دوشنبه ۰۳ شهریور ۱۴۰۴
۱۶:۱۷ - ۲۵ مهر ۱۴۰۲ کد خبر: ۱۴۰۲۰۷۱۸۵۵
اخبار کنکور و آزمون ها

نباید مدارس به تسخیر مراکز کنکور در آیند

تأثیر نمرات امتحانات نهایی در کنکور,فشار کنکور بردانش آموزان
وزیر آموزش و پرورش گفت: نباید مدرسه به تسخیر مراکز کنکور در آید؛ البته امسال با اعمال تأثیر نمرات امتحانات نهایی در کنکور، دانش آموزان توانستند تا حدودی از زیر فشار کنکور خارج شوند و افرادی از مناطق کم‌برخوردار در دانشگاه‌های مطرح کشور پذیرفته شوند.

به گزارش فارس، رضامراد صحرایی وزیر آموزش و پرورش در دیدار با جمعی از دانش‌آموزان استان فارس، اظهار کرد: جهانی را به موازات جهان عادی ایجاد کردند و نامش را دنیای مجازی گذاشتند و جنگ در دنیای مجازی، جنگ مغز است و کسی برنده است که بصیرت دارد و بصیرت، آن است که به آنچه اعتقاد داری بیاندیشید.

وزیر آموزش و پرورش ادامه داد: فضا چه فیزیکی و چه مجازی، معلم سوم انسان است چرا که فضا پر از اطلاعات است.

صحرایی خاطرنشان کرد: برای پیشرفت کشور باید مدرسه را قوی کنیم؛ بنابراین برای داشتن جامعه‌ای قوی هم باید مدرسه‌ای قوی داشته باشیم؛ اگر سیاست، اقتصاد، فرهنگ و ... قوی می‌خواهیم باید مدرسه‌ای قوی داشته باشیم.

وی ادامه داد: اگر دستگاه‌های مرتبط با  امر تربیت هریک بهترین باشند اما با یکدیگر هماهنگ نباشند، نتیجه مطلوبی را نخواهیم داشت.

وزیر آموزش و پرورش اظهار کرد: اگر همه بخش‌ها نیروی خود را در کنار هم بگذارند و به مدرسه بازگردند، مدرسه‌ای قوی و در آینده ایرانی قوی خواهیم داشت.

صحرایی اضافه کرد: شما دانش‌آموزان به عنوان نسل پیشتاز از آموزش و پرورش کار قوی بخواهید و همواره مطالبه‌گر باشید.

وی عنوان کرد: برای تحول در آینده، شما باید بر مبنای عناصر تحول‌ساز در آینده عمل کنید چراکه تحول ابتدا از ذهن آغاز می‌شود و در ادامه در روش‌ها و عملکردها نمود پیدا می‌کند.

وزیر آموزش و پرورش ادامه داد: برای تقویت و توسعه حافظ‌خوانی و سعدی خوانی در مدارس، کانون ملی ادبیات فارسی به اداره کل آموزش و پرورش استان فارس، واگذار می‌شود.

صحرایی گفت: شعرهای سعدی در بسیاری از کشورها و در بین ملت‌ها نفوذ کرده و در بین مردم برخی کشورها به صورت فرهنگ درآمده است. هرچند در آنجا اشعار و نوشته‌های این ستارگان ادبیات با زبانی دیگر تکلم می‌شود.

وی ادامه داد: نباید مدرسه به تسخیر مراکز کنکور در بیایند، البته خوشبختانه امسال با اعمال تأثیر نمرات در کنکور  دانش آموزان توانستند تا حدودی از زیر فشار کنکور خارج شوند و افرادی از مناطق کم‌برخوردار در دانشگاه‌های مطرح کشور پذیرفته شوند.

صحرایی اظهار کرد: انجام هر تحولی از مدارس امکان‌پذیر است؛ پویش پیشرفت راه اندازی کنید و نشان دهید چقدر پیشرفت کرده‌ایم.

وی با بیان اینکه امروز در قله هستیم و با امید است که پیشرفت حاصل می‌شود، اضافه کرد: در مسیر ترقی، تنها آفتی که ممکن است ما را در رسیدن به قله‌های پیشرفت دچار تردید کند، ناامیدی است.

وزیر آموزش و پرورش با اشاره به وجود ۷۲۰۴ هکتار اردوگاه در سطح کشور، ادامه داد: اردوهای راهیان نور و راهیان پیشرفت را تقویت می‌کنیم چرا که دانش آموزان دوست دارند خلاقیت‌های خود را در جمع دوستان انجام بدهند.

وی تصریح کرد: المپیادهای جدید اقتصاد، نانو و غیره در راه هستند و دانش‌آموزان می‌توانند در آن مشارکت کنند. در گذشته باشگاه دانش‌پژوهان جوان تعطیل شده بود که ما آن را احیا کردیم.

  • 11
  • 2
۵۰%
همه چیز درباره
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
هیثم بن طارق آل سعید بیوگرافی هیثم بن طارق آل سعید؛ حاکم عمان

تاریخ تولد: ۱۱ اکتبر ۱۹۵۵ 

محل تولد: مسقط، مسقط و عمان

محل زندگی: مسقط

حرفه: سلطان و نخست وزیر کشور عمان

سلطنت: ۱۱ ژانویه ۲۰۲۰

پیشین: قابوس بن سعید

ادامه
بزرگمهر بختگان زندگینامه بزرگمهر بختگان حکیم بزرگ ساسانی

تاریخ تولد: ۱۸ دی ماه د ۵۱۱ سال پیش از میلاد

محل تولد: خروسان

لقب: بزرگمهر

حرفه: حکیم و وزیر

دوران زندگی: دوران ساسانیان، پادشاهی خسرو انوشیروان

ادامه
صبا آذرپیک بیوگرافی صبا آذرپیک روزنامه نگار سیاسی و ماجرای دستگیری وی

تاریخ تولد: ۱۳۶۰

ملیت: ایرانی

نام مستعار: صبا آذرپیک

حرفه: روزنامه نگار و خبرنگار گروه سیاسی روزنامه اعتماد

آغاز فعالیت: سال ۱۳۸۰ تاکنون

ادامه
یاشار سلطانی بیوگرافی روزنامه نگار سیاسی؛ یاشار سلطانی و حواشی وی

ملیت: ایرانی

حرفه: روزنامه نگار فرهنگی - سیاسی، مدیر مسئول وبگاه معماری نیوز

وبگاه: yasharsoltani.com

شغل های دولتی: کاندید انتخابات شورای شهر تهران سال ۱۳۹۶

حزب سیاسی: اصلاح طلب

ادامه
زندگینامه امام زاده صالح زندگینامه امامزاده صالح تهران و محل دفن ایشان

نام پدر: اما موسی کاظم (ع)

محل دفن: تهران، شهرستان شمیرانات، شهر تجریش

تاریخ تاسیس بارگاه: قرن پنجم هجری قمری

روز بزرگداشت: ۵ ذیقعده

خویشاوندان : فرزند موسی کاظم و برادر علی بن موسی الرضا و برادر فاطمه معصومه

ادامه
شاه نعمت الله ولی زندگینامه شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه

تاریخ تولد: ۷۳۰ تا ۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

حرفه: شاعر و عارف ایرانی

دیگر نام ها: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

آثار: رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی، شرح لمعات

درگذشت: ۸۳۲ تا ۸۳۴ هجری قمری

ادامه
نیلوفر اردلان بیوگرافی نیلوفر اردلان؛ سرمربی فوتسال و فوتبال بانوان ایران

تاریخ تولد: ۸ خرداد ۱۳۶۴

محل تولد: تهران 

حرفه: بازیکن سابق فوتبال و فوتسال، سرمربی تیم ملی فوتبال و فوتسال بانوان

سال های فعالیت: ۱۳۸۵ تاکنون

قد: ۱ متر و ۷۲ سانتی متر

تحصیلات: فوق لیسانس مدیریت ورزشی

ادامه
حمیدرضا آذرنگ بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ؛ بازیگر سینما و تلویزیون ایران

تاریخ تولد: تهران

محل تولد: ۲ خرداد ۱۳۵۱ 

حرفه: بازیگر، نویسنده، کارگردان و صداپیشه

تحصیلات: روان‌شناسی بالینی از دانشگاه آزاد رودهن 

همسر: ساناز بیان

ادامه
محمدعلی جمال زاده بیوگرافی محمدعلی جمال زاده؛ پدر داستان های کوتاه فارسی

تاریخ تولد: ۲۳ دی ۱۲۷۰

محل تولد: اصفهان، ایران

حرفه: نویسنده و مترجم

سال های فعالیت: ۱۳۰۰ تا ۱۳۴۴

درگذشت: ۲۴ دی ۱۳۷۶

آرامگاه: قبرستان پتی ساکونه ژنو

ادامه
ویژه سرپوش