پنجشنبه ۱۳ اردیبهشت ۱۴۰۳
۱۱:۱۰ - ۱۵ شهریور ۱۴۰۲ کد خبر: ۱۴۰۲۰۶۱۰۹۴
فیلم و سینمای جهان

۱۰ فیلم جذاب که با یک صحنه تصادف آغاز می‌ شوند؛ از The Descent تا Another Earth

فیلم سینمایی,فیلم سینمایی با آغاز درباره تصادف

روزیاتو | در دنیای سینما، صحنه آغازین به عنوان اولین تاثیر حیاتی بر مخاطب عمل می کند، صحنه ای که حال و هوای فیلم را برقرار نموده و اغلب به طور ضمنی نشان می دهد که چه اتفاقی قرار است در ادامه بیفتد. برخی از فیلمسازان با شروع داستان های خود با یک سانحه رانندگی – لحظه ای از هرج و مرج و پیامدها – رویکردی دراماتیک و تاثیرگذار را انتخاب می کنند.

فیلم سینمایی,فیلم سینمایی با آغاز درباره تصادف

این لحظات سینمایی به یاد ماندنی نه تنها توجه ما را به خود جلب می کنند بلکه ما را به قلب روایت سوق می دهند. در این مقاله به بررسی ۱۰ فیلم جذاب و تاثیرگذاری می پردازیم که داستان خود را با قدرت انفجاری یک تصادف رانندگی آغاز می کنند.

۱۰- X-Men: Dark Phoenix

فیلم سینمایی,فیلم سینمایی با آغاز درباره تصادف

مردان ایکس: ققنوس سیاه ساخته سایمون کینبرگ در سال ۲۰۱۹، دهمین قسمت از سری فیلم های مردان ایکس، حول محور شخصیت محبوب جین گری (با بازی سوفی ترنر) ساخته شده است. فیلم با صحنه تصادف دردناک خودرویی در سال ۱۹۷۵ آغاز می شود، جایی که جین جوان به دلیل قدرت های غیرقابل کنترل دورجنبانی اش تصادف کرده و این تصادف منجر به جدایی او از والدینش می شود.

داستان عمدتاً حول تلاش او برای کنترل توانایی های بسیار قدرتمندش می چرخد، که وقتی او در طول یک ماموریت نجات فضایی با یک نیروی کیهانی مواجه می شود، تا حد زیادی تقویت می شود. وقتی قدرت های جین از کنترل خارج می شوند، او تبدیل به یک ققنوس سیاه بسیار خطرناک و غیرقابل پیش بینی می شود.

۹- Deuce Bigalow: European Gigolo​​​​​

فیلم سینمایی,فیلم سینمایی با آغاز درباره تصادف

دوس بیگالو: جیگولوی اروپایی (۲۰۰۵) یک فیلم کمدی به کارگردانی مایک بیگلو و با بازی راب اشنایدر است. این فیلم دنباله ای است بر فیلم Deuce Bigalow: Male Gigolo (۱۹۹۹)‎. این فیلم ماجراهای خنده دار دیوس بیگالو بی دست و پا در سفر به آمستردام برای کمک به دوستان سابقش، از جمله تی جی هیکس (با بازی ادی گریفین) را روایت می کند، کسی که به اشتباه متهم به قتل زنجیره ای ژیگولوها شده است.

صحنه آغازین فیلم شامل یک ژیگولوی خوش قیافه اروپایی است که پس از یک شب کار در عمارتی پر از مشتریان راضی، ترور شده توسط قطار ترور شده و با قطار برخورد می کند. دیوس به عنوان تمیز کننده استخر ماهی کار می کند، و وقتی تماسی دریافت می کند که او را از دستگیری تی جی مطلع می کند، به آمستردام می رود و در آنجا درگیر یک سری اتفاقات مضحک و کمدی می شود که با قاتل سریالی ژیگولوهاو قربانیانش در ارتباط است. این فیلم به شدت به کمدی همراه با شوخی کلامی، کنایه های جنسی و موقعیت های مضحک متکی است و مخاطب خاصی را جذب می کند که به دنبال نوعی طنز بصری و سبک است که معمولاً در فیلم های آدام سندلر، بن استیلر، ویل فرل و البته راب اشنایدر یافت می شود.

۸- The Nice Guys

فیلم سینمایی,فیلم سینمایی با آغاز درباره تصادف

فیلم مردان خوب (۲۰۱۶) به کارگردانی شین بلک یک تریلر کمدی جنایی است که در دهه ۱۹۷۰ در لس آنجلس روایت می شود. فیلم با صحنه تصادف عجیب اما خنده دار ماشین آغاز می شود که در آن یک بازیگر پورن به نام میستی ماونتز ماشین خود را به یک خانه می کوبد. این اتفاق شرایط را برای مجموعه ای از اسرار سرگرم کننده آماده می کند.

داستان از این قرار است که دو کارآگاه خصوصی بی احساس و سختگیر به نام های جکسون هیلی (راسل کرو) و هولاند مارس (رایان گاسلینگ) با اکراه در حل پرونده دختر گمشده ای به نام آملیا با هم همکار می شوند. در شرایطی که این دو در این پرونده غرق می شوند، شبکه ای از فساد و قتل در صنعت فیلمسازی بزرگسالان، صنعت خودرو و وزارت دادگستری آمریکا را کشف می کنند. به نوشته مجله ورایتی، مردان خوب از آن دسته فیلم ها در مورد دوستی های با اکراه است که از دهه ۸۰ میلادی به بعد بسیار شایع شدند، جز این که این یکی به طرز عجیبی لودگی و مسخره بودنش را با زیرکی به تصویر می کشد.

۷- Three Colors: Blue

فیلم سینمایی,فیلم سینمایی با آغاز درباره تصادف

سه رنگ: آبی (Three Colors: Blue) فیلمی از کریژتوف کیشلوفسکی در سال ۱۹۹۳ و اولین قسمت از سه گانه کلاسیک سه رنگ است. پس از یک صحنه ترسناک که زندگی قهرمان داستان، جولی با بازی ژولیت بینوش را نابود می کند، او شوهرش که یک آهنگساز مشهور است و همچنین دختر جوانشان را از دست می دهد، اتفاقی که او را در وضعیت غم و اندوه و آسیب روحی شدیدی قرار می دهد.

جولی برای کنار آمدن با درد خود به دنبال قطع تمام روابط با زندگی گذشته اش است، از جمله آهنگسازی ناتمام همسرش که اهمیت زیادی دارد. وی به یک آپارتمان کوچک نقل مکان کرده و خود را از دوستان و خانواده اش جدا می کند و تلاش دارد تا دوباره در دنیایی عاری از رنگ و احساس زندگی اش را شروع کند. در حال حاضر، این فیلم دارای نمره باورنکردنی ۹۸ درصد از منتقدان و ۹۳ درصد از مخاطبان در سایت راتن تومیتوز است.

۶- The Descent

فیلم سینمایی,فیلم سینمایی با آغاز درباره تصادف

نزول (۲۰۰۵) یک فیلم ترسناک انگلیسی پرخفقان و تنگناهراسانه به کارگردانی نیل مارشال است. فیلم با صحنه تصادف ماشین آغاز می شود که در آن قهرمان داستان، سارا (شانا مک دونالد)، همسر و دخترش را از دست می دهد.

او برای کنار آمدن با اندوه و آسیب روحی اش، با دوستان خود به یک سفر اکتشافی در کوه های آپالاش می رود. هنگامی که آن ها به اعماق غارهای زیرزمینی بزرگ وارد می شوند، خود را در دام افتاده دیده و متوجه می شوند که توسط نیروهای ناشناخته ای تعقیب می شوند، موجوداتی که معلوم می شود نژادی از موجودات انسان تبار گوشت خوار زیرزمینی هستند. آنچه در ادامه می آید، نبردی بی رحمانه برای بقا در تونل های تنگ و تاریک است. راجر ایبرت، منتقد سینمایی، فیلم The Descent را تریلری ترسناک توصیف کرده که به قدری خوب است که ما را به یاد آثار کلاسیک ترسناک و پر از آدرنالینی مانند Deliverance، Jaws، Alien و Dead Calm می اندازد.

۵- Fly Away Home

فیلم سینمایی,فیلم سینمایی با آغاز درباره تصادف

پرواز به خانه (۱۹۹۶) یک درام خانوادگی دلگرم کننده از کارول بالارد با بازی جف دنیلز و آنا پاکین در دوران جوانی است. پس از مرگ غم انگیز مادرش در یک حادثه رانندگی، ایمی آلدن خردسال (پاکین) به کانادا فرستاده می شود تا با پدرش، توماس (دنیلز)، در زندگی کند. ایمی در حالی که خود را با زندگی جدیدش وفق می دهد، لانه ای پر از تخم های غاز رها شده را در نزدیکی مزرعه پدرش پیدا می کند.

وقتی جوجه ها از تخم بیرون می آیند، ایمی نقش مادر گروهی از بچه غازهای یتیم را بر عهده می گیرد. او و پدرش که مصمم به آموزش پرواز و هدایت این غازها برای مهاجرت زمستانی هستند، با استفاده از یک هواپیمای فوق سبک منحصر به فرد و آزمایشی، سفری جادویی را آغاز کردند. این فیلم با الهام از داستان واقعی مخترع و هوانورد کانادایی، بیل لیشمن ساخته شده است، کسی که در ایده هدایت غازها در مسیر مهاجرتشان با استفاده از چنین هواپیماهایی پیشگام بود. این فیلم در حال حاضر امتیاز فوق العاده ۸۸ درصد از منتقدان را در سایت راتن تومیتوز در اختیار دارد.

۴- ​​​۱۰ Cloverfield Lane

فیلم سینمایی,فیلم سینمایی با آغاز درباره تصادف

شماره ۱۰ خیابان کلاورفیلد یک تریلر علمی تخیلی ترسناک به کارگردانی دن تراختنبرگ در سال ۲۰۱۶ است. داستان فیلم درباره دختری به نام میشل (مری الیزابت وینستد) است که پس از یک تصادف شدید رانندگی، در یک پناهگاه زیرزمینی از خواب بیدار می شود. هاوارد (جان گودمن) مدعی است که با آوردن او به پناهگاهی برای روز قیامت، جان او را نجات داده است. هاوارد اصرار دارد که جهان خارج به دلیل یک رویداد فاجعه بار غیرقابل سکونت شده است.

در شرایطی که میشل خود را با واقعیت جدید وفق می دهد، به طور فزاینده ای به نیات هاوارد و ماهیت واقعی آخرالزمان مشکوک می شود. او با یکی دیگر از ساکنان پناهگاه به نام اِمت (جان گالاگر جونیور) که سعی می کند با او راهی برای خروج از پناهگاه هاوارد پیدا کند، اتحاد عجیبی را شکل می دهد. این فیلم بخشی از سری فیلم های آنتولوژی کلاورفیلد است و راجر ایبرت آن را «یک تریلر جمع و جور و پرتنش» توصیف کرده که با بازی عالی همراه است.

۳- Another Earth

فیلم سینمایی,فیلم سینمایی با آغاز درباره تصادف

زمین دیگر (۲۰۱۱) یک درام علمی تخیلی تعمق برانگیز به کارگردانی مایک کیهیل است. این فیلم که به عنوان فیلمی که بریت مارلینگ را به ستاره تبدیل کرد شناخته می شود، با یک صحنه تصادف ترسناک و مهم آغاز می شود که در آن یک ستاره شناس جوان و باهوش به نام رودا ویلیامز (مارلینگ) اشتباه وحشتناکی مرتکب می شود که مسیر زندگی چندین نفر را تغییر می دهد. در همان شب، سیاره جدیدی مشابه زمین در آسمان کشف می شود که کنجکاوی و امید به شروعی تازه را در میان مردم برانگیخته می کند.

زندگی رودا پس از این حادثه به شکل غم انگیزی تغییر می کند و منجر به زندانی شدن او می شود. پس از آزادی، او به زمینِ جدید جذب می شود، جایی که او امیدوار است شانس دومی برای یک زندگی آرام و خوب داشته باشد. او وارد یک مسابقه مقاله نویسی می شود تا برنده سفر به این سیاره مرموز شود و در عین حال با جان بروکس (ویلیام ماپوتر)، مردی که او سهواً زندگی اش را نابود کرده، ارتباط غیرمنتظره ای برقرار می کند. به نوشته مجله امپایر، زمین دیگر قطعا ارزش تماشا کردن را دارد!

۲- ​​​Mulholland Drive

فیلم سینمایی,فیلم سینمایی با آغاز درباره تصادف

جاده مالهالند ساخته دیوید لینچ (۲۰۰۱) یک تریلر روانشناختی سوررئال نئونوآر است. فیلم با صحنه تصادف مرموز و تکان دهنده خودرو در جاده مالهالند آغاز می شود، جایی که یک زن مو مشکی (با بازی لورا هرینگ) از یک تصادف تقریباً مرگبار جان سالم به در می برد اما حافظه اش را از دست می دهد. با پیشرفت داستان، دو خط داستانی به ظاهر نامربوط در هم می آمیزند. یکی از آن ها زن فراموشکار را دنبال می کند که سعی دارد گذشته و هویت خود را پیدا کند و در نهایت با یک بازیگر ناکام به نام بتی المز (نائومی واتس) آشنا می شود. خط داستانی دیگر مربوط به یک فیلمساز (با بازی جاستین ثرو) است که در شبکه ای از خیانت و فساد در صنعت هالیوود گرفتار شده است.

جاده مالهالند به خاطر سبک روایت رویای گونه، غیر خطی، نمادپردازی رمزی و استفاده همیشگی لینچ از سوررئالیسم شناخته می شود و جوایز متعددی از جمله جایزه بهترین کارگردانی کن در سال ۲۰۰۱ را به دست آورده است. این فیلم در سایت راتن تومیتوز امتیاز ۸۴ درصد از منتقدان و امتیاز ۸۷ از جانب بنندگان را به خود اختصاص داده است.

۱- Crash

فیلم سینمایی,فیلم سینمایی با آغاز درباره تصادف

تصادف (۲۰۰۴) به کارگردانی پل هاگیس، یک درام پیچیده و مملو از احساسات است که زندگی شخصیت های متعددی از زمینه های مختلف نژادی و اجتماعی را در لس آنجلس در هم می آمیزد. فیلم با صحنه تصادفی تاثیرگذار و نمادین آغاز می شود که فضای کل داستان را تعیین می کند و به عنوان کاتالیزوری برای داستان های به هم پیوسته شخصیت ها عمل می کند، جایی که آن ها را در برخورد احساسات، پیش داوری ها و رستگاری کنار هم قرار می دهد.

بازیگران این فیلم، از جمله ساندرا بولاک، دان چیدل، مت دیلون و تاندی نیوتن، بازی های استثنایی ارائه می دهند که پیچیدگی های رفتار انسان را بررسی می کند .این فیلم مورد تحسین منتقدان قرار گرفته و در سال ۲۰۰۵ برنده جایزه اسکار بهترین فیلم شد .امروزه این فیلم در وبسایت راتن تومیتوز امتیاز ۸۸ درصد را از آن خود کرده است.

  • 16
  • 4
۵۰%
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
عبدالله دوم پادشاه اردن بیوگرافی عبدالله دوم پادشاه اردن به همراه عکس های خانواده اش

تاریخ تولد: ۳۰ ژانویه ۱۹۶۲ (۶۲ ساله)

محل تولد: عمان، اردن

سمت: پادشاه اردن (از سال ۱۹۹۹)

تاجگذاری: ۹ ژوئن ۲۰۰۰

ولیعهد: حسین بن عبدالله دوم

همسر: رانیا عبدالله (ازدواج ۱۹۹۳)

ادامه
محمدرضا احمدی بیوگرافی محمدرضا احمدی؛ مجری و گزارشگری ورزشی تلویزیون

تاریخ تولد: ۵ دی ۱۳۶۱

محل تولد: تهران

حرفه: مجری تلویزیون

شروع فعالیت: سال ۱۳۸۲ تاکنون

تحصیلات: کارشناسی حسابداری و تحصیل در رشته مدیریت ورزشی 

ادامه
رضا داوودنژاد بیوگرافی مرحوم رضا داوودنژاد

تاریخ تولد: ۲۹ اردیبهشت ۱۳۵۹

محل تولد: تهران

حرفه: بازیگر

شروع فعالیت: ۱۳۶۵ تا ۱۴۰۲

تحصیلات: دیپلم علوم انسانی

درگذشت: ۱۳ فروردین ۱۴۰۳

ادامه
اسدالله شعبانی بیوگرافی اسدالله شعبانی شاعر و نویسنده آثار کودک

تاریخ تولد: ۴ تیر ۱۳۳۷

محل تولد: روستای بهادربیگ از توابع همدان

محل زندگی: تهران

حرفه: شاعر، نویسنده، منتقد ادبی، کارشناس بازنشسته کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان

تحصیلات: فارغ التحصیل رشته زبان و ادبیات فارسی

آثار: خرمن شعر خردسالان، جستاری پیرامون شعر کودک در ایران، قصهٔ امشب، پولک ماه، دختر باغ آرزو، پرسه‌های شبانه

ادامه
ابومنصور موفق هروی ابومنصور موفق هروی؛ پدر داروشناسی فارسی

مشهور به: موفق هروی

متولد : قرن چهارم

محل تولد: احتمالا هرات

حرفه: پزشک و داروشناس ایرانی

آثار: کتاب الابنیه عن حقایق الادویه

ادامه
آزیتا حاجیان بیوگرافی آزیتا حاجیان بازیگر سینما و تلویزیون ایران

تاریخ تولد: ۲۱ دی ۱۱۳۶

محل تولد: ملایر

حرفه: بازیگر سینما، تلویزیون و تئاتر

تحصیلات: لیسانس بازیگری و کارگردانی تئاتر از دانشگاه هنر

سال های فعالیت: ۱۳۵۴ تاکنون

ادامه
رید هستینگز بیوگرافی رید هستینگز؛ امپراطور محتوا و نتفلیکس

تاریخ تولد: ۸ اکتبر ۱۹۶۰

محل تولد: بوستون، ماساچوست، ایالات متحده آمریکا

حرفه: کارآفرین، مدیر ارشد اجرایی

شناخته شده برای: بنیانگذار نتفلیکس

تحصیلات: فارغ التحصیل دانشگاه استنفورد

دارایی: ۹/۴ میلیارد دلار

ادامه
احسان قربان زاده بیوگرافی احسان قربان زاده؛ خواننده تازه کار موسیقی پاپ ایران

محل زندگی: تهران 

ملیت: ایرانی

حرفه: خواننده

سبک: پاپ و سنتی ایرانی

ساز: تنبک، باغلاما و گیتار

ادامه
فرامرز اصلانی بیوگرافی فرامرز اصلانی از تحصیلات تا شروع کار هنری

تاریخ تولد: ۲۲ تیر ۱۳۳۳

تاریخ وفات : ۱ فروردین ۱۴۰۳ (۷۸ سال)

محل تولد: تهران 

حرفه: خواننده، آهنگساز، ترانه‌سرا، نوازندهٔ گیتار 

ژانر: موسیقی پاپ ایرانی

سازها: گیتار

ادامه
دیالوگ های ماندگار شهاب حسینی

دیالوگ های ماندگار شهاب حسینی شهاب حسینی یکی از بهترین بازیگران سینمای ایران است که تا به حال در آثار فاخری مانند محیا، دلشکسته، شهرزاد و... به نقش آفرینی پرداخته است. این هنرمند در هر یک از هنرنمایی های خود دیالوگ های ماندگاری دارد که در ادامه این مقاله از سرپوش قصد داریم به بخشی از آنها اشاره کنیم. بیوگرافی کوتاه از شهاب حسینی سید شهاب الدین حسینی تنکابنی در ۱۴ بهمن ۱۳۵۲ در تهران به دنیا آمد. وی اصالتا تن کابنی است و تحصیلات عالیه خود را در رشته روانشناسی از دانشگاه تهران برای مهاجرت به کانادا ناتمام گذاشت. وی در سال ۱۳۷۳ با پریچهر قنبری ازدواج کرد و حاصل این پیوند دو فرزند پسر به نام های محمد امین و امیرعلی است. فعالیت هنری شهاب حسینی با تئاتر دانشجویی و سپس، گویندگی در رادیو شروع شد. از جمله جوایز این هنرمند می توان به موارد زیر اشاره کرد: - او برای بازی در شمعی در باد (۱۳۸۲) و رستگاری در هشت و بیست دقیقه (۱۳۸۳) نامزد سیمرغ بلورین بهترین بازیگر نقش مکمل مرد جشنواره فیلم فجر شد.  - حسینی در سال ۱۳۸۷ با بازی در فیلم سوپر استار جایزه سیمرغ بلورین بهترین بازیگر نقش اول مرد جشنواره فیلم فجر را دریافت کرد. -  او خرس نقره‌ای بهترین بازیگر مرد جشنواره بین‌المللی فیلم برلین ۲۰۱۱ را به‌همراه گروه بازیگران فیلم جدایی نادر از سیمین کسب کرد. - او در جشنواره فیلم کن ۲۰۱۶ نیز با ایفای نقش در فیلم فروشنده توانست جایزه بهترین بازیگر مرد جشنواره فیلم کن را به خود اختصاص بدهد. دیالوگ های ماندگار شهاب حسینی؛ درباره شهاب حسینی دیالوگ های ماندگار شهاب حسینی فیلم سینمایی دلشکسته در نقش امیرعلی: - هر کی ریــش گـذاشت مسلمـــون نیـست، هـــرکی پیـشونیش رو داغ کـــرد، مــرد خــدا نیست. - تو همه ی اعتقادا اشتباه میشه. همیشه ام یه عده گرگن تو لباس میش! -  من بنده آن دمم که ساقی گوید یک جام دگر بگیر و من نتوانم - ما فردا میایم خواستگاری، دیگه نمی خوام خواهرم باشی می خوام نفسم باشی دیالوگ های ماندگار شهاب حسینی در فیلم دلشکسته سریال شهرزاد در نقش قباد: -شهرزاد نمی دونی بدون، من با تو چیزایی پیدا کردم که هیچوقت تو زندگیم نداشتم و نمی خوام از دستش بدم. - ما همه مهره های سوخته ایم که زیر دست بزرگ آقاییم. -  آره خب عمو جان حقیقت تلخه عموجان، شنیدنش همچین یه جاهایی از وجدان آدمو جز میده. -  میرم صاف وامیستم جلوی بزرگ آقا بش میگم بزرگ آقا من، زن من، خب؟! پا به ماهه! عین ۱۰-۱۲ ماهو میخوام بمونم ور دلش چی میگی شما؟ - قباد : فقط یه سوال، خیلی دلم می خواد جوابشو بدونم، تو هنوزم دلت باهاشه؟ شهرزاد : فراموشی زمان می بره، فقط فکر می کنم اگه من به هر دری زدم، و اونی نشد که می خواستم بشه، لابد قسمت خرافه نیست، هست واقعا - موقتیه این روزا شهرزاد، می گذره. این وسط تنها چیزی که مهمه اینه که من هنوز با همه ی وجودم دوست دارم. عاشقتم - قباد : سخته واسم دوری تو اینو بفهم، چطوری اینو بهت ثابت کنم؟ شهرزاد : دیر شده، برای ثابت کردنش خیلی خیلی دیر شده … حتی ملک جوانبخت هزار و یک شبم نبودی وگرنه من کم قصه و داستان به گوش تو نخوندم. عاشق بزدل عشقو هم زایل می کنه آقای قباد دیوانسالار -قباد : این کارو باهام نکن شهرزاد. اینطوری خردم نکن. من هنوز دوستت دارم، خیلی بیشتر از قبل. همه چیو خراب نکن شهرزاد : برو قباد، پشت سرتم دیگه نگاه نکن -  من چی کار به کسی داشتم، داشتم زندگیمو می کردم. با بدبختی خودم سر و کله می زدم. اصلا روحمم خبر داشت همچین کسی تو این دنیا زندگی می کنه؟ کی نشونم داد؟ شما. بعدشم که فرستادینم تو بهشت تازه می خواستم بفهمم زندگی یعنی چی؟ تازه طعمش داشت زیر دهنم مزه مزه می کرد که یقه مو گرفتین ترپ انداختینم وسط جهنم. دیالوگ های ماندگار شهاب حسینی در سریال شهرزاد سریال مدار صفر درجه در نقش حبیب پارسا: -تو را به جای همه دوست میدارم-تو را به خاطر عطر نان گرم برفی که اب میشود -برای بخشش اولین گناه-تو را برای دوست داشتن دوست میدارم-تو را به خاطر تمام کسانی که دوست نمیدارم دوست میدارم ...  - همين قدر حاليمه كه هيچ دست مساعدتي از طرف قدرتهاي استعماري داخل اين كشور دراز نشده!!الي به اينكه مقاصد سياسي و اغراض اقتصادي خاصي رو دنبال مي كردن.وام كه بهم فرصت بدن كه خودم براي زندگيم تصميم بگيرم؛خودم انتخاب كنم؛همين  - مظفر:منوببخش ...یافراموش کن! حبیب:میبخشم...ولی فراموش نمیکنم!!!  -حبيب: فقط چرا فكر مي كنيد كه سفر اعزام ممكنه منتفي بشه؟ دكتر: اين مملكت پسرجان،سرزمين گسل و زلزله و پس لرزه است!آدم از فردا روزش - این و خداوند باید جواب بده ، باید جواب این سوال رو بده ! اگه تو این دنیا هیچ جایی برای آرامش وجود نداره ؛ و اگه تمام رویاهای ما از عشق ، عدالت و آزادی فقط ی خیال بیهودس! پس چرا ما رو آفرید ؟!... -ميدوني چيه تقي جان؟من بر خلاف مرحوم پدرم،ازسياست چيز زيادي نميدونم! همين قدر حاليمه كه هيچ دست مساعدتي از طرف قدرتهاي استعماري داخل اين كشور دراز نشده!!الي به اينكه مقاصد سياسي و اغراض اقتصادي خاصي رو دنبال مي كردن.وام كه بهم فرصت بدن كه خودم براي زندگيم تصميم بگيرم؛خودم انتخاب كنم؛ همين دیالوگ های ماندگار شهاب حسینی در سریال مدار صفر درجه سایر فیلم ها: -یه پایان تلخ بهتر از یه تلخی پایان ناپذیره ... (درباره الی) - میدونی برتر از عشق بی فرجام چیه؟فرجام بدون عشق... (برف روی شیروانی داغ) - من زندگی مو باختم حاج اقا منو از زندون می ترسونی؟برو از خدا بترس ... (جدای نادر از سیمین) - جنگ احساس مسولیته نه شلیکه گلوله ... (شوق پرواز) - هر چه تو اوج میگیری دنیا از دید تو بزرگتر می شود و تو از دید دنیا کوچکتر می شوی ... (شوق پرواز) - تو کویر ادم به خدا نزدیک تره چون اسمون به زمین نزدیک تره ... (پلیس جوان) - میدونی چیت حرص ادمو درمیاره؟اینکه حالت از من بده ولی حس واقعیتو بهم نمیگی خب چیه هر چی هست بیا به خودم بگو فکر میکنی چیزیمه؟فکر میکنی چون چیزیمه عرضه ندارم پس چون عرضه ندارم دیگه.....این منصفانه نیست چون من دارم سعی خودمو میکنم غلطی تا حالا نتونستم بکنم چون نمیتونم تمرکز کنم رو کاری ک باید بکنم نمیتونم تمرکز کنم چون همه ی وقتمو اون چرت وپرتا ی مزخرف و دغدغه های احمقانه پر کرده دانشکده ی مزخرف و شاگردای خنگ و... (پرسه در مه) گردآوری: بخش هنر و سینمای سرپوش

ویژه سرپوش