شنبه ۲۰ اردیبهشت ۱۴۰۴
۱۷:۴۲ - ۱۹ اردیبهشت ۱۴۰۴ کد خبر: ۱۴۰۴۰۲۱۱۴۰
سیاست داخلی

امام جمعه کرج: کمبود آب و برق کار دشمنان است

امام جمعه کرج,صحبت های امام جمعه کرج درباره کمبود آب و برق
امام جمعه کرج با تأکید بر اطلاع‌رسانی درست و رعایت عدالت در قطع برق مناطق مختلف گفت: دشمن امروز کمبود آب و مشکل برق را بهانه کرده تا مردم را در مقابل هم و دولت قرار دهد و دو قطبی درست می‌کند. باید مواظب بود در زمین دشمن بازی نکنیم.

به گزارش ایسنا، آیت‌الله سیدمحمدمهدی حسینی‌همدانی در خطبه‌های نماز جمعه ۱۹ اردیبهشت کرج گفت: امروز چهره خبیث و منفور آمریکا برای همه جهان و برای ما بیشتر آشکار شده ولو عده‌ای که آمریکا قبله آمال آنان است و چهره او را بزک می‌کنند و حل تمام مشکلات را به آن گره می‌زنند.

وی با بیان اینکه مسیر مستکبرین برای مردم ما از قدیم روشن است و همیشه می‌خواستند مردم ما را زیر یوغ خود نگه دارند؛ افزود: از زبان برای تغییر هویت جوامع استفاده می‌کنند. همانطور که پهلوی هویت ایرانی را منحل کرد و ایران باستان را در مقابل اسلام و فرهنگ اسلامی قرار داد. الان هم عده‌ای فرهنگ غربی در جامعه رواج می‌دهند. این انحراف است.

امام جمعه کرج در ادامه خاطرنشان کرد: به انقلاب اسلامی تهمت می‌زنند که زبان مادری اقوام مختلف را جمهوری اسلامی از بین برده است در حالی که حمایت از زبان اقوام از روز اول در دستور کار داشته است. در اصل ۱۵ قانون اساسی جمهوری اسلامی ایران، آموزش زبان مادری اقوام مختلف مجاز دانسته شده است.

وی به ۲۵ اردیبهشت به عنوان روز فردوسی و پاسداشت زبان فارسی اشاره و خاطرنشان کرد: فردوسی علاوه بر اینکه برای حفظ زبان فارسی تلاش کرده؛ سعی داشته تا ثمرات تمدنی فرهنگ ایرانی را هم حفظ کند. اگر کمی با فردوسی آشنایی داشته باشیم می‌دانیم که برخی حرف‌ها درباره او دروغ است. شاهنامه فردوسی پر از اسلام است.

امام جمعه کرج افزود: یکی از راه‌های تقویت زبان فارسی گسترش فرهنگ مطالعه است. کودکان را باید از سنین پایین به مطالعه عادت داد.

وی ادامه داد: عنصر دیگری که دشمن برای از بین برد هویت و استقلال کشور روی آن کار می‌کند؛ خانواده و جمعیت است. جمعیت مسأله مهمی است که هم بعد ملی و هم بعد مذهبی دارد. قرآن یکی از نعمات خداوند را کثرت جمعیت می‌داند. جمعیت مولفه قدرت است. نرخ باروری پایین آمده و خطر پیر شدن جمعیت جدی است. برای برون رفت از این وضعیت فرصت کمی باقی مانده و باید در تمام طول سال به مسأله جمعیت پرداخت. پرداخت وام ازدواج، اشتغال، مسکن و فرزندآوری باید جدی گرفته شود.

نماینده ولی فقیه در البرز گفت: همه باید در مسیر حفظ هویت ملی و مذهبی تلاش کنیم. دشمنان نابودی ما را می‌خواهند. روزی که خیال می‌کردند ما ضعیف شدیم به سگ تعلیم داده خود دستور دادند که به ما حمله کند اما به فضل رشادت و از خودگذشتگی اقشار مختلف، چنان قوی شدیم که امروز از ما درخواست می‌کنند به یمن که مستقل است بگوییم آنها را نزند.

وی افزود: برای ما که قدرت و توان ما را می‌داند هر روز رجزخوانی می‌کند. نتوانست در مقابل یمنی که وضعیت او را همه می‌دانند مقاومت کند و اعلام آتش‌بس کرد. جواب ما به رجزهای عاجزانه او هر جمعه لعن آمریکا است.

آیت‌الله حسینی همدانی خاطرنشان کرد: این روزها بازی جدیدی را شروع کرده و حرف باطلی درباره خلیج فارس زده تا بین ایران و کشورهای عربی و همسایگان شکاف و بی اعتمادی درست کند. خلیج فارس از قبل خلیج فارس بوده، هست و خواهد ماند.

وی افزود: نگذارید با ترفندهای جدید رسانه‌ای در اراده آهنین شما رخنه کنند. گاهی از مشکلات داخلی که برای هر کشوری پیش می‌آید برای ضربه به انسجام مردم استفاه می‌کنند. امروز کمبود آب و مشکل برق که ریشه آن هم خودشان و تحریم‌های آنان است را بهانه می‌کنند که مردم را در مقابل هم و دولت قرار دهند و دو قطبی درست می‌کنند. باید مواظب بود در زمین دشمن بازی نکنیم. باید مدیریت بحران کنیم.

امام جمعه کرج ادامه داد: البته دولت و دستگاه‌های مسئول باید به وظایف خود درست عمل کنند. اطلاع‌رسانی درست و به موقع درباره زمان قطع برق در طول روز داشته باشند. عدالت در نحوه توزیع و مصرف را رعایت کنند. رعایت حال کم مصرف‌ها را داشته باشند. این رابطه در برخی مناطق نسبت به برخی مناطق دیگر درست نیست.

وی افزود: کسانی هستند در دستگاه‌ها که از این امور سوءاستفاده و شیطنت می‌کنند تا تنش ایجاد کنند. دست اینها را باید از این دستگاه‌ها قطع کرد.

امام جمعه کرج گفت: در استان خودمان هم مسائل آب و برق وجود دارد. مصرف آب نیروگاه منتظر قائم  را دنبال کنند.

  • 14
  • 4
۵۰%
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی: ۱۱
غیر قابل انتشار: ۱۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
هیثم بن طارق آل سعید بیوگرافی هیثم بن طارق آل سعید؛ حاکم عمان

تاریخ تولد: ۱۱ اکتبر ۱۹۵۵ 

محل تولد: مسقط، مسقط و عمان

محل زندگی: مسقط

حرفه: سلطان و نخست وزیر کشور عمان

سلطنت: ۱۱ ژانویه ۲۰۲۰

پیشین: قابوس بن سعید

ادامه
بزرگمهر بختگان زندگینامه بزرگمهر بختگان حکیم بزرگ ساسانی

تاریخ تولد: ۱۸ دی ماه د ۵۱۱ سال پیش از میلاد

محل تولد: خروسان

لقب: بزرگمهر

حرفه: حکیم و وزیر

دوران زندگی: دوران ساسانیان، پادشاهی خسرو انوشیروان

ادامه
صبا آذرپیک بیوگرافی صبا آذرپیک روزنامه نگار سیاسی و ماجرای دستگیری وی

تاریخ تولد: ۱۳۶۰

ملیت: ایرانی

نام مستعار: صبا آذرپیک

حرفه: روزنامه نگار و خبرنگار گروه سیاسی روزنامه اعتماد

آغاز فعالیت: سال ۱۳۸۰ تاکنون

ادامه
یاشار سلطانی بیوگرافی روزنامه نگار سیاسی؛ یاشار سلطانی و حواشی وی

ملیت: ایرانی

حرفه: روزنامه نگار فرهنگی - سیاسی، مدیر مسئول وبگاه معماری نیوز

وبگاه: yasharsoltani.com

شغل های دولتی: کاندید انتخابات شورای شهر تهران سال ۱۳۹۶

حزب سیاسی: اصلاح طلب

ادامه
زندگینامه امام زاده صالح زندگینامه امامزاده صالح تهران و محل دفن ایشان

نام پدر: اما موسی کاظم (ع)

محل دفن: تهران، شهرستان شمیرانات، شهر تجریش

تاریخ تاسیس بارگاه: قرن پنجم هجری قمری

روز بزرگداشت: ۵ ذیقعده

خویشاوندان : فرزند موسی کاظم و برادر علی بن موسی الرضا و برادر فاطمه معصومه

ادامه
شاه نعمت الله ولی زندگینامه شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه

تاریخ تولد: ۷۳۰ تا ۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

حرفه: شاعر و عارف ایرانی

دیگر نام ها: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

آثار: رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی، شرح لمعات

درگذشت: ۸۳۲ تا ۸۳۴ هجری قمری

ادامه
نیلوفر اردلان بیوگرافی نیلوفر اردلان؛ سرمربی فوتسال و فوتبال بانوان ایران

تاریخ تولد: ۸ خرداد ۱۳۶۴

محل تولد: تهران 

حرفه: بازیکن سابق فوتبال و فوتسال، سرمربی تیم ملی فوتبال و فوتسال بانوان

سال های فعالیت: ۱۳۸۵ تاکنون

قد: ۱ متر و ۷۲ سانتی متر

تحصیلات: فوق لیسانس مدیریت ورزشی

ادامه
حمیدرضا آذرنگ بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ؛ بازیگر سینما و تلویزیون ایران

تاریخ تولد: تهران

محل تولد: ۲ خرداد ۱۳۵۱ 

حرفه: بازیگر، نویسنده، کارگردان و صداپیشه

تحصیلات: روان‌شناسی بالینی از دانشگاه آزاد رودهن 

همسر: ساناز بیان

ادامه
محمدعلی جمال زاده بیوگرافی محمدعلی جمال زاده؛ پدر داستان های کوتاه فارسی

تاریخ تولد: ۲۳ دی ۱۲۷۰

محل تولد: اصفهان، ایران

حرفه: نویسنده و مترجم

سال های فعالیت: ۱۳۰۰ تا ۱۳۴۴

درگذشت: ۲۴ دی ۱۳۷۶

آرامگاه: قبرستان پتی ساکونه ژنو

ادامه

مجلس

دولت

ویژه سرپوش