شنبه ۰۱ اردیبهشت ۱۴۰۳
۱۲:۴۹ - ۰۶ مرداد ۱۳۹۹ کد خبر: ۹۹۰۵۰۰۳۳۱
اخبار کنکور و آزمون ها

کارت ورود به جلسه آزمون دکتری( Ph.D) سال ۱۳۹۹ منتشر شد/ تمام داوطلبان باید ماسک داشته باشند

آزمون دکتری,نهاد های آموزشی,اخبار آزمون ها و کنکور,خبرهای آزمون ها و کنکور
کارت ورود به جلسه آزمون دکتری( Ph.D) سال ۱۳۹۹ در سایت سازمان سنجش آموزش کشور منتشر شد و داوطلبان می توانند به صورت اینترنتی کارت خود را دریافت کنند.

به گزارش  مهر، داوطلبان آزمون دکتری( Ph.D) سال ۱۳۹۹ می توانند از امروز دوشنبه ۶ مرداد ۹۹ کارت ورود به جلسه آزمون خود را با مراجعه به سایت سازمان سنجش آموزش کشور به نشانی www.sanjesh.org دریافت کنند.

داوطلبان می توانند با روش های شماره پرونده و کد پیگیری، شماره پرونده و سریال ثبت نامی، شماره پرونده و شماره داوطلبی، شماره پرونده و کد ملی کارت خود را دریافت کنند.

برای شرکت در جلسه آزمون، همراه داشتن پرینت کارت شرکت در آزمون و هم چنین اصل کارت ملی یا اصل شناسنامه عکسدار و ارائه آن الزامی است. ضمناً سایر اطلاعات دیگر در برگ راهنمای شرکت در آزمون که همزمان با کارت شرکت در آزمون بر روی درگاه این سازمان قرار گرفته قابل پرینت و دریافت است.

براساس برنامه زمانی پیش بینی شده فرآیند آزمون ورودی مقطع دکتری« Ph.D»( نیمه متمرکز) سال ۱۳۹۹ از ساعت ۸ صبح روز پنجشنبه ۹ مرداد ۹۹ در ۶۰ شهرستان مختلف کشور آغاز خواهد شد. نام و آدرس حوزه امتحانی بر روی کارت شرکت در آزمون داوطلبان مشخص شده است.

آدرس و محل رفع نقص کارت شرکت در آزمون

آدرس و محل تشکیل باجه رفع نقص کارت شرکت در آزمون داوطلبان بر مبنای شهرستان محل آزمون آنان در سایت سازمان سنجش درج شده است و داوطلبان درصورت وجود نقص احتمالی در کارت شرکت در آزمون باید براساس توضیحات بند« د»( یادآوری های مهم) اقدام و در صورت نیاز از ساعت ۸:۳۰ صبح تا ۱۲ و از ساعت ۱۴ تا ۱۸ یکی از روزهای سه شنبه ۷ مرداد و یا چهارشنبه ۸ مرداد ۹۹ به حوزه های رفع نقص کارت مراجعه کنند.

شرایط نقص کارت آزمون و نحوه رفع نقص

مغایرت در اطلاعات بندهای ۱، ۲، ۴، ۵، ۶، ۹، ۱۰، ۱۱، ۱۴، ۱۵، ۱۶، ۱۷ و ۱۸( شامل نام خانوادگی و نام، سال تولد، شماره شناسنامه، کد ملی، معدل مقطع کارشناسی، تاریخ فارغ التحصیلی مقطع کارشناسی، مؤسسه فارغ التحصیلی مقطع کارشناسی، معدل مقطع کارشناسی ارشد، تاریخ فارغ التحصیلی کارشناسی ارشد، مؤسسه فارغ التحصیلی کارشناسی ارشد، هیأت علمی( مربی آموزشی رسمی)، دانشگاه محل خدمت مربیان آموزشی رسمی) باید در لینک مربوطه اصلاح شود.

داوطلب لازم است برای اصلاح مورد یا موارد ذکر شده از طریق لینک مربوط در سایت سازمان سنجش حداکثر تا تاریخ ۹ مرداد ۹۹ منحصراً به پایگاه اطلاع رسانی سازمان سنجش آموزش کشور مراجعه و با ورود به قسمت ویرایش اطلاعات، نسبت به اصلاح موارد اقدام کنند.

داوطلبان در صورتی که نسبت به بندهای ۳، ۷ و ۱۳( جنس، معلولیت و زبان خارجی) کارت شرکت در آزمون مغایرتی مشاهده کردند، لازم است در یکی از روزهای سه شنبه ۷ مرداد ۹۹ و یا چهارشنبه ۸ مرداد ۹۹ به حوزه های رفع نقص کارت مراجعه کنند و موضوع را پیگیری کنند تا مشکل برطرف شود.

در خصوص بندهای ۱۲ و ۲۱( نام رشته امتحانی و محل برگزاری آزمون) هیچ گونه تقاضایی پذیرفته نخواهد شد.

تبصره:آن دسته از دانشجویان سال آخر که حداکثر تا تاریخ ۳۰ بهمن ۹۸ در مقاطع کارشناسی ارشد و یا دکتری حرفه ای فارغ التحصیل شده و یا تا تاریخ ۳۱ شهریور ۹۹ در مقاطع مذکور فارغ التحصیل می شوند ، باید نسبت به ویرایش و یا درج معدل فارغ التحصیلی( برای فارغ التحصیلان ۳۰ بهمن ۹۸) و یا میانگین نمرات واحدهای درسی گذرانده شده( برای فارغ التحصیلان تا تاریخ ۳۱ شهریور ۹۹) خود تا تاریخ ۳۰ بهمن ۹۸ اقدام کنند.

این داوطلبان باید اصل گواهی تکمیل و تائید شده توسط دانشگاه محل تحصیل، مربوط به معدل واحدهای گذرانده تا تاریخ ۳۰ بهمن ۹۸ را در زمان مصاحبه همراه داشته و ارائه کنند.

چنانچه مغایرتی در اطلاعات مندرج در بند ۸( سهمیه ثبت نامی) کارت شرکت در آزمون وجود دارد ، برای داوطلبان متقاضی استفاده از سهمیه رزمندگان( سپاه پاسداران)، وزارت جهاد کشاورزی، ایثارگران( بنیاد شهید و امور ایثارگران) و سهمیه رزمندگان( واحدهای تابعه ستاد کل نیروهای مسلح) لازم است حداکثر تا تاریخ ۹ مرداد ۹۹ به قسمت ویرایش اطلاعات کارت آزمون در سایت سازمان سنجش مراجعه و سهمیه مذکور اصلاح شود.

چنانچه کارت شرکت در آزمون داوطلب فاقد عکس است یا عکس روی کارت دارای اشکالاتی از جمله فاقد مهر بودن عکس، واضح نبودن عکس و … است ضروری است در ساعات مشخص شده روزهای سه شنبه ۷ مرداد ۹۹ و یا چهارشنبه ۸ مرداد ۹۹ شخصاً ضمن همراه داشتن دو قطعه عکس ۴* ۳( که در سال جاری تهیه شده باشد) و کارت شناسایی ملی یا شناسنامه عکس دار به باجه های رفع نقص مراجعه کرده و موضوع را پیگیری کرده تا مشکل برطرف شود.

اضافه شدن ماسک به لوازم ضروری همراه داوطلب

داوطلبان برای حضور در جلسه آزمون باید علاوه بر پرینت کارت شرکت در آزمون، اصل کارت ملی و یا شناسنامه عکسدار و چند مداد سیاه نرم پر رنگ، مداد پاکن، مدادتراش، سنجاق و ماسک به همراه داشته باشند. از ورود داوطلبانی که کارت شرکت در آزمون و کارت شناسایی( کارت ملی یا شناسنامه) به همراه نداشته باشند به جلسه آزمون ممانعت به عمل خواهد آمد.

آوردن وسائل اضافی به جلسه آزمون( بجز مدارک مندرج در بند ۵ فوق) و هرگونه وسیله ارتباطی، الکترونیکی، و محاسباتی( از قبیل تلفن همراه حتی خاموش، ساعت هوشمند، انگشتر هوشمند، دستبند هوشمند، پیجر و ماشین حساب)، کیف دستی، ساک دستی، کتاب، جزوه، هرگونه نُت و یادداشت و نظایر آن اکیداً ممنوع است.

به همراه داشتن هرکدام از وسایل مندرج در این بند به عنوان تقلب و تخلف تلقی و با داوطلبان ذیربط برابر آیین نامه تقلب و تخلف رفتار خواهد شد و موجب محرومیت از گزینش در آزمون می شود.

دستورالعمل بهداشتی، فاصله گذاری فیزیکی و الزامات بهداشتی

داوطلبان لازم است موارد اعلامی به منظور حفظ سلامتی خود، سایر داوطلبان و خانواده ها رعایت کنند.

۱. زمان مناسب منزل تا حوزه امتحانی را برآورد و به موقع در محل آزمون حضور یابید. حوزه برگزاری آزمون از ساعت ۶:۳۰ صبح روز برگزاری آزمون آماده حضور شما خواهد بود.

۲. برای پیشگیری از تجمع، حضور خود را به دقایق پایانی موکول نکنید.

۳. از تردد بی مورد در محل آزمون جداً خودداری کنید.

۴. هنگام ورود و خروج به حوزه با دیگر داوطلبان فاصله مناسب( حداقل یک متر) را حفظ کنید.

۵. همراه داشتن ماسک ۳ لایه معمولی( بدون فیلتر) و استفاده صحیح از آن( از بالای بینی تا زیر چانه)، از ابتدای ورود به حوزه برگزاری آزمون تا پایان برگزاری آزمون و خروج از حوزه امتحانی الزامی است.

۶. حوزه های آزمون از تحویل گرفتن هرگونه وسایل اضافی از جمله تلفن همراه ، ماشین حساب، کیف دستی، ساک دستی، کتاب، جزوه و … معذور هستند، بنابراین اکیداً توصیه می شود به غیر از موارد اعلام شده در اطلاعیه پرینت کارت و برگ راهنمای شرکت در آزمون و اوراق تشخیص هویتی از همراه داشتن سایر وسایل جداً خودداری شود.

۷. به همراه داشتن تلفن همراه حتی بصورت خاموش در جلسه آزمون موجب محرومیت از گزینش در آزمون خواهد شد.

۸. در زمان استقرار در محل صندلی از صحبت کردن با سایر داوطلبان مجاور جداً خودداری کنید.

۹. برای بازرسی بدنی و تطبیق عکس با فرد متولی همکاری کنید.

۱۰. از تماس دست ها با چشم، دهان و بینی در حین آزمون جداً خودداری کنید.

۱۱. هنگام عطسه یا سرفه کردن از دستمال کاغذی استفاده کنید. در صورتی که دستمال وجود نداشت از قسمت داخلی آرنج استفاده کنید.

۱۲. در صورت داشتن سوال ضروری از عوامل اجرایی در طول برگزاری آزمون حتماً با رعایت فاصله مناسب و داشتن ماسک اقدام به صحبت کنید.

۱۳. در پایان آزمون تا زمان اعلام خروج از سالن توسط عوامل اجرایی همچنان بر صندلی خود مستقر باشید.

۱۴. به پیام هایی که حاوی نکات اجرایی و بهداشتی است و در جلسه آزمون از بلندگو پخش می شود با دقت گوش کرده و به آن عمل کنید.

۱۵. لوازم التحریر مورد نیاز از قبیل مداد، تراش و پاک کن به همراه داشته باشید. تأکید می شود رد و بدل کردن این لوازم در جلسه آزمون تخلف محسوب می شود.

۱۶. پاک کردن و ضدعفونی کردن دست بعد از درج اثر انگشت در پاسخنامه با پدالکلی( که توسط حوزه امتحانی به شما تحویل می شود) حتماً انجام شود.

۱۷. سعی کنید از تماس دست با سطوحی که اغلب لمس می شود نظیر صندلی ها، دستگیره درب ها و شیرآلات سرویس بهداشتی و… خودداری کرده و از دستمال کاغذی استفاده کنید.

تکمیل فرم خوداظهاری ویژه همه داوطلبان آزمون دکتری سال ۹۹

همه داوطلبان این آزمون لازم است از روز سه شنبه ۷ مرداد ۹۹ به سامانه خودارزیابی بیماری کرونا به آدرس https://salamat.gov.ir مراجعه کرده و نسبت به تکمیل فرم خوداظهاری اقدام و پرینت گواهی سلامت صادره شده را در روز برگزاری آزمون به حوزه امتحانی تحویل دهند.

آزمون دکتری,نهاد های آموزشی,اخبار آزمون ها و کنکور,خبرهای آزمون ها و کنکور

آمار متقاضیان مبتلا به کرونا در کنکور دکتری

رئیس سازمان سنجش آموزش کشور گفت:تعداد متقاضیان کنکور دکتری ۹۹ که مبتلا به کرونا هستند مشخص شده است و از این داوطلبان در محیط های امن آزمون اخذ می شود.

دکتر ابراهیم خدایی در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار داشت :پیش از لغو آزمون دکتری تخصصی( Ph.D) در روز ۲۶ تیرماه، حدود ۱۸۰ نفر با تکمیل فرم های خوداظهاری اعلام کرده بودند که مبتلا به کروناویروس شده اند.

وی افزود:پس از تعویق دو هفته ای آزمون، مجدد از افراد خواسته شد که فرم خوداظهاری ابتلا به کرونا (corona) تا تکمیل کنند که آمار این افراد نسبت به قبل کاهش محسوسی داشت و اکنون ۵۴ نفر ابتلای قطعی به کرونا را اعلام کرده اند که از این تعداد یک نفر در بیمارستان بستری و سایرین در قرنطینه خانگی به سر می برند.

رئیس سازمان سنجش گفت:این افراد با وجود ابتلا به کرونا متقاضی حضور در آزمون دکتری تخصصی سال ۹۹ هستند که به منظور مساعدت با این داوطلبان، آزمون این افراد جدای از سایر داوطلبان در محیطی امن برگزار می شود.

وی خاطرنشان کرد :با معاونت درمان وزارت بهداشت و معاونت های درمان دانشگاه های علوم پزشکی در استان ها هماهنگی به عمل آمده است که محیط های امن برای برگزاری آزمون دکتری جهت داوطلبان مبتلا به کرونا برگزار شود.

به گزارش مهر، آزمون ورودی دوره دکتری« Ph.D»( نیمه متمرکز) سال ۱۳۹۹ دانشگاه ها و موسسات آموزش عالی کشور در صبح روز پنجشنبه ۹ مردادماه ۹۹ برگزار می شود.

  • 16
  • 5
۵۰%
همه چیز درباره
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
محمدرضا احمدی بیوگرافی محمدرضا احمدی؛ مجری و گزارشگری ورزشی تلویزیون

تاریخ تولد: ۵ دی ۱۳۶۱

محل تولد: تهران

حرفه: مجری تلویزیون

شروع فعالیت: سال ۱۳۸۲ تاکنون

تحصیلات: کارشناسی حسابداری و تحصیل در رشته مدیریت ورزشی 

ادامه
رضا داوودنژاد بیوگرافی مرحوم رضا داوودنژاد

تاریخ تولد: ۲۹ اردیبهشت ۱۳۵۹

محل تولد: تهران

حرفه: بازیگر

شروع فعالیت: ۱۳۶۵ تا ۱۴۰۲

تحصیلات: دیپلم علوم انسانی

درگذشت: ۱۳ فروردین ۱۴۰۳

ادامه
فرامرز اصلانی بیوگرافی فرامرز اصلانی از تحصیلات تا شروع کار هنری

تاریخ تولد: ۲۲ تیر ۱۳۳۳

تاریخ وفات : ۱ فروردین ۱۴۰۳ (۷۸ سال)

محل تولد: تهران 

حرفه: خواننده، آهنگساز، ترانه‌سرا، نوازندهٔ گیتار 

ژانر: موسیقی پاپ ایرانی

سازها: گیتار

ادامه
علیرضا مهمدی بیوگرافی علیرضا مهمدی؛ پدیده کشتی فرنگی ایران

تاریخ تولد: سال ۱۳۸۱ 

محل تولد: ایذه، خوزستان، ایران

حرفه: کشتی گیر فرندگی کار

وزن: ۸۲ کیلوگرم

شروع فعالیت: ۱۳۹۲ تاکنون

ادامه
ابراهیم بن جعفر ابی طالب زندگینامه ابراهیم بن جعفر ابی طالب

نام پدر: جعفر بن ابی طالب

سن تقریبی: بیشتر از ۵۰ سال

نسبت های مشهور: برادر محمد بن ابی طالب

ابراهیم بن جعفر ابی طالبزندگینامه ابراهیم بن جعفر بن ابی طالب

زندگینامه ابراهیم بن جعفر بن ابی طالب

ابراهیم بن جعفر بن ابی طالب فرزند جعفر بن ابی طالب بوده است، برخی از افراد ایشان را همراه با محمد از نوه های جعفر می دانند که عمال بن زیاد وی را به شهادت رساند. برخی از منابع می گویند که ابراهیم و محمد هر دو از لشکر ابن زیاد فرار کرده بودند که بانویی در کوفه آنها را پناه می دهد، اما درنهایت سرشان توسط همسر این بانو که از یاران ابن زیاد بود از جدا شد و به شهادت رسیدند. 

ادامه
مریم طوسی بیوگرافی مریم طوسی؛ سریع ترین دختر ایران

تاریخ تولد: ۱۴ آذر ۱۳۶۷

محل تولد: تهران

حرفه: ورزشکار، دونده دوهای سرعت

تحصیلات: کارشناسی تربیت بدنی از دانشگاه تهران

قد: ۱ متر ۷۲ سانتی متر

ادامه
زهرا گونش بیوگرافی زهرا گونش؛ والیبالیست میلیونر ترکی

چکیده بیوگرافی زهرا گونش

نام کامل: زهرا گونش

تاریخ تولد: ۷ جولای ۱۹۹۹

محل تولد: استانبول، ترکیه

حرفه: والیبالیست

پست: پاسور و دفاع میانی

قد: ۱ متر و ۹۷ سانتی متر

ادامه
سوگل خلیق بیوگرافی سوگل خلیق بازیگر جوان سینمای ایران

تاریخ تولد: ۱۶ آبان ۱۳۶۷

محل تولد: تهران

حرفه: بازیگر سینما، تلویزیون و تئاتر

آغاز فعالیت: ۱۳۸۷ تاکنون

تحصیلات: لیسانس کارگردانی تئاتر از دانشگاه هنر تهران

ادامه
شیگرو میاموتو سفری به دنیای بازی های ویدیویی با شیگرو میاموتو

تاریخ تولد: ۱۶ نوامبر ۱۹۵۲

محل تولد: سونوبه، کیوتو، ژاپن 

ملیت: ژاپنی

حرفه: طراح بازی های کامپیوتری و نینتندو 

تحصیلات: کالج هنر کانازاوا

ادامه
ویژه سرپوش