شنبه ۰۸ اردیبهشت ۱۴۰۳
۰۹:۵۷ - ۰۸ خرداد ۱۳۹۷ کد خبر: ۹۷۰۳۰۱۹۶۸
دانشگاه

شرایط انتقالی تحصیلی دائم دانشجویان دختر در دانشگاه آزاد

انتقالی دانشجویان,اخبار دانشگاه,خبرهای دانشگاه,دانشگاه

سال گذشته در جریان دیدار فرهاد رهبر، رئیس دانشگاه آزاد اسلامی با مراجع عظام تقلید موضوع انتقال دانشجویان دختر به محل سکونت‌شان مطرح شد که پس از آن معاونت دانشجویی و فرهنگی این دانشگاه ماموریت این اقدام را برعهده گرفت.

در اولین اقدام پس از این دستور، سال گذشته در نیمسال دوم سال تحصیلی ۹۷-۹۶ یعنی در ترم بهمن‌ماه دانشجویان توانستند با سازوکاری که قبلا اعلام شده بود از این مزیت استفاده کنند.

ابراهیم کلانتری، معاون دانشجویی و فرهنگی دانشگاه آزاد اسلامی در همان زمان اعلام کرد: «موضوع انتقال دانشجویان دختر به محل سکونت‌شان جزء برنامه‌هایی بوده که با همه وجود مورد اهتمام دکتر ولایتی، دکتر رهبر و تیم مدیریتی دانشگاه آزاد اسلامی است و از طرفی دانشگاه آزاد اسلامی هم‌اکنون در حال آماده‌سازی آیین‌نامه اجرایی برای این کار است که در یک چارچوب معین نقل و انتقال دانشجویان دختر صورت گیرد، اما امیدواریم شرایط میدانی اجازه دهد این طرح برای همه استان‌ها اجرایی شود، چون قطعا بحث هم‌ترازی دانشگاه‌ها و وجود رشته تحصیلی دانشجو در دانشگاه مقصد، جزء مسائل مهم است.»

این موضوع بسیاری از دانشجویان را نگران کرده بود که به‌خوبی نتوانند از این فرصت استفاده کنند، اما روز گذشته معاونت دانشجویی و فرهنگی دانشگاه آزاد اسلامی با ابلاغ بخشنامه‌ای جرئیات نقل و انتقالات دانشجویان و میهمانی دائم دانشجویان دختر دانشگاه آزاد اسلامی را به واحدهای دانشگاهی ابلاغ کرد تا این نگرانی نیز رفع شود و دانشجویان بتوانند به‌خوبی در محل سکونت‌شان با توجه به شرایط اعلام‌شده به تحصیل بپردازند.

ابراهیم کلانتری با ابلاغ این بخشنامه‌ روند اجرایی شیوه‌نامه نقل و انتقالات دانشجویی و الحاقیه میهمانی دائم دانشجویان دختر به محل سکونت‌شان را از ۲۰ خردادماه تا ۱۵ تیرماه ۹۷ از طریق سامانه منادا اعلام کرده است که دانشجویان باید در این زمان ثبت‌نام خود را انجام دهند.

همچنین واحدهای دانشگاهی موظفند به شیوه‌های مقتضی ازجمله اعلام در سامانه آموزشی، نصب اطلاعیه در تابلوی اعلانات و... درخصوص تاریخ نقل و انتقالات دانشجویی به دانشجویان اطلاع‌رسانی کنند و یادآور شوند که ثبت درخواست تنها از طریق سامانه منادا امکان‌پذیر است. برای راهنمایی صحیح دانشجویان ضمن ارائه مشاوره توسط مسئولان مربوطه، مفاد شیوه‌نامه و الحاقیه میهمانی دائم دانشجویان دختر باید در معرض دید دانشجویان قرار گیرد.

از سوی دیگر به‌منظور اعمال ظرفیت پیشنهادی ورود و خروج در رشته‌‌محل‌های دانشگاهی برای متقاضیانی که در نیمسال اول سال تحصیلی ۹۸-۹۷ از طریق ضابطه میهمانی هم‌ترازی در سامانه منادا ثبت درخواست خواهند کرد، واحدهای دانشگاهی موظفند حداکثر تا ۱۰ تیرماه با مراجعه به سامانه مدیریت نقل و انتقالات دانشجویی، نسبت به اعمال ظرفیت پیشنهاد ورودی و خروجی در هر رشته اقدام کنند.

 محدودیت‌های تعداد دانشجویان ورودی و خروجی در هر واحد دانشگاهی براساس ظرفیت‌های اعلامی واحد دانشگاهی در نظر گرفته می‌شود. همچنین در صورت عدم ثبت ظرفیت‌ها در موعد مقرر، حداکثر ظرفیت ورود و خروج برای واحدهای دانشگاهی ثبت خواهد شد. همچنین طبق بند چهارم این بخشنامه، واحدهای دانشگاهی مبدا و مقصد باید روند اجرایی پاسخگویی را پس از دریافت درخواست دانشجو از طریق سامانه، حداکثر ظرف مدت ۷۲ ساعت انجام دهند.

مسئولیت احراز شرایط عمومی شیوه‌نامه، بررسی مسائل آموزشی، منع ادامه تحصیل و مدارک تاییدشده در سامانه آموزشی برعهده مرجع تاییدکننده است، به همین دلیل لازم است قبل از تایید هر مرحله از روند رسیدگی به درخواست، سوابق آموزشی و مدارک مربوطه بررسی شود. درخصوص ابلاغیه‌های صادره از سوی سازمان مرکزی دانشگاه، بررسی منع آموزشی و ادامه تحصیل و... به‌عهده واحد دانشگاهی است و در صورت مغایرت با ضوابط آموزشی، باید قبل از هرگونه اقدام، مراتب به اداره‌کل دانشجویی منعکس شود.

در بند پایانی این بخشنامه ذکر شده است واحدهای دانشگاهی موظف هستند پیش از شروع نیمسال تحصیلی نسبت به تسویه‌حساب با دانشجو اقدام کنند، لازم به ذکر است میهمانی دائم شامل هزینه جبرانی نخواهد بود.همچنین با توجه به شیوه پرداخت شهریه دانشجویان در رشته‌های خودگردان، برای دانشجویان میهمان ۵۰ درصد شهریه سالانه به واحد مقصد و ۵۰ درصد دیگر باید به حساب واحد مبدا واریز شود.» دانشجویان متقاضی میهمانی که در واحد مقصد صرفا تمدید پایان‌نامه یا امتحان جامع دارند باید تمام شهریه خود را به واحد مقصد پرداخت کنند و سهمی از شهریه ثابت به واحد مبدا تعلق نمی‌گیرد.

انتقالی دانشجویان,اخبار دانشگاه,خبرهای دانشگاه,دانشگاه

newspaper.fdn.ir
  • 25
  • 6
۵۰%
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
محمدرضا احمدی بیوگرافی محمدرضا احمدی؛ مجری و گزارشگری ورزشی تلویزیون

تاریخ تولد: ۵ دی ۱۳۶۱

محل تولد: تهران

حرفه: مجری تلویزیون

شروع فعالیت: سال ۱۳۸۲ تاکنون

تحصیلات: کارشناسی حسابداری و تحصیل در رشته مدیریت ورزشی 

ادامه
رضا داوودنژاد بیوگرافی مرحوم رضا داوودنژاد

تاریخ تولد: ۲۹ اردیبهشت ۱۳۵۹

محل تولد: تهران

حرفه: بازیگر

شروع فعالیت: ۱۳۶۵ تا ۱۴۰۲

تحصیلات: دیپلم علوم انسانی

درگذشت: ۱۳ فروردین ۱۴۰۳

ادامه
احسان قربان زاده بیوگرافی احسان قربان زاده؛ خواننده تازه کار موسیقی پاپ ایران

محل زندگی: تهران 

ملیت: ایرانی

حرفه: خواننده

سبک: پاپ و سنتی ایرانی

ساز: تنبک، باغلاما و گیتار

ادامه
فرامرز اصلانی بیوگرافی فرامرز اصلانی از تحصیلات تا شروع کار هنری

تاریخ تولد: ۲۲ تیر ۱۳۳۳

تاریخ وفات : ۱ فروردین ۱۴۰۳ (۷۸ سال)

محل تولد: تهران 

حرفه: خواننده، آهنگساز، ترانه‌سرا، نوازندهٔ گیتار 

ژانر: موسیقی پاپ ایرانی

سازها: گیتار

ادامه
عقیل بن ابی طالب زندگینامه عقیل بن ابی طالب؛ از صحابه پیامبر و امام علی (ع)

تاریخ تولد: ده سال بعد از عام الفیل

محل تولد: مکه

محل زندگی: مکه، مدینه

دلیل شهرت: صحابه و پسرعموی محمد

درکذشت: دوران حکومت معاویه، مدینه

مدفن: بقیع

ادامه
علیرضا مهمدی بیوگرافی علیرضا مهمدی؛ پدیده کشتی فرنگی ایران

تاریخ تولد: سال ۱۳۸۱ 

محل تولد: ایذه، خوزستان، ایران

حرفه: کشتی گیر فرندگی کار

وزن: ۸۲ کیلوگرم

شروع فعالیت: ۱۳۹۲ تاکنون

ادامه
حسن معجونی بیوگرافی حسن معجونی بازیگر کمدی سینمای و تلویزیون ایران

چکیده بیوگرافی حسن معجونی

نام کامل: محمد حسن معجونی

تاریخ تولد: ۲۸ دی ۱۳۴۷

محل تولد: زنجان، ایران

حرفه: بازیگر، کارگردان، طراح، مدرس دانشگاه

تحصیلات: رشتهٔ ادبیات نمایشی از دانشکده سینما تئاتر دانشگاه هنر

آغاز فعالیت: ۱۳۷۵ تاکنون

ادامه
ابراهیم بن جعفر ابی طالب زندگینامه ابراهیم بن جعفر ابی طالب

نام پدر: جعفر بن ابی طالب

سن تقریبی: بیشتر از ۵۰ سال

نسبت های مشهور: برادر محمد بن ابی طالب

ابراهیم بن جعفر ابی طالبزندگینامه ابراهیم بن جعفر بن ابی طالب

زندگینامه ابراهیم بن جعفر بن ابی طالب

ابراهیم بن جعفر بن ابی طالب فرزند جعفر بن ابی طالب بوده است، برخی از افراد ایشان را همراه با محمد از نوه های جعفر می دانند که عمال بن زیاد وی را به شهادت رساند. برخی از منابع می گویند که ابراهیم و محمد هر دو از لشکر ابن زیاد فرار کرده بودند که بانویی در کوفه آنها را پناه می دهد، اما درنهایت سرشان توسط همسر این بانو که از یاران ابن زیاد بود از جدا شد و به شهادت رسیدند. 

ادامه
مریم طوسی بیوگرافی مریم طوسی؛ سریع ترین دختر ایران

تاریخ تولد: ۱۴ آذر ۱۳۶۷

محل تولد: تهران

حرفه: ورزشکار، دونده دوهای سرعت

تحصیلات: کارشناسی تربیت بدنی از دانشگاه تهران

قد: ۱ متر ۷۲ سانتی متر

ادامه
ویژه سرپوش