دوشنبه ۳۱ اردیبهشت ۱۴۰۳
۱۴:۵۸ - ۲۷ فروردین ۱۳۹۹ کد خبر: ۹۹۰۱۰۳۲۳۲
فیلم و سینمای جهان

بهترین سریال‌های تلویزیونی از معروفترین کارگردانان سینما

سریال های تلویزیونی,اخبار فیلم و سینما,خبرهای فیلم و سینما,اخبار سینمای جهان

مهاجرت از صفحه‌ی نقره‌ای بزرگ به خانه‌های مردم رواج پیدا کرده است. روز به روز تعداد چهره‌های موثر سینما که تصمیم می‌گیرند حضور در تلویزیون را هم امتحان کنند بیشتر می‌شود. خیلی از کارگردانان سینمایی هستند که مدیوم قاب کوچک تلویزیون را تجربه کردند. بعضی‌هایشان پایان خوشایندی داشتند و برخی دیگر هم درنهایت موفق به ساخت یک فصل بیشتر نشدند. خیلی از این کارگردانان فقط چند اپیزود را کارگردانی می‌کنند و بعد به عنوان تهیه‌کننده‌ی اجرایی پشت سریال می‌ایستند. نگاهی داریم به کارگردانان موفق سینما که وارد مدیوم تلویزیون شدند.

وودی آلن

سریال های تلویزیونی,اخبار فیلم و سینما,خبرهای فیلم و سینما,اخبار سینمای جهان

اسم سریال: بحران در شش صحنه

عنوان اصلی: Crisis in Six Scenes

نقش‌اش در سریال: خالق و کارگردان

محصول ۲۰۱۶

از آخرین‌ کارگردانان سینما که کسی فکرش را نمی‌کرد به تلویزیون راه پیدا کند، وودی آلن بود. وودی آلن گوشه‌گیر که در جشنواره‌ها شرکت نمی‌کند و یکی از دوست‌داشتنی‌ترین فیلمسازان مستقل آمریکاست که هنوز هم در مرز هشتاد سالگی با قدرت سالی یک فیلم می‌سازد. آلن سال ۲۰۱۶ دست به ساختن سریال زد. سریالی که از شبکه‌ی آمازون پخش شد. اسم این سریال «بحران در شش صحنه» بود که در شش اپیزود پخش شد. دو سکانس از این سریال سالی که ساخته شد در جشن انجمن منتقدان تلویزیون به نمایش درآمد.

این اولین حضور وودی آلن در تلویزیون است. خلاصه‌ی داستان رسمی سریال از این قرار است: این کمدی در دهه‌ی شصت اتفاق می‌افتد. زمانی که آمریکا در اوج تلاطم و آشفتگی است. یک خانواده‌ی طبقه‌ی متوسط که در حاشیه‌ی شهر زندگی می‌کنند برایشان مهمان می‌آید. مهمانی که وضعیت زندگی آن‌ها را از این رو به آن رو می‌کند.

کاراکتری که وودی آلن نقش‌اش را بازی می‌کند سیدنی مون‌سینگر است. سکانس مشهور فیلم که اول کار در فضای مجازی پخش شد جایی است که سیدنی و مایلی سایروس درباره آشپزخانه فانتزی موردعلاقه‌شان بحث می‌کنند آن هم جلوی روی مردمی که در سرتاسر جهان از گرسنگی در حال مر‌گند.

سریال عجیب و غریبی که هر قسمتش نیم ساعت است و خود آلن هم آن را کارگردانی کرد. این که وودی آلن در آن سن و سال تصمیم بگیرد سریال تلویزیونی بسازد نشان از اهمیت تلویزیون دارد. دلیل دیگری برای اثبات این که در عصر طلایی سریال‌های تلویزیونی به سر می‌بریم. البته آلن خیلی زود به فکر سریال‌سازی نیفتاد. قبل از او خیلی‌های دیگر از سینما به تلویزیون مهاجرت کردند.

دیوید فینچر

سریال های تلویزیونی,اخبار فیلم و سینما,خبرهای فیلم و سینما,اخبار سینمای جهان

اسم سریال: خانه پوشالی

عنوان اصلی: house of cards

نقش‌اش در سریال: تهیه‌کننده‌ی اجرایی و کارگردان اپیزودهایی از فصل اول

محصول ۲۰۱۳

اگر قرار بود یک نفر اقتباسی جدید و به روز از مینی‌سریال شبکه بی.بی.سی به همین نام ارائه بدهد، قطعا بهترین گزینه دیوید فینچر بود. فینچر در فیلم‌هایش نشان داده که چقدر به نقش رسانه‌ها در قدرت علاقمند است و بخش زیادی از قصه‌ی «خانه پوشالی» هم به این ماجرا برمی‌گردد. داستان مردی در عرصه‌ی سیاست که چطور به هر ترفندی شده خودش را بالا می‌کشد و به کاخ سفید می‌رساند. این وسط مشکلات خانوادگی هم دارد اما همسرش لیدی‌ مکبث‌وار راه را برای رسیدن او به قدرت هموار می‌کند. بین سریال‌های برتر imdb رتبه‌ی ۶۷ را دارد. البته به دلیل ماجراهایی که سر شایعات بر سر رسوایی‌ جنسی کوین اسپیسی به وجود آمد، فصل آخر این سریال با حذف قهرمان اصلی پخش شد.

فینچر سال ۲۰۱۸ با سریال «شکارچی ذهن» (Mindhunter) به حضورش در تلویزیون ادامه داد. یک درام جنایی درباره‌ی بخش علوم رفتاری اف.بی.آی در دهه‌ی شصت که در آن دو کارآگاه با قاتلان زنجیره‌ای گفت‌وگو می‌کنند. جو پنهال خالق سریال جدید فینچر است که فصل دوم آن سال گذشته عرضه شد.

دیوید لینچ

سریال های تلویزیونی,اخبار فیلم و سینما,خبرهای فیلم و سینما,اخبار سینمای جهان

اسم سریال: تویین پیکس

عنوان اصلی: twin peaks

نقش‌اش در سریال: خالق و نویسنده (بعضی از اپیزودها را هم کارگردانی کرده است)

محصول ۱۹۹۰

دیوید لینچ بعد از نامزدی اسکار برای فیلم «مرد فیل‌نما» و موفقیت‌هایی که برای «مخمل آبی» پیش منتقدان به دست آورد به تلویزیون رفت. فصل اول سریال «قله‌های دوقلو» (تویین پیکس) همه را تحت‌تاثیر قرار داد. به طوری که فصل دومی هم برایش درنظر گرفتند. سریالش نامزد چند جایزه‌ی امی و برنده‌ی چند جایزه‌ی گلدن‌گلوب شد. این کمدی درام جنایی داستان یک مامور اف.بی.آی است که ماموریتش بازجویی از یک زن جوان در جریان یک قتل در شهری عجیب و غریب است. شهری که میان دو قله قرار گرفته. این سریال در سایت IMDB رتبه سی و نهم را بین صد سریال برتر دارد. لینچ سال ۹۲ باز هم سراغ تلویزیون رفت اما سریال «روی هوا» موفقیت سریال قبلی‌اش را تکرار نکرد. فصل دوم این سریال که سال ۲۰۱۷ روی آنتن رفت همان شهر و ساکنان فصل اول را ۲۵ سال بعد به تصویر می‌کشید که درگیر ماجرای یک قتل مرموز می‌شوند.

استیون سودربرگ

سریال های تلویزیونی,اخبار فیلم و سینما,خبرهای فیلم و سینما,اخبار سینمای جهان

اسم سریال: نیک

عنوان اصلی: The Knick

نقش‌اش در سریال: تهیه‌کننده اجرایی و کارگردان

محصول ۲۰۱۴

کارگردان اسکاری که در هزاره‌ی سوم با ساخت فیلم‌هایی مثل «شیوع» معلوم بود به حوزه‌ی بیماری‌های عجیب و غریب علاقمند شده است، در تلویزیون سریال عجیب‌تری به اسم «نیک» ساخت. درامی درباره‌ی بیمارستانی در اوایل قرن بیستم و اتفاقاتی که در آن‌جا می‌افتد. از صحنه‌ی غریب جراحی و آزمایش روی خوک بگیرید تا شخصیت‌پردازی‌های جالب، سودربرگ در «نیک» به موفقیت زیادی دست یافت و موافقت شبکه را برای ساخت فصل دوم آن هم برای سال ۲۰۱۵ گرفت. سریال نامزد جوایز زیادی شده و در imdb رتبه‌ی ۲۲۷ را میان سریال‌های تاریخ تلویزیون دارد. سودربرگ پیش از «نیک» در سریال‌های دیگری مثل «بلوط‌های سرخ» هم حضور داشته اما هیچ‌کدام به موفقیت و محبوبیت «نیک» نبوده‌اند.

مارتین اسکورسیزی

سریال های تلویزیونی,اخبار فیلم و سینما,خبرهای فیلم و سینما,اخبار سینمای جهان

اسم سریال: امپراطوری تخته‌کوب‌ها (بوردواک امپایر)

عنوان اصلی: boardwalk empire

نقش‌اش در سریال: تهیه‌کننده‌ی اجرایی و کارگردان اپیزود اول

محصول ۲۰۱۰

«امپراطوری تخته‌کوب‌ها» سریال موفقی از کار درآمد. داستان سریال در همان فضایی رخ می‌دهد که اسکورسیزی با آن در سینما به شهرت رسید. درام تاریخی گنگستری و نقش قانون در آتلانتیک سیتی که مجبور بود با مافیای شهر سازش هم داشته باشد. سریال از سال ۲۰۱۰ تا ۲۰۱۴ در ۵ فصل پخش شد. خالق‌اش ترنس وینتر بود (همان که سریال مشهور «سوپرانوها» و بعدتر فیلم «گرگ وال‌استریت» را نوشت) و بازیگر اصلی‌اش استیو بوشمی که پیش از این هم با اسکورسیزی در سینما همکاری داشت. رتبه‌ی ۱۷۵ را میان سریال‌های برتر سایت imdb دارد. حضور اسکورسیزی در تلویزیون موفقیت‌آمیز بود.

اما در سریال بعدی‌اش یعنی «وینیل» که این‌بار جزو خالقان و نویسندگان آن هم بود و باز هم اپیزود اول را کارگردانی کرده بود، شکست خورد. بعد از پخش اول سریال شبکه‌ی hbo اعلام کرد که قصد ندارد فصل دومی برای آن بسازد. سریالی که پشتش به جز اسکورسیزی، میک جگر، خواننده و آهنگساز و نوازنده گروه قدیمی رولینگ استونز هم بود. «وینیل» درام موزیکالی که در دهه هفتاد می‌گذرد و داستان یک تهیه‌کننده‌ی موسیقی را روایت می‌کرد انقدر سوژه‌ی خاصی داشت که متاسفانه نتوانست با مخاطبان زیادی ارتباط برقرار کند و کل سریال کنسل شد.

مایکل مان

سریال های تلویزیونی,اخبار فیلم و سینما,خبرهای فیلم و سینما,اخبار سینمای جهان

اسم سریال: شانس

عنوان اصلی: luck

نقش‌اش در سریال: کارگردان و تهیه‌کننده‌ی اجرایی

محصول ۲۰۱۱

متاسفانه استاد بصری سینما در تلویزیون نتوانست خودش را اثبات کند هرچند شاید برایتان جالب باشد که اصلا خاستگاه مایکل مان تلویزیون بوده است و با کارگردانی یک اپیزود از یک سریال پلیسی به نام «زن پلیس» بعد از ساخت چند مستند کوتاه کارش را شروع کرد. سال ۱۹۸۷ یک اپیزود از «داستان جنایی» را کارگردانی کرد. برای تلویزیون تله فیلم هم ساخته است اما بعد از فیلم‌های بزرگش مثل «مخمصه» و «اینسایدر» و «علی» دیگر کسی فکر نمی‌کرد مان سراغ تلویزیون برود تا اینکه عصر طلایی سریال‌ها سر رسید و مایکل مان این‌بار نه فقط کارگردان یک اپیزود از سریال «شانس» شد که آدم مهم پشت پرده‌ی سریال بود.

سریال اتفاقا از نظر بصری مثل فیلم‌های مان تجربه جذابی بود. یک‌جور هیجان و تعلیق درونی داشت. درباره‌ی شرط‌بندی روی مسابقات اسب‌دوانی اما سوژه‌اش انقدر ویژه و خاص بود که فصل اول به دوم نکشید. شکست سختی خورد و درنهایت بعد از ۹ اپیزود پخش آن متوقف شد. «شاهد» سریال بعدی بود که مایکل مان پشتش ایستاد. این مینی‌سریال در حقیقت مستندی درباره قاچاق مواد مخدر است. یک فوتوژورنالیست در نقش خودش راوی اتفاقاتی است که در ترسناک‌ترین مکان‌های کره زمین در مورد اسلحه و مواد مخدر رخ می‌دهد. این سریال هرچند اصلا به عنوان یکی مینی‌سریال برای یک فصل طراحی شده بود اما همان فصل هم خیلی مورد توجه قرار نگرفت.

استیون اسپیلبرگ

اسم سریال: گروه برادران

عنوان اصلی: band of brothers

نقش‌اش در سریال: مرد مهم پشت پرده و تهیه‌کننده‌‌ی اجرایی.

محصول: ۲۰۰۱

سایر سریال‌های اسپیلبرگ: به سوی غرب/ ۲۰۰۵، پاسفیک/ ۲۰۱۰، ترانوا/۲۰۱۱، رودخانه/۲۰۱۲، تصادم/۲۰۱۲، لاکی ۷/۲۰۱۳، جامعه گروه قرمز/۲۰۱۴، آسمان‌های سقوط کرده/۲۰۱۱، بازمانده/۲۰۱۴، زیر مقبره/۲۰۱۳، گزارش اقلیت/۲۰۱۵، اخلاق عمومی/۲۰۱۵.

اسپیلبرگ اصلا از کارگردانی مینی‌سریال‌ها و اپیزودهایی از چند سریال کارش را شروع کرد. اما تعداد سریال‌هایی که در عصر طلایی تلویزیون پشت آن‌ها قرار گرفته خیلی زیاد است. از این میان دو سریال بیشتر از بقیه موردتوجه قرار گرفتند: «گروه برادران» و «تصادم(smash)».

«گروه برادران» یک درام اکشن جنگی یادآور سکانس‌هایی از «نجات سرباز یاران» فیلم تحسین‌شده‌ی اسپیلبرگ بود. این مینی‌سریال یک فصل بیشتر نداشت چون از پیش برای یک فصل برنامه‌ریزی کرده بودند و قصه را تمام کردند اما تحسین منتقدان و مخاطبان را به دنبال داشت. در سایت imdb رتبه‌ی اول را میان سریال‌های برتر دارد. داستان گروهی از ارتش آمریکا که در طی جنگ جهانی دوم گروه‌شان از هم متفرق می‌شود و باید زندگی‌شان را نجات دهند.

«تصادم» هم سریال بعدی بود که اسپیلبرگ پشتش ایستاد و نامزد گلدن گلوب و جوایز دیگر شد. این درام موزیکال پشت صحنه اجرای یک تئاتر در برادوی را به تصویر می‌کشید. با وجود موضوع خاص‌اش انقدر موردتوجه قرار گرفت که فصل دومی هم سال ۲۰۱۳ برای آن ساختند و کار سریال با این دو فصل تمام شد.

جین کمپیون

سریال های تلویزیونی,اخبار فیلم و سینما,خبرهای فیلم و سینما,اخبار سینمای جهان

اسم سریال: بالای دریاچه

عنوان اصلی: top of the lake

نقش‌اش در سریال: خالق و نویسنده و کارگردان

محصول ۲۰۱۳

جین کمپیون بعد از دریافت جایزه‌ی نخل طلای کن برای فیلم تحسین‌شده‌ی «پیانو» (۱۹۹۳) تبدیل به یک کارگردان سرشناس در حوزه‌ی سینما شد اما قبل از آن هم او در سریالی به نام «دیز رقصان» کارگردانی را در تلویزیون تجربه کرده بود. سریالی که سال ۱۹۸۶ در یک فصل پخش شد. اما بعد از موفقیت‌های زیاد سینمایی کمپیون سال ۲۰۱۳ تصمیم گرفت این‌بار با تجربیات جدیدش سراغ سریال‌سازی برود و سریال «بالای دریاچه» را ساخت که تحسین منتقدان را برانگیخت.

این درام جنایی داستان دختر حامله‌ای است که سعی می‌کند خودش را در دریاچه یخ‌زده‌ای در نیوزیلند غرق کند. و بعد کارآگاهی وارد داستان می‌شود که سوال‌های زیادی از این دختر دارد. نکته‌ی جالب این است که علیرغم تحسین منتقدان و اعلام آمادگی شبکه و کمپیون برای ساخت فصل دوم، بین دو فصل فاصله زیادی افتاد. فصل اول سال ۲۰۱۳ پخش شد و فصل دوم سال ۲۰۱۷ با بازی الیزابت ماس روی آنتن رفت. سریال برنده‌ی جایزه گلدن‌گلوب و جوایز تلویزیونی دیگر هم شده است.

digikala.com
  • 15
  • 3
۵۰%
همه چیز درباره
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
علی عسکری بیوگرافی علی عسکری سیاستمدار ایرانی

تاریخ تولد: ۱۳۳۷

محل تولد: دهق، اصفهان

حرفه: سیاستمدار، نظامی، مدیر ارشد اجرایی، مدیر عامل شرکت صنایع پتروشیمی خلیج فارس

آغاز فعالیت: ۱۳۶۲ تاکنون

تحصیلات: کارشناسی مهندسی برق - الکترونیک، کارشناسی ارشد مدیریت، دکتری مهندسی صنایع - سیستم و بهره‌وری

ادامه
عبدالله دوم پادشاه اردن بیوگرافی عبدالله دوم پادشاه اردن به همراه عکس های خانواده اش

تاریخ تولد: ۳۰ ژانویه ۱۹۶۲ (۶۲ ساله)

محل تولد: عمان، اردن

سمت: پادشاه اردن (از سال ۱۹۹۹)

تاجگذاری: ۹ ژوئن ۲۰۰۰

ولیعهد: حسین بن عبدالله دوم

همسر: رانیا عبدالله (ازدواج ۱۹۹۳)

ادامه
کاظم نوربخش بیوگرافی کاظم نوربخش بازیگر کمدین ایرانی

تاریخ تولد: ۱ مهر ۱۳۵۵

محل تولد: بیجار، کردستان، ایران

حرفه: بازیگر

آغاز فعالیت: ۱۳۷۰ تاکنون

تحصیلات: دیپلم انسانی

ادامه
جیمی ولز بیوگرافی جیمی ولز نابغه پشت ویکی پدیا

تاریخ تولد: ۷ اوت ۱۹۶۶

محل تولد: هانتسویل، آلاباما، ایالات متحده آمریکا

ملیت: آمریکایی، بریتانیایی

حرفه: موسس بنیاد ویکی مدیا

ثروت: ۱/۵ میلیون دلار

ادامه
مینا ساداتی بیوگرافی مینا ساداتی بازیگر سینما و تلویزیون ایران

تاریخ تولد: ۱۰ آذر ۱۳۶۰

محل تولد: کاشان، ایران

حرفه: بازیگر سینما، تلویزیون

تحصیلات: فوق لیسانس گرافیک از دانشگاه هنرهای زیبای تهران

آغاز فعالیت: ۱۳۸۶ تاکنون

ادامه
شاه نعمت الله ولی شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه ایرانی

تاریخ تولد: ۱۴ ربیع الاول۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

نام های دیگر: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

پیشه: فلسفه و تصوف

مکتب: عارف و تصوف

آثار: شرح لمعات، رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی

ادامه
محمدرضا احمدی بیوگرافی محمدرضا احمدی؛ مجری و گزارشگری ورزشی تلویزیون

تاریخ تولد: ۵ دی ۱۳۶۱

محل تولد: تهران

حرفه: مجری تلویزیون

شروع فعالیت: سال ۱۳۸۲ تاکنون

تحصیلات: کارشناسی حسابداری و تحصیل در رشته مدیریت ورزشی 

ادامه
رضا داوودنژاد بیوگرافی مرحوم رضا داوودنژاد

تاریخ تولد: ۲۹ اردیبهشت ۱۳۵۹

محل تولد: تهران

حرفه: بازیگر

شروع فعالیت: ۱۳۶۵ تا ۱۴۰۲

تحصیلات: دیپلم علوم انسانی

درگذشت: ۱۳ فروردین ۱۴۰۳

ادامه
مائوریستو موتا پائز بیوگرافی مائوریسیو موتا پائز؛ سرمربی والیبال

تاریخ تولد: ۲۶ مه ۱۹۶۳

محل تولد: ریو دو ژانیرو، برزیل

ملیت: فرانسه

حرفه: سرمربی والیبال

آغاز فعالیت: سال ۱۹۹۴ تاکنون

ادامه
دیالوگ های ماندگار شهاب حسینی

دیالوگ های ماندگار شهاب حسینی شهاب حسینی یکی از بهترین بازیگران سینمای ایران است که تا به حال در آثار فاخری مانند محیا، دلشکسته، شهرزاد و... به نقش آفرینی پرداخته است. این هنرمند در هر یک از هنرنمایی های خود دیالوگ های ماندگاری دارد که در ادامه این مقاله از سرپوش قصد داریم به بخشی از آنها اشاره کنیم. بیوگرافی کوتاه از شهاب حسینی سید شهاب الدین حسینی تنکابنی در ۱۴ بهمن ۱۳۵۲ در تهران به دنیا آمد. وی اصالتا تن کابنی است و تحصیلات عالیه خود را در رشته روانشناسی از دانشگاه تهران برای مهاجرت به کانادا ناتمام گذاشت. وی در سال ۱۳۷۳ با پریچهر قنبری ازدواج کرد و حاصل این پیوند دو فرزند پسر به نام های محمد امین و امیرعلی است. فعالیت هنری شهاب حسینی با تئاتر دانشجویی و سپس، گویندگی در رادیو شروع شد. از جمله جوایز این هنرمند می توان به موارد زیر اشاره کرد: - او برای بازی در شمعی در باد (۱۳۸۲) و رستگاری در هشت و بیست دقیقه (۱۳۸۳) نامزد سیمرغ بلورین بهترین بازیگر نقش مکمل مرد جشنواره فیلم فجر شد.  - حسینی در سال ۱۳۸۷ با بازی در فیلم سوپر استار جایزه سیمرغ بلورین بهترین بازیگر نقش اول مرد جشنواره فیلم فجر را دریافت کرد. -  او خرس نقره‌ای بهترین بازیگر مرد جشنواره بین‌المللی فیلم برلین ۲۰۱۱ را به‌همراه گروه بازیگران فیلم جدایی نادر از سیمین کسب کرد. - او در جشنواره فیلم کن ۲۰۱۶ نیز با ایفای نقش در فیلم فروشنده توانست جایزه بهترین بازیگر مرد جشنواره فیلم کن را به خود اختصاص بدهد. دیالوگ های ماندگار شهاب حسینی؛ درباره شهاب حسینی دیالوگ های ماندگار شهاب حسینی فیلم سینمایی دلشکسته در نقش امیرعلی: - هر کی ریــش گـذاشت مسلمـــون نیـست، هـــرکی پیـشونیش رو داغ کـــرد، مــرد خــدا نیست. - تو همه ی اعتقادا اشتباه میشه. همیشه ام یه عده گرگن تو لباس میش! -  من بنده آن دمم که ساقی گوید یک جام دگر بگیر و من نتوانم - ما فردا میایم خواستگاری، دیگه نمی خوام خواهرم باشی می خوام نفسم باشی دیالوگ های ماندگار شهاب حسینی در فیلم دلشکسته سریال شهرزاد در نقش قباد: -شهرزاد نمی دونی بدون، من با تو چیزایی پیدا کردم که هیچوقت تو زندگیم نداشتم و نمی خوام از دستش بدم. - ما همه مهره های سوخته ایم که زیر دست بزرگ آقاییم. -  آره خب عمو جان حقیقت تلخه عموجان، شنیدنش همچین یه جاهایی از وجدان آدمو جز میده. -  میرم صاف وامیستم جلوی بزرگ آقا بش میگم بزرگ آقا من، زن من، خب؟! پا به ماهه! عین ۱۰-۱۲ ماهو میخوام بمونم ور دلش چی میگی شما؟ - قباد : فقط یه سوال، خیلی دلم می خواد جوابشو بدونم، تو هنوزم دلت باهاشه؟ شهرزاد : فراموشی زمان می بره، فقط فکر می کنم اگه من به هر دری زدم، و اونی نشد که می خواستم بشه، لابد قسمت خرافه نیست، هست واقعا - موقتیه این روزا شهرزاد، می گذره. این وسط تنها چیزی که مهمه اینه که من هنوز با همه ی وجودم دوست دارم. عاشقتم - قباد : سخته واسم دوری تو اینو بفهم، چطوری اینو بهت ثابت کنم؟ شهرزاد : دیر شده، برای ثابت کردنش خیلی خیلی دیر شده … حتی ملک جوانبخت هزار و یک شبم نبودی وگرنه من کم قصه و داستان به گوش تو نخوندم. عاشق بزدل عشقو هم زایل می کنه آقای قباد دیوانسالار -قباد : این کارو باهام نکن شهرزاد. اینطوری خردم نکن. من هنوز دوستت دارم، خیلی بیشتر از قبل. همه چیو خراب نکن شهرزاد : برو قباد، پشت سرتم دیگه نگاه نکن -  من چی کار به کسی داشتم، داشتم زندگیمو می کردم. با بدبختی خودم سر و کله می زدم. اصلا روحمم خبر داشت همچین کسی تو این دنیا زندگی می کنه؟ کی نشونم داد؟ شما. بعدشم که فرستادینم تو بهشت تازه می خواستم بفهمم زندگی یعنی چی؟ تازه طعمش داشت زیر دهنم مزه مزه می کرد که یقه مو گرفتین ترپ انداختینم وسط جهنم. دیالوگ های ماندگار شهاب حسینی در سریال شهرزاد سریال مدار صفر درجه در نقش حبیب پارسا: -تو را به جای همه دوست میدارم-تو را به خاطر عطر نان گرم برفی که اب میشود -برای بخشش اولین گناه-تو را برای دوست داشتن دوست میدارم-تو را به خاطر تمام کسانی که دوست نمیدارم دوست میدارم ...  - همين قدر حاليمه كه هيچ دست مساعدتي از طرف قدرتهاي استعماري داخل اين كشور دراز نشده!!الي به اينكه مقاصد سياسي و اغراض اقتصادي خاصي رو دنبال مي كردن.وام كه بهم فرصت بدن كه خودم براي زندگيم تصميم بگيرم؛خودم انتخاب كنم؛همين  - مظفر:منوببخش ...یافراموش کن! حبیب:میبخشم...ولی فراموش نمیکنم!!!  -حبيب: فقط چرا فكر مي كنيد كه سفر اعزام ممكنه منتفي بشه؟ دكتر: اين مملكت پسرجان،سرزمين گسل و زلزله و پس لرزه است!آدم از فردا روزش - این و خداوند باید جواب بده ، باید جواب این سوال رو بده ! اگه تو این دنیا هیچ جایی برای آرامش وجود نداره ؛ و اگه تمام رویاهای ما از عشق ، عدالت و آزادی فقط ی خیال بیهودس! پس چرا ما رو آفرید ؟!... -ميدوني چيه تقي جان؟من بر خلاف مرحوم پدرم،ازسياست چيز زيادي نميدونم! همين قدر حاليمه كه هيچ دست مساعدتي از طرف قدرتهاي استعماري داخل اين كشور دراز نشده!!الي به اينكه مقاصد سياسي و اغراض اقتصادي خاصي رو دنبال مي كردن.وام كه بهم فرصت بدن كه خودم براي زندگيم تصميم بگيرم؛خودم انتخاب كنم؛ همين دیالوگ های ماندگار شهاب حسینی در سریال مدار صفر درجه سایر فیلم ها: -یه پایان تلخ بهتر از یه تلخی پایان ناپذیره ... (درباره الی) - میدونی برتر از عشق بی فرجام چیه؟فرجام بدون عشق... (برف روی شیروانی داغ) - من زندگی مو باختم حاج اقا منو از زندون می ترسونی؟برو از خدا بترس ... (جدای نادر از سیمین) - جنگ احساس مسولیته نه شلیکه گلوله ... (شوق پرواز) - هر چه تو اوج میگیری دنیا از دید تو بزرگتر می شود و تو از دید دنیا کوچکتر می شوی ... (شوق پرواز) - تو کویر ادم به خدا نزدیک تره چون اسمون به زمین نزدیک تره ... (پلیس جوان) - میدونی چیت حرص ادمو درمیاره؟اینکه حالت از من بده ولی حس واقعیتو بهم نمیگی خب چیه هر چی هست بیا به خودم بگو فکر میکنی چیزیمه؟فکر میکنی چون چیزیمه عرضه ندارم پس چون عرضه ندارم دیگه.....این منصفانه نیست چون من دارم سعی خودمو میکنم غلطی تا حالا نتونستم بکنم چون نمیتونم تمرکز کنم رو کاری ک باید بکنم نمیتونم تمرکز کنم چون همه ی وقتمو اون چرت وپرتا ی مزخرف و دغدغه های احمقانه پر کرده دانشکده ی مزخرف و شاگردای خنگ و... (پرسه در مه) گردآوری: بخش هنر و سینمای سرپوش

ویژه سرپوش