چهارشنبه ۲۵ تیر ۱۴۰۴
۱۵:۳۵ - ۰۳ دي ۱۳۹۸ کد خبر: ۹۸۱۰۰۰۸۱۶
فیلم و سینمای ایران

​​​​​​​چرا نباید از اکران همزمان چند فیلم کودک و نوجوان خوشحال بود؟

​​​​​​​ترافیك در خیابان خلوت

ترافیك در خیابان خلوت,اخبار فیلم و سینما,خبرهای فیلم و سینما,سینمای ایران

گلایه كلیشه‌ای و فرسایشی درباره سینمای كودك و نوجوان، بی‌اعتنایی و بی‌مهری در اكران عمومی است و معمولا این سوال از سیستم اكران وجود دارد كه چرا فیلم‌های این گونه سینمایی، غالبا در وضعیت مطلوبی روی پرده نمی‌روند و به جز موارد بسیار اندك و استثنایی به فروش بالایی دست پیدا نمی‌كنند. درواقع چون شرایط اكران و رقابت آنها با فیلم‌های كمدی و سینمای اجتماعی بزرگسالان منصفانه و برابر نیست و به اصطلاح گل سئانس‌ها در اختیار این آثار قرار نمی‌گیرد و حتی گاهی سئانس‌های مرتب و پیوسته‌ای هم ندارند، انتظار دیده شدن مناسب و فروش بالای آنها هم چندان معقول نیست.

اما در این بازه زمانی به نظر می‌رسد، سینمای ایران از آن‌طرف بام افتاده است و شاهد توجهی ناگهانی و دور از انتظار به گونه كودك و نوجوان هستیم؛ به‌طوری‌كه در این چند وقت اخیر پنج فیلم در این گونه، تقریبا در فواصلی نزدیك به هم اكران عمومی شده‌اند و از این میان در حركتی تاریخی و بی سابقه، سه فیلم منطقه پرواز ممنوع، بنیامین و تورنادو در یك روز (۱۵ آذر) به اتفاق روی پرده سینماها رفتند.

خوب یا بد؟

اگر خاطرتان باشد یكی از جمله‌های تبلیغاتی فیلم سینمایی لیلی با من است ساخته كمال تبریزی این بود: «بخندم یا بگریم، چون لیلی با من است.» حالا شده حكایت سینمای كودك و نوجوان ایران در این چند وقت كه چند فیلم آن تقریبا به‌طور همزمان اكران عمومی شده‌اند، با این وضعیت شما بگویید باید بخندیم یا بگرییم. یعنی خوشحال باشیم كه سرانجام اكران عمومی به سینمای كودك و نوجوان لبخند زده و التفاتی كرده است كه چنین بستر نمایشی را در اختیار آن قرار داده یا بگرییم و ناراحت باشیم كه این ترافیك اكران، بیشتر نوعی جفا در حق سینمای كودك و نوجوان است و امكان رقابت درست و دیده شدن مناسب و فروش احتمالی بالای آنها را سلب می‌كند.

طبیعی است سینمای كودك و نوجوان در سال‌های اخیر با دوران طلایی و درخشان خود فاصله دارد؛ اگرچه نیمه پرلیوان را هم می‌بینیم و اذعان می‌كنیم گاهی هنوز فیلم‌های معدود خوب و جذابی هم در این زمینه ساخته می‌شود، اما به اعتقاد برخی كارشناسان و تحلیلگران سینمایی و البته تماشاگران، در گذشته و به‌ویژه دهه‌های ۶۰ و ۷۰، هم فیلم‌های «برای كودكان و نوجوانان» مهم‌تر و پرمخاطب‌تری در سینمای ایران ساخته می‌شد و هم در زمینه فیلم‌های «درباره كودكان و نوجوانان» اوضاع به‌مراتب بهتر بود و برخی از مهم‌ترین فیلمسازان سرشناس و معتبر، فیلم‌های ماندگاری در این گونه سینمایی می‌ساختند.

اما در سال‌های اخیر، سینمای كودك و نوجوان در هر دو شكل آن از رونق افتاد و تلاش‌ها در این زمینه چندان كارا و تاثیرگذار نبود و نیست و به موج و جریانی مستمر و پرمخاطب تبدیل نشده است. حتی باوجود موفقیت اعتباری و فروش خوب برخی فیلم‌های كودك و نوجوان و انیمیشن‌های سینمایی به نظر نمی‌رسد بیشتر آنها قابلیت خاطره‌سازی برای بچه‌های این نسل را داشته باشند. درواقع آثار سینمای كودك و نوجوان این سال‌ها كمتر واجد آن میزان اهمیت و خاطره سازی فیلم‌های خاطره انگیز این گونه در دهه‌های گذشته هستند.

بنابراین باتوجه به وضعیت نامناسب سینمای كودك و نوجوان در سال‌های اخیر، لزوم توجه و حمایت بیشتر از آن اهمیت می‌یابد. یكی از نمونه‌های بارز و برجسته این پشتیبانی، در حوزه پخش و اكران است و مجموعه‌هایی چون سازمان سینمایی و شورای صنفی نمایش، ذاتا و ماهیتا باید اقداماتی عملی دراین خصوص انجام دهند، اما در عمل چندان این اتفاق نمی‌افتد و اگر هم نیت خیر و شعار مثبتی در این زمینه وجود دارد، منجر به اقداماتی نظام‌مند و كاربردی نمی‌شود و كم پیش آمده كه فیلم‌های كودك و نوجوان در سال‌های اخیر، در موقعیت مناسبی اكران عمومی شوند.

در چنین شرایطی، اكران همزمان سه فیلم كودك و نوجوان در یك روز، به شدت سوال برانگیز است و در نگاه اول غیرقابل هضم و غیرقابل توجیه به نظر می‌رسد. چطور می‌شود سینمایی كه در طول سال، كمتر اعتنایی به سینمای كودك و نوجوان در اكران عمومی می‌كند و مجال مناسبی برای عرضه شدن در اختیار فیلم‌های آن قرار نمی‌دهد، ناگهان دلسوز این گونه سینمایی می‌شود و به قصد گرفتن ابرو، چشم‌های بی سوی سینمای كودك و نوجوان را هم كور می‌كند!

اگر بخواهیم خوشبینانه به ماجرا نگاه كنیم، خلاصه اش این می‌شود كه مدیران و متولیان سینمایی كشور خواسته اند در زمینه كم كاری‌های معمولا همیشگی درباره سینمای كودك و نوجوان جبران مافات كنند، اما تصمیم مناسبی برای این توبه سینمایی اتخاذ نكردند، حالا یا دانش و آگاهی نداشتند یا به دلایلی كه عرض می‌كنیم بستر مناسبی برای حمایت درست در این خصوص فراهم نبود. اگر هم بدبینانه سراغ ماجرا برویم، ممكن است دنبال دست‌هایی باشیم كه با دلایل عامدانه و با اعمال نفوذ و پارتی بازی در زمینه اكران و این ترافیك خودخواسته، در پی حذف یا ضربه زدن به سینمای كودك و نوجوان و تسویه‌حساب‌های شخصی یا سینمایی با تهیه‌كنندگان و صاحبان و پخش‌كنندگان این گونه سینمایی هستند.

جشنواره خنثی و شورایی بی تاثیر

جشنواره فیلم‌های كودكان و نوجوانان، خوشبختانه همچنان به حیات خود ادامه می‌دهد و چراغ سینمای كودك و نوجوان را روشن نگاه داشته است، اما این رویداد هم در سال‌های اخیر باوجود معرفی برخی استعدادها به سینمای ایران، بیشتر در حد یك دورهمی سینمایی مانده و آن تاثیرگذاری گذشته را ندارد. درست است كه جشنواره صرفا ویترین تولیدات سالانه است و نمی‌توان انتظار معجزه را از آن داشت، اما شاید جنبه‌های نظارتی كیفی آن مانند گذشته محكم نیست كه فیلم‌هایی با كیفیت‌های پایین و به دور از جذابیت و نگاه مخاطب پسند در آن حضور دارند و با تخفیف و نگاه با اغماض، بعضا برنده جوایزی هم می‌شوند. جشنواره در این سال‌ها به اندازه‌ای رنگ و رو رفته و كم اثر شده كه حتی برخی فیلم‌های به نمایش درآمده در آن رنگ پرده سینما را نمی‌بینند و تقاضایی برای پخش آنها از سوی سینمادارها وجود ندارد.

چند سال پیش شورایی در بنیاد سینمایی فارابی تشكیل شد به نام شورای راهبردی و سیاستگذاری سینمای كودك و نوجوان و قرار بود كه اقداماتی مهم و تاثیرگذار و جریانساز در این زمینه انجام دهند و در ارتقای كیفی فیلم‌های این گونه سینمایی نقش بسزایی داشته باشند و همچنین فضایی درست و اصولی همچون تشكیل گروه اكران سینمای كودك و نوجوان، گام مهمی برای اكران مناسب و بدون دغدغه فیلم‌های خوب و جذاب این سینما بردارند، اما دریغ كه در عمل اتفاق مهمی رخ نداد و یتیمی و بی سرپرستی سینمای كودك و نوجوان در این سال‌ها كماكان ادامه دارد. خروجی همه آن دورهمی‌های جشنواره فیلم‌های كودك و نوجوان و شورای راهبردی و سیاستگذاری، باید تاثیر خود را در رونق تولید و بهبود وضع اكران و در عمل بگذارد كه هنوز نگذاشته است.

 

رقابت نابرابر

یكی از مهم ترین دلایل ناكامی كلی سینمای كودك و نوجوان در این سال‌ها به كیفیت خود آثار برمی گردد كه عمدتا از استاندارد لازم به دورند و برای بچه‌ها جذابیت ندارند یا دست كم كیفیت فیلم‌ها به اندازه‌ای نیست كه با اقبال بالای مخاطبان كودك و نوجوان روبه رو شوند. طبیعی است در چنین وضعیتی، كمتر سینماداری حاضر است ریسك كند و اكران چنین آثاری را بپذیرد. قبل تر از این مرحله البته، جلب نظر پخش‌كننده‌های سینمایی است كه اگر فیلم‌ها ظرفیت و مولفه‌های اولیه فروش را نداشته باشند، اصلا موردتوجه قرار نمی‌گیرند. به فرض اگر هم فیلم تقریبا خوبی در زمینه كودك و نوجوان حی و حاضر باشد و پخش كننده‌ای هم داشته باشد، در رقابت نابرابر با فیلم‌های كمدی و سینمای اجتماعی بخت اندكی برای اكرانی مناسب دارد.

در اكران عید نوروز كه حتی بسیاری از فیلم‌های قدرتمند و با مولفه‌های بالای فروش هم در رقابت با همتایان شكست می‌خورند و در اكران‌های بعدی و دیگر فصول طلایی نیز همچنان رقابت دشواری میان فیلم‌ها وجود دارد، بنابراین فیلم‌های كودكان و نوجوانان باید خیلی وضع ویژه‌ای داشته باشند كه زمان مناسبی در اكران، نصیبشان شود. بنابراین معمولا فیلم‌های كودك و نوجوان به طور خودكار و در شكست در جریان این رقابت تبعیض آمیز و نابرابر، ناچارند به زمان‌های نامناسب اكران و در ماه‌های پایانی سال رضایت دهند. اگر سه فیلم كودك و نوجوان در یك روز اكران می‌شوند و اكران پنج فیلم این گونه سینمایی تقریبا در یك بازه زمانی اتفاق افتاده، یكی از دلایل مهمش این است كه در زمان‌های دیگر سال مجالی برای اكران آنها وجود نداشته است و اگر صاحبان آثار به همین زمان هم رضایت نمی‌دادند و قرارداد برای اكران نمی‌بستند، احتمالا فیلمشان در زمان بدتری روانه پرده سینماها می‌شد.

با این حال باید به تصمیم خوب شورای صنفی نمایش هم اشاره كرد كه در این یكی دو سال اخیر، حضور یك فیلم كودك و نوجوان یا پویانمایی را در میان گزینه‌های نهایی اكران نوروز مدنظر قرار داده‌اند.  

 

به گواه آمار

تا اینجای سال ۹۸، هشت فیلم كودك و نوجوان (كه آثار پویانمایی را هم شامل می‌شود) اكران عمومی شده اند؛ با نگاهی اجمالی به تاریخ اكران‌های این فیلم‌ها درمی‌یابیم شورای صنفی نمایش می‌توانست چینشی مناسب تر برای این آثار درنظر بگیرد، نه این كه مثل حالا پنج فیلم كودك و نوجوان اكران شود و در عوض در بسیاری از روزها و فصول اكران، بچه‌ها در حسرت تماشای یك فیلم مناسب سن و سال خودشان باشند.

تا این مقطع زمانی، درمجموع ۵۹‌فیلم اكران شده اند كه سهم هشت‌تایی سینمای كودك و نوجوان، البته جای امیدواری دارد كه نسبت به سال گذشته پیشرفتی دوبرابری محسوب می‌شود كه تنها چهار فیلم كودك و نوجوان در آن اكران شد، آن هم به نسبت ۶۰ فیلمی كه سال ۹۷ رنگ پرده سینما را دیدند. یعنی به لحاظ آماری اكران فیلم كودك و نوجوان، با رشدی قابل اشاره‌ای روبه رو بودیم، اما در زمینه چینش صحیح و تقسیم منطقی و عادلانه این آثار در اكران و در طول سال، وضعیت بدتری نسبت به سال گذشته داشتیم.

گلایه‌هــای مــطـرح شـــــده

اكران همزمان سه فیلم كودك و نوجوان و نمایش پنج فیلم این گونه سینمایی در یك بازه زمانی كوتاه، باعث اعتراضات و واكنش‌هایی میان صاحبان این آثار و برخی فعالان این عرصه شده است.

حامد جعفری، تهیه‌كننده آثار پویانمایی شاهزاده روم و فیلشاه با انتشار یادداشتی نسبت به اكران همزمان فیلم‌های كودك و نوجوان واكنش نشان داد و نوشت: اكران همزمان سه فیلم كودك و نوجوان (بنیامین، تورنادو و منطقه پرواز ممنوع) درسینماها برایمان یادآور همان رفتاری است كه برخی مدیران و اهالی سینما با «فیلشاه» داشتند. همان سنگ‌هایی كه برخی مدیران سینمایی با سوء‌استفاده از سمت‌هایشان بر سر راه موفقیت ما در اكران قرار می‌دادند، بر سر راه سه فیلمی قرارگرفته كه اگر در رقابتی ناجوانمردانه واردشان نمی‌كردند، فارغ از محتوایشان می‌توانستند فروش بهتری در گیشه داشته باشند. هرچند سهم شورای صنفی نمایش در این قصور و جفا در حق سینمای كودك و نوجوان بیش از دیگران است اما نباید نقش سازمان سینمایی و مدیران سینمایی را كه وظیفه نظارتی در این بین دارند، نادیده بگیریم.»

مصطفی حسن‌آبادی، تهیه‌كننده بنیامین هم در گفت‌وگویی كه با پانا داشت، گفت: مسؤولان سینمایی و شورای صنفی نمایش این طور صلاح دیدند كه سه فیلم كودك و نوجوان را به طور همزمان در سینماها اكران كنند تا هیچ كدام از فیلم‌ها نتوانند سبد بزرگی از فروش در گیشه سینماها داشته باشند.

سیدجواد هاشمی، كارگردان تورنادو هم نامه‌ای سرگشاده خطاب به حسین انتظامی، رئیس سازمان سینمایی نوشت كه شروع آن از این قرار است: به نظر می‌رسد به رغم ادعای سازمان تحت امرتان، حضرتعالی هیچ توجهی به سینمای كودك و به‌ویژه سینمای خصوصی ندارید. روابط عمومی سازمان اوج هم با انتشار توییتی از وضعیت اكران ۲۳ نفر گلایه كرد.

jamejamdaily.ir
  • 17
  • 8
۵۰%
همه چیز درباره
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
هیثم بن طارق آل سعید بیوگرافی هیثم بن طارق آل سعید؛ حاکم عمان

تاریخ تولد: ۱۱ اکتبر ۱۹۵۵ 

محل تولد: مسقط، مسقط و عمان

محل زندگی: مسقط

حرفه: سلطان و نخست وزیر کشور عمان

سلطنت: ۱۱ ژانویه ۲۰۲۰

پیشین: قابوس بن سعید

ادامه
بزرگمهر بختگان زندگینامه بزرگمهر بختگان حکیم بزرگ ساسانی

تاریخ تولد: ۱۸ دی ماه د ۵۱۱ سال پیش از میلاد

محل تولد: خروسان

لقب: بزرگمهر

حرفه: حکیم و وزیر

دوران زندگی: دوران ساسانیان، پادشاهی خسرو انوشیروان

ادامه
صبا آذرپیک بیوگرافی صبا آذرپیک روزنامه نگار سیاسی و ماجرای دستگیری وی

تاریخ تولد: ۱۳۶۰

ملیت: ایرانی

نام مستعار: صبا آذرپیک

حرفه: روزنامه نگار و خبرنگار گروه سیاسی روزنامه اعتماد

آغاز فعالیت: سال ۱۳۸۰ تاکنون

ادامه
یاشار سلطانی بیوگرافی روزنامه نگار سیاسی؛ یاشار سلطانی و حواشی وی

ملیت: ایرانی

حرفه: روزنامه نگار فرهنگی - سیاسی، مدیر مسئول وبگاه معماری نیوز

وبگاه: yasharsoltani.com

شغل های دولتی: کاندید انتخابات شورای شهر تهران سال ۱۳۹۶

حزب سیاسی: اصلاح طلب

ادامه
زندگینامه امام زاده صالح زندگینامه امامزاده صالح تهران و محل دفن ایشان

نام پدر: اما موسی کاظم (ع)

محل دفن: تهران، شهرستان شمیرانات، شهر تجریش

تاریخ تاسیس بارگاه: قرن پنجم هجری قمری

روز بزرگداشت: ۵ ذیقعده

خویشاوندان : فرزند موسی کاظم و برادر علی بن موسی الرضا و برادر فاطمه معصومه

ادامه
شاه نعمت الله ولی زندگینامه شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه

تاریخ تولد: ۷۳۰ تا ۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

حرفه: شاعر و عارف ایرانی

دیگر نام ها: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

آثار: رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی، شرح لمعات

درگذشت: ۸۳۲ تا ۸۳۴ هجری قمری

ادامه
نیلوفر اردلان بیوگرافی نیلوفر اردلان؛ سرمربی فوتسال و فوتبال بانوان ایران

تاریخ تولد: ۸ خرداد ۱۳۶۴

محل تولد: تهران 

حرفه: بازیکن سابق فوتبال و فوتسال، سرمربی تیم ملی فوتبال و فوتسال بانوان

سال های فعالیت: ۱۳۸۵ تاکنون

قد: ۱ متر و ۷۲ سانتی متر

تحصیلات: فوق لیسانس مدیریت ورزشی

ادامه
حمیدرضا آذرنگ بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ؛ بازیگر سینما و تلویزیون ایران

تاریخ تولد: تهران

محل تولد: ۲ خرداد ۱۳۵۱ 

حرفه: بازیگر، نویسنده، کارگردان و صداپیشه

تحصیلات: روان‌شناسی بالینی از دانشگاه آزاد رودهن 

همسر: ساناز بیان

ادامه
محمدعلی جمال زاده بیوگرافی محمدعلی جمال زاده؛ پدر داستان های کوتاه فارسی

تاریخ تولد: ۲۳ دی ۱۲۷۰

محل تولد: اصفهان، ایران

حرفه: نویسنده و مترجم

سال های فعالیت: ۱۳۰۰ تا ۱۳۴۴

درگذشت: ۲۴ دی ۱۳۷۶

آرامگاه: قبرستان پتی ساکونه ژنو

ادامه
دیالوگ های ماندگار درباره خدا

دیالوگ های ماندگار درباره خدا دیالوگ های ماندگار درباره خدا پنجره ای به دنیای درون انسان می گشایند و راز و نیاز او با خالق هستی را به تصویر می کشند. در این مقاله از سرپوش به بررسی این دیالوگ ها در ادیان مختلف، ادبیات فارسی و سینمای جهان می پردازیم و نمونه هایی از دیالوگ های ماندگار درباره خدا را ارائه می دهیم. دیالوگ های سینمایی معروف درباره خدا همیشه در تاریکی سینما طنین انداز شده اند و ردی عمیق بر جان تماشاگران بر جای گذاشته اند. این دیالوگ ها می توانند دریچه ای به سوی دنیای معنویت و ایمان بگشایند و پرسش های بنیادین بشری درباره هستی و آفریننده آن را به چالش بکشند. دیالوگ های ماندگار و زیبا درباره خدا نمونه دیالوگ درباره خدا به دلیل قدرت شگفت انگیز سینما در به تصویر کشیدن احساسات و مفاهیم عمیق انسانی، از تاثیرگذاری بالایی برخوردار هستند. نمونه هایی از دیالوگ های سینمایی معروف درباره خدا در اینجا به چند نمونه از دیالوگ های سینمایی معروف درباره خدا اشاره می کنیم: فیلم رستگاری در شاوشنک (۱۹۹۴): رد: "امید چیز خوبیه، شاید بهترین چیز. و یه چیز مطمئنه، هیچ چیز قوی تر از امید نیست." این دیالوگ به ایمان به خدا و قدرت امید در شرایط سخت زندگی اشاره دارد. فیلم فهرست شیندلر (۱۹۹۳): اسکار شیندلر: "من فقط می خواستم زندگی یک نفر را نجات دهم." این دیالوگ به ارزش ذاتی انسان و اهمیت نجات جان انسان ها از دیدگاه خداوند اشاره دارد. فیلم سکوت بره ها (۱۹۹۱): دکتر هانیبال لکتر: "خداوند در جزئیات است." این دیالوگ به ظرافت و زیبایی خلقت خداوند در دنیای پیرامون ما اشاره دارد. پارادیزو (۱۹۸۸): آلفردو: خسته شدی پدر؟ پدر روحانی: آره. موقع رفتن سرازیریه خدا کمک می کنه اما موقع برگشتن خدا فقط نگاه می کنه. الماس خونین (۲۰۰۶): بعضی وقتا این سوال برام پیش میاد که خدا مارو به خاطر بلاهایی که سر همدیگه میاریم می بخشه؟ ولی بعد به دور و برم نگاه می کنم و به ذهنم می رسه که خدا خیلی وقته اینجارو ترک کرده. نجات سربازان رایان: فرمانده: برید جلو خدا با ماست ... سرباز: اگه خدا با ماست پس کی با اوناست که مارو دارن تیکه و پاره می کنن؟ بوی خوش یک زن (۱۹۹۲): زنها ... تا حالا به زن ها فکر کردی؟ کی خلقشون کرده؟ خدا باید یه نابغه بوده باشه ... زیر نور ماه: خدا خیلی بزرگتر از اونه که بشه با گناه کردن ازش دور شد ... ستایش: حشمت فردوس: پیش خدا هم که باشی، وقتی مادرت زنگ می زنه باید جوابشو بدی. مارمولک: شاید درهای زندان به روی شما بسته باشد، اما درهای رحمت خدا همیشه روی شما باز است و اینقدر به فکر راه دروها نباشید. خدا که فقط متعلق به آدم های خوب نیست. خدا خدای آدم خلافکار هم هست. فقط خود خداست که بین بندگانش فرقی نمی گذارد. او اند لطافت، اند بخشش، بیخیال شدن، اند چشم پوشی و رفاقت است. دیالوگ های ماندگار درباره خدا؛ دیالوگ فیلم مارمولک رامبو (۱۹۸۸): موسی گانی: خدا آدمای دیوونه رو دوس داره! رمبو: چرا؟ موسی گانی: چون از اونا زیاد آفریده. سوپر نچرال: واقعا به خدا ایمان داری؟ چون اون میتونه آرامش بخش باشه. دین: ایمان دارم یه خدایی هست ولی مطمئن نیستم که اون هنوز به ما ایمان داره یا نه. کشوری برای پیرمردها نیست: تو زندگیم همیشه منتظر بودم که خدا، از یه جایی وارد زندگیم بشه ولی اون هیچوقت نیومد، البته اگر منم جای اون بودم خودمو قاطی همچین چیزی نمی کردم! دیالوگ های ماندگار درباره خدا؛ دیالوگ فیلم کشوری برای پیرمردها نیست سخن پایانی درباره دیالوگ های ماندگار درباره خدا دیالوگ های ماندگار درباره خدا در هر قالبی که باشند، چه در متون کهن مذهبی، چه در اشعار و سروده ها و چه در فیلم های سینمایی، همواره گنجینه ای ارزشمند از حکمت و معرفت را به مخاطبان خود ارائه می دهند. این دیالوگ ها به ما یادآور می شوند که در جستجوی معنای زندگی و یافتن پاسخ سوالات خود، تنها نیستیم و همواره می توانیم با خالق هستی راز و نیاز کرده و از او یاری و راهنمایی بطلبیم. دیالوگ های ماندگار سینمای جهان درباره خدا گردآوری: بخش هنر و سینمای سرپوش

ویژه سرپوش