شنبه ۲۹ اردیبهشت ۱۴۰۳
۱۸:۲۶ - ۲۶ تير ۱۳۹۶ کد خبر: ۹۶۰۴۰۶۷۱۱
فیلم و سینمای جهان

۱۰ سریال برتر تاریخ تلویزیون

اخبار فیلم و سینما,خبرهای فیلم و سینما,اخبار سینمای جهان,سریال برتر تاریخ تلویزیون

۱۰ سریال پر مخاطب روز جهان که به خانه‌های ما هجوم آورده‌اند. هالیوود ریپورتر به عنوان یکی از قدیمی‌ترین نشریات که رویکرد عامه پسندانه‌تری نسبت به بقیه نشریات دارد، در نظرسنجی از مخاطبانش صد سریال تاریخ تلویزیون را معروفی کرده است.

 

دوستان | Friends

این سیت کام آمریکایی از سال ۱۹۹۴ تا ۲۰۰۴ به مدت ده سال یکی از محبوب‌ترین سریال‌های تلویزیون بود که از شبکه NBC پخش می شد. روز ششم ماه می سال ۲۰۰۴ بیش از ۵۲ میلیون نفر تلویزیون شان را روشن کردند تا قسمت آخر سریال «دوستان» را ببینند و آن را تبدیل به چهارمین اپیزود پایانی پر بیننده یک سریال در تاریخ تلویزیون کردند. اما با پایان پخش آن دوران این سریال تمام نشد. «دوستان» هم هنوز دیده می‌شود و به نوعی حافظه تاریخی از ده سال شیوه زندگی و خوراک و پوشاک نیویورک تبدیل شده است.

 

دیوید کرین و مارتا کافمن خالقان سریال هم به این موضوع مفتخر بودند و هم دستپاچه شان می کرد. کرین می گوید: «کاملا یک موضوع سورئال است. این که ما چطور راهی پیدا کردیم تا بالاخره این سریال را روی آنتن ببریم تا این واقعیت که ده سال فوق العاده را داشتیم و آن بچه های دیروز خودشان امروز از دوستداران سریال هستند. فکر می کردیم چند سال بعد آنها بگویند: اوه این سریال های قدیمی تلویزیونی چه خسته کننده هستند.»

 

برکینگ بد| Breaking Bad

شبکه‌های مشهور HBO، شوتایم و اف ایکس این درام تاریک را رد کرده بودند. درامی درباره معلم شیمی که می‌فهمد مرگش نزدیک است و هیچ چیزی در این دنیا ندارد و انگار از خواب بیدار شده باشد (یا شاید هم به خواب بزرگ‌تری رفته باشد) از یک آموزگار تبدیل به یک پخش کننده مواد مخدر می‌شود.

 

ونس گیلیگان، خالق سریال می‌گوید که وقتی مدیر برنامه‌هایش گفت که می‌خواهد فیلمنامه را برای شبکه AMC هم ببرد، در حالی که هر دوی شان از تولید قصه اصلی ناامید شده بودند، به او گفته بود: «چرا آن را برای شبکه‌های آشپزی نمی بری؟ به هر حال بخشی از سریال در آشپزخانه می‌گذرد!» هیچ کدام تصور نمی‌کردند که ای ام سی سریال را قبول کند و بعد از پخش آن، برایان کرنستون در نقش والتر وایت تبدیل به یک ستاره شود. سریالی که قرار بود جان کیوزاک نقش اولش را بازی کند اما گیلیگان که پیش از این از نویسندگان سریال سوم فهرست ما بود یاد کرنستون افتاد که در چند اپیزود «پرونده‌های ایکس» بازی کرده بود.

 

پرونده‌های مجهول | The X-Files

از اوایل دهه نود (۱۹۹۳) تا اوایل قرن بیست و یکم (۲۰۰۳) از شبکه فاکس پخش می‌شد. از همان موسیقی تیتراژش مرموز و مورمور کننده بود. با قصه‌ای که سرتاسرش تئوری‌های توطئه‌های بی پایان بود. کریس کارتر، خالق این سریال می‌گوید: «تا قبل از آن هیچ چیزی شبیه این از تلویزیون پخش نشده بود.»

 

«پرونده‌های مجهول» یک تریلر ماوراءالطبیعه بود. از اولین سریال‌هایی که از شبکه فاکس پخش شد. کارتر توضیح می‌دهد: «ما ژانری را برای اثرمان انتخاب کردیم که برای مدت‌های طولانی منفور مانده بود و هیچ کس نمی‌خواست به سمتش برود. فکر می‌کنم ما فرصتی برای نوع متفاوتی از روایت ایجاد کردیم. نوعی از قصه گویی مابین حماسه و واقعیت و خیال که بعدها تلویزیون به آن چسبید.»

 

سریال آنقدر موفق بود که بعدها دو نسخه سینمایی هم از روی آن ساخته شد که البته منتقدان برخلاف سریال، دوستش نداشتند. منتقدان روی فصل های ابتدایی سریال نقدهای مثبتی نوشته بودند.

 

بازی تاج و تخت| Game Of The Thrones

اولین فصل آن سال ۲۰۱۱ از شبکه اچ بی او پخش شد. اقتباس از روی سری کتاب‌های «نغمه آتش و یخ» جورج آر. آر. مارتین که خاندان‌های پیچیده انسانی نقش اصلی قصه را بر عهده داشتند. دایره قدرتی که شبیه همان چیزی است که این روزها در جهان هم شاهدش هستیم و حتی فیلسوفان هم درباره‌اش زیاد نوشتند و علاوه بر نشانه‌های اسطوره شناسانه، المان‌های سیاسی آن را هم بیرون کشیدند.

 

فصل ششم سریال که سال گذشته پخش شد، رکورد میزان دانلود قانونی و غیرقانونی را شکست که البته پیش از این هم در اختیار خود «بازی تاج و تخت» بود. دیوید بنیوف می‌گوید: «در نهایت این سریال فقط درباره نبرد خیر و شر در برابر هم نیست. درباره مردمی با نیت‌های خوب است که دچار تعارض با یکدیگر می‌شوند چون دیدگاه‌های متفاوتی نسبت به جهان دارند.»

 

هر چند برخی اندیشمندان اصولگرا از جمله یوسفعلی میرشکاک به دلیل نشانه‌های فرامتنی این سریال را از مهمترین محصولات تصویری این سال‌ها می‌دانند با این وجود به دلیل میزان خشونتش خیلی‌ها با آن مخالف هستند. فصل هفتم این سریال از امروز بیست و ششم تیرماه پخش می‌شود.

 

ساینفیلد| SEINFELD

سریال دهه نود است. پخش‌اش از سال ۱۹۸۹ شروع شد و تا ۱۹۹۸ و وقتی که ان بی سی سریال «دوستان» را جایگزین آن کرد ادامه داشت. در حقیقت می‌گویند «دوستان» فرزند خلف «ساینفیلد» است و سریال در شوخی نویسی‌های درخشانش جزو آثار ماندگار تلویزیونی است. لری مدیوید و جری ساینفیلد خالقان سریال بودند که این دومی نقش اصلی سریال را هم بازی می‌کرد.

 

مایکل ریچاردر که نقش همسایه کنار ساینفیلد،کاراکتر محبوب کارمو کریمر را در سریال بازی می‌کرد درباره روند شخصیت پردازی و بازی در «ساینفیلد» گفته بود: «میلتون برل زمانی به من گفت اگر نمی‌توانی یک کاراکتر بامزه بسازی لااقل سعی کن آن را جالب کنی.»

 

این تئوری در مورد کل سریال صادق است. حتی لحظاتی که بامزه نیست هم جالب است. «ساینفیلد» یکی از نخستین سریال‌های کمدی موفقیت است که در یک آپارتمان می‌گذرد. اپیزود «مسابقه» این سریال از نظر مجله «راهنمای تلویزیون» بهترین اپیزود جهان نامیده شده.

 

خانواده سوپرانوز| THE SOPRANOS

زمانی اگر قرار بود کسی سریال دیدن را شروع کند، وقتی هنوز «برکینگ بد» در کار نبود به او می‌گفتند با دیدن «خانواده سوپرانوز» وارد جهان سریال‌های هیجان انگیز گنگستری شود. دیوید چیس خالق این سریال مافیایی می‌گوید: «نیوجرسی حتی در بخش صنعتی‌اش که دائم آشغال تولید می‌کند هم زیباست. شاهد این حرفم هم سریال «خانواده سوپرانوز» است که تاکید داشتیم همه لوکیشن‌های فیلم در نیوجرسی باشد و فکر می‌کنم نیوجرسی اهمیتش به اندازه داستان خود سریال است. فکر می‌کنم این شهر ظاهر متفاوتی به سریال داده که آن را از بقیه سریال‌های جنایی پیش از آن متفاوت کرده است.

 

«خانواده سوپرانوز» از سال ۱۹۹۹ تا ۲۰۰۷ از شبکه اچ بی او پخش شد. برنده ۵ جایزه گلدن گلوب و ۲۱ جایزه امی و یکی از پرافتخارترین سریال‌های تلویزیونی. این سریال در شش فصل و هشتاد و شش قسمت تهیه شده است. داستان فیلم مربوط به خانواده مافیایی آنتونی سوپراتوز، رئیس مافیایی خیالی در شهرهای نیوجرسی و نیویورک است.

 

مدمن | MADMEN

درباره یک دفتر تبلیغات بازرگانی موفق در خیابان مدیسون که در حقیقت بخش «مد» در اسم سریال هم به معنای اختصاری نام این خیابان است و هم به معنای «دیوانه». این سریال چندی پیش از طرف منتقدان به عنوان سریالی که بهترین کارگردانی را در تاریخ تلویزیون داشته انتخاب شد.

 

«مدمن» از سال ۲۰۰۷ تا ۲۰۱۵ از شبکه ای ام سی پخش شد و بازیگر نقش اول آن، جان هام، امروز یکی از مشهورترین ستاره‌های تلویزیون است. ماتیو وینر خالق سریال به یاد می آورد که شاید اگر مسیری را که ادامه داده بود که آژانس‌اش به او گفته بودند، هیچ وقت سریالی مثل «مدمن» خلق نمی‌شد: «شما از سر سریال «خانواده سوپراتوز» می‌آیید. می‌دانم که همه عاشق این سریال هستند اما نمی‌خواهید آن مسیر را ادامه دهید. وضعیت واقعا خطرناکی خاست. هیچ پولی در کار نیست و حتی اگر کسی پیدا شود که به شما پول بدهد، کسانی هستند که حرفه‌ای نیستند و قبل از این هیچ سریالی نساخته‌اند و خب شما هم نمی‌خواهید که موش آزمایشگاهی آنها شوید.»

 

خانواده سیمپسون| THE SIMPSONS

این محبوب‌ترین و طولانی‌ترین سریال انیمیشن جهان است که پخش آن از سال ۱۹۸۹ از شبکه فاکس آغاز شده و هنوز هم ادامه دارد. مت گرونینگ خالق این سریال کمدی است که درباره اعضای یک خانواده عجیب به نام سیمپسون است شامل هومر که پدر خانواده است، مردی بی خیال و لاابالی که البته گاهی اوقات جرقه‌هایی از محبت واقعی در میان حماقت‌های بی‌پایانش دیده می‌شود. همر پسر خانواده که به پدرش رفته و دائم دردسر درست می‌کند. مگی مادر خانواده که در حقیقت بار خانواده روی دوش اوست و با این حال شوهر گیج و خنگش را دوست دارد و لیزا دختر خانواده که شبیه مادر از کار در آمده.

 

چند فصل که گذشت به این خانواده چهار نفره نوزادی هم اضافه شد. حضور در سریال «خانواده سیمپسون» برای ستاره‌های هالیوود هم یک جور افتخار محسوب می‌شود و خیلی از آنها از برد پیت گرفته تا حتی برخی سیاستمداران با کمال میل چهره های شان را در اختیار گرونینگ و تیم‌اش قرار داده‌اند که در شهر سیمپسون‌ها حضور پیدا کنند.

 

بال غربی | THE WEST WING

یکی از مهمترین سریال‌های سیاسی جهان که شاید «خانه پوشالی» بیشتر از آن که وام دار نسخه انگلیسی سریالی به همان نام باشد، از «بال غربی» الهام گرفته است. اسم سریال در حقیقت از بخشی از لوکیشن کاخ سفید آمده که دفتر اجرایی رئیس جمهور آمریکا در آن قرار دارد.

 

آرون سورکین یکی از مغزهای متفکر درخشان سینما و تلویزیون خالق این سریال است. سیدنی پوایته اولین بازیگری بود که خالقان سریال می‌خواستند نقش رئیس جمهور بارتلت را بازی کند اما در مذاکره با او خیلی پیش نرفتند، شاید چون در آن زمان هنوز کسی تصور نمی‌کرد روزی ممکن است یک سیاهپوست رئیس جمهور آمریکا شود.

 

احتمالا بعد از به ریاست جمهوری رسیدن باراک اوباما از تغییر انتخاب شان به مارتین شین پشیمان شدند اما حضور در این سریال بهترین نقش آفرینی کارنامه شین را رقم زده است. جیسون روباردز هم احتمال دیگری بود که در نظرش داشتند اما به هر حال شین در سریال موفق ظاهر شده است. منتقدان سینمایی و تلویزیونی به علاوه اساتید علوم سیاسی سریال را تحسین کردند.

 

خانواده مدرن| MODERN FAMILY

از آن سریال‌هایی که روی بنیان خانواده تاکید می‌کند و اخلاق گرایی‌اش هم خیلی مورد پسند قرار گرفته. این سیت کام به روش کاملا متفاوتی از بقیه سیت کام‌ها ساخته شده و ساختارش به نوعی ماکیومنتری است یعنی موقع دیدن حس می‌کنید همه چیز جلوی دوربین واقعی اتفاق می‌افتد اما در حقیقت همه چیز برنامه‌ریزی شده است.

 

کریستوفر لوید و استیون لویتان خالقان سریال هستند. در سال ۲۰۱۰ این مجموعه توانست جایزه بهترین کمدی جوایز امی را به همراه چهار جایزه دیگر امی از آن خود کند. فصل اول تا سوم این مجموعه در قالب ۷۲ قسمت ۲۲ دقیقه ای ساخته و پخش شده اند.

 

فصل چهارم این سریال در ۲۶ سپتامبر ۲۰۱۲ به نمایش در آمد. در این سریال تلویزیونی ۳ خانواده که از قشر نسبتا مرفه آمریکایی هستند با روابط خانوادگی به یکدیگر مربوط شده و داستان زندگی آنها به صورت طنز به تصویر کشیده می‌شود. این سریال در بیش از ۳۰ کشور جهان پخش می‌شود. خالقان سریال برای انتخاب بازیگران اصلی از ۱۴۰۰ بازیگر تست گرفتند.

 

 

 

 

 

 

 

ilna.ir
  • 14
  • 1
۵۰%
همه چیز درباره
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
علی عسکری بیوگرافی علی عسکری سیاستمدار ایرانی

تاریخ تولد: ۱۳۳۷

محل تولد: دهق، اصفهان

حرفه: سیاستمدار، نظامی، مدیر ارشد اجرایی، مدیر عامل شرکت صنایع پتروشیمی خلیج فارس

آغاز فعالیت: ۱۳۶۲ تاکنون

تحصیلات: کارشناسی مهندسی برق - الکترونیک، کارشناسی ارشد مدیریت، دکتری مهندسی صنایع - سیستم و بهره‌وری

ادامه
عبدالله دوم پادشاه اردن بیوگرافی عبدالله دوم پادشاه اردن به همراه عکس های خانواده اش

تاریخ تولد: ۳۰ ژانویه ۱۹۶۲ (۶۲ ساله)

محل تولد: عمان، اردن

سمت: پادشاه اردن (از سال ۱۹۹۹)

تاجگذاری: ۹ ژوئن ۲۰۰۰

ولیعهد: حسین بن عبدالله دوم

همسر: رانیا عبدالله (ازدواج ۱۹۹۳)

ادامه
مینا ساداتی بیوگرافی مینا ساداتی بازیگر سینما و تلویزیون ایران

تاریخ تولد: ۱۰ آذر ۱۳۶۰

محل تولد: کاشان، ایران

حرفه: بازیگر سینما، تلویزیون

تحصیلات: فوق لیسانس گرافیک از دانشگاه هنرهای زیبای تهران

آغاز فعالیت: ۱۳۸۶ تاکنون

ادامه
شاه نعمت الله ولی شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه ایرانی

تاریخ تولد: ۱۴ ربیع الاول۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

نام های دیگر: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

پیشه: فلسفه و تصوف

مکتب: عارف و تصوف

آثار: شرح لمعات، رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی

ادامه
محمدرضا احمدی بیوگرافی محمدرضا احمدی؛ مجری و گزارشگری ورزشی تلویزیون

تاریخ تولد: ۵ دی ۱۳۶۱

محل تولد: تهران

حرفه: مجری تلویزیون

شروع فعالیت: سال ۱۳۸۲ تاکنون

تحصیلات: کارشناسی حسابداری و تحصیل در رشته مدیریت ورزشی 

ادامه
رضا داوودنژاد بیوگرافی مرحوم رضا داوودنژاد

تاریخ تولد: ۲۹ اردیبهشت ۱۳۵۹

محل تولد: تهران

حرفه: بازیگر

شروع فعالیت: ۱۳۶۵ تا ۱۴۰۲

تحصیلات: دیپلم علوم انسانی

درگذشت: ۱۳ فروردین ۱۴۰۳

ادامه
مائوریستو موتا پائز بیوگرافی مائوریسیو موتا پائز؛ سرمربی والیبال

تاریخ تولد: ۲۶ مه ۱۹۶۳

محل تولد: ریو دو ژانیرو، برزیل

ملیت: فرانسه

حرفه: سرمربی والیبال

آغاز فعالیت: سال ۱۹۹۴ تاکنون

ادامه
فرشید اسماعیلی بیوگرافی فرشید اسماعیلی فوتبالیست جوان ایرانی

تاریخ تولد: ۴ اسفند ۱۳۷۲

محل تولد: بندرلنگه، هرمزگان، ایران

حرفه: فوتبالیست

پست: هافبک هجومی

باشگاه کنونی: پیکان

قد: ۱ متر ۷۲ سانتی متر 

ادامه
رضا عطاران بیوگرافی رضا عطاران؛ ستاره سینمای کمدی ایران

تاریخ تولد: ۲۰ اردیبهشت ۱۳۴۷

محل تولد: مشهد

حرفه: بازیگر، کارگردان، فیلم‌نامه‌نویس، تدوین‌گر، خواننده

آغاز فعالیت: ۱۳۶۹ تا کنون

تحصیلات: دانشجوی انصرافی دانشکدهٔ هنرهای زیبای دانشگاه تهران 

ادامه
دیالوگ های ماندگار شهاب حسینی

دیالوگ های ماندگار شهاب حسینی شهاب حسینی یکی از بهترین بازیگران سینمای ایران است که تا به حال در آثار فاخری مانند محیا، دلشکسته، شهرزاد و... به نقش آفرینی پرداخته است. این هنرمند در هر یک از هنرنمایی های خود دیالوگ های ماندگاری دارد که در ادامه این مقاله از سرپوش قصد داریم به بخشی از آنها اشاره کنیم. بیوگرافی کوتاه از شهاب حسینی سید شهاب الدین حسینی تنکابنی در ۱۴ بهمن ۱۳۵۲ در تهران به دنیا آمد. وی اصالتا تن کابنی است و تحصیلات عالیه خود را در رشته روانشناسی از دانشگاه تهران برای مهاجرت به کانادا ناتمام گذاشت. وی در سال ۱۳۷۳ با پریچهر قنبری ازدواج کرد و حاصل این پیوند دو فرزند پسر به نام های محمد امین و امیرعلی است. فعالیت هنری شهاب حسینی با تئاتر دانشجویی و سپس، گویندگی در رادیو شروع شد. از جمله جوایز این هنرمند می توان به موارد زیر اشاره کرد: - او برای بازی در شمعی در باد (۱۳۸۲) و رستگاری در هشت و بیست دقیقه (۱۳۸۳) نامزد سیمرغ بلورین بهترین بازیگر نقش مکمل مرد جشنواره فیلم فجر شد.  - حسینی در سال ۱۳۸۷ با بازی در فیلم سوپر استار جایزه سیمرغ بلورین بهترین بازیگر نقش اول مرد جشنواره فیلم فجر را دریافت کرد. -  او خرس نقره‌ای بهترین بازیگر مرد جشنواره بین‌المللی فیلم برلین ۲۰۱۱ را به‌همراه گروه بازیگران فیلم جدایی نادر از سیمین کسب کرد. - او در جشنواره فیلم کن ۲۰۱۶ نیز با ایفای نقش در فیلم فروشنده توانست جایزه بهترین بازیگر مرد جشنواره فیلم کن را به خود اختصاص بدهد. دیالوگ های ماندگار شهاب حسینی؛ درباره شهاب حسینی دیالوگ های ماندگار شهاب حسینی فیلم سینمایی دلشکسته در نقش امیرعلی: - هر کی ریــش گـذاشت مسلمـــون نیـست، هـــرکی پیـشونیش رو داغ کـــرد، مــرد خــدا نیست. - تو همه ی اعتقادا اشتباه میشه. همیشه ام یه عده گرگن تو لباس میش! -  من بنده آن دمم که ساقی گوید یک جام دگر بگیر و من نتوانم - ما فردا میایم خواستگاری، دیگه نمی خوام خواهرم باشی می خوام نفسم باشی دیالوگ های ماندگار شهاب حسینی در فیلم دلشکسته سریال شهرزاد در نقش قباد: -شهرزاد نمی دونی بدون، من با تو چیزایی پیدا کردم که هیچوقت تو زندگیم نداشتم و نمی خوام از دستش بدم. - ما همه مهره های سوخته ایم که زیر دست بزرگ آقاییم. -  آره خب عمو جان حقیقت تلخه عموجان، شنیدنش همچین یه جاهایی از وجدان آدمو جز میده. -  میرم صاف وامیستم جلوی بزرگ آقا بش میگم بزرگ آقا من، زن من، خب؟! پا به ماهه! عین ۱۰-۱۲ ماهو میخوام بمونم ور دلش چی میگی شما؟ - قباد : فقط یه سوال، خیلی دلم می خواد جوابشو بدونم، تو هنوزم دلت باهاشه؟ شهرزاد : فراموشی زمان می بره، فقط فکر می کنم اگه من به هر دری زدم، و اونی نشد که می خواستم بشه، لابد قسمت خرافه نیست، هست واقعا - موقتیه این روزا شهرزاد، می گذره. این وسط تنها چیزی که مهمه اینه که من هنوز با همه ی وجودم دوست دارم. عاشقتم - قباد : سخته واسم دوری تو اینو بفهم، چطوری اینو بهت ثابت کنم؟ شهرزاد : دیر شده، برای ثابت کردنش خیلی خیلی دیر شده … حتی ملک جوانبخت هزار و یک شبم نبودی وگرنه من کم قصه و داستان به گوش تو نخوندم. عاشق بزدل عشقو هم زایل می کنه آقای قباد دیوانسالار -قباد : این کارو باهام نکن شهرزاد. اینطوری خردم نکن. من هنوز دوستت دارم، خیلی بیشتر از قبل. همه چیو خراب نکن شهرزاد : برو قباد، پشت سرتم دیگه نگاه نکن -  من چی کار به کسی داشتم، داشتم زندگیمو می کردم. با بدبختی خودم سر و کله می زدم. اصلا روحمم خبر داشت همچین کسی تو این دنیا زندگی می کنه؟ کی نشونم داد؟ شما. بعدشم که فرستادینم تو بهشت تازه می خواستم بفهمم زندگی یعنی چی؟ تازه طعمش داشت زیر دهنم مزه مزه می کرد که یقه مو گرفتین ترپ انداختینم وسط جهنم. دیالوگ های ماندگار شهاب حسینی در سریال شهرزاد سریال مدار صفر درجه در نقش حبیب پارسا: -تو را به جای همه دوست میدارم-تو را به خاطر عطر نان گرم برفی که اب میشود -برای بخشش اولین گناه-تو را برای دوست داشتن دوست میدارم-تو را به خاطر تمام کسانی که دوست نمیدارم دوست میدارم ...  - همين قدر حاليمه كه هيچ دست مساعدتي از طرف قدرتهاي استعماري داخل اين كشور دراز نشده!!الي به اينكه مقاصد سياسي و اغراض اقتصادي خاصي رو دنبال مي كردن.وام كه بهم فرصت بدن كه خودم براي زندگيم تصميم بگيرم؛خودم انتخاب كنم؛همين  - مظفر:منوببخش ...یافراموش کن! حبیب:میبخشم...ولی فراموش نمیکنم!!!  -حبيب: فقط چرا فكر مي كنيد كه سفر اعزام ممكنه منتفي بشه؟ دكتر: اين مملكت پسرجان،سرزمين گسل و زلزله و پس لرزه است!آدم از فردا روزش - این و خداوند باید جواب بده ، باید جواب این سوال رو بده ! اگه تو این دنیا هیچ جایی برای آرامش وجود نداره ؛ و اگه تمام رویاهای ما از عشق ، عدالت و آزادی فقط ی خیال بیهودس! پس چرا ما رو آفرید ؟!... -ميدوني چيه تقي جان؟من بر خلاف مرحوم پدرم،ازسياست چيز زيادي نميدونم! همين قدر حاليمه كه هيچ دست مساعدتي از طرف قدرتهاي استعماري داخل اين كشور دراز نشده!!الي به اينكه مقاصد سياسي و اغراض اقتصادي خاصي رو دنبال مي كردن.وام كه بهم فرصت بدن كه خودم براي زندگيم تصميم بگيرم؛خودم انتخاب كنم؛ همين دیالوگ های ماندگار شهاب حسینی در سریال مدار صفر درجه سایر فیلم ها: -یه پایان تلخ بهتر از یه تلخی پایان ناپذیره ... (درباره الی) - میدونی برتر از عشق بی فرجام چیه؟فرجام بدون عشق... (برف روی شیروانی داغ) - من زندگی مو باختم حاج اقا منو از زندون می ترسونی؟برو از خدا بترس ... (جدای نادر از سیمین) - جنگ احساس مسولیته نه شلیکه گلوله ... (شوق پرواز) - هر چه تو اوج میگیری دنیا از دید تو بزرگتر می شود و تو از دید دنیا کوچکتر می شوی ... (شوق پرواز) - تو کویر ادم به خدا نزدیک تره چون اسمون به زمین نزدیک تره ... (پلیس جوان) - میدونی چیت حرص ادمو درمیاره؟اینکه حالت از من بده ولی حس واقعیتو بهم نمیگی خب چیه هر چی هست بیا به خودم بگو فکر میکنی چیزیمه؟فکر میکنی چون چیزیمه عرضه ندارم پس چون عرضه ندارم دیگه.....این منصفانه نیست چون من دارم سعی خودمو میکنم غلطی تا حالا نتونستم بکنم چون نمیتونم تمرکز کنم رو کاری ک باید بکنم نمیتونم تمرکز کنم چون همه ی وقتمو اون چرت وپرتا ی مزخرف و دغدغه های احمقانه پر کرده دانشکده ی مزخرف و شاگردای خنگ و... (پرسه در مه) گردآوری: بخش هنر و سینمای سرپوش

ویژه سرپوش