شنبه ۰۱ اردیبهشت ۱۴۰۳
۱۵:۴۳ - ۰۱ بهمن ۱۳۹۷ کد خبر: ۹۷۱۱۰۰۱۹۱
اقتصاد کلان

فهرست برخی مؤسسات که سهم شان از بودجه کم شد

لایحه بودجه,اخبار اقتصادی,خبرهای اقتصادی,اقتصاد کلان

به گزارش ایرنا، نگاهی به تغییرات بودجه نهادهای فرهنگی نشان می‌دهد برخی بخش‌های مورد انتقاد در افکار عمومی، امسال سهمشان از بودجه کم شده است.

 

بودجه شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی در سال جاری، ۶۲میلیارد و ۸۳۲ میلیون تومان بوده است، که این رقم برای سال آینده به ۳۴ میلیارد و ۱۲۰ میلیون تومان کاهش یافته است.

 

بودجه شورای عالی حوزه علمیه قم در سال۹۷، ۴۴۵ میلیارد و ۲۶۸میلیون تومان بوده است و این رقم برای بودجه سال ۹۸ به عدد ۳۰۶میلیارد و ۳۰۰ میلیون کاهش یافته است.

 

بودجه مصوب شورای برنامه‌ریزی و مدیریت حوزه‌های علمیه خراسان در سال جاری ، ۱۱۹میلیارد و ۵۸۸ میلیون تومان بوده است و این رقم برای سال آینده به ۸۷ میلیارد و ۲۰۰میلیون تومان کاهش یافته است.

 

بودجه مجمع جهانی تقریب مذاهب در سال ۹۷، ۳۷میلیارد و ۳۰۰ میلیون تومان بوده است و بودجه سال ۹۸، ۲۸ میلیارد تومان پیش‌بینی شده است. به این ترتیب بودجه این مجموعه نیز کاهش یافته است.

 

بودجه مجمع جهانی اهل‌بیت در سال جاری ۴۷میلیارد و ۸۰۰ میلیون تومان بوده است، در حالی که این رقم به ۳۳ میلیارد تومان در ردیف بودجه سال ۱۳۹۸ کاهش یافته است.

 

بودجه دانشگاه اهل‌بیت در سال ۱۳۹۷، پنج میلیارد و ۵۵۰ میلیون تومان بوده است و این رقم به چهار میلیارد و ۷۰۰میلیون تومان در بودجه سال آینده کاهش یافته است.

 

بودجه دانشگاه مذاهب اسلامی در سال جاری ، ۱۷ میلیارد و ۵۸۲ میلیون تومان بوده است و در بودجه پیشنهادی دولت برای سال ۹۸، این رقم به ۱۱ میلیارد و ۶۰۰ میلیون تومان کاهش یافته است.

 

رقم بودجه موسسه تنظیم و نشر آثار حضرت امام خمینی(ره) در سال جاری ۳۲ میلیارد و ۳۹۸ میلیون تومان بوده است و در بودجه ۹۸ برای این موسسه، رقم ۲۶ میلیارد و ۲۰۰ میلیون تومان کاهش یافته است.

 

بودجه پژوهشکده امام خمینی(ره) در سال جاری ، ۱۰ میلیارد و ۴۹۳ میلیون تومان بوده است و این رقم برای سال آینده به هشت میلیارد و ۵۱۰ میلیون تومان کاهش یافته است.

 

بودجه موسسه آموزشی و پژوهشی امام خمینی (ره) که زیر نظر آیت‌الله مصباح یزدی است در سال ۱۳۹۷، ۲۸ میلیارد و ۶ میلیون تومان است، این رقم به ۱۴ میلیارد تومان در بودجه سال ۹۸ کاهش یافته است.

 

بودجه مرکز خدمات حوزه علمیه قم (متولی بیمه طلاب) برخلاف دیگر نهادها از رقم ۸۹۶ میلیارد و ۹۰۰ میلیون تومان برای سال ۹۷ به رقم هزار و چهار میلیارد و ۱۷۰میلیون تومان در بودجه سال ۹۸ افزایش یافته است.

 

بودجه کتابخانه آیت‌‌الله مرعشی در سال جاری هفت میلیارد و ۴۴۱ میلیون تومان بوده است و این رقم به ۶ میلیارد و ۴۵ میلیون تومان در بودجه سال آینده کاهش یافته است.

 

بودجه آستان امام خمینی(ره) که تولیت آن را حجت‌الاسلام سید حسن خمینی بر عهده دارد در سال جاری ۲۸ میلیارد تومان بوده است. در حالی که این رقم در بودجه سال آینده ۲۴ میلیارد و ۵۰۰ میلیون تومان کاهش یافته است.

 

بودجه سازمان تبلیغات اسلامی در سال جاری ۲۰۳ میلیارد و ۲۴۱ میلیون تومان بوده است و در بودجه سال آینده به ۱۵۱ میلیارد و ۵۰۰ میلیون تومان کاهش یافته است.

 

بودجه موسسه پژوهشی انقلاب اسلامی در سال ۱۳۹۷، ۲۹ میلیارد و ۳۰ میلیون تومان بوده است، این رقم در بودجه سال آینده به ۲۵ میلیارد تومان کاهش یافته است.

 

بودجه بنیاد دایره المعارف اسلامی در سال ۹۷، ۹ میلیارد و ۱۷۳ میلیارد تومان بوده است و این رقم در سال آینده به دو میلیارد تومان کاهش یافته است.

 

بودجه پژوهشگاه فرهنگ و اندیشه اسلامی در سال جاری ۱۵ میلیارد و ۵۸۳ میلیون تومان بوده است و به رقم ۱۸ میلیارد و ۳۰۰ میلیون تومان در بودجه ۹۸ افزایش یافته است.

 

بودجه شورای سیاستگذاری ائمه جمعه در سال ۹۷، ۴۲ میلیارد و ۴۰۰ میلیون تومان بوده است، این رقم به ۲۰ میلیارد تومان در بودجه سال آینده کاهش یافته است.

 

بودجه مرکز رسیدگی به امور مساجد در بودجه سال ۹۷، ۳۸ میلیارد و ۵۰۰ میلیون تومان بوده است و در بودجه سال ۹۸، به رقم ۲۸ میلیارد تومان کاهش یافته است.

 

بودجه ستاد اقامه نماز در سال جاری، ۲۲ میلیارد و ۹۰۰ میلیون تومان بوده است و در بودجه سال ۹۸ به ۱۲میلیارد تومان کاهش یافته است.

 

مرکز تحقیقات کامپیوتری اسلامی در سال ۱۳۹۷، ۱۶ میلیارد و ۱۱۹ میلیون تومان بودجه دریافت کرده است، در حالی که در بودجه سال آینده به ۱۲ میلیارد تومان کاهش یافته است.

 

دایره‌المعارف فقه اسلامی در سال ۹۷، پنج میلیارد و ۳۸۴ میلیون تومان بودجه دریافت کرده است و این رقم در بودجه سال آینده به سه و نیم میلیارد کاهش یافته است.

 

مرکز الگوی ایرانی-اسلامی پیشرفت در سال جاری، هفت میلیارد و ۹۲۶ میلیون تومان بودجه دریافت کرده است و این رقم در بودجه سال آینده به پنج میلیارد و ۲۸ میلیون تومان کاهش یافته است.

 

حوزه هنری سازمان تبلیغات اسلامی در سال ۹۷، ۸۴ میلیارد و ۷۰۰ میلیون تومان بودجه دریافت کرده است و این رقم در بودجه سال آینده به ۶۸ میلیارد و ۵۰۰ میلیون تومان کاهش یافته است.

 

بودجه شورای سیاستگذاری حوزه خواهران در سال جاری، ۲۷۱ میلیارد و ۳۳۱ میلیون بوده است و این رقم به ۱۶۹ میلیارد و ۷۰۰ میلیون در بودجه ۹۸ کاهش یافته است.

 

ستاد احیای امر به معروف و نهی از منکر در سال جاری ۴۵ میلیارد تومان بودجه دریافت کرده است و این رقم در بودجه پیشنهادی سال ۹۸، به ۱۵ میلیارد تومان کاهش یافته است.

 

بودجه جامعه‌المصطفی العالمیه در سال جاری ۳۰۵ میلیارد و ۱۲۰ میلیون تومان بوده است و این رقم در بودجه پیشنهادی دولت برای سال آینده به ۲۰۱ میلیارد و ۷۰۰ میلیون تومان کاهش یافته است.

 

دانشگاه شهید مطهری در سال ۹۷، ۱۳ میلیارد و ۱۸ میلیون تومان بودجه دریافت کرده است و این عدد به هشت میلیارد و ۳۳۰ میلیون تومان در بودجه سال آینده کاهش یافته است.

 

دانشگاه امام صادق(ع) در سال جاری، ۱۰ میلیارد و ۶۵۹ میلیون تومان دریافت کرده است و رقم بودجه آن به هشت میلیارد تومان در بودجه سال ۹۸ کاهش یافته است.

 

بودجه نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌ها در سال جاری گذشته، ۱۲۹ میلیارد و ۴۶۰ میلیون تومان بوده است و در بودجه پیشنهادی سال آینده به ۸۸ میلیارد و ۱۱۰ میلیون تومان کاهش یافته است.

 

بودجه دانشگاه معارف در سال جاری ۹ میلیارد و ۸۰۰ میلیون تومان بوده است، این رقم در بودجه پیشنهادی سال آینده به ۱۲ میلیارد و ۳۵۰ میلیون تومان افزایش یافته است.

 

بودجه صندوق مشارکت توسعه فرهنگ قرآنی در سال ۹۷، ۱۰۰ میلیارد تومان بوده است و این رقم به ۲۷ میلیارد تومان در بودجه پیشنهادی سال آینده کاهش یافته است.

 

 

  • 19
  • 4
۵۰%
همه چیز درباره
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
محمدرضا احمدی بیوگرافی محمدرضا احمدی؛ مجری و گزارشگری ورزشی تلویزیون

تاریخ تولد: ۵ دی ۱۳۶۱

محل تولد: تهران

حرفه: مجری تلویزیون

شروع فعالیت: سال ۱۳۸۲ تاکنون

تحصیلات: کارشناسی حسابداری و تحصیل در رشته مدیریت ورزشی 

ادامه
رضا داوودنژاد بیوگرافی مرحوم رضا داوودنژاد

تاریخ تولد: ۲۹ اردیبهشت ۱۳۵۹

محل تولد: تهران

حرفه: بازیگر

شروع فعالیت: ۱۳۶۵ تا ۱۴۰۲

تحصیلات: دیپلم علوم انسانی

درگذشت: ۱۳ فروردین ۱۴۰۳

ادامه
فرامرز اصلانی بیوگرافی فرامرز اصلانی از تحصیلات تا شروع کار هنری

تاریخ تولد: ۲۲ تیر ۱۳۳۳

تاریخ وفات : ۱ فروردین ۱۴۰۳ (۷۸ سال)

محل تولد: تهران 

حرفه: خواننده، آهنگساز، ترانه‌سرا، نوازندهٔ گیتار 

ژانر: موسیقی پاپ ایرانی

سازها: گیتار

ادامه
علیرضا مهمدی بیوگرافی علیرضا مهمدی؛ پدیده کشتی فرنگی ایران

تاریخ تولد: سال ۱۳۸۱ 

محل تولد: ایذه، خوزستان، ایران

حرفه: کشتی گیر فرندگی کار

وزن: ۸۲ کیلوگرم

شروع فعالیت: ۱۳۹۲ تاکنون

ادامه
ابراهیم بن جعفر ابی طالب زندگینامه ابراهیم بن جعفر ابی طالب

نام پدر: جعفر بن ابی طالب

سن تقریبی: بیشتر از ۵۰ سال

نسبت های مشهور: برادر محمد بن ابی طالب

ابراهیم بن جعفر ابی طالبزندگینامه ابراهیم بن جعفر بن ابی طالب

زندگینامه ابراهیم بن جعفر بن ابی طالب

ابراهیم بن جعفر بن ابی طالب فرزند جعفر بن ابی طالب بوده است، برخی از افراد ایشان را همراه با محمد از نوه های جعفر می دانند که عمال بن زیاد وی را به شهادت رساند. برخی از منابع می گویند که ابراهیم و محمد هر دو از لشکر ابن زیاد فرار کرده بودند که بانویی در کوفه آنها را پناه می دهد، اما درنهایت سرشان توسط همسر این بانو که از یاران ابن زیاد بود از جدا شد و به شهادت رسیدند. 

ادامه
مریم طوسی بیوگرافی مریم طوسی؛ سریع ترین دختر ایران

تاریخ تولد: ۱۴ آذر ۱۳۶۷

محل تولد: تهران

حرفه: ورزشکار، دونده دوهای سرعت

تحصیلات: کارشناسی تربیت بدنی از دانشگاه تهران

قد: ۱ متر ۷۲ سانتی متر

ادامه
زهرا گونش بیوگرافی زهرا گونش؛ والیبالیست میلیونر ترکی

چکیده بیوگرافی زهرا گونش

نام کامل: زهرا گونش

تاریخ تولد: ۷ جولای ۱۹۹۹

محل تولد: استانبول، ترکیه

حرفه: والیبالیست

پست: پاسور و دفاع میانی

قد: ۱ متر و ۹۷ سانتی متر

ادامه
سوگل خلیق بیوگرافی سوگل خلیق بازیگر جوان سینمای ایران

تاریخ تولد: ۱۶ آبان ۱۳۶۷

محل تولد: تهران

حرفه: بازیگر سینما، تلویزیون و تئاتر

آغاز فعالیت: ۱۳۸۷ تاکنون

تحصیلات: لیسانس کارگردانی تئاتر از دانشگاه هنر تهران

ادامه
شیگرو میاموتو سفری به دنیای بازی های ویدیویی با شیگرو میاموتو

تاریخ تولد: ۱۶ نوامبر ۱۹۵۲

محل تولد: سونوبه، کیوتو، ژاپن 

ملیت: ژاپنی

حرفه: طراح بازی های کامپیوتری و نینتندو 

تحصیلات: کالج هنر کانازاوا

ادامه
ویژه سرپوش