یکشنبه ۲۱ اردیبهشت ۱۴۰۴
۱۱:۲۸ - ۲۰ شهریور ۱۴۰۲ کد خبر: ۱۴۰۲۰۶۱۴۳۲
فیلم و سینمای جهان

۱۰ فیلمی که تقریباً تمام روایت آن‌ها مبارزه و نبرد است؛ از Bloodsport تا Mortal Kombat

فیلم رزمی,فیلم درباره ورزش های رزمی

روزیاتو | مردم می توانند نظرات متفاوتی در مورد اینکه یک داستان خوب برای یک فیلم چقدر اهمیت دارد، داشته باشند. برخی ژانرها مانند درام ها و کمدی ها اهمیت زیادی برای سر هم کردن یک داستان قوی دارند که از طریق آن، شخصیت ها و روابط بین فردی آن ها را بررسی کنند. اما برخی دیگر از ژانرها برای موفقیت نیازی به تکیه بیش از حد به داستان های قوی ندارند.

فیلم رزمی,فیلم درباره ورزش های رزمی

این موضوع اغلب در مورد ژانر اکشن صدق می کند، جایی که موفقیت فیلم بیشتر به نمایش بصری صحنه های مبارزه و سکانس های تعقیب و گریز بستگی دارد تا داشتن یک روایت پیچیده یا مضامین روایی عمیق. بیایید نگاهی به چند مورد از فیلم ها بیندازیم که علی رغم اینکه بیشتر صحنه های اکشن هستند و حداقل طراحی و شخصیت پردازی در آن ها به چشم می خورد اما فیلم هایی باکیفیت و دیدنی هستند.

۱۰- ۳۰۰

فیلم رزمی,فیلم درباره ورزش های رزمی

زک اسنایدر، امروزه بیشتر به خاطر نگاه خاصش به جلوه های بصری در فیلم ها و استفاده زیاد و بسیار زیاد از حرکت آهسته شناخته می شود. هر دوی این ویژگی ها پیش از این در فیلم موفق ۳۰۰ که براساس یک مجموعه کمیک نوشته شده توسط فرانک میلر و لین وارلی ساخته شده بود، به طور کامل به چشم می خورد. هم کمیک ها و هم فیلم، روایتی بسیار خاص و باشکوه از نبرد تاریخی ترموپیل ارائه می دهند.

در این فیلم، امپراطوری اسپارتی توسط پادشاه ایرانی – خشایارشاه – به چالش کشیده می شود. در پاسخ، پادشاه لئونیداس با تنها ۳۰۰ سرباز اسپارتی به جنگ با امپراطوری بزرگ ایران می رود. آنچه در ادامه داستان می آید، روایتی الهام بخش از تاکتیک های مختلف نبرد است که لئونیداس و سربازانش که برای گیج کردن مکرر طرف مقابل طراحی می کنند. این فیلم در زمان اکران خود بسیار خبرساز و جنجالی شد و بسیاری آن را به تحریف تاریخ و نشان دادن تصویری غیرانسانی و نادرست از ایرانی ها متهم کردند.

۹- Bloodsport

فیلم رزمی,فیلم درباره ورزش های رزمی

فیلم های با موضوع تورنمنت های مبارزه ای یک زیر ژانر کامل از فیلم های اکشن و یکی از قدیمی ترین و شاخص ترین عناوین این زیر ژانر، فیلم Bloodsport ساخت سال ۱۹۸۸است. این فیلم که ژان کلود ون دام در دوران اوج جوانی اش را در خود دارد، براساس تجربیات زندگی فرانک دوکس ساخته شده است، شخصیتی که ون دام به عنوان قهرمان اصلی داستان، نقش او را بازی می کند.

در این فیلم، دوکس سروان ارتش آمریکا بوده و متخصص رشته رزمی نینجتسو نیز هست.دوکس پس از دعوت شدن به یک تورنمنت هنرهای رزمی زیرزمینی در هنگ کنگ به نام کومیته، تصمیم می گیرد بدون اینکه به مافوق هایش بگوید از ارتش مرخصی بگیرد تا بتواند در این تورنمنت شرکت کند. آنچه در ادامه می آید، مجموعه ای دلخراش از مسابقات فیزیکی در کومیته است که طی آن مهارت های دوکس و همچنین صداقت و درستی او به شدیدترین شکل ممکن مورد آزمایش قرار می گیرد.

۸- Predator

فیلم رزمی,فیلم درباره ورزش های رزمی

فرانچایز غارتگر یکی از ناامیدکننده ترین سری فیلم هایی است که هالیوود تا به حال ساخته است، زیرا پتانسیل های زیادی برای دنیاسازی بی نقص در بطن خود دارد که البته هرگز روی آن سرمایه گذاری نشد. از سوی دیگر، سازندگان فیلم اورجینال غارتگر در سال ۱۹۸۷ می دانستند که جالب ترین بخش این فرنچایز، یعنی بیگانه ای به نام یائوتجا (Yautja)، زمانی بهترین عملکرد را دارد که کمتر دیده شود، بدون اینکه توضیح زیادی در مورد منشأ آن داده شود.

بنابراین، غارتگر وقت خود را برای ساخت روایت یائوتجا یا پس زمینه بیگانه ای او هدر نمی دهد. در عوض، تمرکز بر گروهی از کماندوهای کارآزموده است که در جنگلی با یک شکارچی بدخواه مرموز که سلاح های بسیار پیشرفته ای دارد به دام افتاده اند. این فیلم به عنوان مجموعه ای از درگیری ها بین یاتجا و کماندوها عمل می کند که در آن موجود بیگانه به طور ماهرانه ای اعضای گروه کماندوها را یکی پس از دیگری از بین می برد تا زمانی که تنها یک نفر برای رویارویی با هیولای دنیای دیگر باقی می ماند.

۷- Mad Max: Fury Road

فیلم رزمی,فیلم درباره ورزش های رزمی

زمانی که جورج میلر در دهه ۲۰۱۰ تصمیم به راه اندازی مجدد سری معروف مکس دیوانه گرفت، این فیلمساز استرالیایی یک رویای ساده داشت؛ ساخت فیلمی که تقریباً از ابتدا تا پایان یک تعقیب و گریز مداوم است. میلر با در نظر گرفتن این ایده، استوری بوردها و انیمیشن های دقیقی خلق کرد تا مشخص شود که آیا ساخت چنین فیلمی که حداقل داستان یا دیالوگ را به نفع صحنه های اکشن نفس گیر داشته باشد، امکان پذیر خواهد بود یا خیر.

این اتفاق باعث شد تا فیلم Mad Max: Fury Road در سال ۲۰۱۵ به یکی از بهترین فیلم های اکشن تاریخ سینما تبدیل شود. درست بر طبق ایده میلر، فیلم با سرعت تمام شروع می شود و هیچ گاه کند نمی شود و تقریبا تمام اکشن در بالای وسایل نقلیه زره پوش جنگی و عجیبی رخ می دهد که در آن شخصیت مشهور مکس همراه با امپراطور فیوریوسا و حرمسرای نجات یافته یک جنگسالار محلی به نام ایمورتان جو در حال فرار است. این فیلم یک نبوغ پرتحرک را در سکانس های اکشن خود به نمایش می گذارد که حتی تصور آن برای اکثر افراد دشوار است. اما میلر و تیمش به نوعی موفق می شوند در میان این همه دیوانگی و هرج و مرج زمین های بایر و پساآخرالزمانی فیلم، داستانی واقعاً تاثیرگذار و جذاب را روایت کنند.

۶- Barrier 13

فیلم رزمی,فیلم درباره ورزش های رزمی

لوک بسون، تهیه کننده و فیلمساز فرانسوی، استعداد عجیبی در زمینه داستان های اکشن دارد و زمانی که در سال ۲۰۰۴ به عنوان یکی از تهیه کنندگان و نویسندگان در ساخت فیلم اکشن فرانسوی Banlieue 13 که در سراسر جهان با نام بلوک ۱۳ شناخته می شود، مشکارکت داشت، روی اسب برنده شرط بندی کرده بود. این فیلم به لطف فیلمنامه قوی و پرتنش و بازی های کاریزماتیک دیوید بل و سیریل رافائلی که در دنیای واقعی نیز ورزشکار هستند بسیار موفق بود.

داستان در دنیایی پساآخرالزمانی رخ می دهد، جایی که در آن جامعه بر اساس ثروت به بخش های مختلف تقسیم شده است. بلوک B۱۳ یکی از این بخش ها است که به شدت درگیر جرم و فساد است به طوری که پلیس منطقه را ترک کرده و زندگی افراد محلی را در معرض تهدید باندهای خیابانی به حال خود رها کرده است. لیتو یکی از ساکنان بلوک B۱۳ است که سعی می کند از تبهکاران دوری کند، اما وقتی خواهرش توسط رئیس قدرتمند یک گروه تبهکار گروگان گرفته می شود، مجبور به اقدام می شود. لیتو با یک افسر مخفی به نام دیمین همکاری می کند تا در یک داستان پر تنش و اکشن که به سرعت از یک صحنه اکشن به صحنه ای دیگر می رود، تبهکاران را دستگیر کند و در نهایت داستان را به یک پایان غیرمنتظره برساند.

۵- The Raid

فیلم رزمی,فیلم درباره ورزش های رزمی

در دهه ۲۰۱۰ هالیوود برای فیلم های خود به سراغ استفاده از جلوه های ویژه کامپیوتری پرهزینه برای صحنه های اکشن رفت، و آن هم به قیمت دور شدن از صحنه های مبارزه تن به تن کلاسیکی که قبلاً در فیلم های اکشنی با بازی بروس لی، جت لی، جکی چان و غیره. اما دیگر صنایع فیلمسازی در سراسر جهان آماده بودند تا این عقب ماندگی و تغییر مسیر را جبران کنند، مانند فیلم اندونزیایی The Raid که در سال ۲۰۱۱ اکران شد. داستان فیلم بسیار ساده است. گروهی از افسران پلیس در حال حمله به ساختمانی هستند که رئیس یک گروه تبهکار بدنام را در خود جای داده است.

همه چیز درست پیش نمی رود، تبهکاران از حمله پلیس به مجتمع باخبر می شوند و مدت کوتاهی بعد، ماموران پلیس بدون هیچ نیروی کمکی در ساختمانی پر از قاتلان خطرناک به دام می افتند. بنابراین یک سری صحنه های مبارزه بسیار خشن شروع می شود، در شرایطی که افسران به آرامی طبقات مختلف ساختمان را با مبارزه با ارتشی از رزمی کاران بی رحم به کنترل خود در می آورند. یورش برخی از بهترین سکانس های مبارزه تن به تن تاریخ سینما را در خود دارد و داستان و صحنه های آن الهام بخش بسیاری از تقلیدها در سراسر جهان و در دیگر صنعت های فیلمسازی شده است.

۴- Ong Bak

فیلم رزمی,فیلم درباره ورزش های رزمی

از دهه ۲۰۰۰ ستاره های اکشن زیادی برای رقابت با جذابیت رزمی کارانی مانند بروس لی، جکی چان یا ژان کلود ون دام وجود نداشته است. اما زمانی به نظر می رسید تونی جا وارث تاج و تخت ستارگان اکشن دهه ۸۰ و ۹۰ باشد، جایگاهی که به لطف موفقیت فیلم اونگ – بک: مبارز موی تای ساخته سال ۲۰۰۳ نصیب او شد. و به راحتی می توان دلیلش را فهمید، جایی که جا در این فیلم سطحی از رزمی کاری و ورزشکاری را به نمایش می گذارد که تا به حال یا قبل از آن هرگز روی پرده سینما دیده نشده است.

جا در این فیلم نقش قهرمان داستان، تینگ را بازی می کند که دهکده اش مورد هجوم مجرمانی قرار می گیرد که مجسمه باارزش بودا را می دزدند .تینگ توانمند در سفری انفرادی عازم بانکوک می شود تا مجسمه را پس بگیرد. به لطف اقدامات بی پروای هاملا، راهنمای تینگ، مبارز داستان به یک مسابقه رزمی زیرزمینی که توسط اوباش اداره می شود، کشیده می شود. تینگ برای تکمیل ماموریت خود چاره ای جز ارائه یک نمایش نفس گیر با سکانس های تعقیب و گریز هیجان انگیز ندارد که هر دوی آن ها به تونی جا اجازه می دهند تا توانایی تقریباً فراطبیعی خود را در نمایش ضربات پا و پرش های بلند به نمایش بگذارد.

۳- Mortal Kombat

فیلم رزمی,فیلم درباره ورزش های رزمی

نام فیلم خود بیانگر همه چیز است. مورتال کامبت یا نبرد مرگبار که براساس سری بازی های ویدیویی نمادینی به همین نام ساخته شده، یک فیلم اکشن کالت کلاسیک در سال ۱۹۹۵ بود که در سال ۲۰۲۱ بازسازی شد. فیلم اورجینال و راه اندازی مجدد آن اگرچه از نظر لحن کاملاً متفاوت هستند، اما هر دو یک طرح اولیه یکسان دارند، یا بهتر بگوییم هیچ طرح و روایت خاصی ندارند. گروهی از مبارزان ابرانسانی دور هم جمع می شوند تا در یک مسابقه بین دنیایی با یکدیگر مبارزه کنند.

هدف از این مسابقات جلوگیری یا تسهیل (بسته به اینکه چه کسی برنده شود) حمله به زمین توسط یک دیکتاتور از ددنیای موازی به نام شائو خان است. بنابراین، مبارزان چاره ای جز شرکت در یک سری نبرد تن به تن با استفاده از مجموعه ای خیره کننده از قدرت های فراانسانی و سلاح هایی که از علمی تا عرفانی متفاوت هستند، ندارند. فیلم های مورتال کامبت نه تنها به خاطر صحنه های مبارزه حماسی شان ماندگار شده اند، بلکه احتمالاً از محبوب ترین فیلم اکشن تمام دوران ها بر اساس موسیقی متن هستند.

۲- Extraction

فیلم رزمی,فیلم درباره ورزش های رزمی

در سال های اخیر، هالیوود به لطف محبوبیت فرنچایز جان ویک، بار دیگر به جذابیت صحنه های نبرد باکیفیت در فیلم های اکشن پی برده است. استخراج در قالبی مشابه فیلم های جان ویک قرر می گیرد و یک قهرمان اکشن خشن و ترشرو اما بسیار کارآمد را نشان می دهد که با اکراه ماموریتی را می پذیرد و در ادامه در شرایطی گرفتار می شود که تنها گزینه اش مبارزه با ارتشی از قاتلان است.

تایلر ریک یک سرباز سابق است که اکنون به یک نیروی ویژه ماموریت های غیرقانونی تبدیل شده و وظیفه نجات فرزند یک رییس تبهکار هندی را بر عهده دارد که به بنگلادش قاچاق شده است. پس از نجات کودک، ریک به نقطه تخلیه می رود، اما متوجه می شود که نقشه خراب شده و دیگر امکان تخلیه او و پسرک از بنگلادش وجود ندارد. بنابراین، ریک چاره ای ندارد جز اینکه با مبارزه ای بی رحمانه و بی امان، این کودک را از دست ارتشی از قاتلان در امان نگه داشته و در عین حال با درماندگی به دنبال راهی برای خروج از کشور باشد.

۱- John Wick

فیلم رزمی,فیلم درباره ورزش های رزمی

در زمانی که اکثر مردم به این نتیجه رسیده بودند که فیلم های اکشن باکیفیت و خشن دیگر متعلق به گذشته هستند، جان ویک از راه رسید و به مخاطبان سینما و استودیوهای هالیوودی یادآوری کرد که یک فیلم اکشن خوش ساخت با شخصیت های غیر ابرقهرمانی می تواند چه اندازه جذاب باشد. جان ویک آدمکش بازنشسته ای است که در حال سوگواری مرگ همسرش است اما در این شرایط به ناگاه متوجه می شود پسر لوس یک تبهکار ماشینش را نابود کرده و سگش را کشته است.

جان که به شدت در اندیشه انتقام است، بار دیگر سلاح های قدیمی اش را برمی دارد و دست به کشتاری یک نفره علیه تمام دنیای زیرزمینی جنایتکار شهر می زند. جان ویک نه به خاطر خط داستانی نخ نما شده اش، بلکه به خاطر این که کارگردان و طراحان صحنه های اکشن فیلم، زمان فیلم را با موجی از صحنه مبارزه ای باکلاس، خوش ساخ و پرتنش پر می کنند، قابل توجه است. این فیلم به خاطر شکستن کلیشه های خسته کننده هالیوود در استفاده از دوربین های لرزان و برش های سریع و فراوان در مرحله تدوین و بکارگیری برداشت های بلند مورد تحسین قرار گرفته که به وضوح سختکوشی و طراحی دقیقی را نشان می داد که برای خلق سکانس های اکشن لذت بخش و سرگرم کننده، یکی پس از دیگری، به کار گرفته شده است.

  • 11
  • 5
۵۰%
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
هیثم بن طارق آل سعید بیوگرافی هیثم بن طارق آل سعید؛ حاکم عمان

تاریخ تولد: ۱۱ اکتبر ۱۹۵۵ 

محل تولد: مسقط، مسقط و عمان

محل زندگی: مسقط

حرفه: سلطان و نخست وزیر کشور عمان

سلطنت: ۱۱ ژانویه ۲۰۲۰

پیشین: قابوس بن سعید

ادامه
بزرگمهر بختگان زندگینامه بزرگمهر بختگان حکیم بزرگ ساسانی

تاریخ تولد: ۱۸ دی ماه د ۵۱۱ سال پیش از میلاد

محل تولد: خروسان

لقب: بزرگمهر

حرفه: حکیم و وزیر

دوران زندگی: دوران ساسانیان، پادشاهی خسرو انوشیروان

ادامه
صبا آذرپیک بیوگرافی صبا آذرپیک روزنامه نگار سیاسی و ماجرای دستگیری وی

تاریخ تولد: ۱۳۶۰

ملیت: ایرانی

نام مستعار: صبا آذرپیک

حرفه: روزنامه نگار و خبرنگار گروه سیاسی روزنامه اعتماد

آغاز فعالیت: سال ۱۳۸۰ تاکنون

ادامه
یاشار سلطانی بیوگرافی روزنامه نگار سیاسی؛ یاشار سلطانی و حواشی وی

ملیت: ایرانی

حرفه: روزنامه نگار فرهنگی - سیاسی، مدیر مسئول وبگاه معماری نیوز

وبگاه: yasharsoltani.com

شغل های دولتی: کاندید انتخابات شورای شهر تهران سال ۱۳۹۶

حزب سیاسی: اصلاح طلب

ادامه
زندگینامه امام زاده صالح زندگینامه امامزاده صالح تهران و محل دفن ایشان

نام پدر: اما موسی کاظم (ع)

محل دفن: تهران، شهرستان شمیرانات، شهر تجریش

تاریخ تاسیس بارگاه: قرن پنجم هجری قمری

روز بزرگداشت: ۵ ذیقعده

خویشاوندان : فرزند موسی کاظم و برادر علی بن موسی الرضا و برادر فاطمه معصومه

ادامه
شاه نعمت الله ولی زندگینامه شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه

تاریخ تولد: ۷۳۰ تا ۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

حرفه: شاعر و عارف ایرانی

دیگر نام ها: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

آثار: رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی، شرح لمعات

درگذشت: ۸۳۲ تا ۸۳۴ هجری قمری

ادامه
نیلوفر اردلان بیوگرافی نیلوفر اردلان؛ سرمربی فوتسال و فوتبال بانوان ایران

تاریخ تولد: ۸ خرداد ۱۳۶۴

محل تولد: تهران 

حرفه: بازیکن سابق فوتبال و فوتسال، سرمربی تیم ملی فوتبال و فوتسال بانوان

سال های فعالیت: ۱۳۸۵ تاکنون

قد: ۱ متر و ۷۲ سانتی متر

تحصیلات: فوق لیسانس مدیریت ورزشی

ادامه
حمیدرضا آذرنگ بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ؛ بازیگر سینما و تلویزیون ایران

تاریخ تولد: تهران

محل تولد: ۲ خرداد ۱۳۵۱ 

حرفه: بازیگر، نویسنده، کارگردان و صداپیشه

تحصیلات: روان‌شناسی بالینی از دانشگاه آزاد رودهن 

همسر: ساناز بیان

ادامه
محمدعلی جمال زاده بیوگرافی محمدعلی جمال زاده؛ پدر داستان های کوتاه فارسی

تاریخ تولد: ۲۳ دی ۱۲۷۰

محل تولد: اصفهان، ایران

حرفه: نویسنده و مترجم

سال های فعالیت: ۱۳۰۰ تا ۱۳۴۴

درگذشت: ۲۴ دی ۱۳۷۶

آرامگاه: قبرستان پتی ساکونه ژنو

ادامه
دیالوگ های ماندگار درباره خدا

دیالوگ های ماندگار درباره خدا دیالوگ های ماندگار درباره خدا پنجره ای به دنیای درون انسان می گشایند و راز و نیاز او با خالق هستی را به تصویر می کشند. در این مقاله از سرپوش به بررسی این دیالوگ ها در ادیان مختلف، ادبیات فارسی و سینمای جهان می پردازیم و نمونه هایی از دیالوگ های ماندگار درباره خدا را ارائه می دهیم. دیالوگ های سینمایی معروف درباره خدا همیشه در تاریکی سینما طنین انداز شده اند و ردی عمیق بر جان تماشاگران بر جای گذاشته اند. این دیالوگ ها می توانند دریچه ای به سوی دنیای معنویت و ایمان بگشایند و پرسش های بنیادین بشری درباره هستی و آفریننده آن را به چالش بکشند. دیالوگ های ماندگار و زیبا درباره خدا نمونه دیالوگ درباره خدا به دلیل قدرت شگفت انگیز سینما در به تصویر کشیدن احساسات و مفاهیم عمیق انسانی، از تاثیرگذاری بالایی برخوردار هستند. نمونه هایی از دیالوگ های سینمایی معروف درباره خدا در اینجا به چند نمونه از دیالوگ های سینمایی معروف درباره خدا اشاره می کنیم: فیلم رستگاری در شاوشنک (۱۹۹۴): رد: "امید چیز خوبیه، شاید بهترین چیز. و یه چیز مطمئنه، هیچ چیز قوی تر از امید نیست." این دیالوگ به ایمان به خدا و قدرت امید در شرایط سخت زندگی اشاره دارد. فیلم فهرست شیندلر (۱۹۹۳): اسکار شیندلر: "من فقط می خواستم زندگی یک نفر را نجات دهم." این دیالوگ به ارزش ذاتی انسان و اهمیت نجات جان انسان ها از دیدگاه خداوند اشاره دارد. فیلم سکوت بره ها (۱۹۹۱): دکتر هانیبال لکتر: "خداوند در جزئیات است." این دیالوگ به ظرافت و زیبایی خلقت خداوند در دنیای پیرامون ما اشاره دارد. پارادیزو (۱۹۸۸): آلفردو: خسته شدی پدر؟ پدر روحانی: آره. موقع رفتن سرازیریه خدا کمک می کنه اما موقع برگشتن خدا فقط نگاه می کنه. الماس خونین (۲۰۰۶): بعضی وقتا این سوال برام پیش میاد که خدا مارو به خاطر بلاهایی که سر همدیگه میاریم می بخشه؟ ولی بعد به دور و برم نگاه می کنم و به ذهنم می رسه که خدا خیلی وقته اینجارو ترک کرده. نجات سربازان رایان: فرمانده: برید جلو خدا با ماست ... سرباز: اگه خدا با ماست پس کی با اوناست که مارو دارن تیکه و پاره می کنن؟ بوی خوش یک زن (۱۹۹۲): زنها ... تا حالا به زن ها فکر کردی؟ کی خلقشون کرده؟ خدا باید یه نابغه بوده باشه ... زیر نور ماه: خدا خیلی بزرگتر از اونه که بشه با گناه کردن ازش دور شد ... ستایش: حشمت فردوس: پیش خدا هم که باشی، وقتی مادرت زنگ می زنه باید جوابشو بدی. مارمولک: شاید درهای زندان به روی شما بسته باشد، اما درهای رحمت خدا همیشه روی شما باز است و اینقدر به فکر راه دروها نباشید. خدا که فقط متعلق به آدم های خوب نیست. خدا خدای آدم خلافکار هم هست. فقط خود خداست که بین بندگانش فرقی نمی گذارد. او اند لطافت، اند بخشش، بیخیال شدن، اند چشم پوشی و رفاقت است. دیالوگ های ماندگار درباره خدا؛ دیالوگ فیلم مارمولک رامبو (۱۹۸۸): موسی گانی: خدا آدمای دیوونه رو دوس داره! رمبو: چرا؟ موسی گانی: چون از اونا زیاد آفریده. سوپر نچرال: واقعا به خدا ایمان داری؟ چون اون میتونه آرامش بخش باشه. دین: ایمان دارم یه خدایی هست ولی مطمئن نیستم که اون هنوز به ما ایمان داره یا نه. کشوری برای پیرمردها نیست: تو زندگیم همیشه منتظر بودم که خدا، از یه جایی وارد زندگیم بشه ولی اون هیچوقت نیومد، البته اگر منم جای اون بودم خودمو قاطی همچین چیزی نمی کردم! دیالوگ های ماندگار درباره خدا؛ دیالوگ فیلم کشوری برای پیرمردها نیست سخن پایانی درباره دیالوگ های ماندگار درباره خدا دیالوگ های ماندگار درباره خدا در هر قالبی که باشند، چه در متون کهن مذهبی، چه در اشعار و سروده ها و چه در فیلم های سینمایی، همواره گنجینه ای ارزشمند از حکمت و معرفت را به مخاطبان خود ارائه می دهند. این دیالوگ ها به ما یادآور می شوند که در جستجوی معنای زندگی و یافتن پاسخ سوالات خود، تنها نیستیم و همواره می توانیم با خالق هستی راز و نیاز کرده و از او یاری و راهنمایی بطلبیم. دیالوگ های ماندگار سینمای جهان درباره خدا گردآوری: بخش هنر و سینمای سرپوش

ویژه سرپوش