شنبه ۰۱ اردیبهشت ۱۴۰۳
۱۳:۱۳ - ۰۲ اردیبهشت ۱۳۹۸ کد خبر: ۹۸۰۲۰۰۳۲۷
فیلم و سینمای جهان

بهترین سریال های کمدی تاریخ

بهترین سریال های کمدی تاریخ,اخبار فیلم و سینما,خبرهای فیلم و سینما,اخبار سینمای جهان

در این مطلب به معرفی بهترین سریال های کمدی تاریخ خواهیم پرداخت که لحظات شیرین فراوانی را برای ما ساختند. کمدی از زمان یونان باستان تاکنون همیشه جز محبوب‌ترین ژانرها بوده و در دنیای تلویزیون هم همیشه حرف‌های زیادی برای گفتن داشته است. 

 

بهترین سریال های کمدی تاریخ,اخبار فیلم و سینما,خبرهای فیلم و سینما,اخبار سینمای جهان

انتخاب بهترین سریال های کمدی تاریخ کار آسانی نیست و آن‌قدر سریال‌های خوب در تاریخ درخشان تلویزیون ساخته شده که نمی‌توان با یک لیست محدود، به همه آثار ادای دین کرد. در این مقاله، آثار کلاسیک تلویزیونی که چندان دیده نشده‌اند را لحاظ نکرده‌ایم، آثاری همچون من عاشق لوسی هستم (I Love Lucy)، هانی‌مونرز (The Honeymooners)، چیرز، مش (M*A*S*H) و اسمارت را بگیرید. سریال‌های کارتونی همچون سیمپسونز و فامیلی گای را هم کنار گذاشته‌ایم تا شاید در مقاله‌ای دیگر به آن‌ها بپردازیم. سریال‌هایی که اخیرا پخش خود را آغاز کرده‌اند همچون آتلانتا را نیز لحاظ نکرده‌ایم. سریال‌های کنسل شده و سریال‌هایی که با افت شدید کیفی رو به رو شده‌اند، همانند بیگ بنگ تئوری نیز در این لیست حضور ندارند.

 

بهترین سریال های کمدی تاریخ

۱۱- معتادان کار (Workaholics)

بازیگران و سازندگان این سریال، اندرس هولم، بلیک اندرسون و آدام دیواین، به خوبی توانسته‌اند سریالی خلق کنند که هم مدرن است، هم در فرهنگ پاپ شیرجه می‌زند و هم دیوانه‌بازی‌های خلاقانه دارد. معتادان کار داستان سه جوان نه چندان عاقل و باهوش را روایت می‌کند که همیشه مواد می‌کشند و کارهای احمقانه انجام می‌دهند. اگر شوخی‌های بی‌معنا و مسخره‌بازی‌های نوآورانه را می‌پسندید، این سریال به شکل افراطی آن‌ها را ارائه می‌دهد.

 

بهترین سریال های کمدی تاریخ,اخبار فیلم و سینما,خبرهای فیلم و سینما,اخبار سینمای جهان

۱۰- شاهزاده جدید بل‌ ایر (The Fresh Prince of Bel-Air)

این سریال بین سال‌های ۱۹۹۰ الی ۱۹۹۶ از شبکه NBC پخش شد و توانست به محبوبیت فراوانی دست پیدا کند. اگر شاهزاده جدید بل‌ ایر را تماشا کرده باشید، حتما شما هم آهنگ آغازین آن را بدون تلاش کردن، حفظ هستید! این سریال را باید دنباله معنوی و نسخه تکامل یافته سریال کازبی شو (The Cosby Show) فرض کنیم، به این دلیل که یک خانواده نسبتا ثروتمند آفریقایی آمریکایی را به تصویر می‌کشد که ثروت باعث نشده تا از مشکلات سیاه پوستان در جامعه کنونی آمریکا در امان بماند.

 

شاید شاهزاده جدید بل‌ ایر به اندازه سریال مارتین (Martin) شوخی‌های سطحی نداشته باشد اما سوژه‌های مختلفی که بررسی می‌کند و به مسائل مهمی که می‌پردازد، باعث شده تا از بهترین سریال های کمدی تاریخ باشد. جذابیت ویل اسمیت را هم نباید فراموش کنیم که به تنهایی، ارزش تماشای این سریال را دوچندان می‌کند. او قبل از اینکه در فیلم مردان سیاه‌ پوش بازی کند و حتی نامزدی اسکار به دست بیاورد، در این سریال ستاره شد.

 

بهترین سریال های کمدی تاریخ,اخبار فیلم و سینما,خبرهای فیلم و سینما,اخبار سینمای جهان

۹- آشنایی با مادر (How I Met Your Mother)

سریال آشنایی با مادر مدت‌ها در اوج بود اما با پایان مضحک‌اش، خاطره بدی برای طرفداران بر جای گذاشت. با این حال، حس عجیب تلخ و شیرینی که این سریال به مخاطب می‌دهد را نباید فراموش کرد. افرادی که این سریال را دنبال کردند، در کنار طنز بی‌نظیر سریال و کارهای غیرعادی بارنی استینسون، همانند سریال دوستان، با شخصیت‌های آن احساس نزدیکی کرده و آن‌ها را عمیقا دوست داشتند. سریال به خاطر ساختاری که برای آن طراحی شده، معمولا بسیار منسجم است و بارها مخاطب را غافل‌گیر می‌کند.

 

بهترین سریال های کمدی تاریخ,اخبار فیلم و سینما,خبرهای فیلم و سینما,اخبار سینمای جهان

۸- دوستان (Friends)

سریال دوستان یک پدیده بود. این سریال در ابتدا چندان طرفدار نداشت اما به تدریج توانست مخاطبان فراوانی جذب کند و تا فصل ۱۰ با قدرت ادامه دهد. این سریال تنها یک سیت کام معمولی برای پرکردن پنج شنبه شب آخر هفته نبود، بلکه مصداق بارز رفتن به خانواده والدین خود جلوه ‌می‌کرد؛ گرم، آشنا و راهی برای فرار از مشکلات و غصه‌ها.

 

طراحی خوب و شیمی رابطه شخصیت‌ها، سبک جذاب داستان‌گویی و آن جادویی که در قلب این سریال وجود دارد، باعث شده تا فرندز یکی از بهترین سریال های کمدی تاریخ باشد.

 

این سریال که داستان زندگی ۶ دوست در نیویورک را روایت می‌کند، با اینکه چهره شناخته‌شده‌ای نداشت اما توانست با سبک کمدی دلنشین‌اش، مخاطبان فراوانی را پای تلویزیون بکشاند. طنزی که دوستان ارائه می‌دهد، فراتر از زمان و مکان بوده و به همین دلیل است که در سرتاسر جهان، میلیون‌ها نفر عاشق آن هستند.

 

فرندز توانست چنان به قلب طرفداران نفوذ کند که شخصیت‌هایش را دوست نزدیک خودمان فرض می‌کردیم. تماشای چندباره این سریال علاوه بر اینکه حس و حال نوستالوژیک دارد، همچنان خنده‌دار است و به جرات می‌تواند گفت که داستان‌های دنیای دوستان، هرگز کهنه نمی‌شوند.

 

بهترین سریال های کمدی تاریخ,اخبار فیلم و سینما,خبرهای فیلم و سینما,اخبار سینمای جهان

۷- پارک‌ها و تفریحات (Parks and Recreation)

این سریال که در سبک شبه-مستند همانند اداره (The Office) ساخته شده بود، در فصل اول‌اش نتوانست چندان موفق ظاهر شود اما امی پولر (Amy Poehler) و رشیدا جونز (Rashida Jones) وعده چیزهای بهتری را دادند و همین اتفاق افتاد. فصل دوم توانست پتانسیل‌های سریال و شخصیت‌هایش را نشان دهد و از همان‌جا، پارک‌ها و تفریحات به اوج گرفتن ادامه داد. هنوز جملات بامزه و شخصیت‌های محبوب سریال در ذهن طرفداران باقی مانده است.

 

این سریال به تدریج مخاطب خودش را پیدا کرد و حتی توانست نامزد جوایز امی شود. پارک‌ها و تفریحات همانند ساینفیلد، از معدود سریال‌هایی است که به تدریج بهتر و بهتر می‌شود و هرگز درجا نمی‌زند. در کنار امی پولر و رشیدا جونز، تماشای کریس پرت جوان، عزیز انصاری، ادام اسکات، راب لو، آبری پلازا با کاراکتر عجیب و غریب‌اش و شخصیت تکرارنشدنی ران سوانسون با بازی نیک آفرمن، ارزش این را دارد که سریال را بارها تماشا کنید.

 

سریال اداره که به آن اشاره کردیم هم بدون شک می‌تواند یکی از کاندیداهای بهترین سریال های کمدی تاریخ باشد اما خروج استیو کارل در فصل هفتم و افت شدید کیفیت سریال‌ در فصل‌های پایانی باعث می‌شود تا همیشه در اوج نباشد.

 

بهترین سریال های کمدی تاریخ,اخبار فیلم و سینما,خبرهای فیلم و سینما,اخبار سینمای جهان

۶- اسکرابز (Scrubs)

رمز موفقیت این سریال آشکار است، تلفیق اصطلاحات پزشکی، فلش‌ بک‌ها، کمدی اسلپ‌استیک، رفاقت، عشق‌های نافرجام و اپیزودهایی که اشک شما را جاری می‌کنند. اسکرابز نوع خاصی از کمدی را ارائه می‌دهد که کمتر نمونه مشابه آن را دیده‌ایم، سریالی که در کمتر از ۳۰ دقیقه، از اوج صحنه‌های خنده‌دار، به یک درام غم‌انگیز احساسی تبدیل و تاثیرگذار ظاهر می‌شود.

 

اسکرابز سریال آندرریتدی به حساب می‌آید اما یکی از تفکربرانگیزترین سریال‌های این لیست هم تلقی می‌شود. این سریال موفق می‌شود از دنیای پزشکی‌اش، شوخی‌های واقعا خنده‌دار و احساسات واقعی تولید کند که کار خیلی سختی است. اسکرابز را اگر دوباره تماشا کنید، نه تنها احساس تکراری بودن نمی‌کنید بلکه حتی به کیفیت بالای آن بیشتر پی می‌برید.

 

این سریال پس از اینکه از سوی NBC کنسل شد، از سوی شبکه ABC ادامه پیدا کرد اما این قسمت‌های جدید نتوانستند به خوبی قسمت‌های اصلی باشند.

 

بهترین سریال های کمدی تاریخ,اخبار فیلم و سینما,خبرهای فیلم و سینما,اخبار سینمای جهان

۵- آن شو دهه ۷۰ (That ’70s Show)

برای هشت فصل متوالی، سریال آن شو دهه ۷۰ موفق شد شوخی‌های بامزه را با مشکلات واقعی نوجوانان تلفیق کند. علاوه بر این، تعدادی از خاطره‌انگیزترین شخصیت‌های تلویزیونی تاریخ، همانند فز (Fez) را به ما هدیه داد. این سریال که فضای دهه ۷۰ آمریکا را با ظرافت خاصی به تصویر می‌کشد، تعدادی از ستارگان کمدی مشهور همچون اشتون کوچر (Ashton Kutcher) و میلا کونیس (Mila Kunis) را به دنیای سینما معرفی کرد. آن شو دهه ۷۰ در چیزی که ارائه می‌دهد، نمونه ندارد و این شامل سریال تقلیدی کنسل شده «آن شو دهه ۸۰» نیز می‌شود.

 

بهترین سریال های کمدی تاریخ,اخبار فیلم و سینما,خبرهای فیلم و سینما,اخبار سینمای جهان

۴- پرورش شکست‌خورده (Arrested Development)

این سریال با تیم بازیگری بی‌نظیرش شامل جیسون بیتمن، ویل آرنت، مایکل سرا، تونی هیل، پورشیا د روسی و جسیکا والتر همراه با روایت پیچیده و شوخی‌های خاص یکی از بهترین سریال های کمدی تاریخ به حساب می‌آید.

 

اگر با این سریال آشنا نیستید، داستان خانواده بلوث را روایت می‌کند، یک خانواده ثروتمند، خودخواه و تنبل که حالا پس از دستگیر شدن بزرگ خاندان، درگیر اتفاقات تازه‌ای شده‌اند و تنها فرزند شایسته خانواده، مایکل، در تلاش است تا اوضاع را سر و سامان دهد.

 

این سریال پس از سه فصل موفق، توسط شبکه فاکس کنسل شد و همین مسئله اعتراضات فراوان منتقدان و طرفداران را به همراه داشت. اما شبکه نتفلیکس که از پتانسیل و کیفیت بالای سریال آگاه بود، آن را خریداری کرد و فصل چهارم‌اش را ساخت. فصل پنجم سریال هم اخیرا پخش خود را به پایان رسانده است تا عدالت برای این سریال برقرار شود.

 

بهترین سریال های کمدی تاریخ,اخبار فیلم و سینما,خبرهای فیلم و سینما,اخبار سینمای جهان

۳- فیلادلفیا همیشه آفتابی است (It’s Always Sunny in Philadelphia)

سلیقه خوب برای شخصیت‌های سریال فیلادلفیا همیشه آفتابی است هیچ معنایی ندارد، آن‌ها حتی اهمیت نمی‌دهند که در بار پدی چه چیزی سرو می‌کنند! احتمالا باید شخصیت‌های این سریال را جز کثیف‌ترین شخصیت‌های تاریخ دنیای تلویزیون به حساب بیاوریم که هیچ مرزی ندارند و هر کار دیوانه‌واری ممکن است از آن سر بزند. شاید به همین دلایل است که این سریال بعد از بیش از ۱۰ فصل، همچنان طرفدار دارد و با قدرت پیش می‌رود و هرگز تکراری نمی‌شود.

 

این سریال اوج فساد اخلاقی را نشان می‌دهد و اگر در جستجوی یک سریال گرم و مهربانانه هستید، هرگز به سراغ آن نروید. فیلادلفیا از نظر طنزی که ارائه می‌دهد بدون شک یکی از بهترین سریال های کمدی تاریخ است.

 

بهترین سریال های کمدی تاریخ,اخبار فیلم و سینما,خبرهای فیلم و سینما,اخبار سینمای جهان

۲- زیاد ذوق‌زده نشو (Curb Your Enthusiasm)

شاید بسیاری سریال ساینفیلد را یکی از بهترین سریال های کمدی تاریخ در نظر بگیرند اما زیاد ذوق‌زده نشو از آن بامزه‌تر است. این سریال ساخته لری دیوید که از شبکه HBO پخش می‌شود، همان فرمول ساینفیلد را ادامه می‌دهد اما با این تفاوت که آن‌ را افراطی‌تر و پیشرفته‌تر استفاده می‌کند (شخصیت‌ها، آدم‌ها را حسابی عصبانی می‌کنند و خطوط داستانی مختلف در انتهای اپیزود به یکدیگر ختم می‌شوند). طنزی که این سریال ارائه می‌دهد، آزاردهنده‌تر و بزرگسالانه‌تر از ساینفیلد بوده و موقعیت‌ها کاملا اغراق‌ آمیز هستند. شخصیت اصلی یعنی دیوید هم با تمام کارهای بدی که انجام می‌دهد، از جری ساینفیلد، دوست داشتنی‌تر است.

 

تلفیق بی‌ادبی‌ها و خودخواهی‌های بی‌تفاوت‌گونه شخصیت لری در کنار داستان‌های عجیب و بامزه باعث شده تا این سریال، به شدت اعتیادآور و هیجان‌انگیز دنبال شود. زیاد ذوق‌زده نشو که نقدی بر رفتارهای اجتماعی و تابوهای نانوشته‌ است، تاریخ انقضا ندارد و ارجاعات‌اش به دنیای مدرن و مشکلات روزمره هرگز تکراری نمی‌شود.

 

بهترین سریال های کمدی تاریخ,اخبار فیلم و سینما,خبرهای فیلم و سینما,اخبار سینمای جهان

۱- ساینفیلد (Seinfeld)

شخصیت‌های این سریال آدم‌های بدی هستند. شما نمی‌خواهید در زندگی واقعی، با چنین انسان‌هایی رو به رو شوید اما قطعا دوست دارید آن‌ها را در دنیای تلویزیون بارها و بارها تماشا کنید. ساینفیلد تکامل‌ یافته‌ترین کمدی آمریکایی را ارائه می‌دهد، سریالی که در ابتدا چندان پرطرفدار نبود اما با کیفیت و کلاس بالایش، به یکی از پربیننده‌ترین سریال‌های تاریخ تبدیل شد.

 

این سریال که بر اساس استندآپ کمدی‌های جری ساینفیلد آغاز شد، تعدادی از شخصیت‌های محبوب دهه ۹۰ تلویزیون را به مخاطبان معرفی کرد. این شخصیت‌های رنگارنگ باعث شده‌اند تا این سریال ارزش دیدن‌های چندباره را داشته باشد. ساینفیلد سریالی است در مورد «هیچ چیز»، آن‌ها حتی در داخل سریال هم در این مورد شوخی می‌کنند.

 

از اپیزودهای به شدت خنده‌داری همچون The Bubble Boy و The Soup Nazi تا The Hamptons، لحظه‌های خاطره‌انگیز ساینفیلد تمامی ندارد. شاید هرگز چیزی شبیه به آن را نبینیم و سریال زیاد ذوق‌زده نشو آخرین یادآور آن لحظات دلنشین است.

 

 

  • 9
  • 5
۵۰%
همه چیز درباره
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
محمدرضا احمدی بیوگرافی محمدرضا احمدی؛ مجری و گزارشگری ورزشی تلویزیون

تاریخ تولد: ۵ دی ۱۳۶۱

محل تولد: تهران

حرفه: مجری تلویزیون

شروع فعالیت: سال ۱۳۸۲ تاکنون

تحصیلات: کارشناسی حسابداری و تحصیل در رشته مدیریت ورزشی 

ادامه
رضا داوودنژاد بیوگرافی مرحوم رضا داوودنژاد

تاریخ تولد: ۲۹ اردیبهشت ۱۳۵۹

محل تولد: تهران

حرفه: بازیگر

شروع فعالیت: ۱۳۶۵ تا ۱۴۰۲

تحصیلات: دیپلم علوم انسانی

درگذشت: ۱۳ فروردین ۱۴۰۳

ادامه
فرامرز اصلانی بیوگرافی فرامرز اصلانی از تحصیلات تا شروع کار هنری

تاریخ تولد: ۲۲ تیر ۱۳۳۳

تاریخ وفات : ۱ فروردین ۱۴۰۳ (۷۸ سال)

محل تولد: تهران 

حرفه: خواننده، آهنگساز، ترانه‌سرا، نوازندهٔ گیتار 

ژانر: موسیقی پاپ ایرانی

سازها: گیتار

ادامه
علیرضا مهمدی بیوگرافی علیرضا مهمدی؛ پدیده کشتی فرنگی ایران

تاریخ تولد: سال ۱۳۸۱ 

محل تولد: ایذه، خوزستان، ایران

حرفه: کشتی گیر فرندگی کار

وزن: ۸۲ کیلوگرم

شروع فعالیت: ۱۳۹۲ تاکنون

ادامه
ابراهیم بن جعفر ابی طالب زندگینامه ابراهیم بن جعفر ابی طالب

نام پدر: جعفر بن ابی طالب

سن تقریبی: بیشتر از ۵۰ سال

نسبت های مشهور: برادر محمد بن ابی طالب

ابراهیم بن جعفر ابی طالبزندگینامه ابراهیم بن جعفر بن ابی طالب

زندگینامه ابراهیم بن جعفر بن ابی طالب

ابراهیم بن جعفر بن ابی طالب فرزند جعفر بن ابی طالب بوده است، برخی از افراد ایشان را همراه با محمد از نوه های جعفر می دانند که عمال بن زیاد وی را به شهادت رساند. برخی از منابع می گویند که ابراهیم و محمد هر دو از لشکر ابن زیاد فرار کرده بودند که بانویی در کوفه آنها را پناه می دهد، اما درنهایت سرشان توسط همسر این بانو که از یاران ابن زیاد بود از جدا شد و به شهادت رسیدند. 

ادامه
مریم طوسی بیوگرافی مریم طوسی؛ سریع ترین دختر ایران

تاریخ تولد: ۱۴ آذر ۱۳۶۷

محل تولد: تهران

حرفه: ورزشکار، دونده دوهای سرعت

تحصیلات: کارشناسی تربیت بدنی از دانشگاه تهران

قد: ۱ متر ۷۲ سانتی متر

ادامه
زهرا گونش بیوگرافی زهرا گونش؛ والیبالیست میلیونر ترکی

چکیده بیوگرافی زهرا گونش

نام کامل: زهرا گونش

تاریخ تولد: ۷ جولای ۱۹۹۹

محل تولد: استانبول، ترکیه

حرفه: والیبالیست

پست: پاسور و دفاع میانی

قد: ۱ متر و ۹۷ سانتی متر

ادامه
سوگل خلیق بیوگرافی سوگل خلیق بازیگر جوان سینمای ایران

تاریخ تولد: ۱۶ آبان ۱۳۶۷

محل تولد: تهران

حرفه: بازیگر سینما، تلویزیون و تئاتر

آغاز فعالیت: ۱۳۸۷ تاکنون

تحصیلات: لیسانس کارگردانی تئاتر از دانشگاه هنر تهران

ادامه
شیگرو میاموتو سفری به دنیای بازی های ویدیویی با شیگرو میاموتو

تاریخ تولد: ۱۶ نوامبر ۱۹۵۲

محل تولد: سونوبه، کیوتو، ژاپن 

ملیت: ژاپنی

حرفه: طراح بازی های کامپیوتری و نینتندو 

تحصیلات: کالج هنر کانازاوا

ادامه
دیالوگ های ماندگار شهاب حسینی

دیالوگ های ماندگار شهاب حسینی شهاب حسینی یکی از بهترین بازیگران سینمای ایران است که تا به حال در آثار فاخری مانند محیا، دلشکسته، شهرزاد و... به نقش آفرینی پرداخته است. این هنرمند در هر یک از هنرنمایی های خود دیالوگ های ماندگاری دارد که در ادامه این مقاله از سرپوش قصد داریم به بخشی از آنها اشاره کنیم. بیوگرافی کوتاه از شهاب حسینی سید شهاب الدین حسینی تنکابنی در ۱۴ بهمن ۱۳۵۲ در تهران به دنیا آمد. وی اصالتا تن کابنی است و تحصیلات عالیه خود را در رشته روانشناسی از دانشگاه تهران برای مهاجرت به کانادا ناتمام گذاشت. وی در سال ۱۳۷۳ با پریچهر قنبری ازدواج کرد و حاصل این پیوند دو فرزند پسر به نام های محمد امین و امیرعلی است. فعالیت هنری شهاب حسینی با تئاتر دانشجویی و سپس، گویندگی در رادیو شروع شد. از جمله جوایز این هنرمند می توان به موارد زیر اشاره کرد: - او برای بازی در شمعی در باد (۱۳۸۲) و رستگاری در هشت و بیست دقیقه (۱۳۸۳) نامزد سیمرغ بلورین بهترین بازیگر نقش مکمل مرد جشنواره فیلم فجر شد.  - حسینی در سال ۱۳۸۷ با بازی در فیلم سوپر استار جایزه سیمرغ بلورین بهترین بازیگر نقش اول مرد جشنواره فیلم فجر را دریافت کرد. -  او خرس نقره‌ای بهترین بازیگر مرد جشنواره بین‌المللی فیلم برلین ۲۰۱۱ را به‌همراه گروه بازیگران فیلم جدایی نادر از سیمین کسب کرد. - او در جشنواره فیلم کن ۲۰۱۶ نیز با ایفای نقش در فیلم فروشنده توانست جایزه بهترین بازیگر مرد جشنواره فیلم کن را به خود اختصاص بدهد. دیالوگ های ماندگار شهاب حسینی؛ درباره شهاب حسینی دیالوگ های ماندگار شهاب حسینی فیلم سینمایی دلشکسته در نقش امیرعلی: - هر کی ریــش گـذاشت مسلمـــون نیـست، هـــرکی پیـشونیش رو داغ کـــرد، مــرد خــدا نیست. - تو همه ی اعتقادا اشتباه میشه. همیشه ام یه عده گرگن تو لباس میش! -  من بنده آن دمم که ساقی گوید یک جام دگر بگیر و من نتوانم - ما فردا میایم خواستگاری، دیگه نمی خوام خواهرم باشی می خوام نفسم باشی دیالوگ های ماندگار شهاب حسینی در فیلم دلشکسته سریال شهرزاد در نقش قباد: -شهرزاد نمی دونی بدون، من با تو چیزایی پیدا کردم که هیچوقت تو زندگیم نداشتم و نمی خوام از دستش بدم. - ما همه مهره های سوخته ایم که زیر دست بزرگ آقاییم. -  آره خب عمو جان حقیقت تلخه عموجان، شنیدنش همچین یه جاهایی از وجدان آدمو جز میده. -  میرم صاف وامیستم جلوی بزرگ آقا بش میگم بزرگ آقا من، زن من، خب؟! پا به ماهه! عین ۱۰-۱۲ ماهو میخوام بمونم ور دلش چی میگی شما؟ - قباد : فقط یه سوال، خیلی دلم می خواد جوابشو بدونم، تو هنوزم دلت باهاشه؟ شهرزاد : فراموشی زمان می بره، فقط فکر می کنم اگه من به هر دری زدم، و اونی نشد که می خواستم بشه، لابد قسمت خرافه نیست، هست واقعا - موقتیه این روزا شهرزاد، می گذره. این وسط تنها چیزی که مهمه اینه که من هنوز با همه ی وجودم دوست دارم. عاشقتم - قباد : سخته واسم دوری تو اینو بفهم، چطوری اینو بهت ثابت کنم؟ شهرزاد : دیر شده، برای ثابت کردنش خیلی خیلی دیر شده … حتی ملک جوانبخت هزار و یک شبم نبودی وگرنه من کم قصه و داستان به گوش تو نخوندم. عاشق بزدل عشقو هم زایل می کنه آقای قباد دیوانسالار -قباد : این کارو باهام نکن شهرزاد. اینطوری خردم نکن. من هنوز دوستت دارم، خیلی بیشتر از قبل. همه چیو خراب نکن شهرزاد : برو قباد، پشت سرتم دیگه نگاه نکن -  من چی کار به کسی داشتم، داشتم زندگیمو می کردم. با بدبختی خودم سر و کله می زدم. اصلا روحمم خبر داشت همچین کسی تو این دنیا زندگی می کنه؟ کی نشونم داد؟ شما. بعدشم که فرستادینم تو بهشت تازه می خواستم بفهمم زندگی یعنی چی؟ تازه طعمش داشت زیر دهنم مزه مزه می کرد که یقه مو گرفتین ترپ انداختینم وسط جهنم. دیالوگ های ماندگار شهاب حسینی در سریال شهرزاد سریال مدار صفر درجه در نقش حبیب پارسا: -تو را به جای همه دوست میدارم-تو را به خاطر عطر نان گرم برفی که اب میشود -برای بخشش اولین گناه-تو را برای دوست داشتن دوست میدارم-تو را به خاطر تمام کسانی که دوست نمیدارم دوست میدارم ...  - همين قدر حاليمه كه هيچ دست مساعدتي از طرف قدرتهاي استعماري داخل اين كشور دراز نشده!!الي به اينكه مقاصد سياسي و اغراض اقتصادي خاصي رو دنبال مي كردن.وام كه بهم فرصت بدن كه خودم براي زندگيم تصميم بگيرم؛خودم انتخاب كنم؛همين  - مظفر:منوببخش ...یافراموش کن! حبیب:میبخشم...ولی فراموش نمیکنم!!!  -حبيب: فقط چرا فكر مي كنيد كه سفر اعزام ممكنه منتفي بشه؟ دكتر: اين مملكت پسرجان،سرزمين گسل و زلزله و پس لرزه است!آدم از فردا روزش - این و خداوند باید جواب بده ، باید جواب این سوال رو بده ! اگه تو این دنیا هیچ جایی برای آرامش وجود نداره ؛ و اگه تمام رویاهای ما از عشق ، عدالت و آزادی فقط ی خیال بیهودس! پس چرا ما رو آفرید ؟!... -ميدوني چيه تقي جان؟من بر خلاف مرحوم پدرم،ازسياست چيز زيادي نميدونم! همين قدر حاليمه كه هيچ دست مساعدتي از طرف قدرتهاي استعماري داخل اين كشور دراز نشده!!الي به اينكه مقاصد سياسي و اغراض اقتصادي خاصي رو دنبال مي كردن.وام كه بهم فرصت بدن كه خودم براي زندگيم تصميم بگيرم؛خودم انتخاب كنم؛ همين دیالوگ های ماندگار شهاب حسینی در سریال مدار صفر درجه سایر فیلم ها: -یه پایان تلخ بهتر از یه تلخی پایان ناپذیره ... (درباره الی) - میدونی برتر از عشق بی فرجام چیه؟فرجام بدون عشق... (برف روی شیروانی داغ) - من زندگی مو باختم حاج اقا منو از زندون می ترسونی؟برو از خدا بترس ... (جدای نادر از سیمین) - جنگ احساس مسولیته نه شلیکه گلوله ... (شوق پرواز) - هر چه تو اوج میگیری دنیا از دید تو بزرگتر می شود و تو از دید دنیا کوچکتر می شوی ... (شوق پرواز) - تو کویر ادم به خدا نزدیک تره چون اسمون به زمین نزدیک تره ... (پلیس جوان) - میدونی چیت حرص ادمو درمیاره؟اینکه حالت از من بده ولی حس واقعیتو بهم نمیگی خب چیه هر چی هست بیا به خودم بگو فکر میکنی چیزیمه؟فکر میکنی چون چیزیمه عرضه ندارم پس چون عرضه ندارم دیگه.....این منصفانه نیست چون من دارم سعی خودمو میکنم غلطی تا حالا نتونستم بکنم چون نمیتونم تمرکز کنم رو کاری ک باید بکنم نمیتونم تمرکز کنم چون همه ی وقتمو اون چرت وپرتا ی مزخرف و دغدغه های احمقانه پر کرده دانشکده ی مزخرف و شاگردای خنگ و... (پرسه در مه) گردآوری: بخش هنر و سینمای سرپوش

ویژه سرپوش