
به گزارش مهر به نقل از صدا و سیما، حسین دماوندی نژاد گفت: تولید ماهانه تخم مرغ در کشور به حدود ۱۰۰ هزار تن رسیده که این میزان از مصرف کشور کمی بیشتر است و به این ترتیب هیچ مشکلی در تأمین تخم مرغ مورد نیاز کشور و حتی افزایش ذخایر وجود ندارد.
وی ادامه داد: اتحادیه سراسری مرغ تخم گذار هم توافقاتی برای واردات تخم مرغ از کشور ترکیه داشته که این واردات هم در حال انجام است.
دماوندی نژاد تاکید کرد: با توجه به واردات و مازاد تولید پیش بینیهای لازم برای تأمین افزایش تقاضای تخم مرغ هم صورت گرفته و به این ترتیب مشکلی هم در تأمین مازاد تقاضای شش ماهه دوم سال موجود ندارد.
وی افزود: تمام تلاشمان این است که با حفظ تعادل بازار تخم مرغ آرامش به این بازار باز گردد.
دماوندی نژاد با اشاره به اقدامات صورت گرفته برای تأمین نهادههای دامی مورد نیاز واحدهای تولید مرغ گوشتی و تخم گذار و همچنین دامداران خاطر نشان کرد: با توجه به تلاشهای صورت گرفته و تأمین ارز مورد نیاز توسط بانک مرکزی نیاز مرغداران به نهاده برای ماه جاری و آینده به طور کامل تأمین شده است.
وی افزود: برای جبران کاستیها این نهادهها به سرعت در حال رسیدن به گمرک و ترخیص هستند و در کوتاهترین زمان در اختیار واحدهای تولیدی قرار میگیرند.
دماوندی نژاد تصریح کرد: با تمهیدات صورت گرفته این تأمین نهاده در ماههای پس از آبان نیز به مقدار مورد نیاز تأمین و در اختیار دامداران و مرغداران قرار میگیرند.
گفتنی است نرخ مصوب تخم مرغ شانهای ۳۳ هزار تومان است، اما قیمت این محصول در ماههای اخیر در بازار نوسانات زیادی را تجربه کرده و به شانهای حدود ۵۰ تا ۵۶ هزار تومان رسیده است.
آغاز ترخیص ۱۵ هزار تن برنج از امروز
معاون فنی گمرک گفت: ترخیص ۱۵ هزار تن برنج روز شنبه آغاز میشود و همچنین مرغ و تخم مرغ هم به اندازه کافی وارد کشور شده و در انبارها و سردخانههای مورد تأیید وزارت جهاد کشاورزی موجود است.

به گزارش صدا و سیما، مهرداد جمال ارونقی با حضور در استودیوی خبر ۲۱ جمعه شب شبکه یک سیما افزود: با توجه به جلسه ستاد تنظیم بازار برای ترخیص اقلام اساسی، قرار است ارز ترجیحی مورد نیاز در وزارت جهاد کشاورزی تعیین شود و وزارت نفت و بانک مرکزی برای تأمین ارز این کالاها اقدام کنند تا هم کالاهایی که به گمرک میرسد یا دپو شده است، ترخیص شود و هم ۱۰ درصدهایی که به صورت درصدی در گمرک است و نگه داشتیم ترخیص شود و طی یک تا دو ماه آینده دیگر مشکل رسوب در خصوص این کالاها نخواهیم داشت.
ارونقی درباره تسهیل روند ترخیص کالاها از بنادر هم گفت: در موضوع ترخیص اقلام اساسی از گمرکات که ۲۵ گروه کالایی است امسال ۱۴.۹ میلیون تن کالای اساسی را ترخیص کردیم و طی این دو ماه این روند ۱۰۰ درصد افزایش پیدا کرده است و در سال گذشته حدود ۱۲.۷ میلیون تن را در این مدت ترخیص کرده بودیم و فقط کالاهای اساسی که ارز ترجیحی به آنها تعلق میگیرد صاحبان کالا دغدغه تأمین ارز آن را داشتند.
ارونقی گفت: با تصمیمهایی که در ستاد تنظیم بازار گرفته شد و این اهتمام وجود دارد که ارز این کالاها تأمین شود ما ۱۳ میلیون تن از ابتدای سال به ارزش ۷.۳ میلیارد دلار کالای اساسی را هم به صورت قطعی و هم ۹۰ درصدی ترخیص کردیم که نشان میدهد نسبت به سال قبل بیش از ۷۰ درصد افزایش ترخیص را داریم.
وی ادامه داد: الان از بنادر و گمرکات کشور روزانه بیش از ۱۰۰ هزار تن کالای اساسی ترخیص میشود و نزدیک ۱ میلیون تن کالای ترخیص شده داریم که برای حمل آن باید اقدام شود.
- 9
- 1