یکشنبه ۰۹ اردیبهشت ۱۴۰۳
۱۷:۲۹ - ۰۵ اردیبهشت ۱۳۹۶ کد خبر: ۹۶۰۲۰۱۰۹۷
آموزش و پرورش

وزیرآموزش و پرورش:

وجود ۶۸ هزار کلاس نا امن در کشور

نهاد های آموزشی,اخبار آموزش و پرورش,خبرهای آموزش و پرورش,دانش آشتیانی وزیر آموزش و پرورش
وزیرآموزش وپرورش در جمع خیرین مدرسه ساز، از احداث بیش از ۱۳ هزار کلاس درس در دولت تدبیر وامید توسط خیرین، خبر داد و با اشاره به وجود ۶۸ هزار کلاس نا امن در کشور، گفت: بیش از ۹۶ هزار کلاس درس نیازمند مقاوم سازی است و برای تخریب، بازسازی و مقاوم سازی مدارس مذکور، اعتباری معادل ۱۸ هزار میلیارد تومان نیاز می‌باشد.

به گزارش ایسنا، دکتر فخرالدین دانش آشتیانی در نوزدهمین جشنواره خیرین مدرسه ساز استان تهران که در سالن سران اجلاس برگزار شد، با اشاره به کار ارزشمند خیرین مدرسه ساز،  اظهارکرد: خیرین مدرسه ساز باید علاوه بر مشارکت مادی، مشارکت فکری نیز داشته باشند تا شاهد ارتقای کیفیت آموزش باشیم.

 

وزیرآموزش وپرورش با تبریک عید بزرگ سعید مبعث گفت: اگر در اولین آیات الهی که بر پیامبر (ص) نازل شد، تدبر کنیم، اهمیت دانش و دانایی در اسلام را در می‌یابیم.

 

وی افزود: اگر به توسعه کشور فکر می کنیم، باید در آموزش وپرورش سرمایه گذاری کنیم، زیرا مهم ترین عامل، نیروی انسانی است و این نیرو ، در آموزش و پرورش تربیت می شود .

 

دانش آشتیانی خاطرنشان کرد: دولت تدبیر و امید،  به ویژه شخص رئیس جمهور ، همواره بر تکریم جامعه خیرین تأکید می کنند و خواستار ارائه تسهیلات برای استمرار امر خداپسندانه مدرسه سازی توسط خیرین هستند.

 

عضو کابینه تدبیر و امید اظهار کرد: سرمایه گذاری در آموزش وپرورش به مراتب ارزشمندتر از سایر بخش های جامعه است، زیرا اگر فردی بیمارستانی را احداث کند، ‌جسم انسان ها را نجات می دهد، اما کسی که مدرسه می سازد، در تربیت روح انسان مشارکت دارد و اگر یک فرد پرورش یابد، می تواند جامعه‌ای را نجات دهد.

 

دانش آشتیانی ساخت مدرسه را، ارزشمندترین کار خیرین دانست و افزود: تاکنون ۱۰۸ هزار و ۴۶۵ کلاس درس توسط خیرین مدرسه ساز احداث شده اند که بیش از ۱۳ هزار آن معادل ۳۸ درصد از مجموعه ۳۲ هزار کلاس در دولت تدبیر و امید توسط خیرین مدرسه ساز احداث و به بهره برداری رسیده است.

 

وی از وجود ۶۸ هزار کلاس نا امن در کشور خبر داد و اظهار کرد: بیش از ۹۶ هزار کلاس درس نیازمند مقاوم سازی است و برای تخریب، بازسازی و مقاوم سازی مدارس مذکور،  اعتباری معادل ۱۸ هزار میلیارد تومان نیاز می باشد.

 

وزیرآموزش وپرورش تعداد مدارس خشتی را ۱۰۰۰ واحد و مدارس کانکسی را ۱۷۰۰ واحد اعلام کرد و افزود: اگر خیرین، در تعیین بودجه ای معادل۵۰۰ میلیارد تومان مشارکت کنند، تا دو سال آینده، اثری از این مدارس درکشور نخواهد بود.

 

فخرالدین احمدی دانش آشتیانی در دومین نشست شورای عالی سند نظام مراقبت اجتماعی از دانش آموزان (طرح نماد) که در وزارت آموزش و پرورش برگزار شد با بیان اینکه حل مشکلات نیازمند آموزش و پرورش با کیفیت است گفت: اما این به معنای فراگیری یک دانش نیست.

 

وی افزود: متاسفانه تمام نگرش مردم و آموزش و پرورش این است که دانش آموزان ریاضی یا علوم را خوب فرابگیرند اما در نظام های آموزشی دنیا تمرکز بر تربیت و مهارت است.

 

وی افزود: در بحث توسعه می گویند کدام کشورها در آموزش و پرورش سرمایه گذاری می کنند و برای رصد این نظام به دبستان ها توجه می کنند. پیشگیری از آسیب ها یعنی دانش آموزان مهارت های لازم را فرا بگیرند و معلم در کلاس درس می تواند مهارتهایی همچون غلبه بر مشکلات و تفکر را به دانش آموزان بیاموزد.

 

وزیر آموزش و پرورش با بیان اینکه اگر دانش آموزان ما مهارت تفکر داشته باشند کمتر گول می خورند و می‌توانند در مقابل مشکلات قدرت حل مساله را بکار بگیرند گفت: اعتماد به‌نفس می تواند نقش موثری در عدم ورود به اختلالات را بازی کند. اغلب دانش آموزانی که اعتماد به‌نفس پایین داشته و احساس می کنند توانایی انجام امور را ندارند به آسیب های اجتماعی روی می آورند.

 

وی افزود: سرمایه گذاری در سنین پایین تر پربازده تر است. اشتباه است که در سنین بالاتر سرمایه گذاری بر روی فرزندان می کنیم.

 

وزیر آموزش و پرورش با بیان اینکه برای تحقق این امر باید توانمندسازی معلمان را بیش از هرچیز دیگری مورد توجه قرار دهیم عنوان کرد: معلمی که تعامل لازم برای برقراری ارتباط با دانش آموزانش داشته باشد می تواند در شکل گیری شخصیت و تربیت آنها نقش اساسی بازی کند.

 

دانش آشتیانی تاکید کرد: باید برای خانواده ها نیز کارگاه‌های آموزشی داشته باشیم. عدم مهارت خانواده برای برقراری ارتباط موثر با فرزندان زمینه ساز بسیار آسیب های اجتماعی می شود و خانواده ها نیازمند آموزش در این زمینه هستند.

 

وی در پایان گفت: امیدواریم با کمک همه دستگاه‌ها وضعیت آموزش و پرورش را بهبود بخشیم.

 

به گزارش ایسنا، فاطمه رهبر معاون کمیته امداد امام خمینی نیز به نقش طرح نماد در رفع همپوشانی‌های نهادهای خدماتی و کمک به شناسایی فقرا اشاره کرد و گفت: نظام مددکاری کمیته امداد را در دست طراحی داریم که ویژه کمیته امداد است. همچنین آمادگی داریم سامانه و بانک اطلاعاتی خود را در اختیار بگذاریم.

 

در پایان این مراسم از سامانه طرح نماد رونمایی شد.

 

 

  • 12
  • 3
۵۰%
همه چیز درباره
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
محمدرضا احمدی بیوگرافی محمدرضا احمدی؛ مجری و گزارشگری ورزشی تلویزیون

تاریخ تولد: ۵ دی ۱۳۶۱

محل تولد: تهران

حرفه: مجری تلویزیون

شروع فعالیت: سال ۱۳۸۲ تاکنون

تحصیلات: کارشناسی حسابداری و تحصیل در رشته مدیریت ورزشی 

ادامه
رضا داوودنژاد بیوگرافی مرحوم رضا داوودنژاد

تاریخ تولد: ۲۹ اردیبهشت ۱۳۵۹

محل تولد: تهران

حرفه: بازیگر

شروع فعالیت: ۱۳۶۵ تا ۱۴۰۲

تحصیلات: دیپلم علوم انسانی

درگذشت: ۱۳ فروردین ۱۴۰۳

ادامه
احسان قربان زاده بیوگرافی احسان قربان زاده؛ خواننده تازه کار موسیقی پاپ ایران

محل زندگی: تهران 

ملیت: ایرانی

حرفه: خواننده

سبک: پاپ و سنتی ایرانی

ساز: تنبک، باغلاما و گیتار

ادامه
فرامرز اصلانی بیوگرافی فرامرز اصلانی از تحصیلات تا شروع کار هنری

تاریخ تولد: ۲۲ تیر ۱۳۳۳

تاریخ وفات : ۱ فروردین ۱۴۰۳ (۷۸ سال)

محل تولد: تهران 

حرفه: خواننده، آهنگساز، ترانه‌سرا، نوازندهٔ گیتار 

ژانر: موسیقی پاپ ایرانی

سازها: گیتار

ادامه
عقیل بن ابی طالب زندگینامه عقیل بن ابی طالب؛ از صحابه پیامبر و امام علی (ع)

تاریخ تولد: ده سال بعد از عام الفیل

محل تولد: مکه

محل زندگی: مکه، مدینه

دلیل شهرت: صحابه و پسرعموی محمد

درکذشت: دوران حکومت معاویه، مدینه

مدفن: بقیع

ادامه
علیرضا مهمدی بیوگرافی علیرضا مهمدی؛ پدیده کشتی فرنگی ایران

تاریخ تولد: سال ۱۳۸۱ 

محل تولد: ایذه، خوزستان، ایران

حرفه: کشتی گیر فرندگی کار

وزن: ۸۲ کیلوگرم

شروع فعالیت: ۱۳۹۲ تاکنون

ادامه
حسن معجونی بیوگرافی حسن معجونی بازیگر کمدی سینمای و تلویزیون ایران

چکیده بیوگرافی حسن معجونی

نام کامل: محمد حسن معجونی

تاریخ تولد: ۲۸ دی ۱۳۴۷

محل تولد: زنجان، ایران

حرفه: بازیگر، کارگردان، طراح، مدرس دانشگاه

تحصیلات: رشتهٔ ادبیات نمایشی از دانشکده سینما تئاتر دانشگاه هنر

آغاز فعالیت: ۱۳۷۵ تاکنون

ادامه
ابراهیم بن جعفر ابی طالب زندگینامه ابراهیم بن جعفر ابی طالب

نام پدر: جعفر بن ابی طالب

سن تقریبی: بیشتر از ۵۰ سال

نسبت های مشهور: برادر محمد بن ابی طالب

ابراهیم بن جعفر ابی طالبزندگینامه ابراهیم بن جعفر بن ابی طالب

زندگینامه ابراهیم بن جعفر بن ابی طالب

ابراهیم بن جعفر بن ابی طالب فرزند جعفر بن ابی طالب بوده است، برخی از افراد ایشان را همراه با محمد از نوه های جعفر می دانند که عمال بن زیاد وی را به شهادت رساند. برخی از منابع می گویند که ابراهیم و محمد هر دو از لشکر ابن زیاد فرار کرده بودند که بانویی در کوفه آنها را پناه می دهد، اما درنهایت سرشان توسط همسر این بانو که از یاران ابن زیاد بود از جدا شد و به شهادت رسیدند. 

ادامه
مریم طوسی بیوگرافی مریم طوسی؛ سریع ترین دختر ایران

تاریخ تولد: ۱۴ آذر ۱۳۶۷

محل تولد: تهران

حرفه: ورزشکار، دونده دوهای سرعت

تحصیلات: کارشناسی تربیت بدنی از دانشگاه تهران

قد: ۱ متر ۷۲ سانتی متر

ادامه
ویژه سرپوش