یکشنبه ۳۰ اردیبهشت ۱۴۰۳
۱۸:۱۹ - ۱۷ آذر ۱۴۰۰ کد خبر: ۱۴۰۰۰۹۱۵۶۵
فیلم و سینمای جهان

۷ فیلم برتر اندرو گارفیلد به جز مرد عنکبوتی که تماشایی هستند

اندرو گارفیلد,فیلم های برتر از اندرو گارفیلد

زمانی که اندرو گارفیلد در سال ۲۰۱۲ نقش پیتر پارکر را در «مرد عنکبوتی شگفت‌انگیز» بازی کرد، فرض عموم افراد این بود که هالیوود یک بازیگر مناسب برای نقش‌های اصلی پیدا کرده است که به طور مداوم می‌تواند در راس بزرگ‌ترین پروژه‌ها قرار بگیرد.

او پیش از این در فیلم بسیار مشهور «شبکه اجتماعی» بازی کرده بود. گارفیلد کاریزماتیک و خوش تیپ بود و می‌دانست که چگونه جلوی دوربین رفتار کند. با این حال، وی هرگز در قید و بند نقش‌های اصلی و مردان معمولی قرار نگرفت. علایقش او را مانند کالین فارل یا جود لاو، از کانون توجه اصلی هالیوود دور کرد و او سعی کرد تا محدودیت‌های خود را زیر پا بگذارد. گارفیلد در سال ۲۰۲۱ در سه فیلم «جریان اصلی»، «چشمان تامی فی» و «تیک تیک بوم» در نقش اصلی بازی کرده است که آخرین مورد توجه زیادی را به خود جلب کرده و احتمالا جوایز زیادی را برای اجرایش در نقش آهنگسازی به نام جاناتان لارسون برای او به ارمغان آورد.

هر سه این اجراها در کنار بسیاری از کارهای او در طول دوران کاری کوتاه اما پربارش، در دسته بندی آثار برتر گارفیلد قرار دارند که با وسواس خاصی آن‌ها را انتخاب کرده است. گارفیلد از انتخاب‌های بزرگ و غیرعادی خجالت نمی‌کشد، انتخاب‌هایی که بسیاری از مخاطبان ممکن است آن‌ها را عجیب و غریب یا نامرتبط بدانند. برخی ممکن است روش و سبک وی را دوست نداشته باشند اما به هر حال، هیچ کس هرگز نمی‌تواند کار او را بر این اساس مورد انتقاد قرار دهد و او به هیچ وجه در هر پروژه‌ای که به او پیشنهاد شود بازی نمی‌کند. این تعهد شدید اغلب نتیجه کاملا ویژه‌ای رقم می‌زند و حالا زمان آن رسیده است که دلیل بی‌نظیر بودن اندرو گارفیلد را با رتبه‌بندی ۷ مورد از بهترین فیلم‌های کارنامه‌اش بررسی کنیم. 

۷. ماجراجویی سرخ: سال پروردگار ما ۱۹۷۴ (Red Riding: The Year of Our Lord 1974)

اندرو گارفیلد,فیلم های برتر از اندرو گارفیلد

کارگردان: جولین جارولد

بازیگران: اندرو گارفیلد، دیوید موریسی، شان بین

تاریخ انتشار: ۲۰۱۰

امتیاز راتن تومیتوز: ۱۰۰ از ۱۰۰

امتیاز IMDb به فیلم: ۷ از ۱۰

سه‌گانه «ماجراجویی سرخ» دیگر در گفتگوهای فرهنگی و سینمایی امروزه جایی ندارد. این فیلم از کانال ۴ بریتانیا پخش شد و در سینماهای ایالات متحده اکران گردید اما در اقلیت ماند. این سه فیلم جنایی با اقتباس از رمان‌های دیوید پیرس که تعداد زیادی از بازیگران فوق‌العاده بریتانیایی از ربکا هال گرفته تا پیتر مولان در آن‌ها به ایفای نقش می‌پردازند، زاویه‌ دیدی متفاوت به داستان تاریخی یک قاتل زنجیره‌ای در دهه‌ ۷۰ و اوایل دهه ۸۰ میلادی دارند. اندرو گارفیلد در اولین فیلم، «سال پروردگار ما ۱۹۷۴»، در نقش یک خبرنگار جوان بازی می‌کند که درگیر جریان قتل و فساد درونی اداره پلیس می‌شود.

گارفیلد در آن زمان در اواسط دهه سوم زندگی‌اش قرار داشت اما در این داستان جنایی که اغلب شاید حول افراد مسن‌تر بگردد و مناسب قشر خاصی از جامعه باشد، به خوبی نقش‌آفرینی کرد. بازی او در این فیلم که بهترین اثر این سه‌گانه محسوب می‌شود به او کمک کرد تا در واقع توجه فیلمسازان هالیوود را برای کارهای پرمخاطب‌تر به خود جلب کند. 

۶. پسر الف (Boy A)

اندرو گارفیلد,فیلم های برتر از اندرو گارفیلد

کارگردان: جان کراولی

بازیگران: اندرو گارفیلد، کیتی لیونز، شاون ایوانز

تاریخ انتشار: ۲۰۰۸

امتیاز راتن تومیتوز: ۸۸ از ۱۰۰

امتیاز IMDb به فیلم: ۷.۶ از ۱۰

«پسر الف» فیلم دیگری است که در تلویزیون بریتانیا پخش شد و در سینماهای ایالات متحده اکران گردید. گارفیلد برای اولین بار به عنوان بازیگر نقش اول یک فیلم سینمایی، نقش مرد جوانی را بازی می‌کند که پس از ارتکاب جنایتی فجیع از زندان آزاد می‌شود و زندگی خود را در مکانی جدید با نامی جدید آغاز می‌کند. کارگردان، جان کراولی (کارگردان فیلم بروکلین) و مارک اورو، فیلمنامه‌نویس، زندگی آدم‌هایی را به تصویر می‌کشند که بار خشم، افسردگی، تراژدی و نفرت از خود را به دوش می‌کشند.

تحمل کردن «پسر الف» از نظر طراحی، سخت است اما گارفیلد آن‌قدر فوق‌العاده نقش جک بریج را بازی می‌کند که هر چقدر هم که ناامیدی در عمق داستان رسوخ کند، شما نمی‌توانید از آن دل بکنید. این فیلم مقدمه‌ای مناسب برای حرفه او بود که با شخصیت اصلی آن همزادپنداری می‌کنید و دقیقا در راستای بقیه آثار گارفیلد و انتخاب‌های جسورانه‌اش قرار دارد. او در آن سال جایزه بفتای بهترین بازیگر مرد تلویزیون را به خانه برد که کاملا شایسته‌اش بود. 

۵. تیک تیک بوم (!tick, tick… BOOM)

اندرو گارفیلد,فیلم های برتر از اندرو گارفیلد

کارگردان: لین مانوئل میراندا

بازیگران: اندرو گارفیلد، ونسا هاجنز، الکساندرا شیپ

تاریخ انتشار: ۲۰۲۱

امتیاز راتن تومیتوز: ۸۸ از ۱۰۰

امتیاز IMDb به فیلم: ۷.۷ از ۱۰

آخرین نقش‌آفرینی گارفیلد بهترین عملکرد اخیر اوست که در آن، اجرایی فوق‌العاده را به نمایش می‌گذارد. بازی‌های او در «چشمان تامی فی» یا «زیر دریاچه نقره‌ای» نیز به همین اندازه متعهدانه هستند اما لین مانوئل میراندا در فیلم «تیک تیک بوم»، پیکره‌ اثر را بر اساس انرژی جنون‌آمیز گارفیلد در اجرای شخصیت جاناتان لارسون طراحی می‌کند. این انرژی جنون‌آمیز بدون شک مورد پسند برخی از افراد نیست اما گارفیلد کاملا به اجرای این نقش متعهد است. به علاوه، او توانایی آوازخوانی دارد که مهارت نسبتا مهمی است که بسیاری از آثار موزیکال اغلب از آن غافل می‌شوند. «تیک تیک بوم» مطمئنا نظر بسیاری از مردم را درباره پتانسیل گارفیلد به عنوان یک بازیگر تغییر خواهد داد. 

۴. ۹۹ خانه (Homes 99)

اندرو گارفیلد,فیلم های برتر از اندرو گارفیلد

کارگردان: رامین بحرانی

بازیگران: اندرو گارفیلد، مایکل شنون، لورا درن

تاریخ انتشار: ۲۰۱۵

امتیاز راتن تومیتوز: ۹۲ از ۱۰۰

امتیاز IMDb به فیلم: ۷.۱ از ۱۰

گارفیلد در اولین فیلم خود پس از مرد عنکبوتی، نقش یک کارگر ساختمانی بیکار و پدر مجردی را در «۹۹ خانه» به کارگردانی رامین بحرانی ایفا کرد که از خانه خود در اورلاندو بیرون رانده شده است. این فیلم با بازی فوق‌العاده مایکل شنون در نقش یک مشاور املاک درنده، بی‌رحمی افراد پولدار را به تصویر می‌کشد که از افرادی مانند گارفیلد سواستفاده می‌نمایند و برخورد مناسبی با آن‌ها ندارند. «۹۹ خانه» اغلب در فضایی نئورئالیستی روایت می‌شود و گارفیلد علی‌رغم قدرت اجرای خود، کاملا با جهان فیلم ترکیب می‌شود. پرده سوم باعث افت فیلم می‌شود و این اثر را از فضای اصلی خود خارج می‌کند و آن را به فیلمی سنتی‌ و مبتنی بر طرح‌ تبدیل می‌نماید اما بازی‌های گارفیلد و شنون و توجه شدید کارگردان به جزئیات همچنان جذابیت «۹۹ خانه» را حفظ می‌کنند. 

۳. شبکه اجتماعی (The Social Network)

اندرو گارفیلد,فیلم های برتر از اندرو گارفیلد

کارگردان: دیوید فینچر

بازیگران: اندرو گارفیلد، جسی آیزنبرگ، آرمی همر

تاریخ انتشار: ۲۰۱۰

امتیاز راتن تومیتوز: ۹۶ از ۱۰۰

امتیاز IMDb به فیلم: ۷.۷ از ۱۰

شگفتی «شبکه اجتماعی» در این لیست برای اکثر خوانندگان این است که در جایگاه شماره یک قرار ندارد. این فیلم واقعا مسیر را برای اندرو گارفیلد هموار کرد. او در این اثر نقش بهترین دوست بنیانگذار فیسبوک، مارک زاکربرگ (جسی آیزنبرگ) را بازی می‌کند که تبدیل به رقیب و دشمن او می‌شود. دیوید فینچر و نویسنده فیلم، آرون سورکین فیلمی ساختند که پس از یازده سال به دلیل تکامل فیسبوک (یا به‌طور دقیق‌تر، واگذاری اختیارات آن) داستانی تسخیر کننده محسوب می‌شود. گارفیلد با قدرت، دیالوگ‌های سورکین را ادا می‌کند و در هر لحظه پا به پای آیزنبرگ پیش می‌رود. او در آن سال، نامزد اسکار بهترین بازیگر نقش مکمل مرد نشد که یکی از عجیب‌ترین تصمیمات اخیر آکادمی است. «شبکه اجتماعی» قطعا یکی از بهترین فیلم‌های دهه گذشته است که گارفیلد را در زمره بازیگران درجه یک قرار داد. 

۲. هرگز رهایم نکن (Never Let Me Go) 

اندرو گارفیلد,فیلم های برتر از اندرو گارفیلد

کارگردان: مارک رومانک

بازیگران: اندرو گارفیلد، کیرا نایتلی، الکس گارلند

تاریخ انتشار: ۲۰۱۰

امتیاز راتن تومیتوز: ۷۱ از ۱۰۰

امتیاز IMDb به فیلم: ۷.۱ از ۱۰

اندرو گارفیلد در پاییز ۲۰۱۰ توجهات بسیاری را برای بازی در «شبکه اجتماعی» به خود جلب کرد اما علاوه بر آن، او در همان سال در کنار کری مولیگان و کیرا نایتلی در درامی علمی تخیلی و واقعا زیبا به کارگردانی مارک رومانک (که به طرز عجیبی بعد از این اثر، دیگر فیلمی نساخت)، «هرگز رهایم نکن» نیز بازی کرد. این داستان که توسط الکس گارلند از رمان کازوئو ایشی‌گورو اقتباس شده، درباره گروهی از کلون‌ها است که با هدف صریح پیوند اعضا در آینده رشد یافته‌اند و فیلمی دلخراش به حساب می‌آید که به شکلی علمی تخیلی و احساسی به پرسش کلاسیک سینما درباره معنای انسان بودن می‌پردازد.

تامی با بازی گارفیلد، هنرمندی مستعد حملات عصبی است و بیشتر وزن عاطفی فیلم را به دوش می‌کشد و تنها کسی است که واقعا هر چیزی را که احساس می‌کند به زبان می‌آورد. او، مولیگان و نایتلی مانند سه بازیگر کودکی که در دوران مدرسه نقش آن‌ها را بازی می‌کنند، رابطه‌ای فوق‌العاده با یکدیگر برقرار می‌نمایند. «هرگز رهایم نکن» آن‌طور که باید، دیده نشده است، در حالی که یکی از بهترین فیلم‌های دهه گذشته محسوب می‌شود.

۱. سکوت (Silence)

اندرو گارفیلد,فیلم های برتر از اندرو گارفیلد

کارگردان: مارتین اسکورسیزی

بازیگران: اندرو گارفیلد، آدام درایور، لیام نیسون

تاریخ انتشار: ۲۰۱۶

امتیاز راتن تومیتوز: ۸۳ از ۱۰۰

امتیاز IMDb به فیلم: ۷.۲ از ۱۰

مارتین اسکورسیزی حدود بیست و پنج سال در تلاش بود تا از رمان «سکوت» نویسنده ژاپنی، شوساکو اندو فیلمی بسازد تا این که تلاش‌های او سرانجام در سال ۲۰۱۶ به ثمر نشست. بازیگرانی مانند دنیل دی‌لوئیس و بنیسیو دل تورو نیز به این پروژه لینک شده بودند اما در نهایت، گارفیلد ردای پدر سباستیائو رودریگز، کشیشی پرتغالی را در ماموریتی در ژاپن بر تن کرد تا مسیحیت را به کشوری بیاورد که این دین را غیرقانونی اعلام کرده بود. «سکوت» پس از اکران، به نوعی با سکوت روبه‌رو شد و چندان مورد استقبال منتقدان قرار نگرفت و فقط یک نامزدی اسکار برای فیلمبرداری رودریگو پریتو به همراه داشت و تنها نیمی از بودجه تولید ۴۶ میلیون دلاری خود را در گیشه جهانی به دست آورد.

واقعا مایه شرمساری است، زیرا «سکوت» یکی از بهترین فیلم‌های اسکورسیزی، نه تنها در دوره اخیر، بلکه در کل دوران حرفه‌ای او به شمار می‌رود و به طرز ماهرانه‌ای با تناقضات اشرافیت و خودپرستی، اشکال کم اهمیت استعمار و آشتی دادن افراد با ایمان، دست و پنجه نرم می‌کند که همگی موضوعات مورد علاقه اسکورسیزی هستند. گارفیلد در طول فیلم وزن زیادی را بر شانه‌های ضعیف خود (از نظر فیزیکی) حمل می‌کند و به زیبایی، مبارزات و اقدامات پدر رودریگز (به ویژه در رویارویی او با بازپرس مصممی که قصد دارد او را وادار به انکار ایمانش کند) را به تصویر می‌کشد. «سکوت» قطعا با گذشت زمان بهتر و قوی‌تر می‌شود. در آینده، این فیلم که توسط یک فیلم‌ساز چیره‌دست ساخته شده است و بازیگری با مهارت در آن بازی می‌کند، به درستی مورد تحسین قرار خواهد گرفت.

اندرو گارفیلد تنها ۳۸ سال سن دارد و حرفه طولانی و هیجان انگیزی پیش روی اوست. آثار بعدی او سریال‌های «زیر پرچم بهشت» ​​و «حتی اگر از آسمان سنگ ببارد» هستند. البته گمانه‌زنی‌های بسیاری درباره بازی مجدد او در نقش پیتر پارکر در فیلم موردانتظار «مرد عنکبوتی: راهی به خانه نیست» وجود دارد. این نقش، او را به جمع بازیگران درجه یک رساند اما این لیست به وضوح نشان می‌دهد که گارفیلد به پروژه‌ها و نقش‌های بسیار متفاوت‌تری علاقه دارد که اغلب غرایز تجاری سنتی را زیر پا می‌گذارند.

digikala.com
  • 12
  • 5
۵۰%
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
علی عسکری بیوگرافی علی عسکری سیاستمدار ایرانی

تاریخ تولد: ۱۳۳۷

محل تولد: دهق، اصفهان

حرفه: سیاستمدار، نظامی، مدیر ارشد اجرایی، مدیر عامل شرکت صنایع پتروشیمی خلیج فارس

آغاز فعالیت: ۱۳۶۲ تاکنون

تحصیلات: کارشناسی مهندسی برق - الکترونیک، کارشناسی ارشد مدیریت، دکتری مهندسی صنایع - سیستم و بهره‌وری

ادامه
عبدالله دوم پادشاه اردن بیوگرافی عبدالله دوم پادشاه اردن به همراه عکس های خانواده اش

تاریخ تولد: ۳۰ ژانویه ۱۹۶۲ (۶۲ ساله)

محل تولد: عمان، اردن

سمت: پادشاه اردن (از سال ۱۹۹۹)

تاجگذاری: ۹ ژوئن ۲۰۰۰

ولیعهد: حسین بن عبدالله دوم

همسر: رانیا عبدالله (ازدواج ۱۹۹۳)

ادامه
مینا ساداتی بیوگرافی مینا ساداتی بازیگر سینما و تلویزیون ایران

تاریخ تولد: ۱۰ آذر ۱۳۶۰

محل تولد: کاشان، ایران

حرفه: بازیگر سینما، تلویزیون

تحصیلات: فوق لیسانس گرافیک از دانشگاه هنرهای زیبای تهران

آغاز فعالیت: ۱۳۸۶ تاکنون

ادامه
شاه نعمت الله ولی شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه ایرانی

تاریخ تولد: ۱۴ ربیع الاول۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

نام های دیگر: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

پیشه: فلسفه و تصوف

مکتب: عارف و تصوف

آثار: شرح لمعات، رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی

ادامه
محمدرضا احمدی بیوگرافی محمدرضا احمدی؛ مجری و گزارشگری ورزشی تلویزیون

تاریخ تولد: ۵ دی ۱۳۶۱

محل تولد: تهران

حرفه: مجری تلویزیون

شروع فعالیت: سال ۱۳۸۲ تاکنون

تحصیلات: کارشناسی حسابداری و تحصیل در رشته مدیریت ورزشی 

ادامه
رضا داوودنژاد بیوگرافی مرحوم رضا داوودنژاد

تاریخ تولد: ۲۹ اردیبهشت ۱۳۵۹

محل تولد: تهران

حرفه: بازیگر

شروع فعالیت: ۱۳۶۵ تا ۱۴۰۲

تحصیلات: دیپلم علوم انسانی

درگذشت: ۱۳ فروردین ۱۴۰۳

ادامه
مائوریستو موتا پائز بیوگرافی مائوریسیو موتا پائز؛ سرمربی والیبال

تاریخ تولد: ۲۶ مه ۱۹۶۳

محل تولد: ریو دو ژانیرو، برزیل

ملیت: فرانسه

حرفه: سرمربی والیبال

آغاز فعالیت: سال ۱۹۹۴ تاکنون

ادامه
فرشید اسماعیلی بیوگرافی فرشید اسماعیلی فوتبالیست جوان ایرانی

تاریخ تولد: ۴ اسفند ۱۳۷۲

محل تولد: بندرلنگه، هرمزگان، ایران

حرفه: فوتبالیست

پست: هافبک هجومی

باشگاه کنونی: پیکان

قد: ۱ متر ۷۲ سانتی متر 

ادامه
رضا عطاران بیوگرافی رضا عطاران؛ ستاره سینمای کمدی ایران

تاریخ تولد: ۲۰ اردیبهشت ۱۳۴۷

محل تولد: مشهد

حرفه: بازیگر، کارگردان، فیلم‌نامه‌نویس، تدوین‌گر، خواننده

آغاز فعالیت: ۱۳۶۹ تا کنون

تحصیلات: دانشجوی انصرافی دانشکدهٔ هنرهای زیبای دانشگاه تهران 

ادامه
دیالوگ های ماندگار شهاب حسینی

دیالوگ های ماندگار شهاب حسینی شهاب حسینی یکی از بهترین بازیگران سینمای ایران است که تا به حال در آثار فاخری مانند محیا، دلشکسته، شهرزاد و... به نقش آفرینی پرداخته است. این هنرمند در هر یک از هنرنمایی های خود دیالوگ های ماندگاری دارد که در ادامه این مقاله از سرپوش قصد داریم به بخشی از آنها اشاره کنیم. بیوگرافی کوتاه از شهاب حسینی سید شهاب الدین حسینی تنکابنی در ۱۴ بهمن ۱۳۵۲ در تهران به دنیا آمد. وی اصالتا تن کابنی است و تحصیلات عالیه خود را در رشته روانشناسی از دانشگاه تهران برای مهاجرت به کانادا ناتمام گذاشت. وی در سال ۱۳۷۳ با پریچهر قنبری ازدواج کرد و حاصل این پیوند دو فرزند پسر به نام های محمد امین و امیرعلی است. فعالیت هنری شهاب حسینی با تئاتر دانشجویی و سپس، گویندگی در رادیو شروع شد. از جمله جوایز این هنرمند می توان به موارد زیر اشاره کرد: - او برای بازی در شمعی در باد (۱۳۸۲) و رستگاری در هشت و بیست دقیقه (۱۳۸۳) نامزد سیمرغ بلورین بهترین بازیگر نقش مکمل مرد جشنواره فیلم فجر شد.  - حسینی در سال ۱۳۸۷ با بازی در فیلم سوپر استار جایزه سیمرغ بلورین بهترین بازیگر نقش اول مرد جشنواره فیلم فجر را دریافت کرد. -  او خرس نقره‌ای بهترین بازیگر مرد جشنواره بین‌المللی فیلم برلین ۲۰۱۱ را به‌همراه گروه بازیگران فیلم جدایی نادر از سیمین کسب کرد. - او در جشنواره فیلم کن ۲۰۱۶ نیز با ایفای نقش در فیلم فروشنده توانست جایزه بهترین بازیگر مرد جشنواره فیلم کن را به خود اختصاص بدهد. دیالوگ های ماندگار شهاب حسینی؛ درباره شهاب حسینی دیالوگ های ماندگار شهاب حسینی فیلم سینمایی دلشکسته در نقش امیرعلی: - هر کی ریــش گـذاشت مسلمـــون نیـست، هـــرکی پیـشونیش رو داغ کـــرد، مــرد خــدا نیست. - تو همه ی اعتقادا اشتباه میشه. همیشه ام یه عده گرگن تو لباس میش! -  من بنده آن دمم که ساقی گوید یک جام دگر بگیر و من نتوانم - ما فردا میایم خواستگاری، دیگه نمی خوام خواهرم باشی می خوام نفسم باشی دیالوگ های ماندگار شهاب حسینی در فیلم دلشکسته سریال شهرزاد در نقش قباد: -شهرزاد نمی دونی بدون، من با تو چیزایی پیدا کردم که هیچوقت تو زندگیم نداشتم و نمی خوام از دستش بدم. - ما همه مهره های سوخته ایم که زیر دست بزرگ آقاییم. -  آره خب عمو جان حقیقت تلخه عموجان، شنیدنش همچین یه جاهایی از وجدان آدمو جز میده. -  میرم صاف وامیستم جلوی بزرگ آقا بش میگم بزرگ آقا من، زن من، خب؟! پا به ماهه! عین ۱۰-۱۲ ماهو میخوام بمونم ور دلش چی میگی شما؟ - قباد : فقط یه سوال، خیلی دلم می خواد جوابشو بدونم، تو هنوزم دلت باهاشه؟ شهرزاد : فراموشی زمان می بره، فقط فکر می کنم اگه من به هر دری زدم، و اونی نشد که می خواستم بشه، لابد قسمت خرافه نیست، هست واقعا - موقتیه این روزا شهرزاد، می گذره. این وسط تنها چیزی که مهمه اینه که من هنوز با همه ی وجودم دوست دارم. عاشقتم - قباد : سخته واسم دوری تو اینو بفهم، چطوری اینو بهت ثابت کنم؟ شهرزاد : دیر شده، برای ثابت کردنش خیلی خیلی دیر شده … حتی ملک جوانبخت هزار و یک شبم نبودی وگرنه من کم قصه و داستان به گوش تو نخوندم. عاشق بزدل عشقو هم زایل می کنه آقای قباد دیوانسالار -قباد : این کارو باهام نکن شهرزاد. اینطوری خردم نکن. من هنوز دوستت دارم، خیلی بیشتر از قبل. همه چیو خراب نکن شهرزاد : برو قباد، پشت سرتم دیگه نگاه نکن -  من چی کار به کسی داشتم، داشتم زندگیمو می کردم. با بدبختی خودم سر و کله می زدم. اصلا روحمم خبر داشت همچین کسی تو این دنیا زندگی می کنه؟ کی نشونم داد؟ شما. بعدشم که فرستادینم تو بهشت تازه می خواستم بفهمم زندگی یعنی چی؟ تازه طعمش داشت زیر دهنم مزه مزه می کرد که یقه مو گرفتین ترپ انداختینم وسط جهنم. دیالوگ های ماندگار شهاب حسینی در سریال شهرزاد سریال مدار صفر درجه در نقش حبیب پارسا: -تو را به جای همه دوست میدارم-تو را به خاطر عطر نان گرم برفی که اب میشود -برای بخشش اولین گناه-تو را برای دوست داشتن دوست میدارم-تو را به خاطر تمام کسانی که دوست نمیدارم دوست میدارم ...  - همين قدر حاليمه كه هيچ دست مساعدتي از طرف قدرتهاي استعماري داخل اين كشور دراز نشده!!الي به اينكه مقاصد سياسي و اغراض اقتصادي خاصي رو دنبال مي كردن.وام كه بهم فرصت بدن كه خودم براي زندگيم تصميم بگيرم؛خودم انتخاب كنم؛همين  - مظفر:منوببخش ...یافراموش کن! حبیب:میبخشم...ولی فراموش نمیکنم!!!  -حبيب: فقط چرا فكر مي كنيد كه سفر اعزام ممكنه منتفي بشه؟ دكتر: اين مملكت پسرجان،سرزمين گسل و زلزله و پس لرزه است!آدم از فردا روزش - این و خداوند باید جواب بده ، باید جواب این سوال رو بده ! اگه تو این دنیا هیچ جایی برای آرامش وجود نداره ؛ و اگه تمام رویاهای ما از عشق ، عدالت و آزادی فقط ی خیال بیهودس! پس چرا ما رو آفرید ؟!... -ميدوني چيه تقي جان؟من بر خلاف مرحوم پدرم،ازسياست چيز زيادي نميدونم! همين قدر حاليمه كه هيچ دست مساعدتي از طرف قدرتهاي استعماري داخل اين كشور دراز نشده!!الي به اينكه مقاصد سياسي و اغراض اقتصادي خاصي رو دنبال مي كردن.وام كه بهم فرصت بدن كه خودم براي زندگيم تصميم بگيرم؛خودم انتخاب كنم؛ همين دیالوگ های ماندگار شهاب حسینی در سریال مدار صفر درجه سایر فیلم ها: -یه پایان تلخ بهتر از یه تلخی پایان ناپذیره ... (درباره الی) - میدونی برتر از عشق بی فرجام چیه؟فرجام بدون عشق... (برف روی شیروانی داغ) - من زندگی مو باختم حاج اقا منو از زندون می ترسونی؟برو از خدا بترس ... (جدای نادر از سیمین) - جنگ احساس مسولیته نه شلیکه گلوله ... (شوق پرواز) - هر چه تو اوج میگیری دنیا از دید تو بزرگتر می شود و تو از دید دنیا کوچکتر می شوی ... (شوق پرواز) - تو کویر ادم به خدا نزدیک تره چون اسمون به زمین نزدیک تره ... (پلیس جوان) - میدونی چیت حرص ادمو درمیاره؟اینکه حالت از من بده ولی حس واقعیتو بهم نمیگی خب چیه هر چی هست بیا به خودم بگو فکر میکنی چیزیمه؟فکر میکنی چون چیزیمه عرضه ندارم پس چون عرضه ندارم دیگه.....این منصفانه نیست چون من دارم سعی خودمو میکنم غلطی تا حالا نتونستم بکنم چون نمیتونم تمرکز کنم رو کاری ک باید بکنم نمیتونم تمرکز کنم چون همه ی وقتمو اون چرت وپرتا ی مزخرف و دغدغه های احمقانه پر کرده دانشکده ی مزخرف و شاگردای خنگ و... (پرسه در مه) گردآوری: بخش هنر و سینمای سرپوش

ویژه سرپوش