۵۶

عباس رافعی

۱

۱٫۸۵۰٫۰۰۰٫۰۰۰

۱

۷۰۰٫۰۰۰٫۰۰۰

۲٫۵۵۰٫۰۰۰٫۰۰۰

۵۷

محمدتقی مرادی، ساسان سالور، شعله مرادی

۰

۱

۲٫۵۰۰٫۰۰۰٫۰۰۰

۲٫۵۰۰٫۰۰۰٫۰۰۰

۵۸

روح الله شمقدری

۰

۱

۲٫۵۰۰٫۰۰۰٫۰۰۰

۲٫۵۰۰٫۰۰۰٫۰۰۰

۵۹

نسیم رفیعی قهفرخی

۰

۱

۲٫۱۰۰٫۰۰۰٫۰۰۰

۲٫۱۰۰٫۰۰۰٫۰۰۰

۶۰

امیر فلک‌انگیز، قاسم فهیم‌خواه

۰

۱

۲٫۰۰۰٫۰۰۰٫۰۰۰

۲٫۰۰۰٫۰۰۰٫۰۰۰

۶۱

مهدی رحمانی، سعید عصمتی

۰

۱

۲٫۰۰۰٫۰۰۰٫۰۰۰

۲٫۰۰۰٫۰۰۰٫۰۰۰

۶۲

احمد اطراقچی، محمود محمودی

۰

۱

۲٫۰۰۰٫۰۰۰٫۰۰۰

۲٫۰۰۰٫۰۰۰٫۰۰۰

۶۳

حبیب‌الله کاسه‌ساز

۰

۱

۲٫۰۰۰٫۰۰۰٫۰۰۰

۲٫۰۰۰٫۰۰۰٫۰۰۰

۶۴

محمد صدری

۰

۱

۱٫۸۶۰٫۰۰۰٫۰۰۰

۱٫۸۶۰٫۰۰۰٫۰۰۰

۶۵

مسعود اطیابی

۱

۱٫۱۰۰٫۰۰۰٫۰۰۰

۱

۶۸۰٫۰۰۰٫۰۰۰

۱٫۷۸۰٫۰۰۰٫۰۰۰

۶۶

شفیعه آرزو اسحاقیان

۰

۱

۱٫۷۶۰٫۰۰۰٫۰۰۰

۱٫۷۶۰٫۰۰۰٫۰۰۰

۶۷

عباس جهانبخش

۱

۵۰۰٫۰۰۰٫۰۰۰

۲

۱٫۲۰۰٫۰۰۰٫۰۰۰

۱٫۷۰۰٫۰۰۰٫۰۰۰

۶۸

سعید آرمند

۰

۱

۱٫۶۰۰٫۰۰۰٫۰۰۰

۱٫۶۰۰٫۰۰۰٫۰۰۰

۶۹

محمدعلی انوشه

۰

۱

۱٫۵۴۶٫۴۰۰٫۰۰۰

۱٫۵۴۶٫۴۰۰٫۰۰۰

۷۰

حامد کلاهداری

۰

۱

۱٫۵۰۰٫۰۰۰٫۰۰۰

۱٫۵۰۰٫۰۰۰٫۰۰۰

۷۱

مجید توکلی

۱

۱٫۱۸۰٫۰۰۰٫۰۰۰

۱

۲۷۰٫۰۰۰٫۰۰۰

۱٫۴۵۰٫۰۰۰٫۰۰۰

۷۲

محسن زارعیان

۰

۱

۱٫۴۰۰٫۰۰۰٫۰۰۰

۱٫۴۰۰٫۰۰۰٫۰۰۰

۷۳

مجتبی پیری

۰

۱

۱٫۴۰۰٫۰۰۰٫۰۰۰

۱٫۴۰۰٫۰۰۰٫۰۰۰

۷۴

سامان سالور

۱

۸۰۰٫۰۰۰٫۰۰۰

۱

۵۰۰٫۰۰۰٫۰۰۰

۱٫۳۰۰٫۰۰۰٫۰۰۰

۷۵

حبیب کاوش

۰

۳

۱٫۲۰۰٫۰۰۰٫۰۰۰

۱٫۲۰۰٫۰۰۰٫۰۰۰

۷۶

کیومرث رکنی

۰

۱

۱٫۲۰۰٫۰۰۰٫۰۰۰

۱٫۲۰۰٫۰۰۰٫۰۰۰

۷۷

مجید اسماعیلی

۰

۱

۱٫۲۰۰٫۰۰۰٫۰۰۰

۱٫۲۰۰٫۰۰۰٫۰۰۰

۷۸

مهدی اللهیاری

۰

۱

۱٫۱۰۰٫۰۰۰٫۰۰۰

۱٫۱۰۰٫۰۰۰٫۰۰۰

۷۹

سعید شاهسواری

۰

۱

۱٫۰۰۰٫۰۰۰٫۰۰۰

۱٫۰۰۰٫۰۰۰٫۰۰۰

۸۰

حسین بنی‌احمدی

۰

۱

۱٫۰۰۰٫۰۰۰٫۰۰۰

۱٫۰۰۰٫۰۰۰٫۰۰۰

۸۱

علیرضا عزیزی

۰

۲

۱٫۰۰۰٫۰۰۰٫۰۰۰

۱٫۰۰۰٫۰۰۰٫۰۰۰

۸۲

عباس میردامادی

۰

۱

۱٫۰۰۰٫۰۰۰٫۰۰۰

۱٫۰۰۰٫۰۰۰٫۰۰۰

۸۳

محسن مرادی دهفولی

۰

۱

۹۰۰٫۰۰۰٫۰۰۰

۹۰۰٫۰۰۰٫۰۰۰

۸۴

حبیب احمدزاده

۰

۳

۸۱۴٫۰۰۰٫۰۰۰

۸۱۴٫۰۰۰٫۰۰۰

۸۵

منوچهر زبردست

۰

۱

۸۰۰٫۰۰۰٫۰۰۰

۸۰۰٫۰۰۰٫۰۰۰

۸۶

احمد عبدالهیان بلوچی

۱

۳۰۰٫۰۰۰٫۰۰۰

۱

۵۰۰٫۰۰۰٫۰۰۰

۸۰۰٫۰۰۰٫۰۰۰

۸۷

رضا سلامی

۰

۲

۸۰۰٫۰۰۰٫۰۰۰

۸۰۰٫۰۰۰٫۰۰۰

۸۸

رخشان بنی‌اعتماد

۰

۱

۷۰۰٫۰۰۰٫۰۰۰

۷۰۰٫۰۰۰٫۰۰۰

۸۹

بایرام فضلی

۰

۱

۷۰۰٫۰۰۰٫۰۰۰

۷۰۰٫۰۰۰٫۰۰۰

۹۰

حسین صابری

۱

۲۵۰٫۰۰۰٫۰۰۰

۱

۴۰۰٫۰۰۰٫۰۰۰

۶۵۰٫۰۰۰٫۰۰۰

۹۱

علیقلی امیراحمدی

۰

۱

۶۰۰٫۰۰۰٫۰۰۰

۶۰۰٫۰۰۰٫۰۰۰

۹۲

محمدمهدی مسگران

۰

۱

۶۰۰٫۰۰۰٫۰۰۰

۶۰۰٫۰۰۰٫۰۰۰

۹۳

فرشاد فرشته حکمت

۰

۱

۶۰۰٫۰۰۰٫۰۰۰

۶۰۰٫۰۰۰٫۰۰۰

۹۴

نادر طریقت

۰

۲

۶۰۰٫۰۰۰٫۰۰۰

۶۰۰٫۰۰۰٫۰۰۰

۹۵

مژگان ایلانلو

۰

۱

۶۰۰٫۰۰۰٫۰۰۰

۶۰۰٫۰۰۰٫۰۰۰

۹۶

کریم آتشی

۱

۳۰٫۰۰۰٫۰۰۰

۲

۵۰۰٫۰۰۰٫۰۰۰

۵۳۰٫۰۰۰٫۰۰۰

۹۷

فرامرز نورالهی

۰

۴

۵۰۰٫۰۰۰٫۰۰۰

۵۰۰٫۰۰۰٫۰۰۰

۹۸

عبدالرضا منجزی

۰

۱

۵۰۰٫۰۰۰٫۰۰۰

۵۰۰٫۰۰۰٫۰۰۰

۹۹

حسن ناظر

۰

۱

۵۰۰٫۰۰۰٫۰۰۰

۵۰۰٫۰۰۰٫۰۰۰

۱۰۰

حسن توکل‌نیا

۰

۱

۵۰۰٫۰۰۰٫۰۰۰

۵۰۰٫۰۰۰٫۰۰۰

۱۰۱

آلما فاضلی

۰

۱

۵۰۰٫۰۰۰٫۰۰۰

۵۰۰٫۰۰۰٫۰۰۰

۱۰۲

هوتن زنگنه‌پور

۰

۱

۵۰۰٫۰۰۰٫۰۰۰

۵۰۰٫۰۰۰٫۰۰۰

۱۰۳

محمدمهدی دادگو

۰

۳

۴۵۰٫۰۰۰٫۰۰۰

۴۵۰٫۰۰۰٫۰۰۰

۱۰۴

غلامرضا گمرکی

۰

۲

۴۰۳٫۰۰۰٫۰۰۰

۴۰۳٫۰۰۰٫۰۰۰

۱۰۵

سیدحسین میرشهابی، رضا پدری

۰

۱

۴۰۰٫۰۰۰٫۰۰۰

۴۰۰٫۰۰۰٫۰۰۰

۱۰۶

سعید جهانیان

۰

۱

۴۰۰٫۰۰۰٫۰۰۰

۴۰۰٫۰۰۰٫۰۰۰

۱۰۷

محسن شایان‌فر

۱۱

۳۲۵٫۰۰۰٫۰۰۰

۱

۳۰٫۰۰۰٫۰۰۰

۳۵۵٫۰۰۰٫۰۰۰

۱۰۸

وحید اسماعیلی

۰

۱

۳۰۰٫۰۰۰٫۰۰۰

۳۰۰٫۰۰۰٫۰۰۰

۱۰۹

مرضیه خطیب نقندری

۰

۱

۳۰۰٫۰۰۰٫۰۰۰

۳۰۰٫۰۰۰٫۰۰۰

۱۱۰

سهیلا پورمحمدی لویه

۰

۱

۳۰۰٫۰۰۰٫۰۰۰

۳۰۰٫۰۰۰٫۰۰۰

۱۱۱

رقیه حسینی

۰

۱

۳۰۰٫۰۰۰٫۰۰۰

۳۰۰٫۰۰۰٫۰۰۰

۱۱۲

عباس پوربافرانی

۰

۱

۲۵۰٫۰۰۰٫۰۰۰

۲۵۰٫۰۰۰٫۰۰۰

۱۱۳

عباس فکری دورباش

۰

۱

۲۰۰٫۰۰۰٫۰۰۰

۲۰۰٫۰۰۰٫۰۰۰

۱۱۴

رامتین لوافی پور

۰

۱

۲۰۰٫۰۰۰٫۰۰۰

۲۰۰٫۰۰۰٫۰۰۰

۱۱۵

مهدی افضلی

۰

۱

۲۰۰٫۰۰۰٫۰۰۰

۲۰۰٫۰۰۰٫۰۰۰

۱۱۶

بابک محمدی‌املشی

۰

۱

۲۰۰٫۰۰۰٫۰۰۰

۲۰۰٫۰۰۰٫۰۰۰

۱۱۷

علیرضا حیدری

۰

۱

۱۸۰٫۰۰۰٫۰۰۰

۱۸۰٫۰۰۰٫۰۰۰

۱۱۸

داود آتش افروز

۰

۱

۱۷۰٫۰۰۰٫۰۰۰

۱۷۰٫۰۰۰٫۰۰۰

۱۱۹

محسن مسافرچی

۰

۱

۱۵۰٫۰۰۰٫۰۰۰

۱۵۰٫۰۰۰٫۰۰۰

۱۲۰

منوچهر شاهسواری

۰

۲

۱۴۰٫۰۰۰٫۰۰۰

۱۴۰٫۰۰۰٫۰۰۰

۱۲۱

محمدرضا بادکوبه

۰

۱

۱۰۰٫۰۰۰٫۰۰۰

۱۰۰٫۰۰۰٫۰۰۰

۱۲۲

ضیاءبخش شجاعی‌مهر، کامبوزیا پرتوی

۰

۱

۸۰٫۰۰۰٫۰۰۰

۸۰٫۰۰۰٫۰۰۰

۱۲۳

محمدرضا رئیسی

۰

۲

۶۰٫۰۰۰٫۰۰۰

۶۰٫۰۰۰٫۰۰۰

۱۲۴

مصطفی نظری‌زاده کرمانی

۰

۱

۳۰٫۰۰۰٫۰۰۰

۳۰٫۰۰۰٫۰۰۰

 

 

سمیه علیپور

 

cinemacinema.ir
  • 18
  • 6
۵۰%
همه چیز درباره
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
محمدرضا احمدی بیوگرافی محمدرضا احمدی؛ مجری و گزارشگری ورزشی تلویزیون

تاریخ تولد: ۵ دی ۱۳۶۱

محل تولد: تهران

حرفه: مجری تلویزیون

شروع فعالیت: سال ۱۳۸۲ تاکنون

تحصیلات: کارشناسی حسابداری و تحصیل در رشته مدیریت ورزشی 

ادامه
رضا داوودنژاد بیوگرافی مرحوم رضا داوودنژاد

تاریخ تولد: ۲۹ اردیبهشت ۱۳۵۹

محل تولد: تهران

حرفه: بازیگر

شروع فعالیت: ۱۳۶۵ تا ۱۴۰۲

تحصیلات: دیپلم علوم انسانی

درگذشت: ۱۳ فروردین ۱۴۰۳

ادامه
فرامرز اصلانی بیوگرافی فرامرز اصلانی از تحصیلات تا شروع کار هنری

تاریخ تولد: ۲۲ تیر ۱۳۳۳

تاریخ وفات : ۱ فروردین ۱۴۰۳ (۷۸ سال)

محل تولد: تهران 

حرفه: خواننده، آهنگساز، ترانه‌سرا، نوازندهٔ گیتار 

ژانر: موسیقی پاپ ایرانی

سازها: گیتار

ادامه
علیرضا مهمدی بیوگرافی علیرضا مهمدی؛ پدیده کشتی فرنگی ایران

تاریخ تولد: سال ۱۳۸۱ 

محل تولد: ایذه، خوزستان، ایران

حرفه: کشتی گیر فرندگی کار

وزن: ۸۲ کیلوگرم

شروع فعالیت: ۱۳۹۲ تاکنون

ادامه
ابراهیم بن جعفر ابی طالب زندگینامه ابراهیم بن جعفر ابی طالب

نام پدر: جعفر بن ابی طالب

سن تقریبی: بیشتر از ۵۰ سال

نسبت های مشهور: برادر محمد بن ابی طالب

ابراهیم بن جعفر ابی طالبزندگینامه ابراهیم بن جعفر بن ابی طالب

زندگینامه ابراهیم بن جعفر بن ابی طالب

ابراهیم بن جعفر بن ابی طالب فرزند جعفر بن ابی طالب بوده است، برخی از افراد ایشان را همراه با محمد از نوه های جعفر می دانند که عمال بن زیاد وی را به شهادت رساند. برخی از منابع می گویند که ابراهیم و محمد هر دو از لشکر ابن زیاد فرار کرده بودند که بانویی در کوفه آنها را پناه می دهد، اما درنهایت سرشان توسط همسر این بانو که از یاران ابن زیاد بود از جدا شد و به شهادت رسیدند. 

ادامه
مریم طوسی بیوگرافی مریم طوسی؛ سریع ترین دختر ایران

تاریخ تولد: ۱۴ آذر ۱۳۶۷

محل تولد: تهران

حرفه: ورزشکار، دونده دوهای سرعت

تحصیلات: کارشناسی تربیت بدنی از دانشگاه تهران

قد: ۱ متر ۷۲ سانتی متر

ادامه
زهرا گونش بیوگرافی زهرا گونش؛ والیبالیست میلیونر ترکی

چکیده بیوگرافی زهرا گونش

نام کامل: زهرا گونش

تاریخ تولد: ۷ جولای ۱۹۹۹

محل تولد: استانبول، ترکیه

حرفه: والیبالیست

پست: پاسور و دفاع میانی

قد: ۱ متر و ۹۷ سانتی متر

ادامه
سوگل خلیق بیوگرافی سوگل خلیق بازیگر جوان سینمای ایران

تاریخ تولد: ۱۶ آبان ۱۳۶۷

محل تولد: تهران

حرفه: بازیگر سینما، تلویزیون و تئاتر

آغاز فعالیت: ۱۳۸۷ تاکنون

تحصیلات: لیسانس کارگردانی تئاتر از دانشگاه هنر تهران

ادامه
شیگرو میاموتو سفری به دنیای بازی های ویدیویی با شیگرو میاموتو

تاریخ تولد: ۱۶ نوامبر ۱۹۵۲

محل تولد: سونوبه، کیوتو، ژاپن 

ملیت: ژاپنی

حرفه: طراح بازی های کامپیوتری و نینتندو 

تحصیلات: کالج هنر کانازاوا

ادامه
دیالوگ های ماندگار شهاب حسینی

دیالوگ های ماندگار شهاب حسینی شهاب حسینی یکی از بهترین بازیگران سینمای ایران است که تا به حال در آثار فاخری مانند محیا، دلشکسته، شهرزاد و... به نقش آفرینی پرداخته است. این هنرمند در هر یک از هنرنمایی های خود دیالوگ های ماندگاری دارد که در ادامه این مقاله از سرپوش قصد داریم به بخشی از آنها اشاره کنیم. بیوگرافی کوتاه از شهاب حسینی سید شهاب الدین حسینی تنکابنی در ۱۴ بهمن ۱۳۵۲ در تهران به دنیا آمد. وی اصالتا تن کابنی است و تحصیلات عالیه خود را در رشته روانشناسی از دانشگاه تهران برای مهاجرت به کانادا ناتمام گذاشت. وی در سال ۱۳۷۳ با پریچهر قنبری ازدواج کرد و حاصل این پیوند دو فرزند پسر به نام های محمد امین و امیرعلی است. فعالیت هنری شهاب حسینی با تئاتر دانشجویی و سپس، گویندگی در رادیو شروع شد. از جمله جوایز این هنرمند می توان به موارد زیر اشاره کرد: - او برای بازی در شمعی در باد (۱۳۸۲) و رستگاری در هشت و بیست دقیقه (۱۳۸۳) نامزد سیمرغ بلورین بهترین بازیگر نقش مکمل مرد جشنواره فیلم فجر شد.  - حسینی در سال ۱۳۸۷ با بازی در فیلم سوپر استار جایزه سیمرغ بلورین بهترین بازیگر نقش اول مرد جشنواره فیلم فجر را دریافت کرد. -  او خرس نقره‌ای بهترین بازیگر مرد جشنواره بین‌المللی فیلم برلین ۲۰۱۱ را به‌همراه گروه بازیگران فیلم جدایی نادر از سیمین کسب کرد. - او در جشنواره فیلم کن ۲۰۱۶ نیز با ایفای نقش در فیلم فروشنده توانست جایزه بهترین بازیگر مرد جشنواره فیلم کن را به خود اختصاص بدهد. دیالوگ های ماندگار شهاب حسینی؛ درباره شهاب حسینی دیالوگ های ماندگار شهاب حسینی فیلم سینمایی دلشکسته در نقش امیرعلی: - هر کی ریــش گـذاشت مسلمـــون نیـست، هـــرکی پیـشونیش رو داغ کـــرد، مــرد خــدا نیست. - تو همه ی اعتقادا اشتباه میشه. همیشه ام یه عده گرگن تو لباس میش! -  من بنده آن دمم که ساقی گوید یک جام دگر بگیر و من نتوانم - ما فردا میایم خواستگاری، دیگه نمی خوام خواهرم باشی می خوام نفسم باشی دیالوگ های ماندگار شهاب حسینی در فیلم دلشکسته سریال شهرزاد در نقش قباد: -شهرزاد نمی دونی بدون، من با تو چیزایی پیدا کردم که هیچوقت تو زندگیم نداشتم و نمی خوام از دستش بدم. - ما همه مهره های سوخته ایم که زیر دست بزرگ آقاییم. -  آره خب عمو جان حقیقت تلخه عموجان، شنیدنش همچین یه جاهایی از وجدان آدمو جز میده. -  میرم صاف وامیستم جلوی بزرگ آقا بش میگم بزرگ آقا من، زن من، خب؟! پا به ماهه! عین ۱۰-۱۲ ماهو میخوام بمونم ور دلش چی میگی شما؟ - قباد : فقط یه سوال، خیلی دلم می خواد جوابشو بدونم، تو هنوزم دلت باهاشه؟ شهرزاد : فراموشی زمان می بره، فقط فکر می کنم اگه من به هر دری زدم، و اونی نشد که می خواستم بشه، لابد قسمت خرافه نیست، هست واقعا - موقتیه این روزا شهرزاد، می گذره. این وسط تنها چیزی که مهمه اینه که من هنوز با همه ی وجودم دوست دارم. عاشقتم - قباد : سخته واسم دوری تو اینو بفهم، چطوری اینو بهت ثابت کنم؟ شهرزاد : دیر شده، برای ثابت کردنش خیلی خیلی دیر شده … حتی ملک جوانبخت هزار و یک شبم نبودی وگرنه من کم قصه و داستان به گوش تو نخوندم. عاشق بزدل عشقو هم زایل می کنه آقای قباد دیوانسالار -قباد : این کارو باهام نکن شهرزاد. اینطوری خردم نکن. من هنوز دوستت دارم، خیلی بیشتر از قبل. همه چیو خراب نکن شهرزاد : برو قباد، پشت سرتم دیگه نگاه نکن -  من چی کار به کسی داشتم، داشتم زندگیمو می کردم. با بدبختی خودم سر و کله می زدم. اصلا روحمم خبر داشت همچین کسی تو این دنیا زندگی می کنه؟ کی نشونم داد؟ شما. بعدشم که فرستادینم تو بهشت تازه می خواستم بفهمم زندگی یعنی چی؟ تازه طعمش داشت زیر دهنم مزه مزه می کرد که یقه مو گرفتین ترپ انداختینم وسط جهنم. دیالوگ های ماندگار شهاب حسینی در سریال شهرزاد سریال مدار صفر درجه در نقش حبیب پارسا: -تو را به جای همه دوست میدارم-تو را به خاطر عطر نان گرم برفی که اب میشود -برای بخشش اولین گناه-تو را برای دوست داشتن دوست میدارم-تو را به خاطر تمام کسانی که دوست نمیدارم دوست میدارم ...  - همين قدر حاليمه كه هيچ دست مساعدتي از طرف قدرتهاي استعماري داخل اين كشور دراز نشده!!الي به اينكه مقاصد سياسي و اغراض اقتصادي خاصي رو دنبال مي كردن.وام كه بهم فرصت بدن كه خودم براي زندگيم تصميم بگيرم؛خودم انتخاب كنم؛همين  - مظفر:منوببخش ...یافراموش کن! حبیب:میبخشم...ولی فراموش نمیکنم!!!  -حبيب: فقط چرا فكر مي كنيد كه سفر اعزام ممكنه منتفي بشه؟ دكتر: اين مملكت پسرجان،سرزمين گسل و زلزله و پس لرزه است!آدم از فردا روزش - این و خداوند باید جواب بده ، باید جواب این سوال رو بده ! اگه تو این دنیا هیچ جایی برای آرامش وجود نداره ؛ و اگه تمام رویاهای ما از عشق ، عدالت و آزادی فقط ی خیال بیهودس! پس چرا ما رو آفرید ؟!... -ميدوني چيه تقي جان؟من بر خلاف مرحوم پدرم،ازسياست چيز زيادي نميدونم! همين قدر حاليمه كه هيچ دست مساعدتي از طرف قدرتهاي استعماري داخل اين كشور دراز نشده!!الي به اينكه مقاصد سياسي و اغراض اقتصادي خاصي رو دنبال مي كردن.وام كه بهم فرصت بدن كه خودم براي زندگيم تصميم بگيرم؛خودم انتخاب كنم؛ همين دیالوگ های ماندگار شهاب حسینی در سریال مدار صفر درجه سایر فیلم ها: -یه پایان تلخ بهتر از یه تلخی پایان ناپذیره ... (درباره الی) - میدونی برتر از عشق بی فرجام چیه؟فرجام بدون عشق... (برف روی شیروانی داغ) - من زندگی مو باختم حاج اقا منو از زندون می ترسونی؟برو از خدا بترس ... (جدای نادر از سیمین) - جنگ احساس مسولیته نه شلیکه گلوله ... (شوق پرواز) - هر چه تو اوج میگیری دنیا از دید تو بزرگتر می شود و تو از دید دنیا کوچکتر می شوی ... (شوق پرواز) - تو کویر ادم به خدا نزدیک تره چون اسمون به زمین نزدیک تره ... (پلیس جوان) - میدونی چیت حرص ادمو درمیاره؟اینکه حالت از من بده ولی حس واقعیتو بهم نمیگی خب چیه هر چی هست بیا به خودم بگو فکر میکنی چیزیمه؟فکر میکنی چون چیزیمه عرضه ندارم پس چون عرضه ندارم دیگه.....این منصفانه نیست چون من دارم سعی خودمو میکنم غلطی تا حالا نتونستم بکنم چون نمیتونم تمرکز کنم رو کاری ک باید بکنم نمیتونم تمرکز کنم چون همه ی وقتمو اون چرت وپرتا ی مزخرف و دغدغه های احمقانه پر کرده دانشکده ی مزخرف و شاگردای خنگ و... (پرسه در مه) گردآوری: بخش هنر و سینمای سرپوش

ویژه سرپوش