جمعه ۰۷ اردیبهشت ۱۴۰۳
۱۰:۳۰ - ۲۷ خرداد ۱۳۹۹ کد خبر: ۹۹۰۳۰۲۱۶۲
دانشگاه

جزئیات برگزاری امتحانات حضوری و غیرحضوری دانشگاه‌های علوم پزشکی و دانشگاه تهران/ زمان آزمونهای علوم پزشکی تغییر نمی کند

اخبار برگزاری آزمون دانشگاه ها,اخبار دانشگاه,خبرهای دانشگاه,دانشگاه
معاون آموزشی وزارت بهداشت درباره بازگشایی دانشگاه‌ها و توقعات دانشجویان از این بازگشایی، گفت: توجه داشته باشید که دانشگاه‌ها کاملاً باز نشده است اما آزادی به دانشجویان داده شده است و هیچ اجباری برای اتمام کلاس‌ها نیست و دانشجویان می‌توانند حتی کل ترم یا کل درس را حذف کنند. سعی داریم فشار اضافه ای به دانشجویان وارد نکنیم. با تمهیداتی که اندیشیده شده ارزیابی دانشجویان را با شیوه‌های مختلفی انجام خواهیم داد.

معاون آموزشی وزارت بهداشت با اشاره به برنامه ریزی برای تداوم آموزش مجازی در دوران پس از کرونا گفت: زمان آزمونهای علوم پزشکی تغییر نمی کند.

به گزارش مهر، دکتر علی اکبر حق دوست در پرسش و پاسخ با دانشجویان علوم پزشکی از طریق شبکه‌های اجتماعی، درباره راهبرد وزارت بهداشت در حوزه آموزش پزشکی در ایام کرونا گفت: اولین راهبرد در سطح برنامه ریزی ها و دانشگاه‌های علوم پزشکی حفظ سلامت دانشجویان، کارکنان و اساتید بود. اگر هر خطری وجود داشت و این سه گروه را تهدید می‌کرد ما نمی‌توانستیم خودمان را ببخشیم و دانشگاه‌ها را باز نگه داریم.

آمادگی داشتیم که ۶ ماه کل فرآیندهای آموزشی تعطیل شود

وی گفت: آمادگی داشتیم که ۶ ماه کل فرآیندهای آموزشی تعطیل شود ولی دانشجویان، کارکنان و اساتید آسیب نبینند. اما قبول داریم که آموزش مجازی هم نقص‌هایی دارد ولی در نهایت با همتی که شد، شرایط را پشت سر گذاشتیم و این ترم در حال اتمام است. البته موضوع آموزش مجازی منحصر به ایران هم نبود. در تمام دنیا این مسئله مطرح شد که آمادگی لازم برای این حجم از آموزش مجازی وجود نداشت. کل دنیا هم به این موضوع رسیده اند که آموزش مجازی در نهایت ۷۰ درصد می‌تواند محتوای آموزشی را پوشش دهد.

حق دوست یادآور شد: باید این نکته را مدنظر داشته باشیم که ابتلاء به کرونا با بیماری کرونا و بیماری کرونا با موارد شدید و خطرناک کرونا متفاوت است. اگر ابتلاء بالا باشد و مرگ پایین باشد بسیار مفید است. ما از کرونای مانند سرماخوردگی نمی‌ترسیم اما اشکال خطرناک آن مشکل ساز است. اما به لطف خدا افزایش جدی در اشکال خطرناک رشد چندانی در کشور نداشته است.

وی خاطرنشان کرد: در نظر داشته باشیم که ابتدای شروع شیوع کرونا در کشور تست و مراکز آزمایشگاهی کافی نداشتیم. اما اکنون تست بیشتری انجام می‌شود و هر چه بیشتر تست کنیم تعداد افراد بی علامت بیشتری را پیدا می‌کنیم. در هر صورت نمی‌توان تضمین داد که شرایط چگونه می‌شود اما خدا رو شکر شرایط چندان سخت نشده است.

سعی داریم فشار اضافه ای به دانشجویان وارد نکنیم

معاون آموزشی وزارت بهداشت درباره بازگشایی دانشگاه‌ها و توقعات دانشجویان از این بازگشایی، گفت: توجه داشته باشید که دانشگاه‌ها کاملاً باز نشده است اما آزادی به دانشجویان داده شده است و هیچ اجباری برای اتمام کلاس‌ها نیست و دانشجویان می‌توانند حتی کل ترم یا کل درس را حذف کنند. سعی داریم فشار اضافه ای به دانشجویان وارد نکنیم. با تمهیداتی که اندیشیده شده ارزیابی دانشجویان را با شیوه‌های مختلفی انجام خواهیم داد.

وی تاکید کرد: توجه داشته باشید که آموزش پزشکی آموزش حساسی است و باید با کیفیت باشد. اما به دانشگاه‌ها اجازه داده ایم که اگر احساس کردند که آلودگی در منطقه آنها شدید شده می‌تواند همین میزان بازگشایی را هم ببندند و دانشجویان را برای نحوه ادامه تحصیل خود آزاد بگذارند.

معاون وزیر بهداشت درباره سوالی مبنی بر مشکلات میهمانی دانشجویان در برخی از دانشگاه‌ها گفت: به عنوان معاون آموزشی وزارت بهداشت بر استقلال دانشگاه‌ها تاکید ویژه دارم. دانشگاه‌ها به عنوان مجموعه آموزشی باید بتوانند خودشان تصمیم بگیرند و دستوری نمی‌توان کار کرد. ما به طور دائم با دانشگاه‌ها در تماس هستیم و همدلی خوبی صورت گرفته است و از دانشجویان هم می‌خواهیم این همدلی را با دانشگاه‌ها داشته باشند.

وی اضافه کرد: اینکه هم آموزش باشد، هم راحتی برای تحصیل باشد و هم کیفیت حفظ شود، همه باهم امکان پذیر نیست، بنابراین باید از هر کدام کمی عدول کرد.

شرایط امتحانات به دانشگاه‌های علوم پزشکی پیشنهاد شده است

حق دوست در پاسخ به این سوال دانشجویان که برخی از دانشگاه‌ها با وجود شیوع بالا اصرار بر آزمون حضوری دارند، گفت: شرایط بیماری در هر نقطه کشور با نقطه دیگر کشور بسیار متفاوت است و حتی هر هفته هم باهم فرق دارد. انواع مدل‌های امتحان گرفتن به دانشگاه‌ها پیشنهاد شده است تا دانشجویان با انواع مدل‌های مختلف ارزیابی شوند.

وی درباره اینکه دانشجویان در مقابل دانشگاه‌ها با تناقض مواجه شده اند و با وجود افزایش آمار، دانشگاه‌ها می‌خواهند آموزش حضوری ادامه یابد، گفت: فشاری به ما به عنوان وزارت بهداشت نیست که حتماً آموزش حضوری ادامه یابد اما ما صدای همه دانشجویان را می‌شنویم. همه دانشجویان درباره آموزش نظر داده اند. آیا ما نسبت به وزارت علوم عقب تر هستیم؟ بعید می دانم این طور باشد. دانشجویان می‌توانند در سایت دانشگاه علوم پزشکی مجازی تمامی اقدامات را ببینند.

معاون آموزشی وزارت بهداشت گفت: ما نمی‌گوییم که آموزش مجازی علوم پزشکی عالی است اما با همین توان به خوبی پیش رفته است. آموزش مجازی، آموزش جایگزین حضوری نیست اما آموزش مجازی مکمل آموزش حضوری است. سرمایه گذاری زیادی در زمینه آموزش مجازی شده و در آینده می‌خواهیم راند مجازی و مورنینگ ریپورت مجازی را راه اندازی کنیم. باید با کرونا زندگی کنیم و آموزش مجازی در کنار آموزش حضوری ادامه یابد.

وی یادآور شد: توجه داشته باشید که اگر دانشجویان مهندسی و ادبیات اگر یک سال دیرتر فارغ التحصیل شوند مشکلی پیش نمی‌آید اما اگر فارغ التحصیلی رشته پرستاری ۶ ماه عقب بیافتد در فرآیند ارائه خدمت اخلال ایجاد می‌شود.

حق دوست اظهار داشت: ما در وزارت بهداشت در همه جبهه‌ها با کرونا مبارزه کرده ایم و هر کاری که لازم بوده انجام شده است اما توجه کنید که درباره بیماری کرونا بسیاری از موارد که پیش از این مطرح بوده، اکنون مطرح نیست. به هر حال علم بشر ناقص است و کرونا نیز ویژگی‌های ناشناخته بسیاری دارد.

وی در پاسخ به پرسش دانشجویان مبنی بر ناهماهنگی درباره امتحانات در دانشگاه‌های علوم پزشکی گفت: سه نامه در ایام کرونا به دانشگاه‌های علوم پزشکی ابلاغ کردیم. نامه اول کلیات مدیریت ترم بود، نامه دوم اصول کلی بازگشایی دانشگاه‌ها بود و نامه سوم درباره شیوه‌ها و توصیه‌ها درباره امتحانات بود. تاکید این است که اختیارات دانشگاه‌ها سلب نشود.

خیلی از دانشگاه‌ها زیرساخت آزمون‌های مجازی را ندارند

معاون آموزشی وزارت بهداشت گفت: توجه کنید که خیلی از دانشگاه‌ها زیرساخت آزمون‌های مجازی را ندارند. ما نمی‌خواهیم زمینه تقلب سیستماتیک را فراهم کنیم. همانطور که می‌دانید در چند روز اخیر این مسئله در فضای مجازی هم مطرح شده است. انواع امتحانات از جمله حضوری باید با رعایت ضوابط صورت گیرد. برای امتحان مجازی هم پیشنهاد شده تکلیف مشروح بدهند و حتی آزمون‌های شفاهی بگیرند و همه نمره را به امتحان پایان ترم اختصاص ندهند.

وی درباره گلایه برخی از دانشجویان که برخی از اساتید حوصله آموزش مجازی را ندارند، گفت: این موارد بسیار معدود بوده و ندیدم که آموزش به دلیل مقاومت اساتید زمین مانده باشد. اوایل شاید مواردی بوده اما اکنون این طور نیست.

حق دوست درباره آزمون‌های جامع علوم پایه پزشکی و پیش کارورزی پزشکی برای دانشجویان پزشکی و نگرانی این دسته از دانشجویان گفت: به اندازه کافی شرایط استرس زا است اما در عین حال باید قوام نظام آموزشی را نیز حفظ کنیم. آن دانشجویانی که باید آزمون پیش کارورزی می‌دادند به دلیل تعویق آزمون، دوره خود را شروع کرده اند. در هر حال این دانشجویان، دانشجویان پزشکی هستند و فردا می‌خواهند پزشک شوند. آنچه به دانشجویان اعلام شده در واقع ارفاق است.

وی افزود: این دانشجویان در سه گروه قرار دارند. گروه اول افرادی بودند که در امتحان قبلی افتاده بودند و معدل کافی نداشتند، به آنها ارفاق شد تا دوره خود را شروع کنند. چون این افراد معدل کافی ندارند باید در شهریور امتحان دهند و اگر حدنصاب کسب کنند ادامه می‌دهند و اگر نه هم باید ۶ ماه عقب بیافتند. دسته دوم گروهی هستند که نمره قبولی دارند اما می‌خواهند شهریور امتحان دهند که مختار هستند. دسته سوم دانشجویان برتر هستند که می‌خواهند از امتیازات نمره امتحان استفاده کنند. فرآیند محاسبات معدل‌ها انجام شده و هفته آینده اعلام می‌شود.

اگر اتفاق غیرمترقبه ای نیافتد آزمون‌های علوم پزشکی سرموقع برگزار می‌شود

معاون وزیر بهداشت درباره زمان برگزاری آزمون‌های علوم پزشکی گفت: اگر اتفاق غیرمترقبه ای نیفتد آزمون‌ها سرموقع برگزار می‌شود. ما از اواسط تیرماه امیدواریم که شرایط بیماری کرونا بهتر شود. درباره آزمون دستیاری سال ۹۹ نیز این عدم قطعیت وجود دارد و هیچ کسی نمی‌داند که در زمستان با بحران شدیدی مواجه شویم یا نه اما عزم ما این است که آزمون دستیاری هم در زمان خودش برگزار شود.

وی درباره درخواست تعداد زیادی از داوطلبان آزمون دکتری تخصصی گروه علوم پزشکی مبنی بر تغییر زمان آزمون گفت: دانشجویان با نامه و ایمیل این درخواست را به من اعلام کرده اند. این داوطلبان حق دارند که مطالبه خود را مطرح کنند. اما توجه داشته باشید که ما در وزارت بهداشت از تیرماه و تا شهریورماه ۱۶ امتحان داریم و این امتحانات باید در فضای فشرده زمانی برگزار شود و اصلاً قدرت مانور نداریم. هم اکنون سنجش بسیار تحت فشار است و خدای نکرده اگر افرادی که در قرنطینه سنجش هستند کرونا ایجاد مشکل کند، چه کسی جوابگو است.

زمان آزمون دکتری تخصصی گروه علوم پزشکی تغییر نمی‌کند

حق دوست گفت: ما ابزاری نداریم که بدانیم که چند درصد مخالف و چند درصد موافق هستند اما زمان آزمون دکتری تخصصی گروه علوم پزشکی تغییر نمی‌کند.

وی در پاسخ به سوالی مبنی بر سقف تعداد عمل زایمان برای فارغ التحصیلی دانشجویان مامایی و مشکل عدم رسیدن به این سقف در شرایط کرونا گفت: اگر موقع زایمان برای فردی مشکل ایجاد شود چه کسی پاسخگو است؟ دانشجویان توجه کنند که آموزش علوم پزشکی قابل اغماض نیست. یک پزشک، یک پرستا و یک ماما باید یک فن را یاد بگیرد. یک موقع تز دانشجوی علوم پایه است می‌توان آن را برای مدتی عقب انداخت اما مهارت علوم پزشکی هرگز قابل اغماض نیست.

معاون وزیر بهداشت گفت: کل دنیا، کل مملکت و کل آموزش در دنیا عقب افتاده و ضرر کردند و قبول کنید همان جوری که بسیاری از مردم و کارخانه‌ها ضرر کردند دانشجویان هم متأسفانه متضرر شده اند و چاره‌ای نیست. مدیران دانشگاه‌ها از من با تجربه تر هستند و برای حل این مشکل در حال رایزنی هستند که درمانگاه‌هایی را در شهرهای کوچک راه اندازی کنند و خوابگاهی برای این دانشجویان مامایی راه اندازی کنند تا شرایط شأن بهتر شود.

به دلیل این حقوق‌ها از دستیاران و دانشجویان معذرت خواهی کنم

وی درباره موضوع تشویق‌های دستیاران و اینترن ها در دانشگاه‌های علوم پزشکی گفت: من فقط می‌توانم به دلیل این حقوق‌ها از دستیاران و دانشجویان معذرت خواهی کنم و می دانم که این حقوق‌ها خجالت آور است.

حق دوست درباره تغییر محل آزمون برای داوطلبان آزمون دکتری تخصصی یادآور شد: سعی می‌کنیم پیگیری کنیم و اگر مسائل فنی اجازه دهد جابجایی صورت بگیرد.

معاون آموزشی وزارت بهداشت درباره ارائه پروپوزال قبل از آزمون پیش کارورزی گفت: در این شرایط دانشگاه‌ها درک می‌کنند و به خاطر ۵ درصد بالارفتن کیفیت پایان نامه‌ها اصراری بر بعضی موضوعات نیست این موضوع هم قابل حل است.

تصمیم برای شهریه دانشجویان پردیس‌های بین الملل دانشگاه‌های علوم پزشکی

وی درباره شهریه دانشجویان پردیس‌های بین الملل دانشگاه‌های علوم پزشکی گفت: شهریه مسترد نمی‌شود زیرا پولی که به خزانه دولت وارد می‌شود قابل برگشت نیست. اما قصد داریم در یک نامه مشترک به تمام هیأت امناهای دانشگاه‌ها پیشنهاد دهیم که بخشی از شهریه ذخیره شود. البته مسائل مالی باید در هیأت امنای دانشگاه‌ها مطرح شود اما بعید می دانم مخالفت کنند. در نهایت بخشی از آن برای ترم بعد ذخیره می‌شود.

جزئیات برگزاری امتحانات حضوری و غیرحضوری دانشگاه تهران

دانشگاه تهران فرایند برگزاری امتحانات پایان ترم به شیوه حضوری و غیرحضوری را اعلام کرد.

اخبار برگزاری آزمون دانشگاه ها,اخبار دانشگاه,خبرهای دانشگاه,دانشگاه

به گزارش مهر به نقل از دانشگاه تهران، ارزیابی تحصیلی دانشجویان در نیم سال جاری در مقاطع کارشناسی ارشد و دکتری تخصصی به صورت غیرحضوری و در مقطع کارشناسی و دکتری عمومی دامپزشکی به دو شیوه حضوری و یا غیرحضوری صورت می گیرد. در واقع در مقطع کارشناسی و دکتری عمومی دامپزشکی، ارزیابی پایانی بر مبنای نظر استاد درس مربوط بوده و شیوه ارزشیابی (ارزیابی مستمر در طول ترم، امتحان برخط، امتحان حضوری، …) به اعضای هیأت علمی تفویض شده است.

بر اساس نظرسنجی به عمل آمده برخی از اساتید، شیوه آزمون غیر حضوری و برخی دیگر شیوه آزمون حضوری را انتخاب شده است. بنابراین با توجه به تمایل برخی از اعضای هیأت علمی به آزمون حضوری، دانشجویان ساکن تهران و قم در دانشکده محل تحصیل خود و سایر دانشجویان، طبق هماهنگی‌های به عمل آمده با دانشگاه پیام نور در یکی از مراکز منتخب پیام نور نزدیک محل سکونت خود آزمون خواهند داد.

فهرست حوزه‌های امتحانی در سامانه جامع آموزش (سامانه گلستان) برای دانشجویان دوره کارشناسی و دکتری عمومی دامپزشکی و یا دانشجویان مقاطع تحصیلات تکمیلی که دروس جبرانی در مقطع کارشناسی دارند، بارگذاری گردیده و قابل انتخاب است.

امتحانات حضوری دروس مقطع کارشناسی و دکتری عمومی دامپزشکی طبق تقویم آموزشی و برنامه زمان بندی اعلام شده برای هر درس از تاریخ ۵ تیر برگزار خواهد شد.

ضروری است تمامی دانشجویان مقطع کارشناسی و دکتری عمومی دامپزشکی با مراجعه به سامانه جامع آموزش (سامانه گلستان) فقط یکی از مراکز مندرج در لیست را به عنوان محل برگزاری امتحانات خود مشخص کنند.

همچنین در خصوص دروس تعیین شده برای امتحان حضوری، دانشجو باید در تاریخ و ساعت هر امتحان بر اساس تقویم آموزشی در محل حوزه امتحانی حضور داشته باشد. همچنین توضیحات مربوط به تعیین حوزه یا محل آزمون و سایر موارد ضروری در سامانه جامع آموزش (سامانه گلستان) ارائه شده است. امتحانات حضوری با رعایت دستورالعمل بهداشتی برگزاری امتحانات و بر اساس تصمیم استاد درس مربوطه به صورت تشریحی، تستی و یا ترکیبی از تستی و تشریحی خواهد بود.

دانشجویان دوره کارشناسی که دروس گروه معارف اسلامی را به عنوان دروس عمومی اخذ کرده اند با مراجعه به درس‌های دارای امتحان حضوری دانشکده معارف و اندیشه اسلامی از وضعیت امتحان پایانی خود اطلاع حاصل کنند.

امتحانات غیرحضوری کارشناسی ارشد، دکتری و آن بخش از دروس مقطع کارشناسی و دکتری عمومی دامپزشکی که به صورت حضوری برگزار نمی‌شود، به صورت ارزیابی مستمر در طول ترم (تمرین، پروژه،امتحان، …) و آزمون الکترونیکی برخط انجام خواهد شد.

امتحانات برخط نهایی بر اساس تقویم آموزشی و برنامه زمانی امتحانات برگزار خواهد شد. چنانچه به هردلیلی آزمون مربوطه در تاریخ مقرر برگزار نشود، استاد درس مربوطه حداکثر تا پایان تیرماه هماهنگی و اقدام لازم نسبت به انجام آزمون مربوطه را به عمل آورد.

  • 15
  • 1
۵۰%
همه چیز درباره
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
محمدرضا احمدی بیوگرافی محمدرضا احمدی؛ مجری و گزارشگری ورزشی تلویزیون

تاریخ تولد: ۵ دی ۱۳۶۱

محل تولد: تهران

حرفه: مجری تلویزیون

شروع فعالیت: سال ۱۳۸۲ تاکنون

تحصیلات: کارشناسی حسابداری و تحصیل در رشته مدیریت ورزشی 

ادامه
رضا داوودنژاد بیوگرافی مرحوم رضا داوودنژاد

تاریخ تولد: ۲۹ اردیبهشت ۱۳۵۹

محل تولد: تهران

حرفه: بازیگر

شروع فعالیت: ۱۳۶۵ تا ۱۴۰۲

تحصیلات: دیپلم علوم انسانی

درگذشت: ۱۳ فروردین ۱۴۰۳

ادامه
فرامرز اصلانی بیوگرافی فرامرز اصلانی از تحصیلات تا شروع کار هنری

تاریخ تولد: ۲۲ تیر ۱۳۳۳

تاریخ وفات : ۱ فروردین ۱۴۰۳ (۷۸ سال)

محل تولد: تهران 

حرفه: خواننده، آهنگساز، ترانه‌سرا، نوازندهٔ گیتار 

ژانر: موسیقی پاپ ایرانی

سازها: گیتار

ادامه
عقیل بن ابی طالب زندگینامه عقیل بن ابی طالب؛ از صحابه پیامبر و امام علی (ع)

تاریخ تولد: ده سال بعد از عام الفیل

محل تولد: مکه

محل زندگی: مکه، مدینه

دلیل شهرت: صحابه و پسرعموی محمد

درکذشت: دوران حکومت معاویه، مدینه

مدفن: بقیع

ادامه
علیرضا مهمدی بیوگرافی علیرضا مهمدی؛ پدیده کشتی فرنگی ایران

تاریخ تولد: سال ۱۳۸۱ 

محل تولد: ایذه، خوزستان، ایران

حرفه: کشتی گیر فرندگی کار

وزن: ۸۲ کیلوگرم

شروع فعالیت: ۱۳۹۲ تاکنون

ادامه
حسن معجونی بیوگرافی حسن معجونی بازیگر کمدی سینمای و تلویزیون ایران

چکیده بیوگرافی حسن معجونی

نام کامل: محمد حسن معجونی

تاریخ تولد: ۲۸ دی ۱۳۴۷

محل تولد: زنجان، ایران

حرفه: بازیگر، کارگردان، طراح، مدرس دانشگاه

تحصیلات: رشتهٔ ادبیات نمایشی از دانشکده سینما تئاتر دانشگاه هنر

آغاز فعالیت: ۱۳۷۵ تاکنون

ادامه
ابراهیم بن جعفر ابی طالب زندگینامه ابراهیم بن جعفر ابی طالب

نام پدر: جعفر بن ابی طالب

سن تقریبی: بیشتر از ۵۰ سال

نسبت های مشهور: برادر محمد بن ابی طالب

ابراهیم بن جعفر ابی طالبزندگینامه ابراهیم بن جعفر بن ابی طالب

زندگینامه ابراهیم بن جعفر بن ابی طالب

ابراهیم بن جعفر بن ابی طالب فرزند جعفر بن ابی طالب بوده است، برخی از افراد ایشان را همراه با محمد از نوه های جعفر می دانند که عمال بن زیاد وی را به شهادت رساند. برخی از منابع می گویند که ابراهیم و محمد هر دو از لشکر ابن زیاد فرار کرده بودند که بانویی در کوفه آنها را پناه می دهد، اما درنهایت سرشان توسط همسر این بانو که از یاران ابن زیاد بود از جدا شد و به شهادت رسیدند. 

ادامه
مریم طوسی بیوگرافی مریم طوسی؛ سریع ترین دختر ایران

تاریخ تولد: ۱۴ آذر ۱۳۶۷

محل تولد: تهران

حرفه: ورزشکار، دونده دوهای سرعت

تحصیلات: کارشناسی تربیت بدنی از دانشگاه تهران

قد: ۱ متر ۷۲ سانتی متر

ادامه
زهرا گونش بیوگرافی زهرا گونش؛ والیبالیست میلیونر ترکی

چکیده بیوگرافی زهرا گونش

نام کامل: زهرا گونش

تاریخ تولد: ۷ جولای ۱۹۹۹

محل تولد: استانبول، ترکیه

حرفه: والیبالیست

پست: پاسور و دفاع میانی

قد: ۱ متر و ۹۷ سانتی متر

ادامه
ویژه سرپوش