چهارشنبه ۱۱ تیر ۱۴۰۴
۱۲:۴۵ - ۲۰ شهریور ۱۴۰۰ کد خبر: ۱۴۰۰۰۶۱۵۱۸
آموزش و پرورش

آغاز سال تحصیلی به صورت مجازی | بازگشایی مدارس منوط به واکسینه شدن همه دانش‌آموزان و معلمان است

زمان بازگشایی مدارس,واکسینه شدن همه دانش‌آموزان و معلمان
سرپرست وزارت آموزش و پرورش گفت: مدیران کل باید در این فرصت باقیمانده تا مهر، با مداخلات بیشتر، سعی در هرچه بهتر برگزار شدن «پروژه مهر و بازگشایی مدارس»، داشته باشند.

به گزارش مرکز اطلاع رسانی و روابط عمومی وزارت آموزش و پرورش، علیرضا کاظمی در گردهمایی مشترک اعضای شورای معاونان و مدیران کل آموزش و پرورش سراسر کشور که با موضوع «پروژه مهر و بازگشایی مدارس در سال تحصیلی جدید»، در اردوگاه فرهنگی - تربیتی شهید باهنر، برگزار شد، اظهار کرد: مهر امسال و آغاز سال تحصیلی به صورت مجازی خواهد بود و تلاش داریم بازگشایی مدارس خیلی آرام، بی دغدغه و با شکوه انجام شود.

کاظمی با اشاره به آیات قرآنی گفت: کسی که با توکل به خداوند حرکت کند قطعاً موفق خواهد شد و داشتن تقوا در این مسیر شرط پیروزی در کارهاست.

وی ادامه داد: خداوند به هرکسی برتری‌هایی داده است که متناسب با آن، ویژگی‌هایی نیز به او ارزانی داشته است، «مسئولیت» نیز یکی از بالاترین برتری‌ها است، و خداوند با این وسیله افراد را مورد آزمایش قرار می‌دهد.

سرپرست وزارت آمورش و پرورش گفت: «مسئولیت» کار سنگینی است و «مسئولیت در نظام تعلیم و تربیت»، به شدت سنگین‌تر است؛ چرا که تعلیم و تربیت امانتی است که در اختیار ما قرار گرفته است و عواقب سنگینی نیز دارد.

وی «صداقت» و «امانت» را دو خصلت مشترک همه پیامبران دانست و افزود: هرکسی این دو ویژگی را داشته باشد می‌تواند مسئولیتش را به خوبی انجام دهد و این دو خصلت درجات ایمان افراد را مشخص می‌کند.

کاظمی، دانش آموزان را امانت مردم در دست آموزش و پرورش دانست و ادامه داد: سخت‌ترین کار، تعلیم و تربیت یک جامعه است که خداوند بر عهده پیامبران قرار داده است و امروز این مسئولیت سنگین، بر عهده آموزش و پرورش نهاده شده است.

وی افزود: مدیران کل باید در این فرصت باقیمانده تا مهرماه، با مداخلات بیشتر سعی در هرچه بهتر برگزارشدن پروژه مهر و بازگشایی مدارس، داشته باشند و با انسجام بیشتری این مهم محقق شود.

رییس کمیسیون بهداشت مجلس:بازگشایی مدارس منوط به واکسینه شدن همه دانش‌آموزان و معلمان است

رییس کمیسیون بهداشت و درمان مجلس با بیان اینکه از مهرماه امسال تعداد بیشتری از مردم واکسینه می شوند، گفت: اگر قراراست مدارس و دانشگاه‌ها بازگشایی شوند، باید همه دانش آموزان، معلمان و کادر اداری مربوط به این بخش از جامعه واکسن کرونا را دریافت کنند.

زمان بازگشایی مدارس,واکسینه شدن همه دانش‌آموزان و معلمان

«حسینعلی شهریاری» روز شنبه در گفت و گو با خبرنگار سیاسی ایرنا درباره دغدغه خانواده‌ها برای بازگشایی مدارس و دانشگاه‌ها گفت: برای بازگشایی مدارس باید دانش آموزان، معلمان و تمام کادر اداری آموزش و پرورش واکسن کرونا دریافت کنند و خانواده‌های دانش آموزان هم باید واکسینه شوند تا این آرامش به آنها داده شود که اگر قرار است بچه‌ها به مدرسه بروند، دچار بیماری نمی‌شوند.

رییس کمیسیون بهداشت و درمان مجلس با بیان اینکه هنوز موفق به تامین واکسن برای دانش آموزان نشدیم، اظهار کرد: اگر قرار است دانش آموزان به صورت حضوری در مدارس آموزش ببینند، باید تزریق واکسن به این بخش از جامعه به صورت کامل انجام شود و وزیر بهداشت و درمان هم قول دادند که تزریق واکسن به این بخش از جامعه در دستور کار است.

وی با بیان این بر اساس آمار کودکان نیز در معرض ابتلا به کرونا هستند، ‌گفت: کودکان نیز مبتلا به کرونا می‌شوند و بر اساس آماری که وجود دارد در بیمارستان‌های اطفال تهران تعداد قابل توجهی از کودکان مبتلا به کرونا، بستری هستند.

دبیر کل مجمع خیرین سلامت کشور با اشاره به نگرانی والدین درباره احتمال ابتلای دانش آموزان به کرونا گفت: مسئولان در ستاد ملی مقابله با کرونا اعلام کردند که تا آخر شهریور ماه ۴۰ میلیون دز واکسن کرونا وارد کشور می‌شود. از ابتدای مهرماه هم تولید واکسن داخلی نیز افزایش خواهد یافت و تعداد بیشتری از مردم کشور واکسینه می‌شوند.

نماینده مردم زاهدان در مجلس شورای اسلامی ادامه داد: واکسینه شدن همه جامعه از اولویت‌های دولت بود ولی واقعیت این است که واکسن‌های خریداری شده را پیش از این به ما ندادند. حتی سبد خرید واکسن کواکس که دولت برای خرید ۱۶ میلیون ۸۰۰ هزار دز  پول هم پرداخت کرده بود، به ما تحویل داده نشد. از طرفی اولویت کشورهایی مانند آمریکا و انگلیس و کشورهای اروپایی در واکسن کرونا مردم خودشان است.

وی تاکید کرد: تنها کشوری که توانست در این زمینه به ما برای تامین واکسن کمک کند،‌ کشور چین بود. البته روسیه نیز برای دادن واکسن به ایران اقدام کرد ولی تولیدات واکسن این کشور بالا نبود.

رمدسیویر در ابتدای شروع بیماری کرونا کارساز است

شهریاری درباره میزان اثربخشی داروی رمدسیویر بر مبتلایان به کرونا گفت: بسیاری از پزشکان و متخصصان که بر روی این بیماری کار می‌کنند، ‌ معتقد هستند که اگر در ابتدای شیوع ویروس کرونا این دارو استفاده شود، اثر بخش خواهد بود. البته کمیسیون بهداشت و درمان مجلس نیز در این باره با بسیاری از متخصصان صحبت کرد و آنها هم بر این موضوع تاکید کردند که داروی رمدیسیور اگر در ابتدای شروع بیماری تزریق شود، ‌ اثر خواهد داشت. ولی اگر کرونا در بدن بیمار زیاد گسترش یابد، شاید این دارو اثر بخش نباشد.

رییس کمیسیون بهداشت و درمان مجلس درباره شیوع مدل‌های جهش یافته ویروس کرونا مانند آلفا و لامبدا و میزان اثربخشی واکسن به آنها گفت:‌ مشخص نیست که واکسن به این دو ویروس چه میزان اثر بگذارد. در آمریکا هم دیدید که واکسن‌ها به روی این ویروس‌ها جواب نداد.

وی ادامه داد:‌ البته ویروس کرونا ممکن است تغییر ژن دهد ولی ما می‌توانیم در ساختار واکسن برای مقابله به نوع جهش یافته آن تغییراتی را ایجاد کنیم.

شهریاری با تاکید بر اینکه مردم برای کاهش مرگ ومیر کرونا باید همکاری لازم را داشته باشند، خاطرنشان کرد: متاسفانه علت بیشتر شدن مرگ و میرها بر اثر کرونا در پیک پنجم، عدم رعایت شیوه نامه‌های بهداشتی بود. به عبارتی اگر دولت برای تهیه و توزیع واکسن اقدام کند ولی مردم ماسک نزده و فاصله گذاری را رعایت نکنند، کرونا ادامه خواهد داشت.

  • 14
  • 3
۵۰%
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
هیثم بن طارق آل سعید بیوگرافی هیثم بن طارق آل سعید؛ حاکم عمان

تاریخ تولد: ۱۱ اکتبر ۱۹۵۵ 

محل تولد: مسقط، مسقط و عمان

محل زندگی: مسقط

حرفه: سلطان و نخست وزیر کشور عمان

سلطنت: ۱۱ ژانویه ۲۰۲۰

پیشین: قابوس بن سعید

ادامه
بزرگمهر بختگان زندگینامه بزرگمهر بختگان حکیم بزرگ ساسانی

تاریخ تولد: ۱۸ دی ماه د ۵۱۱ سال پیش از میلاد

محل تولد: خروسان

لقب: بزرگمهر

حرفه: حکیم و وزیر

دوران زندگی: دوران ساسانیان، پادشاهی خسرو انوشیروان

ادامه
صبا آذرپیک بیوگرافی صبا آذرپیک روزنامه نگار سیاسی و ماجرای دستگیری وی

تاریخ تولد: ۱۳۶۰

ملیت: ایرانی

نام مستعار: صبا آذرپیک

حرفه: روزنامه نگار و خبرنگار گروه سیاسی روزنامه اعتماد

آغاز فعالیت: سال ۱۳۸۰ تاکنون

ادامه
یاشار سلطانی بیوگرافی روزنامه نگار سیاسی؛ یاشار سلطانی و حواشی وی

ملیت: ایرانی

حرفه: روزنامه نگار فرهنگی - سیاسی، مدیر مسئول وبگاه معماری نیوز

وبگاه: yasharsoltani.com

شغل های دولتی: کاندید انتخابات شورای شهر تهران سال ۱۳۹۶

حزب سیاسی: اصلاح طلب

ادامه
زندگینامه امام زاده صالح زندگینامه امامزاده صالح تهران و محل دفن ایشان

نام پدر: اما موسی کاظم (ع)

محل دفن: تهران، شهرستان شمیرانات، شهر تجریش

تاریخ تاسیس بارگاه: قرن پنجم هجری قمری

روز بزرگداشت: ۵ ذیقعده

خویشاوندان : فرزند موسی کاظم و برادر علی بن موسی الرضا و برادر فاطمه معصومه

ادامه
شاه نعمت الله ولی زندگینامه شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه

تاریخ تولد: ۷۳۰ تا ۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

حرفه: شاعر و عارف ایرانی

دیگر نام ها: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

آثار: رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی، شرح لمعات

درگذشت: ۸۳۲ تا ۸۳۴ هجری قمری

ادامه
نیلوفر اردلان بیوگرافی نیلوفر اردلان؛ سرمربی فوتسال و فوتبال بانوان ایران

تاریخ تولد: ۸ خرداد ۱۳۶۴

محل تولد: تهران 

حرفه: بازیکن سابق فوتبال و فوتسال، سرمربی تیم ملی فوتبال و فوتسال بانوان

سال های فعالیت: ۱۳۸۵ تاکنون

قد: ۱ متر و ۷۲ سانتی متر

تحصیلات: فوق لیسانس مدیریت ورزشی

ادامه
حمیدرضا آذرنگ بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ؛ بازیگر سینما و تلویزیون ایران

تاریخ تولد: تهران

محل تولد: ۲ خرداد ۱۳۵۱ 

حرفه: بازیگر، نویسنده، کارگردان و صداپیشه

تحصیلات: روان‌شناسی بالینی از دانشگاه آزاد رودهن 

همسر: ساناز بیان

ادامه
محمدعلی جمال زاده بیوگرافی محمدعلی جمال زاده؛ پدر داستان های کوتاه فارسی

تاریخ تولد: ۲۳ دی ۱۲۷۰

محل تولد: اصفهان، ایران

حرفه: نویسنده و مترجم

سال های فعالیت: ۱۳۰۰ تا ۱۳۴۴

درگذشت: ۲۴ دی ۱۳۷۶

آرامگاه: قبرستان پتی ساکونه ژنو

ادامه
ویژه سرپوش