جمعه ۰۷ اردیبهشت ۱۴۰۳
۱۶:۵۰ - ۲۷ خرداد ۱۳۹۹ کد خبر: ۹۹۰۳۰۲۱۹۷
دانشگاه

مدیرکل دفتر آموزش عالی غیردولتی:

۲۰۰ موسسه آموزش عالی آزاد غیرمجاز شناسایی شدند

مدیرکل دفتر آموزش عالی غیردولتی:,اخبار دانشگاه,خبرهای دانشگاه,دانشگاه
مدیرکل دفتر آموزش عالی غیردولتی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری گفت: ۲۰۰ موسسه آموزش عالی آزاد غیرمجاز از سوی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری شناسایی شده است.

بخشی از وظیفه مرکز نظارت، ارزیابی و تضمین کیفیت آموزش عالی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، بررسی فعالیت های موسسات مجاز و غیرمجاز آموزش عالی آزاد است. این وزارتخانه اسامی موسسات مجاز آموزش عالی آزاد را در پایگاه اطلاع رسانی خود برای رفاه حال عموم بارگذاری و در بخش دیگری از این سایت، اسامی مراکز آموزش عالی آزاد غیرمجاز را منتشر کرده است که اطلاعات آن در دسترس همگان قرار دارد.

با این حال، گزارش ها و شنیده ها حاکی از آن هست که هر روز بر تعداد این مراکز غیرمجاز افزوده می شود و از سوی دیگر داوطلبان بدون اطلاع از مجوز این مراکز، تب شان برای ثبت نام در دوره های غیرمجاز مراکز یادشده نیز تندتر می شود.

فرزانه شمیرانی روز سه شنبه در گفت و گو با خبرنگار دانشگاه و آموزش ایرنا با اشاره به اقدامات وزارت علوم، تحقیقات و فناوری برای شناسایی و برخورد با مراکز آموزش عالی آزاد غیرمجاز به برخی نکات اشاره کرد.

وی درباره فعالیت مراکز غیرمجاز آموزش عالی آزاد و موسسات آموزش عالی غیردولتی، خاطرنشان کرد: در بخش غیردولتی، تعداد موسسات غیرمجاز در حد انگشتان دست است که وزارت علوم آنها را شناسایی کرده اما بیشترین درگیری وزارتخانه، موسسات آموزش عالی آزاد غیرمجاز است.

به گفته این مسوول وزارت علوم، موسسات آموزش عالی آزاد مجاز یک صنف دارند که مراکز غیرمجاز را رقیب خودشان می دانند و گزارش تخلفات آنان را به وزارت علوم ارسال می کنند.

وی با ارائه آمار شناسایی مراکز آموزش عالی آزاد، اظهار داشت: در حال حاضر حدود ۲۰۰ موسسه آموزش عالی آزاد غیرمجاز شناسایی و اسامی آنها به دفتر نظارت و ارزیابی وزارت علوم اعلام شده است.

شمیرانی با اشاره به گستردگی تعداد مراکز آموزش عالی آزاد، تاکید کرد: همه این مراکز زیر نظر وزارت علوم نیستند؛ بلکه تعدادی از آنها زیر نظر برخی دیگر از وزارتخانه ها فعالیت می کنند؛ اما این مساله نیاز به هماهنگی بین تمام دستگاه ها دارد و باید فهرست موسسات مجاز خود را اعلام کرده و در سایت شان اطلاع رسانی کنند.

وی با تاکید بر اینکه افراد برای اطلاع از اسامی موسسات مجاز،‌قبل از مراجعه به موسسات آموزش عالی آزاد ابتدا به سایت وزارت علوم مراجعه کنند، تاکید کرد: اطلاعات مربوط به موسسات آموزش عالی آزاد مجاز همراه با آدرس و شماره تلفن در سایت وزارت علوم، تحقیقات و فناوری درج شده است و افراد قبل از مراجعه به موسسات برای شرکت در دوره ها برای اطمینان از صحت فعالیت این مراکز، به سایت این وزارتخانه مراجعه کنند.

شمیرانی خاطرنشان کرد:گزارش موسسات متخلف که زیرسایه وزارت علوم اقدام به فعالیت غیرمجاز و پذیرش داوطلبان می کنند، مستندات از راه های مختلف جمع آوری و در اختیار دفتر حقوقی وزارتخانه قرار می گیرد.

وی گفت: این مراکز با سوء‌استفاده از نام وزارت علوم به دنبال جذب مشتریان و داوطلبان هستند؛ در حالی که مردم ابتدا باید به سایت وزارت علوم مراجعه کنند.

مدیرکل دفتر آموزش عالی غیردولتی وزارت علوم درباره اقدام این وزارتخانه برای اعلام اسامی مراکز مجاز و غیرمجاز آموزش عالی، اظهار داشت: از بدو حضورم در وزارت علوم، ابتدا تفکیک موسسات غیرمجاز از مجاز و انتشار آن در سایت وزارت علوم انجام شد. همچنین برخورد با مراکز غیرمجاز از طریق پلیس فتا پیگیری می شود. اطلاعات موسسات غیرمجاز از همه بخش ها برای وزارتخانه ارسال می شود که در اختیار دفتر حقوقی وزارت علوم قرار می گیرد؛ سپس سایر مراحل قانونی طی می شود.

این مسوول وزارت علوم با گله از ناآگاهی مردم و مراجعه به مراکز غیرقانونی آموزش عالی آزاد، گفت: وزارت علوم بخش پولداری نیست که دائم بتواند لزوم مراجعه مردم به وزارت علوم برای شناسایی موسسات آموزش عالی آزاد مجاز را در تلویزیون زیرنویس کند.

شمیرانی درباره روند صدور مجوز برای موسسات آموزش عالی غیردولتی و آموزش عالی آزاد، گفت: در حال حاضر برای راه اندازی دانشگاه یا موسسه غیردولتی غیرانتفاعی مجوزی صادر نمی شود.

مدیرکل دفتر آموزش عالی غیردولتی وزارت علوم خاطر نشان کرد: تا اطلاع ثانوی برای موسسات آموزش عالی آزاد هم مجوز جدیدی صادر نمی شود؛ چرا که آیین نامه و اساسنامه در حال تغییر است و بعد از حل و فصل مسائل حقوقی همچنین دریافت مصوبه شورای گسترش آموزش عالی، مجوز برای این مراکز صادر می شود اما به این معنی نیست که این مجوزها را برای همه صادر کنیم.

این مسوول وزارت علوم تاکید کرد: مجوزها بر اساس سیستم پایش آموزش عالی آزاد، نیاز استان به موسسه آموزش عالی آزاد و کمبود رشته ها صادر خواهد شد.

  

  • 13
  • 4
۵۰%
همه چیز درباره
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
محمدرضا احمدی بیوگرافی محمدرضا احمدی؛ مجری و گزارشگری ورزشی تلویزیون

تاریخ تولد: ۵ دی ۱۳۶۱

محل تولد: تهران

حرفه: مجری تلویزیون

شروع فعالیت: سال ۱۳۸۲ تاکنون

تحصیلات: کارشناسی حسابداری و تحصیل در رشته مدیریت ورزشی 

ادامه
رضا داوودنژاد بیوگرافی مرحوم رضا داوودنژاد

تاریخ تولد: ۲۹ اردیبهشت ۱۳۵۹

محل تولد: تهران

حرفه: بازیگر

شروع فعالیت: ۱۳۶۵ تا ۱۴۰۲

تحصیلات: دیپلم علوم انسانی

درگذشت: ۱۳ فروردین ۱۴۰۳

ادامه
فرامرز اصلانی بیوگرافی فرامرز اصلانی از تحصیلات تا شروع کار هنری

تاریخ تولد: ۲۲ تیر ۱۳۳۳

تاریخ وفات : ۱ فروردین ۱۴۰۳ (۷۸ سال)

محل تولد: تهران 

حرفه: خواننده، آهنگساز، ترانه‌سرا، نوازندهٔ گیتار 

ژانر: موسیقی پاپ ایرانی

سازها: گیتار

ادامه
عقیل بن ابی طالب زندگینامه عقیل بن ابی طالب؛ از صحابه پیامبر و امام علی (ع)

تاریخ تولد: ده سال بعد از عام الفیل

محل تولد: مکه

محل زندگی: مکه، مدینه

دلیل شهرت: صحابه و پسرعموی محمد

درکذشت: دوران حکومت معاویه، مدینه

مدفن: بقیع

ادامه
علیرضا مهمدی بیوگرافی علیرضا مهمدی؛ پدیده کشتی فرنگی ایران

تاریخ تولد: سال ۱۳۸۱ 

محل تولد: ایذه، خوزستان، ایران

حرفه: کشتی گیر فرندگی کار

وزن: ۸۲ کیلوگرم

شروع فعالیت: ۱۳۹۲ تاکنون

ادامه
حسن معجونی بیوگرافی حسن معجونی بازیگر کمدی سینمای و تلویزیون ایران

چکیده بیوگرافی حسن معجونی

نام کامل: محمد حسن معجونی

تاریخ تولد: ۲۸ دی ۱۳۴۷

محل تولد: زنجان، ایران

حرفه: بازیگر، کارگردان، طراح، مدرس دانشگاه

تحصیلات: رشتهٔ ادبیات نمایشی از دانشکده سینما تئاتر دانشگاه هنر

آغاز فعالیت: ۱۳۷۵ تاکنون

ادامه
ابراهیم بن جعفر ابی طالب زندگینامه ابراهیم بن جعفر ابی طالب

نام پدر: جعفر بن ابی طالب

سن تقریبی: بیشتر از ۵۰ سال

نسبت های مشهور: برادر محمد بن ابی طالب

ابراهیم بن جعفر ابی طالبزندگینامه ابراهیم بن جعفر بن ابی طالب

زندگینامه ابراهیم بن جعفر بن ابی طالب

ابراهیم بن جعفر بن ابی طالب فرزند جعفر بن ابی طالب بوده است، برخی از افراد ایشان را همراه با محمد از نوه های جعفر می دانند که عمال بن زیاد وی را به شهادت رساند. برخی از منابع می گویند که ابراهیم و محمد هر دو از لشکر ابن زیاد فرار کرده بودند که بانویی در کوفه آنها را پناه می دهد، اما درنهایت سرشان توسط همسر این بانو که از یاران ابن زیاد بود از جدا شد و به شهادت رسیدند. 

ادامه
مریم طوسی بیوگرافی مریم طوسی؛ سریع ترین دختر ایران

تاریخ تولد: ۱۴ آذر ۱۳۶۷

محل تولد: تهران

حرفه: ورزشکار، دونده دوهای سرعت

تحصیلات: کارشناسی تربیت بدنی از دانشگاه تهران

قد: ۱ متر ۷۲ سانتی متر

ادامه
زهرا گونش بیوگرافی زهرا گونش؛ والیبالیست میلیونر ترکی

چکیده بیوگرافی زهرا گونش

نام کامل: زهرا گونش

تاریخ تولد: ۷ جولای ۱۹۹۹

محل تولد: استانبول، ترکیه

حرفه: والیبالیست

پست: پاسور و دفاع میانی

قد: ۱ متر و ۹۷ سانتی متر

ادامه
ویژه سرپوش