شنبه ۱۷ مرداد ۱۴۰۵
۱۱:۱۶ - ۲۶ تير ۱۳۹۷ کد خبر: ۹۷۰۴۰۷۲۷۱
لیگ قهرمانان و جام ملت ها

تلاش‌های فدراسيون فوتبال امارات برای جلوگيری از رويارويی ايران و عربستان در جاكارتا ادامه دارد

فدراسيون فوتبال امارات,اخبار فوتبال,خبرهای فوتبال,لیگ قهرمانان و جام ملت ها

پنجم تير قرعه کشی مسابقات فوتبال بازی‌های آسیایی جاکارتا اندونزی برگزار شد و شاگردان کرانچار با عربستان، کره شمالی و میانمار در یک گروه قرار گرفتند تا مصافی حیثیتی با سعودی‌ها در بازی نخست داشته باشند. در فاصله حدود یک ماهه تا شروع این رقابت‌ها، رسانه‌هاي اماراتی مدعی شدند که AFC در برگزاری قرعه‌کشی اشتباه کرده و نام این تیم و فلسطین در قرعه‌کشی قرار نگرفته است. مدیر ورزشی کمیته ملی المپیک امارات مدعی شده که AFC این اشتباه را پذیرفته و قرار است جلسه‌اي برگزار شود تا راه حلی برای این مشکل ارائه شود.

 

یعنی یا این دو تیم (امارات و فلسطین) به گروه‌ها اضافه شوند یا قرعه کشی دوباره انجام شود. در صورت برگزاری مجدد قرعه‌کشی این رقابت‌ها به احتمال زیاد گروه ایران دچار تغییر و تحول می شود و شاگردان کرانچار شاید با عربستان دیدار نکنند. احمد الطیب، مدیر ورزشی کمیته ملی المپیک امارات درباره این اتفاق گفت: «حضور تیم ملی المپیک امارات در این مسابقات صددرصد خواهد بود. وقتی دیدیم امارات در این قرعه کشی حضور نداشت، غافلگیر شدیم.

 

البته همین امر برای تیم ملی فلسطین نیز اتفاق افتاده بود. شواری المپیک آسیا و کمیته اجرایی مسابقات آسیا همکاری خودشان را با امارات برای این اشتباه اداری اعلام کردند. قرار است بین سه طرف جسله‌ای برگزار شود تا راه حلی برای این مشکل ارائه دهند؛ یعنی یا این دو تیم(امارات و فلسطین) به گروه ها اضافه شوند یا قرعه کشی دوباره انجام شود». وی افزود: «راه حل در دستان شواری المپیک آسیا و کنفدراسیون فوتبال آسیاست. آن‌ها می توانند قرعه‌كشی قبلی را لغو کرده و آن را تكرار کنند یا تیم ملی امارات و فلسطین را در گروه‌های کنونی قرار دهند. در چند روز آینده تصمیم نهایی اعلام خواهد شد».

 

مگر مي‌شود؟

با این وجود حمید استیلی، مدیر تیم‌ملی فوتبال امید با بیان اینکه قرعه‌کشی مجدد امکان‌پذیر نیست، گفت: «مگر می‌شود چنین اتفاقی صورت بگیرد؟ اگر AFC نيز اشتباه کرده باشد، در نهايت نام این دو تیم را به گروه‌های۶ گانه اضافه می‌کنند.  قبل از مسابقات گفته شد که چند تیم انصراف دادند و به جای ۳۲ تیم، مسابقات با ۲۴تیم برگزار می‌شود». او ادامه داد: «حتی در سفر به عمان، مسئولان این تیم گفتند که قصد شرکت در بازی‌های آسیایی را ندارند».

 

همچنین بهزاد آزاد، سرپرست تیم ملی امید نیز در درباره این موضوع اظهار کرد: «در دستورالعمل مسابقات، هشت گروه چهار تیمی وجود داشت اما قرعه‌کشی با۶ گروه چهار تیمی انجام شد که این موضوع موجب تعجب ما هم شده بود. با خودمان فکر کردیم هشت تیم انصراف دادند». او درباره اینکه تاکنون گزارشی درباره قرعه‌کشی مجدد مسابقات یا اضافه شدن دو تیم امارات و فلسطین به گروه‌ها ارائه نشده،گفت: «ما نيز به اندازه شما اطلاعات داریم. در حال حاضر چیزی را ابلاغ نکردند. تنها دغدغه ما درباره قرعه‌کشی این است که ما برنامه ریزی خودمان را برای بازی‌های دوستانه انجام دادیم و برای شبیه سازی عربستان با عراق و برای شبیه سازی کره شمالی با چین دیدار می‌کنیم».

 

هيچ‌كس نمي‌داند!

حدود سه هفته از قرعه‌كشي رقابت‌هاي فوتبال بازي‌هاي آسيايي جاكارتا گذشته و مشخص نيست اگر اشتباهي در قرعه‌كشي وجود داشت چرا بلافاصله پس از مراسم يا در حين مراسم درباره آن صحبتي نشده است. مگر ممكن است AFC چنين گاف بزرگي داده باشد و با وجود گذشت سه هفته از اين اتفاق، هيچ‌كس متوجه آن نشده باشد. شنيده‌هاي «قانون» حاكي از آن است كه امارات تلاش‌هاي عجيبي براي تغيير در سيستم قرعه‌كشي و جلوگيري رويارويي اميدهاي عربستان و ايران را در دستور كار خود قرار داده است. هنوز اطلاعات زيادي از اين موضوع منتشر نشده و با توجه به سكوت كنفدراسيون فوتبال آسيا، هيچ‌كس نمي‌داند چه سرنوشتي در انتظار تيم‌ملي فوتبال اميد است.

 

همه اين اتفاقات در كنار عدم در اختيار گذاشتن امكانات از سوي فدراسيون فوتبال در اختيار زلاتكو كرانچار و به وجود آمدن مشكلات متعدد در راستاي حضور بازيكنان در اردو، سرمربي كروات تيم‌ملي اميد را خشمگين كرده و او به زودي اعتراض‌هاي گسترده‌اي را در اين باره ارائه خواهد داد. شنيده‌ايم كرانچار در روزهاي آينده گفت‌وگوي مفصلي را در اين باره انجام مي‌دهد. پيگيري‌هاي‌مان از فدراسيون فوتبال نيز در نهايت به امير مهدي علوي، مدير روابط عمومي ختم شد او در اين باره به «قانون» گفت: «در حال حاضر هيچ اطلاعات بيشتري درباره موضوعات مطرح شده نداريم و از كميته ملي المپيك پيگير مسائل مطرح شده هستيم. مطمئن باشيد اجازه نمي‌دهيم حقي از تيم‌ملي فوتبال ايران ضايع شود».

 

سكوت AFC در كنار مصاحبه‌هاي متعدد مسئولان اماراتي در اين باره و تلاش‌ها براي برگزاري مجدد قرعه‌كشي مسابقات فوتبال در رقابت‌هاي آسيايي جاكارتا، گمانه‌زني‌هايي را درباره شائبه تلاش براي دخالت امارات در قرعه‌كشي به وجود آورده است. تلاش‌هاي «قانون» براي گفت‌وگو با مسئولان كميته ملي المپيك بي‌نتيجه بود و حتي روابط عمومي نيز ترجيح داد در اين باره سكوت كند تا شائبه‌ها بيشتر شود.

 

هرچند كه به نظر مي‌رسد بي‌اطلاعي كميته ملي المپيك و فدراسيون فوتبال از اين اتفاق، بيشتر به دليل عدم پيگيري‌هاست. زلاتكو كرانچار، ليست بازيكنان مدنظرش براي حضور در مسابقات آسيايي جاكارتا را اعلام كرده و حتي برنامه‌ريزي‌هايي براي شبيه‌سازي بازي‌هاي‌مان با تيم‌هاي حريف در گروه انجام شده است. با تجديد قرعه‌كشي، تمام برنامه‌هاي ايران به هم مي‌ريزد و مشخص نيست در صورت عدم‌ نتيجه‌گيري چه‌كسي پاسخگوي نسلي خواهد بود كه به سادگي مي‌سوزد و از دست مي‌رود. براي تهيه اين گزارش با وزارت ورزش نيز تماس گرفتيم اما به نظر مي‌رسد هيچ مسئولي اطلاعات كافي در اين باره ندارد و تمام جزييات خبر، همان چيزي است كه به سختي از منابع خارجي به دست مي‌آيد.

 

ghanoondaily.ir
  • 13
  • 6
۵۰%
همه چیز درباره
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
هیثم بن طارق آل سعید بیوگرافی هیثم بن طارق آل سعید؛ حاکم عمان

تاریخ تولد: ۱۱ اکتبر ۱۹۵۵ 

محل تولد: مسقط، مسقط و عمان

محل زندگی: مسقط

حرفه: سلطان و نخست وزیر کشور عمان

سلطنت: ۱۱ ژانویه ۲۰۲۰

پیشین: قابوس بن سعید

ادامه
بزرگمهر بختگان زندگینامه بزرگمهر بختگان حکیم بزرگ ساسانی

تاریخ تولد: ۱۸ دی ماه د ۵۱۱ سال پیش از میلاد

محل تولد: خروسان

لقب: بزرگمهر

حرفه: حکیم و وزیر

دوران زندگی: دوران ساسانیان، پادشاهی خسرو انوشیروان

ادامه
صبا آذرپیک بیوگرافی صبا آذرپیک روزنامه نگار سیاسی و ماجرای دستگیری وی

تاریخ تولد: ۱۳۶۰

ملیت: ایرانی

نام مستعار: صبا آذرپیک

حرفه: روزنامه نگار و خبرنگار گروه سیاسی روزنامه اعتماد

آغاز فعالیت: سال ۱۳۸۰ تاکنون

ادامه
یاشار سلطانی بیوگرافی روزنامه نگار سیاسی؛ یاشار سلطانی و حواشی وی

ملیت: ایرانی

حرفه: روزنامه نگار فرهنگی - سیاسی، مدیر مسئول وبگاه معماری نیوز

وبگاه: yasharsoltani.com

شغل های دولتی: کاندید انتخابات شورای شهر تهران سال ۱۳۹۶

حزب سیاسی: اصلاح طلب

ادامه
زندگینامه امام زاده صالح زندگینامه امامزاده صالح تهران و محل دفن ایشان

نام پدر: اما موسی کاظم (ع)

محل دفن: تهران، شهرستان شمیرانات، شهر تجریش

تاریخ تاسیس بارگاه: قرن پنجم هجری قمری

روز بزرگداشت: ۵ ذیقعده

خویشاوندان : فرزند موسی کاظم و برادر علی بن موسی الرضا و برادر فاطمه معصومه

ادامه
شاه نعمت الله ولی زندگینامه شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه

تاریخ تولد: ۷۳۰ تا ۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

حرفه: شاعر و عارف ایرانی

دیگر نام ها: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

آثار: رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی، شرح لمعات

درگذشت: ۸۳۲ تا ۸۳۴ هجری قمری

ادامه
نیلوفر اردلان بیوگرافی نیلوفر اردلان؛ سرمربی فوتسال و فوتبال بانوان ایران

تاریخ تولد: ۸ خرداد ۱۳۶۴

محل تولد: تهران 

حرفه: بازیکن سابق فوتبال و فوتسال، سرمربی تیم ملی فوتبال و فوتسال بانوان

سال های فعالیت: ۱۳۸۵ تاکنون

قد: ۱ متر و ۷۲ سانتی متر

تحصیلات: فوق لیسانس مدیریت ورزشی

ادامه
حمیدرضا آذرنگ بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ؛ بازیگر سینما و تلویزیون ایران

تاریخ تولد: تهران

محل تولد: ۲ خرداد ۱۳۵۱ 

حرفه: بازیگر، نویسنده، کارگردان و صداپیشه

تحصیلات: روان‌شناسی بالینی از دانشگاه آزاد رودهن 

همسر: ساناز بیان

ادامه
محمدعلی جمال زاده بیوگرافی محمدعلی جمال زاده؛ پدر داستان های کوتاه فارسی

تاریخ تولد: ۲۳ دی ۱۲۷۰

محل تولد: اصفهان، ایران

حرفه: نویسنده و مترجم

سال های فعالیت: ۱۳۰۰ تا ۱۳۴۴

درگذشت: ۲۴ دی ۱۳۷۶

آرامگاه: قبرستان پتی ساکونه ژنو

ادامه
زمان پخش مسابقات از تلویزیون
  • جمعه ۱۶ مرداد
    دوستانه
    پخش زنده بازی فوتبال بایرن مونیخ و استون ویلا
    ۱۵:۳۰
  • دوستانه
    پخش زنده بازی فوتبال فولام و کریستال پالاس
    ۲۰:۳۰
  • بوندسلیگا ۲
    پخش زنده بازی فوتبال بوخوم و هرتابرلین
    ۲۲:۰۰
  • جام اتحادیه انگلیس
    پخش زنده بازی فوتبال ولورهمپتون و پورت وال
    ۲۲:۱۵
  • جام اتحادیه انگلیس
    پخش زنده بازی فوتبال میدلزبورو و رکسهام
    ۲۲:۳۰
  • فردا شنبه ۱۷ مرداد
    بوندسلیگا ۲
    پخش زنده بازی فوتبال کارلسروهه و بیلفلد
    ۱۴:۳۰
  • دوستانه
    پخش زنده بازی فوتبال یوونتوس و اینتر
    ۱۴:۳۰
  • دوستانه
    پخش زنده بازی فوتبال چلسی و میلان
    ۱۵:۳۰
  • دوستانه
    پخش زنده بازی فوتبال بایرلورکوزن و سویا
    ۱۷:۰۰
  • دوستانه
    پخش زنده بازی فوتبال برایتون و رم
    ۱۷:۳۰
  • دوستانه
    پخش زنده بازی فوتبال تاتنهام و ختافه
    ۱۷:۳۰
  • جام اتحادیه انگلیس
    پخش زنده بازی فوتبال وستهم و پورتموث
    ۱۷:۳۰
  • دوستانه
    پخش زنده بازی فوتبال منچستریونایتد و پاری سن ژرمن
    ۱۸:۳۰
  • دوستانه
    پخش زنده بازی فوتبال شالکه و آتالانتا
    ۱۸:۳۰
  • دوستانه
    پخش زنده بازی فوتبال اشتوتگارت و اورتون
    ۱۸:۳۰
  • دوستانه
    پخش زنده بازی فوتبال فرنتس واروش و رئال مادرید
    ۲۰:۳۰
  • دوستانه
    پخش زنده بازی فوتبال گالاتاسرای و ویارئال
    ۲۱:۳۰
  • دوستانه
    پخش زنده بازی فوتبال اودینزه و ناتینگهام فارست
    ۲۱:۳۰
  • اردیویسه هلند
    پخش زنده بازی فوتبال پی اس وی آیندهوون و سیتارد
    ۲۱:۳۰
  • دوستانه
    پخش زنده بازی فوتبال رئال بتیس و بورنموث
    ۲۲:۰۰
  • بوندسلیگا ۲
    پخش زنده بازی فوتبال ولفسبورگ و کایزرسلاترن
    ۲۲:۰۰
  • دوستانه
    پخش زنده بازی فوتبال بارسلونا و ناتینگهام فارست
    ۲۲:۳۰
  • دوستانه
    پخش زنده بازی فوتبال ناپولی و سلتاویگو
    ۲۲:۳۰
  • دوستانه
    پخش زنده بازی فوتبال والنسیا و نیوکسل
    ۲۲:۳۰
  • دوستانه
    پخش زنده بازی فوتبال اودینزه و بارسلونا
    ۲۳:۳۰
  • یکشنبه ۱۸ مرداد
    جی لیگ ژاپن
    پخش زنده بازی فوتبال توکیو وردی و کاوازاکی
    ۱۲:۳۰
  • اردیویسه هلند
    پخش زنده بازی فوتبال اسپارتا روتردام و فاینورد
    ۱۳:۴۵
  • دوستانه
    پخش زنده بازی فوتبال منچسترسیتی و اتلتیکومادرید
    ۱۴:۳۰
  • بوندسلیگا ۲
    پخش زنده بازی فوتبال انرژی کوتبوس و هانوفر
    ۱۵:۰۰
  • دوستانه
    پخش زنده بازی فوتبال جوهور دارالتعظیم و چلسی
    ۱۵:۳۰
  • دوستانه
    پخش زنده بازی فوتبال لیورپول و موناکو
    ۱۷:۰۰
  • دوستانه
    پخش زنده بازی فوتبال مارسی و اتلتیک بیلبائو
    ۱۹:۰۰
  • لیگ برتر پرتغال
    پخش زنده بازی فوتبال پورتو و آلورکا
    ۲۰:۳۰
ویژه سرپوش