یکشنبه ۳۰ اردیبهشت ۱۴۰۳
۱۱:۲۸ - ۲۰ شهریور ۱۴۰۲ کد خبر: ۱۴۰۲۰۶۱۴۳۲
فیلم و سینمای جهان

۱۰ فیلمی که تقریباً تمام روایت آن‌ها مبارزه و نبرد است؛ از Bloodsport تا Mortal Kombat

فیلم رزمی,فیلم درباره ورزش های رزمی

روزیاتو | مردم می توانند نظرات متفاوتی در مورد اینکه یک داستان خوب برای یک فیلم چقدر اهمیت دارد، داشته باشند. برخی ژانرها مانند درام ها و کمدی ها اهمیت زیادی برای سر هم کردن یک داستان قوی دارند که از طریق آن، شخصیت ها و روابط بین فردی آن ها را بررسی کنند. اما برخی دیگر از ژانرها برای موفقیت نیازی به تکیه بیش از حد به داستان های قوی ندارند.

فیلم رزمی,فیلم درباره ورزش های رزمی

این موضوع اغلب در مورد ژانر اکشن صدق می کند، جایی که موفقیت فیلم بیشتر به نمایش بصری صحنه های مبارزه و سکانس های تعقیب و گریز بستگی دارد تا داشتن یک روایت پیچیده یا مضامین روایی عمیق. بیایید نگاهی به چند مورد از فیلم ها بیندازیم که علی رغم اینکه بیشتر صحنه های اکشن هستند و حداقل طراحی و شخصیت پردازی در آن ها به چشم می خورد اما فیلم هایی باکیفیت و دیدنی هستند.

۱۰- ۳۰۰

فیلم رزمی,فیلم درباره ورزش های رزمی

زک اسنایدر، امروزه بیشتر به خاطر نگاه خاصش به جلوه های بصری در فیلم ها و استفاده زیاد و بسیار زیاد از حرکت آهسته شناخته می شود. هر دوی این ویژگی ها پیش از این در فیلم موفق ۳۰۰ که براساس یک مجموعه کمیک نوشته شده توسط فرانک میلر و لین وارلی ساخته شده بود، به طور کامل به چشم می خورد. هم کمیک ها و هم فیلم، روایتی بسیار خاص و باشکوه از نبرد تاریخی ترموپیل ارائه می دهند.

در این فیلم، امپراطوری اسپارتی توسط پادشاه ایرانی – خشایارشاه – به چالش کشیده می شود. در پاسخ، پادشاه لئونیداس با تنها ۳۰۰ سرباز اسپارتی به جنگ با امپراطوری بزرگ ایران می رود. آنچه در ادامه داستان می آید، روایتی الهام بخش از تاکتیک های مختلف نبرد است که لئونیداس و سربازانش که برای گیج کردن مکرر طرف مقابل طراحی می کنند. این فیلم در زمان اکران خود بسیار خبرساز و جنجالی شد و بسیاری آن را به تحریف تاریخ و نشان دادن تصویری غیرانسانی و نادرست از ایرانی ها متهم کردند.

۹- Bloodsport

فیلم رزمی,فیلم درباره ورزش های رزمی

فیلم های با موضوع تورنمنت های مبارزه ای یک زیر ژانر کامل از فیلم های اکشن و یکی از قدیمی ترین و شاخص ترین عناوین این زیر ژانر، فیلم Bloodsport ساخت سال ۱۹۸۸است. این فیلم که ژان کلود ون دام در دوران اوج جوانی اش را در خود دارد، براساس تجربیات زندگی فرانک دوکس ساخته شده است، شخصیتی که ون دام به عنوان قهرمان اصلی داستان، نقش او را بازی می کند.

در این فیلم، دوکس سروان ارتش آمریکا بوده و متخصص رشته رزمی نینجتسو نیز هست.دوکس پس از دعوت شدن به یک تورنمنت هنرهای رزمی زیرزمینی در هنگ کنگ به نام کومیته، تصمیم می گیرد بدون اینکه به مافوق هایش بگوید از ارتش مرخصی بگیرد تا بتواند در این تورنمنت شرکت کند. آنچه در ادامه می آید، مجموعه ای دلخراش از مسابقات فیزیکی در کومیته است که طی آن مهارت های دوکس و همچنین صداقت و درستی او به شدیدترین شکل ممکن مورد آزمایش قرار می گیرد.

۸- Predator

فیلم رزمی,فیلم درباره ورزش های رزمی

فرانچایز غارتگر یکی از ناامیدکننده ترین سری فیلم هایی است که هالیوود تا به حال ساخته است، زیرا پتانسیل های زیادی برای دنیاسازی بی نقص در بطن خود دارد که البته هرگز روی آن سرمایه گذاری نشد. از سوی دیگر، سازندگان فیلم اورجینال غارتگر در سال ۱۹۸۷ می دانستند که جالب ترین بخش این فرنچایز، یعنی بیگانه ای به نام یائوتجا (Yautja)، زمانی بهترین عملکرد را دارد که کمتر دیده شود، بدون اینکه توضیح زیادی در مورد منشأ آن داده شود.

بنابراین، غارتگر وقت خود را برای ساخت روایت یائوتجا یا پس زمینه بیگانه ای او هدر نمی دهد. در عوض، تمرکز بر گروهی از کماندوهای کارآزموده است که در جنگلی با یک شکارچی بدخواه مرموز که سلاح های بسیار پیشرفته ای دارد به دام افتاده اند. این فیلم به عنوان مجموعه ای از درگیری ها بین یاتجا و کماندوها عمل می کند که در آن موجود بیگانه به طور ماهرانه ای اعضای گروه کماندوها را یکی پس از دیگری از بین می برد تا زمانی که تنها یک نفر برای رویارویی با هیولای دنیای دیگر باقی می ماند.

۷- Mad Max: Fury Road

فیلم رزمی,فیلم درباره ورزش های رزمی

زمانی که جورج میلر در دهه ۲۰۱۰ تصمیم به راه اندازی مجدد سری معروف مکس دیوانه گرفت، این فیلمساز استرالیایی یک رویای ساده داشت؛ ساخت فیلمی که تقریباً از ابتدا تا پایان یک تعقیب و گریز مداوم است. میلر با در نظر گرفتن این ایده، استوری بوردها و انیمیشن های دقیقی خلق کرد تا مشخص شود که آیا ساخت چنین فیلمی که حداقل داستان یا دیالوگ را به نفع صحنه های اکشن نفس گیر داشته باشد، امکان پذیر خواهد بود یا خیر.

این اتفاق باعث شد تا فیلم Mad Max: Fury Road در سال ۲۰۱۵ به یکی از بهترین فیلم های اکشن تاریخ سینما تبدیل شود. درست بر طبق ایده میلر، فیلم با سرعت تمام شروع می شود و هیچ گاه کند نمی شود و تقریبا تمام اکشن در بالای وسایل نقلیه زره پوش جنگی و عجیبی رخ می دهد که در آن شخصیت مشهور مکس همراه با امپراطور فیوریوسا و حرمسرای نجات یافته یک جنگسالار محلی به نام ایمورتان جو در حال فرار است. این فیلم یک نبوغ پرتحرک را در سکانس های اکشن خود به نمایش می گذارد که حتی تصور آن برای اکثر افراد دشوار است. اما میلر و تیمش به نوعی موفق می شوند در میان این همه دیوانگی و هرج و مرج زمین های بایر و پساآخرالزمانی فیلم، داستانی واقعاً تاثیرگذار و جذاب را روایت کنند.

۶- Barrier 13

فیلم رزمی,فیلم درباره ورزش های رزمی

لوک بسون، تهیه کننده و فیلمساز فرانسوی، استعداد عجیبی در زمینه داستان های اکشن دارد و زمانی که در سال ۲۰۰۴ به عنوان یکی از تهیه کنندگان و نویسندگان در ساخت فیلم اکشن فرانسوی Banlieue 13 که در سراسر جهان با نام بلوک ۱۳ شناخته می شود، مشکارکت داشت، روی اسب برنده شرط بندی کرده بود. این فیلم به لطف فیلمنامه قوی و پرتنش و بازی های کاریزماتیک دیوید بل و سیریل رافائلی که در دنیای واقعی نیز ورزشکار هستند بسیار موفق بود.

داستان در دنیایی پساآخرالزمانی رخ می دهد، جایی که در آن جامعه بر اساس ثروت به بخش های مختلف تقسیم شده است. بلوک B۱۳ یکی از این بخش ها است که به شدت درگیر جرم و فساد است به طوری که پلیس منطقه را ترک کرده و زندگی افراد محلی را در معرض تهدید باندهای خیابانی به حال خود رها کرده است. لیتو یکی از ساکنان بلوک B۱۳ است که سعی می کند از تبهکاران دوری کند، اما وقتی خواهرش توسط رئیس قدرتمند یک گروه تبهکار گروگان گرفته می شود، مجبور به اقدام می شود. لیتو با یک افسر مخفی به نام دیمین همکاری می کند تا در یک داستان پر تنش و اکشن که به سرعت از یک صحنه اکشن به صحنه ای دیگر می رود، تبهکاران را دستگیر کند و در نهایت داستان را به یک پایان غیرمنتظره برساند.

۵- The Raid

فیلم رزمی,فیلم درباره ورزش های رزمی

در دهه ۲۰۱۰ هالیوود برای فیلم های خود به سراغ استفاده از جلوه های ویژه کامپیوتری پرهزینه برای صحنه های اکشن رفت، و آن هم به قیمت دور شدن از صحنه های مبارزه تن به تن کلاسیکی که قبلاً در فیلم های اکشنی با بازی بروس لی، جت لی، جکی چان و غیره. اما دیگر صنایع فیلمسازی در سراسر جهان آماده بودند تا این عقب ماندگی و تغییر مسیر را جبران کنند، مانند فیلم اندونزیایی The Raid که در سال ۲۰۱۱ اکران شد. داستان فیلم بسیار ساده است. گروهی از افسران پلیس در حال حمله به ساختمانی هستند که رئیس یک گروه تبهکار بدنام را در خود جای داده است.

همه چیز درست پیش نمی رود، تبهکاران از حمله پلیس به مجتمع باخبر می شوند و مدت کوتاهی بعد، ماموران پلیس بدون هیچ نیروی کمکی در ساختمانی پر از قاتلان خطرناک به دام می افتند. بنابراین یک سری صحنه های مبارزه بسیار خشن شروع می شود، در شرایطی که افسران به آرامی طبقات مختلف ساختمان را با مبارزه با ارتشی از رزمی کاران بی رحم به کنترل خود در می آورند. یورش برخی از بهترین سکانس های مبارزه تن به تن تاریخ سینما را در خود دارد و داستان و صحنه های آن الهام بخش بسیاری از تقلیدها در سراسر جهان و در دیگر صنعت های فیلمسازی شده است.

۴- Ong Bak

فیلم رزمی,فیلم درباره ورزش های رزمی

از دهه ۲۰۰۰ ستاره های اکشن زیادی برای رقابت با جذابیت رزمی کارانی مانند بروس لی، جکی چان یا ژان کلود ون دام وجود نداشته است. اما زمانی به نظر می رسید تونی جا وارث تاج و تخت ستارگان اکشن دهه ۸۰ و ۹۰ باشد، جایگاهی که به لطف موفقیت فیلم اونگ – بک: مبارز موی تای ساخته سال ۲۰۰۳ نصیب او شد. و به راحتی می توان دلیلش را فهمید، جایی که جا در این فیلم سطحی از رزمی کاری و ورزشکاری را به نمایش می گذارد که تا به حال یا قبل از آن هرگز روی پرده سینما دیده نشده است.

جا در این فیلم نقش قهرمان داستان، تینگ را بازی می کند که دهکده اش مورد هجوم مجرمانی قرار می گیرد که مجسمه باارزش بودا را می دزدند .تینگ توانمند در سفری انفرادی عازم بانکوک می شود تا مجسمه را پس بگیرد. به لطف اقدامات بی پروای هاملا، راهنمای تینگ، مبارز داستان به یک مسابقه رزمی زیرزمینی که توسط اوباش اداره می شود، کشیده می شود. تینگ برای تکمیل ماموریت خود چاره ای جز ارائه یک نمایش نفس گیر با سکانس های تعقیب و گریز هیجان انگیز ندارد که هر دوی آن ها به تونی جا اجازه می دهند تا توانایی تقریباً فراطبیعی خود را در نمایش ضربات پا و پرش های بلند به نمایش بگذارد.

۳- Mortal Kombat

فیلم رزمی,فیلم درباره ورزش های رزمی

نام فیلم خود بیانگر همه چیز است. مورتال کامبت یا نبرد مرگبار که براساس سری بازی های ویدیویی نمادینی به همین نام ساخته شده، یک فیلم اکشن کالت کلاسیک در سال ۱۹۹۵ بود که در سال ۲۰۲۱ بازسازی شد. فیلم اورجینال و راه اندازی مجدد آن اگرچه از نظر لحن کاملاً متفاوت هستند، اما هر دو یک طرح اولیه یکسان دارند، یا بهتر بگوییم هیچ طرح و روایت خاصی ندارند. گروهی از مبارزان ابرانسانی دور هم جمع می شوند تا در یک مسابقه بین دنیایی با یکدیگر مبارزه کنند.

هدف از این مسابقات جلوگیری یا تسهیل (بسته به اینکه چه کسی برنده شود) حمله به زمین توسط یک دیکتاتور از ددنیای موازی به نام شائو خان است. بنابراین، مبارزان چاره ای جز شرکت در یک سری نبرد تن به تن با استفاده از مجموعه ای خیره کننده از قدرت های فراانسانی و سلاح هایی که از علمی تا عرفانی متفاوت هستند، ندارند. فیلم های مورتال کامبت نه تنها به خاطر صحنه های مبارزه حماسی شان ماندگار شده اند، بلکه احتمالاً از محبوب ترین فیلم اکشن تمام دوران ها بر اساس موسیقی متن هستند.

۲- Extraction

فیلم رزمی,فیلم درباره ورزش های رزمی

در سال های اخیر، هالیوود به لطف محبوبیت فرنچایز جان ویک، بار دیگر به جذابیت صحنه های نبرد باکیفیت در فیلم های اکشن پی برده است. استخراج در قالبی مشابه فیلم های جان ویک قرر می گیرد و یک قهرمان اکشن خشن و ترشرو اما بسیار کارآمد را نشان می دهد که با اکراه ماموریتی را می پذیرد و در ادامه در شرایطی گرفتار می شود که تنها گزینه اش مبارزه با ارتشی از قاتلان است.

تایلر ریک یک سرباز سابق است که اکنون به یک نیروی ویژه ماموریت های غیرقانونی تبدیل شده و وظیفه نجات فرزند یک رییس تبهکار هندی را بر عهده دارد که به بنگلادش قاچاق شده است. پس از نجات کودک، ریک به نقطه تخلیه می رود، اما متوجه می شود که نقشه خراب شده و دیگر امکان تخلیه او و پسرک از بنگلادش وجود ندارد. بنابراین، ریک چاره ای ندارد جز اینکه با مبارزه ای بی رحمانه و بی امان، این کودک را از دست ارتشی از قاتلان در امان نگه داشته و در عین حال با درماندگی به دنبال راهی برای خروج از کشور باشد.

۱- John Wick

فیلم رزمی,فیلم درباره ورزش های رزمی

در زمانی که اکثر مردم به این نتیجه رسیده بودند که فیلم های اکشن باکیفیت و خشن دیگر متعلق به گذشته هستند، جان ویک از راه رسید و به مخاطبان سینما و استودیوهای هالیوودی یادآوری کرد که یک فیلم اکشن خوش ساخت با شخصیت های غیر ابرقهرمانی می تواند چه اندازه جذاب باشد. جان ویک آدمکش بازنشسته ای است که در حال سوگواری مرگ همسرش است اما در این شرایط به ناگاه متوجه می شود پسر لوس یک تبهکار ماشینش را نابود کرده و سگش را کشته است.

جان که به شدت در اندیشه انتقام است، بار دیگر سلاح های قدیمی اش را برمی دارد و دست به کشتاری یک نفره علیه تمام دنیای زیرزمینی جنایتکار شهر می زند. جان ویک نه به خاطر خط داستانی نخ نما شده اش، بلکه به خاطر این که کارگردان و طراحان صحنه های اکشن فیلم، زمان فیلم را با موجی از صحنه مبارزه ای باکلاس، خوش ساخ و پرتنش پر می کنند، قابل توجه است. این فیلم به خاطر شکستن کلیشه های خسته کننده هالیوود در استفاده از دوربین های لرزان و برش های سریع و فراوان در مرحله تدوین و بکارگیری برداشت های بلند مورد تحسین قرار گرفته که به وضوح سختکوشی و طراحی دقیقی را نشان می داد که برای خلق سکانس های اکشن لذت بخش و سرگرم کننده، یکی پس از دیگری، به کار گرفته شده است.

  • 11
  • 5
۵۰%
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
علی عسکری بیوگرافی علی عسکری سیاستمدار ایرانی

تاریخ تولد: ۱۳۳۷

محل تولد: دهق، اصفهان

حرفه: سیاستمدار، نظامی، مدیر ارشد اجرایی، مدیر عامل شرکت صنایع پتروشیمی خلیج فارس

آغاز فعالیت: ۱۳۶۲ تاکنون

تحصیلات: کارشناسی مهندسی برق - الکترونیک، کارشناسی ارشد مدیریت، دکتری مهندسی صنایع - سیستم و بهره‌وری

ادامه
عبدالله دوم پادشاه اردن بیوگرافی عبدالله دوم پادشاه اردن به همراه عکس های خانواده اش

تاریخ تولد: ۳۰ ژانویه ۱۹۶۲ (۶۲ ساله)

محل تولد: عمان، اردن

سمت: پادشاه اردن (از سال ۱۹۹۹)

تاجگذاری: ۹ ژوئن ۲۰۰۰

ولیعهد: حسین بن عبدالله دوم

همسر: رانیا عبدالله (ازدواج ۱۹۹۳)

ادامه
مینا ساداتی بیوگرافی مینا ساداتی بازیگر سینما و تلویزیون ایران

تاریخ تولد: ۱۰ آذر ۱۳۶۰

محل تولد: کاشان، ایران

حرفه: بازیگر سینما، تلویزیون

تحصیلات: فوق لیسانس گرافیک از دانشگاه هنرهای زیبای تهران

آغاز فعالیت: ۱۳۸۶ تاکنون

ادامه
شاه نعمت الله ولی شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه ایرانی

تاریخ تولد: ۱۴ ربیع الاول۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

نام های دیگر: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

پیشه: فلسفه و تصوف

مکتب: عارف و تصوف

آثار: شرح لمعات، رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی

ادامه
محمدرضا احمدی بیوگرافی محمدرضا احمدی؛ مجری و گزارشگری ورزشی تلویزیون

تاریخ تولد: ۵ دی ۱۳۶۱

محل تولد: تهران

حرفه: مجری تلویزیون

شروع فعالیت: سال ۱۳۸۲ تاکنون

تحصیلات: کارشناسی حسابداری و تحصیل در رشته مدیریت ورزشی 

ادامه
رضا داوودنژاد بیوگرافی مرحوم رضا داوودنژاد

تاریخ تولد: ۲۹ اردیبهشت ۱۳۵۹

محل تولد: تهران

حرفه: بازیگر

شروع فعالیت: ۱۳۶۵ تا ۱۴۰۲

تحصیلات: دیپلم علوم انسانی

درگذشت: ۱۳ فروردین ۱۴۰۳

ادامه
مائوریستو موتا پائز بیوگرافی مائوریسیو موتا پائز؛ سرمربی والیبال

تاریخ تولد: ۲۶ مه ۱۹۶۳

محل تولد: ریو دو ژانیرو، برزیل

ملیت: فرانسه

حرفه: سرمربی والیبال

آغاز فعالیت: سال ۱۹۹۴ تاکنون

ادامه
فرشید اسماعیلی بیوگرافی فرشید اسماعیلی فوتبالیست جوان ایرانی

تاریخ تولد: ۴ اسفند ۱۳۷۲

محل تولد: بندرلنگه، هرمزگان، ایران

حرفه: فوتبالیست

پست: هافبک هجومی

باشگاه کنونی: پیکان

قد: ۱ متر ۷۲ سانتی متر 

ادامه
رضا عطاران بیوگرافی رضا عطاران؛ ستاره سینمای کمدی ایران

تاریخ تولد: ۲۰ اردیبهشت ۱۳۴۷

محل تولد: مشهد

حرفه: بازیگر، کارگردان، فیلم‌نامه‌نویس، تدوین‌گر، خواننده

آغاز فعالیت: ۱۳۶۹ تا کنون

تحصیلات: دانشجوی انصرافی دانشکدهٔ هنرهای زیبای دانشگاه تهران 

ادامه
دیالوگ های ماندگار شهاب حسینی

دیالوگ های ماندگار شهاب حسینی شهاب حسینی یکی از بهترین بازیگران سینمای ایران است که تا به حال در آثار فاخری مانند محیا، دلشکسته، شهرزاد و... به نقش آفرینی پرداخته است. این هنرمند در هر یک از هنرنمایی های خود دیالوگ های ماندگاری دارد که در ادامه این مقاله از سرپوش قصد داریم به بخشی از آنها اشاره کنیم. بیوگرافی کوتاه از شهاب حسینی سید شهاب الدین حسینی تنکابنی در ۱۴ بهمن ۱۳۵۲ در تهران به دنیا آمد. وی اصالتا تن کابنی است و تحصیلات عالیه خود را در رشته روانشناسی از دانشگاه تهران برای مهاجرت به کانادا ناتمام گذاشت. وی در سال ۱۳۷۳ با پریچهر قنبری ازدواج کرد و حاصل این پیوند دو فرزند پسر به نام های محمد امین و امیرعلی است. فعالیت هنری شهاب حسینی با تئاتر دانشجویی و سپس، گویندگی در رادیو شروع شد. از جمله جوایز این هنرمند می توان به موارد زیر اشاره کرد: - او برای بازی در شمعی در باد (۱۳۸۲) و رستگاری در هشت و بیست دقیقه (۱۳۸۳) نامزد سیمرغ بلورین بهترین بازیگر نقش مکمل مرد جشنواره فیلم فجر شد.  - حسینی در سال ۱۳۸۷ با بازی در فیلم سوپر استار جایزه سیمرغ بلورین بهترین بازیگر نقش اول مرد جشنواره فیلم فجر را دریافت کرد. -  او خرس نقره‌ای بهترین بازیگر مرد جشنواره بین‌المللی فیلم برلین ۲۰۱۱ را به‌همراه گروه بازیگران فیلم جدایی نادر از سیمین کسب کرد. - او در جشنواره فیلم کن ۲۰۱۶ نیز با ایفای نقش در فیلم فروشنده توانست جایزه بهترین بازیگر مرد جشنواره فیلم کن را به خود اختصاص بدهد. دیالوگ های ماندگار شهاب حسینی؛ درباره شهاب حسینی دیالوگ های ماندگار شهاب حسینی فیلم سینمایی دلشکسته در نقش امیرعلی: - هر کی ریــش گـذاشت مسلمـــون نیـست، هـــرکی پیـشونیش رو داغ کـــرد، مــرد خــدا نیست. - تو همه ی اعتقادا اشتباه میشه. همیشه ام یه عده گرگن تو لباس میش! -  من بنده آن دمم که ساقی گوید یک جام دگر بگیر و من نتوانم - ما فردا میایم خواستگاری، دیگه نمی خوام خواهرم باشی می خوام نفسم باشی دیالوگ های ماندگار شهاب حسینی در فیلم دلشکسته سریال شهرزاد در نقش قباد: -شهرزاد نمی دونی بدون، من با تو چیزایی پیدا کردم که هیچوقت تو زندگیم نداشتم و نمی خوام از دستش بدم. - ما همه مهره های سوخته ایم که زیر دست بزرگ آقاییم. -  آره خب عمو جان حقیقت تلخه عموجان، شنیدنش همچین یه جاهایی از وجدان آدمو جز میده. -  میرم صاف وامیستم جلوی بزرگ آقا بش میگم بزرگ آقا من، زن من، خب؟! پا به ماهه! عین ۱۰-۱۲ ماهو میخوام بمونم ور دلش چی میگی شما؟ - قباد : فقط یه سوال، خیلی دلم می خواد جوابشو بدونم، تو هنوزم دلت باهاشه؟ شهرزاد : فراموشی زمان می بره، فقط فکر می کنم اگه من به هر دری زدم، و اونی نشد که می خواستم بشه، لابد قسمت خرافه نیست، هست واقعا - موقتیه این روزا شهرزاد، می گذره. این وسط تنها چیزی که مهمه اینه که من هنوز با همه ی وجودم دوست دارم. عاشقتم - قباد : سخته واسم دوری تو اینو بفهم، چطوری اینو بهت ثابت کنم؟ شهرزاد : دیر شده، برای ثابت کردنش خیلی خیلی دیر شده … حتی ملک جوانبخت هزار و یک شبم نبودی وگرنه من کم قصه و داستان به گوش تو نخوندم. عاشق بزدل عشقو هم زایل می کنه آقای قباد دیوانسالار -قباد : این کارو باهام نکن شهرزاد. اینطوری خردم نکن. من هنوز دوستت دارم، خیلی بیشتر از قبل. همه چیو خراب نکن شهرزاد : برو قباد، پشت سرتم دیگه نگاه نکن -  من چی کار به کسی داشتم، داشتم زندگیمو می کردم. با بدبختی خودم سر و کله می زدم. اصلا روحمم خبر داشت همچین کسی تو این دنیا زندگی می کنه؟ کی نشونم داد؟ شما. بعدشم که فرستادینم تو بهشت تازه می خواستم بفهمم زندگی یعنی چی؟ تازه طعمش داشت زیر دهنم مزه مزه می کرد که یقه مو گرفتین ترپ انداختینم وسط جهنم. دیالوگ های ماندگار شهاب حسینی در سریال شهرزاد سریال مدار صفر درجه در نقش حبیب پارسا: -تو را به جای همه دوست میدارم-تو را به خاطر عطر نان گرم برفی که اب میشود -برای بخشش اولین گناه-تو را برای دوست داشتن دوست میدارم-تو را به خاطر تمام کسانی که دوست نمیدارم دوست میدارم ...  - همين قدر حاليمه كه هيچ دست مساعدتي از طرف قدرتهاي استعماري داخل اين كشور دراز نشده!!الي به اينكه مقاصد سياسي و اغراض اقتصادي خاصي رو دنبال مي كردن.وام كه بهم فرصت بدن كه خودم براي زندگيم تصميم بگيرم؛خودم انتخاب كنم؛همين  - مظفر:منوببخش ...یافراموش کن! حبیب:میبخشم...ولی فراموش نمیکنم!!!  -حبيب: فقط چرا فكر مي كنيد كه سفر اعزام ممكنه منتفي بشه؟ دكتر: اين مملكت پسرجان،سرزمين گسل و زلزله و پس لرزه است!آدم از فردا روزش - این و خداوند باید جواب بده ، باید جواب این سوال رو بده ! اگه تو این دنیا هیچ جایی برای آرامش وجود نداره ؛ و اگه تمام رویاهای ما از عشق ، عدالت و آزادی فقط ی خیال بیهودس! پس چرا ما رو آفرید ؟!... -ميدوني چيه تقي جان؟من بر خلاف مرحوم پدرم،ازسياست چيز زيادي نميدونم! همين قدر حاليمه كه هيچ دست مساعدتي از طرف قدرتهاي استعماري داخل اين كشور دراز نشده!!الي به اينكه مقاصد سياسي و اغراض اقتصادي خاصي رو دنبال مي كردن.وام كه بهم فرصت بدن كه خودم براي زندگيم تصميم بگيرم؛خودم انتخاب كنم؛ همين دیالوگ های ماندگار شهاب حسینی در سریال مدار صفر درجه سایر فیلم ها: -یه پایان تلخ بهتر از یه تلخی پایان ناپذیره ... (درباره الی) - میدونی برتر از عشق بی فرجام چیه؟فرجام بدون عشق... (برف روی شیروانی داغ) - من زندگی مو باختم حاج اقا منو از زندون می ترسونی؟برو از خدا بترس ... (جدای نادر از سیمین) - جنگ احساس مسولیته نه شلیکه گلوله ... (شوق پرواز) - هر چه تو اوج میگیری دنیا از دید تو بزرگتر می شود و تو از دید دنیا کوچکتر می شوی ... (شوق پرواز) - تو کویر ادم به خدا نزدیک تره چون اسمون به زمین نزدیک تره ... (پلیس جوان) - میدونی چیت حرص ادمو درمیاره؟اینکه حالت از من بده ولی حس واقعیتو بهم نمیگی خب چیه هر چی هست بیا به خودم بگو فکر میکنی چیزیمه؟فکر میکنی چون چیزیمه عرضه ندارم پس چون عرضه ندارم دیگه.....این منصفانه نیست چون من دارم سعی خودمو میکنم غلطی تا حالا نتونستم بکنم چون نمیتونم تمرکز کنم رو کاری ک باید بکنم نمیتونم تمرکز کنم چون همه ی وقتمو اون چرت وپرتا ی مزخرف و دغدغه های احمقانه پر کرده دانشکده ی مزخرف و شاگردای خنگ و... (پرسه در مه) گردآوری: بخش هنر و سینمای سرپوش

ویژه سرپوش