
رشد شاخص کل بازار سهام از ابتدای معاملات هفته گذشته آغاز شده است و طبق گفته کارشناسان احتمالا تا محدود یک میلیون و ۴۰۰ هزار واحد رشد دارد و بعد از آن دوباره بازار سهام به اصلاحی کوتاه مدت نیاز خواهد داشت.
در جریان معامله های امروز بازار سهام نمادهای شاخص ساز مانند فملی، شستا، فولاد و فارس تقاضای زیادی دارند و شاخص هم وزن بازار سهام نیز بیش از نیم درصد رشد کرده و این نشان سبزپوشی بازار سهام امروز است.
افزایش قیمت های جهانی نیز بر روند صعودی بازار سهام بی تاثیر نیست و طی هفته گذشته قیمت های جهانی از جمله مس و نفت افزایش یافته است.
به نظر میرسد تثبیت قیمت دلار در محدود ۲۵ هزار تومان نیز عاملی مثبت و مهم برای رشد بازار سهام است،
همچنین به نظر می رسد در ادامه روند معاملات بازار سهام عرضه بیشتر شود و شاهد عقبگرد شاخص کل باشیم.
به نظر نمی رسد رشد شارپی معاملات بورس امروز ادامه دار باشد اما باید توجه داشت روند عرضه در نمادهای بزرگ مانند فولاد، شستا، فملی و فارس چگونه است.
در جریان معاملات این هفته عرضه و تقاضا وابستگی زیادی به نماد شستا دارد زیرا اگر عرضه در این نماد بیشتر شود امکان دارد به دلیل جو هیجانی بازار سهام به سایر نمادهای بنیادین نیز سرایت کند.
مجازات متخلفان بورس آغاز شد/ ۲۱ نفر از مدیران سلب صلاحیت شدند
جعفر جمالی، معاونت حقوقی سازمان بورس:۲۱ نفر از مدیران به دلیل تمرد از اجرا یا اجرای ناقص قانون از تصدی سمت مدیریت در ناشران اوراق بهادار، نهاد های مالی و تشکل های خود انتظام به مدت ۶ ماه سلب صلاحیت شدند، این ۲۱ نفر به علاوه شخص حقیقی مدیران به پرداخت جریمه نقدی نیز محکوم شدند.
بدین ترتیب تعداد مدیرانی که به علت عدم اجرای مقررات بازار گردانی تا به حال خلافکار سرشناسان اند به ۱۵۷ نفر رسیده که از این جمیع ۳۱ ناشر( شخص حقوقی نیز تاکنون) اخطار کتبی دریافت کرده اند.
- 11
- 3