سه شنبه ۲۹ اسفند ۱۴۰۲
۰۹:۱۸ - ۲۴ آبان ۱۳۹۸ کد خبر: ۹۸۰۸۰۵۳۱۱
اخبار کنکور و آزمون ها

هر آنچه درباره سهمیه مناطق در کنکور سراسری باید بدانید

سهمیه مناطق در کنکور سراسری,نهاد های آموزشی,اخبار آزمون ها و کنکور,خبرهای آزمون ها و کنکور
از بین سهمیه‌های کنکور سراسری، سهمیه مناطق پرجمعیت‌ترین سهمیه کنکور است که تمام داوطلبان گروه‌های آزمایشی کنکور تجربی، ریاضی، انسانی، هنر و زبان‌های خارجه را شامل می شود.

به گزارش باشگاه خبرنگاران، کنکور سراسری حدود ۴۹ بار تاکنون در کشور برگزار شده است. در ابتدا کنکور سهمیه‌ای نبود و بعد از گذشت چند سال از آغاز آن چندین نوع سهمیه در آن به وجود آمد و اولین سهمیه‌ای که در کنکور مصوب شد سهمیه مناطق بود.

در این گزارش به بیان توضیحاتی پیرامون سهمیه مناطق و نحوه تقسیم بندی آن می‌پردازیم.

از بین سهمیه‌های کنکور سراسری، سهمیه مناطق پرجمعیت‌ترین سهمیه کنکور است که تمام داوطلبان گروه‌های آزمایشی کنکور تجربی، ریاضی، انسانی، هنر و زبان‌های خارجه را شامل می‌شود. هر یک از شهر‌های استان‌های مختلف کشور بر اساس کیفیت و دسترسی به امکانات آموزشی به سه منطقه یک، دو یا سه تقسیم می‌شوند.

اساس دسته بندی سهمیه مناطق عدالت آموزشی است و سعی شده داوطلبان سهمیه هر منطقه از لحاظ دسترسی به امکانات آموزشی در یک سطح قرار گیرند. به ترتیب هر چقدر از شهر‌ها و مناطق تحت پوشش سهمیه منطقه یک به شهر‌ها و مناطق تحت پوشش سهمیه منطقه سه حرکت می‌کنیم دسترسی به امکانات آموزشی کمتر می‌شود.

نحوه تقسیم بندی داوطلبان در سهمیه مناطق در کنکور

در تقسیم بندی سهمیه مناطق کلانشهرها مانند تهران، اصفهان، مشهد  منطقه یک محسوب می‌شوند، شهر‌ها و شهرستان‌ها در منطقه ۲ و مناطق محروم و شهر‌های کوچک در منطقه سه قرار می‌گیرند؛ بنابراین اساس تقسیم بندی امکانات آموزشی است و داوطلبان کنکور بر اساس این که سه سال آخر تحصیل خود را در کدام منطقه درس خوانده اند، مشمول یکی از سهمیه‌های مناطق ۱، ۲، ۳ می‌شوند اما ممکن است شرایط خاصی پیش بیاید که در ادامه به بررسی این حالت‌های خاص می‌پردازیم:

در صورتی که دانش آموزی در مناطق مختلف تحصیل کرده باشد منطقه مورد اثر در کنکور سراسری برای آن دانش آموز منطقه مرفه‌تر خواهد بود.

فارغ التحصیلان دوره‌های کاردانی (فوق دیپلم) پیوسته، بر اساس بخش محل اخذ مدرک تحصیلی سه سال آخر دوره دبیرستان و یا هنرستان (سال اول، دوم و سوم دبیرستان و یا هنرستان) جزو یکی از سهمیه‌های مناطق ۱، ۲ یا ۳ محسوب می‌شوند.

داوطلبانی که دو سال آخر تحصیل خود را در خارج از کشور گذرانده اند (دوره پیش دانشگاهی و سال ماقبل آن)، جزو منطقه ۳ محسوب می‌شوند.

کلیه داوطلبان معلول (نابینا، ناشنوا، نیمه بینا، نیمه شنوا و معلولین جسمی حرکتی که بند معلولیت را در تقاضانامه ثبت نام علامتگذاری و مدارک مربوطه را نیز به سازمان ارسال نموده اند)، جزو سهمیه منطقه ۳ محسوب می‌شوند.

هر کد رشته محل در دفترچه انتخاب رشته کنکور سراسری دارای ظرفیتی است که این ظرفیت در آزمون سراسری بین سهمیه‌های مختلف توزیع می‌شود یعنی برای هر کد رشته محل ظرفیتی برای سهمیه‌های مختلف در نظر گرفته شده است و داوطلبان واجد شرایط در آن پذیرش می‌شوند.

ظرفیت هر کدرشته محل پس از کسر سهمیه ایثارگران ۲۵ درصدی و ایثارگران ۵ درصدی، با توجه به نوع گزینش هر رشته (گزینش کشوری یا گزینش بومی استانی، ناحیه‌ای و قطبی) در دوره هـای مختلـف توزیـع می‌شود.

رشته‌های کشوری: در رشته‌هایی که نوع گزینش آن‌ها کشوری است ظرفیت هر کدرشته محل به نسبت تعداد شرکت کنندگان هر یک از سهمیه‌های مناطق یک، دو، سه و خانواده شهدا به تعداد کل شرکت کنندگان هر گروه آزمایشی تعیین می‌شود.

رشته‌های بومی: در رشته محل‌هایی که نوع گزینش آن‌ها بومی (قطبی، ناحیه‌ای، استانی) بوده، حدود ۲۰ درصد ظرفیت به داوطلبان آزاد بر اساس سهمیه منطقه یک و دو و سه و خانواده شهدا تقسیم می‌شود و مابقی آن (۸۰ درصد) به نسبت تعـداد شـرکت کنندگان هر یک از سهمیه‌های مناطق یک، دو، سه و خانواده شهدا در بوم مربوطه (قطب، ناحیه یا استان) و به تعداد کل شرکت کنندگان آن بوم در هـر گـروه آزمایشـی اختصـاص می‌یابد البته در رشته‌های پرطرفدار این نسبت ۶۰ به ۴۰ است، به این شکل که ۶۰ درصد ظرفیت به داوطلبان بومی و ۴۰ درصد آن به داوطلبان غیر بومی تعلق می یابد.

نحوه تقسیم ظرفیت هر رشته در دوره‌های روزانه دانشگاه‌ها به نسبت مجازشدگان هر منطقه در دوره روزانه بین سهمیه مناطق ۱، ۲، ۳ تقسیم می‌شود.

تاثیر سهمیه مناطق در کنکور چقدر است؟

سهمیه مناطق باعث می‌شود که داوطلبان به جای این که با کل داوطلبان کنکور سراسری به رقابت بپردازند نسبت به داوطلبان دیگر در همان سهمیه مورد مقایسه قرار می گیرند.

 داوطلب سهمیه منطقه ۱ با سایر داوطلبان منطقه یک نه با کل داوطلبان، داوطلب سهمیه منطقه ۲ با سایر داوطلبان منطقه دو نه با کل داوطلبان، داوطلب سهمیه منطقه ۳ با سایر داوطلبان منطقه سه مقایسه می‌شود. به عنوان مثال اگر ظرفیت پذیرش یک کد رشته محل را ۱۰۰ نفر در نظر بگیریم و تعداد داوطلبان منطقه ۱، ۲۵ درصد و منطقه ۲، ۳۵ درصد و منطقه ۳، ۴۰ درصد از کل شرکت کنندگان باشد در ابتدا ۳۰ درصد از ظرفیت را به داوطلبان سهمیه ایثارگران اختصاص می‌دهند (۲۵ درصد ظرفیت برای داوطلبان سهمیه ۲۵ درصد و ۵ درصد ظرفیت مربوط به ایثارگران زیر ۲۵ درصد و همسر و فرزند رزمندگان تعلق دارد) و از ظرفیت باقی مانده، ۲۵ درصد ظرفیت به داوطلبان منطقه ۱، ۳۵ درصد ظرفیت به داوطلبان منطقه ۲ و ۴۰ درصد ظرفیت به داوطلبان منطقه ۳ اختصاص پیدا می کند.

  • 27
  • 23
۵۰%
همه چیز درباره
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۱۹
در انتظار بررسی: ۳۰
غیر قابل انتشار: ۲۹
جدیدترین
قدیمی ترین
بطور قطع به یقین و مطمئنا هیچ یک از دانش آموزان و دانش پویان در شرایط برابر تحصیل نمیکنن؛ خیلی ها مشکلات مالی دارن، خیلی ها درگیر مشکلات خانوادگی هستن، خیلی ها بی سرپرست هستن، خیلی ها از امکانات تحصیلی مناسب محروم هستن، خیلی ها از پدر و مادر بیمار و یا معلول مراقبت میکنن و..... اما باز هم دارن تلاش میکنن، درس میخونن و امید دارن... "حداقل در کنکور عدالت برقرار بشه، سهمیه ها برداشته بشه و فقط سهمیه مناطق اعمال بشه"
بطور قطع به یقین و م...
قبل از اینکه کنکوری برگزار شود و دانشگاهی شکل بگیرد و افراد این مرز بوم وارد دانشکاه شوند یکسری ها رفتن جان و دل دادن و اکنون دانشگاه هایی به نام شهید بهشتی و شهید ستاری و ....شکل گرفت . آیا حق است بگوییم الان در سال ۹۸ یکسری افراد بی پدر مادر و هستن یا یکسری مشکل مالی دارن و .. و آنان را با افرادی که حدود ۴۰ سال به خاطر جنگ از تحصیل باز ماندن و این سرزمین را مهیا نمودن برای نسل ها بعدی مقایسه نمود ؟؟؟ مقایسه ایثاگران مانند افراد زلزله می ماند . اگر سال پیش را بیاد داشته باشید خود دانش آموزان آن مناطق عاجزانه از سنجش می خواستم سهمیه برایشان درنظر گرفته شود پس بهتر است تا زمانی که خود ما جای آن ایثاگران و خانواده هاشون نیستیم و نمی توانیم درکشان کنیم اظهار نظر نکنیم . هر کسی پدرشو از دست میده میگه انگار حامی خودش رو از دست داده حال فکر کنید فردی از کودکی این پشتیبان رو نداشته و یا داره پر از مشکل و بیماری هست. اظهار نظر الکی کردن خیلی راحت هست اینکه میگید الان هم افرادی هستن بی پدر هستن ولی این چه ربطی به افراد ایثاگر داره که این سرزمین رو مهیا کردن و ایران و دانشگاه ها و ..رو تشکیل دادن تا افرادی که در حال حاضر بی پدر هستن یا کپر نشین هستن بروند دانشگاه دارد ؟؟؟؟ اگر ایثاگران نبودن اون کپر نشین یا همین شماهایی که اظهار نطر میکنید الان وجود نداشتید پس بهتر است اول مفهوم ایثاگری و عدالت رو فهمید . خود خدایی بیان میکنه در دنیا تسهیلاتی برای قهرمان کشور خودشون میذارن بعد ما میگیم نه نیست . به جای دروغ و ریا کمی به خود آیید .
قبل از اینکه کنکوری ...
ببین دوست عزیز کسی که برای حفظ ارامش کشور جنگیده و جونشو از دست داده قابل تحسینه و همه ما برای تمام شهدا و تمام جانبازان و ایثار گران ارزش قائلیم اما واقعا نمیدونیم اینها چه ربطی به کنکور دارن چرا کسی که پدرش شهید یا جانبازه باید بره تو بهترین دانشگاها تحصیل کنه اونم فقط به خاطر اینکه پدرش رو از دست داده اصلا چه ارتباطی با کنکور داره چرا باید از حق یکی دیگ بگیرن به اون بدن؟ باید برای اینچنین افراد یک سری امتیازات دیگ ای در نظر گرفا مثل ملک یا .. هر چیز دیگ ای اما اینکه از حق یکی دیگ بگیرن و به اون دوست عزیز بدن یه نوع حق خوریه مطمئنا کسی که با رتبه ۱۶۰۰ تجربی هیچ جا قبول نشده هیچوقت نمیتونه اون کسی که تو دانشگاه با سهمیه جاش نشسته رو ببخشه لطفا به خاطر طرز فکر افراطی که دارید هر چیزی رو نشر ندید داخل فضای مجازی چون فقط ذهن و روح دیگران رو خراب میکنید.
قبل از اینکه کنکوری ...
اصلا خودتون متوجه هستید چی دارید میگید؟؟؟ اگر ایثارگری بوده ، پس اینکه شما و امثال شما سرویس و خدمات و امتیازهای ویژه میخواید!!! با کلمه ی " ایثار" مغایرت داره!!! من نمیدونم با چه زبانی باید بگم این روندی که در کنکور ما برگزار میشه با امتیاز یا پاداش برای قهرمانان کشورهای دیگه فرق داره...این قیاس ، قیاس مع الفارقه. چراااااا دروغ؟! چرا ریا؟! چرا بازی با احساسات مردم؟! دانش آموزی که برای مثال پدرش کارگر بوده و در هنگام کار از ساختمون می افته و جانشو از دست میده با دانش آموزی که پدرش در جنگ کشته شده چرا باید فرق داشته باشه؟؟؟؟؟؟ این عین تبعیضه. لطفا شما به خودتون بیاید. این روندی که ماداریم ناعادلانه ست. یه دوره برای فرزندان شاهد و ایثارگر! برگزار شد دیگه نیازی نیست تا ابد ادامه پیدا کنه. مگه روال به چه صورت هست! قراره به نوه و نتیجه و ندیده و نبیره و.... برسه! گرچه بقول معروف کسی که خوابه رو میشه بیدار کرد ، اما کسی که خودشو به خواب زده هرگز نمیشه بیدار کرد... بدرود.
اگه اینطوره وسهمیه هر منطقه بابچه های خودش حساب میشه پس باید اونایی که سهمیه ایثارگری دارند هم باهم مقایسه بشن نه با سهمیه ی ناحیه ها:/
در همین شهر تهران، که منطقه یک حساب میشه؛ خیلی از خانواده ها در عین فقر و نداری بچه هاشون دارن نهایت سعی و تلاششون را میکنن و درس میخونن حتی خیلی ها در کنار درس خوندن دارن کار میکنن... خیلی ها هستن که پدر یا مادر ندارن ، یا پدر و مادر معلول دارن، اما نهایت تلاششون را میکنن و درس میخونن برای کنکور.... اینها نه سهمیه مناطق بهشون میخوره و نه سهمیه ۴۰ و ۵۰ درصدی خانواده های شهدا و جانبازان! با اینکه از لحاظ شرایط روحی(نه مالی و مادی!) با خانواده های شهدا و جانبازان در یک سطح قرار دارن. آیا برای این عزیزان هم سهمیه ای تصویب شده؟؟؟؟! جناب امیر و حامیشون! قبل از افاضه فضل و اظهار نظر لطفا فقط خودتون را نبینید... خیلی ها در نهایت سختی و مشکلات دارن برای کنکور درس میخونن و هیچ سهمیه ای ندارن. "و این عین بی عدالتیه محض و بی انصافی هست که شماها و امثال شما پذیرفته شدن بی قید و شرط در دانشگاه ها را حق خودتون بدونید و منتقدان این تبصره رو کافر و بی دین و ... خطاب کنید"
در همین شهر تهران، ک...
شما باید برید دروس ابتدایی رو از اول بخونی دانشگاه زود هست بری . یه جا داری درباره عدالت صحبت میکنی بعد جای دیگه حرفت رو پس پیگیری . یه جا الان رو با با ۴۰ سال عمر یه آدم داری مقایسه می کنی . پس با حرف تو افرادی که تو کرمانشاه زیر آوار هستن شرایطشون برابر هست و نیازی به سهمیع ندارن . جنابعالی چون در رفاه هستی حرف زیاد می زنی چون نمی تونی شرایط اون افراد رو درک کنی . اگر پدر و مادرت رو از دست دادی بعد بیا حرف بزن ببین باز میگی عدالت
شما باید برید دروس ا...
چرا سفسطه میکنی؟! من کجا دوپهلو صحبت کردم؟؟ حرفای من کاملا مشخصه. من مثه خیلیای دیگه با سهمیه ۴۰،۵۰ درصدی ایثارگران و خانواده های شاهد مخالفم. این تضییع حق دیگر شرکت کنندگان هست. در ضمن من کی و کجا درمورد زلزله زدگان و سیل زده ها صحبت کردم که شما سریع جبهه میگیری! که باز هم اونها هم سهمیه نباید داشته باشن. پس با این شرایط، زاغه نشین هاو عشایر و کپر نشینها و... که یک عمره در بدترین شرایط دارن زندگی میکنن حتی کلاس درس ندارن و تو چادر و... دارن درس میخونن، در اولویت اول قرار میگیرن. بقول یکی از دوستان فقط سهمیه مناطق باید اعمال بشه و مابقی سهمیه ها باید برداشته بشه.
کسی که در ایران زندگی میکند حق اظهار نطر درباره ایثاگران را ندارد . میتواند برود هرجای دیگر . این کشور حاصل زحمات این عزیران و خانواده هاشون هست . قرار نیست یکسری هم خودشان و هم خانوادهاشون ناقص شوند بعد یکسری در ناز و نعمت بروند دانشگاه . اگر قرار کمک مادی انجام بشه توی این ۴۰ سال میشد نه اینکه فقط قوانین تصویب بشه و در مراحل اجرا بگن بودجه نداریم و .... باز تاکید ما ایثاگران این است و طبق نظهر مجلس و پیگیری ها ایثاگران باید بدون آزمون بروند دانشگاه .
افرادی که می گید سهمیه ایثاگران چه ربطی به فرزندان داره ،یا فکر تون کار نمی کنه یا دچار بیماری هستید لطفا یکی از کشورهای خارجه تشریف ببرید بعد اظهار نطر کنید جانبازی که قطع نخاع هست که توانایی رفتن به دانشگاه رو نداره و افراد خونه دارن مشقت می کشن برای این افراد . ما حاظر یم دانشگاه و آزمون جدا برای خانواده ایثاگران برگزار بشه و هیچ فردی کافر و بی دینی در آن اظهار نطر نکند
افرادی که می گید سهم...
خیلیا این شرایطو دارن چرا اونا سهمیه نداشته باشن ها؟
افرادی که می گید سهم...
شما یا خوابی یا خودتو زدی به خواب! این شمایی که باید کشورهای دیگه رو ببینی... در هیچ کجای دنیا اینگونه موارد شامل سهمیه و قبولی در دانشگاها نمیشه و فقط دانش و علم و آگاهی تحصیلی ملاک تحصیل در دانشگاهای دنیاست . نه اینکه پدر طرف قطع نخاع باشه و ایشون با سهمیه دانشگاه پذیرفته بشن! در هر کجای دنیا یک سری افراد از کشورشون دفاع میکنن و یا در جنگ کشته و یا دچار مصدومیت میشن. این دلیل نمیشه که فرزندانشون، نوه هاشون، نتیجه هاشون و... عمو زاده ها ، دایی زاده ها و.... با بی عدالتی محض و در یاک رقابت نابرابر در دانشگاهها پذیرفته بشن. "عدالت یعنی برابری" درضمن لطفا جملاتی بکار نبرید که بخواید با احساسات مردم بازی کنید!! رسیدگی به خانواده های جانبازان و شهدا و برطرف کردن نیازهای مادی و معنویشون،،، با دادن سهمیه ی ناعادلانه برای پذیرفته شدن در دانشگاهها فرق اساسی داره. "لطفا تفاوت این دو موضوع را درک کنید"
شما یا خوابی یا خودت...
علت بروز بیماری آلزایمر به خاطر همین حرف ها هست . آلمان و روسییه و کانادا فکر نکنم کم کشوری باشن .یه تحقیقی بکن تا از آلزایمر زود هنگام جلوگیری کنی . عدالت یعنی برابری حق با تو هست . یعنی دو دانش آموز که شرایط یکسان دادن . یعنی دونفر که پدر و مادر سالم بالا سر دارن دو نفر که در شرایط یکسان درس خواندن و ...اینا عدالت هست . حالا بگو ببینم آیا جنآبعلی که پدر و مادرت امکانات برات فراهم کرده با کسی که ۴۰ سال داره از فرد قطع نخاعی یا اعصاب روان نگاه داری میکنه یا بی پدر شده آیا برابر هست ؟؟؟؟ اگر جوابت بازم بله هست این معنیش زرنگی هست آقا . باید سهمیه ایثاگران بدون آزمون باشه مثل سایرکشور ها نه اینکه بخوان آزمون بدن افرادی مثل شما دربارهشان اظهار نطر کنن
علت بروز بیماری آلزا...
منم از یازده سالگی بابا ندارم وضع مالی خوبی ندارم پس با این حساب بگو عدالتو واسه منم رعایت کنن
علت بروز بیماری آلزا...
در مورد روس هیچ نظری ندارم! اما آلمان و کانادا این قانون وجود نداره . بهتره شما کمی اطلاعاتت رو ببری بالا... و مغالطه نکنی. در ضمن خیلی از خانواده ها بی سرپرست هستن و یا پدر و مادر از لحاظ جسمی سالم نیستن، خیلی ها با این مشکلات دست به گریبان هستن،،، اما آیا برای آنها هم اینچنین سهمیه ها و امتیازاتی وجود داره؟؟؟؟!! جانبازان و خانواده های شهدا به اندازه کافی ساپورت میشن ؛ چیزی که عیان است چه حاجت به بیان است... با مظلوم نمایی و مغالطه و تشویش اذهان عمومی سعی در گمراه کردن افکار نداشته باشین ، این عین مصادره به مطلوب هست. معنی عدالت و برابری در بحث کنکور چیز دیگریست... خیلی ها هستن که در فقر و نداری و زحمت فراوان دارن درس میخونن برای کنکور و خیلی های دیگه هم در بهترین شرایط و امکانات دارن درس میخونن برای کنکور... آیا در اینمورد هم برای خانواده های فقرا امتیازی قائل میشن نسبت به مرفهین؟؟؟!!!! خیر. "پس گفته ی شما هیچ ربطی به عدالت و برابری نداره"
از بین اینهمه سهمیه همین مناطق اگر درست رعایت شه عادلانه تره بقیه باید حذف شن چرا ماها رو نمیبینید ازمون استخدامی رو میخواستید بندازید عقب یک هفته قبلش ولی ب کنکور ک رسید میگید ۹۹ همینجور مثل قبل برگزار شه خدا لعنتتون کنه خدا از سرتون نگذره بی انصافا
سهمیه ایثارگران و خانواده شهدا و اعضای هیئت علمی دانشگاها و امثالهم ، بی انصافی محض و بی عدالتی محض نسبت به سایرین شرکت کنندگان در کنکور هست... ماها چه گناهی کردیم که مشمول این سهمیه ها نیستیم؟؟؟ اگر میگید که واجبه! پس لا اقل برای این گروه آزمون جداگانه فقط برای خودشون برگزار کنید یا دانشگاه جداگانه تاسیس کنید که خدای نکرده حق و حقوقشون تضییع نشه!!!! خدای نکرده عقب نمونن!!!! واقعا برای این عدالت باید تاسف خورد.
سهمیه ایثارگران و خا...
این چنین سهنیه بندی تاسف باره.واسه مملکت متاسفم.جانباز یا ایثارگر رفته برای کشورش جنگیده چ ربطی داره بچش بخاد مرفه تر‌زندگی‌کنه.جمع کنین بابا
این چنین سهنیه بندی ...
آخه تمومم نمیشه!!! حالت موروثی پیدا کرده... از نسلی به نسل بعد منتقل میشه... خب بسه دیگه،،، تا چندسال؛ تا چند دهه؛ قراره این قبیل سهمیه ها اعمال بشه؟؟!!!!! دیگه سهمیه فرزندان اعضا هیئت علمی دانشگاها نوبره والا.....
مشاهده کامنت های بیشتر
علی نصیریان بیوگرافی علی نصیریان؛ پیشکسوت صنعت بازیگری ایران

تاریخ تولد: ۱۵ بهمن ۱۳۱۳

محل تولد: تهران

حرفه: بازیگر، نویسنده و کارگردان

آغاز فعالیت: ۱۳۲۹ تاکنون

تحصیلات: دانش آموخته مدرسه تئاتر در رشته هنرپیشگی

ادامه
رودریگو هرناندز بیوگرافی «رودریگو هرناندز»؛ ستاره ای فراتر از یک فوتبالیست | هوش و تفکر رمز موفقیت رودری

تاریخ تولد: ۲۲ ژوئن ۱۹۹۶

محل تولد: مادرید، اسپانیا

حرفه: فوتبالیست 

پست: هافبک دفاعی

باشگاه: منچسترسیتی

قد: ۱ متر ۹۱ سانتی متر

ادامه
بیژن بنفشه خواه بیوگرافی بیژن بنفشه خواه بازیگر خوش سابقه سینمای ایران

تاریخ تولد: ۱ فروردین ۱۳۵۲

محل تولد: دروازه شمیران، تهران، ایران

حرفه: بازیگر

آغاز فعالیت: ۱۳۷۳

تحصیلات: فارغ‌التحصیل رشته نمایش از دانشکده هنر و معماری دانشگاه آزاد

ادامه
یان کوم بیوگرافی یان کوم؛ بنیانگذار برنامه واتس اپ

تاریخ تولد: ۲۴ فوریه ۱۹۷۶

محل تولد: اوکراین، کی یوف

ملیت: آمریکایی

حرفه: تاجر، برنامه نویس، کارآفرین

دلیل شهرت: راه اندازی واتساپ

ثروت: ۱۵/۱ میلیارد دلار

ادامه
جلال الدین مارشاریپوف بیوگرافی جلال الدین مارشاریپوف بازیکن قوی ازبکی

تاریخ تولد: ۱ سپتامر ۱۹۹۳

محل تولد: گرگانج، ازبکستان

حرفه: فوتبالیست

پست: وینگر

باشگاه کنونی: استقلال تهران

قد: ۱ متر ۷۲ سانتی متر

ادامه
بیوگرافی و اشعار عثمان بختیاری زندگینامه عثمان بختیاری شاعر سده پنجم و ششم

تاریخ تولد: بین سال های ۴۵۷ تا ۴۶۹ هجری قمری

ملیت: ایرانی

زمینه فعالیت: شاعر و حماسه سرا

آثار: شهریار نامه - هنرنامه یمینی

وفات: بین سال‌ های ۵۱۲ تا ۵۴۸

ادامه
ابو حتوف بن حارث انصاری زندگینامه ابوحتوف بن حارث انصاری از دشمنی با امام علی تا شهادت در کربلا

محل زندگی: کوفه

دوران زندگی: همزمان با دوران زندگی امام حسین (ع)

از یاران: امام حسین (ع)

شهادت: روز دهم محرم

ابو حتوف بن حارث انصاری در سپاه عمر سعدزندگینامه ابو حتوف بن حارث انصاری

ادامه
محمد نادری بیوگرافی محمد نادری بازیگر سینما و تلویزیون

تاریخ تولد: ۱۰ تیر ۱۳۵۷

محل تولد: اردبیل

حرفه: بازیگر، فیلمنامه نویس، صدا پیشه، مجری

تحصیلات: کارشناسی ارشد کارگردانی تئاتر از دانشگاه تربیت مدرس

آغاز فعالیت: ۱۳۸۸ تاکنون

ادامه
محمد بن راشد آل مکتوم بیوگرافی محمد بن راشد آل مكتوم حاکم موفق دبی

تاریخ تولد: ۱۵ ژوئیه ۱۹۴۵

محل تولد: دبی

ملیت: امارات متحده عربی

لقب: والاحضرت شیخ محمد

حرفه: حاکم دبی

ادامه
ویژه سرپوش