یکشنبه ۲۲ تیر ۱۴۰۴
۰۹:۳۶ - ۰۸ آبان ۱۳۹۹ کد خبر: ۹۹۰۸۰۰۴۱۹
لیگ قهرمانان اروپا

اظهارات پیرلو پس از شکست برابر بارسلونا/ پیام توئیتری تحریک آمیز بارسلونا برای رونالدو (عکس)

شکست یوونتوس برابر بارسلونا,اخبار فوتبال,خبرهای فوتبال,لیگ قهرمانان اروپا
سرمربی یوونتوس پس از شکست برابر بارسلونا در لیگ قهرمانان اروپا با رسانه ها صحبت کرد.

به گزارش ایسنا و به نقل از آس، یوونتوس چهارشنبه شب در لیگ قهرمانان اروپا با دو گل مغلوب بارسلونا شد.  آندره‌آ پیرلو پس از بازی گفت: درباره نخستین بازی های مان در این رقابت ها صحبت می کنیم. ما تیمی هستیم که به زمان نیاز داریم و در حال یادگیری هستیم. مطمئن هستم این دیدار برای ما یک درس خواهد بود. برابر بارسا از سطح خود فاصله داشتیم. باید خیلی بهتر شویم تا به آن برسیم. 

آلوارو موراتا در این دیدار سه گل برای یوونتوس به ثمر رساند که هر سه توسط VAR مردود اعلام شد. سرمربی ایتالیایی در این رابطه اظهار کرد: نمی دانم در رابطه با گل ها بد شانس بودیم یا نه. باید از خیلی جهات بهتر شویم. 

پیرلو درباره درباره بدتر بودن این یوونتوس نسبت به فینال ۲۰۱۵ لیگ قهرمانان گفت: نمی توان مقایسه کرد. درباره یک تغییر صحبت می کنیم. ما در شروع پروژه مان قرار داریم و باید کمی صبور بود. 

سرمربی یوونتوس در مورد نبود کریستیانو رونالدو اظهار کرد: نبودش روی بازی تاثیر داشت. او بازیکن خیلی مهمی برای ما است و در صورت حضورش ما قدرتمند تر می شویم و بهتر بازی می کنیم. امیدوارم هر چه زودتر بهبود یابد. 

 کومان: به مسی گفتم باید زودتر کار را تمام می کردیم

 رونالد کومان معتقد است بارسا شایسته این بود تا در دقایق پایانی با حاشیه امنیت بهتری بازی می کرد.

شکست یوونتوس برابر بارسلونا,اخبار فوتبال,خبرهای فوتبال,لیگ قهرمانان اروپا

 به گزارش ورزش سه، بارسلونا در دومین بازی خود در گروه G لیگ قهرمانان امشب توانست در زمین یوونتوس با دو گل دمبله و مسی پیروز شود تا با شش امتیاز در صدر قرار بگیرد و مسیر صعودش را هموار کند. پس از شکست در ال کلاسیکو و استعفای بارتومئو، بارسا به این پیروزی نیاز داشت.

   

رونالد کومان سرمربی بارسا در پایان بازی گفت:« موقعیت سازی خیلی مهم است و ما امشب شانس های زیادی ایجاد کردیم. در مجموع برتر از یوونتوس بودیم و معتقدم نتیجه کاملا منصفانه بود. معقتدم می توانستیم زودتر کار را تمام کنیم و از این حیث ضعف داشتیم. از این همه موقعیت باید زودتر استفاده می کردیم و با آرامش بیشتری به دقایق پایانی می رسیدیم. امشب گریزمان دو موقعیت خوب داشت که بدشانسی آورد و یک ضربه اش به تیر خورد. ضربه او عالی بود و فقط شانس نداشت.»

کومان ادامه داد:« نمی توانم یک نفر را به عنوان بهترین بازیکن معرفی کنم. امشب همه خوب بودند و اطمینان و اعتماد به نفس شان را به رخ کشیدند. بارسا امشب تیمی با شخصیت بود و قدرتش را نشان داد. این بهترین نمایش فصل مان بود.»

  

مدافعان میانی:« از ابتدای فصل می دانستیم که در این منطقه با محدودیت بازیکن مواجهیم. اگر یکی دو نفر مصدوم و محروم شوند، به مشکل می خوریم. امشب آرائوخو هم مصدوم شد و دی یونگ جای او را پر کرد و خیلی خوب هم بود. او در هلند دفاع میانی هم بازی کرده است.»

  

بحران مدیریتی:« معتقدم ما فقط باید به مسائل ورزشی فکر کنیم. تیم با استفعای بارتومئو مشکلی نداشت و این موضوع تاثیری روی ما نمی گذارد. نگران این قضایا نیستم و انرژی مان را وقف فوتبال کرده ایم. مسائل مدیریتی دست ما نیست.»

  

کومان در پایان بازی لیونل مسی را در آغوش گرفت. او در این باره گفت:« رابطه بین من و مسی هرگز پیچیده نبود و مشکلی باهم نداشتیم. در ملاقات هایی که داشتیم بی پرده و صریح حرف زدیم و وقتی لئو به تمرینات اضافه شد، همه توانش را برای موفقیت تیم گذاشته و این را در هر بازی نیز نشان داده است. تنها چیزی که با مسی گفتم این بود که امشب باید زودتر کار را تمام می کردیم.»

پیام توئیتری تحریک آمیز بارسلونا برای رونالدو (عکس)

پیروزی دلچسب بارسا در زمین یوونتوس که با گل لئو مسی همراه بود، بهانه ای شد تا حساب توئیتر رسمی بارسلونا فوق ستاره آرژانتینی را به رخ یوونتوسی ها بکشد.

به گزارش ورزش سه، بارسلونا در شب غیبت کریستیانو رونالدو توانست تورین را فتح کند.

عثمان دمبله دقیقه ۱۴ و لیونل مسی دقیقه ۹۲  از روی نقطه پنالتی برای بارسا گلزنی کردند تا آبی اناری ها دومین پیروزی متوالی خود در لیگ قهرمانان را جشن گرفته و صدرنشین گروه باقی بمانند.

شکست یوونتوس برابر بارسلونا,اخبار فوتبال,خبرهای فوتبال,لیگ قهرمانان اروپا

  • 17
  • 5
۵۰%
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
هیثم بن طارق آل سعید بیوگرافی هیثم بن طارق آل سعید؛ حاکم عمان

تاریخ تولد: ۱۱ اکتبر ۱۹۵۵ 

محل تولد: مسقط، مسقط و عمان

محل زندگی: مسقط

حرفه: سلطان و نخست وزیر کشور عمان

سلطنت: ۱۱ ژانویه ۲۰۲۰

پیشین: قابوس بن سعید

ادامه
بزرگمهر بختگان زندگینامه بزرگمهر بختگان حکیم بزرگ ساسانی

تاریخ تولد: ۱۸ دی ماه د ۵۱۱ سال پیش از میلاد

محل تولد: خروسان

لقب: بزرگمهر

حرفه: حکیم و وزیر

دوران زندگی: دوران ساسانیان، پادشاهی خسرو انوشیروان

ادامه
صبا آذرپیک بیوگرافی صبا آذرپیک روزنامه نگار سیاسی و ماجرای دستگیری وی

تاریخ تولد: ۱۳۶۰

ملیت: ایرانی

نام مستعار: صبا آذرپیک

حرفه: روزنامه نگار و خبرنگار گروه سیاسی روزنامه اعتماد

آغاز فعالیت: سال ۱۳۸۰ تاکنون

ادامه
یاشار سلطانی بیوگرافی روزنامه نگار سیاسی؛ یاشار سلطانی و حواشی وی

ملیت: ایرانی

حرفه: روزنامه نگار فرهنگی - سیاسی، مدیر مسئول وبگاه معماری نیوز

وبگاه: yasharsoltani.com

شغل های دولتی: کاندید انتخابات شورای شهر تهران سال ۱۳۹۶

حزب سیاسی: اصلاح طلب

ادامه
زندگینامه امام زاده صالح زندگینامه امامزاده صالح تهران و محل دفن ایشان

نام پدر: اما موسی کاظم (ع)

محل دفن: تهران، شهرستان شمیرانات، شهر تجریش

تاریخ تاسیس بارگاه: قرن پنجم هجری قمری

روز بزرگداشت: ۵ ذیقعده

خویشاوندان : فرزند موسی کاظم و برادر علی بن موسی الرضا و برادر فاطمه معصومه

ادامه
شاه نعمت الله ولی زندگینامه شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه

تاریخ تولد: ۷۳۰ تا ۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

حرفه: شاعر و عارف ایرانی

دیگر نام ها: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

آثار: رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی، شرح لمعات

درگذشت: ۸۳۲ تا ۸۳۴ هجری قمری

ادامه
نیلوفر اردلان بیوگرافی نیلوفر اردلان؛ سرمربی فوتسال و فوتبال بانوان ایران

تاریخ تولد: ۸ خرداد ۱۳۶۴

محل تولد: تهران 

حرفه: بازیکن سابق فوتبال و فوتسال، سرمربی تیم ملی فوتبال و فوتسال بانوان

سال های فعالیت: ۱۳۸۵ تاکنون

قد: ۱ متر و ۷۲ سانتی متر

تحصیلات: فوق لیسانس مدیریت ورزشی

ادامه
حمیدرضا آذرنگ بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ؛ بازیگر سینما و تلویزیون ایران

تاریخ تولد: تهران

محل تولد: ۲ خرداد ۱۳۵۱ 

حرفه: بازیگر، نویسنده، کارگردان و صداپیشه

تحصیلات: روان‌شناسی بالینی از دانشگاه آزاد رودهن 

همسر: ساناز بیان

ادامه
محمدعلی جمال زاده بیوگرافی محمدعلی جمال زاده؛ پدر داستان های کوتاه فارسی

تاریخ تولد: ۲۳ دی ۱۲۷۰

محل تولد: اصفهان، ایران

حرفه: نویسنده و مترجم

سال های فعالیت: ۱۳۰۰ تا ۱۳۴۴

درگذشت: ۲۴ دی ۱۳۷۶

آرامگاه: قبرستان پتی ساکونه ژنو

ادامه
زمان پخش مسابقات از تلویزیون
  • شنبه ۲۱ تیر
    والیبال قهرمانی زیر ۱۶ سال آسیا
    ایران - اندونزی
    ۰۹:۰۰
  • دوستانه
    فاینورد - سن ژیلوا
    ۱۵:۳۰
  • سوپرجام روسیه
    کراسنودار - زسکامسکو
    ۱۸:۳۰
  • دوستانه
    بیرمنگام - سویا
    ۲۲:۳۰
  • یکشنبه ۲۲ تیر
    لیگ MLS آمریکا
    اینتر میامی - نشویل
    ۰۳:۱۵
  • والیبال قهرمانی زیر ۱۶ سال آسیا
    ایران - هنگ کنگ
    ۱۱:۳۰
  • دوستانه
    پرستون - لیورپول
    ۱۷:۳۰
  • جام جهانی باشگاه‌ها
    چلسی - پاری سن ژرمن
    ۲۲:۳۰
ویژه سرپوش