شنبه ۲۱ تیر ۱۴۰۴
۱۳:۰۲ - ۲۷ آبان ۱۳۹۶ کد خبر: ۹۶۰۸۰۶۹۳۲
دنیای خودرو

Toyota Camry

پیشرفت بزرگ تویوتا کمری ۲۰۱۸ + تصاویر

تویوتا مدل ۲۰۱۸ کمری,اخبار خودرو,خبرهای خودرو,مقایسه خودرو
تویوتا مدل ۲۰۱۸ کمری را با بهینه‌سازی‌های زیادی معرفی کرده است تا به رقابت با هوندا آکورد بپردازد و همچنان پرفروش‌ترین سدان خانوادگی دنیا باشد.

تویوتا کمری همچنان محبوب‌ترین خودرو در کلاس سدان‌های سایز متوسط است و شکست دادن آن، کار بسیار سختی است. این خودرو تا اکتبر امسال توانست ۳۰۸,۷۵۹ دستگاه بفروشد. نزدیک‌ترین رقیب آن، هوندا آکورد بود که در طی ۱۰ ماه نخست سال توانست ۲۷۷,۵۴۲ دستگاه فروش داشته باشد. بنابراین می‌توان گفت که تقریباً تمامی خودروهای این کلاس، هدف خود را شکست دادن تویوتا کمری می‌دانند؛ اما تویوتا کمری نیز برای سال ۲۰۱۸ مورد بازنگری و تغییراتی قرار گرفته است تا میدان را به رقبای عمدتا هم‌وطن واگذار نکند.

 

 تویوتا کمری در مدل XSE، همچنان از پیشرانه V6 استفاده می‌کند. این در حالی است که سایر رقبا همگی پیشرانه‌های پرحجم را کنار گذاشته‌اند و به سمت پیشرانه‌های چهار سیلندر توربو شارژر روی آورده‌اند و تمامی این پیشرانه‌های توربو شارژردار چهار سیلندر، از پیشرانه‌های پرحجم قبلی آن‌ها قوی‌تر هستند. هوندا پیشرانه‌ي ۳.۵ لیتری V6 آکورد را ار نسل جدید این خودرو حذف و آن را با یک پیشرانه چهار سیلندر توربو شارژر به حجم ۲ لیتر جایگزین کرده که متعلق به هوندا سیویک R-TYPE است.

 

این پیشرانه می‌تواند ۲۵۲ اسب بخار قدرت و ۳۷۰ نیوتون متر گشتاور تولید کند. نیروی پیشرانه این خودرو از یک گیربکس ۱۰ سرعته خودکار و یا شش سرعته دستی به چرخ‌ها انتقال پیدا می‌کند. در سمت دیگر، تویوتا کمری جدید قرار دارد که پیشرانه V6 آن با حجم ۳.۵ لیتر می‌تواند ۳۵۱ اسب بخار قدرت  و ۳۶۲ نیوتن متر گشتاور تولید و از طریق جعبه‌دنده‌ی هشت سرعته‌ی خودکار، این نیرو را روانه‌ی چرخ‌های جلو کند.

 

تویوتا مدل ۲۰۱۸ کمری,اخبار خودرو,خبرهای خودرو,مقایسه خودرو

تویوتا کمری در مقایسه با هوندا آکورد توربو قدرت بیشتری دارد؛ اما شتاب صفر تا صد کیلومتر آن ۵.۸ ثانیه است. این در حالی است که آکورد ۲۰۱۸ با موتور ۲ لیتری می‌تواند در ۵.۷ ثانیه سرعت خود را از صفر به ۱۰۰ کیلومتر بر ساعت برساند. البته این شتاب تنها در صورتی قابل دستیابی است که آکورد توربو را با جعبه‌دنده‌ی ۱۰ سرعته‌ي خودکار خریداری کرده باشید. در صورتی که این خودرو را با جعبه‌دنده‌ي ۶ سرعته‌ي دستی  بخرید، شتاب صفر تا صد آن ۶.۲ ثانیه خواهد بود.

 

کمری همچنین به پیشرانه دیگری مجهز است که روی تیپ XLE قرار دارد. این پیشرانه از نوع تنفس طبیعی و چهار سیلندر است که با حجم ۲.۵ لیتری خود می‌تواند ۲۲۳ اسب بخار قدرت تولید کند. مدل XLE کمری می‌تواند در عرض ۶.۷ ثانیه سرعت خود را از صفر به ۱۰۰ کیلومتر بر ساعت برساند. برگردیم به مدل قدرتمند V6 کمری. XSE می‌تواند مسافت یک‌چهارم مایل (۴۰۰ متر) را در عرض ۱۴.۳ ثانیه طی کند که از این نظر با آکورد توربوی اتوماتیک یکسان است.

 

البته نتایج این خودرو خیلی ناامیدکننده نیست؛ چون کمری XSE می‌تواند کیا اپتیمای توربو و هیوندا سوناتای توربوی سال ۲۰۱۷ را که آن‌ها نیز به پیشرانه ۴ سیلندر دو لیتری توربوشارژ دار مجهز هستند، در شتاب‌گیری شکست دهد. رقیب دیگر این خودرو، شورولت مالیبو  ۲۰۱۷، به یک پیشرانه ۴ سیلندر توربو ۲ لیتری مجهز است که نیروی آن از طریق یک جعبه‌دنده‌ي ۹ سرعته خودکار به چرخ‌ها انتقال پیدا می‌کند و شتاب صفر تا صد آن ۵.۷ ثانیه است.جالب است که رکورد ۴۰۰ متر شورولت با کمری یکسان است.

 

تویوتا مدل ۲۰۱۸ کمری,اخبار خودرو,خبرهای خودرو,مقایسه خودرو

دیگر رقیب این خودرو، فورد فیوژن ۲۰۱۷ هم به پیشرانه V6  توئین توربو ازسری اکوبوست مجهز شده که البته فیوژن خودروی بسیار قدرتمندتری است. البته اعدادی که ذکر شد خیلی اهمیت ندارند و اکثر کسانی که کمری را خریداری می‌کنند، چندان به دنبال مسابقه دادن و شتاب‌گیری نیستند: بلکه به امنیت خودرو فکر می‌کنند و اینکه این خودروی ۱۶۶۲ کیلوگرمی چقدر توانایی متوقف کردن خود را دارد.

 

البته باید گفت که ترمزگیری کمری بهترین در کلاس خود نیست. این خودرو برای متوقف شدن از سرعت ۱۰۰ کیلومتر بر ساعت نیاز به ۳۷ متر مسافت دارد. البته مدل XLE به خاطر وزن کمتر خود که ۱۵۸۳ کیلوگرم است، می‌تواند در مسافت کمتری متوقف شود.

 

 در سمت دیگری هوندا آکورد توربو با وزن ۱۴۹۲ گرم قرار دارد که می‌تواند در ۳۳ متر متوقف شود. نسخه تورینگ هوندا آکورد با وزن ۱۵۵۳ کیلوگرمی می‌تواند در ۳۵ متر متوقف شود که نشان می‌دهد که هوندا آکورد ترمزهای بهتری در مقایسه با کمری دارد.

 

تویوتا مدل ۲۰۱۸ کمری,اخبار خودرو,خبرهای خودرو,مقایسه خودرو

 تویوتا کمری دارای سواری بسیار نرم و بی صدایی در جاده است و پیشرانه‌ی آن یکی از کم‌صداترین‌ها در کلاس خود محسوب می‌شود. شاسی این خودرو نیز مورد بهینه‌سازی‌هایی قرار گرفته است تا چسبندگی آن را به مسیر افزایش دهد و هندلینگ خودرو در مقایسه با نسل‌های قبل بسیار بهتر شده است. ضمن اینکه کاهش وزن این خودرو در مقایسه با نسل های قبلی، به بهبود پایداری آن کمک کرده است.

 

البته در هنگام تست این خودرو مشخص نشد که وقتی خودرو در حالت اسپرت قرار می‌گیرد، دقیقاً چه تغییری در آن حاصل می‌شود و تفاوتی بین حالت اسپرت و حالت‌های دیگر مشاهده نشد. ظاهرا تویوتا کمری نسبت به مدل‌های قبلی کمی لوکس و گران‌قیمت‌تر به نظر می‌رسد.

 

تویوتا مدل ۲۰۱۸ کمری,اخبار خودرو,خبرهای خودرو,مقایسه خودرو

 در کمری نیز برخی نکات منفی وجود دارند. از جمله اینکه باز کردن درب‌ها از داخل کمی سخت است یا اینکه در هنگام باز و بسته کردن درب‌ها صدای خیلی خوشایند تولید نمی‌شود. البته باید گفت مدل هیبریدی این خودرو به پیشرانه ۲.۵ لیتری ۴ سیلندر و یک الکتروموتور مجهز شده و یک خودروی کم‌صدا در مقایسه با نسخه عادی آن است. از دیگر نکات منفی این خودرو آن است که وقتی ترمز پارک خودرو را خلاص می‌کنید، صدای سیستم هیدرولیک آن به گوش می‌رسد.

 

اما نکات مثبت نیز در داخل این خودرو وجود دارند؛ همانند تودوزی چرم قرمزرنگ که ظاهر و کیفیت بسیار خوبی دارد و باید بگویم برای اولین بار است که در کابین کمری شاهد طراحی اسپرت هستیم و باید در حقیقت این حس اسپرت را بزرگ‌ترین تغییری دانست که تویوتا در کمری ۲۰۱۸ ایجاد کرده است.

 

این مورد حتماً خریداران بسیاری را خوشحال خواهد کرد. همچنین باید گفت خریداران کمری تا زمانی که سوار هوندا آکورد نشود؛ تقریبا هیچ‌گاه متوجه نکات منفی این خودرو نخواهند شد. در انتها مشاهده‌ی گالری تصاویر تویوتا کمری را به شما پیشنهاد می‌کنیم.

 

تویوتا مدل ۲۰۱۸ کمری,اخبار خودرو,خبرهای خودرو,مقایسه خودرو
تویوتا مدل ۲۰۱۸ کمری,اخبار خودرو,خبرهای خودرو,مقایسه خودرو
تویوتا مدل ۲۰۱۸ کمری,اخبار خودرو,خبرهای خودرو,مقایسه خودرو
تویوتا مدل ۲۰۱۸ کمری,اخبار خودرو,خبرهای خودرو,مقایسه خودرو
تویوتا مدل ۲۰۱۸ کمری,اخبار خودرو,خبرهای خودرو,مقایسه خودرو
تویوتا مدل ۲۰۱۸ کمری,اخبار خودرو,خبرهای خودرو,مقایسه خودرو

 

  • 11
  • 3
۵۰%
همه چیز درباره
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
هیثم بن طارق آل سعید بیوگرافی هیثم بن طارق آل سعید؛ حاکم عمان

تاریخ تولد: ۱۱ اکتبر ۱۹۵۵ 

محل تولد: مسقط، مسقط و عمان

محل زندگی: مسقط

حرفه: سلطان و نخست وزیر کشور عمان

سلطنت: ۱۱ ژانویه ۲۰۲۰

پیشین: قابوس بن سعید

ادامه
بزرگمهر بختگان زندگینامه بزرگمهر بختگان حکیم بزرگ ساسانی

تاریخ تولد: ۱۸ دی ماه د ۵۱۱ سال پیش از میلاد

محل تولد: خروسان

لقب: بزرگمهر

حرفه: حکیم و وزیر

دوران زندگی: دوران ساسانیان، پادشاهی خسرو انوشیروان

ادامه
صبا آذرپیک بیوگرافی صبا آذرپیک روزنامه نگار سیاسی و ماجرای دستگیری وی

تاریخ تولد: ۱۳۶۰

ملیت: ایرانی

نام مستعار: صبا آذرپیک

حرفه: روزنامه نگار و خبرنگار گروه سیاسی روزنامه اعتماد

آغاز فعالیت: سال ۱۳۸۰ تاکنون

ادامه
یاشار سلطانی بیوگرافی روزنامه نگار سیاسی؛ یاشار سلطانی و حواشی وی

ملیت: ایرانی

حرفه: روزنامه نگار فرهنگی - سیاسی، مدیر مسئول وبگاه معماری نیوز

وبگاه: yasharsoltani.com

شغل های دولتی: کاندید انتخابات شورای شهر تهران سال ۱۳۹۶

حزب سیاسی: اصلاح طلب

ادامه
زندگینامه امام زاده صالح زندگینامه امامزاده صالح تهران و محل دفن ایشان

نام پدر: اما موسی کاظم (ع)

محل دفن: تهران، شهرستان شمیرانات، شهر تجریش

تاریخ تاسیس بارگاه: قرن پنجم هجری قمری

روز بزرگداشت: ۵ ذیقعده

خویشاوندان : فرزند موسی کاظم و برادر علی بن موسی الرضا و برادر فاطمه معصومه

ادامه
شاه نعمت الله ولی زندگینامه شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه

تاریخ تولد: ۷۳۰ تا ۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

حرفه: شاعر و عارف ایرانی

دیگر نام ها: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

آثار: رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی، شرح لمعات

درگذشت: ۸۳۲ تا ۸۳۴ هجری قمری

ادامه
نیلوفر اردلان بیوگرافی نیلوفر اردلان؛ سرمربی فوتسال و فوتبال بانوان ایران

تاریخ تولد: ۸ خرداد ۱۳۶۴

محل تولد: تهران 

حرفه: بازیکن سابق فوتبال و فوتسال، سرمربی تیم ملی فوتبال و فوتسال بانوان

سال های فعالیت: ۱۳۸۵ تاکنون

قد: ۱ متر و ۷۲ سانتی متر

تحصیلات: فوق لیسانس مدیریت ورزشی

ادامه
حمیدرضا آذرنگ بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ؛ بازیگر سینما و تلویزیون ایران

تاریخ تولد: تهران

محل تولد: ۲ خرداد ۱۳۵۱ 

حرفه: بازیگر، نویسنده، کارگردان و صداپیشه

تحصیلات: روان‌شناسی بالینی از دانشگاه آزاد رودهن 

همسر: ساناز بیان

ادامه
محمدعلی جمال زاده بیوگرافی محمدعلی جمال زاده؛ پدر داستان های کوتاه فارسی

تاریخ تولد: ۲۳ دی ۱۲۷۰

محل تولد: اصفهان، ایران

حرفه: نویسنده و مترجم

سال های فعالیت: ۱۳۰۰ تا ۱۳۴۴

درگذشت: ۲۴ دی ۱۳۷۶

آرامگاه: قبرستان پتی ساکونه ژنو

ادامه
ویژه سرپوش