دوشنبه ۱۷ اردیبهشت ۱۴۰۳
۱۰:۴۴ - ۲۷ دي ۱۳۹۵ کد خبر: ۹۵۱۰۰۱۳۳۰
فیلم و سینمای جهان

چه فيلم هايي به نمايش در خواهد آمد؟

سینما در سال ۲۰۱۷

اخبار فیلم و سینما,خبرهای فیلم و سینما,اخبار سینمای جهان,سینما در سال ۲۰۱۷

آن چه هیچ وقت تازگی نداشته این که اول هر سال می شنویم «امسال سینما با فیلم هایی مهم و بزرگ تماشاگران را مسحور خواهد کرد». اما… خُب، نباید بدبین بود. همیشه جای امید و خوش بینی باقی است. این است که برای سال ۲۰۱۷ طبق روال معمول سازندگان هالیوودی به قول خودشان آثار چشم گیری را در دست ساخت دارند. در این جا به برجسته ترین آن ها اشاره می کنیم:

 

 «دونده تیز ۲۰۴۹»– Blade Runner 2049

ریدلی اسکات و هریسون فورد ۳۴ سال است که می خواهند دنباله ای بر فیلم تخیلی «دونده تیز» متعلق به سال ۱۹۸۲ داشته باشند. لیکن این دنباله سازی انجام نگرفت تا آن که دنیس ویلنوو (سازنده «سیکاریو» و «ورود») ساخت آن را برعهده گرفت. این بار هم قهرمان اصلی «ریک دکارد» (فورد) است، هم چنان همان ماشین کشنده و داستان از آن جا آغاز می گردد که او ۳۰ سال است ناپدید شده. اینک شخصیتی جدید به نام «کی» (رایان گاسلینگ) حامل رازی است که می تواند جامعه را از هرج و مرج رهایی بخشد… در «دونده تیز ۲۰۴۹» هم چنین ستارگانی چون آناد آرماس، رابین رایت و جارد لتو بازی دارند (تاریخ نمایش: ۶ اکتبر ۲۰۱۷).

 

 «کوکو»- CoCo

در این انیمیشن سحرانگیز پیکسار، یک پسرک مکزیکی با گیتار و موسیقی اش به مبارزه برای احیای خانواده برمی خیزد. فیلمی را لی آنگریش (سازنده «داستان اسباب بازی ۳») کارگردانی می کند و ماجرایش به تعطیلی مکزیک یعنی «روز مُرده» برمی گردد. «میگل» (با صدای آنتونی گونزالس) پسربچه ۱۲ ساله ای است و یک نوازنده گیتار آماتور که خانواده اش موسیقی را منع کرده اند. اندوه این عمل خانواده پسرک را به سرزمین مُردگان می کشاند و او در آن جا با روح پدر و پدربزرگ هایش مواجه می شود. انیمیشن «کوکو» لبریز از موسیقی است و نگاه به فرهنگ مکزیک… (تاریخ نمایش: ۲۲ نوامبر ۲۰۱۷).

 

 «آن»- It

رمان دلهره ای و هراس انگیز استیون کینگ ترسیم لابیرنتی در زیر سیستم شهری «دری» در «مین» است. ماجرای یک دلقک جنایتکار (بیل اسکارسگارد) که پشت آن چهره رنگ کرده سفید با خود ترس و وحشت، مصیبت و اعمال شیطانی به همراه می آورد… کارگردان آندرآس موکیاتی (سازنده «ماما») گفته است این هیولا رها شده چونکه نمی خواهد در سایه باقی بماند (تاریخ نمایش: ۸ سپتامبر ۲۰۱۷).

 

«لیک عدالت»- Justice League

به دنبال نبرد بتمن علیه سوپرمن، سازندگان به صرافت افتادند تا جمعی از قهرمان های قصه های مصور را (از جمله «فلاش») گرد هم آورند و در حقیقت «لیگ عدالت» را پایه ریزی کنند تا به اتفاق دنیا را نجات دهند. کارگردان زاک اسنایدر («بتمن علیه سوپرمن: ظهور عدالت») معتقد است از طریق این قهرمان های استقلال طلب می توان هدف از جنگیدن و مبارزه آنان را دریافت. ازرا میلر پوشیده در نقاب نوعی تازه از «فلاش» را تجسم می بخشد و همراه با بتمن (بن افلک) و زن عجیب (گال گادو) غرور و خودخواهی شان را در نبردها به اثبات می رسانند (تاریخ نمایش: ۱۷ نوامبر ۲۰۱۷).

 

«دانکرک»- Dunkirk

در ماه مه ۱۹۴۰ متفقین با سناریویی ترسناک آماده شدند این که تنها راه رهایی حدود ۴۰۰ هزار سرباز مستقر در سواحل «دانکرک» فرانسه از دست قوای هیتلر فرار از طریق کانال انگلستان است. طی هشت روز آن ها توانستند رقم قابل توجهی از سربازان را نجات دهند. در تاریخ انگلستان رهایی از دانکرک لحظه ای خاص تاریخی محسوب می گردد. کریستفر نولان (خالق سه گانه «شوالیه تاریکی») با شرکت تام هاردی، کنت برانا، مارک رایلنس و سیلیان مورفی این حماسه دلهره آمیز را به تصویر برگردانده است. به گفته نولان مهم ترین نکته در انجام عملیات دانکرک وجود جوان ها و سربازان بی تجربه است و او نقش عمده را به بازیگر تازه ای به نام فیونا وایتهد سپرده است (تاریخ نمایش: ۲۱ ژوییه ۲۰۱۷).

 

«کاپیتان زیرشلواری»- Captain Under pants

امسال بار دیگر با زن عجیب و اسپایدرمن رو به رو خواهید شد اما نه به صورت آن ابر قهرمانان بل به طریق انیمیشن و برداشت از کتاب های ممنوعه «دیو پیلکی» با قهرمان «کاپیتان زیرشلواری» (کوین هارت) و رفیق او (توماس میدلویش) که می خواهند مدافع کره زمین باشند… کارگردان دیوید سورن درباره این قهرمان تازه گفته است: «او ابر قهرمانی بانمک است که خیال می کند همه قدرت ها دست اوست ولی هیچ قدرتی ندارد» (تاریخ نمایش: ۲ ژوئن ۲۰۱۷).

 

«جان ویک: فصل ۲»– John Wick: Chapter 2

در دنباله فیلم اکشن ۲۰۱۴ مجدداً کیانو ریوز به همراه همبازی اش لارنس فیشبرن در فیلم «متریکس» وارد ماجراهایی دلهره انگیز می شود. فیشبرن درباره نسخه دوم گفته که فیلم اول برایش لذت بخش بوده و در فیلم دوم هم با حوادثی درگیرکننده رو به رو خواهیم شد. او نقش «باوری کینگ» را دارد که سردسته زیرزمینی های شهر نیویورک است و به «جان ویک» (کیانو ریوز) کمک می کند تا مأموریت خود را به انجام رساند (تاریخ نمایش: ۱۰ فوریه ۲۰۱۷).

 

«مومیایی»- The Mummy

تام کروز و راسل کرو می کوشند نفسی تازه به این موضوع کهنه نشدنی بدهند. در فیلم تازه الکس کورتزمن، شخصیت اصلی داستان «نیک مورتون» (کروز) موجودی سرسخت و کنجکاو است که برای کشف جدیدی به مصر باستان می رود. در مقابل او «دکتر هنری» (کرو) همیشه خشمگین و عصبانی است. «مومیایی»- پس از شکست آخرین آن- می خواهد هیولاهای قدیم یونیورسال را دوباره زنده کند (تاریخ نمایش: ۹ ژوئن ۲۰۱۷).

 

«موجودات بیگانه: پیمان»- Alien: Covenant

کارگردان ریدلی اسکات علمی/ تخیلی کلاسیک خود را این بار به کمک یک قهرمان زن به شکل دیگری بازگو کرده است. او گفته است: «بعد از پنج دهه دیگر سخت است که بتوان مردم را ترساند. به نظرم آسان تر است که بشود آنان را خنداند. آیا می توان ترس ایجاد کرد؟ به گمانم مشکل است». کاری که اسکات با فیلم «موجودات بیگانه» (Alien) در سال ۱۹۷۹ کرد به نظر بعید می رسد که بتواند با «موجودات بیگانه: پیمان» مجدداً تکرار کند. قصه گروهی را در یک کشتی فضایی نشان می دهد که تصور دارند سیاره ای جدید به سوی آن ها در حرکت است و بایستی فرار کنند. با توجه به دنباله ای که به اسم «پرومتیوس» ساخت احتمال دارد این بار هم موفق شود (تاریخ نمایش: ۱۹ مه ۲۰۱۷).

 

«ارواح ما در شب»- Our Souls at Night

پنجاه سال پس از بازی در فیلم «پابرهنه در پارک»، جین فاندا و رابرت ردفورد با یکدیگر در این درام برداشت از آخرین رمان کنت هاراف؛ مقابل دوربین رفته اند. این دو بازیگر محبوب در سال ۱۹۷۹ هم در فیلم «سوارکار الکتریکی» همبازی شده بودند. درباره موضوع «ارواح ما در شب» کسی چیزی نمی داند و سازندگان آن را از رسانه ها مخفی نگه داشته اند. اما آن چه معلوم است این که فیلم موضوعی عاشقانه دارد (تاریخ نمایش: زمستان ۲۰۱۷).

 

«جنگ برای سیاره میمون ها»War for the Planet of the Apes

سومین فیلم از سری دوم تخیلی «سیاره میمون ها»- که آخرین قسمت آن در سال ۲۰۱۴ با عنوان «ظهور سیاره میمون ها» به بازار آمد- ماجرای قهرمان داستان «سزار» (اندی سرکیس) را دنبال می کند که به شکل میمون درآمده و دیگر هیچ گونه احساسی نسبت به آدم ها ندارد. اینک خود را آماده می سازد تا نومیدانه سردسته انسان ها یعنی سرهنگ (وودی هارلسن) را پیدا کرده و به قتل برساند. در این مأموریت «سزار» دختر جوان لالی (آمیا میلر) را همراه می برد. کارگردان مت ریوز در خصوص فیلم معتقد است: «جنگ بین انسان ها و میمون ها در حقیقت جنگ در روح سزار است و دخترک همراه نشانه بشر در کنار اوست» (تاریخ نمایش: ۱۴ ژوییه ۲۰۱۷).

 

«زن عجیب»-‌Wonder Woman

در هر یک از این کمیک بوک ها قهرمان لحظه ای است در می یابد که باید در جای خودش قرار گیرد و هدف درست را دنبال کند. برای «زن عجیب» این لحظه زمانی فرا می رسد که او از فرمان مادرش «ملکه هیپولیتا» (کانی نیلسن) سرپیچی می کند و به گروه جنگجویان زن جزیره می پیوندد تا شمشیر جادویی آمازون را بدزدد. زن عجیب (گال هادو) سپس عازم اروپا می شود تا انسانیت را نجات دهد (تاریخ نمایش: ۲ ژوئن ۲۰۱۷).

 

«نجات غریق»- Baywatch

این بار در این قصه کمدی پُر هیجان دواین جانسن و زاک افران به قالب نجات غریق هایی می روند که سریال آن با شرکت دیوید هسلهاف و پاملا آندرسن در مه ۱۹۸۰ محبوب شده بود (هسلهاف و آندرسن هر دو در این فیلم نقش هایی کوتاه برعهده گرفته اند). به هنگام فیلم برداری در سواحل فلوریدا پاپاراتسی ها لحظه ای بازیگران را راحت نمی گذاشتند خاصه الکساندرا داداریو ـ‌ به نقش محبوبه زاک افران ـ و پریناکا چوپرا که نقش منفی زن را به عهده گرفته است. کارگردان ست گوردن گفته است: «برای من مقدم از هر چیز داستان آن بود و خصوصاً توجه بیش تر به اکشن ها که تازگی داشته باشد» (تاریخ نمایش: ۲۶ مه ۲۰۱۷).

 

 «شهر گم شده زی»-The Lost City of z

چارلی هانام و رابرت پاتینسن دو کاشفی هستند که امیدوارند بتوانند اسرار آمازون را فاش کنند… هانام که به نقش سیاح «پرسی فاست» ظاهر می گردد و همراه همکارش پاتینسن به نقش «هنری کاستین» کار مشکلی را برای بازی در این فیلم انجام داده اند. پنج ماه طول مدت زمان فیلم برداری در سخت ترین محل ها، گرفتاری های زیاد را پیش آورد اما به  عقیده هانام همین زمان سبب شد تا وسوسه شخصیت داستان «فاست» را دریابد. او می گوید: «کار سخت در کلمبیا نتیجه اش خوشبختانه راضی کننده بود» (تاریخ نمایش: ۱۴ آوریل ۲۰۱۷).

 

پرویز نوری

 

 

banifilm.ir
  • 13
  • 1
۵۰%
همه چیز درباره
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
عبدالله دوم پادشاه اردن بیوگرافی عبدالله دوم پادشاه اردن به همراه عکس های خانواده اش

تاریخ تولد: ۳۰ ژانویه ۱۹۶۲ (۶۲ ساله)

محل تولد: عمان، اردن

سمت: پادشاه اردن (از سال ۱۹۹۹)

تاجگذاری: ۹ ژوئن ۲۰۰۰

ولیعهد: حسین بن عبدالله دوم

همسر: رانیا عبدالله (ازدواج ۱۹۹۳)

ادامه
محمدرضا احمدی بیوگرافی محمدرضا احمدی؛ مجری و گزارشگری ورزشی تلویزیون

تاریخ تولد: ۵ دی ۱۳۶۱

محل تولد: تهران

حرفه: مجری تلویزیون

شروع فعالیت: سال ۱۳۸۲ تاکنون

تحصیلات: کارشناسی حسابداری و تحصیل در رشته مدیریت ورزشی 

ادامه
رضا داوودنژاد بیوگرافی مرحوم رضا داوودنژاد

تاریخ تولد: ۲۹ اردیبهشت ۱۳۵۹

محل تولد: تهران

حرفه: بازیگر

شروع فعالیت: ۱۳۶۵ تا ۱۴۰۲

تحصیلات: دیپلم علوم انسانی

درگذشت: ۱۳ فروردین ۱۴۰۳

ادامه
فرشید اسماعیلی بیوگرافی فرشید اسماعیلی فوتبالیست جوان ایرانی

تاریخ تولد: ۴ اسفند ۱۳۷۲

محل تولد: بندرلنگه، هرمزگان، ایران

حرفه: فوتبالیست

پست: هافبک هجومی

باشگاه کنونی: پیکان

قد: ۱ متر ۷۲ سانتی متر 

ادامه
رضا عطاران بیوگرافی رضا عطاران؛ ستاره سینمای کمدی ایران

تاریخ تولد: ۲۰ اردیبهشت ۱۳۴۷

محل تولد: مشهد

حرفه: بازیگر، کارگردان، فیلم‌نامه‌نویس، تدوین‌گر، خواننده

آغاز فعالیت: ۱۳۶۹ تا کنون

تحصیلات: دانشجوی انصرافی دانشکدهٔ هنرهای زیبای دانشگاه تهران 

ادامه
اسدالله شعبانی بیوگرافی اسدالله شعبانی شاعر و نویسنده آثار کودک

تاریخ تولد: ۴ تیر ۱۳۳۷

محل تولد: روستای بهادربیگ از توابع همدان

محل زندگی: تهران

حرفه: شاعر، نویسنده، منتقد ادبی، کارشناس بازنشسته کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان

تحصیلات: فارغ التحصیل رشته زبان و ادبیات فارسی

آثار: خرمن شعر خردسالان، جستاری پیرامون شعر کودک در ایران، قصهٔ امشب، پولک ماه، دختر باغ آرزو، پرسه‌های شبانه

ادامه
ابومنصور موفق هروی ابومنصور موفق هروی؛ پدر داروشناسی فارسی

مشهور به: موفق هروی

متولد : قرن چهارم

محل تولد: احتمالا هرات

حرفه: پزشک و داروشناس ایرانی

آثار: کتاب الابنیه عن حقایق الادویه

ادامه
آزیتا حاجیان بیوگرافی آزیتا حاجیان بازیگر سینما و تلویزیون ایران

تاریخ تولد: ۲۱ دی ۱۱۳۶

محل تولد: ملایر

حرفه: بازیگر سینما، تلویزیون و تئاتر

تحصیلات: لیسانس بازیگری و کارگردانی تئاتر از دانشگاه هنر

سال های فعالیت: ۱۳۵۴ تاکنون

ادامه
رید هستینگز بیوگرافی رید هستینگز؛ امپراطور محتوا و نتفلیکس

تاریخ تولد: ۸ اکتبر ۱۹۶۰

محل تولد: بوستون، ماساچوست، ایالات متحده آمریکا

حرفه: کارآفرین، مدیر ارشد اجرایی

شناخته شده برای: بنیانگذار نتفلیکس

تحصیلات: فارغ التحصیل دانشگاه استنفورد

دارایی: ۹/۴ میلیارد دلار

ادامه
دیالوگ های ماندگار شهاب حسینی

دیالوگ های ماندگار شهاب حسینی شهاب حسینی یکی از بهترین بازیگران سینمای ایران است که تا به حال در آثار فاخری مانند محیا، دلشکسته، شهرزاد و... به نقش آفرینی پرداخته است. این هنرمند در هر یک از هنرنمایی های خود دیالوگ های ماندگاری دارد که در ادامه این مقاله از سرپوش قصد داریم به بخشی از آنها اشاره کنیم. بیوگرافی کوتاه از شهاب حسینی سید شهاب الدین حسینی تنکابنی در ۱۴ بهمن ۱۳۵۲ در تهران به دنیا آمد. وی اصالتا تن کابنی است و تحصیلات عالیه خود را در رشته روانشناسی از دانشگاه تهران برای مهاجرت به کانادا ناتمام گذاشت. وی در سال ۱۳۷۳ با پریچهر قنبری ازدواج کرد و حاصل این پیوند دو فرزند پسر به نام های محمد امین و امیرعلی است. فعالیت هنری شهاب حسینی با تئاتر دانشجویی و سپس، گویندگی در رادیو شروع شد. از جمله جوایز این هنرمند می توان به موارد زیر اشاره کرد: - او برای بازی در شمعی در باد (۱۳۸۲) و رستگاری در هشت و بیست دقیقه (۱۳۸۳) نامزد سیمرغ بلورین بهترین بازیگر نقش مکمل مرد جشنواره فیلم فجر شد.  - حسینی در سال ۱۳۸۷ با بازی در فیلم سوپر استار جایزه سیمرغ بلورین بهترین بازیگر نقش اول مرد جشنواره فیلم فجر را دریافت کرد. -  او خرس نقره‌ای بهترین بازیگر مرد جشنواره بین‌المللی فیلم برلین ۲۰۱۱ را به‌همراه گروه بازیگران فیلم جدایی نادر از سیمین کسب کرد. - او در جشنواره فیلم کن ۲۰۱۶ نیز با ایفای نقش در فیلم فروشنده توانست جایزه بهترین بازیگر مرد جشنواره فیلم کن را به خود اختصاص بدهد. دیالوگ های ماندگار شهاب حسینی؛ درباره شهاب حسینی دیالوگ های ماندگار شهاب حسینی فیلم سینمایی دلشکسته در نقش امیرعلی: - هر کی ریــش گـذاشت مسلمـــون نیـست، هـــرکی پیـشونیش رو داغ کـــرد، مــرد خــدا نیست. - تو همه ی اعتقادا اشتباه میشه. همیشه ام یه عده گرگن تو لباس میش! -  من بنده آن دمم که ساقی گوید یک جام دگر بگیر و من نتوانم - ما فردا میایم خواستگاری، دیگه نمی خوام خواهرم باشی می خوام نفسم باشی دیالوگ های ماندگار شهاب حسینی در فیلم دلشکسته سریال شهرزاد در نقش قباد: -شهرزاد نمی دونی بدون، من با تو چیزایی پیدا کردم که هیچوقت تو زندگیم نداشتم و نمی خوام از دستش بدم. - ما همه مهره های سوخته ایم که زیر دست بزرگ آقاییم. -  آره خب عمو جان حقیقت تلخه عموجان، شنیدنش همچین یه جاهایی از وجدان آدمو جز میده. -  میرم صاف وامیستم جلوی بزرگ آقا بش میگم بزرگ آقا من، زن من، خب؟! پا به ماهه! عین ۱۰-۱۲ ماهو میخوام بمونم ور دلش چی میگی شما؟ - قباد : فقط یه سوال، خیلی دلم می خواد جوابشو بدونم، تو هنوزم دلت باهاشه؟ شهرزاد : فراموشی زمان می بره، فقط فکر می کنم اگه من به هر دری زدم، و اونی نشد که می خواستم بشه، لابد قسمت خرافه نیست، هست واقعا - موقتیه این روزا شهرزاد، می گذره. این وسط تنها چیزی که مهمه اینه که من هنوز با همه ی وجودم دوست دارم. عاشقتم - قباد : سخته واسم دوری تو اینو بفهم، چطوری اینو بهت ثابت کنم؟ شهرزاد : دیر شده، برای ثابت کردنش خیلی خیلی دیر شده … حتی ملک جوانبخت هزار و یک شبم نبودی وگرنه من کم قصه و داستان به گوش تو نخوندم. عاشق بزدل عشقو هم زایل می کنه آقای قباد دیوانسالار -قباد : این کارو باهام نکن شهرزاد. اینطوری خردم نکن. من هنوز دوستت دارم، خیلی بیشتر از قبل. همه چیو خراب نکن شهرزاد : برو قباد، پشت سرتم دیگه نگاه نکن -  من چی کار به کسی داشتم، داشتم زندگیمو می کردم. با بدبختی خودم سر و کله می زدم. اصلا روحمم خبر داشت همچین کسی تو این دنیا زندگی می کنه؟ کی نشونم داد؟ شما. بعدشم که فرستادینم تو بهشت تازه می خواستم بفهمم زندگی یعنی چی؟ تازه طعمش داشت زیر دهنم مزه مزه می کرد که یقه مو گرفتین ترپ انداختینم وسط جهنم. دیالوگ های ماندگار شهاب حسینی در سریال شهرزاد سریال مدار صفر درجه در نقش حبیب پارسا: -تو را به جای همه دوست میدارم-تو را به خاطر عطر نان گرم برفی که اب میشود -برای بخشش اولین گناه-تو را برای دوست داشتن دوست میدارم-تو را به خاطر تمام کسانی که دوست نمیدارم دوست میدارم ...  - همين قدر حاليمه كه هيچ دست مساعدتي از طرف قدرتهاي استعماري داخل اين كشور دراز نشده!!الي به اينكه مقاصد سياسي و اغراض اقتصادي خاصي رو دنبال مي كردن.وام كه بهم فرصت بدن كه خودم براي زندگيم تصميم بگيرم؛خودم انتخاب كنم؛همين  - مظفر:منوببخش ...یافراموش کن! حبیب:میبخشم...ولی فراموش نمیکنم!!!  -حبيب: فقط چرا فكر مي كنيد كه سفر اعزام ممكنه منتفي بشه؟ دكتر: اين مملكت پسرجان،سرزمين گسل و زلزله و پس لرزه است!آدم از فردا روزش - این و خداوند باید جواب بده ، باید جواب این سوال رو بده ! اگه تو این دنیا هیچ جایی برای آرامش وجود نداره ؛ و اگه تمام رویاهای ما از عشق ، عدالت و آزادی فقط ی خیال بیهودس! پس چرا ما رو آفرید ؟!... -ميدوني چيه تقي جان؟من بر خلاف مرحوم پدرم،ازسياست چيز زيادي نميدونم! همين قدر حاليمه كه هيچ دست مساعدتي از طرف قدرتهاي استعماري داخل اين كشور دراز نشده!!الي به اينكه مقاصد سياسي و اغراض اقتصادي خاصي رو دنبال مي كردن.وام كه بهم فرصت بدن كه خودم براي زندگيم تصميم بگيرم؛خودم انتخاب كنم؛ همين دیالوگ های ماندگار شهاب حسینی در سریال مدار صفر درجه سایر فیلم ها: -یه پایان تلخ بهتر از یه تلخی پایان ناپذیره ... (درباره الی) - میدونی برتر از عشق بی فرجام چیه؟فرجام بدون عشق... (برف روی شیروانی داغ) - من زندگی مو باختم حاج اقا منو از زندون می ترسونی؟برو از خدا بترس ... (جدای نادر از سیمین) - جنگ احساس مسولیته نه شلیکه گلوله ... (شوق پرواز) - هر چه تو اوج میگیری دنیا از دید تو بزرگتر می شود و تو از دید دنیا کوچکتر می شوی ... (شوق پرواز) - تو کویر ادم به خدا نزدیک تره چون اسمون به زمین نزدیک تره ... (پلیس جوان) - میدونی چیت حرص ادمو درمیاره؟اینکه حالت از من بده ولی حس واقعیتو بهم نمیگی خب چیه هر چی هست بیا به خودم بگو فکر میکنی چیزیمه؟فکر میکنی چون چیزیمه عرضه ندارم پس چون عرضه ندارم دیگه.....این منصفانه نیست چون من دارم سعی خودمو میکنم غلطی تا حالا نتونستم بکنم چون نمیتونم تمرکز کنم رو کاری ک باید بکنم نمیتونم تمرکز کنم چون همه ی وقتمو اون چرت وپرتا ی مزخرف و دغدغه های احمقانه پر کرده دانشکده ی مزخرف و شاگردای خنگ و... (پرسه در مه) گردآوری: بخش هنر و سینمای سرپوش

ویژه سرپوش