شنبه ۰۱ اردیبهشت ۱۴۰۳
۱۵:۴۲ - ۲۲ شهریور ۱۳۹۶ کد خبر: ۹۶۰۶۰۵۳۴۶
دانشگاه

مسئول نهاد نمایندگی رهبری در دانشگاه‌ها؛

تا وقتی که نظر رهبری هست، ادامه می دهیم

حجت الاسلام محمدیان,اخبار دانشگاه,خبرهای دانشگاه,دانشگاه
حجت الاسلام والمسلمین محمدیان پس از انتشار اخبار استعفاء وی و سپس ابقاء به عنوان رئیس نمایندگی نهاد رهبری در دانشگاه‌ها توسط مقام معظم رهبری با بیان اینکه فعالیت خود را در نهاد رهبری دانشگاه‌ها ادامه خواهم داد، گفت: رهبر معظم انقلاب فرمودند؛ «الان به‌هیچ وجه مصحلت نیست، لذا شما به کار خودتان ادامه دهید». بنابراین وقتی دستور این است که «ادامه دهید» ما هم به‌عنوان یک سرباز تا وقتی که نظرِ ایشان هست، ادامه می‌دهیم.

به گزارش ایسنا، حجت الاسلام والمسلمین محمدیان در جمع مسئولان دفاتر استانی نهاد رهبری در دانشگاه‌های کشور با اشاره به ادامه فعالیت خود به عنوان رئیس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌ها اظهار کرد: به دنبال نیروی تازه نفس برای ادامه فعالیت در نهاد بودم که رهبر معظم انقلاب پس از بررسی فرمودند: «الان به‌هیچ وجه مصحلت نیست، لذا شما به کار خودتان ادامه دهید».

 

وی تأکید کرد: من وظیفه داشتم که نظر کارشناسی خودم را بیان کنم، اما وقتی دستور این است که «ادامه دهید»؛ ما هم به‌عنوان یک سرباز -تا وقتی که نظرِ ایشان هست- ادامه می‌دهیم.

 

حجت‌الاسلام محمدیان با تاکید بر اینکه طبق اساسنامه نهاد نمایندگی رهبری در دانشگاه‌ها، دوره ریاست نهاد سه ساله است، افزود: در اینجا لازم است توضیحی درباره ادامه کارم در نهاد عرض کنم. البته من استعفا نداده بودم؛ اما به‌هرحال این‌طور مطرح شد که استعفا داده‌ام. اگر دوستان اساسنامه نهاد را ملاحظه کنند، می‌بینند که دوره ریاست نهاد، سه سال است. البته ممکن است این دوره دو سه بار تجدید شود، اما بالاخره این تجدید هم یک عرفی دارد.

 

به گفته وی، حجت‌الاسلام قمی هشت سال ریاست نهاد را بر عهده داشت، ولی در حال حاضر مسولیت وی به ۱۲سال رسیده است. لذا بحث استعفا مطرح نیست؛ بحث این است که دوره این مسئولیت خیلی وقت است که تمام شده است؛ بنابراین اعتقاد شخصی‌ام این است که هشت سال برای این مسئولیت‌ها کافی است و بیشتر از این نباید این پست‌ها را نگه داشت، بلکه باید تحویل افراد تازه‌نفسی داد که بتوانند این مسیر را بهتر و کامل‌تر ادامه دهند که این جابه‌جایی‌ها هم غیرطبیعی نیست، بلکه اتفاقاً ماندن در این مسئولیت‌ها یک‌مقدار جای سؤال دارد که «یک فرد چقدر می‌خواهد در یک مسئولیت بماند، درحالی‌که در این مجموعه، افراد بسیار شایسته‌ای وجود دارند که خیلی بهتر می‌توانند کار را ادامه دهند».

 

مسئول نمایندگی نهاد رهبری در دانشگاه‌ها تاکید کرد: امسال این مطلب را به‌صورت مکتوب خدمت حضرت آقا نوشتم و در این نامه عرض کردم "دوره ما خیلی وقت است که تمام شده و نهاد هم نیروهای خوبی دارد که می‌توانند این مسئولیت را انجام دهند، لذا اجازه بدهید این فضا تغییر کند و فضای جدیدی در مجموعه نهاد ایجاد شود و روح تازه‌ای در نهاد دمیده شود".

 

بنابراین «استعفا» کلمه مناسبی نبود که به‌کار برده شد، چون معمولاً در استعفا یک نوع قهر یا خستگی وجود دارد، ولی ما از هیچ‌کسی قهر نکرده‌ایم و اصلاً با وجود دوستانی به این خوبی، جای قهر هم وجود ندارد. الحمدالله بحث خستگی هم مطرح نیست و الان هم احساس خستگی ندارم.

 

وی ادامه داد: اینکه «بنده به‌خاطر بودجه استعفا داده‌ام» نیز برداشت دقیقی نبود، چون مشکلات بودجه‌ای ما، مربوط به امسال نیست؛ بلکه چندسال است که ما از نظر بودجه مشکل پیدا کرده‌ایم. البته نه اینکه ما به‌لحاظ مالی تحت فشار نیستیم، اما واقعاً بحث من به این فشارها ارتباطی نداشت. هرچند من احتمال می‌دادم که اگر تغییر و تحولی شود، از این جهت هم گشایشی برای نهاد اتفاق بیفتد؛ ولی این جزء عوامل اصلی محسوب نمی‌شد.

 

حجت‌الاسلام محمدیان افزود: من در آن نامه، از رهبر انقلاب خواهش کردم که «این‌بار با ملاحظه بیشتری به این مساله عنایت بفرمایید» لذا ایشان هم دستور دادند که این موضوع در دفتر بررسی شود، حالا اینکه نتیجه بررسیِ دفتر ایشان چه بوده، من کاملا در جریان نیستم، اما نهایتش این شد که فرمودند: «الان به‌هیچ وجه مصحلت نیست، لذا شما به کار خودتان ادامه دهید».

 

وی خاطرنشان کرد: من وظیفه داشتم که خودم را عرضه کنم و نظر کارشناسی خود را بیان کنم، اما وقتی دستور این است که «ادامه دهید» ما هم به‌عنوان یک سرباز -تا وقتی که نظرِ ایشان هست- ادامه می‌دهیم. ما برای خودمان نسبت به ایشان «مقامِ حرفی» قائل هستیم، نه مقام اسمی یا فعلی! فرق حرف با اسم و فعل این است که خودش هیچ معنایی ندارد، مگر اینکه در کنار یک اسم یا فعل قرار بگیرد.

 

ما ایشان را نائب امام زمان(ع) می‌دانیم و اطاعت از ایشان را هم اطاعت از امام زمان(ع) می‌دانیم. ان‌شاءالله که بتوانیم در این دوره جدید، آن‌طوری که خواست ایشان هست و رهنمودهای ایشان در اختیار ما قرار داده، عمل کنیم.

 

بر اساس اعلام پایگاه اطلاع‌رسانی نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌ها (مأوا)، مسئول نمایندگی نهاد رهبری در دانشگاه‌ها با بیان اینکه دنبال ایجاد فضای جدیدی در نهاد هستیم، گفت: دنبال این بودم که فضای جدیدی توسط فردِ جدیدی در نهاد ایجاد شود، حالا فردِ جدید نشد، اما فضای جدید را که خودمان می‌توانیم ایجاد کنیم! با کمک شما تلاش می‌کنیم که این فضای جدید و نشاط بیشتر در این مجموعه ایجاد شود.

 

 

  • 18
  • 6
۵۰%
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
محمدرضا احمدی بیوگرافی محمدرضا احمدی؛ مجری و گزارشگری ورزشی تلویزیون

تاریخ تولد: ۵ دی ۱۳۶۱

محل تولد: تهران

حرفه: مجری تلویزیون

شروع فعالیت: سال ۱۳۸۲ تاکنون

تحصیلات: کارشناسی حسابداری و تحصیل در رشته مدیریت ورزشی 

ادامه
رضا داوودنژاد بیوگرافی مرحوم رضا داوودنژاد

تاریخ تولد: ۲۹ اردیبهشت ۱۳۵۹

محل تولد: تهران

حرفه: بازیگر

شروع فعالیت: ۱۳۶۵ تا ۱۴۰۲

تحصیلات: دیپلم علوم انسانی

درگذشت: ۱۳ فروردین ۱۴۰۳

ادامه
فرامرز اصلانی بیوگرافی فرامرز اصلانی از تحصیلات تا شروع کار هنری

تاریخ تولد: ۲۲ تیر ۱۳۳۳

تاریخ وفات : ۱ فروردین ۱۴۰۳ (۷۸ سال)

محل تولد: تهران 

حرفه: خواننده، آهنگساز، ترانه‌سرا، نوازندهٔ گیتار 

ژانر: موسیقی پاپ ایرانی

سازها: گیتار

ادامه
علیرضا مهمدی بیوگرافی علیرضا مهمدی؛ پدیده کشتی فرنگی ایران

تاریخ تولد: سال ۱۳۸۱ 

محل تولد: ایذه، خوزستان، ایران

حرفه: کشتی گیر فرندگی کار

وزن: ۸۲ کیلوگرم

شروع فعالیت: ۱۳۹۲ تاکنون

ادامه
ابراهیم بن جعفر ابی طالب زندگینامه ابراهیم بن جعفر ابی طالب

نام پدر: جعفر بن ابی طالب

سن تقریبی: بیشتر از ۵۰ سال

نسبت های مشهور: برادر محمد بن ابی طالب

ابراهیم بن جعفر ابی طالبزندگینامه ابراهیم بن جعفر بن ابی طالب

زندگینامه ابراهیم بن جعفر بن ابی طالب

ابراهیم بن جعفر بن ابی طالب فرزند جعفر بن ابی طالب بوده است، برخی از افراد ایشان را همراه با محمد از نوه های جعفر می دانند که عمال بن زیاد وی را به شهادت رساند. برخی از منابع می گویند که ابراهیم و محمد هر دو از لشکر ابن زیاد فرار کرده بودند که بانویی در کوفه آنها را پناه می دهد، اما درنهایت سرشان توسط همسر این بانو که از یاران ابن زیاد بود از جدا شد و به شهادت رسیدند. 

ادامه
مریم طوسی بیوگرافی مریم طوسی؛ سریع ترین دختر ایران

تاریخ تولد: ۱۴ آذر ۱۳۶۷

محل تولد: تهران

حرفه: ورزشکار، دونده دوهای سرعت

تحصیلات: کارشناسی تربیت بدنی از دانشگاه تهران

قد: ۱ متر ۷۲ سانتی متر

ادامه
زهرا گونش بیوگرافی زهرا گونش؛ والیبالیست میلیونر ترکی

چکیده بیوگرافی زهرا گونش

نام کامل: زهرا گونش

تاریخ تولد: ۷ جولای ۱۹۹۹

محل تولد: استانبول، ترکیه

حرفه: والیبالیست

پست: پاسور و دفاع میانی

قد: ۱ متر و ۹۷ سانتی متر

ادامه
سوگل خلیق بیوگرافی سوگل خلیق بازیگر جوان سینمای ایران

تاریخ تولد: ۱۶ آبان ۱۳۶۷

محل تولد: تهران

حرفه: بازیگر سینما، تلویزیون و تئاتر

آغاز فعالیت: ۱۳۸۷ تاکنون

تحصیلات: لیسانس کارگردانی تئاتر از دانشگاه هنر تهران

ادامه
شیگرو میاموتو سفری به دنیای بازی های ویدیویی با شیگرو میاموتو

تاریخ تولد: ۱۶ نوامبر ۱۹۵۲

محل تولد: سونوبه، کیوتو، ژاپن 

ملیت: ژاپنی

حرفه: طراح بازی های کامپیوتری و نینتندو 

تحصیلات: کالج هنر کانازاوا

ادامه
ویژه سرپوش