شنبه ۱۴ تیر ۱۴۰۴
۰۸:۱۷ - ۲۶ مهر ۱۳۹۸ کد خبر: ۹۸۰۷۰۶۲۴۷
فیلم و سینمای جهان

فیلم‎‌هایی که امتیازشان در متاکریتیک ۱۰۰ از ۱۰۰ است

برترین فیلم‌های تاریخ سینما,اخبار فیلم و سینما,خبرهای فیلم و سینما,اخبار سینمای جهان
وبسایت متاکریتیک «Metacritic» یک وبسایت شناخته‌شده است که نقد‌های مربوط به فیلم‌ها، سریال‌ها، آلبوم‌های موسیقی، بازی‌های ویدیویی و قبلاً نیز کتاب‌ها را در خود جمع‌آوری می‌کرد و در ادامه نمره متوسطی برای هر عنوان بر اساس تمامی نقد‌های صورت گرفته به آن اختصاص می‌داد.

این وبسایت در سال ۱۹۹۹ شکل گرفته و با سه رنگ سبز، زرد و قرمز، دیدگاه منتقدان نسبت به فیلم یا عنوان مورد‌نظر را در کنار یک عدد که نهایت آن ۱۰۰ است نشان می‌دهد. متاکریتیک به عنوان پراستفاده‌ترین وبسایت در زمینه نقد‌های بازی‌های ویدیویی شناخته شده و در کنار IMDB، Rotten Tomatoes و Fandango از مهم‌ترین و معتبرترین سایت‌های نقد و امتیازدهی به فیلم‌ها و سریال‌ها به شمار می‌آید.

امتیاز در نظر گرفته شده برای این عناوین از طریق نقد‌های فراوانی است که مشهورترین منتقدان سینمایی جهان در مورد آن‌ها به ثبت رسانده‌اند تعیین می‌شود. در نهایت یک عدد از یک تا ۱۰۰ برای آن عنوان در نظر گرفته می‌شود که نمایانگر دیدگاه کلی منتقدان در مورد آن است.

در این میان تاکنون تنها ۸ فیلم توانسته‌اند نمره کامل ۱۰۰ را از سایت متاکریتیک دریافت کنند که بهترین و بی‌نقص‌ترین فیلم‌های تاریخ سینما از نظر منتقدان سینمایی هستند. در ادامه این ۸ فیلم را به شما معرفی خواهیم کرد.

۱. همشهری کین

عنوان اصلی: Citizen Kane

محصول: ۱۹۴۱

برترین فیلم‌های تاریخ سینما,اخبار فیلم و سینما,خبرهای فیلم و سینما,اخبار سینمای جهان

کارگردان: اورسن ولز

نویسندگان: هرمان جی مانکیویژ، اورسن ولز

بازیگران: اورسن ولز، جوزف کاتن، دروتی کامینگور

مدت زمان: ۱۱۹ دقیقه

فیلم «همشهری کین» (Citizen Kane) که از دیدگاه بسیاری از سینمادوستان و منتقدان بهترین فیلم تاریخ سینما بوده و سایت متاکریتیک نیز آن را در صدر فهرست بهترین فیلم‌های تمام دوران خود قرار داده است چنین آغاز می‌شود: گروهی از روزنامه‌نگاران سعی دارند آخرین کلماتی که یک میلیونر فعال در عرصه رسانه به نام چارلز فوستر کین به زبان می‌آورد را رمزگشایی کنند: «روزباد» (Rosebud).

فیلم با روایت جزییات زندگی کین برای توده مردم آغاز شده و پس از آن از طریق فلش‌بک شاهد سرگذشت این مرد هستیم. با پیشرفت تحقیقات روزنامه‌نگاران، مخاطبان شاهد به شهرت رسیدن یک مرد دوست‌داشتنی و سقوط ناگهانی او هستند.

این فیلم که اغلب آن در قالب فلش بک با کلوزآپ‌های فراوان روایت می‌شود در روزگار خود یک فیلم خلاقانه بود که از تکنیک‌هایی بسیار نوین که از نبوغ ولز نشأت می‌گرفت در آن استفاده شده بود. با این وجود به دلیل دیدگاه انتقادی فیلم نسبت به تاثیر چهره‌های ثروتمند بر دنیای رسانه و واقعیت اخبار، فیلم «همشهری کین» آنطور که باید در زمان خود مورد توجه قرار نگرفت.

۲. پدر خوانده

عنوان اصلی: The Godfather

محصول: ۱۹۷۲

برترین فیلم‌های تاریخ سینما,اخبار فیلم و سینما,خبرهای فیلم و سینما,اخبار سینمای جهان

کارگردان: فرانسیس فورد کوپولا

نویسندگان: ماریو پوزو، فرانسیس فورد کوپولا

بازیگران: مارلون براندو، آل پاچینو، جیمز کان، رابرت دووال، دیان کیتون، جان کازال

مدت زمان: ۱۷۵ دقیقه

فیلم «پدر خوانده» (The Godfather) قسمت اول از یک سه‌گانه بود که بهترین فیلم گانگستری و مافیایی تمام دوران شناخته می‌شود. این فیلم سرگذشت دون ویتو کورلئونه، رییس خانواده مافیایی کورلئونه در نیویورک را روایت می‌کند. فیلم با مراسم عروسی دختر کورلئونه آغاز می‌شود.

مایکل به عنوان جوان‌ترین فرزند خانواده و یک سرباز مفتخر نیروی دریایی که در جنگ جهانی دوم رشادت کرده نیز در این مراسم حاضر است. به نظر می‌رسد که مایکل علاقه‌ای به کسب و کار خانوادگی‌اش ندارد. ویتو مردی بسیار قدرتمند بوده و علیرغم بخشندگی و مهربان بودن نسبت به کسانی که احترامش را دارند در مقابل کسانی که علیه او هستند یا مرتکب خیانت می‌شوند بسیار بیرحم است.

وقتی که یک رقیب قدرتمند، اما خائن از دون کورلئونه می‌خواهد که در زمینه فروش مواد مخدر به وی کمک کند وی از این کار سر باز می‌زند. بدنبال آن یک درگیری بین خانواده کورلئونه و روش‌های قدیمی و در حال فراموشی او از یک طرف و گروه رقیب و روش‌های جدید اداره فعالیت‌های مافیایی رخ می‌دهد که باعث می‌شود مایکل علیرغم بی‌میلی اولیه وارد کارزار شده و به گروه رقیب اعلان جنگ دهد.

«پدر خوانده» یک شاهکار به تمام معنای حماسی است که چندین جایزه اسکار از جمله جایزه اسکار بهترین فیلم سال و بهترین بازیگر نقش اول مرد را برای مارلون براندو به ارمغان آورد.

۳. پنجره پشتی

عنوان اصلی: Rear Window

محصول: ۱۹۵۴

برترین فیلم‌های تاریخ سینما,اخبار فیلم و سینما,خبرهای فیلم و سینما,اخبار سینمای جهان

کارگردان: الفرد هیچکاک

نویسندگان: جان مایکل هیز، کورنل وولریچ

بازیگران: جیمز استوارت، گریس کلی، وندل کوری

مدت زمان: ۱۱۲ دقیقه

داستان فیلم «پنجره پشتی» یا «پنجره عقبی» (Rear Window) از این قرار است: یک عکاس حرفه‌ای به انم ال بی «جف» جفریز هنگام عکاسی در یک مسابقه اتومبیلرانی دچار شکستگی پا می‌شود. او که مجبور است مدتی در آپارتمانش در نیویورک بماند، وقت خود را با تماشا کردن خانه همسایه‌ها از طریق پنجره پشتی آپارتمانش می‌گذراند.

در یکی از این روز‌ها به مردی که از حیاط خانه می‌گذرد مشکوک می‌شود مبنی بر اینکه همسرش را به قتل رسانده است. در ادامه وی به کمک نامزد و پرستارش تصمیم می‌گیرد که پرده از راز این جنایت احتمالی بردارد. بسیاری این فیلم را یک تمرین تکنیکال در زمینه کارگردانی و فیلمسازی دانسته‌اند که علیرغم داستان ساده‌اش مخاطب را در خود غرق می‌سازد.

۴. کازابلانکا

عنوان اصلی: Casablanca

محصول: ۱۹۴۲

برترین فیلم‌های تاریخ سینما,اخبار فیلم و سینما,خبرهای فیلم و سینما,اخبار سینمای جهان

کارگردان: مایکل کورتیس

نویسندگان: جولیوس جی اپستین، فیلیپ جی اپستین

بازیگران: هامفری بوگارت، اینگرید برگمن، پل هنرید

مدت زمان: ۱۰۲ دقیقه

فیلم سیاه و سفید «کازابلانکا» (Casablanca) داستان ریک بلین را روایت می‌کند، یک مرد دنیا دیده سابقاً میهن‌پرست، اما اکنون بدبین به همه که صاحب یک کافه شبانه در کازابلانکای مراکش در اولین روز‌های جنگ جهانی دوم است.

علیرغم فشار مداومی که وی از جانب مقامات محلی احساس می‌کند، کافه ریک به نوعی پناهگاه برای مهاجرانی تبدیل شده که به دنبال مدارک هویت جعلی برای فرار به ایالات متحده هستند.

اما وقتی که ایلسا، معشوق سابق ریک، و شوهرش به یکباره در کافه او ظاهر می‌شوند، ریک با یک چالش سخت مواجه می‌شود که عواقب غیرمنتظره، شکست عشقی و در نهایت یک تصمیم سخت و دردناک را در پی دارد. دلیل موفقیت فیلم «کازابلانکا» ترکیب بی‌نقص موجود در آن، از بازیگران طراز اول تا شخصیت‌ها، داستان و پایان دردناک ماجراست.

۵. پسرانگی

عنوان اصلی: Boyhood

محصول: ۲۰۱۴

برترین فیلم‌های تاریخ سینما,اخبار فیلم و سینما,خبرهای فیلم و سینما,اخبار سینمای جهان

کارگردان: ریچارد لینکلیتر

نویسنده: ریچارد لینکلیتر

بازیگران: الار کولتران، پاتریشیا آرکت، ایتان هاوک

مدت زمان: ۱۶۵ دقیقه

فیلم «پسرانگی» (Boyhood) که در طی ۱۲ سال با یک تیم بازیگران فیلمبرداری شده، یک داستان بسیار خیره‌کننده از بزرگ شدن از منظر یک پسربچه به نام میسون است که در مقابل چشمان مخاطب بزرگ می‌شود.

ایتان هاک و پاتریشیا آرکت در نقش والدین این پسربچه و لورلی لینکلیتر در نقش خواهر کوچک‌تر او نیز در مرکزیت داستان قرار دارند. این فیلم مسیر سخت کودکی یک پسربچه و رسیدن به نوجوانی را به تصویر می‌کشد، چیزی که هیچ فیلم دیگری نتوانسته آن را با این میزان از دقت و جذابیت به تصویر بکشد.

شات‌هایی از دوران بزرگسالی از سفر‌های جاده‌ای تا شام‌های خانوادگی، جشن تولد‌ها و فارغ‌التحصیلی و تمام لحظاتی که در این بین رخ می‌دهد با شفافیتی غیرقابل وصف در کنار یک آهنگ متن فراموش نشدنی، یکی از بهترین و تاثیرگذارترین فیلم‌های تمام دوران را در پی دارد. «پسرانگی» هم یک کپسول زمان نوستالژیک از گذشته اخیر و هم قصیده‌ای در ستایش بلوغ و نقش والدین است.

۶. سه رنگ: قرمز

عنوان اصلی: Three Colours: Red

محصول: ۱۹۹۴

برترین فیلم‌های تاریخ سینما,اخبار فیلم و سینما,خبرهای فیلم و سینما,اخبار سینمای جهان

کارگردان: کریشتوف کیشلوفسکی

نویسندگان: کریشتوف کیشلوفسکی، کریشتوف پیسویچ

بازیگران: ایرن ژاکوب، جان لویی ترینتیگنانت، فردریک فدر، بنوآ روژان

مدت زمان: ۹۹ دقیقه

فیلم «سه رنگ: قرمز» (Three Colours: Red) یک بخش از یک سه‌گانه آنتالوژی گونه ساخته کریشتوف کیشلوفسکی است که هر کدام داستان متفاوتی را روایت می‌کنند. این بخش از این سه‌گانه داستان والنتین را بازگو می‎‌کند که یک مدل جوان ساکن ژنو است.

بعد از کشتن یک سگ در حین رانندگی، او با یک قاضی بازنشسته آشنا می‌شود که تماس‌های تلفنی همسایه اش را استراق سمع می‌کند، نه برای پول بلکه برای اینکه حس کنجکاوی و بدبینی خود را اغنا کند.

این فیلم داستان روابط بین انسان‌هاست، والنتین و قاضی، و البته دیگر افرادی که ممکن است از رابطه‌ای که با والنتین و/یا قاضی پیر دارند اطلاعی نداشته باشند. رستگاری، بخشش و مهربانی از پیام‌های اصلی فیلم کیشلوفسکی است که آن را به یک فیلم بسیار تاثیرگذار و اخلاقی تبدیل کرده است.

۷. سرگیجه

عنوان اصلی: Vertigo

محصول: ۱۹۵۸

برترین فیلم‌های تاریخ سینما,اخبار فیلم و سینما,خبرهای فیلم و سینما,اخبار سینمای جهان

کارگردان: آلفرد هیچکاک

نویسندگان: الک کاپل، ساموئل‌ای تیلور

بازیگران: جیمز استوارت، کیم نوواک، باربارا بل گدس، تام هلمور

مدت زمان: ۱۲۸ دقیقه

در فیلم «سرگیجه» (Vertigo) جان اسکاتی فرگوسن یک کارآگاه بازنشسته سانفراسیسکویی است که بشدت از بلندی ترس دارد و مادلین نیز زنی زیباست که او را به مکان‌های بلند سوق می‌دهد. یک کشتی‌ساز متمول که از دوستان دوران دانشگاه اوست به سراغ اسکاتی آمده و از او می‌خواهد که همسر زیبایش، مادلین، را تعقیب کند.

این مرد از آن ترس دارد که همسرش دیوانه شده و یا حتی دست به خودکشی بزند، زیرا بر این باور است که روح یکی از نیاکانش که او نیز خودکشی کرده او را به تسخیر خود درآورده است. اسکاتی بسیار به این ماجرا مشکوک است، اما پس از دیدن مادلین زیبا ترغیب می‌شود که این ماموریت را بپذیرد.

این فیلم یکی دیگر از شاهکار‌های هیچکاک و تریلری است که یک واقعیت ناخوشایند را در متن خود دارد. فیلم «سرگیجه» به اعتقاد بسیاری از منتقدان سینمایی تا سال‌های سال در میان فیلم‌های برتر سینما باقی خواهد ماند که نشان از اعتبار این شاهکار پس از گذشت ۶۰ سال از ساخت آن دارد.

۸. بدنام

عنوان اصلی: Notorious

محصول: ۱۹۴۶

برترین فیلم‌های تاریخ سینما,اخبار فیلم و سینما,خبرهای فیلم و سینما,اخبار سینمای جهان

کارگردان: آلفرد هیچکاک

نویسنده: بن هشت

بازیگران: کری گرانت، اینگرید برگمن، کلود رینز

مدت زمان: ۱۰۲ دقیقه

در فیلم «بدنام» (Notorious) داستان زنی به نام آلیسیا هوبرمن روایت می‌شود که پس از متهم شدن پدر آلمانی‌اش به خیانت به ایالات متحده در طول جنگ جهانی دوم در الکل و روابط با مردان غریبه غرق می‌شود. در ادامه یک مامور سازمان سیا به او نزدیک شده و از وی می‌خواهد که از گروهی از دوستان نازی پدرش که در خارج از کشور و در ریودژانیرو مستقر هستند جاسوسی کند.

رفته رفته یک رابطه عاشقانه بین آلیسیا و این مامور شکل می‌گیرد و آلیسیا نیز بیشتر از آنچه که فکر می‌کرد و انتظار داشت در ماموریتش غرق می‌شود. در این تریلر جاسوسی شاهد نوع جدیدی از تعلیق و تنش در آثار هیچکاک هستیم که بیشتر حالت روانی و درونی دارد، درست برخلاف آنچه که در فیلمی مانند «شمال با شمال غربی» (North by Northwest) می‌بینیم.

همچنین اینگرید برگمن در این فیلم یکی از بهترین بازی‌های دوران حرفه‌ایش را انجام داده است. «بدنام» بسیار پرتنش و به شکل بسیار دقیق و هنرمندانه‌ای ساخته شده که می‌تواند بهترین گزینه برای کسانی باشد که به تازگی به سینمای هیچکاک علاقمند شده‌اند.

bartarinha.ir
  • 15
  • 4
۵۰%
همه چیز درباره
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
هیثم بن طارق آل سعید بیوگرافی هیثم بن طارق آل سعید؛ حاکم عمان

تاریخ تولد: ۱۱ اکتبر ۱۹۵۵ 

محل تولد: مسقط، مسقط و عمان

محل زندگی: مسقط

حرفه: سلطان و نخست وزیر کشور عمان

سلطنت: ۱۱ ژانویه ۲۰۲۰

پیشین: قابوس بن سعید

ادامه
بزرگمهر بختگان زندگینامه بزرگمهر بختگان حکیم بزرگ ساسانی

تاریخ تولد: ۱۸ دی ماه د ۵۱۱ سال پیش از میلاد

محل تولد: خروسان

لقب: بزرگمهر

حرفه: حکیم و وزیر

دوران زندگی: دوران ساسانیان، پادشاهی خسرو انوشیروان

ادامه
صبا آذرپیک بیوگرافی صبا آذرپیک روزنامه نگار سیاسی و ماجرای دستگیری وی

تاریخ تولد: ۱۳۶۰

ملیت: ایرانی

نام مستعار: صبا آذرپیک

حرفه: روزنامه نگار و خبرنگار گروه سیاسی روزنامه اعتماد

آغاز فعالیت: سال ۱۳۸۰ تاکنون

ادامه
یاشار سلطانی بیوگرافی روزنامه نگار سیاسی؛ یاشار سلطانی و حواشی وی

ملیت: ایرانی

حرفه: روزنامه نگار فرهنگی - سیاسی، مدیر مسئول وبگاه معماری نیوز

وبگاه: yasharsoltani.com

شغل های دولتی: کاندید انتخابات شورای شهر تهران سال ۱۳۹۶

حزب سیاسی: اصلاح طلب

ادامه
زندگینامه امام زاده صالح زندگینامه امامزاده صالح تهران و محل دفن ایشان

نام پدر: اما موسی کاظم (ع)

محل دفن: تهران، شهرستان شمیرانات، شهر تجریش

تاریخ تاسیس بارگاه: قرن پنجم هجری قمری

روز بزرگداشت: ۵ ذیقعده

خویشاوندان : فرزند موسی کاظم و برادر علی بن موسی الرضا و برادر فاطمه معصومه

ادامه
شاه نعمت الله ولی زندگینامه شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه

تاریخ تولد: ۷۳۰ تا ۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

حرفه: شاعر و عارف ایرانی

دیگر نام ها: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

آثار: رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی، شرح لمعات

درگذشت: ۸۳۲ تا ۸۳۴ هجری قمری

ادامه
نیلوفر اردلان بیوگرافی نیلوفر اردلان؛ سرمربی فوتسال و فوتبال بانوان ایران

تاریخ تولد: ۸ خرداد ۱۳۶۴

محل تولد: تهران 

حرفه: بازیکن سابق فوتبال و فوتسال، سرمربی تیم ملی فوتبال و فوتسال بانوان

سال های فعالیت: ۱۳۸۵ تاکنون

قد: ۱ متر و ۷۲ سانتی متر

تحصیلات: فوق لیسانس مدیریت ورزشی

ادامه
حمیدرضا آذرنگ بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ؛ بازیگر سینما و تلویزیون ایران

تاریخ تولد: تهران

محل تولد: ۲ خرداد ۱۳۵۱ 

حرفه: بازیگر، نویسنده، کارگردان و صداپیشه

تحصیلات: روان‌شناسی بالینی از دانشگاه آزاد رودهن 

همسر: ساناز بیان

ادامه
محمدعلی جمال زاده بیوگرافی محمدعلی جمال زاده؛ پدر داستان های کوتاه فارسی

تاریخ تولد: ۲۳ دی ۱۲۷۰

محل تولد: اصفهان، ایران

حرفه: نویسنده و مترجم

سال های فعالیت: ۱۳۰۰ تا ۱۳۴۴

درگذشت: ۲۴ دی ۱۳۷۶

آرامگاه: قبرستان پتی ساکونه ژنو

ادامه
دیالوگ های ماندگار درباره خدا

دیالوگ های ماندگار درباره خدا دیالوگ های ماندگار درباره خدا پنجره ای به دنیای درون انسان می گشایند و راز و نیاز او با خالق هستی را به تصویر می کشند. در این مقاله از سرپوش به بررسی این دیالوگ ها در ادیان مختلف، ادبیات فارسی و سینمای جهان می پردازیم و نمونه هایی از دیالوگ های ماندگار درباره خدا را ارائه می دهیم. دیالوگ های سینمایی معروف درباره خدا همیشه در تاریکی سینما طنین انداز شده اند و ردی عمیق بر جان تماشاگران بر جای گذاشته اند. این دیالوگ ها می توانند دریچه ای به سوی دنیای معنویت و ایمان بگشایند و پرسش های بنیادین بشری درباره هستی و آفریننده آن را به چالش بکشند. دیالوگ های ماندگار و زیبا درباره خدا نمونه دیالوگ درباره خدا به دلیل قدرت شگفت انگیز سینما در به تصویر کشیدن احساسات و مفاهیم عمیق انسانی، از تاثیرگذاری بالایی برخوردار هستند. نمونه هایی از دیالوگ های سینمایی معروف درباره خدا در اینجا به چند نمونه از دیالوگ های سینمایی معروف درباره خدا اشاره می کنیم: فیلم رستگاری در شاوشنک (۱۹۹۴): رد: "امید چیز خوبیه، شاید بهترین چیز. و یه چیز مطمئنه، هیچ چیز قوی تر از امید نیست." این دیالوگ به ایمان به خدا و قدرت امید در شرایط سخت زندگی اشاره دارد. فیلم فهرست شیندلر (۱۹۹۳): اسکار شیندلر: "من فقط می خواستم زندگی یک نفر را نجات دهم." این دیالوگ به ارزش ذاتی انسان و اهمیت نجات جان انسان ها از دیدگاه خداوند اشاره دارد. فیلم سکوت بره ها (۱۹۹۱): دکتر هانیبال لکتر: "خداوند در جزئیات است." این دیالوگ به ظرافت و زیبایی خلقت خداوند در دنیای پیرامون ما اشاره دارد. پارادیزو (۱۹۸۸): آلفردو: خسته شدی پدر؟ پدر روحانی: آره. موقع رفتن سرازیریه خدا کمک می کنه اما موقع برگشتن خدا فقط نگاه می کنه. الماس خونین (۲۰۰۶): بعضی وقتا این سوال برام پیش میاد که خدا مارو به خاطر بلاهایی که سر همدیگه میاریم می بخشه؟ ولی بعد به دور و برم نگاه می کنم و به ذهنم می رسه که خدا خیلی وقته اینجارو ترک کرده. نجات سربازان رایان: فرمانده: برید جلو خدا با ماست ... سرباز: اگه خدا با ماست پس کی با اوناست که مارو دارن تیکه و پاره می کنن؟ بوی خوش یک زن (۱۹۹۲): زنها ... تا حالا به زن ها فکر کردی؟ کی خلقشون کرده؟ خدا باید یه نابغه بوده باشه ... زیر نور ماه: خدا خیلی بزرگتر از اونه که بشه با گناه کردن ازش دور شد ... ستایش: حشمت فردوس: پیش خدا هم که باشی، وقتی مادرت زنگ می زنه باید جوابشو بدی. مارمولک: شاید درهای زندان به روی شما بسته باشد، اما درهای رحمت خدا همیشه روی شما باز است و اینقدر به فکر راه دروها نباشید. خدا که فقط متعلق به آدم های خوب نیست. خدا خدای آدم خلافکار هم هست. فقط خود خداست که بین بندگانش فرقی نمی گذارد. او اند لطافت، اند بخشش، بیخیال شدن، اند چشم پوشی و رفاقت است. دیالوگ های ماندگار درباره خدا؛ دیالوگ فیلم مارمولک رامبو (۱۹۸۸): موسی گانی: خدا آدمای دیوونه رو دوس داره! رمبو: چرا؟ موسی گانی: چون از اونا زیاد آفریده. سوپر نچرال: واقعا به خدا ایمان داری؟ چون اون میتونه آرامش بخش باشه. دین: ایمان دارم یه خدایی هست ولی مطمئن نیستم که اون هنوز به ما ایمان داره یا نه. کشوری برای پیرمردها نیست: تو زندگیم همیشه منتظر بودم که خدا، از یه جایی وارد زندگیم بشه ولی اون هیچوقت نیومد، البته اگر منم جای اون بودم خودمو قاطی همچین چیزی نمی کردم! دیالوگ های ماندگار درباره خدا؛ دیالوگ فیلم کشوری برای پیرمردها نیست سخن پایانی درباره دیالوگ های ماندگار درباره خدا دیالوگ های ماندگار درباره خدا در هر قالبی که باشند، چه در متون کهن مذهبی، چه در اشعار و سروده ها و چه در فیلم های سینمایی، همواره گنجینه ای ارزشمند از حکمت و معرفت را به مخاطبان خود ارائه می دهند. این دیالوگ ها به ما یادآور می شوند که در جستجوی معنای زندگی و یافتن پاسخ سوالات خود، تنها نیستیم و همواره می توانیم با خالق هستی راز و نیاز کرده و از او یاری و راهنمایی بطلبیم. دیالوگ های ماندگار سینمای جهان درباره خدا گردآوری: بخش هنر و سینمای سرپوش

ویژه سرپوش