پنجشنبه ۱۹ تیر ۱۴۰۴
۱۲:۳۶ - ۱۷ تير ۱۴۰۴ کد خبر: ۱۴۰۴۰۴۰۸۲۱
اخبار کنکور و آزمون ها

فرایند برگزاری نوبت دوم کنکور تشریح شد

کنکور,فرایند برگزاری نوبت دوم کنکور
نوبت دوم آزمون‌ سراسری‌ سال ۱۴۰۴ دانشگاه‌‎ها در تاریخ ۲۶ و ۲۷ تیرماه در پنج گروه آزمایشی برگزار می‌شود.

به گزارش ایسنا، نوبت دوم آزمون سراسری سال ۱۴۰۴ در گروه‌های آزمایشی علوم ریاضی و فنی و علوم انسانی صبح روز پنجشنبه ۲۶ تیرماه، گروه‌های آزمایشی هنر و زبان های خارجی بعداز ظهر روز پنجشنبه ۲۶ تیرماه و گروه آزمایشی علوم تجربی صبح روز جمعه ۲۷ تیرماه در ۴۱۱ شهرستان و بخش مختلف کشور برگزار خواهد شد.

*نحوه‌ و زمان پرینت برگ راهنما و کارت شرکت در آزمون

کارت‌ و راهنمای شرکت در آزمون از روز ‌یکشنبه به‌ تاریخ ۲۲ تیرماه تا روز چهارشنبه، ۲۵ تیرماه در سامانه جامع آزمون سراسری (مندرج در درگاه اطلاع­ رسانی سازمان سنجش آموزش کشور) برای مشاهده و پرینت فعال خواهد شد.

متقاضیان باید با ورود به کارپوشه خود از طریق درج کدملی/شناسه یکتا و رمز عبور یک نسخه پرینت از راهنما و کارت شرکت در آزمون تهیه کنند؛ لذا ضرورت دارد در زمان ورود به سامانه جامع، شماره تلفن همراه اعلام شده زمان ایجاد حساب کاربری در دسترس باشد.

متقاضیان دو  گروه آزمایشی، دارای دو کارت هستند و باید طبق تاریخ و آدرس تعیین شده بر روی کارت شرکت در آزمون، به حوزه امتحانی مربوط مراجعه کنند.

فرآیند برگزاری آزمون صبح­ ها راس‌ ساعت‌ ۷:۳۰ و عصر ساعت ۱۵:۰۰ آغاز می­ شود و دربِ حوزه­­ های امتحانی به ترتیب رأس‌ ساعت‌ ۷:۰۰ صبح و ۱۴:۳۰ عصر بسته خواهد شد؛ لذا پس از بسته شدن دربِ حوزه­، از ورود متقاضیان جلوگیری می‌شود.

 برای شرکت در جلسه آزمون همراه داشتن و ارائه کارت شرکت در آزمون، اصل کارت ملی یا اصل شناسنامه (اصل گذرنامه برای متقاضیان اتباع خارجی) الزامی است. در غیر این‌صورت از ورود آنان به جلسه آزمون جلوگیری خواهد شد. همچنین چند مداد سیاه نرم پررنگ، مداد تراش، مداد پاکن و یک سنجاق یا سوزن همراه داشته‌ باشد.

متقاضیان باید از آوردن وسایل اضافی از جمله مواد خوراکی و آشامیدنی، کیف دستی، ساک دستی، هرگونه دستگاه ارتباطی و الکترونیکی (از قبیل پیجر، تلفن همراه حتی به صورت خاموش، تبلت، قلم نوری، ساعت هوشمند، دستبند هوشمند، انگشتر هوشمند، هندزفری و...)، کیف، جزوه، کتاب، ماشین حساب، هرگونه یادداشت و نظایر آن و همچنین وسایل شخصی به جلسه آزمون اکیداً خودداری کنند. بدیهی است که همراه داشتن هر کدام از وسایل مندرج در این بند دارای تبعات زیر خواهد بود:

به عنوان تقلب و تخلف تلقی و با متقاضیان ذی ربط براساس قانون رسیدگی به تخلفات و جرایم در آزمون‌های سراسری رفتار خواهد شد. حوزه امتحانی برگزاری هیچ ­گونه مسئولیتی در قبال حفظ آن نخواهد داشت.

داوطلبان برای اطلاع از تعداد سؤالات و مدت پاسخ‌گویی دفترچه­ های سؤال هر گروه آزمایشی و همچنین نکات مهم درخصوص پاسخنامه­ ها، ضرورت دارد «راهنمای شرکت در آزمون سراسری سال ۱۴۰۴ (نوبت دوم)» را که همراه کارت شرکت در آزمون از طریق سامانه جامع آزمون سراسری قابل دریافت است، به دقت مطالعه کنند. رعایت پوشش اسلامی در حوزه­‌های برگزاری آزمون الزامی است.

*محل‌ رفع‌نقص کارت شرکت در آزمون:

محل رفع‌نقص کارت شرکت در ‌آزمون متقاضیان،‌ بر مبنای‌ شهرستان‌ انتخابی‌ آنان‌ که‌ در تقاضانامه‌ ثبت ­نام‌، مشخص‌ نموده‌اند، خواهد بود. تغییر گروه آزمایشی، ثبت‌­نام جدید و تغییر حوزه امتحانی به هیچ‌وجه امکان‌پذیر نیست. لذا از مراجعه به واحدهای رفع‌نقص کارت، برای این موارد جداً خودداری شود.

* نحوه اقدام در صورت مشاهده مغایرت در مندرجات کارت شرکت در آزمون

با توجه به دریافت اطلاعات شناسنامه‌ای متقاضیان از سامانه ثبت احوال، امکان ویرایش اطلاعات شناسنامه‌ای وجود ندارد. لذا چنانچه مغایرتی در اطلاعات شناسنامه ای کارت شرکت در آزمون داوطلبان وجود دارد، ضروری است متقاضیان موارد مغایرت را از اداره ثبت احوال شهر یا منطقه محل سکونت خود پیگیری کنند.

چنانچه متقاضیان مغایرتی در اطلاعات مندرج در کارت شرکت در آزمون شامل: محل تولد، معدل کتبی نهایی دیپلم و محل سه سال آخر تحصیلی متوسطه مشاهده کردند، لازم است برای اصلاح مورد یا موارد مذکور حداکثر تا تاریخ ۲۷ تیر منحصراً به حساب کاربری خود در درگاه اطلاع‌رسانی سازمان سنجش (بخش ویرایش اطلاعات) مراجعه و با توجه به توضیحات مندرج در درگاه نسبت به اصلاح موارد اقدام کنند. (اصلاحات اعلامی شما مورد بررسی و در صورت تایید در کارنامه نهایی اعمال خواهد شد).

مغایرت در بند معلولیت: آن‌دسته‌ از متقاضیانی  که یکی‌ از بندهای‌ مربوط به معلولیت را علامت‌گذاری‌ نموده و معلولیت ایشان مورد تایید سازمان بهزیستی قرار نگرفته باشد، لازم‌ است‌ در روز اعلام شده، با همراه داشتن گواهی معلولیت که از سازمان بهزیستی محل سکونت خود دریافت نموده، مراتب‌ را سریعاً به‌ واحد رفع‌نقص‌ اطلاع‌ دهد تا قبل‌ از برگزاری‌ آزمون‌ هماهنگی‌های لازم صورت پذیرد.

کارت شرکت در آزمون فاقد عکس یا دارای اشکالاتی از جمله اشتباه عکس، فاقد مهر و عدم وضوح باشد، باید در روز اعلام شده شخصاً با همراه داشتن ۳ قطعه عکس ۴×۳ (در سال جاری تهیه شده باشد)، کارت ملی و یا شناسنامه عکس‌دار به نماینده این سازمان مستقر در واحد رفع‌نقص حوزه مراجعه کنید؛ در صورتی که تا روز قبل از آزمون نسبت به رفع آن اقدام نشود، مطابق مقررات مربوط به تخلف و تقلب رفتار خواهد شد.

متقاضیان استفاده از سهمیه‌های بنیاد شهید و امور ایثارگران، رزمندگان ستاد کل نیروهای مسلح، وزارت جهاد کشاورزی و رزمنده داوطلب بسیجی و همچنین همسر و فرزندان آنان، چنانچه سهمیه درخواستی آنان با سهمیه درج شده در کارت مغایرت دارد، لازم است برای اعلام مغایرت حداکثر تا تاریخ ۲۷ تیر منحصراً به حساب کاربری خود در درگاه اطلاع‌رسانی این سازمان (سامانه جامع آزمون سراسری قسمت ویرایش اطلاعات کارت) مراجعه و با توجه به توضیحات مندرج در سامانه مذکور نسبت به اصلاح موارد اقدام کنند تا درصورت تایید سهمیه توسط ارگان مربوط، بعد از برگزاری آزمون سهمیه مورد نظر برای وی اعمال شود.

متقاضیانی که در مرحله اول ثبت‌نام متقاضی استفاده از سهمیه بودند؛ ولی سهمیه آنان به هر دلیل از طرف ارگان ذیربط مورد تایید قرار نگرفته، لازم است برای بررسی وضعیت سهمیه خود (بعد از ویرایش) به ارگان‌های ذیربط نیز مراجعه کنند.

  • 11
  • 5
۵۰%
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
هیثم بن طارق آل سعید بیوگرافی هیثم بن طارق آل سعید؛ حاکم عمان

تاریخ تولد: ۱۱ اکتبر ۱۹۵۵ 

محل تولد: مسقط، مسقط و عمان

محل زندگی: مسقط

حرفه: سلطان و نخست وزیر کشور عمان

سلطنت: ۱۱ ژانویه ۲۰۲۰

پیشین: قابوس بن سعید

ادامه
بزرگمهر بختگان زندگینامه بزرگمهر بختگان حکیم بزرگ ساسانی

تاریخ تولد: ۱۸ دی ماه د ۵۱۱ سال پیش از میلاد

محل تولد: خروسان

لقب: بزرگمهر

حرفه: حکیم و وزیر

دوران زندگی: دوران ساسانیان، پادشاهی خسرو انوشیروان

ادامه
صبا آذرپیک بیوگرافی صبا آذرپیک روزنامه نگار سیاسی و ماجرای دستگیری وی

تاریخ تولد: ۱۳۶۰

ملیت: ایرانی

نام مستعار: صبا آذرپیک

حرفه: روزنامه نگار و خبرنگار گروه سیاسی روزنامه اعتماد

آغاز فعالیت: سال ۱۳۸۰ تاکنون

ادامه
یاشار سلطانی بیوگرافی روزنامه نگار سیاسی؛ یاشار سلطانی و حواشی وی

ملیت: ایرانی

حرفه: روزنامه نگار فرهنگی - سیاسی، مدیر مسئول وبگاه معماری نیوز

وبگاه: yasharsoltani.com

شغل های دولتی: کاندید انتخابات شورای شهر تهران سال ۱۳۹۶

حزب سیاسی: اصلاح طلب

ادامه
زندگینامه امام زاده صالح زندگینامه امامزاده صالح تهران و محل دفن ایشان

نام پدر: اما موسی کاظم (ع)

محل دفن: تهران، شهرستان شمیرانات، شهر تجریش

تاریخ تاسیس بارگاه: قرن پنجم هجری قمری

روز بزرگداشت: ۵ ذیقعده

خویشاوندان : فرزند موسی کاظم و برادر علی بن موسی الرضا و برادر فاطمه معصومه

ادامه
شاه نعمت الله ولی زندگینامه شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه

تاریخ تولد: ۷۳۰ تا ۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

حرفه: شاعر و عارف ایرانی

دیگر نام ها: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

آثار: رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی، شرح لمعات

درگذشت: ۸۳۲ تا ۸۳۴ هجری قمری

ادامه
نیلوفر اردلان بیوگرافی نیلوفر اردلان؛ سرمربی فوتسال و فوتبال بانوان ایران

تاریخ تولد: ۸ خرداد ۱۳۶۴

محل تولد: تهران 

حرفه: بازیکن سابق فوتبال و فوتسال، سرمربی تیم ملی فوتبال و فوتسال بانوان

سال های فعالیت: ۱۳۸۵ تاکنون

قد: ۱ متر و ۷۲ سانتی متر

تحصیلات: فوق لیسانس مدیریت ورزشی

ادامه
حمیدرضا آذرنگ بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ؛ بازیگر سینما و تلویزیون ایران

تاریخ تولد: تهران

محل تولد: ۲ خرداد ۱۳۵۱ 

حرفه: بازیگر، نویسنده، کارگردان و صداپیشه

تحصیلات: روان‌شناسی بالینی از دانشگاه آزاد رودهن 

همسر: ساناز بیان

ادامه
محمدعلی جمال زاده بیوگرافی محمدعلی جمال زاده؛ پدر داستان های کوتاه فارسی

تاریخ تولد: ۲۳ دی ۱۲۷۰

محل تولد: اصفهان، ایران

حرفه: نویسنده و مترجم

سال های فعالیت: ۱۳۰۰ تا ۱۳۴۴

درگذشت: ۲۴ دی ۱۳۷۶

آرامگاه: قبرستان پتی ساکونه ژنو

ادامه
ویژه سرپوش